ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.921 14-04-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: A, εγώ δεν την κάνω αντιγραφή - επικόλληση! Την "ανεβάζω" στο tinypic και από εκεί την αντιγράφω εδώ Click για ανάπτυξη... Ποιο γρήγορο είναι το copy - paste! Γίνεται αμέσως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.922 14-04-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο γρήγορο είναι το copy - paste! Γίνεται αμέσως! Click για ανάπτυξη... Πιο γρήγορο... όχι ποιο.... όλη μέρα με τους ξένους έχω ξεχάσει τα Ελληνικά μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.923 14-04-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν είναι μια κούκλα; Τελικά τα θηλυκά Βιρμανάκια έχουν πιο γλυκιά φατσούλα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... Δες και την αδελφή του Μορφέα... είναι πιο γλυκιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η elvenstar: #2.924 14-04-08 13:21 Καλησπέρα κ από εμάς τους τριχωτούς σας φίλους. Διάβασα ένα ποστ από ένα καινούργιο μέλος που έχασε δυστυχώς το γατάκι του Βιρμανάκι κ ψάχνει για ένα άλλο μήπως θα γεννήσει καμία γατούλα από τις δικιές σας να επικοινωνήσετε μαζί της γιατί ήταν πολύ στενοχωρημένη κ την λυπήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.925 14-04-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κ από εμάς τους τριχωτούς σας φίλους. Διάβασα ένα ποστ από ένα καινούργιο μέλος που έχασε δυστυχώς το γατάκι του Βιρμανάκι κ ψάχνει για ένα άλλο μήπως θα γεννήσει καμία γατούλα από τις δικιές σας να επικοινωνήσετε μαζί της γιατί ήταν πολύ στενοχωρημένη κ την λυπήθηκα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Πες της να έλθει να γράψει σε εμάς εδώ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.926 14-04-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κ από εμάς τους τριχωτούς σας φίλους. Διάβασα ένα ποστ από ένα καινούργιο μέλος που έχασε δυστυχώς το γατάκι του Βιρμανάκι κ ψάχνει για ένα άλλο μήπως θα γεννήσει καμία γατούλα από τις δικιές σας να επικοινωνήσετε μαζί της γιατί ήταν πολύ στενοχωρημένη κ την λυπήθηκα. Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά... τι είναι αυτό που έπαθα? Πήγα στα Posts για τα γατάκια που έκαναν το τελευταίο ταξείδι αναζητώντας το χρήστη που έχασε το Βιρμανάκι του... και... έχω ένα κόμπο στο λαιμό ακόμα... πόσο όμορφα γράφουν τα παιδιά εκείνα που χάνουν τα γατάκια τους... πόσο ζεστά, θλιβερά και γλυκά μα καθόλου μακάβρια... ανατριχιάζω ακόμα και στην ιδέα... απλά ήθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.927 14-04-08 14:10 Βλέπω τη συμπεθέρα μέσα... διαβάζει φαίνεται τη πάρλα μας... κι εγώ 40 σελλίδες διάβασα σήμερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η Βάσια13859: #2.928 14-04-08 14:10 αχ κι εμένα με πληγώνουν αυτά που λένε και δεν μπορώ να τα διαβάσω!πήγα στο jumbo και πήρα ένα όρθιο μικρό ανουχοδρόμιο, ξέρετε αυτό που είναι μια απλή στήλη και κρέμεται ένα μπαλακι?το τσάκισε η μικρή, το γαταγρατσούνισε, έσπασε τα νύχια της από την μανία!Αντα συμφωνώ κι εγώ θέλω να τους παιρνω όμορφα πραγματάκια, τα θέλω όλα γι' αυτό και στα οικονομικά είμαι χάλιανα ξέρεις ότι αργούν να ρθουν αυτά οπότε κάνε γρήγορα παραγγελεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:11 Η Βάσια13859: #2.929 14-04-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βλέπω τη συμπεθέρα μέσα... διαβάζει φαίνεται τη πάρλα μας... κι εγώ 40 σελλίδες διάβασα σήμερα!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς αυτό έκανα συμπεθερούλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.930 14-04-08 14:13 Τι κάνει η παραπλανητική κορούλα σου? Δώστης ένα ρουφηχτό στη κοιλίτσα από μένα!! Ο Μορφέας λύσαξε με το ποντίκι σου! Δες και τις φωτό στο gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:17 Η Βάσια13859: #2.931 14-04-08 14:17 τις είδα, τέλειος είναι,το ζουζουνάκι μου!η Αθηνά καλά χαίρεται την ζεστη και το μπαλκόνι τώρα!μου έλειψε που δεν τα είπαμε χτες συμπεθερούλα, αλλά είχα ξενύχτι το Σάββατο βράδυ, και έχω ξεμάθει με αυτά και σερνόμουν όλη την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.932 14-04-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τις είδα, τέλειος είναι,το ζουζουνάκι μου!η Αθηνά καλά χαίρεται την ζεστη και το μπαλκόνι τώρα!μου έλειψε που δεν τα είπαμε χτες συμπεθερούλα, αλλά είχα ξενύχτι το Σάββατο βράδυ, και έχω ξεμάθει με αυτά και σερνόμουν όλη την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα ξενύχτι και το Σάββατο (πήγαμε σ'ενα σπίτι, βρήκα internet και σας έκανα surprise...) και τη Κυριακή... και σήμερα σέρνομαι κι εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Αντα έγραψε: #2.933 14-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ψωνίσει κανείς από το amazon? Βάσια, Άντα, Φωτεινήηηηηηηηη!! Θέλω αυτό το κουκλί Βιρμανάκι!!! Φωτεινή με ξεσήκωσες!!! Αχ... κάντε μου τη χάρη να μου το πάρετε... Θα σας δώσω αμέσως τα χρήματα...εγώ δεν χρησιμοποιώ πιστωτικές κάρτες... https://www.amazon.com/BIRMAN-stands...4?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1208164341&sr=8-4 Click για ανάπτυξη... Ασε με με το αμαζον, δεν στέλνουν πολλα πολλα προιοντα στην Ελλαδα, ουτε στο Ζιμπαμπουε να ειμασταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η Βάσια13859: #2.934 14-04-08 14:40 εγώ θα σου έλεγα λίγο light για τον Μορφεάκο!η Indoor πρεπει να δεις τι έχει μεσα, αλλά μπορείς να την πάρεις αργότερα, μήπως έχει και αυτή πολλά λιπαρα!αν θες πάρε ένα μικρό και βλέπουμε.Το Σάββατο θα κατέβω Αθήνα οπότε αν είναι πάμε μαζί να δούμε τα συστατικά των τροφών και να δούμε! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα δεν μου βρωμάει!! βέβαια εγω κάνω το εξης κολπο...πήρα SHEBA που τρελαίνονται και βάζω τις σταγονίτσες πάνω στο κρεατάκι και το αναμιγνύω καλα καλά... δεν καταλαβαινουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #2.935 14-04-08 14:44 Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.936 14-04-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Click για ανάπτυξη... Εγώ στις κροκέτες και τις χλαπακιάζουν! Τι κοτόπουλο παίρνεις Βάσια και πως ακριβώς το μαγειρεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Αντα έγραψε: #2.937 14-04-08 14:45 Τα εγλυψε τοσο καλά, που ελεγες οτι μόλις τα ειχα πλύνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.938 14-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #2.939 14-04-08 14:47 Η κροκέτα ειναι μια αλλη ιστορία. Παίρνω της whiskas με τις διάφορες γευσεις και γεμιστά μαξιλαράκια. Λοιπόν σας πληροφορώ οτι δεν τρώνε ολες τις κροκετες, διαλέγουν μονο τα μαξιλαράκια κ μια αλλη κροκετα που εχει γευση κοτοπουλο!! αν ειναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #2.940 14-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Click για ανάπτυξη... τι να προσέξω με τον χονδρούλη? που ολα πια τα τρωει? δεν βρήκα κατι να μην του αρέσει! αχχ τον βλέοω να τον παω για τρέξιμο με το λουράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: A, εγώ δεν την κάνω αντιγραφή - επικόλληση! Την "ανεβάζω" στο tinypic και από εκεί την αντιγράφω εδώ Click για ανάπτυξη... Ποιο γρήγορο είναι το copy - paste! Γίνεται αμέσως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.922 14-04-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο γρήγορο είναι το copy - paste! Γίνεται αμέσως! Click για ανάπτυξη... Πιο γρήγορο... όχι ποιο.... όλη μέρα με τους ξένους έχω ξεχάσει τα Ελληνικά μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.923 14-04-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν είναι μια κούκλα; Τελικά τα θηλυκά Βιρμανάκια έχουν πιο γλυκιά φατσούλα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... Δες και την αδελφή του Μορφέα... είναι πιο γλυκιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η elvenstar: #2.924 14-04-08 13:21 Καλησπέρα κ από εμάς τους τριχωτούς σας φίλους. Διάβασα ένα ποστ από ένα καινούργιο μέλος που έχασε δυστυχώς το γατάκι του Βιρμανάκι κ ψάχνει για ένα άλλο μήπως θα γεννήσει καμία γατούλα από τις δικιές σας να επικοινωνήσετε μαζί της γιατί ήταν πολύ στενοχωρημένη κ την λυπήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.925 14-04-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κ από εμάς τους τριχωτούς σας φίλους. Διάβασα ένα ποστ από ένα καινούργιο μέλος που έχασε δυστυχώς το γατάκι του Βιρμανάκι κ ψάχνει για ένα άλλο μήπως θα γεννήσει καμία γατούλα από τις δικιές σας να επικοινωνήσετε μαζί της γιατί ήταν πολύ στενοχωρημένη κ την λυπήθηκα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Πες της να έλθει να γράψει σε εμάς εδώ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.926 14-04-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κ από εμάς τους τριχωτούς σας φίλους. Διάβασα ένα ποστ από ένα καινούργιο μέλος που έχασε δυστυχώς το γατάκι του Βιρμανάκι κ ψάχνει για ένα άλλο μήπως θα γεννήσει καμία γατούλα από τις δικιές σας να επικοινωνήσετε μαζί της γιατί ήταν πολύ στενοχωρημένη κ την λυπήθηκα. Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά... τι είναι αυτό που έπαθα? Πήγα στα Posts για τα γατάκια που έκαναν το τελευταίο ταξείδι αναζητώντας το χρήστη που έχασε το Βιρμανάκι του... και... έχω ένα κόμπο στο λαιμό ακόμα... πόσο όμορφα γράφουν τα παιδιά εκείνα που χάνουν τα γατάκια τους... πόσο ζεστά, θλιβερά και γλυκά μα καθόλου μακάβρια... ανατριχιάζω ακόμα και στην ιδέα... απλά ήθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.927 14-04-08 14:10 Βλέπω τη συμπεθέρα μέσα... διαβάζει φαίνεται τη πάρλα μας... κι εγώ 40 σελλίδες διάβασα σήμερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η Βάσια13859: #2.928 14-04-08 14:10 αχ κι εμένα με πληγώνουν αυτά που λένε και δεν μπορώ να τα διαβάσω!πήγα στο jumbo και πήρα ένα όρθιο μικρό ανουχοδρόμιο, ξέρετε αυτό που είναι μια απλή στήλη και κρέμεται ένα μπαλακι?το τσάκισε η μικρή, το γαταγρατσούνισε, έσπασε τα νύχια της από την μανία!Αντα συμφωνώ κι εγώ θέλω να τους παιρνω όμορφα πραγματάκια, τα θέλω όλα γι' αυτό και στα οικονομικά είμαι χάλιανα ξέρεις ότι αργούν να ρθουν αυτά οπότε κάνε γρήγορα παραγγελεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:11 Η Βάσια13859: #2.929 14-04-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βλέπω τη συμπεθέρα μέσα... διαβάζει φαίνεται τη πάρλα μας... κι εγώ 40 σελλίδες διάβασα σήμερα!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς αυτό έκανα συμπεθερούλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.930 14-04-08 14:13 Τι κάνει η παραπλανητική κορούλα σου? Δώστης ένα ρουφηχτό στη κοιλίτσα από μένα!! Ο Μορφέας λύσαξε με το ποντίκι σου! Δες και τις φωτό στο gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:17 Η Βάσια13859: #2.931 14-04-08 14:17 τις είδα, τέλειος είναι,το ζουζουνάκι μου!η Αθηνά καλά χαίρεται την ζεστη και το μπαλκόνι τώρα!μου έλειψε που δεν τα είπαμε χτες συμπεθερούλα, αλλά είχα ξενύχτι το Σάββατο βράδυ, και έχω ξεμάθει με αυτά και σερνόμουν όλη την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.932 14-04-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τις είδα, τέλειος είναι,το ζουζουνάκι μου!η Αθηνά καλά χαίρεται την ζεστη και το μπαλκόνι τώρα!μου έλειψε που δεν τα είπαμε χτες συμπεθερούλα, αλλά είχα ξενύχτι το Σάββατο βράδυ, και έχω ξεμάθει με αυτά και σερνόμουν όλη την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα ξενύχτι και το Σάββατο (πήγαμε σ'ενα σπίτι, βρήκα internet και σας έκανα surprise...) και τη Κυριακή... και σήμερα σέρνομαι κι εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Αντα έγραψε: #2.933 14-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ψωνίσει κανείς από το amazon? Βάσια, Άντα, Φωτεινήηηηηηηηη!! Θέλω αυτό το κουκλί Βιρμανάκι!!! Φωτεινή με ξεσήκωσες!!! Αχ... κάντε μου τη χάρη να μου το πάρετε... Θα σας δώσω αμέσως τα χρήματα...εγώ δεν χρησιμοποιώ πιστωτικές κάρτες... https://www.amazon.com/BIRMAN-stands...4?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1208164341&sr=8-4 Click για ανάπτυξη... Ασε με με το αμαζον, δεν στέλνουν πολλα πολλα προιοντα στην Ελλαδα, ουτε στο Ζιμπαμπουε να ειμασταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η Βάσια13859: #2.934 14-04-08 14:40 εγώ θα σου έλεγα λίγο light για τον Μορφεάκο!η Indoor πρεπει να δεις τι έχει μεσα, αλλά μπορείς να την πάρεις αργότερα, μήπως έχει και αυτή πολλά λιπαρα!αν θες πάρε ένα μικρό και βλέπουμε.Το Σάββατο θα κατέβω Αθήνα οπότε αν είναι πάμε μαζί να δούμε τα συστατικά των τροφών και να δούμε! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα δεν μου βρωμάει!! βέβαια εγω κάνω το εξης κολπο...πήρα SHEBA που τρελαίνονται και βάζω τις σταγονίτσες πάνω στο κρεατάκι και το αναμιγνύω καλα καλά... δεν καταλαβαινουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #2.935 14-04-08 14:44 Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.936 14-04-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Click για ανάπτυξη... Εγώ στις κροκέτες και τις χλαπακιάζουν! Τι κοτόπουλο παίρνεις Βάσια και πως ακριβώς το μαγειρεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Αντα έγραψε: #2.937 14-04-08 14:45 Τα εγλυψε τοσο καλά, που ελεγες οτι μόλις τα ειχα πλύνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.938 14-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #2.939 14-04-08 14:47 Η κροκέτα ειναι μια αλλη ιστορία. Παίρνω της whiskas με τις διάφορες γευσεις και γεμιστά μαξιλαράκια. Λοιπόν σας πληροφορώ οτι δεν τρώνε ολες τις κροκετες, διαλέγουν μονο τα μαξιλαράκια κ μια αλλη κροκετα που εχει γευση κοτοπουλο!! αν ειναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #2.940 14-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Click για ανάπτυξη... τι να προσέξω με τον χονδρούλη? που ολα πια τα τρωει? δεν βρήκα κατι να μην του αρέσει! αχχ τον βλέοω να τον παω για τρέξιμο με το λουράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο γρήγορο είναι το copy - paste! Γίνεται αμέσως! Click για ανάπτυξη... Πιο γρήγορο... όχι ποιο.... όλη μέρα με τους ξένους έχω ξεχάσει τα Ελληνικά μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.923 14-04-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν είναι μια κούκλα; Τελικά τα θηλυκά Βιρμανάκια έχουν πιο γλυκιά φατσούλα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... Δες και την αδελφή του Μορφέα... είναι πιο γλυκιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η elvenstar: #2.924 14-04-08 13:21 Καλησπέρα κ από εμάς τους τριχωτούς σας φίλους. Διάβασα ένα ποστ από ένα καινούργιο μέλος που έχασε δυστυχώς το γατάκι του Βιρμανάκι κ ψάχνει για ένα άλλο μήπως θα γεννήσει καμία γατούλα από τις δικιές σας να επικοινωνήσετε μαζί της γιατί ήταν πολύ στενοχωρημένη κ την λυπήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.925 14-04-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κ από εμάς τους τριχωτούς σας φίλους. Διάβασα ένα ποστ από ένα καινούργιο μέλος που έχασε δυστυχώς το γατάκι του Βιρμανάκι κ ψάχνει για ένα άλλο μήπως θα γεννήσει καμία γατούλα από τις δικιές σας να επικοινωνήσετε μαζί της γιατί ήταν πολύ στενοχωρημένη κ την λυπήθηκα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Πες της να έλθει να γράψει σε εμάς εδώ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.926 14-04-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κ από εμάς τους τριχωτούς σας φίλους. Διάβασα ένα ποστ από ένα καινούργιο μέλος που έχασε δυστυχώς το γατάκι του Βιρμανάκι κ ψάχνει για ένα άλλο μήπως θα γεννήσει καμία γατούλα από τις δικιές σας να επικοινωνήσετε μαζί της γιατί ήταν πολύ στενοχωρημένη κ την λυπήθηκα. Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά... τι είναι αυτό που έπαθα? Πήγα στα Posts για τα γατάκια που έκαναν το τελευταίο ταξείδι αναζητώντας το χρήστη που έχασε το Βιρμανάκι του... και... έχω ένα κόμπο στο λαιμό ακόμα... πόσο όμορφα γράφουν τα παιδιά εκείνα που χάνουν τα γατάκια τους... πόσο ζεστά, θλιβερά και γλυκά μα καθόλου μακάβρια... ανατριχιάζω ακόμα και στην ιδέα... απλά ήθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.927 14-04-08 14:10 Βλέπω τη συμπεθέρα μέσα... διαβάζει φαίνεται τη πάρλα μας... κι εγώ 40 σελλίδες διάβασα σήμερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η Βάσια13859: #2.928 14-04-08 14:10 αχ κι εμένα με πληγώνουν αυτά που λένε και δεν μπορώ να τα διαβάσω!πήγα στο jumbo και πήρα ένα όρθιο μικρό ανουχοδρόμιο, ξέρετε αυτό που είναι μια απλή στήλη και κρέμεται ένα μπαλακι?το τσάκισε η μικρή, το γαταγρατσούνισε, έσπασε τα νύχια της από την μανία!Αντα συμφωνώ κι εγώ θέλω να τους παιρνω όμορφα πραγματάκια, τα θέλω όλα γι' αυτό και στα οικονομικά είμαι χάλιανα ξέρεις ότι αργούν να ρθουν αυτά οπότε κάνε γρήγορα παραγγελεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:11 Η Βάσια13859: #2.929 14-04-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βλέπω τη συμπεθέρα μέσα... διαβάζει φαίνεται τη πάρλα μας... κι εγώ 40 σελλίδες διάβασα σήμερα!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς αυτό έκανα συμπεθερούλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.930 14-04-08 14:13 Τι κάνει η παραπλανητική κορούλα σου? Δώστης ένα ρουφηχτό στη κοιλίτσα από μένα!! Ο Μορφέας λύσαξε με το ποντίκι σου! Δες και τις φωτό στο gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:17 Η Βάσια13859: #2.931 14-04-08 14:17 τις είδα, τέλειος είναι,το ζουζουνάκι μου!η Αθηνά καλά χαίρεται την ζεστη και το μπαλκόνι τώρα!μου έλειψε που δεν τα είπαμε χτες συμπεθερούλα, αλλά είχα ξενύχτι το Σάββατο βράδυ, και έχω ξεμάθει με αυτά και σερνόμουν όλη την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.932 14-04-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τις είδα, τέλειος είναι,το ζουζουνάκι μου!η Αθηνά καλά χαίρεται την ζεστη και το μπαλκόνι τώρα!μου έλειψε που δεν τα είπαμε χτες συμπεθερούλα, αλλά είχα ξενύχτι το Σάββατο βράδυ, και έχω ξεμάθει με αυτά και σερνόμουν όλη την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα ξενύχτι και το Σάββατο (πήγαμε σ'ενα σπίτι, βρήκα internet και σας έκανα surprise...) και τη Κυριακή... και σήμερα σέρνομαι κι εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Αντα έγραψε: #2.933 14-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ψωνίσει κανείς από το amazon? Βάσια, Άντα, Φωτεινήηηηηηηηη!! Θέλω αυτό το κουκλί Βιρμανάκι!!! Φωτεινή με ξεσήκωσες!!! Αχ... κάντε μου τη χάρη να μου το πάρετε... Θα σας δώσω αμέσως τα χρήματα...εγώ δεν χρησιμοποιώ πιστωτικές κάρτες... https://www.amazon.com/BIRMAN-stands...4?