Birman-maniacs

Καλα τη μιμεισαι ε;:lol:
Καλε παρεξηγηθηκε ο Σειριος και δεν ερχεται αγκαλια μου.Οχι να τον αφηνα τον τραμπουκο...Να μου εκανε το νεραιδακι ριγε!:lol:
κανει μουτρα ε?:lol::lol::lol:
ετσι μου κανει και ο μεγαλος και ο μικρος οταν τους μαλωνω!!!ο μικρος κλαιει κιολας!!!σημερα κοντεψε να ξηλωσει την ρομπα που φορουσα στο σπιτι και τον μαλωσα και τον κατεβασα απο τα ποδια μου και μετα εξαφανιστηκε!!!Δεν τον εβρησκα πουθενα!!!ειχε τρυπωσει κατω απο το παπλωμα και δεν εβγαινε !!ξαφνικα βλεπω κατι να κουνιεται και μια λευκη πατουσα να βγαινει απο μια τρυπα!!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι αυτο με το χωσιμο κατω απο τα σκεπασματα μου το κανει η Μόιρα,πολυ γελιο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελικα τα δικα σου ζουν απολυτα αρμονικα μαζι τωρα πια ε?:)

κανει μουτρα ε?:lol::lol::lol:
ετσι μου κανει και ο μεγαλος και ο μικρος οταν τους μαλωνω!!!ο μικρος κλαιει κιολας!!!σημερα κοντεψε να ξηλωσει την ρομπα που φορουσα στο σπιτι και τον μαλωσα και τον κατεβασα απο τα ποδια μου και μετα εξαφανιστηκε!!!Δεν τον εβρησκα πουθενα!!!ειχε τρυπωσει κατω απο το παπλωμα και δεν εβγαινε !!ξαφνικα βλεπω κατι να κουνιεται και μια λευκη πατουσα να βγαινει απο μια τρυπα!!!:lol::lol::lol:
Ναι...ποδιά δε φοράμε... αλλά τη ρομπίτσα τη φοράμε ε??:P
η μήπως είναι απ'αυτες τις σατέν....τις σέξυ κιτς??:lol:

η Βασια φοράει μια πετσετέ λευκή...;)αλλά μην της το πείτε ότι τη κουτσομπολέυω να μείνει μεταξύ μας κορίτσια και 4,000 χρήστες του mycat ε??:lol:

Ναι τα πανε μια χαρα,η Μόιρα τον έστρωσε!:lol:Παει και τον πλενει οσο κοιμαται,κι αυτος της παραχωρει το καλαθακι του.Χτες ειχα κλεισει τον Σειριο εκτος για να φαει την αντιβιωση,και νιαουριζαν το καθενα απο τη δικη του πλευρα της πορτας.

οχι ειναι μια φουξια φλις με μια χελωνα στην πλατη που λεει hurry up!!!;):P

η Βασια φοράει μια πετσετέ λευκή...;)αλλά μην της το πείτε ότι τη κουτσομπολέυω να μείνει μεταξύ μας κορίτσια και 4,000 χρήστες του mycat ε??:lol:

ειδες οι βαμβακερες?τα ιδια πανω κατω φοραμε!!!!:lol::lol::lol::lol:

Ναι τα πανε μια χαρα,η Μόιρα τον έστρωσε!:lol:Παει και τον πλενει οσο κοιμαται,κι αυτος της παραχωρει το καλαθακι του.Χτες ειχα κλεισει τον Σειριο εκτος για να φαει την αντιβιωση,και νιαουριζαν το καθενα απο τη δικη του πλευρα της πορτας.
αχ τι καλα!!!!τα δικα μου τα σκασμενα ουτε στο διμηνο δεν τα βλεπω...:down:

:lol::P:lol:
τέλεια θα είναι! Αυτή φοράς οταν παίζεις κυνηγητό με το Δημοσθένη?:P:lol:
Βαμβακερένια μου εσύ!!:up:

