moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 16:51 Η moukelis έγραψε: #28.981 21-10-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά είμαστε... διαβάζω για εσάς...καλύτερα ε? ποτε επιστρέφεις? τελικά σήμερα έκαναν μόνο 4 καθηγητές τους απεργία... Click για ανάπτυξη... Τι διαβαζεις για εμας καλε;Επιστρεφω μαλλον την Πεμπτη τα μεσανυχτα,για να παρω το μωρο μου την Παρασκευη το πρωι.Αν μας δικαιολογουν μια μερα απουσια θα το κανω... Ναι και σε μας εκαναν μαθημα οι περισσοτεροι.Βασικα μαλλον επειδη και σε εμας που εκαναν ενημερωση για την απεργια ηταν ολο μισολογα...Δε μας ειπαν καποιον λογο που να πειθει. Ειδες τα λινκς για τα σιαμ που μου ζητησες;Τα εβαλα στο νημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 16:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.982 21-10-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι διαβαζεις για εμας καλε;Επιστρεφω μαλλον την Πεμπτη τα μεσανυχτα,για να παρω το μωρο μου την Παρασκευη το πρωι.Αν μας δικαιολογουν μια μερα απουσια θα το κανω... Ναι και σε μας εκαναν μαθημα οι περισσοτεροι.Βασικα μαλλον επειδη και σε εμας που εκαναν ενημερωση για την απεργια ηταν ολο μισολογα...Δε μας ειπαν καποιον λογο που να πειθει. Ειδες τα λινκς για τα σιαμ που μου ζητησες;Τα εβαλα στο νημα. Click για ανάπτυξη... Διαβαζα στη "παραμυθένια Μοιρα"...δεν τα είδα...θα τα δω αύριο ή το βράδυ...ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #28.983 21-10-08 16:58 Παρακαλω καλε...Σιγα το πραγμα... Γιουλη κοιτα τι βρηκα,νομιζω θα σου αρεσει και ειναι κοντα σου! https://www.cosycorner.gr/index.php?lang=gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 16:59 Η Βάσια13859: #28.984 21-10-08 16:59 γεια σου Δωρα...Γιούλη στείλε τη φωτο με τη γατούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η indrilgon: #28.985 21-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακυρο Ζωή.. θα στο στείλουν κι εσένα! Click για ανάπτυξη... Θα πάω Γερμανία μετά τα Χριστούγεννα(2 με 7 Ιανουαρίου, είναι πολύ αργά?), αλλά δεν νομίζω να έχω τότε τα χρήματα Έχω 200 μέχρι στιγμής και περιμένω αλλά τόσα την άλλη εβδομάδα.. (ποτέ δεν ξέρεις βέβαια ο φίλος μου μου είπε οτι θα βάλει και αυτός 200-300) χμ... φοβάμαι οτι καραψηνομε! (ιδικά αν μπορούν να το φέρουν Βερολίνο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:04 Η indrilgon: #28.986 21-10-08 17:04 beforeyouknowitido@hotmail.com το e-mail μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.987 21-10-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: beforeyouknowitido@hotmail.com το e-mail μου Click για ανάπτυξη... το έστειλα...ωχ... περιμενε νομίζω ότι με τα hotmail έχω πρόβλημα για να στείλω από εδώ... πες αν το πήρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #28.988 21-10-08 17:06 Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.989 21-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρακαλω καλε...Σιγα το πραγμα... Γιουλη κοιτα τι βρηκα,νομιζω θα σου αρεσει και ειναι κοντα σου! https://www.cosycorner.gr/index.php?lang=gr Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #28.990 21-10-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!! Click για ανάπτυξη... Σκεφτομαι να παρω το δεντρακι με τα πορτοκαλι και πρασινα φυλλαρακια και να κρεμαω πραγματα στα κλαδια του,καθως και μια ωραια mandala που εχει στη δευτερη σελιδα.Αν πας καμια φορα και τα δεις απο κοντα πες μου τη γνωμη σου,θα με ενδιεφερε το πως φαινονται κι απο κοντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.991 21-10-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρίστησα για το κόπο που έκανες... Ναι... συμπληρώνουμε το άλμπουμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #28.992 21-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαρίστησα για το κόπο που έκανες... Ναι... συμπληρώνουμε το άλμπουμ!! Click για ανάπτυξη... Καλε,πολυς κοπος,εδω η Μοιρα μου σκουπιζε τον ιδρωτα καθε τρεις και λιγο...Παντως το dvd της royal ειναι πολυ κατατοπιστικο,εγω λεω να το δωσω και στους νεους γατογονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η indrilgon: #28.993 21-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το έστειλα...ωχ... περιμενε νομίζω ότι με τα hotmail έχω πρόβλημα για να στείλω από εδώ... πες αν το πήρες... Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα και είναι μια κούκλα! Με Μπερδεύουν όμως λίγο τα αγγλικά τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Η indrilgon: #28.994 21-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κατέληξα σε ταρταρουγακι!!! Ειναι τρομερά πλασματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #28.995 21-10-08 17:24 Αχ αφου το διαλεξες,θα μας τη δειξεις κι εμας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η indrilgon: #28.996 21-10-08 17:38 Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η moukelis έγραψε: #28.997 21-10-08 17:43 Γλυκυτατη ειναι,μακαρι να μπορεσεις να την εχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η Βάσια13859: #28.998 21-10-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: καλα τα πόδια της μου αρεσουν πολυ...και το προσωπάκι ειναι γλυκο και καημένο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Η aalyah έγραψε: #28.999 21-10-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Click για ανάπτυξη... Α ολα και ολα. Οχι 2. 3 δουλειες παρακαλω. Αλλα την μια την σχολασα χθες γιατι η κατασταση ηταν γελοια και οι ανθρωποι ακομα πιο γελοιοι γι'αυτο παλι ξεμεινα μονο με 2 δουλειες απο σημερα. Αλλα πρεπει να ψαξω να βρω τριτη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα γατούλη που δίνει η Felinadia!! https://www.felinadia.it/english_ index_intro1.html Το γατόδεντρό της έπρεπε να το λένε τριχόδεντρο! Click για ανάπτυξη... ΘΕΙΚΟ ΜΩΡΟ!!! Παιδια εχει παρει κανεις βιρμανακι απο καποιον απο τους Ιταλους εκτροφεις? Τι λενε σαν ανθρωποι? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! Θα με χαζεψετε παλι εσεις καλε!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιτα ματια,βλεμμα...ολα τα εχει!!! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το συζηταμε.....ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχημουλα δεν ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Εμενα τ'αυτια γιατι μου θυμιζουν Μειν Κουν? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι τελος.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!! Απιστευτο κουκλί!!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Click για ανάπτυξη... Αχ καλε να το παρεις!! Ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η Βάσια13859: #29.000 21-10-08 21:18 οι Ιταλοί δεν φημίζονται ως εκτροφεις, αλλα φυσικά υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1448 1449 1450 1451 1452 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά είμαστε... διαβάζω για εσάς...καλύτερα ε? ποτε επιστρέφεις? τελικά σήμερα έκαναν μόνο 4 καθηγητές τους απεργία... Click για ανάπτυξη... Τι διαβαζεις για εμας καλε;Επιστρεφω μαλλον την Πεμπτη τα μεσανυχτα,για να παρω το μωρο μου την Παρασκευη το πρωι.Αν μας δικαιολογουν μια μερα απουσια θα το κανω... Ναι και σε μας εκαναν μαθημα οι περισσοτεροι.Βασικα μαλλον επειδη και σε εμας που εκαναν ενημερωση για την απεργια ηταν ολο μισολογα...Δε μας ειπαν καποιον λογο που να πειθει. Ειδες τα λινκς για τα σιαμ που μου ζητησες;Τα εβαλα στο νημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 16:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.982 21-10-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι διαβαζεις για εμας καλε;Επιστρεφω μαλλον την Πεμπτη τα μεσανυχτα,για να παρω το μωρο μου την Παρασκευη το πρωι.Αν μας δικαιολογουν μια μερα απουσια θα το κανω... Ναι και σε μας εκαναν μαθημα οι περισσοτεροι.Βασικα μαλλον επειδη και σε εμας που εκαναν ενημερωση για την απεργια ηταν ολο μισολογα...Δε μας ειπαν καποιον λογο που να πειθει. Ειδες τα λινκς για τα σιαμ που μου ζητησες;Τα εβαλα στο νημα. Click για ανάπτυξη... Διαβαζα στη "παραμυθένια Μοιρα"...δεν τα είδα...θα τα δω αύριο ή το βράδυ...ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #28.983 21-10-08 16:58 Παρακαλω καλε...Σιγα το πραγμα... Γιουλη κοιτα τι βρηκα,νομιζω θα σου αρεσει και ειναι κοντα σου! https://www.cosycorner.gr/index.php?lang=gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 16:59 Η Βάσια13859: #28.984 21-10-08 16:59 γεια σου Δωρα...Γιούλη στείλε τη φωτο με τη γατούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η indrilgon: #28.985 21-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακυρο Ζωή.. θα στο στείλουν κι εσένα! Click για ανάπτυξη... Θα πάω Γερμανία μετά τα Χριστούγεννα(2 με 7 Ιανουαρίου, είναι πολύ αργά?), αλλά δεν νομίζω να έχω τότε τα χρήματα Έχω 200 μέχρι στιγμής και περιμένω αλλά τόσα την άλλη εβδομάδα.. (ποτέ δεν ξέρεις βέβαια ο φίλος μου μου είπε οτι θα βάλει και αυτός 200-300) χμ... φοβάμαι οτι καραψηνομε! (ιδικά αν μπορούν να το φέρουν Βερολίνο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:04 Η indrilgon: #28.986 21-10-08 17:04 beforeyouknowitido@hotmail.com το e-mail μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.987 21-10-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: beforeyouknowitido@hotmail.com το e-mail μου Click για ανάπτυξη... το έστειλα...ωχ... περιμενε νομίζω ότι με τα hotmail έχω πρόβλημα για να στείλω από εδώ... πες αν το πήρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #28.988 21-10-08 17:06 Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.989 21-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρακαλω καλε...