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1208164341&sr=8-4 Click για ανάπτυξη... Ασε με με το αμαζον, δεν στέλνουν πολλα πολλα προιοντα στην Ελλαδα, ουτε στο Ζιμπαμπουε να ειμασταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η Βάσια13859: #2.934 14-04-08 14:40 εγώ θα σου έλεγα λίγο light για τον Μορφεάκο!η Indoor πρεπει να δεις τι έχει μεσα, αλλά μπορείς να την πάρεις αργότερα, μήπως έχει και αυτή πολλά λιπαρα!αν θες πάρε ένα μικρό και βλέπουμε.Το Σάββατο θα κατέβω Αθήνα οπότε αν είναι πάμε μαζί να δούμε τα συστατικά των τροφών και να δούμε! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα δεν μου βρωμάει!! βέβαια εγω κάνω το εξης κολπο...πήρα SHEBA που τρελαίνονται και βάζω τις σταγονίτσες πάνω στο κρεατάκι και το αναμιγνύω καλα καλά... δεν καταλαβαινουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #2.935 14-04-08 14:44 Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.936 14-04-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Click για ανάπτυξη... Εγώ στις κροκέτες και τις χλαπακιάζουν! Τι κοτόπουλο παίρνεις Βάσια και πως ακριβώς το μαγειρεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Αντα έγραψε: #2.937 14-04-08 14:45 Τα εγλυψε τοσο καλά, που ελεγες οτι μόλις τα ειχα πλύνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.938 14-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #2.939 14-04-08 14:47 Η κροκέτα ειναι μια αλλη ιστορία. Παίρνω της whiskas με τις διάφορες γευσεις και γεμιστά μαξιλαράκια. Λοιπόν σας πληροφορώ οτι δεν τρώνε ολες τις κροκετες, διαλέγουν μονο τα μαξιλαράκια κ μια αλλη κροκετα που εχει γευση κοτοπουλο!! αν ειναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #2.940 14-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Click για ανάπτυξη... τι να προσέξω με τον χονδρούλη? που ολα πια τα τρωει? δεν βρήκα κατι να μην του αρέσει! αχχ τον βλέοω να τον παω για τρέξιμο με το λουράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Δεν είναι μια κούκλα; Τελικά τα θηλυκά Βιρμανάκια έχουν πιο γλυκιά φατσούλα! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ... Δες και την αδελφή του Μορφέα... είναι πιο γλυκιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η elvenstar: #2.924 14-04-08 13:21 Καλησπέρα κ από εμάς τους τριχωτούς σας φίλους. Διάβασα ένα ποστ από ένα καινούργιο μέλος που έχασε δυστυχώς το γατάκι του Βιρμανάκι κ ψάχνει για ένα άλλο μήπως θα γεννήσει καμία γατούλα από τις δικιές σας να επικοινωνήσετε μαζί της γιατί ήταν πολύ στενοχωρημένη κ την λυπήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.925 14-04-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κ από εμάς τους τριχωτούς σας φίλους. Διάβασα ένα ποστ από ένα καινούργιο μέλος που έχασε δυστυχώς το γατάκι του Βιρμανάκι κ ψάχνει για ένα άλλο μήπως θα γεννήσει καμία γατούλα από τις δικιές σας να επικοινωνήσετε μαζί της γιατί ήταν πολύ στενοχωρημένη κ την λυπήθηκα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Πες της να έλθει να γράψει σε εμάς εδώ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.926 14-04-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κ από εμάς τους τριχωτούς σας φίλους. Διάβασα ένα ποστ από ένα καινούργιο μέλος που έχασε δυστυχώς το γατάκι του Βιρμανάκι κ ψάχνει για ένα άλλο μήπως θα γεννήσει καμία γατούλα από τις δικιές σας να επικοινωνήσετε μαζί της γιατί ήταν πολύ στενοχωρημένη κ την λυπήθηκα. Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά... τι είναι αυτό που έπαθα? Πήγα στα Posts για τα γατάκια που έκαναν το τελευταίο ταξείδι αναζητώντας το χρήστη που έχασε το Βιρμανάκι του... και... έχω ένα κόμπο στο λαιμό ακόμα... πόσο όμορφα γράφουν τα παιδιά εκείνα που χάνουν τα γατάκια τους... πόσο ζεστά, θλιβερά και γλυκά μα καθόλου μακάβρια... ανατριχιάζω ακόμα και στην ιδέα... απλά ήθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.927 14-04-08 14:10 Βλέπω τη συμπεθέρα μέσα... διαβάζει φαίνεται τη πάρλα μας... κι εγώ 40 σελλίδες διάβασα σήμερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η Βάσια13859: #2.928 14-04-08 14:10 αχ κι εμένα με πληγώνουν αυτά που λένε και δεν μπορώ να τα διαβάσω!πήγα στο jumbo και πήρα ένα όρθιο μικρό ανουχοδρόμιο, ξέρετε αυτό που είναι μια απλή στήλη και κρέμεται ένα μπαλακι?το τσάκισε η μικρή, το γαταγρατσούνισε, έσπασε τα νύχια της από την μανία!Αντα συμφωνώ κι εγώ θέλω να τους παιρνω όμορφα πραγματάκια, τα θέλω όλα γι' αυτό και στα οικονομικά είμαι χάλιανα ξέρεις ότι αργούν να ρθουν αυτά οπότε κάνε γρήγορα παραγγελεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:11 Η Βάσια13859: #2.929 14-04-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βλέπω τη συμπεθέρα μέσα... διαβάζει φαίνεται τη πάρλα μας... κι εγώ 40 σελλίδες διάβασα σήμερα!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς αυτό έκανα συμπεθερούλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.930 14-04-08 14:13 Τι κάνει η παραπλανητική κορούλα σου? Δώστης ένα ρουφηχτό στη κοιλίτσα από μένα!! Ο Μορφέας λύσαξε με το ποντίκι σου! Δες και τις φωτό στο gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:17 Η Βάσια13859: #2.931 14-04-08 14:17 τις είδα, τέλειος είναι,το ζουζουνάκι μου!η Αθηνά καλά χαίρεται την ζεστη και το μπαλκόνι τώρα!μου έλειψε που δεν τα είπαμε χτες συμπεθερούλα, αλλά είχα ξενύχτι το Σάββατο βράδυ, και έχω ξεμάθει με αυτά και σερνόμουν όλη την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.932 14-04-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τις είδα, τέλειος είναι,το ζουζουνάκι μου!η Αθηνά καλά χαίρεται την ζεστη και το μπαλκόνι τώρα!μου έλειψε που δεν τα είπαμε χτες συμπεθερούλα, αλλά είχα ξενύχτι το Σάββατο βράδυ, και έχω ξεμάθει με αυτά και σερνόμουν όλη την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα ξενύχτι και το Σάββατο (πήγαμε σ'ενα σπίτι, βρήκα internet και σας έκανα surprise...) και τη Κυριακή... και σήμερα σέρνομαι κι εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Αντα έγραψε: #2.933 14-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ψωνίσει κανείς από το amazon? Βάσια, Άντα, Φωτεινήηηηηηηηη!! Θέλω αυτό το κουκλί Βιρμανάκι!!! Φωτεινή με ξεσήκωσες!!! Αχ... κάντε μου τη χάρη να μου το πάρετε... Θα σας δώσω αμέσως τα χρήματα...εγώ δεν χρησιμοποιώ πιστωτικές κάρτες... https://www.amazon.com/BIRMAN-stands...4?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1208164341&sr=8-4 Click για ανάπτυξη... Ασε με με το αμαζον, δεν στέλνουν πολλα πολλα προιοντα στην Ελλαδα, ουτε στο Ζιμπαμπουε να ειμασταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η Βάσια13859: #2.934 14-04-08 14:40 εγώ θα σου έλεγα λίγο light για τον Μορφεάκο!η Indoor πρεπει να δεις τι έχει μεσα, αλλά μπορείς να την πάρεις αργότερα, μήπως έχει και αυτή πολλά λιπαρα!αν θες πάρε ένα μικρό και βλέπουμε.Το Σάββατο θα κατέβω Αθήνα οπότε αν είναι πάμε μαζί να δούμε τα συστατικά των τροφών και να δούμε! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα δεν μου βρωμάει!! βέβαια εγω κάνω το εξης κολπο...πήρα SHEBA που τρελαίνονται και βάζω τις σταγονίτσες πάνω στο κρεατάκι και το αναμιγνύω καλα καλά... δεν καταλαβαινουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #2.935 14-04-08 14:44 Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.936 14-04-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Click για ανάπτυξη... Εγώ στις κροκέτες και τις χλαπακιάζουν! Τι κοτόπουλο παίρνεις Βάσια και πως ακριβώς το μαγειρεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Αντα έγραψε: #2.937 14-04-08 14:45 Τα εγλυψε τοσο καλά, που ελεγες οτι μόλις τα ειχα πλύνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.938 14-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #2.939 14-04-08 14:47 Η κροκέτα ειναι μια αλλη ιστορία. Παίρνω της whiskas με τις διάφορες γευσεις και γεμιστά μαξιλαράκια. Λοιπόν σας πληροφορώ οτι δεν τρώνε ολες τις κροκετες, διαλέγουν μονο τα μαξιλαράκια κ μια αλλη κροκετα που εχει γευση κοτοπουλο!! αν ειναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #2.940 14-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Click για ανάπτυξη... τι να προσέξω με τον χονδρούλη? που ολα πια τα τρωει? δεν βρήκα κατι να μην του αρέσει! αχχ τον βλέοω να τον παω για τρέξιμο με το λουράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα κ από εμάς τους τριχωτούς σας φίλους. Διάβασα ένα ποστ από ένα καινούργιο μέλος που έχασε δυστυχώς το γατάκι του Βιρμανάκι κ ψάχνει για ένα άλλο μήπως θα γεννήσει καμία γατούλα από τις δικιές σας να επικοινωνήσετε μαζί της γιατί ήταν πολύ στενοχωρημένη κ την λυπήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.925 14-04-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κ από εμάς τους τριχωτούς σας φίλους. Διάβασα ένα ποστ από ένα καινούργιο μέλος που έχασε δυστυχώς το γατάκι του Βιρμανάκι κ ψάχνει για ένα άλλο μήπως θα γεννήσει καμία γατούλα από τις δικιές σας να επικοινωνήσετε μαζί της γιατί ήταν πολύ στενοχωρημένη κ την λυπήθηκα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Πες της να έλθει να γράψει σε εμάς εδώ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.926 14-04-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κ από εμάς τους τριχωτούς σας φίλους. Διάβασα ένα ποστ από ένα καινούργιο μέλος που έχασε δυστυχώς το γατάκι του Βιρμανάκι κ ψάχνει για ένα άλλο μήπως θα γεννήσει καμία γατούλα από τις δικιές σας να επικοινωνήσετε μαζί της γιατί ήταν πολύ στενοχωρημένη κ την λυπήθηκα. Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά... τι είναι αυτό που έπαθα? Πήγα στα Posts για τα γατάκια που έκαναν το τελευταίο ταξείδι αναζητώντας το χρήστη που έχασε το Βιρμανάκι του... και... έχω ένα κόμπο στο λαιμό ακόμα... πόσο όμορφα γράφουν τα παιδιά εκείνα που χάνουν τα γατάκια τους... πόσο ζεστά, θλιβερά και γλυκά μα καθόλου μακάβρια... ανατριχιάζω ακόμα και στην ιδέα... απλά ήθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.927 14-04-08 14:10 Βλέπω τη συμπεθέρα μέσα... διαβάζει φαίνεται τη πάρλα μας... κι εγώ 40 σελλίδες διάβασα σήμερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η Βάσια13859: #2.928 14-04-08 14:10 αχ κι εμένα με πληγώνουν αυτά που λένε και δεν μπορώ να τα διαβάσω!πήγα στο jumbo και πήρα ένα όρθιο μικρό ανουχοδρόμιο, ξέρετε αυτό που είναι μια απλή στήλη και κρέμεται ένα μπαλακι?το τσάκισε η μικρή, το γαταγρατσούνισε, έσπασε τα νύχια της από την μανία!Αντα συμφωνώ κι εγώ θέλω να τους παιρνω όμορφα πραγματάκια, τα θέλω όλα γι' αυτό και στα οικονομικά είμαι χάλιανα ξέρεις ότι αργούν να ρθουν αυτά οπότε κάνε γρήγορα παραγγελεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:11 Η Βάσια13859: #2.929 14-04-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βλέπω τη συμπεθέρα μέσα... διαβάζει φαίνεται τη πάρλα μας... κι εγώ 40 σελλίδες διάβασα σήμερα!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς αυτό έκανα συμπεθερούλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.930 14-04-08 14:13 Τι κάνει η παραπλανητική κορούλα σου? Δώστης ένα ρουφηχτό στη κοιλίτσα από μένα!! Ο Μορφέας λύσαξε με το ποντίκι σου! Δες και τις φωτό στο gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:17 Η Βάσια13859: #2.931 14-04-08 14:17 τις είδα, τέλειος είναι,το ζουζουνάκι μου!η Αθηνά καλά χαίρεται την ζεστη και το μπαλκόνι τώρα!μου έλειψε που δεν τα είπαμε χτες συμπεθερούλα, αλλά είχα ξενύχτι το Σάββατο βράδυ, και έχω ξεμάθει με αυτά και σερνόμουν όλη την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.932 14-04-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τις είδα, τέλειος είναι,το ζουζουνάκι μου!η Αθηνά καλά χαίρεται την ζεστη και το μπαλκόνι τώρα!μου έλειψε που δεν τα είπαμε χτες συμπεθερούλα, αλλά είχα ξενύχτι το Σάββατο βράδυ, και έχω ξεμάθει με αυτά και σερνόμουν όλη την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα ξενύχτι και το Σάββατο (πήγαμε σ'ενα σπίτι, βρήκα internet και σας έκανα surprise...) και τη Κυριακή... και σήμερα σέρνομαι κι εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Αντα έγραψε: #2.933 14-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ψωνίσει κανείς από το amazon? Βάσια, Άντα, Φωτεινήηηηηηηηη!! Θέλω αυτό το κουκλί Βιρμανάκι!!! Φωτεινή με ξεσήκωσες!!! Αχ... κάντε μου τη χάρη να μου το πάρετε... Θα σας δώσω αμέσως τα χρήματα...εγώ δεν χρησιμοποιώ πιστωτικές κάρτες... https://www.amazon.com/BIRMAN-stands...4?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1208164341&sr=8-4 Click για ανάπτυξη... Ασε με με το αμαζον, δεν στέλνουν πολλα πολλα προιοντα στην Ελλαδα, ουτε στο Ζιμπαμπουε να ειμασταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η Βάσια13859: #2.934 14-04-08 14:40 εγώ θα σου έλεγα λίγο light για τον Μορφεάκο!η Indoor πρεπει να δεις τι έχει μεσα, αλλά μπορείς να την πάρεις αργότερα, μήπως έχει και αυτή πολλά λιπαρα!αν θες πάρε ένα μικρό και βλέπουμε.Το Σάββατο θα κατέβω Αθήνα οπότε αν είναι πάμε μαζί να δούμε τα συστατικά των τροφών και να δούμε! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα δεν μου βρωμάει!! βέβαια εγω κάνω το εξης κολπο...πήρα SHEBA που τρελαίνονται και βάζω τις σταγονίτσες πάνω στο κρεατάκι και το αναμιγνύω καλα καλά... δεν καταλαβαινουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #2.935 14-04-08 14:44 Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.936 14-04-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Click για ανάπτυξη... Εγώ στις κροκέτες και τις χλαπακιάζουν! Τι κοτόπουλο παίρνεις Βάσια και πως ακριβώς το μαγειρεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Αντα έγραψε: #2.937 14-04-08 14:45 Τα εγλυψε τοσο καλά, που ελεγες οτι μόλις τα ειχα πλύνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.938 14-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #2.939 14-04-08 14:47 Η κροκέτα ειναι μια αλλη ιστορία. Παίρνω της whiskas με τις διάφορες γευσεις και γεμιστά μαξιλαράκια. Λοιπόν σας πληροφορώ οτι δεν τρώνε ολες τις κροκετες, διαλέγουν μονο τα μαξιλαράκια κ μια αλλη κροκετα που εχει γευση κοτοπουλο!! αν ειναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #2.940 14-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Click για ανάπτυξη... τι να προσέξω με τον χονδρούλη? που ολα πια τα τρωει? δεν βρήκα κατι να μην του αρέσει! αχχ τον βλέοω να τον παω για τρέξιμο με το λουράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κ από εμάς τους τριχωτούς σας φίλους. Διάβασα ένα ποστ από ένα καινούργιο μέλος που έχασε δυστυχώς το γατάκι του Βιρμανάκι κ ψάχνει για ένα άλλο μήπως θα γεννήσει καμία γατούλα από τις δικιές σας να επικοινωνήσετε μαζί της γιατί ήταν πολύ στενοχωρημένη κ την λυπήθηκα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε! Πες της να έλθει να γράψει σε εμάς εδώ...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.926 14-04-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κ από εμάς τους τριχωτούς σας φίλους. Διάβασα ένα ποστ από ένα καινούργιο μέλος που έχασε δυστυχώς το γατάκι του Βιρμανάκι κ ψάχνει για ένα άλλο μήπως θα γεννήσει καμία γατούλα από τις δικιές σας να επικοινωνήσετε μαζί της γιατί ήταν πολύ στενοχωρημένη κ την λυπήθηκα. Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά... τι είναι αυτό που έπαθα? Πήγα στα Posts για τα γατάκια που έκαναν το τελευταίο ταξείδι αναζητώντας το χρήστη που έχασε το Βιρμανάκι του... και... έχω ένα κόμπο στο λαιμό ακόμα... πόσο όμορφα γράφουν τα παιδιά εκείνα που χάνουν τα γατάκια τους... πόσο ζεστά, θλιβερά και γλυκά μα καθόλου μακάβρια... ανατριχιάζω ακόμα και στην ιδέα... απλά ήθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.927 14-04-08 14:10 Βλέπω τη συμπεθέρα μέσα... διαβάζει φαίνεται τη πάρλα μας... κι εγώ 40 σελλίδες διάβασα σήμερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η Βάσια13859: #2.928 14-04-08 14:10 αχ κι εμένα με πληγώνουν αυτά που λένε και δεν μπορώ να τα διαβάσω!πήγα στο jumbo και πήρα ένα όρθιο μικρό ανουχοδρόμιο, ξέρετε αυτό που είναι μια απλή στήλη και κρέμεται ένα μπαλακι?το τσάκισε η μικρή, το γαταγρατσούνισε, έσπασε τα νύχια της από την μανία!Αντα συμφωνώ κι εγώ θέλω να τους παιρνω όμορφα πραγματάκια, τα θέλω όλα γι' αυτό και στα οικονομικά είμαι χάλιανα ξέρεις ότι αργούν να ρθουν αυτά οπότε κάνε γρήγορα παραγγελεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:11 Η Βάσια13859: #2.929 14-04-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βλέπω τη συμπεθέρα μέσα... διαβάζει φαίνεται τη πάρλα μας... κι εγώ 40 σελλίδες διάβασα σήμερα!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς αυτό έκανα συμπεθερούλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.930 14-04-08 14:13 Τι κάνει η παραπλανητική κορούλα σου? Δώστης ένα ρουφηχτό στη κοιλίτσα από μένα!! Ο Μορφέας λύσαξε με το ποντίκι σου! Δες και τις φωτό στο gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:17 Η Βάσια13859: #2.931 14-04-08 14:17 τις είδα, τέλειος είναι,το ζουζουνάκι μου!η Αθηνά καλά χαίρεται την ζεστη και το μπαλκόνι τώρα!μου έλειψε που δεν τα είπαμε χτες συμπεθερούλα, αλλά είχα ξενύχτι το Σάββατο βράδυ, και έχω ξεμάθει με αυτά και σερνόμουν όλη την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.932 14-04-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τις είδα, τέλειος είναι,το ζουζουνάκι μου!η Αθηνά καλά χαίρεται την ζεστη και το μπαλκόνι τώρα!μου έλειψε που δεν τα είπαμε χτες συμπεθερούλα, αλλά είχα ξενύχτι το Σάββατο βράδυ, και έχω ξεμάθει με αυτά και σερνόμουν όλη την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα ξενύχτι και το Σάββατο (πήγαμε σ'ενα σπίτι, βρήκα internet και σας έκανα surprise...) και τη Κυριακή... και σήμερα σέρνομαι κι εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Αντα έγραψε: #2.933 14-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ψωνίσει κανείς από το amazon? Βάσια, Άντα, Φωτεινήηηηηηηηη!! Θέλω αυτό το κουκλί Βιρμανάκι!!! Φωτεινή με ξεσήκωσες!!! Αχ... κάντε μου τη χάρη να μου το πάρετε... Θα σας δώσω αμέσως τα χρήματα...εγώ δεν χρησιμοποιώ πιστωτικές κάρτες... https://www.amazon.com/BIRMAN-stands...4?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1208164341&sr=8-4 Click για ανάπτυξη... Ασε με με το αμαζον, δεν στέλνουν πολλα πολλα προιοντα στην Ελλαδα, ουτε στο Ζιμπαμπουε να ειμασταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η Βάσια13859: #2.934 14-04-08 14:40 εγώ θα σου έλεγα λίγο light για τον Μορφεάκο!η Indoor πρεπει να δεις τι έχει μεσα, αλλά μπορείς να την πάρεις αργότερα, μήπως έχει και αυτή πολλά λιπαρα!αν θες πάρε ένα μικρό και βλέπουμε.