Υπομονη βρε,φερνε τα σε επαφη συχνα και θα τα βρουν...:up:

ρε συ Δανάη αν μπουζουριάσεις μέσα στο σπίτι το Μελάνωρα και τον έχεις μόνο μέσα σαν το μικρό... οπως αν είχες ένα διαμέρισμα...τι θα κάνουν? Δεν θα συνηθιστούν?? Θέλω να πω μήπως η εναλλακτική ο Μελάνωρ να τη κάνει στη ταράτσα...δεν τους δίνει την ευκαιρία να συνηθιστούν??
Γιατί δεν κάνεις πειράματα όσο είσαι εσύ στο σπίτι ή να κάνετε και βάρδιες και να είστε πάντα κάποιος εκεί να το δοκιμάσετε???
Αν ζούσες σε διαμέρισμα αυτο δεν θα έκανες?:hmm:μαζί δεν θα ήταν όλη μέρα??

Υπομονη βρε,φερνε τα σε επαφη συχνα και θα τα βρουν...:up:
αυτό λέει και το Δωράκι!;)με το που τη κάνει ο κ. Μελάνωρ πέρα μακρυά...στον ασσο το Ερωτάκι κι η Δανάη...

ρε συ Δανάη αν μπουζουριάσεις μέσα στο σπίτι το Μελάνωρα και τον έχεις μόνο μέσα σαν το μικρό... οπως αν είχες ένα διαμέρισμα...τι θα κάνουν? Δεν θα συνηθιστούν?? Θέλω να πω μήπως η εναλλακτική ο Μελάνωρ να τη κάνει στη ταράτσα...δεν τους δίνει την ευκαιρία να συνηθιστούν??
Γιατί δεν κάνεις πειράματα όσο είσαι εσύ στο σπίτι ή να κάνετε και βάρδιες και να είστε πάντα κάποιος εκεί να το δοκιμάσετε???
Αν ζούσες σε διαμέρισμα αυτο δεν θα έκανες?:hmm:μαζί δεν θα ήταν όλη μέρα??
το δοκιμασαμε μια μερα και νυχτα να μην βγει καθολου εξω και μας ταραξε στο νιαουριτο και γενικα ηταν νευρικος.Τωρα ομως τον μαζευω απο το απογευμα.Δεν εχει εξω!
το ξερω οτι θα μου παρει πολυ χρονο...:/:

Μην τον αφηνεις καθολου εξω βρε Δαναη...Οσο περναει ο καιρος χειροτερα ειναι,κρατα τους μεσα και σε δυο βδομαδες θα δεις ποσο θα εχει βελτιωθει η σχεση τους.Απλα μην υποκυπτεις στα παρακαλια...

γεια σας!επέστρεψα απο μία γρήγορη εξόρμηση στη Λαρισα...παρα πολύ ωραία περάσαμε, μόνο που το Αθηνιω γκρίνιαζε στο ταξίδι...:(πήραμε και καινούριο παιχνίδι..καλάμι ψαρεματος με ένα ποντίκι στην άκρη που κάνει πιου πιου...:)Γιούλη είπα και για σένα,ήταν το τελευταίο, βέβαια η Αθηνα δεν το τιμα και τοσο...ελπίζω στον Ιωνα...Δωρα ποια νέα φωτο λες να βάλω στην υπογραφη απο το Ιωνάκι?

xander_1008_5_thumb.jpg
αυτή?

ή αυτή?:redface:

Βασια περιμενε ενα τεταρτακι και θα σου εχω ετοιμη μια σπεσιαλ!:D

Βασια περιμενε ενα τεταρτακι και θα σου εχω ετοιμη μια σπεσιαλ!:D

περιμενω πως και πως...αν μπορεις βάλε μου ροζ το απο κάτω με τα ονόματα, σαν της Αναστασίας,..;)χίλια ευχαριστω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back