Birman-maniacs

δεν ξερω αν εχει υποπεσει στην αντιληψη σου αλλα εισαι σε γατοsite:lol::lol::lol:

Καλε ναι!! Το ξερω!! Αλλα σημερα εχει γινει κατεγισμος απο βιρμανακια! Λυπηθειτε μας και μας τα καψερα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι μωρε με το μαμοθρεφτο...:lol:
δεν ειναι μαμοθρεφτο!!!απλως εχει εναν θαυμασμο και μια εκτιμηση και μια αγαπη και μια αδυμαμια στην μητερα!!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οξω τα εισιτηρια,μαζι με αυτα νομιζω του πηγε 1200

Εγω μαλλον θα την παρω απο αγγλια (ακομα και οταν ειμαι ελλαδα) και θα παω να την περιμαζεψω η ιδια απο εκει. Εχω πολλους φιλους αγγλια. Θα το συνδοιασω και με ταξιδακι αναψυχης. Αλλοι πηγαινουν Λονδινο για ρουχα. Ε εγω θα γυρισω με γατα. :lol::lol::lol:

δεν ειναι μαμοθρεφτο!!!απλως εχει εναν θαυμασμο και μια εκτιμηση και μια αγαπη και μια αδυμαμια στην μητερα!!!:lol::lol::lol:

Να υποθεσω οτι ειναι αρσενικο? Μαμακιας και αυτος ε? Το εχουν τελικα ΟΛΟΙ οι αρσενικοι αυτο!! Ασχετως του τι ζωο ειναι.....Ειμαι παθουσα!! :mad::mad:

Καλε ναι!! Το ξερω!! Αλλα σημερα εχει γινει κατεγισμος απο βιρμανακια! Λυπηθειτε μας και μας τα καψερα!
τι τα θες κι εμενα ετσι μου κανανε...αλλα αν δεν εχεις δει βιρμανακι απο κοντα δεν ξερεις τι πραγματικα χανεις,αρα μην στεναχωριεσαι!!!:cool:

;)
Επιτηδες το κανεις τωρα ε??

Δες εδω!

https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044

Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ

κοιτα τωρα μην κολλας με αυτα τα pet και breed, να σου αρεσει τα γατακι ειναι το θεμα, εγω και τα 2 γατια τα πηρα γιατι μου καναν κλικ στο προσωπο, ουτε γαντια ουτε ουρα ειδα...που λεει ο λογος...και φυσικα μπορεις να κανεις γεννα και με τα Pet..;)

Να υποθεσω οτι ειναι αρσενικο? Μαμακιας και αυτος ε? Το εχουν τελικα ΟΛΟΙ οι αρσενικοι αυτο!! Ασχετως του τι ζωο ειναι.....Ειμαι παθουσα!! :mad::mad:
βεβαια!!!Ο Ερως:)

καλα καλά, κλασικη ελληνίδα μάνα...:lol:

;)

κοιτα τωρα μην κολλας με αυτα τα pet και breed, να σου αρεσει τα γατακι ειναι το θεμα, εγω και τα 2 γατια τα πηρα γιατι μου καναν κλικ στο προσωπο, ουτε γαντια ουτε ουρα ειδα...που λεει ο λογος...και φυσικα μπορεις να κανεις γεννα και με τα Pet..;)

Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. :(:(

ωραια γατακια εχει αυτο!!!

καλα καλά, κλασικη ελληνίδα μάνα...:lol:

Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα!

ωραια γατακια εχει αυτο!!!

Ναι μωρε. Της εχει μεινει ενα. Αρσενικο. Αλλα μου λεει οτι δεν μου το δινει αν θελω να το ζευγαρωσω :(

Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. :(:(
βασικα ρωτα αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι εκτροφεις το κανουν

Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα!
τι εννοεις?

σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα

εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του.:hmm:

τι εννοεις?

Πρωην σχεση :P:P

Δεν τα δινουν στειρωμενα. Αλλα επειδη ειναι στο non active registry το οποιο σημαινει απαγορευεται να ζευγαρωσουν πρεπει εσυ να τα στειρωσεις.

Καλα να περασεις Βασια!

σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα
παλι οξω????σουρτουυυυυκωωωωωω:lol::lol::lol:
καλα να περασετε!!!

IMG_1590_1.JPG
τσα....
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!:up:

Birmans%20023_1.jpg
αυτο αυτο μπορει να γινει ο Ιωνας?τι αλλο θελω...
ετσι θα γίνει Βασια... συμφωνώ με τη Δανάη... :up:
20061224morgana.jpg
και η Σεμελη μεγαλη...
ΑΜΗΝ!:up:αν και αυτή είναι μάλλον πιο σκούρα.....:hmm:
20080210isotta2.JPG
και μια ξινη σοκολατα, bitter choc χαχα:D
:lol::up::lol:
20051120undomiel%20002.jpg
κουκλα απλα
για μένα αυτό είναι το πρότυπο του seal!!!:up::up:

Wistaria.jpg
και συνεχιζω....αυτο εχει σταση "τι χαμπαρια παιδια" :lol:
δίνεις ρέστα συμπεθέρα! πράγματι το μπεγλέρι του λείπει:lol::lol:
Επιτηδες το κανεις τωρα ε??

Δες εδω!

https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044

Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ
πολύ καλό εκτροφείο και διάσημο!:up:και καλή τιμή!

εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του.:hmm:

Απο αγγλια ειπες το πηρες?? Περιεργο! Εμενα ετσι μου λενε σε οποιους εκτροφεις εχω ρωτησει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back