Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 14:33 Η Αντα έγραψε: #27.681 15-10-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτή που δεν θα μπορεί να αναπνεύσει για να μπορέσει να κάνει κουχ κουχ ε?? Click για ανάπτυξη... Ναι κ να της πεταχτουν λιγο τα ματια εξω!!!! καλα θα κανε τοσο κουχ κουχ οταν δει τον Ιωνα που θα γινει μπλε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.682 15-10-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι κ να της πεταχτουν λιγο τα ματια εξω!!!! καλα θα κανε τοσο κουχ κουχ οταν δει τον Ιωνα που θα γινει μπλε!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.683 15-10-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοριτσια σας αφηνω, παω να ξαπλωσω, χιχι παλι τα ιδια ε....καλα μπορει σε λιγο να ειμαι πισω...η Δαναη που πηγε? Click για ανάπτυξη... καλή ξεκούραση! τα λέμε σε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 14:46 Η Αντα έγραψε: #27.684 15-10-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοριτσια σας αφηνω, παω να ξαπλωσω, χιχι παλι τα ιδια ε....καλα μπορει σε λιγο να ειμαι πισω...η Δαναη που πηγε? Click για ανάπτυξη... Παει να ξαπλωσει η τσαχπινογαργαλιαρα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.685 15-10-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παει να ξαπλωσει η τσαχπινογαργαλιαρα!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Kατάλαβες? Μας λέει... φτιάχνω κινέζικο για τον καλό μου που ήρθε... και μετά.. πάω λίγο να ξαπλώσω... δήθεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Η Αντα έγραψε: #27.686 15-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kατάλαβες? Μας λέει... φτιάχνω κινέζικο για τον καλό μου που ήρθε... και μετά.. πάω λίγο να ξαπλώσω... δήθεν! Click για ανάπτυξη... Eτσι ετσι... δεν εχουμε και κανενα σιτε να χαζεψουμε σημερα. Ειδα οτι θες μαγνητακια για το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.687 15-10-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eτσι ετσι... δεν εχουμε και κανενα σιτε να χαζεψουμε σημερα. Ειδα οτι θες μαγνητακια για το ψυγειο... Click για ανάπτυξη... ναι μου άρεσε αυτό με τους άντρες και τις γάτες... το είδες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Ο erefer έγραψε: #27.688 15-10-08 15:29 Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η bunny έγραψε: #27.689 15-10-08 15:32 Γεια σας! Τι κάνουν τα ζουζουνάκια; Ο Έλβις είναι μια χαρά,αλλάο Σίμπα πρέπει να έχει κάτι. Δεν τρώει κανονικά και δεν μπορεί να πιεί από την ποτήστρα του!Άσε που του έχει σπάσει το δοντάκι εδώ και 2 μήνες... Ρώτησα σε ένα Pet Shop που το έχει μια κυρία που της αρέσουν τα τρωκτικά. Μου είπε ότι μάλλον θα πεθάνει...:cry:.Επίσης να της το πάω το Σάββατο να το δει. Τη ρώτησα για να το πάω σε κτηνίατρο, αλλά είπε πως οι κτηνίατροι δενασχολούνται με κουνέλια και θα μου πουν ψέματα... Εσείς τι λέτε να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Η Αντα έγραψε: #27.690 15-10-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας! Τι κάνουν τα ζουζουνάκια; Ο Έλβις είναι μια χαρά,αλλάο Σίμπα πρέπει να έχει κάτι. Δεν τρώει κανονικά και δεν μπορεί να πιεί από την ποτήστρα του!Άσε που του έχει σπάσει το δοντάκι εδώ και 2 μήνες... Ρώτησα σε ένα Pet Shop που το έχει μια κυρία που της αρέσουν τα τρωκτικά. Μου είπε ότι μάλλον θα πεθάνει...:cry:.Επίσης να της το πάω το Σάββατο να το δει. Τη ρώτησα για να το πάω σε κτηνίατρο, αλλά είπε πως οι κτηνίατροι δενασχολούνται με κουνέλια και θα μου πουν ψέματα... Εσείς τι λέτε να κάνω; Click για ανάπτυξη... Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Αντα έγραψε: #27.691 15-10-08 15:36 Γεια σου Βασιλη! και βεβαια εχει αδυναμια στη Κατερινα...ετσι κ ο Αλφι μου, τον ταιζει, παιζει μαζι του ο Γιωργος..αλλα παντα εμενα θα ακολουθει και θα γκρινιαζει αν δεν του δινω σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #27.692 15-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μου άρεσε αυτό με τους άντρες και τις γάτες... το είδες?? Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα....εχω δει σε διαφορα μερη μαγνητακια, αλλα δεν εδωσα σημασια. Μπορει κ στο Θανοπουλο να εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #27.693 15-10-08 15:43 Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η bunny έγραψε: #27.694 15-10-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι... Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #27.695 15-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #27.696 15-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Click για ανάπτυξη... Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #27.697 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα ξαναδεί, εχουν πολύ γέλιο οταν κουράζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #27.698 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... Καλό! Βρήκα κι άλλα βιντεάκια με τον Erefer! Eίναι φοβερός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:52 Η bunny έγραψε: #27.699 15-10-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Click για ανάπτυξη... Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Η Αντα έγραψε: #27.700 15-10-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Click για ανάπτυξη... Ξερεις μπορει να ειπε απο μεσα της, ασε να την στεναχωρησω, και αν γινει το κακο, απο δω θα ερθει να παρει αλλο. Θεωρουνε αυτα τα ζωακια ειδη αναλωσιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1383 1384 1385 1386 1387 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτή που δεν θα μπορεί να αναπνεύσει για να μπορέσει να κάνει κουχ κουχ ε?? Click για ανάπτυξη... Ναι κ να της πεταχτουν λιγο τα ματια εξω!!!! καλα θα κανε τοσο κουχ κουχ οταν δει τον Ιωνα που θα γινει μπλε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.682 15-10-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι κ να της πεταχτουν λιγο τα ματια εξω!!!! καλα θα κανε τοσο κουχ κουχ οταν δει τον Ιωνα που θα γινει μπλε!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.683 15-10-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοριτσια σας αφηνω, παω να ξαπλωσω, χιχι παλι τα ιδια ε....καλα μπορει σε λιγο να ειμαι πισω...η Δαναη που πηγε? Click για ανάπτυξη... καλή ξεκούραση! τα λέμε σε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 14:46 Η Αντα έγραψε: #27.684 15-10-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοριτσια σας αφηνω, παω να ξαπλωσω, χιχι παλι τα ιδια ε....καλα μπορει σε λιγο να ειμαι πισω...η Δαναη που πηγε? Click για ανάπτυξη... Παει να ξαπλωσει η τσαχπινογαργαλιαρα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.685 15-10-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παει να ξαπλωσει η τσαχπινογαργαλιαρα!