ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.141 22-10-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Με ξύπνησε στις 6 το πρωί με μια πατούσα στο πρόσωπο, δεν είχε κροκέτες Click για ανάπτυξη... Βλέποντας τις φωτό καταλαβαίνω το γιατί! Τέλειος και τεράστιος!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο φιλος μου,το χασκυ!!!!τι καλο που ειναι!! εμ τι γατομπαμπας εισαι? μπραβο που τα καταφερες!!!τωρα καταλαβα γιατι την διαλεξες και ας μην ειχε και καλτσακια!!! τελεια τα λες και το Βερολινο τελειο!!! Click για ανάπτυξη... Δανάκο με έχεις τελειώσει με αυτό που είπες... πραγματικά είσαι μέσα στη καρδιά μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:43 Ο erefer έγραψε: #29.142 22-10-08 14:43 Κοιτάξτε πως ποζάρει, εχει μάθει απ'τον Αντρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.143 22-10-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτά του κάνει και τον κερδίζει.. εκτός απ'τις λιχουδιές που πρέπει να του δίνει κρυφά.. Click για ανάπτυξη... τώρα το παρατήρησα ότι ο Βασίλης έχει αδυναμία στις seal Βιρμανικές και στις seal γυναίκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Ο erefer έγραψε: #29.144 22-10-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εδω φαινεται ειτε σαν να χασμουριεται ειτε σαν φωναζει στον κοσμο εξω!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κουνήθηκε η φωτογραφική αλλιώς θα εβγαινε τέλεια, θα τον βγάλω όμως καποια στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #29.145 22-10-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βλέποντας τις φωτό καταλαβαίνω το γιατί! Τέλειος και τεράστιος!! Δανάκο με έχεις τελειώσει με αυτό που είπες... πραγματικά είσαι μέσα στη καρδιά μου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Ο erefer έγραψε: #29.146 22-10-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βασιλη ειδες που σκουραινουν?πλακα δεν εχει? Click για ανάπτυξη... Να σου πώ την αλήθεια μου αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:46 Ο πυρροθριξ: #29.147 22-10-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τώρα το παρατήρησα ότι ο Βασίλης έχει αδυναμία στις seal Βιρμανικές και στις seal γυναίκες! Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:47 Ο erefer έγραψε: #29.148 22-10-08 14:47 Εδώ έχει πάρει σοβαρό ύφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:47 Ο erefer έγραψε: #29.149 22-10-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τώρα το παρατήρησα ότι ο Βασίλης έχει αδυναμία στις seal Βιρμανικές και στις seal γυναίκες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #29.150 22-10-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κοιτάξτε πως ποζάρει, εχει μάθει απ'τον Αντρέ Click για ανάπτυξη... αυτο να λεγεται!!!μας φλομωσαν στις φωτο!!!! ειναι πολυ μουρη ο δικος σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Ο erefer έγραψε: #29.151 22-10-08 14:53 Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Ο πυρροθριξ: #29.152 22-10-08 14:54 Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #29.153 22-10-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο να λεγεται!!!μας φλομωσαν στις φωτο!!!! ειναι πολυ μουρη ο δικος σου!!! Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:58 Ο erefer έγραψε: #29.154 22-10-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Click για ανάπτυξη... Μου απάντησε μια φορά και μου είπε αν εχω καινούργιες φωτό να της στείλω, απο εκεί και πέρα ούτε εμένα μου ξαναπάντησε, δεν της ξαναστέλνω ούτε εγώ, να μιλάω στον τοίχο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #29.155 22-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Click για ανάπτυξη... ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #29.156 22-10-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Click για ανάπτυξη... βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:16 Ο erefer έγραψε: #29.157 22-10-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια εχω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #29.158 22-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω παράπονο, καλός είναι δεν το μετάνιωσα που δεν πήρα θηλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Αντα έγραψε: #29.159 22-10-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτά του κάνει και τον κερδίζει.. εκτός απ'τις λιχουδιές που πρέπει να του δίνει κρυφά.. Click για ανάπτυξη... Φιλάκι απο τη μαμα?? να εισαστε παντα ετσι αγαπημενοι...και οι τρεις σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.160 22-10-08 15:23 Τέλειες φωτό! Τα'΄χω πάρει με την Ina! τα τσέπωσε καλά καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1456 1457 1458 1459 1460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Με ξύπνησε στις 6 το πρωί με μια πατούσα στο πρόσωπο, δεν είχε κροκέτες Click για ανάπτυξη... Βλέποντας τις φωτό καταλαβαίνω το γιατί! Τέλειος και τεράστιος!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο φιλος μου,το χασκυ!!!!τι καλο που ειναι!! εμ τι γατομπαμπας εισαι? μπραβο που τα καταφερες!!!τωρα καταλαβα γιατι την διαλεξες και ας μην ειχε και καλτσακια!!! τελεια τα λες και το Βερολινο τελειο!!! Click για ανάπτυξη... Δανάκο με έχεις τελειώσει με αυτό που είπες... πραγματικά είσαι μέσα στη καρδιά μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:43 Ο erefer έγραψε: #29.142 22-10-08 14:43 Κοιτάξτε πως ποζάρει, εχει μάθει απ'τον Αντρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.143 22-10-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτά του κάνει και τον κερδίζει.. εκτός απ'τις λιχουδιές που πρέπει να του δίνει κρυφά.. Click για ανάπτυξη... τώρα το παρατήρησα ότι ο Βασίλης έχει αδυναμία στις seal Βιρμανικές και στις seal γυναίκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Ο erefer έγραψε: #29.144 22-10-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εδω φαινεται ειτε σαν να χασμουριεται ειτε σαν φωναζει στον κοσμο εξω!