erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:11 Ο erefer έγραψε: #29.721 27-10-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζεσαι να εκλεινε το φως για πρωτη φορα την ωρα που βλεπατε καμια ταινια τρομου και να αναρωτιοσασταν γεματοι φοβο πως εκλεισε το φως Click για ανάπτυξη... Και αφού θα έκλεινε το φώς να ακούγαμε ενα δαιμονικό νιαούρισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.722 27-10-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φυσικά βρε δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να μπορείς εσύ Click για ανάπτυξη... Eντάξει! Θα αφήσω τη Σεμέλη και τον Ιωνα στη Γερμανία και θα έρθω... Κανένα πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:15 Η moukelis έγραψε: #29.723 27-10-08 16:15 Γιουλη θυμασαι το site του cozycorner που σου εστειλα;Πηγα σημερα σε ενα χρωματοπωλειο να ρωτησω αν εχει στενσιλ και μου εδωσε εναν τεραστιο καταλογο,με πολλα περισσοτερα απο αυτα του site να διαλεξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.724 27-10-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα εμενα γιατι δεν κανει τετοια και ειναι μονο μαμ πιπι κακα και νανι? Click για ανάπτυξη... μα και συ ρε παιδί μου τράβα και καμια φωτό εκτός απ'το νάνι...Ας πούμε τράβα στο...πιπί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Ο erefer έγραψε: #29.725 27-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eντάξει! Θα αφήσω τη Σεμέλη και τον Ιωνα στη Γερμανία και θα έρθω... Κανένα πρόβλημα! Click για ανάπτυξη... Το ξέχασα τελείως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.726 27-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη θυμασαι το site του cozycorner που σου εστειλα;Πηγα σημερα σε ενα χρωματοπωλειο να ρωτησω αν εχει στενσιλ και μου εδωσε εναν τεραστιο καταλογο,με πολλα περισσοτερα απο αυτα του site να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... καλά μας ξεσήκωσες όλες μ'αυτό ε?? Που πήγες δηλαδή? Έχει σχέση με το cosy corner ή είναι άσχετο? Κι εμάς έχει στενσιλς στα χρωματοπωλεία που έβλεπα παλιά για το Χρήστο...έχει και για μεγάλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.727 27-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ξέχασα τελείως!!! Click για ανάπτυξη... Α... ωστέ έτσι ε?? Φαντάζεσαι να ξεχναγα εγώ την άφιξη του Erefer?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #29.728 27-10-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά μας ξεσήκωσες όλες μ'αυτό ε?? Που πήγες δηλαδή? Έχει σχέση με το cosy corner ή είναι άσχετο? Κι εμάς έχει στενσιλς στα χρωματοπωλεία που έβλεπα παλιά για το Χρήστο...έχει και για μεγάλους? Click για ανάπτυξη... Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Ο erefer έγραψε: #29.729 27-10-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ωστέ έτσι ε?? Φαντάζεσαι να ξεχναγα εγώ την άφιξη του Erefer?? Click για ανάπτυξη... Τότε θα είχαμε πρόβλημα Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:34 Ο erefer έγραψε: #29.730 27-10-08 16:34 Φεύγω γειά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.731 27-10-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω γειά σας Click για ανάπτυξη... Και εγω φευγω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.732 27-10-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... Ναι... αλλά το Καλυμνο - Ροδο το έχεις Κολιάτσου - Παγκράτι!! Στείλε μου ένα Δωρα GPS παρακαλώ! Κι αναρωτήθηκα στη Καλυμνο τεράστια γκάμα από στενσιλς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.733 27-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τότε θα είχαμε πρόβλημα Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... ναι και εμένα μου είπε ότι ο Rudi είναι Rosa τελικά και της είπα ότι τα 920 που ζητά είναι πολλα...επιτέλους κάποιος πρέπει να αρχίσει να τα χώνει στους εκτροφείς... δεν τους έχουμε ανάγκη πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #29.734 27-10-08 16:41 Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.735 27-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Click για ανάπτυξη... Σώπα Δωράκι μου...το Σειριάκι σου εχει την ομορφιά 10 ρωσόπαιδων!!! Αυτό λεω να πάρω για το γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #29.736 27-10-08 16:56 Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Ο πυρροθριξ: #29.737 27-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η fadiya ακόμα να βρει γατογονείς... Click για ανάπτυξη... θα βρει αυτη μην σκας!!!εδω βρηκε ο Evian!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν κρατήθηκα...Να'τος! Click για ανάπτυξη... χιχι!!!μαρτυριαρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι μου θύμησες τώρα... μια φίλη μου... Click για ανάπτυξη... ποιααααα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια,τι παιδι ειναι αυτος ο Ιωνας;Τι trick or treat,αυτος ειναι treat απο μονος του! Click για ανάπτυξη... στην βασια πεστα που δεν ηξερε αν θα τον παρει ή οχι....μμμμμμμ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελα ρε... διάνοια το βαφτιστήρι μου ε??? Πήρε απ'τη Νονά Click για ανάπτυξη... γκουχου γκουχου!!!!(βηχω τωρα) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ρωμαική μύτη!! Ave Erefer!! Oι Βirmaniacs σε χαιρετούν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... φοβερα ειναι αυτα!!! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... και προμοταρε την Rosa μετα?εμενα αυτο μου εκανε!σου λεει τωρα μπορει να θελουν κι ενα θηλυκο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Click για ανάπτυξη... ειδες τα σκασμενα?οταν δεν πρεπει να κανουν κατι τοτε τους ερχεται να το κανουν!!!!μμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #29.738 27-10-08 17:23 Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #29.739 27-10-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Click για ανάπτυξη... μιμουμαι την αγελαδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:35 Η moukelis έγραψε: #29.740 27-10-08 17:35 Καλα τη μιμεισαι ε; Καλε παρεξηγηθηκε ο Σειριος και δεν ερχεται αγκαλια μου.Οχι να τον αφηνα τον τραμπουκο...Να μου εκανε το νεραιδακι ριγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1485 1486 1487 1488 1489 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φανταζεσαι να εκλεινε το φως για πρωτη φορα την ωρα που βλεπατε καμια ταινια τρομου και να αναρωτιοσασταν γεματοι φοβο πως εκλεισε το φως Click για ανάπτυξη... Και αφού θα έκλεινε το φώς να ακούγαμε ενα δαιμονικό νιαούρισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.722 27-10-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φυσικά βρε δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να μπορείς εσύ Click για ανάπτυξη... Eντάξει! Θα αφήσω τη Σεμέλη και τον Ιωνα στη Γερμανία και θα έρθω... Κανένα πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:15 Η moukelis έγραψε: #29.723 27-10-08 16:15 Γιουλη θυμασαι το site του cozycorner που σου εστειλα;Πηγα σημερα σε ενα χρωματοπωλειο να ρωτησω αν εχει στενσιλ και μου εδωσε εναν τεραστιο καταλογο,με πολλα περισσοτερα απο αυτα του site να διαλεξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.724 27-10-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα εμενα γιατι δεν κανει τετοια και ειναι μονο μαμ πιπι κακα και νανι? Click για ανάπτυξη... μα και συ ρε παιδί μου τράβα και καμια φωτό εκτός απ'το νάνι...