Birman-maniacs

ναι:hmm:... αφού αδυνατίσω το χοντρό.... και συνέλθει από το Σεμελοσοκ η Καλυψώ....κάτι μπορεί να γίνει... :lol:
λέτε μωρέ τελικά αν της πηδοκοπάει και τις δύο μαζί ο χοντρούλης μου? :lol:
ποσες φορες πρεπει να πω οτι ο Μορφεας δεν ειναι χοντρος?:mad:
Μη την ακουτε μωρε!!!!μια χαρα ειναι το παιδι!!!αν δεν εχουμε τα πιασιματακια μας τι θα πιανουμε κυρια μου?:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

voila

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μη την ακουτε μωρε!!!!μια χαρα ειναι το παιδι!!!αν δεν εχουμε τα πιασιματακια μας τι θα πιανουμε κυρια μου?:lol:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ:up: ακούς εκεί χοντρό το μωρό μας!!!!:mad::mad::mad:

εμενα λιγο σκουρα μου φαινεται στο κορμακι!!!!αλλα τα markings ειναι πολυ καλα!!!αυτο ειναι για την κοπελα που ηθελε μια σαν τον Μορφεα,αλλα οπως φαινεται στην φωτογραφια της Γιουλης,με πιο σκουρο σωμα,αλλα οχι και σαν της Καλυψως.Ταμαμ!!!;)
Ναι για την ειδική παραγγελία της Θένια.. που θέλει συγκεκριμένο χρώμα...συγκεκριμένα χρήματα... και συγκεκριμένη εποχή που θα το πάρει... ως τη τρίτη γάτα!:lol:
Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΧΟΝΤΡΟΣ!! ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΦΩΤΟ!:lol:
Δεν βλέπουμε κάτι...:hmm:

Καλημερα!
Ωραιο παιδια το ταρτατουγακι,μου αρεσουν πολυ οι πινελιες που εχει στο ποδαρακι της.Το μπλε τι κατηγορια εχει βγει;Αλμυρουτσικη η τιμη του ε;Για τοσο σκουρο σωματακι...

Καλημερα!
Ωραιο παιδια το ταρτατουγακι,μου αρεσουν πολυ οι πινελιες που εχει στο ποδαρακι της.Το μπλε τι κατηγορια εχει βγει;Αλμυρουτσικη η τιμη του ε;Για τοσο σκουρο σωματακι...
Καλημέρα Δώρα!
Μωρέ τι αλμυρή...λύσσα είναι!!:lol: Και να φανταστείς ότι η Ιna τον βάφτησε show με το που γεννήθηκε σχεδόν...:mad:
Τέλος πάντων...

Είδες η ταρταρουγίτσα ιδιαίτερη που είναι??
Σκεφτόμουν ότι αν είχα ποτέ ταρταρούγα θα την έλεγα "Τορτέλ" και χαιδευτικά θα την φώναζα "Τορτελίνι"... και θα την έτρωγα όλη την ώρα.. καθ'ότι και λάτρης των ζυμαρικών! :P:lol:

Καλημέρα Δώρα!
Μωρέ τι αλμυρή...λύσσα είναι!!:lol: Και να φανταστείς ότι η Ιna τον βάφτησε show με το που γεννήθηκε σχεδόν...:mad:
Τέλος πάντων...

Σκεφτόμουν ότι αν είχα ποτέ ταρταρούγα θα την έλεγα "Τορτέλ" και χαιδευτικά θα την φώναζα "Τορτελίνι"... και θα την έτρωγα όλη την ώρα.. καθ'ότι και λάτρης των ζυμαρικών! :P:lol:
να παρω κι εγω εναν αρσενικο κρεμ και να τον φωναζω a la creme...
κι ετσι αν ζευγαρωσουν θα εχουμε Τορτελινι a la creme:lol::lol::lol::lol:

να παρω κι εγω εναν αρσενικο κρεμ και να τον φωναζω a la creme...
κι ετσι αν ζευγαρωσουν θα εχουμε Τορτελινι a la creme:lol::lol::lol::lol:
:lol::up::lol::up::lol::up::lol::up::lol:
που θα είναι για φάγωμα...

Καλημέρα Δώρα!
Τέλος πάντων...
καλα η Ινα ειναι ο,τι να'ναι μου φαινεται!!!!τις ειχα στειλει ενα σωρο mail απο τοτε που πηρα τον Ερωτα,μονο στο πρωτο μου ειχε απαντησει!τωρα θυμηθηκε να μου στειλει για να προμοταρει το μικρο μπλε κοριτσακι!σου λεει μπορει να το θελει αυτη...ασε που δεν μου φαινεται και για show που λεει αυτη.Ο καθενας ο,τι θελει λεει!καλα η ιστορια με τους εκτροφεις,μεγαλη πικρα!!!:down:

Γιουλακο σε τι ονομα εχεις τις φωτο στο gallery?εψαχνα χθες να δειξω στην αδελφη μου την Καλυψω και δεν μπορουσα να τις βρω.Το απογευμα που τις χαζευα μονη μου ειχα μπει απο ενα link που ειχες βαλει και δεν θυμαμαι που ειναιιιιιι νιεεεε

