Birman-maniacs

εξακόσια πενήντα! :)

ΤΕΛΕΙΑ...γιατι δεν το κλείνει μπαμ μπαμ?μην το σκεφτεται καθόλου η Ζωή...εδώ εμεις δεν έχουμε μία και το πήραμε...:lol:

βρήκα τροφή που δεν την χλαπακιάζει το Αθηνιω...oral, για να φτιάξουμε και λίγο τα δόντια μας...και είτε δεν της αρέσει πολύ είτε παιδεύεται λόγω του ότι είναι μεγάλες και βαριέται να μασάει...πάντως μένουν στο πιάτο...:lol::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γουστάρω τους κολλημένους!!! :up:
Μπράβο Ζωή! Η κυρα ξανθιά Σουηδέζα ούτε φωνή ούτε ακρόαση?? :hmm:
Με τις Γερμανίδες που μείνατε τελικά στην αλληλογραφία σας??

Τίποτα, μάλλον καπου δεν της αρέσαμε:P είναι και ο dead line σήμερα...
Μου είπαν πως αν δεν τα βρω μαζι της θα βρούμε άλλο γατάκι κ.τ.λ.π.
Μου έδωσαν και ξανά το e-mail της μήπως το εγραφα λάθος αλλα δεν...! (Προσπαθώ να πίσω τον φίλο μου για την ενήλικη:P)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλά σήμερα κρύωσε ο καιρός...το βράδυ παίζει τζάκι και Αθηνιω αγκαλιά...:)

Τίποτα, μάλλον καπου δεν της αρέσαμε:P είναι και ο dead line σήμερα...
Μου είπαν πως αν δεν τα βρω μαζι της θα βρούμε άλλο γατάκι κ.τ.λ.π.
Μου έδωσαν και ξανά το e-mail της μήπως το εγραφα λάθος αλλα δεν...! (Προσπαθώ να πίσω τον φίλο μου για την ενήλικη:P)

γιατί να πάρεις ενηλικο ρε Ζωή...δεν μπορεις να βρεις τα χρήματα για το ωραίο tortimouse?αλλιως περίμενε...ένα μωρό έχει άλλη χάρη...;)φαντάσου εγώ την πήρα 6 μηνών και πάλι μου φαινόταν μεγάλη...:/:

ΤΕΛΕΙΑ...γιατι δεν το κλείνει μπαμ μπαμ?μην το σκεφτεται καθόλου η Ζωή...εδώ εμεις δεν έχουμε μία και το πήραμε...:lol:

βρήκα τροφή που δεν την χλαπακιάζει το Αθηνιω...oral, για να φτιάξουμε και λίγο τα δόντια μας...και είτε δεν της αρέσει πολύ είτε παιδεύεται λόγω του ότι είναι μεγάλες και βαριέται να μασάει...πάντως μένουν στο πιάτο...:lol::up:
πως πάνε από θερμίδες Βασάκο?? Να τις πάρω κι εγώ για το χοντρό?
Είμαι σε απόγνωση:(... έχω έναν χοντρό γάτο που θέλει δίαιτα... μια ενήλικη μετρίου μεγέθους θηλυκιά... και σε λίγο μια μικρή στην ανάπτυξη... το χωροφύλακα θα κάνω από πάνω τους και θα τα βάζω σε 3 διαφορετικά δωμάτια?? :(
Ισως να δίνω και στις δύο θηκυκές Kitten όσο δεν χοντραίνει η Καλυψώ και χώρια στο Μορφέα... αλλά όλη μέρα η μικρή δεν θα πρέπει να μασουλάει??
Τι να κάνω?? :(:(

φευγω για ενα γρήγορο καφέ και κάτι ψωνάκια...;)

πως πάνε από θερμίδες Βασάκο?? Να τις πάρω κι εγώ για το χοντρό?
Είμαι σε απόγνωση:(... έχω έναν χοντρό γάτο που θέλει δίαιτα... μια ενήλικη μετρίου μεγέθους θηλυκιά... και σε λίγο μια μικρή στην ανάπτυξη... το χωροφύλακα θα κάνω από πάνω τους και θα τα βάζω σε 3 διαφορετικά δωμάτια?? :(
Ισως να δίνω και στις δύο θηκυκές Kitten όσο δεν χοντραίνει η Καλυψώ και χώρια στο Μορφέα... αλλά όλη μέρα η μικρή δεν θα πρέπει να μασουλάει??
Τι να κάνω?? :(:(

θα τη χωρίζεις για να τρώει...επρεπε ήδη να έχεις πάρει Light για τον χοντρο, αλλά και αυτές έχουν 15% λίπος...καλά ειναι, εμένα δεν τις τρώει πολύ, αυτό ειναι το καλό...:happy:

μαζεμένα ε?? Εχουμε έξοδα τώρα! :P:lol:

μπα ψιλοπράγματα απο σουπερ μαρκες..οικονομία τώρα...νέο μέλος έρχεται....:)

θα τη χωρίζεις για να τρώει...επρεπε ήδη να έχεις πάρει Light για τον χοντρο, αλλά και αυτές έχουν 15% λίπος...καλά ειναι, εμένα δεν τις τρώει πολύ, αυτό ειναι το καλό...:happy:
Θα του πάρω τη slimness της Pure Feline...

Μακάρι Βάσια μου να μπορούσα να παρω και σήμερα ένα γατάκι..Αλλά πρέπει να απολυμάνω όλο το σπίτι πολύ καλά και να αφήσω ένα μικρό διάστημα να περάσει για να πάρω άλλο.Το μικρό μας έπασχε απο λοιμώδη περιτονίτιδα δυστυχώς....Προς το παρόν παρηγορούμε με τα γατάκια της γειτονιάς...