Ας πούμε τράβα στο...πιπί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Ο erefer έγραψε: #29.725 27-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eντάξει! Θα αφήσω τη Σεμέλη και τον Ιωνα στη Γερμανία και θα έρθω... Κανένα πρόβλημα! Click για ανάπτυξη... Το ξέχασα τελείως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.726 27-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη θυμασαι το site του cozycorner που σου εστειλα;Πηγα σημερα σε ενα χρωματοπωλειο να ρωτησω αν εχει στενσιλ και μου εδωσε εναν τεραστιο καταλογο,με πολλα περισσοτερα απο αυτα του site να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... καλά μας ξεσήκωσες όλες μ'αυτό ε?? Που πήγες δηλαδή? Έχει σχέση με το cosy corner ή είναι άσχετο? Κι εμάς έχει στενσιλς στα χρωματοπωλεία που έβλεπα παλιά για το Χρήστο...έχει και για μεγάλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.727 27-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ξέχασα τελείως!!! Click για ανάπτυξη... Α... ωστέ έτσι ε?? Φαντάζεσαι να ξεχναγα εγώ την άφιξη του Erefer?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #29.728 27-10-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά μας ξεσήκωσες όλες μ'αυτό ε?? Που πήγες δηλαδή? Έχει σχέση με το cosy corner ή είναι άσχετο? Κι εμάς έχει στενσιλς στα χρωματοπωλεία που έβλεπα παλιά για το Χρήστο...έχει και για μεγάλους? Click για ανάπτυξη... Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Ο erefer έγραψε: #29.729 27-10-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ωστέ έτσι ε?? Φαντάζεσαι να ξεχναγα εγώ την άφιξη του Erefer?? Click για ανάπτυξη... Τότε θα είχαμε πρόβλημα Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:34 Ο erefer έγραψε: #29.730 27-10-08 16:34 Φεύγω γειά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.731 27-10-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω γειά σας Click για ανάπτυξη... Και εγω φευγω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.732 27-10-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... Ναι... αλλά το Καλυμνο - Ροδο το έχεις Κολιάτσου - Παγκράτι!! Στείλε μου ένα Δωρα GPS παρακαλώ! Κι αναρωτήθηκα στη Καλυμνο τεράστια γκάμα από στενσιλς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.733 27-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τότε θα είχαμε πρόβλημα Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... ναι και εμένα μου είπε ότι ο Rudi είναι Rosa τελικά και της είπα ότι τα 920 που ζητά είναι πολλα...επιτέλους κάποιος πρέπει να αρχίσει να τα χώνει στους εκτροφείς... δεν τους έχουμε ανάγκη πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #29.734 27-10-08 16:41 Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.735 27-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Click για ανάπτυξη... Σώπα Δωράκι μου...το Σειριάκι σου εχει την ομορφιά 10 ρωσόπαιδων!!! Αυτό λεω να πάρω για το γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #29.736 27-10-08 16:56 Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Ο πυρροθριξ: #29.737 27-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η fadiya ακόμα να βρει γατογονείς... Click για ανάπτυξη... θα βρει αυτη μην σκας!!!εδω βρηκε ο Evian!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν κρατήθηκα...Να'τος! Click για ανάπτυξη... χιχι!!!μαρτυριαρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι μου θύμησες τώρα... μια φίλη μου... Click για ανάπτυξη... ποιααααα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια,τι παιδι ειναι αυτος ο Ιωνας;Τι trick or treat,αυτος ειναι treat απο μονος του! Click για ανάπτυξη... στην βασια πεστα που δεν ηξερε αν θα τον παρει ή οχι....μμμμμμμ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελα ρε... διάνοια το βαφτιστήρι μου ε??? Πήρε απ'τη Νονά Click για ανάπτυξη... γκουχου γκουχου!!!!(βηχω τωρα) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ρωμαική μύτη!! Ave Erefer!! Oι Βirmaniacs σε χαιρετούν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... φοβερα ειναι αυτα!!! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... και προμοταρε την Rosa μετα?εμενα αυτο μου εκανε!σου λεει τωρα μπορει να θελουν κι ενα θηλυκο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Click για ανάπτυξη... ειδες τα σκασμενα?οταν δεν πρεπει να κανουν κατι τοτε τους ερχεται να το κανουν!!!!μμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #29.738 27-10-08 17:23 Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #29.739 27-10-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Click για ανάπτυξη... μιμουμαι την αγελαδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:35 Η moukelis έγραψε: #29.740 27-10-08 17:35 Καλα τη μιμεισαι ε; Καλε παρεξηγηθηκε ο Σειριος και δεν ερχεται αγκαλια μου.Οχι να τον αφηνα τον τραμπουκο...Να μου εκανε το νεραιδακι ριγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1485 1486 1487 1488 1489 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φυσικά βρε δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να μπορείς εσύ Click για ανάπτυξη... Eντάξει! Θα αφήσω τη Σεμέλη και τον Ιωνα στη Γερμανία και θα έρθω... Κανένα πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:15 Η moukelis έγραψε: #29.723 27-10-08 16:15 Γιουλη θυμασαι το site του cozycorner που σου εστειλα;Πηγα σημερα σε ενα χρωματοπωλειο να ρωτησω αν εχει στενσιλ και μου εδωσε εναν τεραστιο καταλογο,με πολλα περισσοτερα απο αυτα του site να διαλεξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.724 27-10-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα εμενα γιατι δεν κανει τετοια και ειναι μονο μαμ πιπι κακα και νανι? Click για ανάπτυξη... μα και συ ρε παιδί μου τράβα και καμια φωτό εκτός απ'το νάνι...Ας πούμε τράβα στο...πιπί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Ο erefer έγραψε: #29.725 27-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eντάξει! Θα αφήσω τη Σεμέλη και τον Ιωνα στη Γερμανία και θα έρθω... Κανένα πρόβλημα! Click για ανάπτυξη... Το ξέχασα τελείως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.726 27-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη θυμασαι το site του cozycorner που σου εστειλα;Πηγα σημερα σε ενα χρωματοπωλειο να ρωτησω αν εχει στενσιλ και μου εδωσε εναν τεραστιο καταλογο,με πολλα περισσοτερα απο αυτα του site να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... καλά μας ξεσήκωσες όλες μ'αυτό ε?? Που πήγες δηλαδή? Έχει σχέση με το cosy corner ή είναι άσχετο? Κι εμάς έχει στενσιλς στα χρωματοπωλεία που έβλεπα παλιά για το Χρήστο...