Σιγα το πραγμα... Γιουλη κοιτα τι βρηκα,νομιζω θα σου αρεσει και ειναι κοντα σου! https://www.cosycorner.gr/index.php?lang=gr Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #28.990 21-10-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!! Click για ανάπτυξη... Σκεφτομαι να παρω το δεντρακι με τα πορτοκαλι και πρασινα φυλλαρακια και να κρεμαω πραγματα στα κλαδια του,καθως και μια ωραια mandala που εχει στη δευτερη σελιδα.Αν πας καμια φορα και τα δεις απο κοντα πες μου τη γνωμη σου,θα με ενδιεφερε το πως φαινονται κι απο κοντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.991 21-10-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρίστησα για το κόπο που έκανες... Ναι... συμπληρώνουμε το άλμπουμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #28.992 21-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαρίστησα για το κόπο που έκανες... Ναι... συμπληρώνουμε το άλμπουμ!! Click για ανάπτυξη... Καλε,πολυς κοπος,εδω η Μοιρα μου σκουπιζε τον ιδρωτα καθε τρεις και λιγο...Παντως το dvd της royal ειναι πολυ κατατοπιστικο,εγω λεω να το δωσω και στους νεους γατογονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η indrilgon: #28.993 21-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το έστειλα...ωχ... περιμενε νομίζω ότι με τα hotmail έχω πρόβλημα για να στείλω από εδώ... πες αν το πήρες... Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα και είναι μια κούκλα! Με Μπερδεύουν όμως λίγο τα αγγλικά τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Η indrilgon: #28.994 21-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κατέληξα σε ταρταρουγακι!!! Ειναι τρομερά πλασματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #28.995 21-10-08 17:24 Αχ αφου το διαλεξες,θα μας τη δειξεις κι εμας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η indrilgon: #28.996 21-10-08 17:38 Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η moukelis έγραψε: #28.997 21-10-08 17:43 Γλυκυτατη ειναι,μακαρι να μπορεσεις να την εχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η Βάσια13859: #28.998 21-10-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: καλα τα πόδια της μου αρεσουν πολυ...και το προσωπάκι ειναι γλυκο και καημένο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Η aalyah έγραψε: #28.999 21-10-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Click για ανάπτυξη... Α ολα και ολα. Οχι 2. 3 δουλειες παρακαλω. Αλλα την μια την σχολασα χθες γιατι η κατασταση ηταν γελοια και οι ανθρωποι ακομα πιο γελοιοι γι'αυτο παλι ξεμεινα μονο με 2 δουλειες απο σημερα. Αλλα πρεπει να ψαξω να βρω τριτη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα γατούλη που δίνει η Felinadia!! https://www.felinadia.it/english_ index_intro1.html Το γατόδεντρό της έπρεπε να το λένε τριχόδεντρο! Click για ανάπτυξη... ΘΕΙΚΟ ΜΩΡΟ!!! Παιδια εχει παρει κανεις βιρμανακι απο καποιον απο τους Ιταλους εκτροφεις? Τι λενε σαν ανθρωποι? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! Θα με χαζεψετε παλι εσεις καλε!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιτα ματια,βλεμμα...ολα τα εχει!!! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το συζηταμε.....ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχημουλα δεν ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Εμενα τ'αυτια γιατι μου θυμιζουν Μειν Κουν? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι τελος.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!! Απιστευτο κουκλί!!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Click για ανάπτυξη... Αχ καλε να το παρεις!! Ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η Βάσια13859: #29.000 21-10-08 21:18 οι Ιταλοί δεν φημίζονται ως εκτροφεις, αλλα φυσικά υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1448 1449 1450 1451 1452 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι διαβαζεις για εμας καλε;Επιστρεφω μαλλον την Πεμπτη τα μεσανυχτα,για να παρω το μωρο μου την Παρασκευη το πρωι.Αν μας δικαιολογουν μια μερα απουσια θα το κανω... Ναι και σε μας εκαναν μαθημα οι περισσοτεροι.Βασικα μαλλον επειδη και σε εμας που εκαναν ενημερωση για την απεργια ηταν ολο μισολογα...Δε μας ειπαν καποιον λογο που να πειθει. Ειδες τα λινκς για τα σιαμ που μου ζητησες;Τα εβαλα στο νημα. Click για ανάπτυξη... Διαβαζα στη "παραμυθένια Μοιρα"...δεν τα είδα...θα τα δω αύριο ή το βράδυ...ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 16:58 Η moukelis έγραψε: #28.983 21-10-08 16:58 Παρακαλω καλε...Σιγα το πραγμα... Γιουλη κοιτα τι βρηκα,νομιζω θα σου αρεσει και ειναι κοντα σου! https://www.cosycorner.gr/index.php?lang=gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 16:59 Η Βάσια13859: #28.984 21-10-08 16:59 γεια σου Δωρα...Γιούλη στείλε τη φωτο με τη γατούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η indrilgon: #28.985 21-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακυρο Ζωή.. θα στο στείλουν κι εσένα! Click για ανάπτυξη... Θα πάω Γερμανία μετά τα Χριστούγεννα(2 με 7 Ιανουαρίου, είναι πολύ αργά?), αλλά δεν νομίζω να έχω τότε τα χρήματα Έχω 200 μέχρι στιγμής και περιμένω αλλά τόσα την άλλη εβδομάδα.. (ποτέ δεν ξέρεις βέβαια ο φίλος μου μου είπε οτι θα βάλει και αυτός 200-300) χμ... φοβάμαι οτι καραψηνομε! (ιδικά αν μπορούν να το φέρουν Βερολίνο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:04 Η indrilgon: #28.986 21-10-08 17:04 beforeyouknowitido@hotmail.com το e-mail μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.987 21-10-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: beforeyouknowitido@hotmail.com το e-mail μου Click για ανάπτυξη... το έστειλα...ωχ... περιμενε νομίζω ότι με τα hotmail έχω πρόβλημα για να στείλω από εδώ... πες αν το πήρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #28.988 21-10-08 17:06 Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.989 21-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρακαλω καλε...Σιγα το πραγμα... Γιουλη κοιτα τι βρηκα,νομιζω θα σου αρεσει και ειναι κοντα σου! https://www.cosycorner.gr/index.php?lang=gr Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #28.990 21-10-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!! Click για ανάπτυξη... Σκεφτομαι να παρω το δεντρακι με τα πορτοκαλι και πρασινα φυλλαρακια και να κρεμαω πραγματα στα κλαδια του,καθως και μια ωραια mandala που εχει στη δευτερη σελιδα.Αν πας καμια φορα και τα δεις απο κοντα πες μου τη γνωμη σου,θα με ενδιεφερε το πως φαινονται κι απο κοντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.991 21-10-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρίστησα για το κόπο που έκανες... Ναι... συμπληρώνουμε το άλμπουμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #28.992 21-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαρίστησα για το κόπο που έκανες... Ναι... συμπληρώνουμε το άλμπουμ!! Click για ανάπτυξη... Καλε,πολυς κοπος,εδω η Μοιρα μου σκουπιζε τον ιδρωτα καθε τρεις και λιγο...Παντως το dvd της royal ειναι πολυ κατατοπιστικο,εγω λεω να το δωσω και στους νεους γατογονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η indrilgon: #28.993 21-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το έστειλα...ωχ... περιμενε νομίζω ότι με τα hotmail έχω πρόβλημα για να στείλω από εδώ... πες αν το πήρες... Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα και είναι μια κούκλα! Με Μπερδεύουν όμως λίγο τα αγγλικά τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Η indrilgon: #28.994 21-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κατέληξα σε ταρταρουγακι!!! Ειναι τρομερά πλασματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #28.995 21-10-08 17:24 Αχ αφου το διαλεξες,θα μας τη δειξεις κι εμας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η indrilgon: #28.996 21-10-08 17:38 Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η moukelis έγραψε: #28.997 21-10-08 17:43 Γλυκυτατη ειναι,μακαρι να μπορεσεις να την εχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η Βάσια13859: #28.998 21-10-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: καλα τα πόδια της μου αρεσουν πολυ...και το προσωπάκι ειναι γλυκο και καημένο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Η aalyah έγραψε: #28.999 21-10-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Click για ανάπτυξη... Α ολα και ολα. Οχι 2. 3 δουλειες παρακαλω. Αλλα την μια την σχολασα χθες γιατι η κατασταση ηταν γελοια και οι ανθρωποι ακομα πιο γελοιοι γι'αυτο παλι ξεμεινα μονο με 2 δουλειες απο σημερα. Αλλα πρεπει να ψαξω να βρω τριτη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα γατούλη που δίνει η Felinadia!! https://www.felinadia.it/english_ index_intro1.html Το γατόδεντρό της έπρεπε να το λένε τριχόδεντρο! Click για ανάπτυξη... ΘΕΙΚΟ ΜΩΡΟ!!! Παιδια εχει παρει κανεις βιρμανακι απο καποιον απο τους Ιταλους εκτροφεις? Τι λενε σαν ανθρωποι? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! Θα με χαζεψετε παλι εσεις καλε!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιτα ματια,βλεμμα...ολα τα εχει!!! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το συζηταμε.....ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχημουλα δεν ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Εμενα τ'αυτια γιατι μου θυμιζουν Μειν Κουν? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι τελος.