Birman-maniacs

DSCN1046.jpg

φταιω εγώ να κλείσω την πόρτα και να βάλω μπρος το υδρομασάζ..:D
:lol::lol::lol:
Θα εκτοξεύεται σα σφαίρα μετά η Αθηνά απο 'δώ κι απο 'κεί:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φεύγω θα τα πούμε αύριο:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στειλε μαρι λιγο με το κτελ!!!και απο το σημερινο ομως ε?:whistle::whistle::whistle:
καλά φαντάζεσαι να στα στέλναμε Δανάη με το ΚΤΕΛ... όλα αυτά που σου λέμε και να μύριζε όλο το λεωφορείο και μετά εσύ συνάμενη κουνάμενη να τα παραλάμβανες στους Δελφούς....και να σε έβλεπαν οι επιβάτες με τα σάλια να τρέχουν...:P:P:lol:
που τα βρίσκεις μαρι....
το είχε βάλει μια κοπέλα και είχε πει ότι το έχει σε ένα βιβλιοπωλείο στο Περιστέρι... κι εγώ σκέφτηκα το καλό μας Βασίλη... γιατί μου άρεσε το κείμενο...με βλέπω να χωρίζω σύντομα πάντως μετά από αυτό... και μετά παιδιά...αλίμονο σας... όλο σε εσάς θα έρχομαι για αγκαλίτσες, λογάκια κλπ....αν δεν πάω στη φαμίλια μου που θα πάω δηλαδή? :lol:
DSCN1046.jpg

φταιω εγώ να κλείσω την πόρτα και να βάλω μπρος το υδρομασάζ..:D
καλά τέλεια ντουζιέρα... στο τσακ ήμουν προχτές να ανοίξω η άσχετη τα κουμπάκια και να προκαλέσω καμιά έκρηξη! :lol::lol:

Σας είπα ότι χθες έχασα τη Καλυψώ??
Εψαχνα μια ώρα... και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι έβαλα πλυντήριο... μηχανικά... έριξα το απορρυπαντικό κλπ...
Ξαφνικά θυμήθηκα ότι κανά 2 φορές είχε χωθεί μέσα όταν ήταν ανοιχτό... για δευτερόλεπτα έχασα τη γη κάτω απ'τα ποδια μου...:blink:αλλά λέω δεν μπορεί μωρέ...:hmm:
τελικά ήταν πάνω στη παλιά αντικέ ντουλάπα στο γατοδωμάτιο μέσα σε μια παλιά βαλίτσα που το έχει κάνει στέκι τελευταία...:lol:
Στο δωμάτιο Μοναστηράκι δηλαδή... :lol:
Ειναι αυτή που φαίνεται στη φωτό με τη πολυκατοικία...

Σας είπα ότι χθες έχασα τη Καλυψώ??
Εψαχνα μια ώρα... και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι έβαλα πλυντήριο... μηχανικά... έριξα το απορρυπαντικό κλπ...
Ξαφνικά θυμήθηκα ότι κανά 2 φορές είχε χωθεί μέσα όταν ήταν ανοιχτό... για δευτερόλεπτα έχασα τη γη κάτω απ'τα ποδια μου...:blink:αλλά λέω δεν μπορεί μωρέ...:hmm:
τελικά ήταν πάνω στη παλιά αντικέ ντουλάπα στο γατοδωμάτιο μέσα σε μια παλιά βαλίτσα που το έχει κάνει στέκι τελευταία...:lol:
Στο δωμάτιο Μοναστηράκι δηλαδή... :lol:
Ειναι αυτή που φαίνεται στη φωτό με τη πολυκατοικία...
πω πω...ευτυχως!!!!!!!!!!

πω πω...ευτυχως!!!!!!!!!!
φαντάζεσαι να την έλουζα με το απορρυπαντικό που βιαστικά θα έριχνα μέσα και μετά να μου έβγαινε σαν το ροζ πάνθηρα πον πον? :lol:

φαντάζεσαι να την έλουζα με το απορρυπαντικό που βιαστικά θα έριχνα μέσα και μετά να μου έβγαινε σαν το ροζ πάνθηρα πον πον? :lol:

καλα φοβερός ο ροζ πανθηρ...:):lol:

Το φανταζεσαι ομως να ξεβαφε??????:blink::lol::lol:

