Birman-maniacs

Βρε Φωτεινή μου, μην είσαι απόλυτη! Ρώτα και τη Βάσια που με είχε προυδοποιήσει ότι οι κτηνίατροι δεν γνωρίζουν γι'αυτή την εξέταση...!
Ο Αιλουρος εξειδικεύεται στις γάτες... στο κάτω κάτω δεν μου είπε κάτι κακό... ότι θα ρωτήσει είπε...και απ'ότι κατάλαβα τον αίλουρο θα ρωτούσε! Εμένα μου άρεσε πάντως που δεν το έπαιξε έξυπνος... τον έχω πάρα πολλά χρόνια αυτό το γιατρό και ποτέ δεν μου είπε βλακείες!!
συμφωνώ δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο κακοί και απόλυτοι με τους άλλους, όλοι μπορεί να μην γνωρίζουν πράγματα και δεν είναι κακό, κακό είναι να μην ρωτάς μετά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συμφωνώ δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο κακοί και απόλυτοι με τους άλλους, όλοι μπορεί να μην γνωρίζουν πράγματα και δεν είναι κακό, κακό είναι να μην ρωτάς μετά!

Δεν είμαι καθόλου κακιά, Βάσια. Οι άλλοι είναι άσχετοι και αρκετές φορές η ασχετοσύνη τους βάζει σε κίνδυνο αθώες ζωές!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εγώ seal ψηφίζω!πάντως 'Αντα μου ο μπουχεσάκος σου είναι γλυκό μωρό γι αυτό τα κάνει αυτά, παίζει το καημένο μωρε!

Αδεσποτάκια ε? Βάλε καινούργιο post... με φωτογραφίες...
ευτυχώς ειναι ομορφούλια! η μαμα τους ειναι μικρόσωμη και φουντωτη -ετσι βγηκε και η πρωτη της φουρνια - ελπίζω και η δευτερη! δεν ειναι αδεποστα ακριβως, την γατουλα την εχει η αδελφή του Γιωργου ;)(την πηγε στο χωριο ).

κι εγώ seal ψηφίζω!πάντως 'Αντα μου ο μπουχεσάκος σου είναι γλυκό μωρό γι αυτό τα κάνει αυτά, παίζει το καημένο μωρε!
Μπουχεσας ΧΧL = σπέρνω τον τρόμο κ την καταστροφή απο οπου περνάω !:lol:

Δεν είμαι καθόλου κακιά, Βάσια. Οι άλλοι είναι άσχετοι και αρκετές φορές η ασχετοσύνη τους βάζει σε κίνδυνο αθώες ζωές!

Συμφωνώ βρε Φωτεινούλα ότι υπάρχουν άσχετοι κτηνίατροι... κάτσε να δούμε τι θα μας πει και βλέπουμε... εγώ δεν έχω πρόβλημα να τον αλλάξω αν μου κάνει βλακεία! Αλλά του έχω πάει 15 γάτες και 15 σκυλιά και μου τα'χει σώσει τόσες φορές...

Μπουχεσας ΧΧL = σπέρνω τον τρόμο κ την καταστροφή απο οπου περνάω !:lol:

Μωρέ θα φέρω το Μόρφέα μου φαίνεται όταν θα σου'ρθω να πάρει μαθήματα!! :lol::lol::lol:

Χτες πάντως που εκανε κ λίγο παραπάνω ζεστη, ειχε απλωθεί ο καημένος στο πλακάκι ....ζεσταινόταν!!

ναι συμφωνώ αλλά να σου πω την αλήθεια η ομάδα αίματος είναι κάτι ειδικό και μπορούμε να δικαιολογήσουμε λίγο κάποιον που δεν το γνωρίζει, να φανταστεις ένας κτηνίατρος σε 5 χρόνια σπουδών θα πρέπει να μάθει ανατομία, φυσιολογία, παθολογία, χειρουργική, μαιευτική και παθολογοανατομική του σκύλου, της γάτας, της αγελάδας, του προβάτου, της κατσίκας, του αλόγου, του χοίρου, των πτηνών και μερικών εξωτικών!νομίζεις ότι σε σχέση με ένα γιατρό είναι πιο εύκολα?που ο γιατρός κάνει και ειδικότητα άλλα 3-4 χρόνια, λοιπόν ας είμαι και λίγο ελαστικοί!το δεν γνωρίζω και θα το ψάξω ή θα ρωτήσω είναι μια πολύ καλή απάντηση για μένα.Φυσικά υπάρχουν και οι ασχετοι αλλά σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν

Μωρέ θα φέρω το Μόρφέα μου φαίνεται όταν θα σου'ρθω να πάρει μαθήματα!! :lol::lol::lol:
Εννοώ ο Μορφέας να πάρει μαθήματα από τον Άλφι! :lol:

Χτες πάντως που εκανε κ λίγο παραπάνω ζεστη, ειχε απλωθεί ο καημένος στο πλακάκι ....ζεσταινόταν!!