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κουνήθηκε η φωτογραφική αλλιώς θα εβγαινε τέλεια, θα τον βγάλω όμως καποια στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #29.145 22-10-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βλέποντας τις φωτό καταλαβαίνω το γιατί! Τέλειος και τεράστιος!! Δανάκο με έχεις τελειώσει με αυτό που είπες... πραγματικά είσαι μέσα στη καρδιά μου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Ο erefer έγραψε: #29.146 22-10-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βασιλη ειδες που σκουραινουν?πλακα δεν εχει? Click για ανάπτυξη... Να σου πώ την αλήθεια μου αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:46 Ο πυρροθριξ: #29.147 22-10-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τώρα το παρατήρησα ότι ο Βασίλης έχει αδυναμία στις seal Βιρμανικές και στις seal γυναίκες! Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:47 Ο erefer έγραψε: #29.148 22-10-08 14:47 Εδώ έχει πάρει σοβαρό ύφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:47 Ο erefer έγραψε: #29.149 22-10-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τώρα το παρατήρησα ότι ο Βασίλης έχει αδυναμία στις seal Βιρμανικές και στις seal γυναίκες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #29.150 22-10-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κοιτάξτε πως ποζάρει, εχει μάθει απ'τον Αντρέ Click για ανάπτυξη... αυτο να λεγεται!!!μας φλομωσαν στις φωτο!!!! ειναι πολυ μουρη ο δικος σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Ο erefer έγραψε: #29.151 22-10-08 14:53 Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Ο πυρροθριξ: #29.152 22-10-08 14:54 Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #29.153 22-10-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο να λεγεται!!!μας φλομωσαν στις φωτο!!!! ειναι πολυ μουρη ο δικος σου!!! Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:58 Ο erefer έγραψε: #29.154 22-10-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Click για ανάπτυξη... Μου απάντησε μια φορά και μου είπε αν εχω καινούργιες φωτό να της στείλω, απο εκεί και πέρα ούτε εμένα μου ξαναπάντησε, δεν της ξαναστέλνω ούτε εγώ, να μιλάω στον τοίχο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #29.155 22-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Click για ανάπτυξη... ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #29.156 22-10-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Click για ανάπτυξη... βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:16 Ο erefer έγραψε: #29.157 22-10-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια εχω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #29.158 22-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω παράπονο, καλός είναι δεν το μετάνιωσα που δεν πήρα θηλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Αντα έγραψε: #29.159 22-10-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτά του κάνει και τον κερδίζει.. εκτός απ'τις λιχουδιές που πρέπει να του δίνει κρυφά.. Click για ανάπτυξη... Φιλάκι απο τη μαμα?? να εισαστε παντα ετσι αγαπημενοι...και οι τρεις σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.160 22-10-08 15:23 Τέλειες φωτό! Τα'΄χω πάρει με την Ina! τα τσέπωσε καλά καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1456 1457 1458 1459 1460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοιτάξτε πως ποζάρει, εχει μάθει απ'τον Αντρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.143 22-10-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτά του κάνει και τον κερδίζει.. εκτός απ'τις λιχουδιές που πρέπει να του δίνει κρυφά.. Click για ανάπτυξη... τώρα το παρατήρησα ότι ο Βασίλης έχει αδυναμία στις seal Βιρμανικές και στις seal γυναίκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Ο erefer έγραψε: #29.144 22-10-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εδω φαινεται ειτε σαν να χασμουριεται ειτε σαν φωναζει στον κοσμο εξω!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κουνήθηκε η φωτογραφική αλλιώς θα εβγαινε τέλεια, θα τον βγάλω όμως καποια στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #29.145 22-10-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βλέποντας τις φωτό καταλαβαίνω το γιατί! Τέλειος και τεράστιος!! Δανάκο με έχεις τελειώσει με αυτό που είπες... πραγματικά είσαι μέσα στη καρδιά μου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Ο erefer έγραψε: #29.146 22-10-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βασιλη ειδες που σκουραινουν?πλακα δεν εχει? Click για ανάπτυξη... Να σου πώ την αλήθεια μου αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:46 Ο πυρροθριξ: #29.147 22-10-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τώρα το παρατήρησα ότι ο Βασίλης έχει αδυναμία στις seal Βιρμανικές και στις seal γυναίκες! Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:47 Ο erefer έγραψε: #29.148 22-10-08 14:47 Εδώ έχει πάρει σοβαρό ύφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:47 Ο erefer έγραψε: #29.149 22-10-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τώρα το παρατήρησα ότι ο Βασίλης έχει αδυναμία στις seal Βιρμανικές και στις seal γυναίκες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #29.150 22-10-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κοιτάξτε πως ποζάρει, εχει μάθει απ'τον Αντρέ Click για ανάπτυξη... αυτο να λεγεται!!!μας φλομωσαν στις φωτο!!!! ειναι πολυ μουρη ο δικος σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Ο erefer έγραψε: #29.151 22-10-08 14:53 Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Ο πυρροθριξ: #29.152 22-10-08 14:54 Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #29.153 22-10-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο να λεγεται!!!