aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:49 Η aalyah έγραψε: #28.081 16-10-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ξερω αν εχει υποπεσει στην αντιληψη σου αλλα εισαι σε γατοsite Click για ανάπτυξη... Καλε ναι!! Το ξερω!! Αλλα σημερα εχει γινει κατεγισμος απο βιρμανακια! Λυπηθειτε μας και μας τα καψερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο πυρροθριξ: #28.082 16-10-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι μωρε με το μαμοθρεφτο... Click για ανάπτυξη... δεν ειναι μαμοθρεφτο!!!απλως εχει εναν θαυμασμο και μια εκτιμηση και μια αγαπη και μια αδυμαμια στην μητερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Η aalyah έγραψε: #28.083 16-10-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οξω τα εισιτηρια,μαζι με αυτα νομιζω του πηγε 1200 Click για ανάπτυξη... Εγω μαλλον θα την παρω απο αγγλια (ακομα και οταν ειμαι ελλαδα) και θα παω να την περιμαζεψω η ιδια απο εκει. Εχω πολλους φιλους αγγλια. Θα το συνδοιασω και με ταξιδακι αναψυχης. Αλλοι πηγαινουν Λονδινο για ρουχα. Ε εγω θα γυρισω με γατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:52 Η aalyah έγραψε: #28.084 16-10-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι μαμοθρεφτο!!!απλως εχει εναν θαυμασμο και μια εκτιμηση και μια αγαπη και μια αδυμαμια στην μητερα!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθεσω οτι ειναι αρσενικο? Μαμακιας και αυτος ε? Το εχουν τελικα ΟΛΟΙ οι αρσενικοι αυτο!! Ασχετως του τι ζωο ειναι.....Ειμαι παθουσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Ο πυρροθριξ: #28.085 16-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε ναι!! Το ξερω!! Αλλα σημερα εχει γινει κατεγισμος απο βιρμανακια! Λυπηθειτε μας και μας τα καψερα! Click για ανάπτυξη... τι τα θες κι εμενα ετσι μου κανανε...αλλα αν δεν εχεις δει βιρμανακι απο κοντα δεν ξερεις τι πραγματικα χανεις,αρα μην στεναχωριεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η Βάσια13859: #28.086 16-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επιτηδες το κανεις τωρα ε?? Δες εδω! https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044 Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... κοιτα τωρα μην κολλας με αυτα τα pet και breed, να σου αρεσει τα γατακι ειναι το θεμα, εγω και τα 2 γατια τα πηρα γιατι μου καναν κλικ στο προσωπο, ουτε γαντια ουτε ουρα ειδα...που λεει ο λογος...και φυσικα μπορεις να κανεις γεννα και με τα Pet.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:54 Ο πυρροθριξ: #28.087 16-10-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να υποθεσω οτι ειναι αρσενικο? Μαμακιας και αυτος ε? Το εχουν τελικα ΟΛΟΙ οι αρσενικοι αυτο!! Ασχετως του τι ζωο ειναι.....Ειμαι παθουσα!! Click για ανάπτυξη... βεβαια!!!Ο Ερως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:54 Η Βάσια13859: #28.088 16-10-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι μαμοθρεφτο!!!απλως εχει εναν θαυμασμο και μια εκτιμηση και μια αγαπη και μια αδυμαμια στην μητερα!!! Click για ανάπτυξη... καλα καλά, κλασικη ελληνίδα μάνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:57 Η aalyah έγραψε: #28.089 16-10-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοιτα τωρα μην κολλας με αυτα τα pet και breed, να σου αρεσει τα γατακι ειναι το θεμα, εγω και τα 2 γατια τα πηρα γιατι μου καναν κλικ στο προσωπο, ουτε γαντια ουτε ουρα ειδα...που λεει ο λογος...και φυσικα μπορεις να κανεις γεννα και με τα Pet.. Click για ανάπτυξη... Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Ο πυρροθριξ: #28.090 16-10-08 20:58 ωραια γατακια εχει αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η aalyah έγραψε: #28.091 16-10-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα καλά, κλασικη ελληνίδα μάνα... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η aalyah έγραψε: #28.092 16-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια γατακια εχει αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε. Της εχει μεινει ενα. Αρσενικο. Αλλα μου λεει οτι δεν μου το δινει αν θελω να το ζευγαρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Ο πυρροθριξ: #28.093 16-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... βασικα ρωτα αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι εκτροφεις το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Ο πυρροθριξ: #28.094 16-10-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα! Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Η Βάσια13859: #28.095 16-10-08 21:00 σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Βάσια13859: #28.096 16-10-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.097 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Πρωην σχεση Δεν τα δινουν στειρωμενα. Αλλα επειδη ειναι στο non active registry το οποιο σημαινει απαγορευεται να ζευγαρωσουν πρεπει εσυ να τα στειρωσεις. Καλα να περασεις Βασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Ο πυρροθριξ: #28.098 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Click για ανάπτυξη... παλι οξω????σουρτουυυυυκωωωωωω καλα να περασετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.099 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο αυτο μπορει να γινει ο Ιωνας?τι αλλο θελω... Click για ανάπτυξη... ετσι θα γίνει Βασια... συμφωνώ με τη Δανάη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και η Σεμελη μεγαλη... Click για ανάπτυξη... ΑΜΗΝ!αν και αυτή είναι μάλλον πιο σκούρα..... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και μια ξινη σοκολατα, bitter choc χαχα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα απλα Click για ανάπτυξη... για μένα αυτό είναι το πρότυπο του seal!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και συνεχιζω....αυτο εχει σταση "τι χαμπαρια παιδια" Click για ανάπτυξη... δίνεις ρέστα συμπεθέρα! πράγματι το μπεγλέρι του λείπει Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επιτηδες το κανεις τωρα ε?? Δες εδω! https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044 Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... πολύ καλό εκτροφείο και διάσημο!και καλή τιμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.100 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Click για ανάπτυξη... Απο αγγλια ειπες το πηρες?? Περιεργο! Εμενα ετσι μου λενε σε οποιους εκτροφεις εχω ρωτησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1403 1404 1405 1406 1407 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ξερω αν εχει υποπεσει στην αντιληψη σου αλλα εισαι σε γατοsite Click για ανάπτυξη... Καλε ναι!! Το ξερω!! Αλλα σημερα εχει γινει κατεγισμος απο βιρμανακια! Λυπηθειτε μας και μας τα καψερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο πυρροθριξ: #28.082 16-10-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι μωρε με το μαμοθρεφτο... Click για ανάπτυξη... δεν ειναι μαμοθρεφτο!!!απλως εχει εναν θαυμασμο και μια εκτιμηση και μια αγαπη και μια αδυμαμια στην μητερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Η aalyah έγραψε: #28.083 16-10-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οξω τα εισιτηρια,μαζι με αυτα νομιζω του πηγε 1200 Click για ανάπτυξη... Εγω μαλλον θα την παρω απο αγγλια (ακομα και οταν ειμαι ελλαδα) και θα παω να την περιμαζεψω η ιδια απο εκει. Εχω πολλους φιλους αγγλια. Θα το συνδοιασω και με ταξιδακι αναψυχης. Αλλοι πηγαινουν Λονδινο για ρουχα. Ε εγω θα γυρισω με γατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:52 Η aalyah έγραψε: #28.084 16-10-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι μαμοθρεφτο!!!απλως εχει εναν θαυμασμο και μια εκτιμηση και μια αγαπη και μια αδυμαμια στην μητερα!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθεσω οτι ειναι αρσενικο? Μαμακιας και αυτος ε? Το εχουν τελικα ΟΛΟΙ οι αρσενικοι αυτο!! Ασχετως του τι ζωο ειναι.....Ειμαι παθουσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Ο πυρροθριξ: #28.085 16-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε ναι!! Το ξερω!! Αλλα σημερα εχει γινει κατεγισμος απο βιρμανακια! Λυπηθειτε μας και μας τα καψερα! Click για ανάπτυξη... τι τα θες κι εμενα ετσι μου κανανε...αλλα αν δεν εχεις δει βιρμανακι απο κοντα δεν ξερεις τι πραγματικα χανεις,αρα μην στεναχωριεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η Βάσια13859: #28.086 16-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επιτηδες το κανεις τωρα ε?? Δες εδω! https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044 Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... κοιτα τωρα μην κολλας με αυτα τα pet και breed, να σου αρεσει τα γατακι ειναι το θεμα, εγω και τα 2 γατια τα πηρα γιατι μου καναν κλικ στο προσωπο, ουτε γαντια ουτε ουρα ειδα...που λεει ο λογος...και φυσικα μπορεις να κανεις γεννα και με τα Pet.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:54 Ο πυρροθριξ: #28.087 16-10-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να υποθεσω οτι ειναι αρσενικο? Μαμακιας και αυτος ε? Το εχουν τελικα ΟΛΟΙ οι αρσενικοι αυτο!! Ασχετως του τι ζωο ειναι.....