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Kατάλαβες? Μας λέει... φτιάχνω κινέζικο για τον καλό μου που ήρθε... και μετά.. πάω λίγο να ξαπλώσω... δήθεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Η Αντα έγραψε: #27.686 15-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kατάλαβες? Μας λέει... φτιάχνω κινέζικο για τον καλό μου που ήρθε... και μετά.. πάω λίγο να ξαπλώσω... δήθεν! Click για ανάπτυξη... Eτσι ετσι... δεν εχουμε και κανενα σιτε να χαζεψουμε σημερα. Ειδα οτι θες μαγνητακια για το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.687 15-10-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eτσι ετσι... δεν εχουμε και κανενα σιτε να χαζεψουμε σημερα. Ειδα οτι θες μαγνητακια για το ψυγειο... Click για ανάπτυξη... ναι μου άρεσε αυτό με τους άντρες και τις γάτες... το είδες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Ο erefer έγραψε: #27.688 15-10-08 15:29 Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η bunny έγραψε: #27.689 15-10-08 15:32 Γεια σας! Τι κάνουν τα ζουζουνάκια; Ο Έλβις είναι μια χαρά,αλλάο Σίμπα πρέπει να έχει κάτι. Δεν τρώει κανονικά και δεν μπορεί να πιεί από την ποτήστρα του!Άσε που του έχει σπάσει το δοντάκι εδώ και 2 μήνες... Ρώτησα σε ένα Pet Shop που το έχει μια κυρία που της αρέσουν τα τρωκτικά. Μου είπε ότι μάλλον θα πεθάνει...:cry:.Επίσης να της το πάω το Σάββατο να το δει. Τη ρώτησα για να το πάω σε κτηνίατρο, αλλά είπε πως οι κτηνίατροι δενασχολούνται με κουνέλια και θα μου πουν ψέματα... Εσείς τι λέτε να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Η Αντα έγραψε: #27.690 15-10-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας! Τι κάνουν τα ζουζουνάκια; Ο Έλβις είναι μια χαρά,αλλάο Σίμπα πρέπει να έχει κάτι. Δεν τρώει κανονικά και δεν μπορεί να πιεί από την ποτήστρα του!Άσε που του έχει σπάσει το δοντάκι εδώ και 2 μήνες... Ρώτησα σε ένα Pet Shop που το έχει μια κυρία που της αρέσουν τα τρωκτικά. Μου είπε ότι μάλλον θα πεθάνει...:cry:.Επίσης να της το πάω το Σάββατο να το δει. Τη ρώτησα για να το πάω σε κτηνίατρο, αλλά είπε πως οι κτηνίατροι δενασχολούνται με κουνέλια και θα μου πουν ψέματα... Εσείς τι λέτε να κάνω; Click για ανάπτυξη... Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Αντα έγραψε: #27.691 15-10-08 15:36 Γεια σου Βασιλη! και βεβαια εχει αδυναμια στη Κατερινα...ετσι κ ο Αλφι μου, τον ταιζει, παιζει μαζι του ο Γιωργος..αλλα παντα εμενα θα ακολουθει και θα γκρινιαζει αν δεν του δινω σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #27.692 15-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μου άρεσε αυτό με τους άντρες και τις γάτες... το είδες?? Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα....εχω δει σε διαφορα μερη μαγνητακια, αλλα δεν εδωσα σημασια. Μπορει κ στο Θανοπουλο να εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #27.693 15-10-08 15:43 Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η bunny έγραψε: #27.694 15-10-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι... Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #27.695 15-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #27.696 15-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Click για ανάπτυξη... Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #27.697 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα ξαναδεί, εχουν πολύ γέλιο οταν κουράζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #27.698 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... Καλό! Βρήκα κι άλλα βιντεάκια με τον Erefer! Eίναι φοβερός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:52 Η bunny έγραψε: #27.699 15-10-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Click για ανάπτυξη... Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Η Αντα έγραψε: #27.700 15-10-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Click για ανάπτυξη... Ξερεις μπορει να ειπε απο μεσα της, ασε να την στεναχωρησω, και αν γινει το κακο, απο δω θα ερθει να παρει αλλο. Θεωρουνε αυτα τα ζωακια ειδη αναλωσιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1383 1384 1385 1386 1387 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι κ να της πεταχτουν λιγο τα ματια εξω!!!! καλα θα κανε τοσο κουχ κουχ οταν δει τον Ιωνα που θα γινει μπλε!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.683 15-10-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοριτσια σας αφηνω, παω να ξαπλωσω, χιχι παλι τα ιδια ε....καλα μπορει σε λιγο να ειμαι πισω...η Δαναη που πηγε? Click για ανάπτυξη... καλή ξεκούραση! τα λέμε σε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 14:46 Η Αντα έγραψε: #27.684 15-10-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοριτσια σας αφηνω, παω να ξαπλωσω, χιχι παλι τα ιδια ε....καλα μπορει σε λιγο να ειμαι πισω...η Δαναη που πηγε? Click για ανάπτυξη... Παει να ξαπλωσει η τσαχπινογαργαλιαρα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.685 15-10-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παει να ξαπλωσει η τσαχπινογαργαλιαρα!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Kατάλαβες? Μας λέει... φτιάχνω κινέζικο για τον καλό μου που ήρθε... και μετά.. πάω λίγο να ξαπλώσω... δήθεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Η Αντα έγραψε: #27.686 15-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kατάλαβες? Μας λέει... φτιάχνω κινέζικο για τον καλό μου που ήρθε... και μετά.. πάω λίγο να ξαπλώσω... δήθεν! Click για ανάπτυξη... Eτσι ετσι... δεν εχουμε και κανενα σιτε να χαζεψουμε σημερα. Ειδα οτι θες μαγνητακια για το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.687 15-10-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eτσι ετσι... δεν εχουμε και κανενα σιτε να χαζεψουμε σημερα. Ειδα οτι θες μαγνητακια για το ψυγειο... Click για ανάπτυξη... ναι μου άρεσε αυτό με τους άντρες και τις γάτες... το είδες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Ο erefer έγραψε: #27.688 15-10-08 15:29 Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η bunny έγραψε: #27.689 15-10-08 15:32 Γεια σας! Τι κάνουν τα ζουζουνάκια; Ο Έλβις είναι μια χαρά,αλλάο Σίμπα πρέπει να έχει κάτι. Δεν τρώει κανονικά και δεν μπορεί να πιεί από την ποτήστρα του!Άσε που του έχει σπάσει το δοντάκι εδώ και 2 μήνες... Ρώτησα σε ένα Pet Shop που το έχει μια κυρία που της αρέσουν τα τρωκτικά. Μου είπε ότι μάλλον θα πεθάνει...:cry:.Επίσης να της το πάω το Σάββατο να το δει. Τη ρώτησα για να το πάω σε κτηνίατρο, αλλά είπε πως οι κτηνίατροι δενασχολούνται με κουνέλια και θα μου πουν ψέματα... Εσείς τι λέτε να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Η Αντα έγραψε: #27.690 15-10-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας! Τι κάνουν τα ζουζουνάκια; Ο Έλβις είναι μια χαρά,αλλάο Σίμπα πρέπει να έχει κάτι. Δεν τρώει κανονικά και δεν μπορεί να πιεί από την ποτήστρα του!Άσε που του έχει σπάσει το δοντάκι εδώ και 2 μήνες... Ρώτησα σε ένα Pet Shop που το έχει μια κυρία που της αρέσουν τα τρωκτικά. Μου είπε ότι μάλλον θα πεθάνει...:cry:.Επίσης να της το πάω το Σάββατο να το δει. Τη ρώτησα για να το πάω σε κτηνίατρο, αλλά είπε πως οι κτηνίατροι δενασχολούνται με κουνέλια και θα μου πουν ψέματα... Εσείς τι λέτε να κάνω; Click για ανάπτυξη... Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Αντα έγραψε: #27.691 15-10-08 15:36 Γεια σου Βασιλη! και βεβαια εχει αδυναμια στη Κατερινα...ετσι κ ο Αλφι μου, τον ταιζει, παιζει μαζι του ο Γιωργος..αλλα παντα εμενα θα ακολουθει και θα γκρινιαζει αν δεν του δινω σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #27.692 15-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μου άρεσε αυτό με τους άντρες και τις γάτες... το είδες?? Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα....εχω δει σε διαφορα μερη μαγνητακια, αλλα δεν εδωσα σημασια. Μπορει κ στο Θανοπουλο να εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #27.693 15-10-08 15:43 Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η bunny έγραψε: #27.694 15-10-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι... Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #27.695 15-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #27.696 15-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Click για ανάπτυξη... Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #27.697 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα ξαναδεί, εχουν πολύ γέλιο οταν κουράζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #27.698 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... Καλό! Βρήκα κι άλλα βιντεάκια με τον Erefer! Eίναι φοβερός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:52 Η bunny έγραψε: #27.699 15-10-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Click για ανάπτυξη... Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Η Αντα έγραψε: #27.700 15-10-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Click για ανάπτυξη... Ξερεις μπορει να ειπε απο μεσα της, ασε να την στεναχωρησω, και αν γινει το κακο, απο δω θα ερθει να παρει αλλο. Θεωρουνε αυτα τα ζωακια ειδη αναλωσιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1383 1384 1385 1386 1387 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοριτσια σας αφηνω, παω να ξαπλωσω, χιχι παλι τα ιδια ε....καλα μπορει σε λιγο να ειμαι πισω...η Δαναη που πηγε? Click για ανάπτυξη... καλή ξεκούραση! τα λέμε σε λίγο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 14:46 Η Αντα έγραψε: #27.684 15-10-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοριτσια σας αφηνω, παω να ξαπλωσω, χιχι παλι τα ιδια ε....καλα μπορει σε λιγο να ειμαι πισω...η Δαναη που πηγε? Click για ανάπτυξη... Παει να ξαπλωσει η τσαχπινογαργαλιαρα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.685 15-10-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παει να ξαπλωσει η τσαχπινογαργαλιαρα!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Kατάλαβες? Μας λέει... φτιάχνω κινέζικο για τον καλό μου που ήρθε... και μετά.. πάω λίγο να ξαπλώσω... δήθεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Η Αντα έγραψε: #27.686 15-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kατάλαβες? Μας λέει... φτιάχνω κινέζικο για τον καλό μου που ήρθε... και μετά.. πάω λίγο να ξαπλώσω... δήθεν! Click για ανάπτυξη... Eτσι ετσι... δεν εχουμε και κανενα σιτε να χαζεψουμε σημερα. Ειδα οτι θες μαγνητακια για το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.687 15-10-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eτσι ετσι... δεν εχουμε και κανενα σιτε να χαζεψουμε σημερα. Ειδα οτι θες μαγνητακια για το ψυγειο... Click για ανάπτυξη... ναι μου άρεσε αυτό με τους άντρες και τις γάτες... το είδες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Ο erefer έγραψε: #27.688 15-10-08 15:29 Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η bunny έγραψε: #27.689 15-10-08 15:32 Γεια σας! Τι κάνουν τα ζουζουνάκια; Ο Έλβις είναι μια χαρά,αλλάο Σίμπα πρέπει να έχει κάτι. Δεν τρώει κανονικά και δεν μπορεί να πιεί από την ποτήστρα του!Άσε που του έχει σπάσει το δοντάκι εδώ και 2 μήνες... Ρώτησα σε ένα Pet Shop που το έχει μια κυρία που της αρέσουν τα τρωκτικά. Μου είπε ότι μάλλον θα πεθάνει...:cry:.Επίσης να της το πάω το Σάββατο να το δει. Τη ρώτησα για να το πάω σε κτηνίατρο, αλλά είπε πως οι κτηνίατροι δενασχολούνται με κουνέλια και θα μου πουν ψέματα... Εσείς τι λέτε να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Η Αντα έγραψε: #27.690 15-10-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας! Τι κάνουν τα ζουζουνάκια; Ο Έλβις είναι μια χαρά,αλλάο Σίμπα πρέπει να έχει κάτι. Δεν τρώει κανονικά και δεν μπορεί να πιεί από την ποτήστρα του!Άσε που του έχει σπάσει το δοντάκι εδώ και 2 μήνες... Ρώτησα σε ένα Pet Shop που το έχει μια κυρία που της αρέσουν τα τρωκτικά. Μου είπε ότι μάλλον θα πεθάνει...:cry:.Επίσης να της το πάω το Σάββατο να το δει. Τη ρώτησα για να το πάω σε κτηνίατρο, αλλά είπε πως οι κτηνίατροι δενασχολούνται με κουνέλια και θα μου πουν ψέματα... Εσείς τι λέτε να κάνω; Click για ανάπτυξη... Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Αντα έγραψε: #27.691 15-10-08 15:36 Γεια σου Βασιλη! και βεβαια εχει αδυναμια στη Κατερινα...ετσι κ ο Αλφι μου, τον ταιζει, παιζει μαζι του ο Γιωργος..αλλα παντα εμενα θα ακολουθει και θα γκρινιαζει αν δεν του δινω σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #27.692 15-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μου άρεσε αυτό με τους άντρες και τις γάτες... το είδες?? Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα....εχω δει σε διαφορα μερη μαγνητακια, αλλα δεν εδωσα σημασια. Μπορει κ στο Θανοπουλο να εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #27.693 15-10-08 15:43 Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η bunny έγραψε: #27.694 15-10-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι... Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #27.695 15-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #27.696 15-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Click για ανάπτυξη... Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #27.697 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα ξαναδεί, εχουν πολύ γέλιο οταν κουράζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #27.698 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... Καλό! Βρήκα κι άλλα βιντεάκια με τον Erefer! Eίναι φοβερός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:52 Η bunny έγραψε: #27.699 15-10-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Click για ανάπτυξη... Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Η Αντα έγραψε: #27.700 15-10-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Click για ανάπτυξη... Ξερεις μπορει να ειπε απο μεσα της, ασε να την στεναχωρησω, και αν γινει το κακο, απο δω θα ερθει να παρει αλλο. Θεωρουνε αυτα τα ζωακια ειδη αναλωσιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1383 1384 1385 1386 1387 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοριτσια σας αφηνω, παω να ξαπλωσω, χιχι παλι τα ιδια ε....καλα μπορει σε λιγο να ειμαι πισω...η Δαναη που πηγε? Click για ανάπτυξη... Παει να ξαπλωσει η τσαχπινογαργαλιαρα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.685 15-10-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παει να ξαπλωσει η τσαχπινογαργαλιαρα!