μας φλομωσαν στις φωτο!!!! ειναι πολυ μουρη ο δικος σου!!! Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:58 Ο erefer έγραψε: #29.154 22-10-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Click για ανάπτυξη... Μου απάντησε μια φορά και μου είπε αν εχω καινούργιες φωτό να της στείλω, απο εκεί και πέρα ούτε εμένα μου ξαναπάντησε, δεν της ξαναστέλνω ούτε εγώ, να μιλάω στον τοίχο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #29.155 22-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Click για ανάπτυξη... ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #29.156 22-10-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Click για ανάπτυξη... βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:16 Ο erefer έγραψε: #29.157 22-10-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια εχω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #29.158 22-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω παράπονο, καλός είναι δεν το μετάνιωσα που δεν πήρα θηλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Αντα έγραψε: #29.159 22-10-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτά του κάνει και τον κερδίζει.. εκτός απ'τις λιχουδιές που πρέπει να του δίνει κρυφά.. Click για ανάπτυξη... Φιλάκι απο τη μαμα?? να εισαστε παντα ετσι αγαπημενοι...και οι τρεις σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.160 22-10-08 15:23 Τέλειες φωτό! Τα'΄χω πάρει με την Ina! τα τσέπωσε καλά καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1456 1457 1458 1459 1460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτά του κάνει και τον κερδίζει.. εκτός απ'τις λιχουδιές που πρέπει να του δίνει κρυφά.. Click για ανάπτυξη... τώρα το παρατήρησα ότι ο Βασίλης έχει αδυναμία στις seal Βιρμανικές και στις seal γυναίκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Ο erefer έγραψε: #29.144 22-10-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εδω φαινεται ειτε σαν να χασμουριεται ειτε σαν φωναζει στον κοσμο εξω!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κουνήθηκε η φωτογραφική αλλιώς θα εβγαινε τέλεια, θα τον βγάλω όμως καποια στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #29.145 22-10-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βλέποντας τις φωτό καταλαβαίνω το γιατί! Τέλειος και τεράστιος!! Δανάκο με έχεις τελειώσει με αυτό που είπες... πραγματικά είσαι μέσα στη καρδιά μου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Ο erefer έγραψε: #29.146 22-10-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βασιλη ειδες που σκουραινουν?πλακα δεν εχει? Click για ανάπτυξη... Να σου πώ την αλήθεια μου αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:46 Ο πυρροθριξ: #29.147 22-10-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τώρα το παρατήρησα ότι ο Βασίλης έχει αδυναμία στις seal Βιρμανικές και στις seal γυναίκες! Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:47 Ο erefer έγραψε: #29.148 22-10-08 14:47 Εδώ έχει πάρει σοβαρό ύφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:47 Ο erefer έγραψε: #29.149 22-10-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τώρα το παρατήρησα ότι ο Βασίλης έχει αδυναμία στις seal Βιρμανικές και στις seal γυναίκες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #29.150 22-10-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κοιτάξτε πως ποζάρει, εχει μάθει απ'τον Αντρέ Click για ανάπτυξη... αυτο να λεγεται!!!μας φλομωσαν στις φωτο!!!! ειναι πολυ μουρη ο δικος σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Ο erefer έγραψε: #29.151 22-10-08 14:53 Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Ο πυρροθριξ: #29.152 22-10-08 14:54 Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #29.153 22-10-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο να λεγεται!!!μας φλομωσαν στις φωτο!!!! ειναι πολυ μουρη ο δικος σου!!! Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:58 Ο erefer έγραψε: #29.154 22-10-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Click για ανάπτυξη... Μου απάντησε μια φορά και μου είπε αν εχω καινούργιες φωτό να της στείλω, απο εκεί και πέρα ούτε εμένα μου ξαναπάντησε, δεν της ξαναστέλνω ούτε εγώ, να μιλάω στον τοίχο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #29.155 22-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Click για ανάπτυξη... ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #29.156 22-10-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Click για ανάπτυξη... βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:16 Ο erefer έγραψε: #29.157 22-10-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια εχω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #29.158 22-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω παράπονο, καλός είναι δεν το μετάνιωσα που δεν πήρα θηλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Αντα έγραψε: #29.159 22-10-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτά του κάνει και τον κερδίζει.. εκτός απ'τις λιχουδιές που πρέπει να του δίνει κρυφά.. Click για ανάπτυξη... Φιλάκι απο τη μαμα?? να εισαστε παντα ετσι αγαπημενοι...και οι τρεις σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.160 22-10-08 15:23 Τέλειες φωτό! Τα'΄χω πάρει με την Ina! τα τσέπωσε καλά καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1456 1457 1458 1459 1460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εδω φαινεται ειτε σαν να χασμουριεται ειτε σαν φωναζει στον κοσμο εξω!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κουνήθηκε η φωτογραφική αλλιώς θα εβγαινε τέλεια, θα τον βγάλω όμως καποια στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Ο πυρροθριξ: #29.145 22-10-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βλέποντας τις φωτό καταλαβαίνω το γιατί! Τέλειος και τεράστιος!! Δανάκο με έχεις τελειώσει με αυτό που είπες... πραγματικά είσαι μέσα στη καρδιά μου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Ο erefer έγραψε: #29.146 22-10-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βασιλη ειδες που σκουραινουν?