έχει και για μεγάλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.727 27-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ξέχασα τελείως!!! Click για ανάπτυξη... Α... ωστέ έτσι ε?? Φαντάζεσαι να ξεχναγα εγώ την άφιξη του Erefer?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #29.728 27-10-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά μας ξεσήκωσες όλες μ'αυτό ε?? Που πήγες δηλαδή? Έχει σχέση με το cosy corner ή είναι άσχετο? Κι εμάς έχει στενσιλς στα χρωματοπωλεία που έβλεπα παλιά για το Χρήστο...έχει και για μεγάλους? Click για ανάπτυξη... Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Ο erefer έγραψε: #29.729 27-10-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ωστέ έτσι ε?? Φαντάζεσαι να ξεχναγα εγώ την άφιξη του Erefer?? Click για ανάπτυξη... Τότε θα είχαμε πρόβλημα Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:34 Ο erefer έγραψε: #29.730 27-10-08 16:34 Φεύγω γειά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.731 27-10-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω γειά σας Click για ανάπτυξη... Και εγω φευγω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.732 27-10-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... Ναι... αλλά το Καλυμνο - Ροδο το έχεις Κολιάτσου - Παγκράτι!! Στείλε μου ένα Δωρα GPS παρακαλώ! Κι αναρωτήθηκα στη Καλυμνο τεράστια γκάμα από στενσιλς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.733 27-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τότε θα είχαμε πρόβλημα Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... ναι και εμένα μου είπε ότι ο Rudi είναι Rosa τελικά και της είπα ότι τα 920 που ζητά είναι πολλα...επιτέλους κάποιος πρέπει να αρχίσει να τα χώνει στους εκτροφείς... δεν τους έχουμε ανάγκη πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #29.734 27-10-08 16:41 Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.735 27-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Click για ανάπτυξη... Σώπα Δωράκι μου...το Σειριάκι σου εχει την ομορφιά 10 ρωσόπαιδων!!! Αυτό λεω να πάρω για το γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #29.736 27-10-08 16:56 Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Ο πυρροθριξ: #29.737 27-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η fadiya ακόμα να βρει γατογονείς... Click για ανάπτυξη... θα βρει αυτη μην σκας!!!εδω βρηκε ο Evian!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν κρατήθηκα...Να'τος! Click για ανάπτυξη... χιχι!!!μαρτυριαρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι μου θύμησες τώρα... μια φίλη μου... Click για ανάπτυξη... ποιααααα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια,τι παιδι ειναι αυτος ο Ιωνας;Τι trick or treat,αυτος ειναι treat απο μονος του! Click για ανάπτυξη... στην βασια πεστα που δεν ηξερε αν θα τον παρει ή οχι....μμμμμμμ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελα ρε... διάνοια το βαφτιστήρι μου ε??? Πήρε απ'τη Νονά Click για ανάπτυξη... γκουχου γκουχου!!!!(βηχω τωρα) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ρωμαική μύτη!! Ave Erefer!! Oι Βirmaniacs σε χαιρετούν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... φοβερα ειναι αυτα!!! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... και προμοταρε την Rosa μετα?εμενα αυτο μου εκανε!σου λεει τωρα μπορει να θελουν κι ενα θηλυκο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Click για ανάπτυξη... ειδες τα σκασμενα?οταν δεν πρεπει να κανουν κατι τοτε τους ερχεται να το κανουν!!!!μμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #29.738 27-10-08 17:23 Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #29.739 27-10-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Click για ανάπτυξη... μιμουμαι την αγελαδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:35 Η moukelis έγραψε: #29.740 27-10-08 17:35 Καλα τη μιμεισαι ε; Καλε παρεξηγηθηκε ο Σειριος και δεν ερχεται αγκαλια μου.Οχι να τον αφηνα τον τραμπουκο...Να μου εκανε το νεραιδακι ριγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1485 1486 1487 1488 1489 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλη θυμασαι το site του cozycorner που σου εστειλα;Πηγα σημερα σε ενα χρωματοπωλειο να ρωτησω αν εχει στενσιλ και μου εδωσε εναν τεραστιο καταλογο,με πολλα περισσοτερα απο αυτα του site να διαλεξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.724 27-10-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα εμενα γιατι δεν κανει τετοια και ειναι μονο μαμ πιπι κακα και νανι? Click για ανάπτυξη... μα και συ ρε παιδί μου τράβα και καμια φωτό εκτός απ'το νάνι...Ας πούμε τράβα στο...πιπί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Ο erefer έγραψε: #29.725 27-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eντάξει! Θα αφήσω τη Σεμέλη και τον Ιωνα στη Γερμανία και θα έρθω... Κανένα πρόβλημα! Click για ανάπτυξη... Το ξέχασα τελείως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.726 27-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη θυμασαι το site του cozycorner που σου εστειλα;Πηγα σημερα σε ενα χρωματοπωλειο να ρωτησω αν εχει στενσιλ και μου εδωσε εναν τεραστιο καταλογο,με πολλα περισσοτερα απο αυτα του site να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... καλά μας ξεσήκωσες όλες μ'αυτό ε?? Που πήγες δηλαδή? Έχει σχέση με το cosy corner ή είναι άσχετο? Κι εμάς έχει στενσιλς στα χρωματοπωλεία που έβλεπα παλιά για το Χρήστο...έχει και για μεγάλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.727 27-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ξέχασα τελείως!!! Click για ανάπτυξη... Α... ωστέ έτσι ε?? Φαντάζεσαι να ξεχναγα εγώ την άφιξη του Erefer?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #29.728 27-10-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά μας ξεσήκωσες όλες μ'αυτό ε?? Που πήγες δηλαδή? Έχει σχέση με το cosy corner ή είναι άσχετο? Κι εμάς έχει στενσιλς στα χρωματοπωλεία που έβλεπα παλιά για το Χρήστο...έχει και για μεγάλους? Click για ανάπτυξη... Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Ο erefer έγραψε: #29.729 27-10-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ωστέ έτσι ε?? Φαντάζεσαι να ξεχναγα εγώ την άφιξη του Erefer?? Click για ανάπτυξη... Τότε θα είχαμε πρόβλημα Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:34 Ο erefer έγραψε: #29.730 27-10-08 16:34 Φεύγω γειά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.731 27-10-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω γειά σας Click για ανάπτυξη... Και εγω φευγω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.732 27-10-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... Ναι... αλλά το Καλυμνο - Ροδο το έχεις Κολιάτσου - Παγκράτι!! Στείλε μου ένα Δωρα GPS παρακαλώ! Κι αναρωτήθηκα στη Καλυμνο τεράστια γκάμα από στενσιλς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.733 27-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τότε θα είχαμε πρόβλημα Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... ναι και εμένα μου είπε ότι ο Rudi είναι Rosa τελικά και της είπα ότι τα 920 που ζητά είναι πολλα...