Birman-maniacs

Συγκρινεις εναν αρσενικο γατο με μια θηλυκια:blink::P:lol:
ναι!!!τοσο κουκλος ειναι!!!Γιατι ξερεις τα θηλυκα ειναι παντα πιο ομορφα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η χοντρούλα η Σεμέλη!!Ωχ...δεν θα τη χορταίνω φαι....:(:P:lol:

faraya_20081019_32.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παντως Γιουλη πραγματικα τωρα που εβαλες και τις φωτο την Αθηνας σιγουρευτηκα !!!!κανεις για εκτροφεας παιδι μου!!!γεννημενη!!!

αυτες ειναι φωτο μαρι Βασιααααααααααααααα!!!!εσυ κοντευες να μας την βγαλεις ασχημη την καημενη!!!!

ναι μονο που το background εχει και τον καλογερο με τα ρουχα....:redface:δεν εβγαζε καμια με φοντο τιποτα αλλο,...:lol:

faraya_20081019_32.jpg
Είναι πολύ όμορφη, ερχεται ο Νοέμβριος Γιούληηη!!!:lol:

σημερινές φωτό όπου το αθηνιώ καθησε στη πεθερούλα του!!:)
τη χαιδεψα χωρίς κουχ κουχ και με κοιτούσε με τις ματάρες της!
κουκλα κουκλα!!!

faraya_20081019_32.jpg

μαριιιιι δεν ειναι χοντρο το γατι...ο Μορφεας ειναι χοντρος...:Dτο πολυ πολυ να κανουν το :lol:μπογοζευγαρο..

Πολύ όμορφη η Αθηνά και εχει και μεγάλα ζαφειρένια μάτια:)
Η Αθηνά μονο με τον erefer θα ζευγαρώσει, μήπως γκρινιάξει ο ένας γκρινιάξει και η άλλη και τα βρούνε..:lol::lol::lol:

και τη γκρινια απο τα μωρα που θα βγουν ποιος θα την ανεχτει?:lol:

Δανακο για ψυχολόγησέ μου αυτή τη φάτσα...:hmm::lol:
εμένα με αυτές τις γραμμούλες κάτω απ'τα μάτια μου δείχνει σαν να χρειάζεται επειγόντως μάσκα για τους μαύρους κύκλους...:hmm::P:lol:μωρέ μου το ξενυχτάνε το κορίτσι μου?:mad::lol:

faraya_20081019_22.jpg

faraya_20081019_11.jpg

ναι μονο που το background εχει και τον καλογερο με τα ρουχα....:redface:δεν εβγαζε καμια με φοντο τιποτα αλλο,...:lol:
εμ αφου το ριχταρι με τα μπλε σκουρα μπλε πατουσακια με τα ροζ νυχακια και τα ψαροκοκαλακια το ειχες στα απλυτα...:down:να φερει απο το σπιτι της ντεκορ?

faraya_20081019_32.jpg

Μια χαρα ειναι
Εγω τι να πω που ο δικος μου εχει βγει λιγο κοκκαλιαρης...

Δανακο για ψυχολόγησέ μου αυτή τη φάτσα...:hmm::lol:
εμένα με αυτές τις γραμμούλες κάτω απ'τα μάτια μου δείχνει σαν να χρειάζεται επειγόντως μάσκα για τους μαύρους κύκλους...:hmm::P:lol:μωρέ μου το ξενυχτάνε το κορίτσι μου?:mad::lol:

faraya_20081019_22.jpg

faraya_20081019_11.jpg
κοιταξε να δεις!η κουραση απο το ανελεητο μασημα της κροκετας ειναι φανερη!!!!συστηνεται θεραπεια με γαλατακι,κονσερβα για ανωδυνο μασημα και πολυ υπνο.
ταδε εφη Δαναη:lol::lol::lol:

αι μαρι...με τέτοιο τέλειο σπίτι ντρέπεσαι κιόλας:P
Είναι πολύ όμορφη, ερχεται ο Νοέμβριος Γιούληηη!!!:lol:
Ναι!!!!:up::up:
μαριιιιι δεν ειναι χοντρο το γατι...ο Μορφεας ειναι χοντρος...:Dτο πολυ πολυ να κανουν το :lol:μπογοζευγαρο..
ναι ο ένας μπόγος θα προσπαθεί να πηδήξει τον άλλο μπόγο και στο τέλος θα τα παίζουν και οι δύο λαχανιασμένοι κι αν δω εγώ μωρά γράψτε μου.. :P:lol:
με Light royal θα τους στρώσω όλους εγώ...:P:lol:

Εμενα εχει βγει λιγο κοκκαλιαρης:hmm:
βρε κι ο δικος μου κοκκαλιαρης ηρθε αλλα τον εχω κανει εγω(δηλαδη οχι ακομα αλλα ειμαστε σε καλο δρομο)...παιδι μου τσιγκουνευοντουσαν την κροκετα σου λεει..

Θοδωρή, αν τελικά σε ενοχλήσει περισσότερο το θέμα της αλλεργίας σου γιατ΄δεν σκέφτεσαι την ομιοπαθητική? :hmm:Εγώ που είχα ενα δυσκολο προβλημα, οχι αλλεργία αλλα κατι αυτοάνοσσο περίπου, μονο έτσι βρήκα λυση.Και έχεις και ποιοτητα ζωης χωρις ένα κάρο φάρμακα!Αν το αποφασίσεις στείλε μου πμ και θα σου δώσω και τηλέφωνο πολύ καλού γιατρού...:)

και τη γκρινια απο τα μωρα που θα βγουν ποιος θα την ανεχτει?:lol:
Κάποιος που θα εχει ηχομόνωση στο σπίτι και θα φοράει συνέχεια ωτοασπίδες?:hmm::lol:

το γατόδεντρο είναι μεγάλη επιτυχία στο σαλόνι.. μέρος του ντεκόρ... τέλειο! :up::lol:
κουχ κουχ...:lol:

Συνημμένα

• CIMG1652.JPG
    CIMG1652.JPG
    42,3 KB · Εμφανίσεις: 25
Καλησπέρα!!!!:D:D:D
Τελείωσα γρήγορα κι έτσι(αφού είμαι καλό παιδί:happy:) μ' αφήσανε να μπω!:)
Εκτώς από την ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΗ Σεμέλη:up: τι άλλο έχασα;:hmm:

θα του κάτσω πεθερούλα μου... θα του κάτσω.. :P:lol:
εδώ είναι ίδια με το γατούλη του σρεκ...:lol:

Συνημμένα

• CIMG1648.JPG
    CIMG1648.JPG
    38,1 KB · Εμφανίσεις: 26
Καλησπέρα!!!!:D:D:D
Τελείωσα γρήγορα κι έτσι(αφού είμαι καλό παιδί:happy:) μ' αφήσανε να μπω!:)
Εκτώς από την ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΗ Σεμέλη:up: τι άλλο έχασα;:hmm:
τη ΘΕΣΠΕΣΙΑ Αθηνά!!:up:
Μπράααααβο καλό παιδί!!:happy:

Γιουλη το συζητουσα με τη Βασια και νομιζω οτι πρεπει να βρεις ενα αρωμα που να ταιριαζει στην προσωπηκοτητα σου.Δυναμικο,γλυκο και να κανει εντυπωση!!!!θα σου στειλω με mail εναν καταλογο να πας να δοκιμασεις.Δεν μπορει να φορας εσυ ενα αρωμα χωρις προσωπικοτητα!!!!!Πρεπει να το μυριζει ο αλλος και να καταλαβαινει ποια εισαι!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back