πλακα δεν εχει? Click για ανάπτυξη... Να σου πώ την αλήθεια μου αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:46 Ο πυρροθριξ: #29.147 22-10-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τώρα το παρατήρησα ότι ο Βασίλης έχει αδυναμία στις seal Βιρμανικές και στις seal γυναίκες! Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:47 Ο erefer έγραψε: #29.148 22-10-08 14:47 Εδώ έχει πάρει σοβαρό ύφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:47 Ο erefer έγραψε: #29.149 22-10-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τώρα το παρατήρησα ότι ο Βασίλης έχει αδυναμία στις seal Βιρμανικές και στις seal γυναίκες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #29.150 22-10-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κοιτάξτε πως ποζάρει, εχει μάθει απ'τον Αντρέ Click για ανάπτυξη... αυτο να λεγεται!!!μας φλομωσαν στις φωτο!!!! ειναι πολυ μουρη ο δικος σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Ο erefer έγραψε: #29.151 22-10-08 14:53 Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Ο πυρροθριξ: #29.152 22-10-08 14:54 Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #29.153 22-10-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο να λεγεται!!!μας φλομωσαν στις φωτο!!!! ειναι πολυ μουρη ο δικος σου!!! Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:58 Ο erefer έγραψε: #29.154 22-10-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Click για ανάπτυξη... Μου απάντησε μια φορά και μου είπε αν εχω καινούργιες φωτό να της στείλω, απο εκεί και πέρα ούτε εμένα μου ξαναπάντησε, δεν της ξαναστέλνω ούτε εγώ, να μιλάω στον τοίχο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #29.155 22-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Click για ανάπτυξη... ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #29.156 22-10-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Click για ανάπτυξη... βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:16 Ο erefer έγραψε: #29.157 22-10-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια εχω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #29.158 22-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω παράπονο, καλός είναι δεν το μετάνιωσα που δεν πήρα θηλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Αντα έγραψε: #29.159 22-10-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτά του κάνει και τον κερδίζει.. εκτός απ'τις λιχουδιές που πρέπει να του δίνει κρυφά.. Click για ανάπτυξη... Φιλάκι απο τη μαμα?? να εισαστε παντα ετσι αγαπημενοι...και οι τρεις σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.160 22-10-08 15:23 Τέλειες φωτό! Τα'΄χω πάρει με την Ina! τα τσέπωσε καλά καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1456 1457 1458 1459 1460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βλέποντας τις φωτό καταλαβαίνω το γιατί! Τέλειος και τεράστιος!! Δανάκο με έχεις τελειώσει με αυτό που είπες... πραγματικά είσαι μέσα στη καρδιά μου... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:45 Ο erefer έγραψε: #29.146 22-10-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βασιλη ειδες που σκουραινουν?πλακα δεν εχει? Click για ανάπτυξη... Να σου πώ την αλήθεια μου αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:46 Ο πυρροθριξ: #29.147 22-10-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τώρα το παρατήρησα ότι ο Βασίλης έχει αδυναμία στις seal Βιρμανικές και στις seal γυναίκες! Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:47 Ο erefer έγραψε: #29.148 22-10-08 14:47 Εδώ έχει πάρει σοβαρό ύφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:47 Ο erefer έγραψε: #29.149 22-10-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τώρα το παρατήρησα ότι ο Βασίλης έχει αδυναμία στις seal Βιρμανικές και στις seal γυναίκες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #29.150 22-10-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κοιτάξτε πως ποζάρει, εχει μάθει απ'τον Αντρέ Click για ανάπτυξη... αυτο να λεγεται!!!μας φλομωσαν στις φωτο!!!! ειναι πολυ μουρη ο δικος σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Ο erefer έγραψε: #29.151 22-10-08 14:53 Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Ο πυρροθριξ: #29.152 22-10-08 14:54 Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #29.153 22-10-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο να λεγεται!!!μας φλομωσαν στις φωτο!!!! ειναι πολυ μουρη ο δικος σου!!! Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:58 Ο erefer έγραψε: #29.154 22-10-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Click για ανάπτυξη... Μου απάντησε μια φορά και μου είπε αν εχω καινούργιες φωτό να της στείλω, απο εκεί και πέρα ούτε εμένα μου ξαναπάντησε, δεν της ξαναστέλνω ούτε εγώ, να μιλάω στον τοίχο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #29.155 22-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Click για ανάπτυξη... ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #29.156 22-10-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Click για ανάπτυξη... βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:16 Ο erefer έγραψε: #29.157 22-10-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια εχω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #29.158 22-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω παράπονο, καλός είναι δεν το μετάνιωσα που δεν πήρα θηλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Αντα έγραψε: #29.159 22-10-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτά του κάνει και τον κερδίζει.. εκτός απ'τις λιχουδιές που πρέπει να του δίνει κρυφά.. Click για ανάπτυξη... Φιλάκι απο τη μαμα?? να εισαστε παντα ετσι αγαπημενοι...