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!! Απιστευτο κουκλί!!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Click για ανάπτυξη... Αχ καλε να το παρεις!! Ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η Βάσια13859: #29.000 21-10-08 21:18 οι Ιταλοί δεν φημίζονται ως εκτροφεις, αλλα φυσικά υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1448 1449 1450 1451 1452 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παρακαλω καλε...Σιγα το πραγμα... Γιουλη κοιτα τι βρηκα,νομιζω θα σου αρεσει και ειναι κοντα σου! https://www.cosycorner.gr/index.php?lang=gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 16:59 Η Βάσια13859: #28.984 21-10-08 16:59 γεια σου Δωρα...Γιούλη στείλε τη φωτο με τη γατούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η indrilgon: #28.985 21-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακυρο Ζωή.. θα στο στείλουν κι εσένα! Click για ανάπτυξη... Θα πάω Γερμανία μετά τα Χριστούγεννα(2 με 7 Ιανουαρίου, είναι πολύ αργά?), αλλά δεν νομίζω να έχω τότε τα χρήματα Έχω 200 μέχρι στιγμής και περιμένω αλλά τόσα την άλλη εβδομάδα.. (ποτέ δεν ξέρεις βέβαια ο φίλος μου μου είπε οτι θα βάλει και αυτός 200-300) χμ... φοβάμαι οτι καραψηνομε! (ιδικά αν μπορούν να το φέρουν Βερολίνο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:04 Η indrilgon: #28.986 21-10-08 17:04 beforeyouknowitido@hotmail.com το e-mail μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.987 21-10-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: beforeyouknowitido@hotmail.com το e-mail μου Click για ανάπτυξη... το έστειλα...ωχ... περιμενε νομίζω ότι με τα hotmail έχω πρόβλημα για να στείλω από εδώ... πες αν το πήρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #28.988 21-10-08 17:06 Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.989 21-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρακαλω καλε...Σιγα το πραγμα... Γιουλη κοιτα τι βρηκα,νομιζω θα σου αρεσει και ειναι κοντα σου! https://www.cosycorner.gr/index.php?lang=gr Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #28.990 21-10-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!! Click για ανάπτυξη... Σκεφτομαι να παρω το δεντρακι με τα πορτοκαλι και πρασινα φυλλαρακια και να κρεμαω πραγματα στα κλαδια του,καθως και μια ωραια mandala που εχει στη δευτερη σελιδα.Αν πας καμια φορα και τα δεις απο κοντα πες μου τη γνωμη σου,θα με ενδιεφερε το πως φαινονται κι απο κοντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.991 21-10-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρίστησα για το κόπο που έκανες... Ναι... συμπληρώνουμε το άλμπουμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #28.992 21-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαρίστησα για το κόπο που έκανες... Ναι... συμπληρώνουμε το άλμπουμ!! Click για ανάπτυξη... Καλε,πολυς κοπος,εδω η Μοιρα μου σκουπιζε τον ιδρωτα καθε τρεις και λιγο...Παντως το dvd της royal ειναι πολυ κατατοπιστικο,εγω λεω να το δωσω και στους νεους γατογονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η indrilgon: #28.993 21-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το έστειλα...ωχ... περιμενε νομίζω ότι με τα hotmail έχω πρόβλημα για να στείλω από εδώ... πες αν το πήρες... Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα και είναι μια κούκλα! Με Μπερδεύουν όμως λίγο τα αγγλικά τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Η indrilgon: #28.994 21-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κατέληξα σε ταρταρουγακι!!! Ειναι τρομερά πλασματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #28.995 21-10-08 17:24 Αχ αφου το διαλεξες,θα μας τη δειξεις κι εμας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η indrilgon: #28.996 21-10-08 17:38 Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η moukelis έγραψε: #28.997 21-10-08 17:43 Γλυκυτατη ειναι,μακαρι να μπορεσεις να την εχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η Βάσια13859: #28.998 21-10-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: καλα τα πόδια της μου αρεσουν πολυ...και το προσωπάκι ειναι γλυκο και καημένο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Η aalyah έγραψε: #28.999 21-10-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Click για ανάπτυξη... Α ολα και ολα. Οχι 2. 3 δουλειες παρακαλω. Αλλα την μια την σχολασα χθες γιατι η κατασταση ηταν γελοια και οι ανθρωποι ακομα πιο γελοιοι γι'αυτο παλι ξεμεινα μονο με 2 δουλειες απο σημερα. Αλλα πρεπει να ψαξω να βρω τριτη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα γατούλη που δίνει η Felinadia!! https://www.felinadia.it/english_ index_intro1.html Το γατόδεντρό της έπρεπε να το λένε τριχόδεντρο! Click για ανάπτυξη... ΘΕΙΚΟ ΜΩΡΟ!!! Παιδια εχει παρει κανεις βιρμανακι απο καποιον απο τους Ιταλους εκτροφεις? Τι λενε σαν ανθρωποι? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! Θα με χαζεψετε παλι εσεις καλε!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιτα ματια,βλεμμα...ολα τα εχει!!! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το συζηταμε.....ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχημουλα δεν ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Εμενα τ'αυτια γιατι μου θυμιζουν Μειν Κουν? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι τελος.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!! Απιστευτο κουκλί!!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Click για ανάπτυξη... Αχ καλε να το παρεις!! Ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η Βάσια13859: #29.000 21-10-08 21:18 οι Ιταλοί δεν φημίζονται ως εκτροφεις, αλλα φυσικά υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1448 1449 1450 1451 1452 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σου Δωρα...Γιούλη στείλε τη φωτο με τη γατούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:02 Η indrilgon: #28.985 21-10-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακυρο Ζωή.. θα στο στείλουν κι εσένα! Click για ανάπτυξη... Θα πάω Γερμανία μετά τα Χριστούγεννα(2 με 7 Ιανουαρίου, είναι πολύ αργά?), αλλά δεν νομίζω να έχω τότε τα χρήματα Έχω 200 μέχρι στιγμής και περιμένω αλλά τόσα την άλλη εβδομάδα.. (ποτέ δεν ξέρεις βέβαια ο φίλος μου μου είπε οτι θα βάλει και αυτός 200-300) χμ... φοβάμαι οτι καραψηνομε! (ιδικά αν μπορούν να το φέρουν Βερολίνο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:04 Η indrilgon: #28.986 21-10-08 17:04 beforeyouknowitido@hotmail.com το e-mail μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.987 21-10-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: beforeyouknowitido@hotmail.com το e-mail μου Click για ανάπτυξη... το έστειλα...ωχ... περιμενε νομίζω ότι με τα hotmail έχω πρόβλημα για να στείλω από εδώ... πες αν το πήρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #28.988 21-10-08 17:06 Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.989 21-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρακαλω καλε...Σιγα το πραγμα... Γιουλη κοιτα τι βρηκα,νομιζω θα σου αρεσει και ειναι κοντα σου! https://www.cosycorner.gr/index.php?lang=gr Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #28.990 21-10-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!! Click για ανάπτυξη... Σκεφτομαι να παρω το δεντρακι με τα πορτοκαλι και πρασινα φυλλαρακια και να κρεμαω πραγματα στα κλαδια του,καθως και μια ωραια mandala που εχει στη δευτερη σελιδα.Αν πας καμια φορα και τα δεις απο κοντα πες μου τη γνωμη σου,θα με ενδιεφερε το πως φαινονται κι απο κοντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.991 21-10-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρίστησα για το κόπο που έκανες... Ναι... συμπληρώνουμε το άλμπουμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #28.992 21-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαρίστησα για το κόπο που έκανες... Ναι... συμπληρώνουμε το άλμπουμ!! Click για ανάπτυξη... Καλε,πολυς κοπος,εδω η Μοιρα μου σκουπιζε τον ιδρωτα καθε τρεις και λιγο...Παντως το dvd της royal ειναι πολυ κατατοπιστικο,εγω λεω να το δωσω και στους νεους γατογονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η indrilgon: #28.993 21-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το έστειλα...ωχ... περιμενε νομίζω ότι με τα hotmail έχω πρόβλημα για να στείλω από εδώ... πες αν το πήρες... Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα και είναι μια κούκλα! Με Μπερδεύουν όμως λίγο τα αγγλικά τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Η indrilgon: #28.994 21-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κατέληξα σε ταρταρουγακι!!! Ειναι τρομερά πλασματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #28.995 21-10-08 17:24 Αχ αφου το διαλεξες,θα μας τη δειξεις κι εμας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η indrilgon: #28.996 21-10-08 17:38 Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η moukelis έγραψε: #28.997 21-10-08 17:43 Γλυκυτατη ειναι,μακαρι να μπορεσεις να την εχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η Βάσια13859: #28.998 21-10-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: καλα τα πόδια της μου αρεσουν πολυ...και το προσωπάκι ειναι γλυκο και καημένο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Η aalyah έγραψε: #28.999 21-10-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Click για ανάπτυξη... Α ολα και ολα. Οχι 2. 