Μακάρι Βάσια μου να μπορούσα να παρω και σήμερα ένα γατάκι..Αλλά πρέπει να απολυμάνω όλο το σπίτι πολύ καλά και να αφήσω ένα μικρό διάστημα να περάσει για να πάρω άλλο.Το μικρό μας έπασχε απο λοιμώδη περιτονίτιδα δυστυχώς....Προς το παρόν παρηγορούμε με τα γατάκια της γειτονιάς...
Η βάσια δεν ήξερε την ιστορία... είναι κτηνίατρος... μπορεί κι αυτή να σου πει τη γνώμη της! :)

Καλημέρα βιρμανάκια μου....τι κάνετε?:)
Έχει μέρες να τα πούμε....είχα τρεχάματα με την σχολή:/:....μου λείψατε! Τι κάνουν τα μωρά σας?
Γιούλη μου....μετράμε μέρες πια, έτσι?:up:

Έχει μέρες να τα πούμε....είχα τρεχάματα με την σχολή:/:....μου λείψατε! Τι κάνουν τα μωρά σας?
Καλώς τη φοιτητριούλα μας!! :)
Καλά είμαστε όλοι..όλα τα μωρά μας είναι πολύ καλά... και κλασικά βοηθούμε νέους Birmaniacs στην απόκτηση Βιρμανακίου...:lol:

Εσείς?? Εμεινες μόνη με το ζεύγος?? Κανένα νεο για τα ασημένια ραβδωτά?

Kαλημέρα!

Κοιτάξτε τι μου έγραψε η Ina για το μπλε Βιρμανάκι (το κουχ κουχ)!:P:lol:

Hi Julie,
how are you?
Today I was with „Rudi“ at the vet fort he first vaccination…. And- what can I say…: Rudi is a girl!!! The vet looked a few times- but he could not find the „small difference“…
So- Rudi is a girl- now „he“ is „Rosa“…Funny, isnt`t it?
So- if your friend is still interested in a girl- you can tell it to her.

Greetings,
Ina

Ο Rudi έγινε Rosa! :lol:
Μήπως ενδιαφέρει τη Ζωή?:hmm: Είναι μια μπλε Βιρμανούλα στο Aachen της Γερμανίας αλλά κάνει 920 ευρώ και πρέπει να την δώσουν Νοέμβρη γιατι το Δεκέμβρη θα πάνε ταξείδι...
copy paste τα κανει τα mail της αυτη!!!!το ιδιο ακριβως μου εστειλε!!!:lol::lol::lol:

ειδες Βασάκο?? Και τα δύο κουχ κουχ και τα δύο αντροφέρνανε!! :blink:
Τελικά μάλλον το κουχ κουχ είναι θηλυκό σύνδρομο! :lol:
μπα!!!και ο δικος μου το κανει που και που...

εξακόσια πενήντα! :)
πολυ καλα ειναι!!!!

καλημερα Νικολετα!!!κι εσυ μας ελειψες!!!:)

Καλώς τη φοιτητριούλα μας!! :)
Καλά είμαστε όλοι..όλα τα μωρά μας είναι πολύ καλά... και κλασικά βοηθούμε νέους Birmaniacs στην απόκτηση Βιρμανακίου...:lol:

Εσείς?? Εμεινες μόνη με το ζεύγος?? Κανένα νεο για τα ασημένια ραβδωτά?

Έτσι έτσι....να βοηθάτε να γίνεται ακόμα πιο πολλοί!!!:D
Εγώ έμεινα με το ζεύγος Ραίσα -Φιντέλ....αύριο φεύγει και ο Μπουμπούκος για Ρόδο και μετά ξεπαιδιάσαμε :lol:....ευτυχώς όλα μας τα μωρά πήγαν σε καλά χέρια!:up:
Άντε, τώρα η σειρά σας;):up:

Δανάκο τσίμπα εσύ τη Rosa τη ναζιάρα!! :lol:
Ελα μωρέ τσάμπα πράμα... μα κι αυτή η Ina... Με το καλημέρα σας 920! :blink::P:lol::lol:

Έτσι έτσι....να βοηθάτε να γίνεται ακόμα πιο πολλοί!!!:D
Εγώ έμεινα με το ζεύγος Ραίσα -Φιντέλ....αύριο φεύγει και ο Μπουμπούκος για Ρόδο και μετά ξεπαιδιάσαμε :lol:....ευτυχώς όλα μας τα μωρά πήγαν σε καλά χέρια!:up:
Άντε, τώρα η σειρά σας;):up:
ναι:hmm:... αφού αδυνατίσω το χοντρό.... και συνέλθει από το Σεμελοσοκ η Καλυψώ....κάτι μπορεί να γίνει... :lol:
λέτε μωρέ τελικά αν της πηδοκοπάει και τις δύο μαζί ο χοντρούλης μου? :lol:

Δανάκο τσίμπα εσύ τη Rosa τη ναζιάρα!! :lol:
Ελα μωρέ τσάμπα πράμα... μα κι αυτή η Ina... Με το καλημέρα σας 920! :blink::P:lol::lol:
εμενα λιγο σκουρα μου φαινεται στο κορμακι!!!!αλλα τα markings ειναι πολυ καλα!!!αυτο ειναι για την κοπελα που ηθελε μια σαν τον Μορφεα,αλλα οπως φαινεται στην φωτογραφια της Γιουλης,με πιο σκουρο σωμα,αλλα οχι και σαν της Καλυψως.Ταμαμ!!!;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back