και οι τρεις σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.160 22-10-08 15:23 Τέλειες φωτό! Τα'΄χω πάρει με την Ina! τα τσέπωσε καλά καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1456 1457 1458 1459 1460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βασιλη ειδες που σκουραινουν?πλακα δεν εχει? Click για ανάπτυξη... Να σου πώ την αλήθεια μου αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:46 Ο πυρροθριξ: #29.147 22-10-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τώρα το παρατήρησα ότι ο Βασίλης έχει αδυναμία στις seal Βιρμανικές και στις seal γυναίκες! Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:47 Ο erefer έγραψε: #29.148 22-10-08 14:47 Εδώ έχει πάρει σοβαρό ύφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:47 Ο erefer έγραψε: #29.149 22-10-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τώρα το παρατήρησα ότι ο Βασίλης έχει αδυναμία στις seal Βιρμανικές και στις seal γυναίκες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #29.150 22-10-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κοιτάξτε πως ποζάρει, εχει μάθει απ'τον Αντρέ Click για ανάπτυξη... αυτο να λεγεται!!!μας φλομωσαν στις φωτο!!!! ειναι πολυ μουρη ο δικος σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Ο erefer έγραψε: #29.151 22-10-08 14:53 Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Ο πυρροθριξ: #29.152 22-10-08 14:54 Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #29.153 22-10-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο να λεγεται!!!μας φλομωσαν στις φωτο!!!! ειναι πολυ μουρη ο δικος σου!!! Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:58 Ο erefer έγραψε: #29.154 22-10-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Click για ανάπτυξη... Μου απάντησε μια φορά και μου είπε αν εχω καινούργιες φωτό να της στείλω, απο εκεί και πέρα ούτε εμένα μου ξαναπάντησε, δεν της ξαναστέλνω ούτε εγώ, να μιλάω στον τοίχο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #29.155 22-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Click για ανάπτυξη... ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #29.156 22-10-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Click για ανάπτυξη... βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:16 Ο erefer έγραψε: #29.157 22-10-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια εχω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #29.158 22-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω παράπονο, καλός είναι δεν το μετάνιωσα που δεν πήρα θηλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Αντα έγραψε: #29.159 22-10-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτά του κάνει και τον κερδίζει.. εκτός απ'τις λιχουδιές που πρέπει να του δίνει κρυφά.. Click για ανάπτυξη... Φιλάκι απο τη μαμα?? να εισαστε παντα ετσι αγαπημενοι...και οι τρεις σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.160 22-10-08 15:23 Τέλειες φωτό! Τα'΄χω πάρει με την Ina! τα τσέπωσε καλά καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1456 1457 1458 1459 1460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τώρα το παρατήρησα ότι ο Βασίλης έχει αδυναμία στις seal Βιρμανικές και στις seal γυναίκες! Click για ανάπτυξη... καλοοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:47 Ο erefer έγραψε: #29.148 22-10-08 14:47 Εδώ έχει πάρει σοβαρό ύφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:47 Ο erefer έγραψε: #29.149 22-10-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τώρα το παρατήρησα ότι ο Βασίλης έχει αδυναμία στις seal Βιρμανικές και στις seal γυναίκες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #29.150 22-10-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κοιτάξτε πως ποζάρει, εχει μάθει απ'τον Αντρέ Click για ανάπτυξη... αυτο να λεγεται!!!μας φλομωσαν στις φωτο!!!! ειναι πολυ μουρη ο δικος σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Ο erefer έγραψε: #29.151 22-10-08 14:53 Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Ο πυρροθριξ: #29.152 22-10-08 14:54 Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #29.153 22-10-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο να λεγεται!!!μας φλομωσαν στις φωτο!!!! ειναι πολυ μουρη ο δικος σου!!! Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:58 Ο erefer έγραψε: #29.154 22-10-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Click για ανάπτυξη... Μου απάντησε μια φορά και μου είπε αν εχω καινούργιες φωτό να της στείλω, απο εκεί και πέρα ούτε εμένα μου ξαναπάντησε, δεν της ξαναστέλνω ούτε εγώ, να μιλάω στον τοίχο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #29.155 22-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Click για ανάπτυξη... ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #29.156 22-10-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Click για ανάπτυξη... βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:16 Ο erefer έγραψε: #29.157 22-10-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια εχω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #29.158 22-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω παράπονο, καλός είναι δεν το μετάνιωσα που δεν πήρα θηλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Αντα έγραψε: #29.159 22-10-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτά του κάνει και τον κερδίζει.. εκτός απ'τις λιχουδιές που πρέπει να του δίνει κρυφά.. Click για ανάπτυξη... Φιλάκι απο τη μαμα?? να εισαστε παντα ετσι αγαπημενοι...