3 δουλειες παρακαλω. Αλλα την μια την σχολασα χθες γιατι η κατασταση ηταν γελοια και οι ανθρωποι ακομα πιο γελοιοι γι'αυτο παλι ξεμεινα μονο με 2 δουλειες απο σημερα. Αλλα πρεπει να ψαξω να βρω τριτη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα γατούλη που δίνει η Felinadia!! https://www.felinadia.it/english_ index_intro1.html Το γατόδεντρό της έπρεπε να το λένε τριχόδεντρο! Click για ανάπτυξη... ΘΕΙΚΟ ΜΩΡΟ!!! Παιδια εχει παρει κανεις βιρμανακι απο καποιον απο τους Ιταλους εκτροφεις? Τι λενε σαν ανθρωποι? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! Θα με χαζεψετε παλι εσεις καλε!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιτα ματια,βλεμμα...ολα τα εχει!!! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το συζηταμε.....ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχημουλα δεν ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Εμενα τ'αυτια γιατι μου θυμιζουν Μειν Κουν? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι τελος.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!! Απιστευτο κουκλί!!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Click για ανάπτυξη... Αχ καλε να το παρεις!! Ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η Βάσια13859: #29.000 21-10-08 21:18 οι Ιταλοί δεν φημίζονται ως εκτροφεις, αλλα φυσικά υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1448 1449 1450 1451 1452 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακυρο Ζωή.. θα στο στείλουν κι εσένα! Click για ανάπτυξη... Θα πάω Γερμανία μετά τα Χριστούγεννα(2 με 7 Ιανουαρίου, είναι πολύ αργά?), αλλά δεν νομίζω να έχω τότε τα χρήματα Έχω 200 μέχρι στιγμής και περιμένω αλλά τόσα την άλλη εβδομάδα.. (ποτέ δεν ξέρεις βέβαια ο φίλος μου μου είπε οτι θα βάλει και αυτός 200-300) χμ... φοβάμαι οτι καραψηνομε! (ιδικά αν μπορούν να το φέρουν Βερολίνο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:04 Η indrilgon: #28.986 21-10-08 17:04 beforeyouknowitido@hotmail.com το e-mail μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.987 21-10-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: beforeyouknowitido@hotmail.com το e-mail μου Click για ανάπτυξη... το έστειλα...ωχ... περιμενε νομίζω ότι με τα hotmail έχω πρόβλημα για να στείλω από εδώ... πες αν το πήρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #28.988 21-10-08 17:06 Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.989 21-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρακαλω καλε...Σιγα το πραγμα... Γιουλη κοιτα τι βρηκα,νομιζω θα σου αρεσει και ειναι κοντα σου! https://www.cosycorner.gr/index.php?lang=gr Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #28.990 21-10-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!! Click για ανάπτυξη... Σκεφτομαι να παρω το δεντρακι με τα πορτοκαλι και πρασινα φυλλαρακια και να κρεμαω πραγματα στα κλαδια του,καθως και μια ωραια mandala που εχει στη δευτερη σελιδα.Αν πας καμια φορα και τα δεις απο κοντα πες μου τη γνωμη σου,θα με ενδιεφερε το πως φαινονται κι απο κοντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.991 21-10-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρίστησα για το κόπο που έκανες... Ναι... συμπληρώνουμε το άλμπουμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #28.992 21-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαρίστησα για το κόπο που έκανες... Ναι... συμπληρώνουμε το άλμπουμ!! Click για ανάπτυξη... Καλε,πολυς κοπος,εδω η Μοιρα μου σκουπιζε τον ιδρωτα καθε τρεις και λιγο...Παντως το dvd της royal ειναι πολυ κατατοπιστικο,εγω λεω να το δωσω και στους νεους γατογονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η indrilgon: #28.993 21-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το έστειλα...ωχ... περιμενε νομίζω ότι με τα hotmail έχω πρόβλημα για να στείλω από εδώ... πες αν το πήρες... Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα και είναι μια κούκλα! Με Μπερδεύουν όμως λίγο τα αγγλικά τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Η indrilgon: #28.994 21-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κατέληξα σε ταρταρουγακι!!! Ειναι τρομερά πλασματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #28.995 21-10-08 17:24 Αχ αφου το διαλεξες,θα μας τη δειξεις κι εμας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η indrilgon: #28.996 21-10-08 17:38 Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η moukelis έγραψε: #28.997 21-10-08 17:43 Γλυκυτατη ειναι,μακαρι να μπορεσεις να την εχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η Βάσια13859: #28.998 21-10-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: καλα τα πόδια της μου αρεσουν πολυ...και το προσωπάκι ειναι γλυκο και καημένο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Η aalyah έγραψε: #28.999 21-10-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Click για ανάπτυξη... Α ολα και ολα. Οχι 2. 3 δουλειες παρακαλω. Αλλα την μια την σχολασα χθες γιατι η κατασταση ηταν γελοια και οι ανθρωποι ακομα πιο γελοιοι γι'αυτο παλι ξεμεινα μονο με 2 δουλειες απο σημερα. Αλλα πρεπει να ψαξω να βρω τριτη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα γατούλη που δίνει η Felinadia!! https://www.felinadia.it/english_ index_intro1.html Το γατόδεντρό της έπρεπε να το λένε τριχόδεντρο! Click για ανάπτυξη... ΘΕΙΚΟ ΜΩΡΟ!!! Παιδια εχει παρει κανεις βιρμανακι απο καποιον απο τους Ιταλους εκτροφεις? Τι λενε σαν ανθρωποι? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! Θα με χαζεψετε παλι εσεις καλε!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιτα ματια,βλεμμα...ολα τα εχει!!! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το συζηταμε.....ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχημουλα δεν ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Εμενα τ'αυτια γιατι μου θυμιζουν Μειν Κουν? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι τελος.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!! Απιστευτο κουκλί!!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Click για ανάπτυξη... Αχ καλε να το παρεις!! Ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η Βάσια13859: #29.000 21-10-08 21:18 οι Ιταλοί δεν φημίζονται ως εκτροφεις, αλλα φυσικά υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1448 1449 1450 1451 1452 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
beforeyouknowitido@hotmail.com το e-mail μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.987 21-10-08 17:06 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: beforeyouknowitido@hotmail.com το e-mail μου Click για ανάπτυξη... το έστειλα...ωχ... περιμενε νομίζω ότι με τα hotmail έχω πρόβλημα για να στείλω από εδώ... πες αν το πήρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #28.988 21-10-08 17:06 Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.989 21-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρακαλω καλε...Σιγα το πραγμα... Γιουλη κοιτα τι βρηκα,νομιζω θα σου αρεσει και ειναι κοντα σου! https://www.cosycorner.gr/index.php?lang=gr Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #28.990 21-10-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!! Click για ανάπτυξη... Σκεφτομαι να παρω το δεντρακι με τα πορτοκαλι και πρασινα φυλλαρακια και να κρεμαω πραγματα στα κλαδια του,καθως και μια ωραια mandala που εχει στη δευτερη σελιδα.Αν πας καμια φορα και τα δεις απο κοντα πες μου τη γνωμη σου,θα με ενδιεφερε το πως φαινονται κι απο κοντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.991 21-10-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρίστησα για το κόπο που έκανες... Ναι... συμπληρώνουμε το άλμπουμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #28.992 21-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαρίστησα για το κόπο που έκανες... Ναι... συμπληρώνουμε το άλμπουμ!! Click για ανάπτυξη... Καλε,πολυς κοπος,εδω η Μοιρα μου σκουπιζε τον ιδρωτα καθε τρεις και λιγο...Παντως το dvd της royal ειναι πολυ κατατοπιστικο,εγω λεω να το δωσω και στους νεους γατογονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η indrilgon: #28.993 21-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το έστειλα...ωχ... περιμενε νομίζω ότι με τα hotmail έχω πρόβλημα για να στείλω από εδώ... πες αν το πήρες... Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα και είναι μια κούκλα! Με Μπερδεύουν όμως λίγο τα αγγλικά τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Η indrilgon: #28.994 21-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κατέληξα σε ταρταρουγακι!!! Ειναι τρομερά πλασματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #28.995 21-10-08 17:24 Αχ αφου το διαλεξες,θα μας τη δειξεις κι εμας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η indrilgon: #28.996 21-10-08 17:38 Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η moukelis έγραψε: #28.997 21-10-08 17:43 Γλυκυτατη ειναι,μακαρι να μπορεσεις να την εχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η Βάσια13859: #28.998 21-10-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: καλα τα πόδια της μου αρεσουν πολυ...και το προσωπάκι ειναι γλυκο και καημένο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Η aalyah έγραψε: #28.999 21-10-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Click για ανάπτυξη... Α ολα και ολα. Οχι 2. 