επιτέλους κάποιος πρέπει να αρχίσει να τα χώνει στους εκτροφείς... δεν τους έχουμε ανάγκη πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #29.734 27-10-08 16:41 Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.735 27-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Click για ανάπτυξη... Σώπα Δωράκι μου...το Σειριάκι σου εχει την ομορφιά 10 ρωσόπαιδων!!! Αυτό λεω να πάρω για το γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #29.736 27-10-08 16:56 Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Ο πυρροθριξ: #29.737 27-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η fadiya ακόμα να βρει γατογονείς... Click για ανάπτυξη... θα βρει αυτη μην σκας!!!εδω βρηκε ο Evian!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν κρατήθηκα...Να'τος! Click για ανάπτυξη... χιχι!!!μαρτυριαρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι μου θύμησες τώρα... μια φίλη μου... Click για ανάπτυξη... ποιααααα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια,τι παιδι ειναι αυτος ο Ιωνας;Τι trick or treat,αυτος ειναι treat απο μονος του! Click για ανάπτυξη... στην βασια πεστα που δεν ηξερε αν θα τον παρει ή οχι....μμμμμμμ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελα ρε... διάνοια το βαφτιστήρι μου ε??? Πήρε απ'τη Νονά Click για ανάπτυξη... γκουχου γκουχου!!!!(βηχω τωρα) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ρωμαική μύτη!! Ave Erefer!! Oι Βirmaniacs σε χαιρετούν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... φοβερα ειναι αυτα!!! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... και προμοταρε την Rosa μετα?εμενα αυτο μου εκανε!σου λεει τωρα μπορει να θελουν κι ενα θηλυκο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Click για ανάπτυξη... ειδες τα σκασμενα?οταν δεν πρεπει να κανουν κατι τοτε τους ερχεται να το κανουν!!!!μμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #29.738 27-10-08 17:23 Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #29.739 27-10-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Click για ανάπτυξη... μιμουμαι την αγελαδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:35 Η moukelis έγραψε: #29.740 27-10-08 17:35 Καλα τη μιμεισαι ε; Καλε παρεξηγηθηκε ο Σειριος και δεν ερχεται αγκαλια μου.Οχι να τον αφηνα τον τραμπουκο...Να μου εκανε το νεραιδακι ριγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1485 1486 1487 1488 1489 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα εμενα γιατι δεν κανει τετοια και ειναι μονο μαμ πιπι κακα και νανι? Click για ανάπτυξη... μα και συ ρε παιδί μου τράβα και καμια φωτό εκτός απ'το νάνι...Ας πούμε τράβα στο...πιπί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Ο erefer έγραψε: #29.725 27-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eντάξει! Θα αφήσω τη Σεμέλη και τον Ιωνα στη Γερμανία και θα έρθω... Κανένα πρόβλημα! Click για ανάπτυξη... Το ξέχασα τελείως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.726 27-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη θυμασαι το site του cozycorner που σου εστειλα;Πηγα σημερα σε ενα χρωματοπωλειο να ρωτησω αν εχει στενσιλ και μου εδωσε εναν τεραστιο καταλογο,με πολλα περισσοτερα απο αυτα του site να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... καλά μας ξεσήκωσες όλες μ'αυτό ε?? Που πήγες δηλαδή? Έχει σχέση με το cosy corner ή είναι άσχετο? Κι εμάς έχει στενσιλς στα χρωματοπωλεία που έβλεπα παλιά για το Χρήστο...έχει και για μεγάλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.727 27-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ξέχασα τελείως!!! Click για ανάπτυξη... Α... ωστέ έτσι ε?? Φαντάζεσαι να ξεχναγα εγώ την άφιξη του Erefer?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #29.728 27-10-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά μας ξεσήκωσες όλες μ'αυτό ε?? Που πήγες δηλαδή? Έχει σχέση με το cosy corner ή είναι άσχετο? Κι εμάς έχει στενσιλς στα χρωματοπωλεία που έβλεπα παλιά για το Χρήστο...έχει και για μεγάλους? Click για ανάπτυξη... Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Ο erefer έγραψε: #29.729 27-10-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ωστέ έτσι ε?? Φαντάζεσαι να ξεχναγα εγώ την άφιξη του Erefer?? Click για ανάπτυξη... Τότε θα είχαμε πρόβλημα Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:34 Ο erefer έγραψε: #29.730 27-10-08 16:34 Φεύγω γειά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.731 27-10-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω γειά σας Click για ανάπτυξη... Και εγω φευγω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.732 27-10-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... Ναι... αλλά το Καλυμνο - Ροδο το έχεις Κολιάτσου - Παγκράτι!! Στείλε μου ένα Δωρα GPS παρακαλώ! Κι αναρωτήθηκα στη Καλυμνο τεράστια γκάμα από στενσιλς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.733 27-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τότε θα είχαμε πρόβλημα Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... ναι και εμένα μου είπε ότι ο Rudi είναι Rosa τελικά και της είπα ότι τα 920 που ζητά είναι πολλα...επιτέλους κάποιος πρέπει να αρχίσει να τα χώνει στους εκτροφείς... δεν τους έχουμε ανάγκη πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #29.734 27-10-08 16:41 Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.735 27-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Click για ανάπτυξη... Σώπα Δωράκι μου...το Σειριάκι σου εχει την ομορφιά 10 ρωσόπαιδων!!! Αυτό λεω να πάρω για το γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #29.736 27-10-08 16:56 Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Ο πυρροθριξ: #29.737 27-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η fadiya ακόμα να βρει γατογονείς... Click για ανάπτυξη... θα βρει αυτη μην σκας!!!εδω βρηκε ο Evian!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν κρατήθηκα...Να'τος! Click για ανάπτυξη... χιχι!!!μαρτυριαρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι μου θύμησες τώρα... μια φίλη μου... Click για ανάπτυξη... ποιααααα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια,τι παιδι ειναι αυτος ο Ιωνας;Τι trick or treat,αυτος ειναι treat απο μονος του! Click για ανάπτυξη... στην βασια πεστα που δεν ηξερε αν θα τον παρει ή οχι....μμμμμμμ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελα ρε... διάνοια το βαφτιστήρι μου ε??? Πήρε απ'τη Νονά Click για ανάπτυξη... γκουχου γκουχου!!!!(βηχω τωρα) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ρωμαική μύτη!! Ave Erefer!! Oι Βirmaniacs σε χαιρετούν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... φοβερα ειναι αυτα!!! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... και προμοταρε την Rosa μετα?εμενα αυτο μου εκανε!σου λεει τωρα μπορει να θελουν κι ενα θηλυκο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Click για ανάπτυξη... ειδες τα σκασμενα?οταν δεν πρεπει να κανουν κατι τοτε τους ερχεται να το κανουν!!!!μμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #29.738 27-10-08 17:23 Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #29.739 27-10-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Click για ανάπτυξη... μιμουμαι την αγελαδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:35 Η moukelis έγραψε: #29.740 27-10-08 17:35 Καλα τη μιμεισαι ε; Καλε παρεξηγηθηκε ο Σειριος και δεν ερχεται αγκαλια μου.Οχι να τον αφηνα τον τραμπουκο...Να μου εκανε το νεραιδακι ριγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1485 1486 1487 1488 1489 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eντάξει! Θα αφήσω τη Σεμέλη και τον Ιωνα στη Γερμανία και θα έρθω... Κανένα πρόβλημα! Click για ανάπτυξη... Το ξέχασα τελείως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.726 27-10-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη θυμασαι το site του cozycorner που σου εστειλα;Πηγα σημερα σε ενα χρωματοπωλειο να ρωτησω αν εχει στενσιλ και μου εδωσε εναν τεραστιο καταλογο,με πολλα περισσοτερα απο αυτα του site να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... καλά μας ξεσήκωσες όλες μ'αυτό ε?? Που πήγες δηλαδή? Έχει σχέση με το cosy corner ή είναι άσχετο? Κι εμάς έχει στενσιλς στα χρωματοπωλεία που έβλεπα παλιά για το Χρήστο...έχει και για μεγάλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.727 27-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ξέχασα τελείως!!! Click για ανάπτυξη... Α... ωστέ έτσι ε?? Φαντάζεσαι να ξεχναγα εγώ την άφιξη του Erefer?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #29.728 27-10-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά μας ξεσήκωσες όλες μ'αυτό ε?? Που πήγες δηλαδή? Έχει σχέση με το cosy corner ή είναι άσχετο? Κι εμάς έχει στενσιλς στα χρωματοπωλεία που έβλεπα παλιά για το Χρήστο...έχει και για μεγάλους? Click για ανάπτυξη... Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Ο erefer έγραψε: #29.729 27-10-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ωστέ έτσι ε?? Φαντάζεσαι να ξεχναγα εγώ την άφιξη του Erefer?? Click για ανάπτυξη... Τότε θα είχαμε πρόβλημα Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:34 Ο erefer έγραψε: #29.730 27-10-08 16:34 Φεύγω γειά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.731 27-10-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω γειά σας Click για ανάπτυξη... Και εγω φευγω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.732 27-10-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... Ναι... αλλά το Καλυμνο - Ροδο το έχεις Κολιάτσου - Παγκράτι!! Στείλε μου ένα Δωρα GPS παρακαλώ! Κι αναρωτήθηκα στη Καλυμνο τεράστια γκάμα από στενσιλς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.733 27-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τότε θα είχαμε πρόβλημα Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... ναι και εμένα μου είπε ότι ο Rudi είναι Rosa τελικά και της είπα ότι τα 920 που ζητά είναι πολλα...επιτέλους κάποιος πρέπει να αρχίσει να τα χώνει στους εκτροφείς... δεν τους έχουμε ανάγκη πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #29.734 27-10-08 16:41 Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.735 27-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Click για ανάπτυξη... Σώπα Δωράκι μου...το Σειριάκι σου εχει την ομορφιά 10 ρωσόπαιδων!!! Αυτό λεω να πάρω για το γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #29.736 27-10-08 16:56 Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Ο πυρροθριξ: #29.737 27-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η fadiya ακόμα να βρει γατογονείς... Click για ανάπτυξη... θα βρει αυτη μην σκας!!!εδω βρηκε ο Evian!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν κρατήθηκα...Να'τος! Click για ανάπτυξη... χιχι!!!μαρτυριαρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι μου θύμησες τώρα... μια φίλη μου... Click για ανάπτυξη... ποιααααα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια,τι παιδι ειναι αυτος ο Ιωνας;Τι trick or treat,αυτος ειναι treat απο μονος του! Click για ανάπτυξη... στην βασια πεστα που δεν ηξερε αν θα τον παρει ή οχι....μμμμμμμ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελα ρε... διάνοια το βαφτιστήρι μου ε??? Πήρε απ'τη Νονά Click για ανάπτυξη... γκουχου γκουχου!!!!(βηχω τωρα) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ρωμαική μύτη!! Ave Erefer!! Oι Βirmaniacs σε χαιρετούν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... φοβερα ειναι αυτα!!! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... και προμοταρε την Rosa μετα?εμενα αυτο μου εκανε!σου λεει τωρα μπορει να θελουν κι ενα θηλυκο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Click για ανάπτυξη... ειδες τα σκασμενα?οταν δεν πρεπει να κανουν κατι τοτε τους ερχεται να το κανουν!!!!μμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #29.738 27-10-08 17:23 Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #29.739 27-10-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Click για ανάπτυξη... μιμουμαι την αγελαδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:35 Η moukelis έγραψε: #29.740 27-10-08 17:35 Καλα τη μιμεισαι ε; Καλε παρεξηγηθηκε ο Σειριος και δεν ερχεται αγκαλια μου.Οχι να τον αφηνα τον τραμπουκο...Να μου εκανε το νεραιδακι ριγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1485 1486 1487 1488 1489 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη θυμασαι το site του cozycorner που σου εστειλα;Πηγα σημερα σε ενα χρωματοπωλειο να ρωτησω αν εχει στενσιλ και μου εδωσε εναν τεραστιο καταλογο,με πολλα περισσοτερα απο αυτα του site να διαλεξω! Click για ανάπτυξη... καλά μας ξεσήκωσες όλες μ'αυτό ε?? Που πήγες δηλαδή? Έχει σχέση με το cosy corner ή είναι άσχετο? Κι εμάς έχει στενσιλς στα χρωματοπωλεία που έβλεπα παλιά για το Χρήστο...έχει και για μεγάλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.727 27-10-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ξέχασα τελείως!!! Click για ανάπτυξη... Α... ωστέ έτσι ε?? Φαντάζεσαι να ξεχναγα εγώ την άφιξη του Erefer?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #29.728 27-10-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά μας ξεσήκωσες όλες μ'αυτό ε?? Που πήγες δηλαδή? Έχει σχέση με το cosy corner ή είναι άσχετο? Κι εμάς έχει στενσιλς στα χρωματοπωλεία που έβλεπα παλιά για το Χρήστο...έχει και για μεγάλους? Click για ανάπτυξη... Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Ο erefer έγραψε: #29.729 27-10-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ωστέ έτσι ε?? Φαντάζεσαι να ξεχναγα εγώ την άφιξη του Erefer?? Click για ανάπτυξη... Τότε θα είχαμε πρόβλημα Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:34 Ο erefer έγραψε: #29.730 27-10-08 16:34 Φεύγω γειά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.731 27-10-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω γειά σας Click για ανάπτυξη... Και εγω φευγω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.732 27-10-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... Ναι... αλλά το Καλυμνο - Ροδο το έχεις Κολιάτσου - Παγκράτι!! Στείλε μου ένα Δωρα GPS παρακαλώ! Κι αναρωτήθηκα στη Καλυμνο τεράστια γκάμα από στενσιλς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.733 27-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τότε θα είχαμε πρόβλημα Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... ναι και εμένα μου είπε ότι ο Rudi είναι Rosa τελικά και της είπα ότι τα 920 που ζητά είναι πολλα...