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Kατάλαβες? Μας λέει... φτιάχνω κινέζικο για τον καλό μου που ήρθε... και μετά.. πάω λίγο να ξαπλώσω... δήθεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Η Αντα έγραψε: #27.686 15-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kατάλαβες? Μας λέει... φτιάχνω κινέζικο για τον καλό μου που ήρθε... και μετά.. πάω λίγο να ξαπλώσω... δήθεν! Click για ανάπτυξη... Eτσι ετσι... δεν εχουμε και κανενα σιτε να χαζεψουμε σημερα. Ειδα οτι θες μαγνητακια για το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.687 15-10-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eτσι ετσι... δεν εχουμε και κανενα σιτε να χαζεψουμε σημερα. Ειδα οτι θες μαγνητακια για το ψυγειο... Click για ανάπτυξη... ναι μου άρεσε αυτό με τους άντρες και τις γάτες... το είδες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Ο erefer έγραψε: #27.688 15-10-08 15:29 Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η bunny έγραψε: #27.689 15-10-08 15:32 Γεια σας! Τι κάνουν τα ζουζουνάκια; Ο Έλβις είναι μια χαρά,αλλάο Σίμπα πρέπει να έχει κάτι. Δεν τρώει κανονικά και δεν μπορεί να πιεί από την ποτήστρα του!Άσε που του έχει σπάσει το δοντάκι εδώ και 2 μήνες... Ρώτησα σε ένα Pet Shop που το έχει μια κυρία που της αρέσουν τα τρωκτικά. Μου είπε ότι μάλλον θα πεθάνει...:cry:.Επίσης να της το πάω το Σάββατο να το δει. Τη ρώτησα για να το πάω σε κτηνίατρο, αλλά είπε πως οι κτηνίατροι δενασχολούνται με κουνέλια και θα μου πουν ψέματα... Εσείς τι λέτε να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Η Αντα έγραψε: #27.690 15-10-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας! Τι κάνουν τα ζουζουνάκια; Ο Έλβις είναι μια χαρά,αλλάο Σίμπα πρέπει να έχει κάτι. Δεν τρώει κανονικά και δεν μπορεί να πιεί από την ποτήστρα του!Άσε που του έχει σπάσει το δοντάκι εδώ και 2 μήνες... Ρώτησα σε ένα Pet Shop που το έχει μια κυρία που της αρέσουν τα τρωκτικά. Μου είπε ότι μάλλον θα πεθάνει...:cry:.Επίσης να της το πάω το Σάββατο να το δει. Τη ρώτησα για να το πάω σε κτηνίατρο, αλλά είπε πως οι κτηνίατροι δενασχολούνται με κουνέλια και θα μου πουν ψέματα... Εσείς τι λέτε να κάνω; Click για ανάπτυξη... Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Αντα έγραψε: #27.691 15-10-08 15:36 Γεια σου Βασιλη! και βεβαια εχει αδυναμια στη Κατερινα...ετσι κ ο Αλφι μου, τον ταιζει, παιζει μαζι του ο Γιωργος..αλλα παντα εμενα θα ακολουθει και θα γκρινιαζει αν δεν του δινω σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #27.692 15-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μου άρεσε αυτό με τους άντρες και τις γάτες... το είδες?? Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα....εχω δει σε διαφορα μερη μαγνητακια, αλλα δεν εδωσα σημασια. Μπορει κ στο Θανοπουλο να εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #27.693 15-10-08 15:43 Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η bunny έγραψε: #27.694 15-10-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι... Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #27.695 15-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #27.696 15-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Click για ανάπτυξη... Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #27.697 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα ξαναδεί, εχουν πολύ γέλιο οταν κουράζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #27.698 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... Καλό! Βρήκα κι άλλα βιντεάκια με τον Erefer! Eίναι φοβερός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:52 Η bunny έγραψε: #27.699 15-10-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Click για ανάπτυξη... Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Η Αντα έγραψε: #27.700 15-10-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Click για ανάπτυξη... Ξερεις μπορει να ειπε απο μεσα της, ασε να την στεναχωρησω, και αν γινει το κακο, απο δω θα ερθει να παρει αλλο. Θεωρουνε αυτα τα ζωακια ειδη αναλωσιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1383 1384 1385 1386 1387 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παει να ξαπλωσει η τσαχπινογαργαλιαρα!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Kατάλαβες? Μας λέει... φτιάχνω κινέζικο για τον καλό μου που ήρθε... και μετά.. πάω λίγο να ξαπλώσω... δήθεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Η Αντα έγραψε: #27.686 15-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kατάλαβες? Μας λέει... φτιάχνω κινέζικο για τον καλό μου που ήρθε... και μετά.. πάω λίγο να ξαπλώσω... δήθεν! Click για ανάπτυξη... Eτσι ετσι... δεν εχουμε και κανενα σιτε να χαζεψουμε σημερα. Ειδα οτι θες μαγνητακια για το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.687 15-10-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eτσι ετσι... δεν εχουμε και κανενα σιτε να χαζεψουμε σημερα. Ειδα οτι θες μαγνητακια για το ψυγειο... Click για ανάπτυξη... ναι μου άρεσε αυτό με τους άντρες και τις γάτες... το είδες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Ο erefer έγραψε: #27.688 15-10-08 15:29 Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η bunny έγραψε: #27.689 15-10-08 15:32 Γεια σας! Τι κάνουν τα ζουζουνάκια; Ο Έλβις είναι μια χαρά,αλλάο Σίμπα πρέπει να έχει κάτι. Δεν τρώει κανονικά και δεν μπορεί να πιεί από την ποτήστρα του!Άσε που του έχει σπάσει το δοντάκι εδώ και 2 μήνες... Ρώτησα σε ένα Pet Shop που το έχει μια κυρία που της αρέσουν τα τρωκτικά. Μου είπε ότι μάλλον θα πεθάνει...:cry:.Επίσης να της το πάω το Σάββατο να το δει. Τη ρώτησα για να το πάω σε κτηνίατρο, αλλά είπε πως οι κτηνίατροι δενασχολούνται με κουνέλια και θα μου πουν ψέματα... Εσείς τι λέτε να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Η Αντα έγραψε: #27.690 15-10-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας! Τι κάνουν τα ζουζουνάκια; Ο Έλβις είναι μια χαρά,αλλάο Σίμπα πρέπει να έχει κάτι. Δεν τρώει κανονικά και δεν μπορεί να πιεί από την ποτήστρα του!Άσε που του έχει σπάσει το δοντάκι εδώ και 2 μήνες... Ρώτησα σε ένα Pet Shop που το έχει μια κυρία που της αρέσουν τα τρωκτικά. Μου είπε ότι μάλλον θα πεθάνει...:cry:.Επίσης να της το πάω το Σάββατο να το δει. Τη ρώτησα για να το πάω σε κτηνίατρο, αλλά είπε πως οι κτηνίατροι δενασχολούνται με κουνέλια και θα μου πουν ψέματα... Εσείς τι λέτε να κάνω; Click για ανάπτυξη... Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Αντα έγραψε: #27.691 15-10-08 15:36 Γεια σου Βασιλη! και βεβαια εχει αδυναμια στη Κατερινα...ετσι κ ο Αλφι μου, τον ταιζει, παιζει μαζι του ο Γιωργος..αλλα παντα εμενα θα ακολουθει και θα γκρινιαζει αν δεν του δινω σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #27.692 15-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μου άρεσε αυτό με τους άντρες και τις γάτες... το είδες?? Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα....εχω δει σε διαφορα μερη μαγνητακια, αλλα δεν εδωσα σημασια. Μπορει κ στο Θανοπουλο να εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #27.693 15-10-08 15:43 Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η bunny έγραψε: #27.694 15-10-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι... Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #27.695 15-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #27.696 15-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Click για ανάπτυξη... Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #27.697 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα ξαναδεί, εχουν πολύ γέλιο οταν κουράζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #27.698 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... Καλό! Βρήκα κι άλλα βιντεάκια με τον Erefer! Eίναι φοβερός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:52 Η bunny έγραψε: #27.699 15-10-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Click για ανάπτυξη... Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Η Αντα έγραψε: #27.700 15-10-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Click για ανάπτυξη... Ξερεις μπορει να ειπε απο μεσα της, ασε να την στεναχωρησω, και αν γινει το κακο, απο δω θα ερθει να παρει αλλο. Θεωρουνε αυτα τα ζωακια ειδη αναλωσιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1383 1384 1385 1386 1387 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kατάλαβες? Μας λέει... φτιάχνω κινέζικο για τον καλό μου που ήρθε... και μετά.. πάω λίγο να ξαπλώσω... δήθεν! Click για ανάπτυξη... Eτσι ετσι... δεν εχουμε και κανενα σιτε να χαζεψουμε σημερα. Ειδα οτι θες μαγνητακια για το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27.687 15-10-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eτσι ετσι... δεν εχουμε και κανενα σιτε να χαζεψουμε σημερα. Ειδα οτι θες μαγνητακια για το ψυγειο... Click για ανάπτυξη... ναι μου άρεσε αυτό με τους άντρες και τις γάτες... το είδες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Ο erefer έγραψε: #27.688 15-10-08 15:29 Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η bunny έγραψε: #27.689 15-10-08 15:32 Γεια σας! Τι κάνουν τα ζουζουνάκια; Ο Έλβις είναι μια χαρά,αλλάο Σίμπα πρέπει να έχει κάτι. Δεν τρώει κανονικά και δεν μπορεί να πιεί από την ποτήστρα του!Άσε που του έχει σπάσει το δοντάκι εδώ και 2 μήνες... Ρώτησα σε ένα Pet Shop που το έχει μια κυρία που της αρέσουν τα τρωκτικά. Μου είπε ότι μάλλον θα πεθάνει...:cry:.Επίσης να της το πάω το Σάββατο να το δει. Τη ρώτησα για να το πάω σε κτηνίατρο, αλλά είπε πως οι κτηνίατροι δενασχολούνται με κουνέλια και θα μου πουν ψέματα... Εσείς τι λέτε να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Η Αντα έγραψε: #27.690 15-10-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας! Τι κάνουν τα ζουζουνάκια; Ο Έλβις είναι μια χαρά,αλλάο Σίμπα πρέπει να έχει κάτι. Δεν τρώει κανονικά και δεν μπορεί να πιεί από την ποτήστρα του!Άσε που του έχει σπάσει το δοντάκι εδώ και 2 μήνες... Ρώτησα σε ένα Pet Shop που το έχει μια κυρία που της αρέσουν τα τρωκτικά. Μου είπε ότι μάλλον θα πεθάνει...:cry:.Επίσης να της το πάω το Σάββατο να το δει. Τη ρώτησα για να το πάω σε κτηνίατρο, αλλά είπε πως οι κτηνίατροι δενασχολούνται με κουνέλια και θα μου πουν ψέματα... Εσείς τι λέτε να κάνω; Click για ανάπτυξη... Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Αντα έγραψε: #27.691 15-10-08 15:36 Γεια σου Βασιλη! και βεβαια εχει αδυναμια στη Κατερινα...ετσι κ ο Αλφι μου, τον ταιζει, παιζει μαζι του ο Γιωργος..αλλα παντα εμενα θα ακολουθει και θα γκρινιαζει αν δεν του δινω σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #27.692 15-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μου άρεσε αυτό με τους άντρες και τις γάτες... το είδες?? Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα....εχω δει σε διαφορα μερη μαγνητακια, αλλα δεν εδωσα σημασια. Μπορει κ στο Θανοπουλο να εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #27.693 15-10-08 15:43 Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η bunny έγραψε: #27.694 15-10-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι... Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #27.695 15-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #27.696 15-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Click για ανάπτυξη... Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #27.697 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα ξαναδεί, εχουν πολύ γέλιο οταν κουράζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #27.698 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... Καλό! Βρήκα κι άλλα βιντεάκια με τον Erefer! Eίναι φοβερός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:52 Η bunny έγραψε: #27.699 15-10-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Click για ανάπτυξη... Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Η Αντα έγραψε: #27.700 15-10-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Click για ανάπτυξη... Ξερεις μπορει να ειπε απο μεσα της, ασε να την στεναχωρησω, και αν γινει το κακο, απο δω θα ερθει να παρει αλλο. Θεωρουνε αυτα τα ζωακια ειδη αναλωσιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1383 1384 1385 1386 1387 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eτσι ετσι... δεν εχουμε και κανενα σιτε να χαζεψουμε σημερα. Ειδα οτι θες μαγνητακια για το ψυγειο... Click για ανάπτυξη... ναι μου άρεσε αυτό με τους άντρες και τις γάτες... το είδες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Ο erefer έγραψε: #27.688 15-10-08 15:29 Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η bunny έγραψε: #27.689 15-10-08 15:32 Γεια σας! Τι κάνουν τα ζουζουνάκια; Ο Έλβις είναι μια χαρά,αλλάο Σίμπα πρέπει να έχει κάτι. Δεν τρώει κανονικά και δεν μπορεί να πιεί από την ποτήστρα του!Άσε που του έχει σπάσει το δοντάκι εδώ και 2 μήνες... Ρώτησα σε ένα Pet Shop που το έχει μια κυρία που της αρέσουν τα τρωκτικά. Μου είπε ότι μάλλον θα πεθάνει...:cry:.Επίσης να της το πάω το Σάββατο να το δει. Τη ρώτησα για να το πάω σε κτηνίατρο, αλλά είπε πως οι κτηνίατροι δενασχολούνται με κουνέλια και θα μου πουν ψέματα... Εσείς τι λέτε να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Η Αντα έγραψε: #27.690 15-10-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας! Τι κάνουν τα ζουζουνάκια; Ο Έλβις είναι μια χαρά,αλλάο Σίμπα πρέπει να έχει κάτι. Δεν τρώει κανονικά και δεν μπορεί να πιεί από την ποτήστρα του!Άσε που του έχει σπάσει το δοντάκι εδώ και 2 μήνες... Ρώτησα σε ένα Pet Shop που το έχει μια κυρία που της αρέσουν τα τρωκτικά. Μου είπε ότι μάλλον θα πεθάνει...:cry:.Επίσης να της το πάω το Σάββατο να το δει. Τη ρώτησα για να το πάω σε κτηνίατρο, αλλά είπε πως οι κτηνίατροι δενασχολούνται με κουνέλια και θα μου πουν ψέματα... Εσείς τι λέτε να κάνω; Click για ανάπτυξη... Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Αντα έγραψε: #27.691 15-10-08 15:36 Γεια σου Βασιλη! και βεβαια εχει αδυναμια στη Κατερινα...