Ειμαι παθουσα!! Click για ανάπτυξη... βεβαια!!!Ο Ερως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:54 Η Βάσια13859: #28.088 16-10-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι μαμοθρεφτο!!!απλως εχει εναν θαυμασμο και μια εκτιμηση και μια αγαπη και μια αδυμαμια στην μητερα!!! Click για ανάπτυξη... καλα καλά, κλασικη ελληνίδα μάνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:57 Η aalyah έγραψε: #28.089 16-10-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοιτα τωρα μην κολλας με αυτα τα pet και breed, να σου αρεσει τα γατακι ειναι το θεμα, εγω και τα 2 γατια τα πηρα γιατι μου καναν κλικ στο προσωπο, ουτε γαντια ουτε ουρα ειδα...που λεει ο λογος...και φυσικα μπορεις να κανεις γεννα και με τα Pet.. Click για ανάπτυξη... Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Ο πυρροθριξ: #28.090 16-10-08 20:58 ωραια γατακια εχει αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η aalyah έγραψε: #28.091 16-10-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα καλά, κλασικη ελληνίδα μάνα... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η aalyah έγραψε: #28.092 16-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια γατακια εχει αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε. Της εχει μεινει ενα. Αρσενικο. Αλλα μου λεει οτι δεν μου το δινει αν θελω να το ζευγαρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Ο πυρροθριξ: #28.093 16-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... βασικα ρωτα αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι εκτροφεις το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Ο πυρροθριξ: #28.094 16-10-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα! Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Η Βάσια13859: #28.095 16-10-08 21:00 σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Βάσια13859: #28.096 16-10-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.097 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Πρωην σχεση Δεν τα δινουν στειρωμενα. Αλλα επειδη ειναι στο non active registry το οποιο σημαινει απαγορευεται να ζευγαρωσουν πρεπει εσυ να τα στειρωσεις. Καλα να περασεις Βασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Ο πυρροθριξ: #28.098 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Click για ανάπτυξη... παλι οξω????σουρτουυυυυκωωωωωω καλα να περασετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.099 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο αυτο μπορει να γινει ο Ιωνας?τι αλλο θελω... Click για ανάπτυξη... ετσι θα γίνει Βασια... συμφωνώ με τη Δανάη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και η Σεμελη μεγαλη... Click για ανάπτυξη... ΑΜΗΝ!αν και αυτή είναι μάλλον πιο σκούρα..... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και μια ξινη σοκολατα, bitter choc χαχα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα απλα Click για ανάπτυξη... για μένα αυτό είναι το πρότυπο του seal!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και συνεχιζω....αυτο εχει σταση "τι χαμπαρια παιδια" Click για ανάπτυξη... δίνεις ρέστα συμπεθέρα! πράγματι το μπεγλέρι του λείπει Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επιτηδες το κανεις τωρα ε?? Δες εδω! https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044 Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... πολύ καλό εκτροφείο και διάσημο!και καλή τιμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.100 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Click για ανάπτυξη... Απο αγγλια ειπες το πηρες?? Περιεργο! Εμενα ετσι μου λενε σε οποιους εκτροφεις εχω ρωτησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1403 1404 1405 1406 1407 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι μωρε με το μαμοθρεφτο... Click για ανάπτυξη... δεν ειναι μαμοθρεφτο!!!απλως εχει εναν θαυμασμο και μια εκτιμηση και μια αγαπη και μια αδυμαμια στην μητερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Η aalyah έγραψε: #28.083 16-10-08 20:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οξω τα εισιτηρια,μαζι με αυτα νομιζω του πηγε 1200 Click για ανάπτυξη... Εγω μαλλον θα την παρω απο αγγλια (ακομα και οταν ειμαι ελλαδα) και θα παω να την περιμαζεψω η ιδια απο εκει. Εχω πολλους φιλους αγγλια. Θα το συνδοιασω και με ταξιδακι αναψυχης. Αλλοι πηγαινουν Λονδινο για ρουχα. Ε εγω θα γυρισω με γατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:52 Η aalyah έγραψε: #28.084 16-10-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι μαμοθρεφτο!!!απλως εχει εναν θαυμασμο και μια εκτιμηση και μια αγαπη και μια αδυμαμια στην μητερα!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθεσω οτι ειναι αρσενικο? Μαμακιας και αυτος ε? Το εχουν τελικα ΟΛΟΙ οι αρσενικοι αυτο!! Ασχετως του τι ζωο ειναι.....Ειμαι παθουσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Ο πυρροθριξ: #28.085 16-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε ναι!! Το ξερω!! Αλλα σημερα εχει γινει κατεγισμος απο βιρμανακια! Λυπηθειτε μας και μας τα καψερα! Click για ανάπτυξη... τι τα θες κι εμενα ετσι μου κανανε...αλλα αν δεν εχεις δει βιρμανακι απο κοντα δεν ξερεις τι πραγματικα χανεις,αρα μην στεναχωριεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η Βάσια13859: #28.086 16-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επιτηδες το κανεις τωρα ε?? Δες εδω! https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044 Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... κοιτα τωρα μην κολλας με αυτα τα pet και breed, να σου αρεσει τα γατακι ειναι το θεμα, εγω και τα 2 γατια τα πηρα γιατι μου καναν κλικ στο προσωπο, ουτε γαντια ουτε ουρα ειδα...που λεει ο λογος...και φυσικα μπορεις να κανεις γεννα και με τα Pet.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:54 Ο πυρροθριξ: #28.087 16-10-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να υποθεσω οτι ειναι αρσενικο? Μαμακιας και αυτος ε? Το εχουν τελικα ΟΛΟΙ οι αρσενικοι αυτο!! Ασχετως του τι ζωο ειναι.....Ειμαι παθουσα!! Click για ανάπτυξη... βεβαια!!!Ο Ερως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:54 Η Βάσια13859: #28.088 16-10-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι μαμοθρεφτο!!!απλως εχει εναν θαυμασμο και μια εκτιμηση και μια αγαπη και μια αδυμαμια στην μητερα!!! Click για ανάπτυξη... καλα καλά, κλασικη ελληνίδα μάνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:57 Η aalyah έγραψε: #28.089 16-10-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοιτα τωρα μην κολλας με αυτα τα pet και breed, να σου αρεσει τα γατακι ειναι το θεμα, εγω και τα 2 γατια τα πηρα γιατι μου καναν κλικ στο προσωπο, ουτε γαντια ουτε ουρα ειδα...που λεει ο λογος...και φυσικα μπορεις να κανεις γεννα και με τα Pet.. Click για ανάπτυξη... Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Ο πυρροθριξ: #28.090 16-10-08 20:58 ωραια γατακια εχει αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η aalyah έγραψε: #28.091 16-10-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα καλά, κλασικη ελληνίδα μάνα... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η aalyah έγραψε: #28.092 16-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια γατακια εχει αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε. Της εχει μεινει ενα. Αρσενικο. Αλλα μου λεει οτι δεν μου το δινει αν θελω να το ζευγαρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Ο πυρροθριξ: #28.093 16-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... βασικα ρωτα αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι εκτροφεις το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Ο πυρροθριξ: #28.094 16-10-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα! Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Η Βάσια13859: #28.095 16-10-08 21:00 σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Βάσια13859: #28.096 16-10-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.097 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Πρωην σχεση Δεν τα δινουν στειρωμενα. Αλλα επειδη ειναι στο non active registry το οποιο σημαινει απαγορευεται να ζευγαρωσουν πρεπει εσυ να τα στειρωσεις. Καλα να περασεις Βασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Ο πυρροθριξ: #28.098 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Click για ανάπτυξη... παλι οξω????σουρτουυυυυκωωωωωω καλα να περασετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.099 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο αυτο μπορει να γινει ο Ιωνας?τι αλλο θελω... Click για ανάπτυξη... ετσι θα γίνει Βασια... συμφωνώ με τη Δανάη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και η Σεμελη μεγαλη... Click για ανάπτυξη... ΑΜΗΝ!αν και αυτή είναι μάλλον πιο σκούρα..... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και μια ξινη σοκολατα, bitter choc χαχα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα απλα Click για ανάπτυξη... για μένα αυτό είναι το πρότυπο του seal!