3 δουλειες παρακαλω. Αλλα την μια την σχολασα χθες γιατι η κατασταση ηταν γελοια και οι ανθρωποι ακομα πιο γελοιοι γι'αυτο παλι ξεμεινα μονο με 2 δουλειες απο σημερα. Αλλα πρεπει να ψαξω να βρω τριτη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα γατούλη που δίνει η Felinadia!! https://www.felinadia.it/english_ index_intro1.html Το γατόδεντρό της έπρεπε να το λένε τριχόδεντρο! Click για ανάπτυξη... ΘΕΙΚΟ ΜΩΡΟ!!! Παιδια εχει παρει κανεις βιρμανακι απο καποιον απο τους Ιταλους εκτροφεις? Τι λενε σαν ανθρωποι? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! Θα με χαζεψετε παλι εσεις καλε!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιτα ματια,βλεμμα...ολα τα εχει!!! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το συζηταμε.....ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχημουλα δεν ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Εμενα τ'αυτια γιατι μου θυμιζουν Μειν Κουν? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι τελος.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!! Απιστευτο κουκλί!!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Click για ανάπτυξη... Αχ καλε να το παρεις!! Ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η Βάσια13859: #29.000 21-10-08 21:18 οι Ιταλοί δεν φημίζονται ως εκτροφεις, αλλα φυσικά υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1448 1449 1450 1451 1452 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: beforeyouknowitido@hotmail.com το e-mail μου Click για ανάπτυξη... το έστειλα...ωχ... περιμενε νομίζω ότι με τα hotmail έχω πρόβλημα για να στείλω από εδώ... πες αν το πήρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:06 Η moukelis έγραψε: #28.988 21-10-08 17:06 Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.989 21-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρακαλω καλε...Σιγα το πραγμα... Γιουλη κοιτα τι βρηκα,νομιζω θα σου αρεσει και ειναι κοντα σου! https://www.cosycorner.gr/index.php?lang=gr Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #28.990 21-10-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!! Click για ανάπτυξη... Σκεφτομαι να παρω το δεντρακι με τα πορτοκαλι και πρασινα φυλλαρακια και να κρεμαω πραγματα στα κλαδια του,καθως και μια ωραια mandala που εχει στη δευτερη σελιδα.Αν πας καμια φορα και τα δεις απο κοντα πες μου τη γνωμη σου,θα με ενδιεφερε το πως φαινονται κι απο κοντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.991 21-10-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρίστησα για το κόπο που έκανες... Ναι... συμπληρώνουμε το άλμπουμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #28.992 21-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαρίστησα για το κόπο που έκανες... Ναι... συμπληρώνουμε το άλμπουμ!! Click για ανάπτυξη... Καλε,πολυς κοπος,εδω η Μοιρα μου σκουπιζε τον ιδρωτα καθε τρεις και λιγο...Παντως το dvd της royal ειναι πολυ κατατοπιστικο,εγω λεω να το δωσω και στους νεους γατογονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η indrilgon: #28.993 21-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το έστειλα...ωχ... περιμενε νομίζω ότι με τα hotmail έχω πρόβλημα για να στείλω από εδώ... πες αν το πήρες... Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα και είναι μια κούκλα! Με Μπερδεύουν όμως λίγο τα αγγλικά τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Η indrilgon: #28.994 21-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κατέληξα σε ταρταρουγακι!!! Ειναι τρομερά πλασματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #28.995 21-10-08 17:24 Αχ αφου το διαλεξες,θα μας τη δειξεις κι εμας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η indrilgon: #28.996 21-10-08 17:38 Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η moukelis έγραψε: #28.997 21-10-08 17:43 Γλυκυτατη ειναι,μακαρι να μπορεσεις να την εχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η Βάσια13859: #28.998 21-10-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: καλα τα πόδια της μου αρεσουν πολυ...και το προσωπάκι ειναι γλυκο και καημένο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Η aalyah έγραψε: #28.999 21-10-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Click για ανάπτυξη... Α ολα και ολα. Οχι 2. 3 δουλειες παρακαλω. Αλλα την μια την σχολασα χθες γιατι η κατασταση ηταν γελοια και οι ανθρωποι ακομα πιο γελοιοι γι'αυτο παλι ξεμεινα μονο με 2 δουλειες απο σημερα. Αλλα πρεπει να ψαξω να βρω τριτη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα γατούλη που δίνει η Felinadia!! https://www.felinadia.it/english_ index_intro1.html Το γατόδεντρό της έπρεπε να το λένε τριχόδεντρο! Click για ανάπτυξη... ΘΕΙΚΟ ΜΩΡΟ!!! Παιδια εχει παρει κανεις βιρμανακι απο καποιον απο τους Ιταλους εκτροφεις? Τι λενε σαν ανθρωποι? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! Θα με χαζεψετε παλι εσεις καλε!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιτα ματια,βλεμμα...ολα τα εχει!!! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το συζηταμε.....ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχημουλα δεν ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Εμενα τ'αυτια γιατι μου θυμιζουν Μειν Κουν? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι τελος.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!! Απιστευτο κουκλί!!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Click για ανάπτυξη... Αχ καλε να το παρεις!! Ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η Βάσια13859: #29.000 21-10-08 21:18 οι Ιταλοί δεν φημίζονται ως εκτροφεις, αλλα φυσικά υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1448 1449 1450 1451 1452 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.989 21-10-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρακαλω καλε...Σιγα το πραγμα... Γιουλη κοιτα τι βρηκα,νομιζω θα σου αρεσει και ειναι κοντα σου! https://www.cosycorner.gr/index.php?lang=gr Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #28.990 21-10-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!! Click για ανάπτυξη... Σκεφτομαι να παρω το δεντρακι με τα πορτοκαλι και πρασινα φυλλαρακια και να κρεμαω πραγματα στα κλαδια του,καθως και μια ωραια mandala που εχει στη δευτερη σελιδα.Αν πας καμια φορα και τα δεις απο κοντα πες μου τη γνωμη σου,θα με ενδιεφερε το πως φαινονται κι απο κοντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.991 21-10-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρίστησα για το κόπο που έκανες... Ναι... συμπληρώνουμε το άλμπουμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #28.992 21-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαρίστησα για το κόπο που έκανες... Ναι... συμπληρώνουμε το άλμπουμ!! Click για ανάπτυξη... Καλε,πολυς κοπος,εδω η Μοιρα μου σκουπιζε τον ιδρωτα καθε τρεις και λιγο...Παντως το dvd της royal ειναι πολυ κατατοπιστικο,εγω λεω να το δωσω και στους νεους γατογονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η indrilgon: #28.993 21-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το έστειλα...ωχ... περιμενε νομίζω ότι με τα hotmail έχω πρόβλημα για να στείλω από εδώ... πες αν το πήρες... Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα και είναι μια κούκλα! Με Μπερδεύουν όμως λίγο τα αγγλικά τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Η indrilgon: #28.994 21-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κατέληξα σε ταρταρουγακι!!! Ειναι τρομερά πλασματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #28.995 21-10-08 17:24 Αχ αφου το διαλεξες,θα μας τη δειξεις κι εμας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η indrilgon: #28.996 21-10-08 17:38 Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η moukelis έγραψε: #28.997 21-10-08 17:43 Γλυκυτατη ειναι,μακαρι να μπορεσεις να την εχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η Βάσια13859: #28.998 21-10-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: καλα τα πόδια της μου αρεσουν πολυ...και το προσωπάκι ειναι γλυκο και καημένο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Η aalyah έγραψε: #28.999 21-10-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Click για ανάπτυξη... Α ολα και ολα. Οχι 2. 3 δουλειες παρακαλω. Αλλα την μια την σχολασα χθες γιατι η κατασταση ηταν γελοια και οι ανθρωποι ακομα πιο γελοιοι γι'αυτο παλι ξεμεινα μονο με 2 δουλειες απο σημερα. Αλλα πρεπει να ψαξω να βρω τριτη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα γατούλη που δίνει η Felinadia!! https://www.felinadia.it/english_ index_intro1.html Το γατόδεντρό της έπρεπε να το λένε τριχόδεντρο! Click για ανάπτυξη... ΘΕΙΚΟ ΜΩΡΟ!!! Παιδια εχει παρει κανεις βιρμανακι απο καποιον απο τους Ιταλους εκτροφεις? Τι λενε σαν ανθρωποι? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! Θα με χαζεψετε παλι εσεις καλε!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιτα ματια,βλεμμα...ολα τα εχει!!! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το συζηταμε.....ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχημουλα δεν ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Εμενα τ'αυτια γιατι μου θυμιζουν Μειν Κουν? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι τελος.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!! Απιστευτο κουκλί!!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Click για ανάπτυξη... Αχ καλε να το παρεις!! Ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η Βάσια13859: #29.000 21-10-08 21:18 οι Ιταλοί δεν φημίζονται ως εκτροφεις, αλλα φυσικά υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1448 1449 1450 1451 1452 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρακαλω καλε...