επιτέλους κάποιος πρέπει να αρχίσει να τα χώνει στους εκτροφείς... δεν τους έχουμε ανάγκη πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #29.734 27-10-08 16:41 Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.735 27-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Click για ανάπτυξη... Σώπα Δωράκι μου...το Σειριάκι σου εχει την ομορφιά 10 ρωσόπαιδων!!! Αυτό λεω να πάρω για το γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #29.736 27-10-08 16:56 Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Ο πυρροθριξ: #29.737 27-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η fadiya ακόμα να βρει γατογονείς... Click για ανάπτυξη... θα βρει αυτη μην σκας!!!εδω βρηκε ο Evian!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν κρατήθηκα...Να'τος! Click για ανάπτυξη... χιχι!!!μαρτυριαρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι μου θύμησες τώρα... μια φίλη μου... Click για ανάπτυξη... ποιααααα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια,τι παιδι ειναι αυτος ο Ιωνας;Τι trick or treat,αυτος ειναι treat απο μονος του! Click για ανάπτυξη... στην βασια πεστα που δεν ηξερε αν θα τον παρει ή οχι....μμμμμμμ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελα ρε... διάνοια το βαφτιστήρι μου ε??? Πήρε απ'τη Νονά Click για ανάπτυξη... γκουχου γκουχου!!!!(βηχω τωρα) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ρωμαική μύτη!! Ave Erefer!! Oι Βirmaniacs σε χαιρετούν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... φοβερα ειναι αυτα!!! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... και προμοταρε την Rosa μετα?εμενα αυτο μου εκανε!σου λεει τωρα μπορει να θελουν κι ενα θηλυκο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Click για ανάπτυξη... ειδες τα σκασμενα?οταν δεν πρεπει να κανουν κατι τοτε τους ερχεται να το κανουν!!!!μμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #29.738 27-10-08 17:23 Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #29.739 27-10-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Click για ανάπτυξη... μιμουμαι την αγελαδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:35 Η moukelis έγραψε: #29.740 27-10-08 17:35 Καλα τη μιμεισαι ε; Καλε παρεξηγηθηκε ο Σειριος και δεν ερχεται αγκαλια μου.Οχι να τον αφηνα τον τραμπουκο...Να μου εκανε το νεραιδακι ριγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1485 1486 1487 1488 1489 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ξέχασα τελείως!!! Click για ανάπτυξη... Α... ωστέ έτσι ε?? Φαντάζεσαι να ξεχναγα εγώ την άφιξη του Erefer?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #29.728 27-10-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά μας ξεσήκωσες όλες μ'αυτό ε?? Που πήγες δηλαδή? Έχει σχέση με το cosy corner ή είναι άσχετο? Κι εμάς έχει στενσιλς στα χρωματοπωλεία που έβλεπα παλιά για το Χρήστο...έχει και για μεγάλους? Click για ανάπτυξη... Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Ο erefer έγραψε: #29.729 27-10-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ωστέ έτσι ε?? Φαντάζεσαι να ξεχναγα εγώ την άφιξη του Erefer?? Click για ανάπτυξη... Τότε θα είχαμε πρόβλημα Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:34 Ο erefer έγραψε: #29.730 27-10-08 16:34 Φεύγω γειά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.731 27-10-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω γειά σας Click για ανάπτυξη... Και εγω φευγω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.732 27-10-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... Ναι... αλλά το Καλυμνο - Ροδο το έχεις Κολιάτσου - Παγκράτι!! Στείλε μου ένα Δωρα GPS παρακαλώ! Κι αναρωτήθηκα στη Καλυμνο τεράστια γκάμα από στενσιλς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.733 27-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τότε θα είχαμε πρόβλημα Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... ναι και εμένα μου είπε ότι ο Rudi είναι Rosa τελικά και της είπα ότι τα 920 που ζητά είναι πολλα...επιτέλους κάποιος πρέπει να αρχίσει να τα χώνει στους εκτροφείς... δεν τους έχουμε ανάγκη πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #29.734 27-10-08 16:41 Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.735 27-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Click για ανάπτυξη... Σώπα Δωράκι μου...το Σειριάκι σου εχει την ομορφιά 10 ρωσόπαιδων!!! Αυτό λεω να πάρω για το γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #29.736 27-10-08 16:56 Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Ο πυρροθριξ: #29.737 27-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η fadiya ακόμα να βρει γατογονείς... Click για ανάπτυξη... θα βρει αυτη μην σκας!!!εδω βρηκε ο Evian!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν κρατήθηκα...Να'τος! Click για ανάπτυξη... χιχι!!!μαρτυριαρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι μου θύμησες τώρα... μια φίλη μου... Click για ανάπτυξη... ποιααααα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια,τι παιδι ειναι αυτος ο Ιωνας;Τι trick or treat,αυτος ειναι treat απο μονος του! Click για ανάπτυξη... στην βασια πεστα που δεν ηξερε αν θα τον παρει ή οχι....μμμμμμμ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελα ρε... διάνοια το βαφτιστήρι μου ε??? Πήρε απ'τη Νονά Click για ανάπτυξη... γκουχου γκουχου!!!!(βηχω τωρα) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ρωμαική μύτη!! Ave Erefer!! Oι Βirmaniacs σε χαιρετούν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... φοβερα ειναι αυτα!!! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... και προμοταρε την Rosa μετα?εμενα αυτο μου εκανε!σου λεει τωρα μπορει να θελουν κι ενα θηλυκο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Click για ανάπτυξη... ειδες τα σκασμενα?οταν δεν πρεπει να κανουν κατι τοτε τους ερχεται να το κανουν!!!!μμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #29.738 27-10-08 17:23 Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #29.739 27-10-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Click για ανάπτυξη... μιμουμαι την αγελαδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:35 Η moukelis έγραψε: #29.740 27-10-08 17:35 Καλα τη μιμεισαι ε; Καλε παρεξηγηθηκε ο Σειριος και δεν ερχεται αγκαλια μου.Οχι να τον αφηνα τον τραμπουκο...