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και συνεχιζω....αυτο εχει σταση "τι χαμπαρια παιδια" Click για ανάπτυξη... δίνεις ρέστα συμπεθέρα! πράγματι το μπεγλέρι του λείπει Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επιτηδες το κανεις τωρα ε?? Δες εδω! https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044 Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... πολύ καλό εκτροφείο και διάσημο!και καλή τιμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.100 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Click για ανάπτυξη... Απο αγγλια ειπες το πηρες?? Περιεργο! Εμενα ετσι μου λενε σε οποιους εκτροφεις εχω ρωτησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1403 1404 1405 1406 1407 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οξω τα εισιτηρια,μαζι με αυτα νομιζω του πηγε 1200 Click για ανάπτυξη... Εγω μαλλον θα την παρω απο αγγλια (ακομα και οταν ειμαι ελλαδα) και θα παω να την περιμαζεψω η ιδια απο εκει. Εχω πολλους φιλους αγγλια. Θα το συνδοιασω και με ταξιδακι αναψυχης. Αλλοι πηγαινουν Λονδινο για ρουχα. Ε εγω θα γυρισω με γατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:52 Η aalyah έγραψε: #28.084 16-10-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι μαμοθρεφτο!!!απλως εχει εναν θαυμασμο και μια εκτιμηση και μια αγαπη και μια αδυμαμια στην μητερα!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθεσω οτι ειναι αρσενικο? Μαμακιας και αυτος ε? Το εχουν τελικα ΟΛΟΙ οι αρσενικοι αυτο!! Ασχετως του τι ζωο ειναι.....Ειμαι παθουσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Ο πυρροθριξ: #28.085 16-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε ναι!! Το ξερω!! Αλλα σημερα εχει γινει κατεγισμος απο βιρμανακια! Λυπηθειτε μας και μας τα καψερα! Click για ανάπτυξη... τι τα θες κι εμενα ετσι μου κανανε...αλλα αν δεν εχεις δει βιρμανακι απο κοντα δεν ξερεις τι πραγματικα χανεις,αρα μην στεναχωριεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η Βάσια13859: #28.086 16-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επιτηδες το κανεις τωρα ε?? Δες εδω! https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044 Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... κοιτα τωρα μην κολλας με αυτα τα pet και breed, να σου αρεσει τα γατακι ειναι το θεμα, εγω και τα 2 γατια τα πηρα γιατι μου καναν κλικ στο προσωπο, ουτε γαντια ουτε ουρα ειδα...που λεει ο λογος...και φυσικα μπορεις να κανεις γεννα και με τα Pet.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:54 Ο πυρροθριξ: #28.087 16-10-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να υποθεσω οτι ειναι αρσενικο? Μαμακιας και αυτος ε? Το εχουν τελικα ΟΛΟΙ οι αρσενικοι αυτο!! Ασχετως του τι ζωο ειναι.....Ειμαι παθουσα!! Click για ανάπτυξη... βεβαια!!!Ο Ερως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:54 Η Βάσια13859: #28.088 16-10-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι μαμοθρεφτο!!!απλως εχει εναν θαυμασμο και μια εκτιμηση και μια αγαπη και μια αδυμαμια στην μητερα!!! Click για ανάπτυξη... καλα καλά, κλασικη ελληνίδα μάνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:57 Η aalyah έγραψε: #28.089 16-10-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοιτα τωρα μην κολλας με αυτα τα pet και breed, να σου αρεσει τα γατακι ειναι το θεμα, εγω και τα 2 γατια τα πηρα γιατι μου καναν κλικ στο προσωπο, ουτε γαντια ουτε ουρα ειδα...που λεει ο λογος...και φυσικα μπορεις να κανεις γεννα και με τα Pet.. Click για ανάπτυξη... Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Ο πυρροθριξ: #28.090 16-10-08 20:58 ωραια γατακια εχει αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η aalyah έγραψε: #28.091 16-10-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα καλά, κλασικη ελληνίδα μάνα... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η aalyah έγραψε: #28.092 16-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια γατακια εχει αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε. Της εχει μεινει ενα. Αρσενικο. Αλλα μου λεει οτι δεν μου το δινει αν θελω να το ζευγαρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Ο πυρροθριξ: #28.093 16-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... βασικα ρωτα αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι εκτροφεις το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Ο πυρροθριξ: #28.094 16-10-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα! Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Η Βάσια13859: #28.095 16-10-08 21:00 σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Βάσια13859: #28.096 16-10-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.097 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Πρωην σχεση Δεν τα δινουν στειρωμενα. Αλλα επειδη ειναι στο non active registry το οποιο σημαινει απαγορευεται να ζευγαρωσουν πρεπει εσυ να τα στειρωσεις. Καλα να περασεις Βασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Ο πυρροθριξ: #28.098 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Click για ανάπτυξη... παλι οξω????σουρτουυυυυκωωωωωω καλα να περασετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.099 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο αυτο μπορει να γινει ο Ιωνας?τι αλλο θελω... Click για ανάπτυξη... ετσι θα γίνει Βασια... συμφωνώ με τη Δανάη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και η Σεμελη μεγαλη... Click για ανάπτυξη... ΑΜΗΝ!αν και αυτή είναι μάλλον πιο σκούρα..... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και μια ξινη σοκολατα, bitter choc χαχα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα απλα Click για ανάπτυξη... για μένα αυτό είναι το πρότυπο του seal!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και συνεχιζω....αυτο εχει σταση "τι χαμπαρια παιδια" Click για ανάπτυξη... δίνεις ρέστα συμπεθέρα! πράγματι το μπεγλέρι του λείπει Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επιτηδες το κανεις τωρα ε?? Δες εδω! https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044 Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... πολύ καλό εκτροφείο και διάσημο!και καλή τιμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.100 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Click για ανάπτυξη... Απο αγγλια ειπες το πηρες?? Περιεργο! Εμενα ετσι μου λενε σε οποιους εκτροφεις εχω ρωτησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1403 1404 1405 1406 1407 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι μαμοθρεφτο!!!απλως εχει εναν θαυμασμο και μια εκτιμηση και μια αγαπη και μια αδυμαμια στην μητερα!!! Click για ανάπτυξη... Να υποθεσω οτι ειναι αρσενικο? Μαμακιας και αυτος ε? Το εχουν τελικα ΟΛΟΙ οι αρσενικοι αυτο!! Ασχετως του τι ζωο ειναι.....Ειμαι παθουσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Ο πυρροθριξ: #28.085 16-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε ναι!! Το ξερω!! Αλλα σημερα εχει γινει κατεγισμος απο βιρμανακια! Λυπηθειτε μας και μας τα καψερα! Click για ανάπτυξη... τι τα θες κι εμενα ετσι μου κανανε...αλλα αν δεν εχεις δει βιρμανακι απο κοντα δεν ξερεις τι πραγματικα χανεις,αρα μην στεναχωριεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η Βάσια13859: #28.086 16-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επιτηδες το κανεις τωρα ε?? Δες εδω! https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044 Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... κοιτα τωρα μην κολλας με αυτα τα pet και breed, να σου αρεσει τα γατακι ειναι το θεμα, εγω και τα 2 γατια τα πηρα γιατι μου καναν κλικ στο προσωπο, ουτε γαντια ουτε ουρα ειδα...που λεει ο λογος...και φυσικα μπορεις να κανεις γεννα και με τα Pet.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:54 Ο πυρροθριξ: #28.087 16-10-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να υποθεσω οτι ειναι αρσενικο? Μαμακιας και αυτος ε? Το εχουν τελικα ΟΛΟΙ οι αρσενικοι αυτο!! Ασχετως του τι ζωο ειναι.....Ειμαι παθουσα!! Click για ανάπτυξη... βεβαια!!!Ο Ερως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:54 Η Βάσια13859: #28.088 16-10-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι μαμοθρεφτο!!!απλως εχει εναν θαυμασμο και μια εκτιμηση και μια αγαπη και μια αδυμαμια στην μητερα!!! Click για ανάπτυξη... καλα καλά, κλασικη ελληνίδα μάνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:57 Η aalyah έγραψε: #28.089 16-10-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοιτα τωρα μην κολλας με αυτα τα pet και breed, να σου αρεσει τα γατακι ειναι το θεμα, εγω και τα 2 γατια τα πηρα γιατι μου καναν κλικ στο προσωπο, ουτε γαντια ουτε ουρα ειδα...που λεει ο λογος...και φυσικα μπορεις να κανεις γεννα και με τα Pet.. Click για ανάπτυξη... Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Ο πυρροθριξ: #28.090 16-10-08 20:58 ωραια γατακια εχει αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η aalyah έγραψε: #28.091 16-10-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα καλά, κλασικη ελληνίδα μάνα... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η aalyah έγραψε: #28.092 16-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια γατακια εχει αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε. Της εχει μεινει ενα. Αρσενικο. Αλλα μου λεει οτι δεν μου το δινει αν θελω να το ζευγαρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Ο πυρροθριξ: #28.093 16-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... βασικα ρωτα αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι εκτροφεις το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Ο πυρροθριξ: #28.094 16-10-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα! Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Η Βάσια13859: #28.095 16-10-08 21:00 σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Βάσια13859: #28.096 16-10-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.097 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Πρωην σχεση Δεν τα δινουν στειρωμενα. Αλλα επειδη ειναι στο non active registry το οποιο σημαινει απαγορευεται να ζευγαρωσουν πρεπει εσυ να τα στειρωσεις. Καλα να περασεις Βασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Ο πυρροθριξ: #28.098 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Click για ανάπτυξη... παλι οξω????σουρτουυυυυκωωωωωω καλα να περασετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.099 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο αυτο μπορει να γινει ο Ιωνας?τι αλλο θελω... Click για ανάπτυξη... ετσι θα γίνει Βασια... συμφωνώ με τη Δανάη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και η Σεμελη μεγαλη... Click για ανάπτυξη... ΑΜΗΝ!αν και αυτή είναι μάλλον πιο σκούρα..... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και μια ξινη σοκολατα, bitter choc χαχα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα απλα Click για ανάπτυξη... για μένα αυτό είναι το πρότυπο του seal!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και συνεχιζω....αυτο εχει σταση "τι χαμπαρια παιδια" Click για ανάπτυξη... δίνεις ρέστα συμπεθέρα! πράγματι το μπεγλέρι του λείπει Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επιτηδες το κανεις τωρα ε?? Δες εδω! https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044 Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... πολύ καλό εκτροφείο και διάσημο!και καλή τιμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.100 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Click για ανάπτυξη... Απο αγγλια ειπες το πηρες?? Περιεργο! Εμενα ετσι μου λενε σε οποιους εκτροφεις εχω ρωτησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1403 1404 1405 1406 1407 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε ναι!! Το ξερω!! Αλλα σημερα εχει γινει κατεγισμος απο βιρμανακια! Λυπηθειτε μας και μας τα καψερα! Click για ανάπτυξη... τι τα θες κι εμενα ετσι μου κανανε...αλλα αν δεν εχεις δει βιρμανακι απο κοντα δεν ξερεις τι πραγματικα χανεις,αρα μην στεναχωριεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:53 Η Βάσια13859: #28.086 16-10-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επιτηδες το κανεις τωρα ε?? Δες εδω! https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044 Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... κοιτα τωρα μην κολλας με αυτα τα pet και breed, να σου αρεσει τα γατακι ειναι το θεμα, εγω και τα 2 γατια τα πηρα γιατι μου καναν κλικ στο προσωπο, ουτε γαντια ουτε ουρα ειδα...που λεει ο λογος...και φυσικα μπορεις να κανεις γεννα και με τα Pet.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:54 Ο πυρροθριξ: #28.087 16-10-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να υποθεσω οτι ειναι αρσενικο? Μαμακιας και αυτος ε? Το εχουν τελικα ΟΛΟΙ οι αρσενικοι αυτο!! Ασχετως του τι ζωο ειναι.....Ειμαι παθουσα!! Click για ανάπτυξη... βεβαια!!!Ο Ερως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:54 Η Βάσια13859: #28.088 16-10-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι μαμοθρεφτο!!!απλως εχει εναν θαυμασμο και μια εκτιμηση και μια αγαπη και μια αδυμαμια στην μητερα!!! Click για ανάπτυξη... καλα καλά, κλασικη ελληνίδα μάνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:57 Η aalyah έγραψε: #28.089 16-10-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοιτα τωρα μην κολλας με αυτα τα pet και breed, να σου αρεσει τα γατακι ειναι το θεμα, εγω και τα 2 γατια τα πηρα γιατι μου καναν κλικ στο προσωπο, ουτε γαντια ουτε ουρα ειδα...που λεει ο λογος...και φυσικα μπορεις να κανεις γεννα και με τα Pet.. Click για ανάπτυξη... Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Ο πυρροθριξ: #28.090 16-10-08 20:58 ωραια γατακια εχει αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η aalyah έγραψε: #28.091 16-10-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα καλά, κλασικη ελληνίδα μάνα... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η aalyah έγραψε: #28.092 16-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια γατακια εχει αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε. Της εχει μεινει ενα. Αρσενικο. Αλλα μου λεει οτι δεν μου το δινει αν θελω να το ζευγαρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Ο πυρροθριξ: #28.093 16-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... βασικα ρωτα αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι εκτροφεις το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Ο πυρροθριξ: #28.094 16-10-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα! Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Η Βάσια13859: #28.095 16-10-08 21:00 σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Βάσια13859: #28.096 16-10-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.097 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Πρωην σχεση Δεν τα δινουν στειρωμενα. Αλλα επειδη ειναι στο non active registry το οποιο σημαινει απαγορευεται να ζευγαρωσουν πρεπει εσυ να τα στειρωσεις. Καλα να περασεις Βασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Ο πυρροθριξ: #28.098 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Click για ανάπτυξη... παλι οξω????σουρτουυυυυκωωωωωω καλα να περασετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.099 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο αυτο μπορει να γινει ο Ιωνας?τι αλλο θελω... Click για ανάπτυξη... ετσι θα γίνει Βασια... συμφωνώ με τη Δανάη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και η Σεμελη μεγαλη... Click για ανάπτυξη... ΑΜΗΝ!αν και αυτή είναι μάλλον πιο σκούρα..... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και μια ξινη σοκολατα, bitter choc χαχα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα απλα Click για ανάπτυξη... για μένα αυτό είναι το πρότυπο του seal!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και συνεχιζω....αυτο εχει σταση "τι χαμπαρια παιδια" Click για ανάπτυξη... δίνεις ρέστα συμπεθέρα! πράγματι το μπεγλέρι του λείπει Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επιτηδες το κανεις τωρα ε?? Δες εδω! https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044 Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... πολύ καλό εκτροφείο και διάσημο!και καλή τιμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.100 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Click για ανάπτυξη... Απο αγγλια ειπες το πηρες?? Περιεργο! Εμενα ετσι μου λενε σε οποιους εκτροφεις εχω ρωτησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1403 1404 1405 1406 1407 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επιτηδες το κανεις τωρα ε?? Δες εδω! https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044 Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... κοιτα τωρα μην κολλας με αυτα τα pet και breed, να σου αρεσει τα γατακι ειναι το θεμα, εγω και τα 2 γατια τα πηρα γιατι μου καναν κλικ στο προσωπο, ουτε γαντια ουτε ουρα ειδα...που λεει ο λογος...και φυσικα μπορεις να κανεις γεννα και με τα Pet.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:54 Ο πυρροθριξ: #28.087 16-10-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να υποθεσω οτι ειναι αρσενικο? Μαμακιας και αυτος ε? Το εχουν τελικα ΟΛΟΙ οι αρσενικοι αυτο!! Ασχετως του τι ζωο ειναι.....Ειμαι παθουσα!! Click για ανάπτυξη... βεβαια!!!Ο Ερως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:54 Η Βάσια13859: #28.088 16-10-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι μαμοθρεφτο!!!απλως εχει εναν θαυμασμο και μια εκτιμηση και μια αγαπη και μια αδυμαμια στην μητερα!!! Click για ανάπτυξη... καλα καλά, κλασικη ελληνίδα μάνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:57 Η aalyah έγραψε: #28.089 16-10-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοιτα τωρα μην κολλας με αυτα τα pet και breed, να σου αρεσει τα γατακι ειναι το θεμα, εγω και τα 2 γατια τα πηρα γιατι μου καναν κλικ στο προσωπο, ουτε γαντια ουτε ουρα ειδα...