Birman-maniacs

αυτή που δεν θα μπορεί να αναπνεύσει για να μπορέσει να κάνει κουχ κουχ ε?? :lol:
Ναι κ να της πεταχτουν λιγο τα ματια εξω!!!! :lol::lol: καλα θα κανε τοσο κουχ κουχ οταν δει τον Ιωνα που θα γινει μπλε!! :blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι κ να της πεταχτουν λιγο τα ματια εξω!!!! :lol::lol: καλα θα κανε τοσο κουχ κουχ οταν δει τον Ιωνα που θα γινει μπλε!! :blink::blink:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοριτσια σας αφηνω, παω να ξαπλωσω, χιχι παλι τα ιδια ε....καλα μπορει σε λιγο να ειμαι πισω...η Δαναη που πηγε?:hmm:
καλή ξεκούραση!;););) τα λέμε σε λίγο... :P

κοριτσια σας αφηνω, παω να ξαπλωσω, χιχι παλι τα ιδια ε....καλα μπορει σε λιγο να ειμαι πισω...η Δαναη που πηγε?:hmm:
Παει να ξαπλωσει η τσαχπινογαργαλιαρα!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Παει να ξαπλωσει η τσαχπινογαργαλιαρα!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:
Kατάλαβες? Μας λέει... φτιάχνω κινέζικο για τον καλό μου που ήρθε... και μετά.. πάω λίγο να ξαπλώσω... δήθεν! :P:lol:

Kατάλαβες? Μας λέει... φτιάχνω κινέζικο για τον καλό μου που ήρθε... και μετά.. πάω λίγο να ξαπλώσω... δήθεν! :P:lol:
Eτσι ετσι...:lol::lol: δεν εχουμε και κανενα σιτε να χαζεψουμε σημερα. Ειδα οτι θες μαγνητακια για το ψυγειο...;)

Eτσι ετσι...:lol::lol: δεν εχουμε και κανενα σιτε να χαζεψουμε σημερα. Ειδα οτι θες μαγνητακια για το ψυγειο...;)
ναι μου άρεσε αυτό με τους άντρες και τις γάτες... το είδες?? :)

Γεια σας:)
Δανάη χρόνια πολλά για τον Ερωτα, δεν πρόλαβα να μπώ εχθές:/:
Η κτηνιατρική αποθήκη στο περιστέρι είναι θηβών 85, η απάντηση ήρθε λίγο αργά το ξέρω:D Λοιπόν ο erefer μας βγήκε ομιλιτικός. Το περίεργο είναι οτι μονο οταν είναι η Κατερίνα νιαουρίζει, οπου την ακολουθά οπου πάει και αν δεν του δίνει σημασία παραπονιέται:lol: Είναι πλέον οφθαλμοφανές οτι της εχει αδυναμία:mad::D Σήμερα έγινε και 5 μηνών:up:

Γεια σας!:D
Τι κάνουν τα ζουζουνάκια;:hmm:
Ο Έλβις είναι μια χαρά,αλλάο Σίμπα πρέπει να έχει κάτι.:/:
Δεν τρώει κανονικά και δεν μπορεί να πιεί από την ποτήστρα του!:(Άσε που του έχει σπάσει το δοντάκι εδώ και 2 μήνες...:(
Ρώτησα σε ένα Pet Shop που το έχει μια κυρία που της αρέσουν τα τρωκτικά.
Μου είπε ότι μάλλον θα πεθάνει...:cry:.Επίσης να της το πάω το Σάββατο να το δει.
Τη ρώτησα για να το πάω σε κτηνίατρο, αλλά είπε πως οι κτηνίατροι δενασχολούνται με κουνέλια και θα μου πουν ψέματα...
Εσείς τι λέτε να κάνω;:hmm:

Γεια σας!:D
Τι κάνουν τα ζουζουνάκια;:hmm:
Ο Έλβις είναι μια χαρά,αλλάο Σίμπα πρέπει να έχει κάτι.:/:
Δεν τρώει κανονικά και δεν μπορεί να πιεί από την ποτήστρα του!:(Άσε που του έχει σπάσει το δοντάκι εδώ και 2 μήνες...:(
Ρώτησα σε ένα Pet Shop που το έχει μια κυρία που της αρέσουν τα τρωκτικά.
Μου είπε ότι μάλλον θα πεθάνει...:cry:.Επίσης να της το πάω το Σάββατο να το δει.
Τη ρώτησα για να το πάω σε κτηνίατρο, αλλά είπε πως οι κτηνίατροι δενασχολούνται με κουνέλια και θα μου πουν ψέματα...
Εσείς τι λέτε να κάνω;:hmm:
Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι...:down::down:

Γεια σου Βασιλη! και βεβαια εχει αδυναμια στη Κατερινα...ετσι κ ο Αλφι μου, τον ταιζει, παιζει μαζι του ο Γιωργος..αλλα παντα εμενα θα ακολουθει και θα γκρινιαζει αν δεν του δινω σημασια!! :P

ναι μου άρεσε αυτό με τους άντρες και τις γάτες... το είδες?? :)
Ναι το ειδα....εχω δει σε διαφορα μερη μαγνητακια, αλλα δεν εδωσα σημασια. Μπορει κ στο Θανοπουλο να εχει..:hmm:

Παίζαμε για κανα εικοσάλεπτο και έτρεχε ολη την ώρα, το αποτέλεσμα..:lol:
https://www.youtube.com/watch?v=wg6ZCvFv6bk

Γλυκια λεω να μην στεναχωριεσαι, και να το πας στο κτηνιατρο. Δεν μπορει οποιοσδηποτε να λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι...:down::down:
Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω.;)
Ευχαρίστώ!:happy:

:lol::lol: ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!!

Ναι,κι εγώ έτσι νομίζω.;)
Ευχαρίστώ!:happy:
Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? :hmm:

:lol::lol: ο Αλφι βγαζει και τη γλωσσα εξω σαν σκυλακι!!!!
:lol::lol::lol::lol:
Δεν το είχα ξαναδεί, εχουν πολύ γέλιο οταν κουράζονται:D

Καλό!:lol:
Βρήκα κι άλλα βιντεάκια με τον Erefer!;)
Eίναι φοβερός!!!!:up::up::up::up:

Μα ειναι κριμα....σε βλεπει μικρουλα και πεταει κατι τετοιο χωρις να σκεφτει οτι μπορει να σε στεναχωρησει. Να σε ρωτησω, αυτο το πετ σοπ πουλαει κουνελακια? :hmm:
Ναι.:down:
Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων.:down::down::down::down:

Ναι.:down:
Και τα δικά μου από Pet Shop τα πήρα αλλά τότε δεν ήξερα για τα εργοστάσια ζώων.:down::down::down::down:
Ξερεις μπορει να ειπε απο μεσα της, ασε να την στεναχωρησω, και αν γινει το κακο, απο δω θα ερθει να παρει αλλο. :down::down: Θεωρουνε αυτα τα ζωακια ειδη αναλωσιμα :/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back