:lol:Ωραια εμπνευση!:lol:Ειχα εναν γνωστο μου που ειχε μια σκυλιτσα,την Τεκιλα.Και τα μικρα της τα εβγαλε Χοσέ και Κούέρβο,απαιχτο διδυμο!:up:
Ομορφη ειναι η ταρταρουγιτσα,μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο καποιες που εχουν πολλα,ανοιχτα και ανακατεμενα χρωματα.Και νομιζω θα γινει ακομα πιο ομορφη οσο μεγαλωνει και "δενει" το σωμα της.
Γιουλη,διαβαζα πιο πανω για το θεμα της τροφη του ζουμπουρλου.Τωρα που πηγα Ροδο,βγηκα μια ειδικη τροφη της royal για σιαμ,που εχει πολυ μεγαλους κοκκους,σαν βωλοι ειναι να φανταστεις.Επειδη η Μόιρα τελευταια γκρινιάζει πολύ για εξτρα φαγητο,της βάζω εναλλάξ αυτή την τροφη με την κανονικη της και πιανει το κολπο,δεν τρωει μεγαλη ποσοτητα!Δεν ξερω αν κανει και για βιρμανιας,αλλα το διαφορετικο που διαβαζω οτι εχει ειναι απλα καποια ελαια για την ενισχυση του χρωματος και των ματιων.

Γιουλακο σε τι ονομα εχεις τις φωτο στο gallery?εψαχνα χθες να δειξω στην αδελφη μου την Καλυψω και δεν μπορουσα να τις βρω.Το απογευμα που τις χαζευα μονη μου ειχα μπει απο ενα link που ειχες βαλει και δεν θυμαμαι που ειναιιιιιι νιεεεε

Gallery - Οι γάτες μου - 2η σελλίδα - ΓΙΟΥΛΗ
Μπαίνουν στο ψευδώνυμο του καθενός... εκεί είναι και της Βάσιας. :)
Φιλάκια στη θαυμάστρια της Καλυψούς να δώσεις! :)

:lol:Ωραια εμπνευση!:lol:Ειχα εναν γνωστο μου που ειχε μια σκυλιτσα,την Τεκιλα.Και τα μικρα της τα εβγαλε Χοσέ και Κούέρβο,απαιχτο διδυμο!:up:
Ομορφη ειναι η ταρταρουγιτσα,μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο καποιες που εχουν πολλα,ανοιχτα και ανακατεμενα χρωματα.Και νομιζω θα γινει ακομα πιο ομορφη οσο μεγαλωνει και "δενει" το σωμα της.
Γιουλη,διαβαζα πιο πανω για το θεμα της τροφη του ζουμπουρλου.Τωρα που πηγα Ροδο,βγηκα μια ειδικη τροφη της royal για σιαμ,που εχει πολυ μεγαλους κοκκους,σαν βωλοι ειναι να φανταστεις.Επειδη η Μόιρα τελευταια γκρινιάζει πολύ για εξτρα φαγητο,της βάζω εναλλάξ αυτή την τροφη με την κανονικη της και πιανει το κολπο,δεν τρωει μεγαλη ποσοτητα!Δεν ξερω αν κανει και για βιρμανιας,αλλα το διαφορετικο που διαβαζω οτι εχει ειναι απλα καποια ελαια για την ενισχυση του χρωματος και των ματιων.
Σε ευχαριστώ Δωράκι!
Θα πάρω τη slimness προς το παρόν και μετά την Oral για τα δοντάκια που έχει μεγάλες κροκέτες κι αυτή...και βλέπουμε...:hmm:

Καλημέρα Δώρα!
Τέλος πάντων...

Τέλειο? Εγώ μάλον θα την πω Άσσα απο το Νεγάσσα(Ελεος ξερώ:P) Asha λοιπόν... Ειναι το αποτέλεσμα αναμηξης τον αρχίκων των ονομάτων της αδερφής μου, του φιλου μου, του κολλητού μου και τω τεσσάρων κολιτων μου απο εδω:P(how pathetic is that?):lol:

ιδού! :)
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=11469

ευχαριστω!!!θα το δειξω στην Καλυψωfan το βραδυ που θα παω σπιτι!!!:)

ηρθα πάλι...μαρί Δανάη το κινητό το έχεις για ομορφιά?σηκωσε το και καμια φορα...:P

Τέλειο? Εγώ μάλον θα την πω Άσσα απο το Νεγάσσα(Ελεος ξερώ:P) Asha λοιπόν... Ειναι το αποτέλεσμα αναμηξης τον αρχίκων των ονομάτων της αδερφής μου, του φιλου μου, του κολλητού μου και τω τεσσάρων κολιτων μου απο εδω:P(how pathetic is that?):lol:
εξυπνο!! :up:Μου αρέσει και το Asra που στα αραβικά σημαίνει "ταξείδι με τη νύχτα" και ταιριάζει σε μελαχρινές...

Γιούλη αφιερωμένο σε σένα: το ζουζουνάκι μου θα έρθει σε 8 μέρες και 9 ώρες και κάτι ψιλά δευτερόλεπτα...:P

Γιούλη αφιερωμένο σε σένα: το ζουζουνάκι μου θα έρθει σε 8 μέρες και 9 ώρες και κάτι ψιλά δευτερόλεπτα...:P
:lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back