Να μου εκανε το νεραιδακι ριγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1485 1486 1487 1488 1489 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλά μας ξεσήκωσες όλες μ'αυτό ε?? Που πήγες δηλαδή? Έχει σχέση με το cosy corner ή είναι άσχετο? Κι εμάς έχει στενσιλς στα χρωματοπωλεία που έβλεπα παλιά για το Χρήστο...έχει και για μεγάλους? Click για ανάπτυξη... Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:25 Ο erefer έγραψε: #29.729 27-10-08 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ωστέ έτσι ε?? Φαντάζεσαι να ξεχναγα εγώ την άφιξη του Erefer?? Click για ανάπτυξη... Τότε θα είχαμε πρόβλημα Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:34 Ο erefer έγραψε: #29.730 27-10-08 16:34 Φεύγω γειά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.731 27-10-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω γειά σας Click για ανάπτυξη... Και εγω φευγω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.732 27-10-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... Ναι... αλλά το Καλυμνο - Ροδο το έχεις Κολιάτσου - Παγκράτι!! Στείλε μου ένα Δωρα GPS παρακαλώ! Κι αναρωτήθηκα στη Καλυμνο τεράστια γκάμα από στενσιλς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.733 27-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τότε θα είχαμε πρόβλημα Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... ναι και εμένα μου είπε ότι ο Rudi είναι Rosa τελικά και της είπα ότι τα 920 που ζητά είναι πολλα...επιτέλους κάποιος πρέπει να αρχίσει να τα χώνει στους εκτροφείς... δεν τους έχουμε ανάγκη πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #29.734 27-10-08 16:41 Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.735 27-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Click για ανάπτυξη... Σώπα Δωράκι μου...το Σειριάκι σου εχει την ομορφιά 10 ρωσόπαιδων!!! Αυτό λεω να πάρω για το γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #29.736 27-10-08 16:56 Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Ο πυρροθριξ: #29.737 27-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η fadiya ακόμα να βρει γατογονείς... Click για ανάπτυξη... θα βρει αυτη μην σκας!!!εδω βρηκε ο Evian!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν κρατήθηκα...Να'τος! Click για ανάπτυξη... χιχι!!!μαρτυριαρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι μου θύμησες τώρα... μια φίλη μου... Click για ανάπτυξη... ποιααααα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια,τι παιδι ειναι αυτος ο Ιωνας;Τι trick or treat,αυτος ειναι treat απο μονος του! Click για ανάπτυξη... στην βασια πεστα που δεν ηξερε αν θα τον παρει ή οχι....μμμμμμμ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελα ρε... διάνοια το βαφτιστήρι μου ε??? Πήρε απ'τη Νονά Click για ανάπτυξη... γκουχου γκουχου!!!!(βηχω τωρα) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ρωμαική μύτη!! Ave Erefer!! Oι Βirmaniacs σε χαιρετούν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... φοβερα ειναι αυτα!!! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... και προμοταρε την Rosa μετα?εμενα αυτο μου εκανε!σου λεει τωρα μπορει να θελουν κι ενα θηλυκο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Click για ανάπτυξη... ειδες τα σκασμενα?οταν δεν πρεπει να κανουν κατι τοτε τους ερχεται να το κανουν!!!!μμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #29.738 27-10-08 17:23 Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #29.739 27-10-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Click για ανάπτυξη... μιμουμαι την αγελαδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:35 Η moukelis έγραψε: #29.740 27-10-08 17:35 Καλα τη μιμεισαι ε; Καλε παρεξηγηθηκε ο Σειριος και δεν ερχεται αγκαλια μου.Οχι να τον αφηνα τον τραμπουκο...Να μου εκανε το νεραιδακι ριγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1485 1486 1487 1488 1489 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ωστέ έτσι ε?? Φαντάζεσαι να ξεχναγα εγώ την άφιξη του Erefer?? Click για ανάπτυξη... Τότε θα είχαμε πρόβλημα Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:34 Ο erefer έγραψε: #29.730 27-10-08 16:34 Φεύγω γειά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.731 27-10-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω γειά σας Click για ανάπτυξη... Και εγω φευγω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.732 27-10-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... Ναι... αλλά το Καλυμνο - Ροδο το έχεις Κολιάτσου - Παγκράτι!! Στείλε μου ένα Δωρα GPS παρακαλώ! Κι αναρωτήθηκα στη Καλυμνο τεράστια γκάμα από στενσιλς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.733 27-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τότε θα είχαμε πρόβλημα Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... ναι και εμένα μου είπε ότι ο Rudi είναι Rosa τελικά και της είπα ότι τα 920 που ζητά είναι πολλα...επιτέλους κάποιος πρέπει να αρχίσει να τα χώνει στους εκτροφείς... δεν τους έχουμε ανάγκη πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #29.734 27-10-08 16:41 Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.735 27-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Click για ανάπτυξη... Σώπα Δωράκι μου...το Σειριάκι σου εχει την ομορφιά 10 ρωσόπαιδων!!! Αυτό λεω να πάρω για το γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #29.736 27-10-08 16:56 Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Ο πυρροθριξ: #29.737 27-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η fadiya ακόμα να βρει γατογονείς... Click για ανάπτυξη... θα βρει αυτη μην σκας!!!εδω βρηκε ο Evian!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν κρατήθηκα...Να'τος! Click για ανάπτυξη... χιχι!!!μαρτυριαρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι μου θύμησες τώρα... μια φίλη μου... Click για ανάπτυξη... ποιααααα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια,τι παιδι ειναι αυτος ο Ιωνας;Τι trick or treat,αυτος ειναι treat απο μονος του! Click για ανάπτυξη... στην βασια πεστα που δεν ηξερε αν θα τον παρει ή οχι....μμμμμμμ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελα ρε... διάνοια το βαφτιστήρι μου ε??? Πήρε απ'τη Νονά Click για ανάπτυξη... γκουχου γκουχου!!!!(βηχω τωρα) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ρωμαική μύτη!! Ave Erefer!! Oι Βirmaniacs σε χαιρετούν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... φοβερα ειναι αυτα!!! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... και προμοταρε την Rosa μετα?εμενα αυτο μου εκανε!σου λεει τωρα μπορει να θελουν κι ενα θηλυκο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Click για ανάπτυξη... ειδες τα σκασμενα?οταν δεν πρεπει να κανουν κατι τοτε τους ερχεται να το κανουν!!!!μμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #29.738 27-10-08 17:23 Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #29.739 27-10-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Click για ανάπτυξη... μιμουμαι την αγελαδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:35 Η moukelis έγραψε: #29.740 27-10-08 17:35 Καλα τη μιμεισαι ε; Καλε παρεξηγηθηκε ο Σειριος και δεν ερχεται αγκαλια μου.