Το Σάββατο θα κατέβω Αθήνα οπότε αν είναι πάμε μαζί να δούμε τα συστατικά των τροφών και να δούμε! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα δεν μου βρωμάει!! βέβαια εγω κάνω το εξης κολπο...πήρα SHEBA που τρελαίνονται και βάζω τις σταγονίτσες πάνω στο κρεατάκι και το αναμιγνύω καλα καλά... δεν καταλαβαινουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #2.935 14-04-08 14:44 Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.936 14-04-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Click για ανάπτυξη... Εγώ στις κροκέτες και τις χλαπακιάζουν! Τι κοτόπουλο παίρνεις Βάσια και πως ακριβώς το μαγειρεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Αντα έγραψε: #2.937 14-04-08 14:45 Τα εγλυψε τοσο καλά, που ελεγες οτι μόλις τα ειχα πλύνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.938 14-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #2.939 14-04-08 14:47 Η κροκέτα ειναι μια αλλη ιστορία. Παίρνω της whiskas με τις διάφορες γευσεις και γεμιστά μαξιλαράκια. Λοιπόν σας πληροφορώ οτι δεν τρώνε ολες τις κροκετες, διαλέγουν μονο τα μαξιλαράκια κ μια αλλη κροκετα που εχει γευση κοτοπουλο!! αν ειναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #2.940 14-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Click για ανάπτυξη... τι να προσέξω με τον χονδρούλη? που ολα πια τα τρωει? δεν βρήκα κατι να μην του αρέσει! αχχ τον βλέοω να τον παω για τρέξιμο με το λουράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα κ από εμάς τους τριχωτούς σας φίλους. Διάβασα ένα ποστ από ένα καινούργιο μέλος που έχασε δυστυχώς το γατάκι του Βιρμανάκι κ ψάχνει για ένα άλλο μήπως θα γεννήσει καμία γατούλα από τις δικιές σας να επικοινωνήσετε μαζί της γιατί ήταν πολύ στενοχωρημένη κ την λυπήθηκα. Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά... τι είναι αυτό που έπαθα? Πήγα στα Posts για τα γατάκια που έκαναν το τελευταίο ταξείδι αναζητώντας το χρήστη που έχασε το Βιρμανάκι του... και... έχω ένα κόμπο στο λαιμό ακόμα... πόσο όμορφα γράφουν τα παιδιά εκείνα που χάνουν τα γατάκια τους... πόσο ζεστά, θλιβερά και γλυκά μα καθόλου μακάβρια... ανατριχιάζω ακόμα και στην ιδέα... απλά ήθελα να το μοιραστώ αυτό μαζί σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.927 14-04-08 14:10 Βλέπω τη συμπεθέρα μέσα... διαβάζει φαίνεται τη πάρλα μας... κι εγώ 40 σελλίδες διάβασα σήμερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η Βάσια13859: #2.928 14-04-08 14:10 αχ κι εμένα με πληγώνουν αυτά που λένε και δεν μπορώ να τα διαβάσω!πήγα στο jumbo και πήρα ένα όρθιο μικρό ανουχοδρόμιο, ξέρετε αυτό που είναι μια απλή στήλη και κρέμεται ένα μπαλακι?το τσάκισε η μικρή, το γαταγρατσούνισε, έσπασε τα νύχια της από την μανία!Αντα συμφωνώ κι εγώ θέλω να τους παιρνω όμορφα πραγματάκια, τα θέλω όλα γι' αυτό και στα οικονομικά είμαι χάλιανα ξέρεις ότι αργούν να ρθουν αυτά οπότε κάνε γρήγορα παραγγελεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:11 Η Βάσια13859: #2.929 14-04-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βλέπω τη συμπεθέρα μέσα... διαβάζει φαίνεται τη πάρλα μας... κι εγώ 40 σελλίδες διάβασα σήμερα!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς αυτό έκανα συμπεθερούλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.930 14-04-08 14:13 Τι κάνει η παραπλανητική κορούλα σου? Δώστης ένα ρουφηχτό στη κοιλίτσα από μένα!! Ο Μορφέας λύσαξε με το ποντίκι σου! Δες και τις φωτό στο gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:17 Η Βάσια13859: #2.931 14-04-08 14:17 τις είδα, τέλειος είναι,το ζουζουνάκι μου!η Αθηνά καλά χαίρεται την ζεστη και το μπαλκόνι τώρα!μου έλειψε που δεν τα είπαμε χτες συμπεθερούλα, αλλά είχα ξενύχτι το Σάββατο βράδυ, και έχω ξεμάθει με αυτά και σερνόμουν όλη την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.932 14-04-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τις είδα, τέλειος είναι,το ζουζουνάκι μου!η Αθηνά καλά χαίρεται την ζεστη και το μπαλκόνι τώρα!μου έλειψε που δεν τα είπαμε χτες συμπεθερούλα, αλλά είχα ξενύχτι το Σάββατο βράδυ, και έχω ξεμάθει με αυτά και σερνόμουν όλη την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα ξενύχτι και το Σάββατο (πήγαμε σ'ενα σπίτι, βρήκα internet και σας έκανα surprise...) και τη Κυριακή... και σήμερα σέρνομαι κι εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Αντα έγραψε: #2.933 14-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ψωνίσει κανείς από το amazon? Βάσια, Άντα, Φωτεινήηηηηηηηη!! Θέλω αυτό το κουκλί Βιρμανάκι!!! Φωτεινή με ξεσήκωσες!!! Αχ... κάντε μου τη χάρη να μου το πάρετε... Θα σας δώσω αμέσως τα χρήματα...εγώ δεν χρησιμοποιώ πιστωτικές κάρτες... https://www.amazon.com/BIRMAN-stands...4?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1208164341&sr=8-4 Click για ανάπτυξη... Ασε με με το αμαζον, δεν στέλνουν πολλα πολλα προιοντα στην Ελλαδα, ουτε στο Ζιμπαμπουε να ειμασταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η Βάσια13859: #2.934 14-04-08 14:40 εγώ θα σου έλεγα λίγο light για τον Μορφεάκο!η Indoor πρεπει να δεις τι έχει μεσα, αλλά μπορείς να την πάρεις αργότερα, μήπως έχει και αυτή πολλά λιπαρα!αν θες πάρε ένα μικρό και βλέπουμε.Το Σάββατο θα κατέβω Αθήνα οπότε αν είναι πάμε μαζί να δούμε τα συστατικά των τροφών και να δούμε! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα δεν μου βρωμάει!! βέβαια εγω κάνω το εξης κολπο...πήρα SHEBA που τρελαίνονται και βάζω τις σταγονίτσες πάνω στο κρεατάκι και το αναμιγνύω καλα καλά... δεν καταλαβαινουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #2.935 14-04-08 14:44 Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.936 14-04-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Click για ανάπτυξη... Εγώ στις κροκέτες και τις χλαπακιάζουν! Τι κοτόπουλο παίρνεις Βάσια και πως ακριβώς το μαγειρεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Αντα έγραψε: #2.937 14-04-08 14:45 Τα εγλυψε τοσο καλά, που ελεγες οτι μόλις τα ειχα πλύνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.938 14-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #2.939 14-04-08 14:47 Η κροκέτα ειναι μια αλλη ιστορία. Παίρνω της whiskas με τις διάφορες γευσεις και γεμιστά μαξιλαράκια. Λοιπόν σας πληροφορώ οτι δεν τρώνε ολες τις κροκετες, διαλέγουν μονο τα μαξιλαράκια κ μια αλλη κροκετα που εχει γευση κοτοπουλο!! αν ειναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #2.940 14-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Click για ανάπτυξη... τι να προσέξω με τον χονδρούλη? που ολα πια τα τρωει? δεν βρήκα κατι να μην του αρέσει! αχχ τον βλέοω να τον παω για τρέξιμο με το λουράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βλέπω τη συμπεθέρα μέσα... διαβάζει φαίνεται τη πάρλα μας... κι εγώ 40 σελλίδες διάβασα σήμερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:10 Η Βάσια13859: #2.928 14-04-08 14:10 αχ κι εμένα με πληγώνουν αυτά που λένε και δεν μπορώ να τα διαβάσω!πήγα στο jumbo και πήρα ένα όρθιο μικρό ανουχοδρόμιο, ξέρετε αυτό που είναι μια απλή στήλη και κρέμεται ένα μπαλακι?το τσάκισε η μικρή, το γαταγρατσούνισε, έσπασε τα νύχια της από την μανία!Αντα συμφωνώ κι εγώ θέλω να τους παιρνω όμορφα πραγματάκια, τα θέλω όλα γι' αυτό και στα οικονομικά είμαι χάλιανα ξέρεις ότι αργούν να ρθουν αυτά οπότε κάνε γρήγορα παραγγελεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:11 Η Βάσια13859: #2.929 14-04-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βλέπω τη συμπεθέρα μέσα... διαβάζει φαίνεται τη πάρλα μας... κι εγώ 40 σελλίδες διάβασα σήμερα!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς αυτό έκανα συμπεθερούλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.930 14-04-08 14:13 Τι κάνει η παραπλανητική κορούλα σου? Δώστης ένα ρουφηχτό στη κοιλίτσα από μένα!! Ο Μορφέας λύσαξε με το ποντίκι σου! Δες και τις φωτό στο gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:17 Η Βάσια13859: #2.931 14-04-08 14:17 τις είδα, τέλειος είναι,το ζουζουνάκι μου!η Αθηνά καλά χαίρεται την ζεστη και το μπαλκόνι τώρα!μου έλειψε που δεν τα είπαμε χτες συμπεθερούλα, αλλά είχα ξενύχτι το Σάββατο βράδυ, και έχω ξεμάθει με αυτά και σερνόμουν όλη την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.932 14-04-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τις είδα, τέλειος είναι,το ζουζουνάκι μου!η Αθηνά καλά χαίρεται την ζεστη και το μπαλκόνι τώρα!μου έλειψε που δεν τα είπαμε χτες συμπεθερούλα, αλλά είχα ξενύχτι το Σάββατο βράδυ, και έχω ξεμάθει με αυτά και σερνόμουν όλη την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα ξενύχτι και το Σάββατο (πήγαμε σ'ενα σπίτι, βρήκα internet και σας έκανα surprise...) και τη Κυριακή... και σήμερα σέρνομαι κι εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Αντα έγραψε: #2.933 14-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ψωνίσει κανείς από το amazon? Βάσια, Άντα, Φωτεινήηηηηηηηη!! Θέλω αυτό το κουκλί Βιρμανάκι!!! Φωτεινή με ξεσήκωσες!!! Αχ... κάντε μου τη χάρη να μου το πάρετε... Θα σας δώσω αμέσως τα χρήματα...εγώ δεν χρησιμοποιώ πιστωτικές κάρτες... https://www.amazon.com/BIRMAN-stands...4?