που λεει ο λογος...και φυσικα μπορεις να κανεις γεννα και με τα Pet.. Click για ανάπτυξη... Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Ο πυρροθριξ: #28.090 16-10-08 20:58 ωραια γατακια εχει αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η aalyah έγραψε: #28.091 16-10-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα καλά, κλασικη ελληνίδα μάνα... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η aalyah έγραψε: #28.092 16-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια γατακια εχει αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε. Της εχει μεινει ενα. Αρσενικο. Αλλα μου λεει οτι δεν μου το δινει αν θελω να το ζευγαρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Ο πυρροθριξ: #28.093 16-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... βασικα ρωτα αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι εκτροφεις το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Ο πυρροθριξ: #28.094 16-10-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα! Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Η Βάσια13859: #28.095 16-10-08 21:00 σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Βάσια13859: #28.096 16-10-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.097 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Πρωην σχεση Δεν τα δινουν στειρωμενα. Αλλα επειδη ειναι στο non active registry το οποιο σημαινει απαγορευεται να ζευγαρωσουν πρεπει εσυ να τα στειρωσεις. Καλα να περασεις Βασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Ο πυρροθριξ: #28.098 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Click για ανάπτυξη... παλι οξω????σουρτουυυυυκωωωωωω καλα να περασετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.099 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο αυτο μπορει να γινει ο Ιωνας?τι αλλο θελω... Click για ανάπτυξη... ετσι θα γίνει Βασια... συμφωνώ με τη Δανάη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και η Σεμελη μεγαλη... Click για ανάπτυξη... ΑΜΗΝ!αν και αυτή είναι μάλλον πιο σκούρα..... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και μια ξινη σοκολατα, bitter choc χαχα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα απλα Click για ανάπτυξη... για μένα αυτό είναι το πρότυπο του seal!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και συνεχιζω....αυτο εχει σταση "τι χαμπαρια παιδια" Click για ανάπτυξη... δίνεις ρέστα συμπεθέρα! πράγματι το μπεγλέρι του λείπει Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επιτηδες το κανεις τωρα ε?? Δες εδω! https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044 Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... πολύ καλό εκτροφείο και διάσημο!και καλή τιμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.100 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Click για ανάπτυξη... Απο αγγλια ειπες το πηρες?? Περιεργο! Εμενα ετσι μου λενε σε οποιους εκτροφεις εχω ρωτησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1403 1404 1405 1406 1407 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να υποθεσω οτι ειναι αρσενικο? Μαμακιας και αυτος ε? Το εχουν τελικα ΟΛΟΙ οι αρσενικοι αυτο!! Ασχετως του τι ζωο ειναι.....Ειμαι παθουσα!! Click για ανάπτυξη... βεβαια!!!Ο Ερως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:54 Η Βάσια13859: #28.088 16-10-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι μαμοθρεφτο!!!απλως εχει εναν θαυμασμο και μια εκτιμηση και μια αγαπη και μια αδυμαμια στην μητερα!!! Click για ανάπτυξη... καλα καλά, κλασικη ελληνίδα μάνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:57 Η aalyah έγραψε: #28.089 16-10-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοιτα τωρα μην κολλας με αυτα τα pet και breed, να σου αρεσει τα γατακι ειναι το θεμα, εγω και τα 2 γατια τα πηρα γιατι μου καναν κλικ στο προσωπο, ουτε γαντια ουτε ουρα ειδα...που λεει ο λογος...και φυσικα μπορεις να κανεις γεννα και με τα Pet.. Click για ανάπτυξη... Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Ο πυρροθριξ: #28.090 16-10-08 20:58 ωραια γατακια εχει αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η aalyah έγραψε: #28.091 16-10-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα καλά, κλασικη ελληνίδα μάνα... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η aalyah έγραψε: #28.092 16-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια γατακια εχει αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε. Της εχει μεινει ενα. Αρσενικο. Αλλα μου λεει οτι δεν μου το δινει αν θελω να το ζευγαρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Ο πυρροθριξ: #28.093 16-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... βασικα ρωτα αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι εκτροφεις το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Ο πυρροθριξ: #28.094 16-10-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα! Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Η Βάσια13859: #28.095 16-10-08 21:00 σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Βάσια13859: #28.096 16-10-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.097 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Πρωην σχεση Δεν τα δινουν στειρωμενα. Αλλα επειδη ειναι στο non active registry το οποιο σημαινει απαγορευεται να ζευγαρωσουν πρεπει εσυ να τα στειρωσεις. Καλα να περασεις Βασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Ο πυρροθριξ: #28.098 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Click για ανάπτυξη... παλι οξω????σουρτουυυυυκωωωωωω καλα να περασετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.099 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο αυτο μπορει να γινει ο Ιωνας?τι αλλο θελω... Click για ανάπτυξη... ετσι θα γίνει Βασια... συμφωνώ με τη Δανάη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και η Σεμελη μεγαλη... Click για ανάπτυξη... ΑΜΗΝ!αν και αυτή είναι μάλλον πιο σκούρα..... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και μια ξινη σοκολατα, bitter choc χαχα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα απλα Click για ανάπτυξη... για μένα αυτό είναι το πρότυπο του seal!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και συνεχιζω....αυτο εχει σταση "τι χαμπαρια παιδια" Click για ανάπτυξη... δίνεις ρέστα συμπεθέρα! πράγματι το μπεγλέρι του λείπει Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επιτηδες το κανεις τωρα ε?? Δες εδω! https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044 Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... πολύ καλό εκτροφείο και διάσημο!και καλή τιμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.100 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Click για ανάπτυξη... Απο αγγλια ειπες το πηρες?? Περιεργο! Εμενα ετσι μου λενε σε οποιους εκτροφεις εχω ρωτησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1403 1404 1405 1406 1407 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν ειναι μαμοθρεφτο!!!απλως εχει εναν θαυμασμο και μια εκτιμηση και μια αγαπη και μια αδυμαμια στην μητερα!!! Click για ανάπτυξη... καλα καλά, κλασικη ελληνίδα μάνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:57 Η aalyah έγραψε: #28.089 16-10-08 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοιτα τωρα μην κολλας με αυτα τα pet και breed, να σου αρεσει τα γατακι ειναι το θεμα, εγω και τα 2 γατια τα πηρα γιατι μου καναν κλικ στο προσωπο, ουτε γαντια ουτε ουρα ειδα...που λεει ο λογος...και φυσικα μπορεις να κανεις γεννα και με τα Pet.. Click για ανάπτυξη... Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Ο πυρροθριξ: #28.090 16-10-08 20:58 ωραια γατακια εχει αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η aalyah έγραψε: #28.091 16-10-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα καλά, κλασικη ελληνίδα μάνα... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η aalyah έγραψε: #28.092 16-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια γατακια εχει αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε. Της εχει μεινει ενα. Αρσενικο. Αλλα μου λεει οτι δεν μου το δινει αν θελω να το ζευγαρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Ο πυρροθριξ: #28.093 16-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... βασικα ρωτα αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι εκτροφεις το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Ο πυρροθριξ: #28.094 16-10-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα! Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Η Βάσια13859: #28.095 16-10-08 21:00 σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Βάσια13859: #28.096 16-10-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.097 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Πρωην σχεση Δεν τα δινουν στειρωμενα. Αλλα επειδη ειναι στο non active registry το οποιο σημαινει απαγορευεται να ζευγαρωσουν πρεπει εσυ να τα στειρωσεις. Καλα να περασεις Βασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Ο πυρροθριξ: #28.098 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Click για ανάπτυξη... παλι οξω????