Birman-maniacs

ειναι λιγο ξεροκεφαλος ε?
δεν παιρνεις εναν ψεκαστηρα νερου?

Μικρος ειναι. Ειναι λογικο να μην καταλαβαινει. Θοδωρη ετοιμασου για πολλα ξενυχτια μεχρι να εκπαιδευτει το μωρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μικρος ειναι. Ειναι λογικο να μην καταλαβαινει. Θοδωρη ετοιμασου για πολλα ξενυχτια μεχρι να εκπαιδευτει το μωρο.
ναιιιι!!!κι ο δικος μου δεν ακουει.Μονο οποτε θελει!!!μου ειχε ρημαξει την πολυθρονα (1200 ευρω) και αναγκαστηκα να τον ψεκαζω οπωτε παει εκει!!οχι αγαπη μου,την θελω την πολυθρονα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι λιγο ξεροκεφαλος ε?
δεν παιρνεις εναν ψεκαστηρα νερου?

Αμα το κανω αυτο μπορει να αρχισει να με φοβαται και μετα να με αποφευγει...

Αμα το κανω αυτο μπορει να αρχισει να με φοβαται και μετα να με αποφευγει...
μπορει και οχι!!!ο δικος μου ουτε που δινει σημασια!!!απλως ξαφνιαζεται λιγο

γεια σας...ηρθα παλι, Θοδωρη κουκλος ο μικρος....:)ελπιζω να μην εισαι οντως αλλεργικος γιατι φοβαμαι οτι δεν θα ειναι ευκολο...:(

Kαλησπέρα!!
Να τον χαίρσαι Θοδωρή!!!:up:Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!;)
τελικά δεν είναι catzila ;)μωρέ ο μικρούλης.... οι παλιοφωτογραφίες τον έδειχναν έτσι.. είναι ΚΟΥΚΛΟΣ!! Δεν μας είπες όμως... πως σου φαίνεται εσένα σε ομορφιά???:)

μπορει και οχι!!!ο δικος μου ουτε που δινει σημασια!!!απλως ξαφνιαζεται λιγο
και μένα μετά με φοβάται ο Μορφέας... :(

Αχμέτ τέλειος ο Πλάτωνας!:up:
Κοίτα μην αρχίσεις να του δίνεις lexotanil για να κοιμάσαι τα βράδια γιατί δεν κάνουν καλό..:lol::lol::lol:

Γιουλη και σε αυτην τη φωτο η Καλυψω τα σπαει!!!!λογια της αδελφης μου!!!εχει τρελλαθει!!!

πορτραίτα της Αθηνάς... για να σας δείξω εγώ ποιος βγάζει ωραίες φωτό!:cool:

Συνημμένα

• CIMG1647.JPG
    CIMG1647.JPG
    32,7 KB · Εμφανίσεις: 23
  • CIMG1645.JPG
    CIMG1645.JPG
    33,3 KB · Εμφανίσεις: 43
Kαλησπέρα!!
Να τον χαίρσαι Θοδωρή!!!:up:Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!;)
τελικά δεν είναι catzila ;)μωρέ ο μικρούλης.... οι παλιοφωτογραφίες τον έδειχναν έτσι.. είναι ΚΟΥΚΛΟΣ!! Δεν μας είπες όμως... πως σου φαίνεται εσένα σε ομορφιά???:)

Ειναι ομορφος και γλυκουλης:)

Αχμέτ τέλειος ο Πλάτωνας!:up:
Κοίτα μην αρχίσεις να του δίνεις lexotanil για να κοιμάσαι τα βράδια γιατί δεν κάνουν καλό..:lol::lol::lol:

Θα ρωτησω την κτηνιατρο αν κανει:lol::lol::lol:

Θα ρωτησω την κτηνιατρο αν κανει:lol::lol::lol:
Βλέπω να παραγγέλνεις μύγες τσετσέ απο το ebay για να τον τσιμπάνε κάθε βράδυ και εσύ να κοιμάσαι άρχοντας:lol:

κοιτάξτε βλέμμα!!!

Συνημμένα

• CIMG1643.JPG
    CIMG1643.JPG
    35,3 KB · Εμφανίσεις: 26
Βλέπω να παραγγέλνεις μύγες τσετσέ απο το ebay για να τον τσιμπάνε κάθε βράδυ και εσύ να κοιμάσαι άρχοντας:lol:

Με εχει τρελανει ολο βολτες κανει και τεντονεται και γενικως δεν καθεται σε χλωρο κλαρι οταν ερχεται να κοιμηθει μαζι μου:lol:

Πολύ όμορφη η Αθηνά και εχει και μεγάλα ζαφειρένια μάτια:)
Η Αθηνά μονο με τον erefer θα ζευγαρώσει, μήπως γκρινιάξει ο ένας γκρινιάξει και η άλλη και τα βρούνε..:lol::lol::lol:

attachment.php

σε αυτην ειναι ιδια ο Ερωτακος μου!!!!!

σημερινές φωτό όπου το αθηνιώ καθησε στη πεθερούλα του!!:)
τη χαιδεψα χωρίς κουχ κουχ και με κοιτούσε με τις ματάρες της!

Συνημμένα

• CIMG1637.JPG
    CIMG1637.JPG
    36,8 KB · Εμφανίσεις: 22
  • CIMG1638.JPG
    CIMG1638.JPG
    40,2 KB · Εμφανίσεις: 21
  • CIMG1639.JPG
    CIMG1639.JPG
    38,4 KB · Εμφανίσεις: 32
  • CIMG1649.JPG
    CIMG1649.JPG
    27,7 KB · Εμφανίσεις: 28
  • CIMG1650.JPG
    CIMG1650.JPG
    49,7 KB · Εμφανίσεις: 26
παντως Γιουλη πραγματικα τωρα που εβαλες και τις φωτο την Αθηνας σιγουρευτηκα !!!!κανεις για εκτροφεας παιδι μου!!!γεννημενη!!!

αυτες ειναι φωτο μαρι Βασιααααααααααααααα!!!!εσυ κοντευες να μας την βγαλεις ασχημη την καημενη!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back