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1208164341&sr=8-4 Click για ανάπτυξη... Ασε με με το αμαζον, δεν στέλνουν πολλα πολλα προιοντα στην Ελλαδα, ουτε στο Ζιμπαμπουε να ειμασταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η Βάσια13859: #2.934 14-04-08 14:40 εγώ θα σου έλεγα λίγο light για τον Μορφεάκο!η Indoor πρεπει να δεις τι έχει μεσα, αλλά μπορείς να την πάρεις αργότερα, μήπως έχει και αυτή πολλά λιπαρα!αν θες πάρε ένα μικρό και βλέπουμε.Το Σάββατο θα κατέβω Αθήνα οπότε αν είναι πάμε μαζί να δούμε τα συστατικά των τροφών και να δούμε! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα δεν μου βρωμάει!! βέβαια εγω κάνω το εξης κολπο...πήρα SHEBA που τρελαίνονται και βάζω τις σταγονίτσες πάνω στο κρεατάκι και το αναμιγνύω καλα καλά... δεν καταλαβαινουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #2.935 14-04-08 14:44 Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.936 14-04-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Click για ανάπτυξη... Εγώ στις κροκέτες και τις χλαπακιάζουν! Τι κοτόπουλο παίρνεις Βάσια και πως ακριβώς το μαγειρεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Αντα έγραψε: #2.937 14-04-08 14:45 Τα εγλυψε τοσο καλά, που ελεγες οτι μόλις τα ειχα πλύνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.938 14-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #2.939 14-04-08 14:47 Η κροκέτα ειναι μια αλλη ιστορία. Παίρνω της whiskas με τις διάφορες γευσεις και γεμιστά μαξιλαράκια. Λοιπόν σας πληροφορώ οτι δεν τρώνε ολες τις κροκετες, διαλέγουν μονο τα μαξιλαράκια κ μια αλλη κροκετα που εχει γευση κοτοπουλο!! αν ειναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #2.940 14-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Click για ανάπτυξη... τι να προσέξω με τον χονδρούλη? που ολα πια τα τρωει? δεν βρήκα κατι να μην του αρέσει! αχχ τον βλέοω να τον παω για τρέξιμο με το λουράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ κι εμένα με πληγώνουν αυτά που λένε και δεν μπορώ να τα διαβάσω!πήγα στο jumbo και πήρα ένα όρθιο μικρό ανουχοδρόμιο, ξέρετε αυτό που είναι μια απλή στήλη και κρέμεται ένα μπαλακι?το τσάκισε η μικρή, το γαταγρατσούνισε, έσπασε τα νύχια της από την μανία!Αντα συμφωνώ κι εγώ θέλω να τους παιρνω όμορφα πραγματάκια, τα θέλω όλα γι' αυτό και στα οικονομικά είμαι χάλιανα ξέρεις ότι αργούν να ρθουν αυτά οπότε κάνε γρήγορα παραγγελεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:11 Η Βάσια13859: #2.929 14-04-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βλέπω τη συμπεθέρα μέσα... διαβάζει φαίνεται τη πάρλα μας... κι εγώ 40 σελλίδες διάβασα σήμερα!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς αυτό έκανα συμπεθερούλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.930 14-04-08 14:13 Τι κάνει η παραπλανητική κορούλα σου? Δώστης ένα ρουφηχτό στη κοιλίτσα από μένα!! Ο Μορφέας λύσαξε με το ποντίκι σου! Δες και τις φωτό στο gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:17 Η Βάσια13859: #2.931 14-04-08 14:17 τις είδα, τέλειος είναι,το ζουζουνάκι μου!η Αθηνά καλά χαίρεται την ζεστη και το μπαλκόνι τώρα!μου έλειψε που δεν τα είπαμε χτες συμπεθερούλα, αλλά είχα ξενύχτι το Σάββατο βράδυ, και έχω ξεμάθει με αυτά και σερνόμουν όλη την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.932 14-04-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τις είδα, τέλειος είναι,το ζουζουνάκι μου!η Αθηνά καλά χαίρεται την ζεστη και το μπαλκόνι τώρα!μου έλειψε που δεν τα είπαμε χτες συμπεθερούλα, αλλά είχα ξενύχτι το Σάββατο βράδυ, και έχω ξεμάθει με αυτά και σερνόμουν όλη την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα ξενύχτι και το Σάββατο (πήγαμε σ'ενα σπίτι, βρήκα internet και σας έκανα surprise...) και τη Κυριακή... και σήμερα σέρνομαι κι εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Αντα έγραψε: #2.933 14-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ψωνίσει κανείς από το amazon? Βάσια, Άντα, Φωτεινήηηηηηηηη!! Θέλω αυτό το κουκλί Βιρμανάκι!!! Φωτεινή με ξεσήκωσες!!! Αχ... κάντε μου τη χάρη να μου το πάρετε... Θα σας δώσω αμέσως τα χρήματα...εγώ δεν χρησιμοποιώ πιστωτικές κάρτες... https://www.amazon.com/BIRMAN-stands...4?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1208164341&sr=8-4 Click για ανάπτυξη... Ασε με με το αμαζον, δεν στέλνουν πολλα πολλα προιοντα στην Ελλαδα, ουτε στο Ζιμπαμπουε να ειμασταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η Βάσια13859: #2.934 14-04-08 14:40 εγώ θα σου έλεγα λίγο light για τον Μορφεάκο!η Indoor πρεπει να δεις τι έχει μεσα, αλλά μπορείς να την πάρεις αργότερα, μήπως έχει και αυτή πολλά λιπαρα!αν θες πάρε ένα μικρό και βλέπουμε.Το Σάββατο θα κατέβω Αθήνα οπότε αν είναι πάμε μαζί να δούμε τα συστατικά των τροφών και να δούμε! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα δεν μου βρωμάει!! βέβαια εγω κάνω το εξης κολπο...πήρα SHEBA που τρελαίνονται και βάζω τις σταγονίτσες πάνω στο κρεατάκι και το αναμιγνύω καλα καλά... δεν καταλαβαινουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #2.935 14-04-08 14:44 Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.936 14-04-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Click για ανάπτυξη... Εγώ στις κροκέτες και τις χλαπακιάζουν! Τι κοτόπουλο παίρνεις Βάσια και πως ακριβώς το μαγειρεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Αντα έγραψε: #2.937 14-04-08 14:45 Τα εγλυψε τοσο καλά, που ελεγες οτι μόλις τα ειχα πλύνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.938 14-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #2.939 14-04-08 14:47 Η κροκέτα ειναι μια αλλη ιστορία. Παίρνω της whiskas με τις διάφορες γευσεις και γεμιστά μαξιλαράκια. Λοιπόν σας πληροφορώ οτι δεν τρώνε ολες τις κροκετες, διαλέγουν μονο τα μαξιλαράκια κ μια αλλη κροκετα που εχει γευση κοτοπουλο!! αν ειναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #2.940 14-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Click για ανάπτυξη... τι να προσέξω με τον χονδρούλη? που ολα πια τα τρωει? δεν βρήκα κατι να μην του αρέσει! αχχ τον βλέοω να τον παω για τρέξιμο με το λουράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βλέπω τη συμπεθέρα μέσα... διαβάζει φαίνεται τη πάρλα μας... κι εγώ 40 σελλίδες διάβασα σήμερα!! Click για ανάπτυξη... ακριβώς αυτό έκανα συμπεθερούλα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.930 14-04-08 14:13 Τι κάνει η παραπλανητική κορούλα σου? Δώστης ένα ρουφηχτό στη κοιλίτσα από μένα!! Ο Μορφέας λύσαξε με το ποντίκι σου! Δες και τις φωτό στο gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:17 Η Βάσια13859: #2.931 14-04-08 14:17 τις είδα, τέλειος είναι,το ζουζουνάκι μου!η Αθηνά καλά χαίρεται την ζεστη και το μπαλκόνι τώρα!μου έλειψε που δεν τα είπαμε χτες συμπεθερούλα, αλλά είχα ξενύχτι το Σάββατο βράδυ, και έχω ξεμάθει με αυτά και σερνόμουν όλη την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.932 14-04-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τις είδα, τέλειος είναι,το ζουζουνάκι μου!η Αθηνά καλά χαίρεται την ζεστη και το μπαλκόνι τώρα!μου έλειψε που δεν τα είπαμε χτες συμπεθερούλα, αλλά είχα ξενύχτι το Σάββατο βράδυ, και έχω ξεμάθει με αυτά και σερνόμουν όλη την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα ξενύχτι και το Σάββατο (πήγαμε σ'ενα σπίτι, βρήκα internet και σας έκανα surprise...) και τη Κυριακή... και σήμερα σέρνομαι κι εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Αντα έγραψε: #2.933 14-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ψωνίσει κανείς από το amazon? Βάσια, Άντα, Φωτεινήηηηηηηηη!! Θέλω αυτό το κουκλί Βιρμανάκι!!! Φωτεινή με ξεσήκωσες!!! Αχ... κάντε μου τη χάρη να μου το πάρετε... Θα σας δώσω αμέσως τα χρήματα...εγώ δεν χρησιμοποιώ πιστωτικές κάρτες... https://www.amazon.com/BIRMAN-stands...4?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1208164341&sr=8-4 Click για ανάπτυξη... Ασε με με το αμαζον, δεν στέλνουν πολλα πολλα προιοντα στην Ελλαδα, ουτε στο Ζιμπαμπουε να ειμασταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η Βάσια13859: #2.934 14-04-08 14:40 εγώ θα σου έλεγα λίγο light για τον Μορφεάκο!η Indoor πρεπει να δεις τι έχει μεσα, αλλά μπορείς να την πάρεις αργότερα, μήπως έχει και αυτή πολλά λιπαρα!αν θες πάρε ένα μικρό και βλέπουμε.Το Σάββατο θα κατέβω Αθήνα οπότε αν είναι πάμε μαζί να δούμε τα συστατικά των τροφών και να δούμε! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα δεν μου βρωμάει!! βέβαια εγω κάνω το εξης κολπο...πήρα SHEBA που τρελαίνονται και βάζω τις σταγονίτσες πάνω στο κρεατάκι και το αναμιγνύω καλα καλά... δεν καταλαβαινουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #2.935 14-04-08 14:44 Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.936 14-04-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Click για ανάπτυξη... Εγώ στις κροκέτες και τις χλαπακιάζουν! Τι κοτόπουλο παίρνεις Βάσια και πως ακριβώς το μαγειρεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Αντα έγραψε: #2.937 14-04-08 14:45 Τα εγλυψε τοσο καλά, που ελεγες οτι μόλις τα ειχα πλύνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.938 14-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #2.939 14-04-08 14:47 Η κροκέτα ειναι μια αλλη ιστορία. Παίρνω της whiskas με τις διάφορες γευσεις και γεμιστά μαξιλαράκια. Λοιπόν σας πληροφορώ οτι δεν τρώνε ολες τις κροκετες, διαλέγουν μονο τα μαξιλαράκια κ μια αλλη κροκετα που εχει γευση κοτοπουλο!! αν ειναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #2.940 14-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Click για ανάπτυξη... τι να προσέξω με τον χονδρούλη? που ολα πια τα τρωει? δεν βρήκα κατι να μην του αρέσει! αχχ τον βλέοω να τον παω για τρέξιμο με το λουράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι κάνει η παραπλανητική κορούλα σου? Δώστης ένα ρουφηχτό στη κοιλίτσα από μένα!! Ο Μορφέας λύσαξε με το ποντίκι σου! Δες και τις φωτό στο gallery! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:17 Η Βάσια13859: #2.931 14-04-08 14:17 τις είδα, τέλειος είναι,το ζουζουνάκι μου!η Αθηνά καλά χαίρεται την ζεστη και το μπαλκόνι τώρα!μου έλειψε που δεν τα είπαμε χτες συμπεθερούλα, αλλά είχα ξενύχτι το Σάββατο βράδυ, και έχω ξεμάθει με αυτά και σερνόμουν όλη την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.932 14-04-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τις είδα, τέλειος είναι,το ζουζουνάκι μου!η Αθηνά καλά χαίρεται την ζεστη και το μπαλκόνι τώρα!μου έλειψε που δεν τα είπαμε χτες συμπεθερούλα, αλλά είχα ξενύχτι το Σάββατο βράδυ, και έχω ξεμάθει με αυτά και σερνόμουν όλη την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα ξενύχτι και το Σάββατο (πήγαμε σ'ενα σπίτι, βρήκα internet και σας έκανα surprise...) και τη Κυριακή... και σήμερα σέρνομαι κι εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Αντα έγραψε: #2.933 14-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ψωνίσει κανείς από το amazon? Βάσια, Άντα, Φωτεινήηηηηηηηη!! Θέλω αυτό το κουκλί Βιρμανάκι!!! Φωτεινή με ξεσήκωσες!!! Αχ... κάντε μου τη χάρη να μου το πάρετε... Θα σας δώσω αμέσως τα χρήματα...εγώ δεν χρησιμοποιώ πιστωτικές κάρτες... https://www.amazon.com/BIRMAN-stands...4?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1208164341&sr=8-4 Click για ανάπτυξη... Ασε με με το αμαζον, δεν στέλνουν πολλα πολλα προιοντα στην Ελλαδα, ουτε στο Ζιμπαμπουε να ειμασταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η Βάσια13859: #2.934 14-04-08 14:40 εγώ θα σου έλεγα λίγο light για τον Μορφεάκο!η Indoor πρεπει να δεις τι έχει μεσα, αλλά μπορείς να την πάρεις αργότερα, μήπως έχει και αυτή πολλά λιπαρα!αν θες πάρε ένα μικρό και βλέπουμε.Το Σάββατο θα κατέβω Αθήνα οπότε αν είναι πάμε μαζί να δούμε τα συστατικά των τροφών και να δούμε! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα δεν μου βρωμάει!! βέβαια εγω κάνω το εξης κολπο...πήρα SHEBA που τρελαίνονται και βάζω τις σταγονίτσες πάνω στο κρεατάκι και το αναμιγνύω καλα καλά... δεν καταλαβαινουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #2.935 14-04-08 14:44 Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.936 14-04-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Click για ανάπτυξη... Εγώ στις κροκέτες και τις χλαπακιάζουν! Τι κοτόπουλο παίρνεις Βάσια και πως ακριβώς το μαγειρεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Αντα έγραψε: #2.937 14-04-08 14:45 Τα εγλυψε τοσο καλά, που ελεγες οτι μόλις τα ειχα πλύνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.938 14-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #2.939 14-04-08 14:47 Η κροκέτα ειναι μια αλλη ιστορία. Παίρνω της whiskas με τις διάφορες γευσεις και γεμιστά μαξιλαράκια. Λοιπόν σας πληροφορώ οτι δεν τρώνε ολες τις κροκετες, διαλέγουν μονο τα μαξιλαράκια κ μια αλλη κροκετα που εχει γευση κοτοπουλο!! αν ειναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #2.940 14-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Click για ανάπτυξη... τι να προσέξω με τον χονδρούλη? που ολα πια τα τρωει? δεν βρήκα κατι να μην του αρέσει! αχχ τον βλέοω να τον παω για τρέξιμο με το λουράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τις είδα, τέλειος είναι,το ζουζουνάκι μου!η Αθηνά καλά χαίρεται την ζεστη και το μπαλκόνι τώρα!μου έλειψε που δεν τα είπαμε χτες συμπεθερούλα, αλλά είχα ξενύχτι το Σάββατο βράδυ, και έχω ξεμάθει με αυτά και σερνόμουν όλη την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.932 14-04-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τις είδα, τέλειος είναι,το ζουζουνάκι μου!η Αθηνά καλά χαίρεται την ζεστη και το μπαλκόνι τώρα!μου έλειψε που δεν τα είπαμε χτες συμπεθερούλα, αλλά είχα ξενύχτι το Σάββατο βράδυ, και έχω ξεμάθει με αυτά και σερνόμουν όλη την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα ξενύχτι και το Σάββατο (πήγαμε σ'ενα σπίτι, βρήκα internet και σας έκανα surprise...) και τη Κυριακή... και σήμερα σέρνομαι κι εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Αντα έγραψε: #2.933 14-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ψωνίσει κανείς από το amazon? Βάσια, Άντα, Φωτεινήηηηηηηηη!! Θέλω αυτό το κουκλί Βιρμανάκι!!! Φωτεινή με ξεσήκωσες!!! Αχ... κάντε μου τη χάρη να μου το πάρετε... Θα σας δώσω αμέσως τα χρήματα...εγώ δεν χρησιμοποιώ πιστωτικές κάρτες... https://www.amazon.com/BIRMAN-stands...4?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1208164341&sr=8-4 Click για ανάπτυξη... Ασε με με το αμαζον, δεν στέλνουν πολλα πολλα προιοντα στην Ελλαδα, ουτε στο Ζιμπαμπουε να ειμασταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η Βάσια13859: #2.934 14-04-08 14:40 εγώ θα σου έλεγα λίγο light για τον Μορφεάκο!η Indoor πρεπει να δεις τι έχει μεσα, αλλά μπορείς να την πάρεις αργότερα, μήπως έχει και αυτή πολλά λιπαρα!αν θες πάρε ένα μικρό και βλέπουμε.Το Σάββατο θα κατέβω Αθήνα οπότε αν είναι πάμε μαζί να δούμε τα συστατικά των τροφών και να δούμε! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα δεν μου βρωμάει!! βέβαια εγω κάνω το εξης κολπο...πήρα SHEBA που τρελαίνονται και βάζω τις σταγονίτσες πάνω στο κρεατάκι και το αναμιγνύω καλα καλά... δεν καταλαβαινουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #2.935 14-04-08 14:44 Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.936 14-04-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Click για ανάπτυξη... Εγώ στις κροκέτες και τις χλαπακιάζουν! Τι κοτόπουλο παίρνεις Βάσια και πως ακριβώς το μαγειρεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Αντα έγραψε: #2.937 14-04-08 14:45 Τα εγλυψε τοσο καλά, που ελεγες οτι μόλις τα ειχα πλύνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.938 14-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #2.939 14-04-08 14:47 Η κροκέτα ειναι μια αλλη ιστορία. Παίρνω της whiskas με τις διάφορες γευσεις και γεμιστά μαξιλαράκια. Λοιπόν σας πληροφορώ οτι δεν τρώνε ολες τις κροκετες, διαλέγουν μονο τα μαξιλαράκια κ μια αλλη κροκετα που εχει γευση κοτοπουλο!! αν ειναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #2.940 14-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Click για ανάπτυξη... τι να προσέξω με τον χονδρούλη? που ολα πια τα τρωει? δεν βρήκα κατι να μην του αρέσει! αχχ τον βλέοω να τον παω για τρέξιμο με το λουράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τις είδα, τέλειος είναι,το ζουζουνάκι μου!η Αθηνά καλά χαίρεται την ζεστη και το μπαλκόνι τώρα!μου έλειψε που δεν τα είπαμε χτες συμπεθερούλα, αλλά είχα ξενύχτι το Σάββατο βράδυ, και έχω ξεμάθει με αυτά και σερνόμουν όλη την Κυριακή! Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα ξενύχτι και το Σάββατο (πήγαμε σ'ενα σπίτι, βρήκα internet και σας έκανα surprise...) και τη Κυριακή... και σήμερα σέρνομαι κι εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:39 Η Αντα έγραψε: #2.933 14-04-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ψωνίσει κανείς από το amazon? Βάσια, Άντα, Φωτεινήηηηηηηηη!! Θέλω αυτό το κουκλί Βιρμανάκι!!! Φωτεινή με ξεσήκωσες!!! Αχ... κάντε μου τη χάρη να μου το πάρετε... Θα σας δώσω αμέσως τα χρήματα...εγώ δεν χρησιμοποιώ πιστωτικές κάρτες... https://www.amazon.com/BIRMAN-stands...4?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1208164341&sr=8-4 Click για ανάπτυξη... Ασε με με το αμαζον, δεν στέλνουν πολλα πολλα προιοντα στην Ελλαδα, ουτε στο Ζιμπαμπουε να ειμασταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η Βάσια13859: #2.934 14-04-08 14:40 εγώ θα σου έλεγα λίγο light για τον Μορφεάκο!η Indoor πρεπει να δεις τι έχει μεσα, αλλά μπορείς να την πάρεις αργότερα, μήπως έχει και αυτή πολλά λιπαρα!αν θες πάρε ένα μικρό και βλέπουμε.Το Σάββατο θα κατέβω Αθήνα οπότε αν είναι πάμε μαζί να δούμε τα συστατικά των τροφών και να δούμε! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα δεν μου βρωμάει!! βέβαια εγω κάνω το εξης κολπο...