σουρτουυυυυκωωωωωω καλα να περασετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.099 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο αυτο μπορει να γινει ο Ιωνας?τι αλλο θελω... Click για ανάπτυξη... ετσι θα γίνει Βασια... συμφωνώ με τη Δανάη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και η Σεμελη μεγαλη... Click για ανάπτυξη... ΑΜΗΝ!αν και αυτή είναι μάλλον πιο σκούρα..... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και μια ξινη σοκολατα, bitter choc χαχα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα απλα Click για ανάπτυξη... για μένα αυτό είναι το πρότυπο του seal!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και συνεχιζω....αυτο εχει σταση "τι χαμπαρια παιδια" Click για ανάπτυξη... δίνεις ρέστα συμπεθέρα! πράγματι το μπεγλέρι του λείπει Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επιτηδες το κανεις τωρα ε?? Δες εδω! https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044 Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... πολύ καλό εκτροφείο και διάσημο!και καλή τιμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.100 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Click για ανάπτυξη... Απο αγγλια ειπες το πηρες?? Περιεργο! Εμενα ετσι μου λενε σε οποιους εκτροφεις εχω ρωτησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1403 1404 1405 1406 1407 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κοιτα τωρα μην κολλας με αυτα τα pet και breed, να σου αρεσει τα γατακι ειναι το θεμα, εγω και τα 2 γατια τα πηρα γιατι μου καναν κλικ στο προσωπο, ουτε γαντια ουτε ουρα ειδα...που λεει ο λογος...και φυσικα μπορεις να κανεις γεννα και με τα Pet.. Click για ανάπτυξη... Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Ο πυρροθριξ: #28.090 16-10-08 20:58 ωραια γατακια εχει αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η aalyah έγραψε: #28.091 16-10-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα καλά, κλασικη ελληνίδα μάνα... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η aalyah έγραψε: #28.092 16-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια γατακια εχει αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε. Της εχει μεινει ενα. Αρσενικο. Αλλα μου λεει οτι δεν μου το δινει αν θελω να το ζευγαρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Ο πυρροθριξ: #28.093 16-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... βασικα ρωτα αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι εκτροφεις το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Ο πυρροθριξ: #28.094 16-10-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα! Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Η Βάσια13859: #28.095 16-10-08 21:00 σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Βάσια13859: #28.096 16-10-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.097 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Πρωην σχεση Δεν τα δινουν στειρωμενα. Αλλα επειδη ειναι στο non active registry το οποιο σημαινει απαγορευεται να ζευγαρωσουν πρεπει εσυ να τα στειρωσεις. Καλα να περασεις Βασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Ο πυρροθριξ: #28.098 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Click για ανάπτυξη... παλι οξω????σουρτουυυυυκωωωωωω καλα να περασετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.099 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο αυτο μπορει να γινει ο Ιωνας?τι αλλο θελω... Click για ανάπτυξη... ετσι θα γίνει Βασια... συμφωνώ με τη Δανάη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και η Σεμελη μεγαλη... Click για ανάπτυξη... ΑΜΗΝ!αν και αυτή είναι μάλλον πιο σκούρα..... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και μια ξινη σοκολατα, bitter choc χαχα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα απλα Click για ανάπτυξη... για μένα αυτό είναι το πρότυπο του seal!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και συνεχιζω....αυτο εχει σταση "τι χαμπαρια παιδια" Click για ανάπτυξη... δίνεις ρέστα συμπεθέρα! πράγματι το μπεγλέρι του λείπει Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επιτηδες το κανεις τωρα ε?? Δες εδω! https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044 Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... πολύ καλό εκτροφείο και διάσημο!και καλή τιμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.100 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Click για ανάπτυξη... Απο αγγλια ειπες το πηρες?? Περιεργο! Εμενα ετσι μου λενε σε οποιους εκτροφεις εχω ρωτησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1403 1404 1405 1406 1407 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ωραια γατακια εχει αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:58 Η aalyah έγραψε: #28.091 16-10-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα καλά, κλασικη ελληνίδα μάνα... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η aalyah έγραψε: #28.092 16-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια γατακια εχει αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε. Της εχει μεινει ενα. Αρσενικο. Αλλα μου λεει οτι δεν μου το δινει αν θελω να το ζευγαρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Ο πυρροθριξ: #28.093 16-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... βασικα ρωτα αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι εκτροφεις το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Ο πυρροθριξ: #28.094 16-10-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα! Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Η Βάσια13859: #28.095 16-10-08 21:00 σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Βάσια13859: #28.096 16-10-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.097 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Πρωην σχεση Δεν τα δινουν στειρωμενα. Αλλα επειδη ειναι στο non active registry το οποιο σημαινει απαγορευεται να ζευγαρωσουν πρεπει εσυ να τα στειρωσεις. Καλα να περασεις Βασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Ο πυρροθριξ: #28.098 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Click για ανάπτυξη... παλι οξω????σουρτουυυυυκωωωωωω καλα να περασετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.099 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο αυτο μπορει να γινει ο Ιωνας?τι αλλο θελω... Click για ανάπτυξη... ετσι θα γίνει Βασια... συμφωνώ με τη Δανάη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και η Σεμελη μεγαλη... Click για ανάπτυξη... ΑΜΗΝ!αν και αυτή είναι μάλλον πιο σκούρα..... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και μια ξινη σοκολατα, bitter choc χαχα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα απλα Click για ανάπτυξη... για μένα αυτό είναι το πρότυπο του seal!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και συνεχιζω....αυτο εχει σταση "τι χαμπαρια παιδια" Click για ανάπτυξη... δίνεις ρέστα συμπεθέρα! πράγματι το μπεγλέρι του λείπει Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επιτηδες το κανεις τωρα ε?? Δες εδω! https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044 Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... πολύ καλό εκτροφείο και διάσημο!και καλή τιμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.100 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Click για ανάπτυξη... Απο αγγλια ειπες το πηρες?? Περιεργο! Εμενα ετσι μου λενε σε οποιους εκτροφεις εχω ρωτησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1403 1404 1405 1406 1407 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα καλά, κλασικη ελληνίδα μάνα... Click για ανάπτυξη... Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Η aalyah έγραψε: #28.092 16-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια γατακια εχει αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε. Της εχει μεινει ενα. Αρσενικο. Αλλα μου λεει οτι δεν μου το δινει αν θελω να το ζευγαρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Ο πυρροθριξ: #28.093 16-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... βασικα ρωτα αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι εκτροφεις το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Ο πυρροθριξ: #28.094 16-10-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα! Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Η Βάσια13859: #28.095 16-10-08 21:00 σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Βάσια13859: #28.096 16-10-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.097 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Πρωην σχεση Δεν τα δινουν στειρωμενα. Αλλα επειδη ειναι στο non active registry το οποιο σημαινει απαγορευεται να ζευγαρωσουν πρεπει εσυ να τα στειρωσεις. Καλα να περασεις Βασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Ο πυρροθριξ: #28.098 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Click για ανάπτυξη... παλι οξω????