αχ και εμένα το άρχισε το πλακάκι! το Σάββατο δε μεσα στη χαρά, ήταν όλη την ημέρα στο μπαλκόνι και της βάζαμε μύγες μέσα στο σπίτι να της κυνηγάει!το γέλιο :up:

ναι συμφωνώ αλλά να σου πω την αλήθεια η ομάδα αίματος είναι κάτι ειδικό και μπορούμε να δικαιολογήσουμε λίγο κάποιον που δεν το γνωρίζει, να φανταστεις ένας κτηνίατρος σε 5 χρόνια σπουδών θα πρέπει να μάθει ανατομία, φυσιολογία, παθολογία, χειρουργική, μαιευτική και παθολογοανατομική του σκύλου, της γάτας, της αγελάδας, του προβάτου, της κατσίκας, του αλόγου, του χοίρου, των πτηνών και μερικών εξωτικών!νομίζεις ότι σε σχέση με ένα γιατρό είναι πιο εύκολα?που ο γιατρός κάνει και ειδικότητα άλλα 3-4 χρόνια, λοιπόν ας είμαι και λίγο ελαστικοί!το δεν γνωρίζω και θα το ψάξω ή θα ρωτήσω είναι μια πολύ καλή απάντηση για μένα.Φυσικά υπάρχουν και οι ασχετοι αλλά σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν

Σωστά Βάσια:up:... αλλά μεταξύ μας ο γιατρός μου είναι πολύ παλιά καραβάνα... και μάλιστα σε ένα περιβάλλον πελατών με πολλές γάτες... (χαζο Β. Προάστεια γαρ...) και εμένα λιγουλάκι με παραξένεψε που δεν το ήξερε... ;)

Εννοώ ο Μορφέας να πάρει μαθήματα από τον Άλφι! :lol:
Λες να ερθεις με τον Μορφέα? εγω δεν εχω πρόβλημα!! δεν νομιζω και ο Αλφι..για την αλλη δεν λεω, θα ειναι πανω στο ντουλαπι!:lol:

Σωστά Βάσια:up:... αλλά μεταξύ μας ο γιατρός μου είναι πολύ παλιά καραβάνα... και μάλιστα σε ένα περιβάλλον πελατών με πολλές γάτες... (χαζο Β. Προάστεια γαρ...) και εμένα λιγουλάκι με παραξένεψε που δεν το ήξερε... ;)

ναι αλλά σκέψου πόσοι εκτροφείς υπαρχουν στην Ελλάδα ώστε να ανέβει και το επίπεδο των κτηνιάτρων για να ψάξουν το θέμα της αναπαραγωγης!εγώ μπορω να σου πω πολλούς συναδελφους που δεν έχουν καν μικροσκόπιο στο κτηνιατρείο ώστε να δουν σε τι φάση κύκλου είναι τα ζώα τους, όπως σε εμάς κανουμε το τεστ Παπ, το οποίο είναι πολ'ύ βασικό, αλλά και πάλι υπάρχουν οι ειδικοί, όπως στους γιατρούς, μαιευτήρες για να απευθυνθούμε.θέλω να πω ότι πολλοι κτηνίατροι είναι σαν τους γενικους ιατρούς, βλέπουν κατι και το παραμπέπτουν μετά στον ειδικό.Για το ματι να φανταστεις υπαρχουν 2 στην Ελλάδα μπορώ να πω ότι οι υπόλοιποι είναι άσχετοι?όχι μπορεί να ξέρει κάποιος τα βασικά και μετά θα παραμπέψει σε άλλους για τα ειδικά.τι να πω έτσι νομίζω!πάντως σαφως ένα κτηνίατρος θα πρεπει να εξελίσεεται και να διαβάζει, οι ομάδες αίματος ειδικά για τις γάτες είναι κατι καινουριο, για τα σκυλιά υπάρχει εδώ και καιρό, και να φανταστείς ότι μόνο για μεταγγίσεις το ψάχνουμε!

αχ και εμένα το άρχισε το πλακάκι! το Σάββατο δε μεσα στη χαρά, ήταν όλη την ημέρα στο μπαλκόνι και της βάζαμε μύγες μέσα στο σπίτι να της κυνηγάει!το γέλιο :up:

Αχου.... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ιδέα για τη γυμναστική του Μορφέα! Θα το κάνω κι εγώ!!!
Κοίτα κι ένα σχετικό αστείο βιντεάκι...
https://youtube.com/watch?v=u-IoWpZUhEE&feature=related

Βάσια δεν μας είπες, σου ηρθε το γατόδενδρο?

Μέχρι το Σάββατο δεν της είχα έλθει... εσύ 'Αντα... πήρε τελικά?

όχι ακόμα αλλά ελπίζω αυτή τη βδομάδα:(σας αφήνω φεύγω για το σπίτι θα τα πούμε παλι σε κανα 2 ωρο!φιλια

Πηγα το σαββατο οπως ειπα πριν στο πετ στοπ...πηρα τιμές αλλα ημουν με τον Γιώργο μαζι!!

δώ έχουμε πάρει το αντρικό αυστηρό μας... όχι για να μη νομίζετε δηλάδή ότι τσάμπα κουβαλάμε τα οπίσθια προσόντα μας!

CIMG0763.JPG

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back