πήρα SHEBA που τρελαίνονται και βάζω τις σταγονίτσες πάνω στο κρεατάκι και το αναμιγνύω καλα καλά... δεν καταλαβαινουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #2.935 14-04-08 14:44 Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.936 14-04-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Click για ανάπτυξη... Εγώ στις κροκέτες και τις χλαπακιάζουν! Τι κοτόπουλο παίρνεις Βάσια και πως ακριβώς το μαγειρεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Αντα έγραψε: #2.937 14-04-08 14:45 Τα εγλυψε τοσο καλά, που ελεγες οτι μόλις τα ειχα πλύνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.938 14-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #2.939 14-04-08 14:47 Η κροκέτα ειναι μια αλλη ιστορία. Παίρνω της whiskas με τις διάφορες γευσεις και γεμιστά μαξιλαράκια. Λοιπόν σας πληροφορώ οτι δεν τρώνε ολες τις κροκετες, διαλέγουν μονο τα μαξιλαράκια κ μια αλλη κροκετα που εχει γευση κοτοπουλο!! αν ειναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #2.940 14-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Click για ανάπτυξη... τι να προσέξω με τον χονδρούλη? που ολα πια τα τρωει? δεν βρήκα κατι να μην του αρέσει! αχχ τον βλέοω να τον παω για τρέξιμο με το λουράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ψωνίσει κανείς από το amazon? Βάσια, Άντα, Φωτεινήηηηηηηηη!! Θέλω αυτό το κουκλί Βιρμανάκι!!! Φωτεινή με ξεσήκωσες!!! Αχ... κάντε μου τη χάρη να μου το πάρετε... Θα σας δώσω αμέσως τα χρήματα...εγώ δεν χρησιμοποιώ πιστωτικές κάρτες... https://www.amazon.com/BIRMAN-stands...4?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1208164341&sr=8-4 Click για ανάπτυξη... Ασε με με το αμαζον, δεν στέλνουν πολλα πολλα προιοντα στην Ελλαδα, ουτε στο Ζιμπαμπουε να ειμασταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η Βάσια13859: #2.934 14-04-08 14:40 εγώ θα σου έλεγα λίγο light για τον Μορφεάκο!η Indoor πρεπει να δεις τι έχει μεσα, αλλά μπορείς να την πάρεις αργότερα, μήπως έχει και αυτή πολλά λιπαρα!αν θες πάρε ένα μικρό και βλέπουμε.Το Σάββατο θα κατέβω Αθήνα οπότε αν είναι πάμε μαζί να δούμε τα συστατικά των τροφών και να δούμε! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα δεν μου βρωμάει!! βέβαια εγω κάνω το εξης κολπο...πήρα SHEBA που τρελαίνονται και βάζω τις σταγονίτσες πάνω στο κρεατάκι και το αναμιγνύω καλα καλά... δεν καταλαβαινουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #2.935 14-04-08 14:44 Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.936 14-04-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Click για ανάπτυξη... Εγώ στις κροκέτες και τις χλαπακιάζουν! Τι κοτόπουλο παίρνεις Βάσια και πως ακριβώς το μαγειρεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Αντα έγραψε: #2.937 14-04-08 14:45 Τα εγλυψε τοσο καλά, που ελεγες οτι μόλις τα ειχα πλύνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.938 14-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #2.939 14-04-08 14:47 Η κροκέτα ειναι μια αλλη ιστορία. Παίρνω της whiskas με τις διάφορες γευσεις και γεμιστά μαξιλαράκια. Λοιπόν σας πληροφορώ οτι δεν τρώνε ολες τις κροκετες, διαλέγουν μονο τα μαξιλαράκια κ μια αλλη κροκετα που εχει γευση κοτοπουλο!! αν ειναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #2.940 14-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Click για ανάπτυξη... τι να προσέξω με τον χονδρούλη? που ολα πια τα τρωει? δεν βρήκα κατι να μην του αρέσει! αχχ τον βλέοω να τον παω για τρέξιμο με το λουράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγώ θα σου έλεγα λίγο light για τον Μορφεάκο!η Indoor πρεπει να δεις τι έχει μεσα, αλλά μπορείς να την πάρεις αργότερα, μήπως έχει και αυτή πολλά λιπαρα!αν θες πάρε ένα μικρό και βλέπουμε.Το Σάββατο θα κατέβω Αθήνα οπότε αν είναι πάμε μαζί να δούμε τα συστατικά των τροφών και να δούμε! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εμένα δεν μου βρωμάει!! βέβαια εγω κάνω το εξης κολπο...πήρα SHEBA που τρελαίνονται και βάζω τις σταγονίτσες πάνω στο κρεατάκι και το αναμιγνύω καλα καλά... δεν καταλαβαινουν τίποτα! Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #2.935 14-04-08 14:44 Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.936 14-04-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Click για ανάπτυξη... Εγώ στις κροκέτες και τις χλαπακιάζουν! Τι κοτόπουλο παίρνεις Βάσια και πως ακριβώς το μαγειρεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Αντα έγραψε: #2.937 14-04-08 14:45 Τα εγλυψε τοσο καλά, που ελεγες οτι μόλις τα ειχα πλύνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.938 14-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #2.939 14-04-08 14:47 Η κροκέτα ειναι μια αλλη ιστορία. Παίρνω της whiskas με τις διάφορες γευσεις και γεμιστά μαξιλαράκια. Λοιπόν σας πληροφορώ οτι δεν τρώνε ολες τις κροκετες, διαλέγουν μονο τα μαξιλαράκια κ μια αλλη κροκετα που εχει γευση κοτοπουλο!! αν ειναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #2.940 14-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Click για ανάπτυξη... τι να προσέξω με τον χονδρούλη? που ολα πια τα τρωει? δεν βρήκα κατι να μην του αρέσει! αχχ τον βλέοω να τον παω για τρέξιμο με το λουράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.936 14-04-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Click για ανάπτυξη... Εγώ στις κροκέτες και τις χλαπακιάζουν! Τι κοτόπουλο παίρνεις Βάσια και πως ακριβώς το μαγειρεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Αντα έγραψε: #2.937 14-04-08 14:45 Τα εγλυψε τοσο καλά, που ελεγες οτι μόλις τα ειχα πλύνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.938 14-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #2.939 14-04-08 14:47 Η κροκέτα ειναι μια αλλη ιστορία. Παίρνω της whiskas με τις διάφορες γευσεις και γεμιστά μαξιλαράκια. Λοιπόν σας πληροφορώ οτι δεν τρώνε ολες τις κροκετες, διαλέγουν μονο τα μαξιλαράκια κ μια αλλη κροκετα που εχει γευση κοτοπουλο!! αν ειναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #2.940 14-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Click για ανάπτυξη... τι να προσέξω με τον χονδρούλη? που ολα πια τα τρωει? δεν βρήκα κατι να μην του αρέσει! αχχ τον βλέοω να τον παω για τρέξιμο με το λουράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εγώ στο κοτόπουλο της το βάζω, στην κροκέτα της μυρίζει και δεν τις τρώει! Click για ανάπτυξη... Εγώ στις κροκέτες και τις χλαπακιάζουν! Τι κοτόπουλο παίρνεις Βάσια και πως ακριβώς το μαγειρεύεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η Αντα έγραψε: #2.937 14-04-08 14:45 Τα εγλυψε τοσο καλά, που ελεγες οτι μόλις τα ειχα πλύνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.938 14-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #2.939 14-04-08 14:47 Η κροκέτα ειναι μια αλλη ιστορία. Παίρνω της whiskas με τις διάφορες γευσεις και γεμιστά μαξιλαράκια. Λοιπόν σας πληροφορώ οτι δεν τρώνε ολες τις κροκετες, διαλέγουν μονο τα μαξιλαράκια κ μια αλλη κροκετα που εχει γευση κοτοπουλο!! αν ειναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #2.940 14-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Click για ανάπτυξη... τι να προσέξω με τον χονδρούλη? που ολα πια τα τρωει? δεν βρήκα κατι να μην του αρέσει! αχχ τον βλέοω να τον παω για τρέξιμο με το λουράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα εγλυψε τοσο καλά, που ελεγες οτι μόλις τα ειχα πλύνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.938 14-04-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #2.939 14-04-08 14:47 Η κροκέτα ειναι μια αλλη ιστορία. Παίρνω της whiskas με τις διάφορες γευσεις και γεμιστά μαξιλαράκια. Λοιπόν σας πληροφορώ οτι δεν τρώνε ολες τις κροκετες, διαλέγουν μονο τα μαξιλαράκια κ μια αλλη κροκετα που εχει γευση κοτοπουλο!! αν ειναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #2.940 14-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Click για ανάπτυξη... τι να προσέξω με τον χονδρούλη? που ολα πια τα τρωει? δεν βρήκα κατι να μην του αρέσει! αχχ τον βλέοω να τον παω για τρέξιμο με το λουράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αφου για το κρεατάκι εχω δυο πιατάκια....μοιράζω την κονσέρβα στα δυο πιατάκια, βάζω σταγονίτσες κ στα δυο, και τα βαζω στο πάτωμα....ερχεται ο Αλφι παέι στο πρώτο yam yam τρώει το πρώτο, παει κ στο δευτερο χλαπ χλαπ το καταβροχθίζει και το δευτερο. Η αλλη χαμπαρι δεν πήρε Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #2.939 14-04-08 14:47 Η κροκέτα ειναι μια αλλη ιστορία. Παίρνω της whiskas με τις διάφορες γευσεις και γεμιστά μαξιλαράκια. Λοιπόν σας πληροφορώ οτι δεν τρώνε ολες τις κροκετες, διαλέγουν μονο τα μαξιλαράκια κ μια αλλη κροκετα που εχει γευση κοτοπουλο!! αν ειναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #2.940 14-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Click για ανάπτυξη... τι να προσέξω με τον χονδρούλη? που ολα πια τα τρωει? δεν βρήκα κατι να μην του αρέσει! αχχ τον βλέοω να τον παω για τρέξιμο με το λουράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Η κροκέτα ειναι μια αλλη ιστορία. Παίρνω της whiskas με τις διάφορες γευσεις και γεμιστά μαξιλαράκια. Λοιπόν σας πληροφορώ οτι δεν τρώνε ολες τις κροκετες, διαλέγουν μονο τα μαξιλαράκια κ μια αλλη κροκετα που εχει γευση κοτοπουλο!! αν ειναι δυνατόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 14:49 Η Αντα έγραψε: #2.940 14-04-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Click για ανάπτυξη... τι να προσέξω με τον χονδρούλη? που ολα πια τα τρωει? δεν βρήκα κατι να μην του αρέσει! αχχ τον βλέοω να τον παω για τρέξιμο με το λουράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρόσεξε μόνο γιατί οι σταγόνες παχαίνουν... Click για ανάπτυξη... τι να προσέξω με τον χονδρούλη? που ολα πια τα τρωει? δεν βρήκα κατι να μην του αρέσει! αχχ τον βλέοω να τον παω για τρέξιμο με το λουράκι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.