σουρτουυυυυκωωωωωω καλα να περασετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.099 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο αυτο μπορει να γινει ο Ιωνας?τι αλλο θελω... Click για ανάπτυξη... ετσι θα γίνει Βασια... συμφωνώ με τη Δανάη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και η Σεμελη μεγαλη... Click για ανάπτυξη... ΑΜΗΝ!αν και αυτή είναι μάλλον πιο σκούρα..... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και μια ξινη σοκολατα, bitter choc χαχα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα απλα Click για ανάπτυξη... για μένα αυτό είναι το πρότυπο του seal!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και συνεχιζω....αυτο εχει σταση "τι χαμπαρια παιδια" Click για ανάπτυξη... δίνεις ρέστα συμπεθέρα! πράγματι το μπεγλέρι του λείπει Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επιτηδες το κανεις τωρα ε?? Δες εδω! https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044 Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... πολύ καλό εκτροφείο και διάσημο!και καλή τιμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.100 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Click για ανάπτυξη... Απο αγγλια ειπες το πηρες?? Περιεργο! Εμενα ετσι μου λενε σε οποιους εκτροφεις εχω ρωτησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1403 1404 1405 1406 1407 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ωραια γατακια εχει αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Ναι μωρε. Της εχει μεινει ενα. Αρσενικο. Αλλα μου λεει οτι δεν μου το δινει αν θελω να το ζευγαρωσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:59 Ο πυρροθριξ: #28.093 16-10-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... βασικα ρωτα αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι εκτροφεις το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Ο πυρροθριξ: #28.094 16-10-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα! Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Η Βάσια13859: #28.095 16-10-08 21:00 σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Βάσια13859: #28.096 16-10-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.097 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Πρωην σχεση Δεν τα δινουν στειρωμενα. Αλλα επειδη ειναι στο non active registry το οποιο σημαινει απαγορευεται να ζευγαρωσουν πρεπει εσυ να τα στειρωσεις. Καλα να περασεις Βασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Ο πυρροθριξ: #28.098 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Click για ανάπτυξη... παλι οξω????σουρτουυυυυκωωωωωω καλα να περασετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.099 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο αυτο μπορει να γινει ο Ιωνας?τι αλλο θελω... Click για ανάπτυξη... ετσι θα γίνει Βασια... συμφωνώ με τη Δανάη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και η Σεμελη μεγαλη... Click για ανάπτυξη... ΑΜΗΝ!αν και αυτή είναι μάλλον πιο σκούρα..... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και μια ξινη σοκολατα, bitter choc χαχα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα απλα Click για ανάπτυξη... για μένα αυτό είναι το πρότυπο του seal!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και συνεχιζω....αυτο εχει σταση "τι χαμπαρια παιδια" Click για ανάπτυξη... δίνεις ρέστα συμπεθέρα! πράγματι το μπεγλέρι του λείπει Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επιτηδες το κανεις τωρα ε?? Δες εδω! https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044 Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... πολύ καλό εκτροφείο και διάσημο!και καλή τιμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.100 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Click για ανάπτυξη... Απο αγγλια ειπες το πηρες?? Περιεργο! Εμενα ετσι μου λενε σε οποιους εκτροφεις εχω ρωτησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1403 1404 1405 1406 1407 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... βασικα ρωτα αν τα δινουν στειρωμενα.Πολλοι εκτροφεις το κανουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Ο πυρροθριξ: #28.094 16-10-08 21:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα! Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Η Βάσια13859: #28.095 16-10-08 21:00 σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Βάσια13859: #28.096 16-10-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.097 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Πρωην σχεση Δεν τα δινουν στειρωμενα. Αλλα επειδη ειναι στο non active registry το οποιο σημαινει απαγορευεται να ζευγαρωσουν πρεπει εσυ να τα στειρωσεις. Καλα να περασεις Βασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Ο πυρροθριξ: #28.098 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Click για ανάπτυξη... παλι οξω????σουρτουυυυυκωωωωωω καλα να περασετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.099 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο αυτο μπορει να γινει ο Ιωνας?τι αλλο θελω... Click για ανάπτυξη... ετσι θα γίνει Βασια... συμφωνώ με τη Δανάη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και η Σεμελη μεγαλη... Click για ανάπτυξη... ΑΜΗΝ!αν και αυτή είναι μάλλον πιο σκούρα..... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και μια ξινη σοκολατα, bitter choc χαχα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα απλα Click για ανάπτυξη... για μένα αυτό είναι το πρότυπο του seal!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και συνεχιζω....αυτο εχει σταση "τι χαμπαρια παιδια" Click για ανάπτυξη... δίνεις ρέστα συμπεθέρα! πράγματι το μπεγλέρι του λείπει Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επιτηδες το κανεις τωρα ε?? Δες εδω! https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044 Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... πολύ καλό εκτροφείο και διάσημο!και καλή τιμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.100 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Click για ανάπτυξη... Απο αγγλια ειπες το πηρες?? Περιεργο! Εμενα ετσι μου λενε σε οποιους εκτροφεις εχω ρωτησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1403 1404 1405 1406 1407 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Οχι μονο ελληνιδα οχι μονο ελληνιδα....Ξαναλεω. Ειμαι παθουσα! Και οχι απο ελληνιδα μανα! Click για ανάπτυξη... τι εννοεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:00 Η Βάσια13859: #28.095 16-10-08 21:00 σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Βάσια13859: #28.096 16-10-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.097 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Πρωην σχεση Δεν τα δινουν στειρωμενα. Αλλα επειδη ειναι στο non active registry το οποιο σημαινει απαγορευεται να ζευγαρωσουν πρεπει εσυ να τα στειρωσεις. Καλα να περασεις Βασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Ο πυρροθριξ: #28.098 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Click για ανάπτυξη... παλι οξω????σουρτουυυυυκωωωωωω καλα να περασετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.099 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο αυτο μπορει να γινει ο Ιωνας?τι αλλο θελω... Click για ανάπτυξη... ετσι θα γίνει Βασια... συμφωνώ με τη Δανάη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και η Σεμελη μεγαλη... Click για ανάπτυξη... ΑΜΗΝ!αν και αυτή είναι μάλλον πιο σκούρα..... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και μια ξινη σοκολατα, bitter choc χαχα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα απλα Click για ανάπτυξη... για μένα αυτό είναι το πρότυπο του seal!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και συνεχιζω....αυτο εχει σταση "τι χαμπαρια παιδια" Click για ανάπτυξη... δίνεις ρέστα συμπεθέρα! πράγματι το μπεγλέρι του λείπει Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επιτηδες το κανεις τωρα ε?? Δες εδω! https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044 Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... πολύ καλό εκτροφείο και διάσημο!και καλή τιμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.100 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Click για ανάπτυξη... Απο αγγλια ειπες το πηρες?? Περιεργο! Εμενα ετσι μου λενε σε οποιους εκτροφεις εχω ρωτησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1403 1404 1405 1406 1407 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:01 Η Βάσια13859: #28.096 16-10-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.097 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Πρωην σχεση Δεν τα δινουν στειρωμενα. Αλλα επειδη ειναι στο non active registry το οποιο σημαινει απαγορευεται να ζευγαρωσουν πρεπει εσυ να τα στειρωσεις. Καλα να περασεις Βασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Ο πυρροθριξ: #28.098 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Click για ανάπτυξη... παλι οξω????