Σιγα το πραγμα... Γιουλη κοιτα τι βρηκα,νομιζω θα σου αρεσει και ειναι κοντα σου! https://www.cosycorner.gr/index.php?lang=gr Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η moukelis έγραψε: #28.990 21-10-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!! Click για ανάπτυξη... Σκεφτομαι να παρω το δεντρακι με τα πορτοκαλι και πρασινα φυλλαρακια και να κρεμαω πραγματα στα κλαδια του,καθως και μια ωραια mandala που εχει στη δευτερη σελιδα.Αν πας καμια φορα και τα δεις απο κοντα πες μου τη γνωμη σου,θα με ενδιεφερε το πως φαινονται κι απο κοντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.991 21-10-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρίστησα για το κόπο που έκανες... Ναι... συμπληρώνουμε το άλμπουμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #28.992 21-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαρίστησα για το κόπο που έκανες... Ναι... συμπληρώνουμε το άλμπουμ!! Click για ανάπτυξη... Καλε,πολυς κοπος,εδω η Μοιρα μου σκουπιζε τον ιδρωτα καθε τρεις και λιγο...Παντως το dvd της royal ειναι πολυ κατατοπιστικο,εγω λεω να το δωσω και στους νεους γατογονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η indrilgon: #28.993 21-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το έστειλα...ωχ... περιμενε νομίζω ότι με τα hotmail έχω πρόβλημα για να στείλω από εδώ... πες αν το πήρες... Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα και είναι μια κούκλα! Με Μπερδεύουν όμως λίγο τα αγγλικά τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Η indrilgon: #28.994 21-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κατέληξα σε ταρταρουγακι!!! Ειναι τρομερά πλασματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #28.995 21-10-08 17:24 Αχ αφου το διαλεξες,θα μας τη δειξεις κι εμας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η indrilgon: #28.996 21-10-08 17:38 Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η moukelis έγραψε: #28.997 21-10-08 17:43 Γλυκυτατη ειναι,μακαρι να μπορεσεις να την εχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η Βάσια13859: #28.998 21-10-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: καλα τα πόδια της μου αρεσουν πολυ...και το προσωπάκι ειναι γλυκο και καημένο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Η aalyah έγραψε: #28.999 21-10-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Click για ανάπτυξη... Α ολα και ολα. Οχι 2. 3 δουλειες παρακαλω. Αλλα την μια την σχολασα χθες γιατι η κατασταση ηταν γελοια και οι ανθρωποι ακομα πιο γελοιοι γι'αυτο παλι ξεμεινα μονο με 2 δουλειες απο σημερα. Αλλα πρεπει να ψαξω να βρω τριτη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα γατούλη που δίνει η Felinadia!! https://www.felinadia.it/english_ index_intro1.html Το γατόδεντρό της έπρεπε να το λένε τριχόδεντρο! Click για ανάπτυξη... ΘΕΙΚΟ ΜΩΡΟ!!! Παιδια εχει παρει κανεις βιρμανακι απο καποιον απο τους Ιταλους εκτροφεις? Τι λενε σαν ανθρωποι? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! Θα με χαζεψετε παλι εσεις καλε!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιτα ματια,βλεμμα...ολα τα εχει!!! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το συζηταμε.....ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχημουλα δεν ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Εμενα τ'αυτια γιατι μου θυμιζουν Μειν Κουν? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι τελος.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!! Απιστευτο κουκλί!!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Click για ανάπτυξη... Αχ καλε να το παρεις!! Ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η Βάσια13859: #29.000 21-10-08 21:18 οι Ιταλοί δεν φημίζονται ως εκτροφεις, αλλα φυσικά υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1448 1449 1450 1451 1452 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!! Click για ανάπτυξη... Σκεφτομαι να παρω το δεντρακι με τα πορτοκαλι και πρασινα φυλλαρακια και να κρεμαω πραγματα στα κλαδια του,καθως και μια ωραια mandala που εχει στη δευτερη σελιδα.Αν πας καμια φορα και τα δεις απο κοντα πες μου τη γνωμη σου,θα με ενδιεφερε το πως φαινονται κι απο κοντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.991 21-10-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρίστησα για το κόπο που έκανες... Ναι... συμπληρώνουμε το άλμπουμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #28.992 21-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαρίστησα για το κόπο που έκανες... Ναι... συμπληρώνουμε το άλμπουμ!! Click για ανάπτυξη... Καλε,πολυς κοπος,εδω η Μοιρα μου σκουπιζε τον ιδρωτα καθε τρεις και λιγο...Παντως το dvd της royal ειναι πολυ κατατοπιστικο,εγω λεω να το δωσω και στους νεους γατογονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η indrilgon: #28.993 21-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το έστειλα...ωχ... περιμενε νομίζω ότι με τα hotmail έχω πρόβλημα για να στείλω από εδώ... πες αν το πήρες... Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα και είναι μια κούκλα! Με Μπερδεύουν όμως λίγο τα αγγλικά τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Η indrilgon: #28.994 21-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κατέληξα σε ταρταρουγακι!!! Ειναι τρομερά πλασματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #28.995 21-10-08 17:24 Αχ αφου το διαλεξες,θα μας τη δειξεις κι εμας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η indrilgon: #28.996 21-10-08 17:38 Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η moukelis έγραψε: #28.997 21-10-08 17:43 Γλυκυτατη ειναι,μακαρι να μπορεσεις να την εχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η Βάσια13859: #28.998 21-10-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: καλα τα πόδια της μου αρεσουν πολυ...και το προσωπάκι ειναι γλυκο και καημένο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Η aalyah έγραψε: #28.999 21-10-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Click για ανάπτυξη... Α ολα και ολα. Οχι 2. 3 δουλειες παρακαλω. Αλλα την μια την σχολασα χθες γιατι η κατασταση ηταν γελοια και οι ανθρωποι ακομα πιο γελοιοι γι'αυτο παλι ξεμεινα μονο με 2 δουλειες απο σημερα. Αλλα πρεπει να ψαξω να βρω τριτη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα γατούλη που δίνει η Felinadia!! https://www.felinadia.it/english_ index_intro1.html Το γατόδεντρό της έπρεπε να το λένε τριχόδεντρο! Click για ανάπτυξη... ΘΕΙΚΟ ΜΩΡΟ!!! Παιδια εχει παρει κανεις βιρμανακι απο καποιον απο τους Ιταλους εκτροφεις? Τι λενε σαν ανθρωποι? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! Θα με χαζεψετε παλι εσεις καλε!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιτα ματια,βλεμμα...ολα τα εχει!!! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το συζηταμε.....ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχημουλα δεν ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Εμενα τ'αυτια γιατι μου θυμιζουν Μειν Κουν? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι τελος.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!! Απιστευτο κουκλί!!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Click για ανάπτυξη... Αχ καλε να το παρεις!! Ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η Βάσια13859: #29.000 21-10-08 21:18 οι Ιταλοί δεν φημίζονται ως εκτροφεις, αλλα φυσικά υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1448 1449 1450 1451 1452 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Click για ανάπτυξη... Σε ευχαρίστησα για το κόπο που έκανες... Ναι... συμπληρώνουμε το άλμπουμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η moukelis έγραψε: #28.992 21-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαρίστησα για το κόπο που έκανες... Ναι... συμπληρώνουμε το άλμπουμ!! Click για ανάπτυξη... Καλε,πολυς κοπος,εδω η Μοιρα μου σκουπιζε τον ιδρωτα καθε τρεις και λιγο...Παντως το dvd της royal ειναι πολυ κατατοπιστικο,εγω λεω να το δωσω και στους νεους γατογονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η indrilgon: #28.993 21-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το έστειλα...ωχ... περιμενε νομίζω ότι με τα hotmail έχω πρόβλημα για να στείλω από εδώ... πες αν το πήρες... Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα και είναι μια κούκλα! Με Μπερδεύουν όμως λίγο τα αγγλικά τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Η indrilgon: #28.994 21-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κατέληξα σε ταρταρουγακι!!! Ειναι τρομερά πλασματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #28.995 21-10-08 17:24 Αχ αφου το διαλεξες,θα μας τη δειξεις κι εμας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η indrilgon: #28.996 21-10-08 17:38 Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η moukelis έγραψε: #28.997 21-10-08 17:43 Γλυκυτατη ειναι,μακαρι να μπορεσεις να την εχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η Βάσια13859: #28.998 21-10-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: καλα τα πόδια της μου αρεσουν πολυ...και το προσωπάκι ειναι γλυκο και καημένο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Η aalyah έγραψε: #28.999 21-10-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Click για ανάπτυξη... Α ολα και ολα. Οχι 2. 