Birman-maniacs

Με ξύπνησε στις 6 το πρωί με μια πατούσα στο πρόσωπο, δεν είχε κροκέτες:lol::lol::lol:
Βλέποντας τις φωτό καταλαβαίνω το γιατί! Τέλειος και τεράστιος!! :up:
ο φιλος μου,το χασκυ!!!!τι καλο που ειναι!!

εμ τι γατομπαμπας εισαι?:lol:

μπραβο που τα καταφερες!!!τωρα καταλαβα γιατι την διαλεξες και ας μην ειχε και καλτσακια!!!

τελεια τα λες και το Βερολινο τελειο!!!:)
Δανάκο με έχεις τελειώσει με αυτό που είπες... πραγματικά είσαι μέσα στη καρδιά μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιτάξτε πως ποζάρει, εχει μάθει απ'τον Αντρέ:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτά του κάνει και τον κερδίζει.. εκτός απ'τις λιχουδιές που πρέπει να του δίνει κρυφά..:lol::lol::lol:
τώρα το παρατήρησα ότι ο Βασίλης έχει αδυναμία στις seal Βιρμανικές και στις seal γυναίκες! :lol:

Εδω φαινεται ειτε σαν να χασμουριεται ειτε σαν φωναζει στον κοσμο εξω!!!!!!! :lol::lol:
Κουνήθηκε η φωτογραφική αλλιώς θα εβγαινε τέλεια, θα τον βγάλω όμως καποια στιγμή:D

Βλέποντας τις φωτό καταλαβαίνω το γιατί! Τέλειος και τεράστιος!! :up:

Δανάκο με έχεις τελειώσει με αυτό που είπες... πραγματικά είσαι μέσα στη καρδιά μου...

τώρα το παρατήρησα ότι ο Βασίλης έχει αδυναμία στις seal Βιρμανικές και στις seal γυναίκες! :lol:

καλοοοοοοο

Εδώ έχει πάρει σοβαρό ύφος:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Κοιτάξτε πως ποζάρει, εχει μάθει απ'τον Αντρέ:lol:
αυτο να λεγεται!!!μας φλομωσαν στις φωτο!!!!
ειναι πολυ μουρη ο δικος σου!!!

Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα?:D
Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι:lol:

Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!!
δεν της ξαναγραφω..

αυτο να λεγεται!!!μας φλομωσαν στις φωτο!!!!
ειναι πολυ μουρη ο δικος σου!!!
Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα:) Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα..:mad::D

Η Ινα σου εχει απαντησει καθολου οταν της στελνεις φωτο του μικρου?εγω της εστειλα δυο φορες φωτο του μικρου και τα νεα του και δεν μου εχει απαντησει ποτε!!!!
δεν της ξαναγραφω..
Μου απάντησε μια φορά και μου είπε αν εχω καινούργιες φωτό να της στείλω, απο εκεί και πέρα ούτε εμένα μου ξαναπάντησε, δεν της ξαναστέλνω ούτε εγώ, να μιλάω στον τοίχο?:lol:

Δανάη εσένα ο Ερωτας παίζει μόνος του? Εννοώ να αρχίζει να τρέχει στα καλά καθούμενα?:D
Το τελευταίο του παιχνίδι είναι τυλιγμένη χαρτοπετσέτα σαν μπάλα, αρχίζει και την κλωτσάει με τα μπροστινά πόδια και το κυνηγάει σε ολο το σπίτι:lol:
ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!!

Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!!

δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !!

Η Κατερίνα είναι η αδυναμία του, αφού οταν ερχόμαστε το βράδυ που την παίρνω απο την δουλειά περιμένει στην πόρτα και νιαουρίζει, την καταλαβαίνει απο την σκάλα:) Εμένα απλώς με περιμένει στην πόρτα..:mad::D
βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!!;)
εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..:Pτην αλλη φορα..;)

ααα καλαααα!!!εχει αρχισει και κανει ψευτικες επιθεσεις στον αερα!Τρεχει απο δω ,τρεχει απο κει!!!λες και του εχω βαλει νεφτι στον κωλο !!!

Το μεγαλυτερο γελιο ειναι οτι στις κινησεις του μου θυμιζει αλογο και οχι γατα!καλπαζει μεσα στο σπιτι...οταν πηδαει εχει εντελως διαφορετικη κινηση απο τον Μελανωρα!πολυ πιο ευελικτος,ευκινητος και συμπιεζεται οπως τα καρτουν.Λες απο κει δεν περναει σιγουρα!κι ομως!συμπιεζεται κανει το σωμα του σχεδον πλακε και χωραει!!!

δεν τον προλαβαινεις κιολας ...φςςςςςς εχει περασει χωρις να τον δεις!!! εσυ ψαχνεις ακομα πισω κι αυτος ειναι ηδη μπροστα και σε περιμενει !!
Τα ίδια εχω και εγώ:lol:

βρε γιατι εγω φαγωθηκα να παρω αρσενικο?για να ειναι κολλημενος πανω μου!!!;)
εσυ για θηλυκο επρεπε να ψαχνεις!!!να απολαμβανεις αυτα που απολαμβανει η Κατερινα τωρα..:Pτην αλλη φορα..;)
Δεν εχω παράπονο, καλός είναι δεν το μετάνιωσα που δεν πήρα θηλυκό:)

Αυτά του κάνει και τον κερδίζει.. εκτός απ'τις λιχουδιές που πρέπει να του δίνει κρυφά..:lol::lol::lol:
Φιλάκι απο τη μαμα?? :redface: να εισαστε παντα ετσι αγαπημενοι...και οι τρεις σας..:):)

Τέλειες φωτό! :up:
Τα'΄χω πάρει με την Ina! :mad::down:τα τσέπωσε καλά καλά.... :mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back