ετσι κ ο Αλφι μου, τον ταιζει, παιζει μαζι του ο Γιωργος..αλλα παντα εμενα θα ακολουθει και θα γκρινιαζει αν δεν του δινω σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #27.692 15-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μου άρεσε αυτό με τους άντρες και τις γάτες... το είδες?? Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα....εχω δει σε διαφορα μερη μαγνητακια, αλλα δεν εδωσα σημασια. Μπορει κ στο Θανοπουλο να εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #27.693 15-10-08 15:43 Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η bunny έγραψε: #27.694 15-10-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι... Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #27.695 15-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #27.696 15-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Click για ανάπτυξη... Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #27.697 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα ξαναδεί, εχουν πολύ γέλιο οταν κουράζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #27.698 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... Καλό! Βρήκα κι άλλα βιντεάκια με τον Erefer! Eίναι φοβερός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:52 Η bunny έγραψε: #27.699 15-10-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Click για ανάπτυξη... Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Η Αντα έγραψε: #27.700 15-10-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Click για ανάπτυξη... Ξερεις μπορει να ειπε απο μεσα της, ασε να την στεναχωρησω, και αν γινει το κακο, απο δω θα ερθει να παρει αλλο. Θεωρουνε αυτα τα ζωακια ειδη αναλωσιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1383 1384 1385 1386 1387 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία Σήμερα έγινε και 5 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η bunny έγραψε: #27.689 15-10-08 15:32 Γεια σας! Τι κάνουν τα ζουζουνάκια; Ο Έλβις είναι μια χαρά,αλλάο Σίμπα πρέπει να έχει κάτι. Δεν τρώει κανονικά και δεν μπορεί να πιεί από την ποτήστρα του!Άσε που του έχει σπάσει το δοντάκι εδώ και 2 μήνες... Ρώτησα σε ένα Pet Shop που το έχει μια κυρία που της αρέσουν τα τρωκτικά. Μου είπε ότι μάλλον θα πεθάνει...:cry:.Επίσης να της το πάω το Σάββατο να το δει. Τη ρώτησα για να το πάω σε κτηνίατρο, αλλά είπε πως οι κτηνίατροι δενασχολούνται με κουνέλια και θα μου πουν ψέματα... Εσείς τι λέτε να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Η Αντα έγραψε: #27.690 15-10-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας! Τι κάνουν τα ζουζουνάκια; Ο Έλβις είναι μια χαρά,αλλάο Σίμπα πρέπει να έχει κάτι. Δεν τρώει κανονικά και δεν μπορεί να πιεί από την ποτήστρα του!Άσε που του έχει σπάσει το δοντάκι εδώ και 2 μήνες... Ρώτησα σε ένα Pet Shop που το έχει μια κυρία που της αρέσουν τα τρωκτικά. Μου είπε ότι μάλλον θα πεθάνει...:cry:.Επίσης να της το πάω το Σάββατο να το δει. Τη ρώτησα για να το πάω σε κτηνίατρο, αλλά είπε πως οι κτηνίατροι δενασχολούνται με κουνέλια και θα μου πουν ψέματα... Εσείς τι λέτε να κάνω; Click για ανάπτυξη... Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Αντα έγραψε: #27.691 15-10-08 15:36 Γεια σου Βασιλη! και βεβαια εχει αδυναμια στη Κατερινα...ετσι κ ο Αλφι μου, τον ταιζει, παιζει μαζι του ο Γιωργος..αλλα παντα εμενα θα ακολουθει και θα γκρινιαζει αν δεν του δινω σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #27.692 15-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μου άρεσε αυτό με τους άντρες και τις γάτες... το είδες?? Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα....εχω δει σε διαφορα μερη μαγνητακια, αλλα δεν εδωσα σημασια. Μπορει κ στο Θανοπουλο να εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #27.693 15-10-08 15:43 Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η bunny έγραψε: #27.694 15-10-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι... Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #27.695 15-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #27.696 15-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Click για ανάπτυξη... Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #27.697 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα ξαναδεί, εχουν πολύ γέλιο οταν κουράζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #27.698 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... Καλό! Βρήκα κι άλλα βιντεάκια με τον Erefer! Eίναι φοβερός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:52 Η bunny έγραψε: #27.699 15-10-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Click για ανάπτυξη... Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Η Αντα έγραψε: #27.700 15-10-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Click για ανάπτυξη... Ξερεις μπορει να ειπε απο μεσα της, ασε να την στεναχωρησω, και αν γινει το κακο, απο δω θα ερθει να παρει αλλο. Θεωρουνε αυτα τα ζωακια ειδη αναλωσιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1383 1384 1385 1386 1387 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας! Τι κάνουν τα ζουζουνάκια; Ο Έλβις είναι μια χαρά,αλλάο Σίμπα πρέπει να έχει κάτι. Δεν τρώει κανονικά και δεν μπορεί να πιεί από την ποτήστρα του!Άσε που του έχει σπάσει το δοντάκι εδώ και 2 μήνες... Ρώτησα σε ένα Pet Shop που το έχει μια κυρία που της αρέσουν τα τρωκτικά. Μου είπε ότι μάλλον θα πεθάνει...:cry:.Επίσης να της το πάω το Σάββατο να το δει. Τη ρώτησα για να το πάω σε κτηνίατρο, αλλά είπε πως οι κτηνίατροι δενασχολούνται με κουνέλια και θα μου πουν ψέματα... Εσείς τι λέτε να κάνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Η Αντα έγραψε: #27.690 15-10-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας! Τι κάνουν τα ζουζουνάκια; Ο Έλβις είναι μια χαρά,αλλάο Σίμπα πρέπει να έχει κάτι. Δεν τρώει κανονικά και δεν μπορεί να πιεί από την ποτήστρα του!Άσε που του έχει σπάσει το δοντάκι εδώ και 2 μήνες... Ρώτησα σε ένα Pet Shop που το έχει μια κυρία που της αρέσουν τα τρωκτικά. Μου είπε ότι μάλλον θα πεθάνει...:cry:.Επίσης να της το πάω το Σάββατο να το δει. Τη ρώτησα για να το πάω σε κτηνίατρο, αλλά είπε πως οι κτηνίατροι δενασχολούνται με κουνέλια και θα μου πουν ψέματα... Εσείς τι λέτε να κάνω; Click για ανάπτυξη... Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Αντα έγραψε: #27.691 15-10-08 15:36 Γεια σου Βασιλη! και βεβαια εχει αδυναμια στη Κατερινα...ετσι κ ο Αλφι μου, τον ταιζει, παιζει μαζι του ο Γιωργος..αλλα παντα εμενα θα ακολουθει και θα γκρινιαζει αν δεν του δινω σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #27.692 15-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μου άρεσε αυτό με τους άντρες και τις γάτες... το είδες?? Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα....εχω δει σε διαφορα μερη μαγνητακια, αλλα δεν εδωσα σημασια. Μπορει κ στο Θανοπουλο να εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #27.693 15-10-08 15:43 Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η bunny έγραψε: #27.694 15-10-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι... Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #27.695 15-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #27.696 15-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Click για ανάπτυξη... Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #27.697 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα ξαναδεί, εχουν πολύ γέλιο οταν κουράζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #27.698 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... Καλό! Βρήκα κι άλλα βιντεάκια με τον Erefer! Eίναι φοβερός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:52 Η bunny έγραψε: #27.699 15-10-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Click για ανάπτυξη... Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Η Αντα έγραψε: #27.700 15-10-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Click για ανάπτυξη... Ξερεις μπορει να ειπε απο μεσα της, ασε να την στεναχωρησω, και αν γινει το κακο, απο δω θα ερθει να παρει αλλο. Θεωρουνε αυτα τα ζωακια ειδη αναλωσιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1383 1384 1385 1386 1387 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας! Τι κάνουν τα ζουζουνάκια; Ο Έλβις είναι μια χαρά,αλλάο Σίμπα πρέπει να έχει κάτι. Δεν τρώει κανονικά και δεν μπορεί να πιεί από την ποτήστρα του!Άσε που του έχει σπάσει το δοντάκι εδώ και 2 μήνες... Ρώτησα σε ένα Pet Shop που το έχει μια κυρία που της αρέσουν τα τρωκτικά. Μου είπε ότι μάλλον θα πεθάνει...:cry:.Επίσης να της το πάω το Σάββατο να το δει. Τη ρώτησα για να το πάω σε κτηνίατρο, αλλά είπε πως οι κτηνίατροι δενασχολούνται με κουνέλια και θα μου πουν ψέματα... Εσείς τι λέτε να κάνω; Click για ανάπτυξη... Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η Αντα έγραψε: #27.691 15-10-08 15:36 Γεια σου Βασιλη! και βεβαια εχει αδυναμια στη Κατερινα...ετσι κ ο Αλφι μου, τον ταιζει, παιζει μαζι του ο Γιωργος..αλλα παντα εμενα θα ακολουθει και θα γκρινιαζει αν δεν του δινω σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #27.692 15-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μου άρεσε αυτό με τους άντρες και τις γάτες... το είδες?? Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα....εχω δει σε διαφορα μερη μαγνητακια, αλλα δεν εδωσα σημασια. Μπορει κ στο Θανοπουλο να εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #27.693 15-10-08 15:43 Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η bunny έγραψε: #27.694 15-10-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι... Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #27.695 15-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #27.696 15-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Click για ανάπτυξη... Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #27.697 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα ξαναδεί, εχουν πολύ γέλιο οταν κουράζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #27.698 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... Καλό! Βρήκα κι άλλα βιντεάκια με τον Erefer! Eίναι φοβερός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:52 Η bunny έγραψε: #27.699 15-10-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Click για ανάπτυξη... Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Η Αντα έγραψε: #27.700 15-10-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Click για ανάπτυξη... Ξερεις μπορει να ειπε απο μεσα της, ασε να την στεναχωρησω, και αν γινει το κακο, απο δω θα ερθει να παρει αλλο. Θεωρουνε αυτα τα ζωακια ειδη αναλωσιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1383 1384 1385 1386 1387 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου Βασιλη! και βεβαια εχει αδυναμια στη Κατερινα...ετσι κ ο Αλφι μου, τον ταιζει, παιζει μαζι του ο Γιωργος..αλλα παντα εμενα θα ακολουθει και θα γκρινιαζει αν δεν του δινω σημασια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #27.692 15-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μου άρεσε αυτό με τους άντρες και τις γάτες... το είδες?? Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα....εχω δει σε διαφορα μερη μαγνητακια, αλλα δεν εδωσα σημασια. Μπορει κ στο Θανοπουλο να εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #27.693 15-10-08 15:43 Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η bunny έγραψε: #27.694 15-10-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι... Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #27.695 15-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #27.696 15-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Click για ανάπτυξη... Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #27.697 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα ξαναδεί, εχουν πολύ γέλιο οταν κουράζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #27.698 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... Καλό! Βρήκα κι άλλα βιντεάκια με τον Erefer! Eίναι φοβερός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:52 Η bunny έγραψε: #27.699 15-10-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Click για ανάπτυξη... Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Η Αντα έγραψε: #27.700 15-10-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Click για ανάπτυξη... Ξερεις μπορει να ειπε απο μεσα της, ασε να την στεναχωρησω, και αν γινει το κακο, απο δω θα ερθει να παρει αλλο. Θεωρουνε αυτα τα ζωακια ειδη αναλωσιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1383 1384 1385 1386 1387 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι μου άρεσε αυτό με τους άντρες και τις γάτες... το είδες?? Click για ανάπτυξη... Ναι το ειδα....εχω δει σε διαφορα μερη μαγνητακια, αλλα δεν εδωσα σημασια. Μπορει κ στο Θανοπουλο να εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #27.693 15-10-08 15:43 Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η bunny έγραψε: #27.694 15-10-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι... Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #27.695 15-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #27.696 15-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Click για ανάπτυξη... Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #27.697 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα ξαναδεί, εχουν πολύ γέλιο οταν κουράζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #27.698 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... Καλό! Βρήκα κι άλλα βιντεάκια με τον Erefer! Eίναι φοβερός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:52 Η bunny έγραψε: #27.699 15-10-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Click για ανάπτυξη... Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Η Αντα έγραψε: #27.700 15-10-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Click για ανάπτυξη... Ξερεις μπορει να ειπε απο μεσα της, ασε να την στεναχωρησω, και αν γινει το κακο, απο δω θα ερθει να παρει αλλο. Θεωρουνε αυτα τα ζωακια ειδη αναλωσιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1383 1384 1385 1386 1387 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η bunny έγραψε: #27.694 15-10-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι... Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #27.695 15-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #27.696 15-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Click για ανάπτυξη... Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #27.697 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα ξαναδεί, εχουν πολύ γέλιο οταν κουράζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #27.698 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... Καλό! Βρήκα κι άλλα βιντεάκια με τον Erefer! Eίναι φοβερός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:52 Η bunny έγραψε: #27.699 15-10-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Click για ανάπτυξη... Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Η Αντα έγραψε: #27.700 15-10-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Click για ανάπτυξη... Ξερεις μπορει να ειπε απο μεσα της, ασε να την στεναχωρησω, και αν γινει το κακο, απο δω θα ερθει να παρει αλλο. Θεωρουνε αυτα τα ζωακια ειδη αναλωσιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1383 1384 1385 1386 1387 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι... Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #27.695 15-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #27.696 15-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Click για ανάπτυξη... Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #27.697 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα ξαναδεί, εχουν πολύ γέλιο οταν κουράζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #27.698 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... Καλό! Βρήκα κι άλλα βιντεάκια με τον Erefer! Eίναι φοβερός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:52 Η bunny έγραψε: #27.699 15-10-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Click για ανάπτυξη... Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Η Αντα έγραψε: #27.700 15-10-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Click για ανάπτυξη... Ξερεις μπορει να ειπε απο μεσα της, ασε να την στεναχωρησω, και αν γινει το κακο, απο δω θα ερθει να παρει αλλο. Θεωρουνε αυτα τα ζωακια ειδη αναλωσιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1383 1384 1385 1386 1387 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #27.696 15-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Click για ανάπτυξη... Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #27.697 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα ξαναδεί, εχουν πολύ γέλιο οταν κουράζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #27.698 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... Καλό! Βρήκα κι άλλα βιντεάκια με τον Erefer! Eίναι φοβερός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:52 Η bunny έγραψε: #27.699 15-10-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Click για ανάπτυξη... Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Η Αντα έγραψε: #27.700 15-10-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Click για ανάπτυξη... Ξερεις μπορει να ειπε απο μεσα της, ασε να την στεναχωρησω, και αν γινει το κακο, απο δω θα ερθει να παρει αλλο. Θεωρουνε αυτα τα ζωακια ειδη αναλωσιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1383 1384 1385 1386 1387 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω. Ευχαρίστώ! Click για ανάπτυξη... Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Ο erefer έγραψε: #27.697 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα ξαναδεί, εχουν πολύ γέλιο οταν κουράζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #27.698 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... Καλό! Βρήκα κι άλλα βιντεάκια με τον Erefer! Eίναι φοβερός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:52 Η bunny έγραψε: #27.699 15-10-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Click για ανάπτυξη... Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Η Αντα έγραψε: #27.700 15-10-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Click για ανάπτυξη... Ξερεις μπορει να ειπε απο μεσα της, ασε να την στεναχωρησω, και αν γινει το κακο, απο δω θα ερθει να παρει αλλο. Θεωρουνε αυτα τα ζωακια ειδη αναλωσιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1383 1384 1385 1386 1387 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το είχα ξαναδεί, εχουν πολύ γέλιο οταν κουράζονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #27.698 15-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... Καλό! Βρήκα κι άλλα βιντεάκια με τον Erefer! Eίναι φοβερός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:52 Η bunny έγραψε: #27.699 15-10-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Click για ανάπτυξη... Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Η Αντα έγραψε: #27.700 15-10-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Click για ανάπτυξη... Ξερεις μπορει να ειπε απο μεσα της, ασε να την στεναχωρησω, και αν γινει το κακο, απο δω θα ερθει να παρει αλλο. Θεωρουνε αυτα τα ζωακια ειδη αναλωσιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1383 1384 1385 1386 1387 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα.. https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk Click για ανάπτυξη... Καλό! Βρήκα κι άλλα βιντεάκια με τον Erefer! Eίναι φοβερός!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:52 Η bunny έγραψε: #27.699 15-10-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Click για ανάπτυξη... Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Η Αντα έγραψε: #27.700 15-10-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Click για ανάπτυξη... Ξερεις μπορει να ειπε απο μεσα της, ασε να την στεναχωρησω, και αν γινει το κακο, απο δω θα ερθει να παρει αλλο. Θεωρουνε αυτα τα ζωακια ειδη αναλωσιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1383 1384 1385 1386 1387 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1385 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? Click για ανάπτυξη... Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 15:56 Η Αντα έγραψε: #27.700 15-10-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Click για ανάπτυξη... Ξερεις μπορει να ειπε απο μεσα της, ασε να την στεναχωρησω, και αν γινει το κακο, απο δω θα ερθει να παρει αλλο. Θεωρουνε αυτα τα ζωακια ειδη αναλωσιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ναι. Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων. Click για ανάπτυξη... Ξερεις μπορει να ειπε απο μεσα της, ασε να την στεναχωρησω, και αν γινει το κακο, απο δω θα ερθει να παρει αλλο. Θεωρουνε αυτα τα ζωακια ειδη αναλωσιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.