3 δουλειες παρακαλω. Αλλα την μια την σχολασα χθες γιατι η κατασταση ηταν γελοια και οι ανθρωποι ακομα πιο γελοιοι γι'αυτο παλι ξεμεινα μονο με 2 δουλειες απο σημερα. Αλλα πρεπει να ψαξω να βρω τριτη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα γατούλη που δίνει η Felinadia!! https://www.felinadia.it/english_ index_intro1.html Το γατόδεντρό της έπρεπε να το λένε τριχόδεντρο! Click για ανάπτυξη... ΘΕΙΚΟ ΜΩΡΟ!!! Παιδια εχει παρει κανεις βιρμανακι απο καποιον απο τους Ιταλους εκτροφεις? Τι λενε σαν ανθρωποι? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! Θα με χαζεψετε παλι εσεις καλε!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιτα ματια,βλεμμα...ολα τα εχει!!! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το συζηταμε.....ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχημουλα δεν ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Εμενα τ'αυτια γιατι μου θυμιζουν Μειν Κουν? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι τελος.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!! Απιστευτο κουκλί!!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Click για ανάπτυξη... Αχ καλε να το παρεις!! Ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η Βάσια13859: #29.000 21-10-08 21:18 οι Ιταλοί δεν φημίζονται ως εκτροφεις, αλλα φυσικά υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1448 1449 1450 1451 1452 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ευχαρίστησα για το κόπο που έκανες... Ναι... συμπληρώνουμε το άλμπουμ!! Click για ανάπτυξη... Καλε,πολυς κοπος,εδω η Μοιρα μου σκουπιζε τον ιδρωτα καθε τρεις και λιγο...Παντως το dvd της royal ειναι πολυ κατατοπιστικο,εγω λεω να το δωσω και στους νεους γατογονεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η indrilgon: #28.993 21-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το έστειλα...ωχ... περιμενε νομίζω ότι με τα hotmail έχω πρόβλημα για να στείλω από εδώ... πες αν το πήρες... Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα και είναι μια κούκλα! Με Μπερδεύουν όμως λίγο τα αγγλικά τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Η indrilgon: #28.994 21-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κατέληξα σε ταρταρουγακι!!! Ειναι τρομερά πλασματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #28.995 21-10-08 17:24 Αχ αφου το διαλεξες,θα μας τη δειξεις κι εμας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η indrilgon: #28.996 21-10-08 17:38 Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η moukelis έγραψε: #28.997 21-10-08 17:43 Γλυκυτατη ειναι,μακαρι να μπορεσεις να την εχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η Βάσια13859: #28.998 21-10-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: καλα τα πόδια της μου αρεσουν πολυ...και το προσωπάκι ειναι γλυκο και καημένο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Η aalyah έγραψε: #28.999 21-10-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Click για ανάπτυξη... Α ολα και ολα. Οχι 2. 3 δουλειες παρακαλω. Αλλα την μια την σχολασα χθες γιατι η κατασταση ηταν γελοια και οι ανθρωποι ακομα πιο γελοιοι γι'αυτο παλι ξεμεινα μονο με 2 δουλειες απο σημερα. Αλλα πρεπει να ψαξω να βρω τριτη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα γατούλη που δίνει η Felinadia!! https://www.felinadia.it/english_ index_intro1.html Το γατόδεντρό της έπρεπε να το λένε τριχόδεντρο! Click για ανάπτυξη... ΘΕΙΚΟ ΜΩΡΟ!!! Παιδια εχει παρει κανεις βιρμανακι απο καποιον απο τους Ιταλους εκτροφεις? Τι λενε σαν ανθρωποι? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! Θα με χαζεψετε παλι εσεις καλε!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιτα ματια,βλεμμα...ολα τα εχει!!! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το συζηταμε.....ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχημουλα δεν ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Εμενα τ'αυτια γιατι μου θυμιζουν Μειν Κουν? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι τελος.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!! Απιστευτο κουκλί!!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Click για ανάπτυξη... Αχ καλε να το παρεις!! Ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η Βάσια13859: #29.000 21-10-08 21:18 οι Ιταλοί δεν φημίζονται ως εκτροφεις, αλλα φυσικά υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1448 1449 1450 1451 1452 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το έστειλα...ωχ... περιμενε νομίζω ότι με τα hotmail έχω πρόβλημα για να στείλω από εδώ... πες αν το πήρες... Click για ανάπτυξη... Ναι το πήρα και είναι μια κούκλα! Με Μπερδεύουν όμως λίγο τα αγγλικά τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Η indrilgon: #28.994 21-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κατέληξα σε ταρταρουγακι!!! Ειναι τρομερά πλασματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #28.995 21-10-08 17:24 Αχ αφου το διαλεξες,θα μας τη δειξεις κι εμας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η indrilgon: #28.996 21-10-08 17:38 Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η moukelis έγραψε: #28.997 21-10-08 17:43 Γλυκυτατη ειναι,μακαρι να μπορεσεις να την εχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η Βάσια13859: #28.998 21-10-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: καλα τα πόδια της μου αρεσουν πολυ...και το προσωπάκι ειναι γλυκο και καημένο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Η aalyah έγραψε: #28.999 21-10-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Click για ανάπτυξη... Α ολα και ολα. Οχι 2. 3 δουλειες παρακαλω. Αλλα την μια την σχολασα χθες γιατι η κατασταση ηταν γελοια και οι ανθρωποι ακομα πιο γελοιοι γι'αυτο παλι ξεμεινα μονο με 2 δουλειες απο σημερα. Αλλα πρεπει να ψαξω να βρω τριτη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα γατούλη που δίνει η Felinadia!! https://www.felinadia.it/english_ index_intro1.html Το γατόδεντρό της έπρεπε να το λένε τριχόδεντρο! Click για ανάπτυξη... ΘΕΙΚΟ ΜΩΡΟ!!! Παιδια εχει παρει κανεις βιρμανακι απο καποιον απο τους Ιταλους εκτροφεις? Τι λενε σαν ανθρωποι? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! Θα με χαζεψετε παλι εσεις καλε!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιτα ματια,βλεμμα...ολα τα εχει!!! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το συζηταμε.....ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχημουλα δεν ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Εμενα τ'αυτια γιατι μου θυμιζουν Μειν Κουν? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι τελος.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!! Απιστευτο κουκλί!!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Click για ανάπτυξη... Αχ καλε να το παρεις!! Ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η Βάσια13859: #29.000 21-10-08 21:18 οι Ιταλοί δεν φημίζονται ως εκτροφεις, αλλα φυσικά υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1448 1449 1450 1451 1452 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Βασια! Καλε Γιουλη περασες και "χτυπησες και καρτα" στο νημα οτι το ειδες;Τιμωρια θα σε εβαζα; Ζωη τελικα κατεληξες,ταρταρουγακι θα παρεις;Θα εχετε σχεδον ολους τους βασικους χρωματισμους μετα ε; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι κατέληξα σε ταρταρουγακι!!! Ειναι τρομερά πλασματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:24 Η moukelis έγραψε: #28.995 21-10-08 17:24 Αχ αφου το διαλεξες,θα μας τη δειξεις κι εμας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η indrilgon: #28.996 21-10-08 17:38 Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η moukelis έγραψε: #28.997 21-10-08 17:43 Γλυκυτατη ειναι,μακαρι να μπορεσεις να την εχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η Βάσια13859: #28.998 21-10-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: καλα τα πόδια της μου αρεσουν πολυ...και το προσωπάκι ειναι γλυκο και καημένο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Η aalyah έγραψε: #28.999 21-10-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Click για ανάπτυξη... Α ολα και ολα. Οχι 2. 3 δουλειες παρακαλω. Αλλα την μια την σχολασα χθες γιατι η κατασταση ηταν γελοια και οι ανθρωποι ακομα πιο γελοιοι γι'αυτο παλι ξεμεινα μονο με 2 δουλειες απο σημερα. Αλλα πρεπει να ψαξω να βρω τριτη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα γατούλη που δίνει η Felinadia!! https://www.felinadia.it/english_ index_intro1.html Το γατόδεντρό της έπρεπε να το λένε τριχόδεντρο! Click για ανάπτυξη... ΘΕΙΚΟ ΜΩΡΟ!!! Παιδια εχει παρει κανεις βιρμανακι απο καποιον απο τους Ιταλους εκτροφεις? Τι λενε σαν ανθρωποι? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! Θα με χαζεψετε παλι εσεις καλε!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιτα ματια,βλεμμα...ολα τα εχει!!! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το συζηταμε.....ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχημουλα δεν ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Εμενα τ'αυτια γιατι μου θυμιζουν Μειν Κουν? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι τελος.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!! Απιστευτο κουκλί!!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Click για ανάπτυξη... Αχ καλε να το παρεις!! Ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η Βάσια13859: #29.000 21-10-08 21:18 οι Ιταλοί δεν φημίζονται ως εκτροφεις, αλλα φυσικά υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1448 1449 1450 1451 1452 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ αφου το διαλεξες,θα μας τη δειξεις κι εμας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:38 Η indrilgon: #28.996 21-10-08 17:38 Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η moukelis έγραψε: #28.997 21-10-08 17:43 Γλυκυτατη ειναι,μακαρι να μπορεσεις να την εχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η Βάσια13859: #28.998 21-10-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: καλα τα πόδια της μου αρεσουν πολυ...και το προσωπάκι ειναι γλυκο και καημένο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Η aalyah έγραψε: #28.999 21-10-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Click για ανάπτυξη... Α ολα και ολα. Οχι 2. 3 δουλειες παρακαλω. Αλλα την μια την σχολασα χθες γιατι η κατασταση ηταν γελοια και οι ανθρωποι ακομα πιο γελοιοι γι'αυτο παλι ξεμεινα μονο με 2 δουλειες απο σημερα. Αλλα πρεπει να ψαξω να βρω τριτη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα γατούλη που δίνει η Felinadia!! https://www.felinadia.it/english_ index_intro1.html Το γατόδεντρό της έπρεπε να το λένε τριχόδεντρο! Click για ανάπτυξη... ΘΕΙΚΟ ΜΩΡΟ!!! Παιδια εχει παρει κανεις βιρμανακι απο καποιον απο τους Ιταλους εκτροφεις? Τι λενε σαν ανθρωποι? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! Θα με χαζεψετε παλι εσεις καλε!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιτα ματια,βλεμμα...ολα τα εχει!!! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το συζηταμε.....ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχημουλα δεν ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Εμενα τ'αυτια γιατι μου θυμιζουν Μειν Κουν? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι τελος.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!! Απιστευτο κουκλί!!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Click για ανάπτυξη... Αχ καλε να το παρεις!! Ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η Βάσια13859: #29.000 21-10-08 21:18 οι Ιταλοί δεν φημίζονται ως εκτροφεις, αλλα φυσικά υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1448 1449 1450 1451 1452 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 17:43 Η moukelis έγραψε: #28.997 21-10-08 17:43 Γλυκυτατη ειναι,μακαρι να μπορεσεις να την εχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η Βάσια13859: #28.998 21-10-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: καλα τα πόδια της μου αρεσουν πολυ...και το προσωπάκι ειναι γλυκο και καημένο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Η aalyah έγραψε: #28.999 21-10-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Click για ανάπτυξη... Α ολα και ολα. Οχι 2. 3 δουλειες παρακαλω. Αλλα την μια την σχολασα χθες γιατι η κατασταση ηταν γελοια και οι ανθρωποι ακομα πιο γελοιοι γι'αυτο παλι ξεμεινα μονο με 2 δουλειες απο σημερα. Αλλα πρεπει να ψαξω να βρω τριτη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα γατούλη που δίνει η Felinadia!! https://www.felinadia.it/english_ index_intro1.html Το γατόδεντρό της έπρεπε να το λένε τριχόδεντρο! Click για ανάπτυξη... ΘΕΙΚΟ ΜΩΡΟ!!! Παιδια εχει παρει κανεις βιρμανακι απο καποιον απο τους Ιταλους εκτροφεις? Τι λενε σαν ανθρωποι? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! Θα με χαζεψετε παλι εσεις καλε!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιτα ματια,βλεμμα...ολα τα εχει!!! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το συζηταμε.....ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχημουλα δεν ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Εμενα τ'αυτια γιατι μου θυμιζουν Μειν Κουν? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι τελος.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!! Απιστευτο κουκλί!!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Click για ανάπτυξη... Αχ καλε να το παρεις!! Ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η Βάσια13859: #29.000 21-10-08 21:18 οι Ιταλοί δεν φημίζονται ως εκτροφεις, αλλα φυσικά υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1448 1449 1450 1451 1452 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γλυκυτατη ειναι,μακαρι να μπορεσεις να την εχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 18:36 Η Βάσια13859: #28.998 21-10-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: καλα τα πόδια της μου αρεσουν πολυ...και το προσωπάκι ειναι γλυκο και καημένο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Η aalyah έγραψε: #28.999 21-10-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Click για ανάπτυξη... Α ολα και ολα. Οχι 2. 3 δουλειες παρακαλω. Αλλα την μια την σχολασα χθες γιατι η κατασταση ηταν γελοια και οι ανθρωποι ακομα πιο γελοιοι γι'αυτο παλι ξεμεινα μονο με 2 δουλειες απο σημερα. Αλλα πρεπει να ψαξω να βρω τριτη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα γατούλη που δίνει η Felinadia!! https://www.felinadia.it/english_ index_intro1.html Το γατόδεντρό της έπρεπε να το λένε τριχόδεντρο! Click για ανάπτυξη... ΘΕΙΚΟ ΜΩΡΟ!!! Παιδια εχει παρει κανεις βιρμανακι απο καποιον απο τους Ιταλους εκτροφεις? Τι λενε σαν ανθρωποι? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! Θα με χαζεψετε παλι εσεις καλε!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιτα ματια,βλεμμα...ολα τα εχει!!! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το συζηταμε.....ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχημουλα δεν ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Εμενα τ'αυτια γιατι μου θυμιζουν Μειν Κουν? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι τελος.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!! Απιστευτο κουκλί!!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Click για ανάπτυξη... Αχ καλε να το παρεις!! Ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η Βάσια13859: #29.000 21-10-08 21:18 οι Ιταλοί δεν φημίζονται ως εκτροφεις, αλλα φυσικά υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1448 1449 1450 1451 1452 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: καλα τα πόδια της μου αρεσουν πολυ...και το προσωπάκι ειναι γλυκο και καημένο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Η aalyah έγραψε: #28.999 21-10-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Click για ανάπτυξη... Α ολα και ολα. Οχι 2. 3 δουλειες παρακαλω. Αλλα την μια την σχολασα χθες γιατι η κατασταση ηταν γελοια και οι ανθρωποι ακομα πιο γελοιοι γι'αυτο παλι ξεμεινα μονο με 2 δουλειες απο σημερα. Αλλα πρεπει να ψαξω να βρω τριτη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα γατούλη που δίνει η Felinadia!! https://www.felinadia.it/english_ index_intro1.html Το γατόδεντρό της έπρεπε να το λένε τριχόδεντρο! Click για ανάπτυξη... ΘΕΙΚΟ ΜΩΡΟ!!! Παιδια εχει παρει κανεις βιρμανακι απο καποιον απο τους Ιταλους εκτροφεις? Τι λενε σαν ανθρωποι? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! Θα με χαζεψετε παλι εσεις καλε!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιτα ματια,βλεμμα...ολα τα εχει!!! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το συζηταμε.....ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχημουλα δεν ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Εμενα τ'αυτια γιατι μου θυμιζουν Μειν Κουν? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι τελος.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!! Απιστευτο κουκλί!!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Click για ανάπτυξη... Αχ καλε να το παρεις!! Ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η Βάσια13859: #29.000 21-10-08 21:18 οι Ιταλοί δεν φημίζονται ως εκτροφεις, αλλα φυσικά υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1448 1449 1450 1451 1452 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1450 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: 2 δουλειες εχεις κι εσυ τσαμενο μου? Click για ανάπτυξη... Α ολα και ολα. Οχι 2. 3 δουλειες παρακαλω. Αλλα την μια την σχολασα χθες γιατι η κατασταση ηταν γελοια και οι ανθρωποι ακομα πιο γελοιοι γι'αυτο παλι ξεμεινα μονο με 2 δουλειες απο σημερα. Αλλα πρεπει να ψαξω να βρω τριτη. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα γατούλη που δίνει η Felinadia!! https://www.felinadia.it/english_ index_intro1.html Το γατόδεντρό της έπρεπε να το λένε τριχόδεντρο! Click για ανάπτυξη... ΘΕΙΚΟ ΜΩΡΟ!!! Παιδια εχει παρει κανεις βιρμανακι απο καποιον απο τους Ιταλους εκτροφεις? Τι λενε σαν ανθρωποι? Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! Θα με χαζεψετε παλι εσεις καλε!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιτα ματια,βλεμμα...ολα τα εχει!!! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν το συζηταμε.....ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχημουλα δεν ειναι αυτη? Click για ανάπτυξη... Εμενα τ'αυτια γιατι μου θυμιζουν Μειν Κουν? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλι τελος.. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!! Απιστευτο κουκλί!!! Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Θα μου άρεσε πολύ να το αποκτούσα το μωράκι.. θα δούμε λοιπόν.. Click για ανάπτυξη... Αχ καλε να το παρεις!! Ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2008 στις 21:18 Η Βάσια13859: #29.000 21-10-08 21:18 οι Ιταλοί δεν φημίζονται ως εκτροφεις, αλλα φυσικά υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
οι Ιταλοί δεν φημίζονται ως εκτροφεις, αλλα φυσικά υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.