και οι τρεις σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.160 22-10-08 15:23 Τέλειες φωτό! Τα'΄χω πάρει με την Ina! τα τσέπωσε καλά καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1456 1457 1458 1459 1460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εδώ έχει πάρει σοβαρό ύφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:47 Ο erefer έγραψε: #29.149 22-10-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τώρα το παρατήρησα ότι ο Βασίλης έχει αδυναμία στις seal Βιρμανικές και στις seal γυναίκες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #29.150 22-10-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κοιτάξτε πως ποζάρει, εχει μάθει απ'τον Αντρέ Click για ανάπτυξη... αυτο να λεγεται!!!μας φλομωσαν στις φωτο!!!! ειναι πολυ μουρη ο δικος σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Ο erefer έγραψε: #29.151 22-10-08 14:53 Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Ο πυρροθριξ: #29.152 22-10-08 14:54 Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #29.153 22-10-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο να λεγεται!!!μας φλομωσαν στις φωτο!!!! ειναι πολυ μουρη ο δικος σου!!! Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:58 Ο erefer έγραψε: #29.154 22-10-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Click για ανάπτυξη... Μου απάντησε μια φορά και μου είπε αν εχω καινούργιες φωτό να της στείλω, απο εκεί και πέρα ούτε εμένα μου ξαναπάντησε, δεν της ξαναστέλνω ούτε εγώ, να μιλάω στον τοίχο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #29.155 22-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Click για ανάπτυξη... ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #29.156 22-10-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Click για ανάπτυξη... βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:16 Ο erefer έγραψε: #29.157 22-10-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια εχω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #29.158 22-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω παράπονο, καλός είναι δεν το μετάνιωσα που δεν πήρα θηλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Αντα έγραψε: #29.159 22-10-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτά του κάνει και τον κερδίζει.. εκτός απ'τις λιχουδιές που πρέπει να του δίνει κρυφά.. Click για ανάπτυξη... Φιλάκι απο τη μαμα?? να εισαστε παντα ετσι αγαπημενοι...και οι τρεις σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.160 22-10-08 15:23 Τέλειες φωτό! Τα'΄χω πάρει με την Ina! τα τσέπωσε καλά καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1456 1457 1458 1459 1460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τώρα το παρατήρησα ότι ο Βασίλης έχει αδυναμία στις seal Βιρμανικές και στις seal γυναίκες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #29.150 22-10-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κοιτάξτε πως ποζάρει, εχει μάθει απ'τον Αντρέ Click για ανάπτυξη... αυτο να λεγεται!!!μας φλομωσαν στις φωτο!!!! ειναι πολυ μουρη ο δικος σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Ο erefer έγραψε: #29.151 22-10-08 14:53 Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Ο πυρροθριξ: #29.152 22-10-08 14:54 Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #29.153 22-10-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο να λεγεται!!!μας φλομωσαν στις φωτο!!!! ειναι πολυ μουρη ο δικος σου!!! Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:58 Ο erefer έγραψε: #29.154 22-10-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Click για ανάπτυξη... Μου απάντησε μια φορά και μου είπε αν εχω καινούργιες φωτό να της στείλω, απο εκεί και πέρα ούτε εμένα μου ξαναπάντησε, δεν της ξαναστέλνω ούτε εγώ, να μιλάω στον τοίχο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #29.155 22-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Click για ανάπτυξη... ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #29.156 22-10-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Click για ανάπτυξη... βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:16 Ο erefer έγραψε: #29.157 22-10-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια εχω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #29.158 22-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω παράπονο, καλός είναι δεν το μετάνιωσα που δεν πήρα θηλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Αντα έγραψε: #29.159 22-10-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτά του κάνει και τον κερδίζει.. εκτός απ'τις λιχουδιές που πρέπει να του δίνει κρυφά.. Click για ανάπτυξη... Φιλάκι απο τη μαμα?? να εισαστε παντα ετσι αγαπημενοι...και οι τρεις σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.160 22-10-08 15:23 Τέλειες φωτό! Τα'΄χω πάρει με την Ina! τα τσέπωσε καλά καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1456 1457 1458 1459 1460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κοιτάξτε πως ποζάρει, εχει μάθει απ'τον Αντρέ Click για ανάπτυξη... αυτο να λεγεται!!!μας φλομωσαν στις φωτο!!!! ειναι πολυ μουρη ο δικος σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:53 Ο erefer έγραψε: #29.151 22-10-08 14:53 Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Ο πυρροθριξ: #29.152 22-10-08 14:54 Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #29.153 22-10-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο να λεγεται!!!μας φλομωσαν στις φωτο!!!! ειναι πολυ μουρη ο δικος σου!!! Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:58 Ο erefer έγραψε: #29.154 22-10-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Click για ανάπτυξη... Μου απάντησε μια φορά και μου είπε αν εχω καινούργιες φωτό να της στείλω, απο εκεί και πέρα ούτε εμένα μου ξαναπάντησε, δεν της ξαναστέλνω ούτε εγώ, να μιλάω στον τοίχο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #29.155 22-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Click για ανάπτυξη... ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #29.156 22-10-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Click για ανάπτυξη... βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:16 Ο erefer έγραψε: #29.157 22-10-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια εχω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #29.158 22-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω παράπονο, καλός είναι δεν το μετάνιωσα που δεν πήρα θηλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Αντα έγραψε: #29.159 22-10-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτά του κάνει και τον κερδίζει.. εκτός απ'τις λιχουδιές που πρέπει να του δίνει κρυφά.. Click για ανάπτυξη... Φιλάκι απο τη μαμα?? να εισαστε παντα ετσι αγαπημενοι...και οι τρεις σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.160 22-10-08 15:23 Τέλειες φωτό! Τα'΄χω πάρει με την Ina! τα τσέπωσε καλά καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1456 1457 1458 1459 1460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Ο πυρροθριξ: #29.152 22-10-08 14:54 Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #29.153 22-10-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο να λεγεται!!!μας φλομωσαν στις φωτο!!!! ειναι πολυ μουρη ο δικος σου!!! Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:58 Ο erefer έγραψε: #29.154 22-10-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Click για ανάπτυξη... Μου απάντησε μια φορά και μου είπε αν εχω καινούργιες φωτό να της στείλω, απο εκεί και πέρα ούτε εμένα μου ξαναπάντησε, δεν της ξαναστέλνω ούτε εγώ, να μιλάω στον τοίχο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #29.155 22-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Click για ανάπτυξη... ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #29.156 22-10-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Click για ανάπτυξη... βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:16 Ο erefer έγραψε: #29.157 22-10-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια εχω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #29.158 22-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω παράπονο, καλός είναι δεν το μετάνιωσα που δεν πήρα θηλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Αντα έγραψε: #29.159 22-10-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτά του κάνει και τον κερδίζει.. εκτός απ'τις λιχουδιές που πρέπει να του δίνει κρυφά.. Click για ανάπτυξη... Φιλάκι απο τη μαμα?? να εισαστε παντα ετσι αγαπημενοι...και οι τρεις σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.160 22-10-08 15:23 Τέλειες φωτό! Τα'΄χω πάρει με την Ina! τα τσέπωσε καλά καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1456 1457 1458 1459 1460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #29.153 22-10-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο να λεγεται!!!μας φλομωσαν στις φωτο!!!! ειναι πολυ μουρη ο δικος σου!!! Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:58 Ο erefer έγραψε: #29.154 22-10-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Click για ανάπτυξη... Μου απάντησε μια φορά και μου είπε αν εχω καινούργιες φωτό να της στείλω, απο εκεί και πέρα ούτε εμένα μου ξαναπάντησε, δεν της ξαναστέλνω ούτε εγώ, να μιλάω στον τοίχο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #29.155 22-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Click για ανάπτυξη... ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #29.156 22-10-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Click για ανάπτυξη... βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:16 Ο erefer έγραψε: #29.157 22-10-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια εχω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #29.158 22-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω παράπονο, καλός είναι δεν το μετάνιωσα που δεν πήρα θηλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Αντα έγραψε: #29.159 22-10-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτά του κάνει και τον κερδίζει.. εκτός απ'τις λιχουδιές που πρέπει να του δίνει κρυφά.. Click για ανάπτυξη... Φιλάκι απο τη μαμα?? να εισαστε παντα ετσι αγαπημενοι...και οι τρεις σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.160 22-10-08 15:23 Τέλειες φωτό! Τα'΄χω πάρει με την Ina! τα τσέπωσε καλά καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1456 1457 1458 1459 1460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αυτο να λεγεται!!!μας φλομωσαν στις φωτο!!!! ειναι πολυ μουρη ο δικος σου!!! Click για ανάπτυξη... Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:58 Ο erefer έγραψε: #29.154 22-10-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Click για ανάπτυξη... Μου απάντησε μια φορά και μου είπε αν εχω καινούργιες φωτό να της στείλω, απο εκεί και πέρα ούτε εμένα μου ξαναπάντησε, δεν της ξαναστέλνω ούτε εγώ, να μιλάω στον τοίχο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #29.155 22-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Click για ανάπτυξη... ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #29.156 22-10-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Click για ανάπτυξη... βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:16 Ο erefer έγραψε: #29.157 22-10-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια εχω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #29.158 22-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω παράπονο, καλός είναι δεν το μετάνιωσα που δεν πήρα θηλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Αντα έγραψε: #29.159 22-10-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτά του κάνει και τον κερδίζει.. εκτός απ'τις λιχουδιές που πρέπει να του δίνει κρυφά.. Click για ανάπτυξη... Φιλάκι απο τη μαμα?? να εισαστε παντα ετσι αγαπημενοι...