σουρτουυυυυκωωωωωω καλα να περασετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.099 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο αυτο μπορει να γινει ο Ιωνας?τι αλλο θελω... Click για ανάπτυξη... ετσι θα γίνει Βασια... συμφωνώ με τη Δανάη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και η Σεμελη μεγαλη... Click για ανάπτυξη... ΑΜΗΝ!αν και αυτή είναι μάλλον πιο σκούρα..... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και μια ξινη σοκολατα, bitter choc χαχα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα απλα Click για ανάπτυξη... για μένα αυτό είναι το πρότυπο του seal!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και συνεχιζω....αυτο εχει σταση "τι χαμπαρια παιδια" Click για ανάπτυξη... δίνεις ρέστα συμπεθέρα! πράγματι το μπεγλέρι του λείπει Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επιτηδες το κανεις τωρα ε?? Δες εδω! https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044 Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... πολύ καλό εκτροφείο και διάσημο!και καλή τιμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.100 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Click για ανάπτυξη... Απο αγγλια ειπες το πηρες?? Περιεργο! Εμενα ετσι μου λενε σε οποιους εκτροφεις εχω ρωτησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1403 1404 1405 1406 1407 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε εγω δεν κολαω! Σκασιλα μου! Απλα εδω στην αγγλια λενε οτι αν ειναι pet quality μπαινει αυτοματως στο non active registry το οποιο σημαινει οτι δεν μπορει να κανει γεννα. Απαγορευεται. Για να μπει στο active registry (να του επιτρεπεται δηλαδη να κανει γεννα) πρεπει να ειναι breed quality.Γι'αυτο ζηταω τετοιο για κανενα αλλο λογο. Γιατι αλλιως απαγορευεται λενε να τα κανω γεννα. Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.097 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Πρωην σχεση Δεν τα δινουν στειρωμενα. Αλλα επειδη ειναι στο non active registry το οποιο σημαινει απαγορευεται να ζευγαρωσουν πρεπει εσυ να τα στειρωσεις. Καλα να περασεις Βασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Ο πυρροθριξ: #28.098 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Click για ανάπτυξη... παλι οξω????σουρτουυυυυκωωωωωω καλα να περασετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.099 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο αυτο μπορει να γινει ο Ιωνας?τι αλλο θελω... Click για ανάπτυξη... ετσι θα γίνει Βασια... συμφωνώ με τη Δανάη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και η Σεμελη μεγαλη... Click για ανάπτυξη... ΑΜΗΝ!αν και αυτή είναι μάλλον πιο σκούρα..... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και μια ξινη σοκολατα, bitter choc χαχα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα απλα Click για ανάπτυξη... για μένα αυτό είναι το πρότυπο του seal!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και συνεχιζω....αυτο εχει σταση "τι χαμπαρια παιδια" Click για ανάπτυξη... δίνεις ρέστα συμπεθέρα! πράγματι το μπεγλέρι του λείπει Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επιτηδες το κανεις τωρα ε?? Δες εδω! https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044 Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... πολύ καλό εκτροφείο και διάσημο!και καλή τιμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.100 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Click για ανάπτυξη... Απο αγγλια ειπες το πηρες?? Περιεργο! Εμενα ετσι μου λενε σε οποιους εκτροφεις εχω ρωτησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1403 1404 1405 1406 1407 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εννοεις? Click για ανάπτυξη... Πρωην σχεση Δεν τα δινουν στειρωμενα. Αλλα επειδη ειναι στο non active registry το οποιο σημαινει απαγορευεται να ζευγαρωσουν πρεπει εσυ να τα στειρωσεις. Καλα να περασεις Βασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Ο πυρροθριξ: #28.098 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Click για ανάπτυξη... παλι οξω????σουρτουυυυυκωωωωωω καλα να περασετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.099 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο αυτο μπορει να γινει ο Ιωνας?τι αλλο θελω... Click για ανάπτυξη... ετσι θα γίνει Βασια... συμφωνώ με τη Δανάη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και η Σεμελη μεγαλη... Click για ανάπτυξη... ΑΜΗΝ!αν και αυτή είναι μάλλον πιο σκούρα..... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και μια ξινη σοκολατα, bitter choc χαχα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα απλα Click για ανάπτυξη... για μένα αυτό είναι το πρότυπο του seal!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και συνεχιζω....αυτο εχει σταση "τι χαμπαρια παιδια" Click για ανάπτυξη... δίνεις ρέστα συμπεθέρα! πράγματι το μπεγλέρι του λείπει Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επιτηδες το κανεις τωρα ε?? Δες εδω! https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044 Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... πολύ καλό εκτροφείο και διάσημο!και καλή τιμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.100 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Click για ανάπτυξη... Απο αγγλια ειπες το πηρες?? Περιεργο! Εμενα ετσι μου λενε σε οποιους εκτροφεις εχω ρωτησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1403 1404 1405 1406 1407 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω...παω για ενα ποτακι να χαλαρωσω....καλη νυχτα Click για ανάπτυξη... παλι οξω????σουρτουυυυυκωωωωωω καλα να περασετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.099 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο αυτο μπορει να γινει ο Ιωνας?τι αλλο θελω... Click για ανάπτυξη... ετσι θα γίνει Βασια... συμφωνώ με τη Δανάη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και η Σεμελη μεγαλη... Click για ανάπτυξη... ΑΜΗΝ!αν και αυτή είναι μάλλον πιο σκούρα..... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και μια ξινη σοκολατα, bitter choc χαχα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα απλα Click για ανάπτυξη... για μένα αυτό είναι το πρότυπο του seal!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και συνεχιζω....αυτο εχει σταση "τι χαμπαρια παιδια" Click για ανάπτυξη... δίνεις ρέστα συμπεθέρα! πράγματι το μπεγλέρι του λείπει Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επιτηδες το κανεις τωρα ε?? Δες εδω! https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044 Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... πολύ καλό εκτροφείο και διάσημο!και καλή τιμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.100 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Click για ανάπτυξη... Απο αγγλια ειπες το πηρες?? Περιεργο! Εμενα ετσι μου λενε σε οποιους εκτροφεις εχω ρωτησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1403 1404 1405 1406 1407 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1405 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τσα.... Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αυτο αυτο μπορει να γινει ο Ιωνας?τι αλλο θελω... Click για ανάπτυξη... ετσι θα γίνει Βασια... συμφωνώ με τη Δανάη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και η Σεμελη μεγαλη... Click για ανάπτυξη... ΑΜΗΝ!αν και αυτή είναι μάλλον πιο σκούρα..... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και μια ξινη σοκολατα, bitter choc χαχα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα απλα Click για ανάπτυξη... για μένα αυτό είναι το πρότυπο του seal!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και συνεχιζω....αυτο εχει σταση "τι χαμπαρια παιδια" Click για ανάπτυξη... δίνεις ρέστα συμπεθέρα! πράγματι το μπεγλέρι του λείπει Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Επιτηδες το κανεις τωρα ε?? Δες εδω! https://chandalinibirmans.piczo.com/newkittens?cr=2&linkvar=000044 Ενα απο τα μωρα εχει μεινει. Ενα blue point tabby. Και το δινει 500 ευρω. Αλλα pet quality. Και εχω φαει κολημα και τα κοιταω και τα ξανακοιταω! ααααααααχχχχχχχχχ Click για ανάπτυξη... πολύ καλό εκτροφείο και διάσημο!και καλή τιμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:02 Η aalyah έγραψε: #28.100 16-10-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Click για ανάπτυξη... Απο αγγλια ειπες το πηρες?? Περιεργο! Εμενα ετσι μου λενε σε οποιους εκτροφεις εχω ρωτησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εμενα δεν μου ειπαν κατι τετοιο...και δεν φαινεται κατι στο pedigree του. Click για ανάπτυξη... Απο αγγλια ειπες το πηρες?? Περιεργο! Εμενα ετσι μου λενε σε οποιους εκτροφεις εχω ρωτησει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.