Το φανταζεσαι ομως να ξεβαφε??????:blink::lol::lol:
αν ήταν να ασπρίσουν οι πατούσες της και να ανοίξει το χρώμα απ΄το κορμάκι της τέλεια θα ήταν! :up::P:lol:

αν ήταν να ασπρίσουν οι πατούσες της και να ανοίξει το χρώμα απ΄το κορμάκι της τέλεια θα ήταν! :up::P:lol:
Να εβγαινε καταλευκη σαν το χιονι?????? :lol::lol::lol:

κανε ντεκαπαζ!!!!!!:lol::lol::lol:

σας αφήνω, πάω γυμνάστηριο...:)

Χαιρετε και απο μενα!!! Τι κανετε? Εγω σήμερα καλά! Εχουμε έξοδο με φιλενάδα παρακαλώ σε εστιατόριο. Ουφ καιρός μου ήταν. Δουλειά δουλειά δουλειά επηξά πια!! και λίγο διασκέδαση καλή είναι.

Ερώτησις. Το σαιτ με τα διακοσμητικά αυτοκόλητα για τον τοίχο ποιο ειναι?

Αν δεν κάνω λάθος cosy corner λεγεται... Google it γιατί μ΄'αυτές εδώ τιε πολυγραφότατες δεν ξερω κι εγωω ποσο πίσω είναι το link...:P

Αν δεν κάνω λάθος cosy corner λεγεται... Google it γιατί μ΄'αυτές εδώ τιε πολυγραφότατες δεν ξερω κι εγωω ποσο πίσω είναι το link...:P

Κατι βλακειες μου βγαζει. Να παρει η ευχη. Μαλλον πρεπει να παω σελιδα σελιδα εδω μεσα μεχρι να το βρω :/:

Έλα το βρήκα: https://www.cosycorner.gr/products/index.php?lang=gr&ctg=106 .Είναι τέλεια, τα θέλω όλα....:D

Έλα το βρήκα: https://www.cosycorner.gr/products/index.php?lang=gr&ctg=106 .Είναι τέλεια, τα θέλω όλα....:D

Ευχαριστώ πολύ!!!! :D:D

Εγώ ήδη έχω αρχίσει και κάνω σχέδια! "Αυτό το αυτοκόλητο θα είναι ωραίο στο σαλόνι....και αυτό θα πηγαίνει τελεια στην κρεβατοκάμαρα....." χιχιχιχιχι :lol::lol::lol::lol:

Ευχαριστώ πολύ!!!! :D:D

Εγώ ήδη έχω αρχίσει και κάνω σχέδια! "Αυτό το αυτοκόλητο θα είναι ωραίο στο σαλόνι....και αυτό θα πηγαίνει τελεια στην κρεβατοκάμαρα....." χιχιχιχιχι :lol::lol::lol::lol:
πολύ ωραία πράγματι!
Ποτε έρχεσαι Ελλάδα είπες??:)

Ασε και μένα μου αρέσουν πολλά αλλά ειναι μυστήριο το σπίοτι μου με πολλά, παλιά έπιπλα και δεν υπάρχουν πολλοί τοίχοι να εκμεταλλευτεί κανείς.Το μόνο δωμάτιο που έχει υποτυπώδη διακόσμηση και εναν σχετικά εκμεταλεύσιμο τοίχο είναι το δωμάτιο μου...:down:

πολύ ωραία πράγματι!
Ποτε έρχεσαι Ελλάδα είπες??:)

Να πω την αλήθεια έχω βάλει μπρος τις διαδικασίες και προσπαθω να δω αν καταφέρνω να έρθω γύρω στις 10 με 15 δεκεμβρίου! :up::up:

Ασε και μένα μου αρέσουν πολλά αλλά ειναι μυστήριο το σπίοτι μου με πολλά, παλιά έπιπλα και δεν υπάρχουν πολλοί τοίχοι να εκμεταλλευτεί κανείς.Το μόνο δωμάτιο που έχει υποτυπώδη διακόσμηση και εναν σχετικά εκμεταλεύσιμο τοίχο είναι το δωμάτιο μου...:down:

Αυτό είναι το καλό με μένα. Οτι θα έρθω ελλάδα θα μέινω λίγο με τους γονείς μου μέχρι να φύγουν οι ενοικιαστές απο το σπίτι μου και μετά θα μπώ στο σπιτάκι μου και θα είναι άδειο και θα μπορώ να το διακοσμήσω οπως εγώ θέλω!!! :up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back