Birman-maniacs

καλά είμαστε... διαβάζω για εσάς...καλύτερα ε? ποτε επιστρέφεις?
τελικά σήμερα έκαναν μόνο 4 καθηγητές τους απεργία...
Τι διαβαζεις για εμας καλε;Επιστρεφω μαλλον την Πεμπτη τα μεσανυχτα,για να παρω το μωρο μου την Παρασκευη το πρωι.Αν μας δικαιολογουν μια μερα απουσια θα το κανω...:/:
Ναι και σε μας εκαναν μαθημα οι περισσοτεροι.Βασικα μαλλον επειδη και σε εμας που εκαναν ενημερωση για την απεργια ηταν ολο μισολογα...Δε μας ειπαν καποιον λογο που να πειθει.:/:
Ειδες τα λινκς για τα σιαμ που μου ζητησες;Τα εβαλα στο νημα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι διαβαζεις για εμας καλε;Επιστρεφω μαλλον την Πεμπτη τα μεσανυχτα,για να παρω το μωρο μου την Παρασκευη το πρωι.Αν μας δικαιολογουν μια μερα απουσια θα το κανω...:/:
Ναι και σε μας εκαναν μαθημα οι περισσοτεροι.Βασικα μαλλον επειδη και σε εμας που εκαναν ενημερωση για την απεργια ηταν ολο μισολογα...Δε μας ειπαν καποιον λογο που να πειθει.:/:
Ειδες τα λινκς για τα σιαμ που μου ζητησες;Τα εβαλα στο νημα.:)
Διαβαζα στη "παραμυθένια Μοιρα"...δεν τα είδα...θα τα δω αύριο ή το βράδυ...ευχαριστώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρακαλω καλε...Σιγα το πραγμα...
Γιουλη κοιτα τι βρηκα,νομιζω θα σου αρεσει και ειναι κοντα σου!:)
https://www.cosycorner.gr/index.php?lang=gr

γεια σου Δωρα...Γιούλη στείλε τη φωτο με τη γατούλα...;)

ακυρο Ζωή.. θα στο στείλουν κι εσένα! :)

Θα πάω Γερμανία μετά τα Χριστούγεννα(2 με 7 Ιανουαρίου, είναι πολύ αργά?), αλλά δεν νομίζω να έχω τότε τα χρήματα:( Έχω 200 μέχρι στιγμής και περιμένω αλλά τόσα την άλλη εβδομάδα.. (ποτέ δεν ξέρεις βέβαια ο φίλος μου μου είπε οτι θα βάλει και αυτός 200-300) χμ... φοβάμαι οτι καραψηνομε! (ιδικά αν μπορούν να το φέρουν Βερολίνο)

το έστειλα...ωχ... περιμενε νομίζω ότι με τα hotmail έχω πρόβλημα για να στείλω από εδώ:(... πες αν το πήρες...:hmm:

Γεια σου Βασια!:)
Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα;:P
Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε;

Παρακαλω καλε...Σιγα το πραγμα...
Γιουλη κοιτα τι βρηκα,νομιζω θα σου αρεσει και ειναι κοντα σου!:)
https://www.cosycorner.gr/index.php?lang=gr
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!! :up:

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!! :up:
Σκεφτομαι να παρω το δεντρακι με τα πορτοκαλι και πρασινα φυλλαρακια και να κρεμαω πραγματα στα κλαδια του,καθως και μια ωραια mandala που εχει στη δευτερη σελιδα.Αν πας καμια φορα και τα δεις απο κοντα πες μου τη γνωμη σου,θα με ενδιεφερε το πως φαινονται κι απο κοντα...;)

Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα;:P
Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε;
Σε ευχαρίστησα για το κόπο που έκανες... :)
Ναι... συμπληρώνουμε το άλμπουμ!! :P:lol:

Σε ευχαρίστησα για το κόπο που έκανες... :)
Ναι... συμπληρώνουμε το άλμπουμ!! :P:lol:
Καλε,πολυς κοπος,εδω η Μοιρα μου σκουπιζε τον ιδρωτα καθε τρεις και λιγο...:lol:Παντως το dvd της royal ειναι πολυ κατατοπιστικο,εγω λεω να το δωσω και στους νεους γατογονεις.:happy:

το έστειλα...ωχ... περιμενε νομίζω ότι με τα hotmail έχω πρόβλημα για να στείλω από εδώ:(... πες αν το πήρες...:hmm:

Ναι το πήρα και είναι μια κούκλα! :up::up::up: Με Μπερδεύουν όμως λίγο τα αγγλικά τους...:/:

Ναι ναι κατέληξα σε ταρταρουγακι!!! Ειναι τρομερά πλασματα!:inlove:

Αχ αφου το διαλεξες,θα μας τη δειξεις κι εμας;:redface:

untitled4.JPG

Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν..:happy:

Γλυκυτατη ειναι,μακαρι να μπορεσεις να την εχεις!:)

untitled4.JPG

καλα τα πόδια της μου αρεσουν πολυ...και το προσωπάκι ειναι γλυκο και καημένο...:)

2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου?

Α ολα και ολα. Οχι 2. 3 δουλειες παρακαλω. Αλλα την μια την σχολασα χθες γιατι η κατασταση ηταν γελοια και οι ανθρωποι ακομα πιο γελοιοι γι'αυτο παλι ξεμεινα μονο με 2 δουλειες απο σημερα. Αλλα πρεπει να ψαξω να βρω τριτη.

Κοίτα γατούλη που δίνει η Felinadia!! https://www.felinadia.it/english_ index_intro1.html
Το γατόδεντρό της έπρεπε να το λένε τριχόδεντρο! :P:lol:

_Odino02.jpg

ΘΕΙΚΟ ΜΩΡΟ!!! Παιδια εχει παρει κανεις βιρμανακι απο καποιον απο τους Ιταλους εκτροφεις? Τι λενε σαν ανθρωποι?

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!

Θα με χαζεψετε παλι εσεις καλε!!!!

κοιτα ματια,βλεμμα...ολα τα εχει!!!
988.jpg

999.jpg

Καλα δεν το συζηταμε.....ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!!

57.gif

DSC01323_page.jpg

ασχημουλα δεν ειναι αυτη?:hmm:

Εμενα τ'αυτια γιατι μου θυμιζουν Μειν Κουν? :hmm:

κουκλι τελος..

Συμφωνω!! Απιστευτο κουκλί!!!

untitled4.JPG

Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν..:happy:

Αχ καλε να το παρεις!! Ειναι γλύκα!!!

οι Ιταλοί δεν φημίζονται ως εκτροφεις, αλλα φυσικά υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις...;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back