και οι τρεις σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.160 22-10-08 15:23 Τέλειες φωτό! Τα'΄χω πάρει με την Ina! τα τσέπωσε καλά καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1456 1457 1458 1459 1460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!! δεν της ξαναγραφω.. Click για ανάπτυξη... Μου απάντησε μια φορά και μου είπε αν εχω καινούργιες φωτό να της στείλω, απο εκεί και πέρα ούτε εμένα μου ξαναπάντησε, δεν της ξαναστέλνω ούτε εγώ, να μιλάω στον τοίχο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:00 Ο πυρροθριξ: #29.155 22-10-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Click για ανάπτυξη... ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #29.156 22-10-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Click για ανάπτυξη... βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:16 Ο erefer έγραψε: #29.157 22-10-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια εχω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #29.158 22-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω παράπονο, καλός είναι δεν το μετάνιωσα που δεν πήρα θηλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Αντα έγραψε: #29.159 22-10-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτά του κάνει και τον κερδίζει.. εκτός απ'τις λιχουδιές που πρέπει να του δίνει κρυφά.. Click για ανάπτυξη... Φιλάκι απο τη μαμα?? να εισαστε παντα ετσι αγαπημενοι...και οι τρεις σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.160 22-10-08 15:23 Τέλειες φωτό! Τα'΄χω πάρει με την Ina! τα τσέπωσε καλά καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1456 1457 1458 1459 1460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα? Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι Click για ανάπτυξη... ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:02 Ο πυρροθριξ: #29.156 22-10-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Click για ανάπτυξη... βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:16 Ο erefer έγραψε: #29.157 22-10-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια εχω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #29.158 22-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω παράπονο, καλός είναι δεν το μετάνιωσα που δεν πήρα θηλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Αντα έγραψε: #29.159 22-10-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτά του κάνει και τον κερδίζει.. εκτός απ'τις λιχουδιές που πρέπει να του δίνει κρυφά.. Click για ανάπτυξη... Φιλάκι απο τη μαμα?? να εισαστε παντα ετσι αγαπημενοι...και οι τρεις σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.160 22-10-08 15:23 Τέλειες φωτό! Τα'΄χω πάρει με την Ina! τα τσέπωσε καλά καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1456 1457 1458 1459 1460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα.. Click για ανάπτυξη... βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:16 Ο erefer έγραψε: #29.157 22-10-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια εχω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #29.158 22-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω παράπονο, καλός είναι δεν το μετάνιωσα που δεν πήρα θηλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Αντα έγραψε: #29.159 22-10-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτά του κάνει και τον κερδίζει.. εκτός απ'τις λιχουδιές που πρέπει να του δίνει κρυφά.. Click για ανάπτυξη... Φιλάκι απο τη μαμα?? να εισαστε παντα ετσι αγαπημενοι...και οι τρεις σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.160 22-10-08 15:23 Τέλειες φωτό! Τα'΄χω πάρει με την Ina! τα τσέπωσε καλά καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1456 1457 1458 1459 1460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!! Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!! δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια εχω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #29.158 22-10-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω παράπονο, καλός είναι δεν το μετάνιωσα που δεν πήρα θηλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Αντα έγραψε: #29.159 22-10-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτά του κάνει και τον κερδίζει.. εκτός απ'τις λιχουδιές που πρέπει να του δίνει κρυφά.. Click για ανάπτυξη... Φιλάκι απο τη μαμα?? να εισαστε παντα ετσι αγαπημενοι...και οι τρεις σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.160 22-10-08 15:23 Τέλειες φωτό! Τα'΄χω πάρει με την Ina! τα τσέπωσε καλά καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1456 1457 1458 1459 1460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!! εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..την αλλη φορα.. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω παράπονο, καλός είναι δεν το μετάνιωσα που δεν πήρα θηλυκό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Αντα έγραψε: #29.159 22-10-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτά του κάνει και τον κερδίζει.. εκτός απ'τις λιχουδιές που πρέπει να του δίνει κρυφά.. Click για ανάπτυξη... Φιλάκι απο τη μαμα?? να εισαστε παντα ετσι αγαπημενοι...και οι τρεις σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.160 22-10-08 15:23 Τέλειες φωτό! Τα'΄χω πάρει με την Ina! τα τσέπωσε καλά καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1456 1457 1458 1459 1460 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1458 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτά του κάνει και τον κερδίζει.. εκτός απ'τις λιχουδιές που πρέπει να του δίνει κρυφά.. Click για ανάπτυξη... Φιλάκι απο τη μαμα?? να εισαστε παντα ετσι αγαπημενοι...και οι τρεις σας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.160 22-10-08 15:23 Τέλειες φωτό! Τα'΄χω πάρει με την Ina! τα τσέπωσε καλά καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τέλειες φωτό! Τα'΄χω πάρει με την Ina! τα τσέπωσε καλά καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.