Οχι να τον αφηνα τον τραμπουκο...Να μου εκανε το νεραιδακι ριγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1485 1486 1487 1488 1489 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φεύγω γειά σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.731 27-10-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω γειά σας Click για ανάπτυξη... Και εγω φευγω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.732 27-10-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... Ναι... αλλά το Καλυμνο - Ροδο το έχεις Κολιάτσου - Παγκράτι!! Στείλε μου ένα Δωρα GPS παρακαλώ! Κι αναρωτήθηκα στη Καλυμνο τεράστια γκάμα από στενσιλς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.733 27-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τότε θα είχαμε πρόβλημα Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... ναι και εμένα μου είπε ότι ο Rudi είναι Rosa τελικά και της είπα ότι τα 920 που ζητά είναι πολλα...επιτέλους κάποιος πρέπει να αρχίσει να τα χώνει στους εκτροφείς... δεν τους έχουμε ανάγκη πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #29.734 27-10-08 16:41 Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.735 27-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Click για ανάπτυξη... Σώπα Δωράκι μου...το Σειριάκι σου εχει την ομορφιά 10 ρωσόπαιδων!!! Αυτό λεω να πάρω για το γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #29.736 27-10-08 16:56 Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Ο πυρροθριξ: #29.737 27-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η fadiya ακόμα να βρει γατογονείς... Click για ανάπτυξη... θα βρει αυτη μην σκας!!!εδω βρηκε ο Evian!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν κρατήθηκα...Να'τος! Click για ανάπτυξη... χιχι!!!μαρτυριαρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι μου θύμησες τώρα... μια φίλη μου... Click για ανάπτυξη... ποιααααα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια,τι παιδι ειναι αυτος ο Ιωνας;Τι trick or treat,αυτος ειναι treat απο μονος του! Click για ανάπτυξη... στην βασια πεστα που δεν ηξερε αν θα τον παρει ή οχι....μμμμμμμ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελα ρε... διάνοια το βαφτιστήρι μου ε??? Πήρε απ'τη Νονά Click για ανάπτυξη... γκουχου γκουχου!!!!(βηχω τωρα) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ρωμαική μύτη!! Ave Erefer!! Oι Βirmaniacs σε χαιρετούν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... φοβερα ειναι αυτα!!! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... και προμοταρε την Rosa μετα?εμενα αυτο μου εκανε!σου λεει τωρα μπορει να θελουν κι ενα θηλυκο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Click για ανάπτυξη... ειδες τα σκασμενα?οταν δεν πρεπει να κανουν κατι τοτε τους ερχεται να το κανουν!!!!μμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #29.738 27-10-08 17:23 Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #29.739 27-10-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Click για ανάπτυξη... μιμουμαι την αγελαδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:35 Η moukelis έγραψε: #29.740 27-10-08 17:35 Καλα τη μιμεισαι ε; Καλε παρεξηγηθηκε ο Σειριος και δεν ερχεται αγκαλια μου.Οχι να τον αφηνα τον τραμπουκο...Να μου εκανε το νεραιδακι ριγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1485 1486 1487 1488 1489 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Φεύγω γειά σας Click για ανάπτυξη... Και εγω φευγω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.732 27-10-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... Ναι... αλλά το Καλυμνο - Ροδο το έχεις Κολιάτσου - Παγκράτι!! Στείλε μου ένα Δωρα GPS παρακαλώ! Κι αναρωτήθηκα στη Καλυμνο τεράστια γκάμα από στενσιλς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.733 27-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τότε θα είχαμε πρόβλημα Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... ναι και εμένα μου είπε ότι ο Rudi είναι Rosa τελικά και της είπα ότι τα 920 που ζητά είναι πολλα...επιτέλους κάποιος πρέπει να αρχίσει να τα χώνει στους εκτροφείς... δεν τους έχουμε ανάγκη πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #29.734 27-10-08 16:41 Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.735 27-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Click για ανάπτυξη... Σώπα Δωράκι μου...το Σειριάκι σου εχει την ομορφιά 10 ρωσόπαιδων!!! Αυτό λεω να πάρω για το γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #29.736 27-10-08 16:56 Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Ο πυρροθριξ: #29.737 27-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η fadiya ακόμα να βρει γατογονείς... Click για ανάπτυξη... θα βρει αυτη μην σκας!!!εδω βρηκε ο Evian!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν κρατήθηκα...Να'τος! Click για ανάπτυξη... χιχι!!!μαρτυριαρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι μου θύμησες τώρα... μια φίλη μου... Click για ανάπτυξη... ποιααααα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια,τι παιδι ειναι αυτος ο Ιωνας;Τι trick or treat,αυτος ειναι treat απο μονος του! Click για ανάπτυξη... στην βασια πεστα που δεν ηξερε αν θα τον παρει ή οχι....μμμμμμμ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελα ρε... διάνοια το βαφτιστήρι μου ε??? Πήρε απ'τη Νονά Click για ανάπτυξη... γκουχου γκουχου!!!!(βηχω τωρα) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ρωμαική μύτη!! Ave Erefer!! Oι Βirmaniacs σε χαιρετούν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... φοβερα ειναι αυτα!!! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... και προμοταρε την Rosa μετα?εμενα αυτο μου εκανε!σου λεει τωρα μπορει να θελουν κι ενα θηλυκο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Click για ανάπτυξη... ειδες τα σκασμενα?οταν δεν πρεπει να κανουν κατι τοτε τους ερχεται να το κανουν!!!!μμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #29.738 27-10-08 17:23 Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #29.739 27-10-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Click για ανάπτυξη... μιμουμαι την αγελαδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:35 Η moukelis έγραψε: #29.740 27-10-08 17:35 Καλα τη μιμεισαι ε; Καλε παρεξηγηθηκε ο Σειριος και δεν ερχεται αγκαλια μου.Οχι να τον αφηνα τον τραμπουκο...Να μου εκανε το νεραιδακι ριγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1485 1486 1487 1488 1489 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... Ναι... αλλά το Καλυμνο - Ροδο το έχεις Κολιάτσου - Παγκράτι!! Στείλε μου ένα Δωρα GPS παρακαλώ! Κι αναρωτήθηκα στη Καλυμνο τεράστια γκάμα από στενσιλς.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.733 27-10-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τότε θα είχαμε πρόβλημα Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... ναι και εμένα μου είπε ότι ο Rudi είναι Rosa τελικά και της είπα ότι τα 920 που ζητά είναι πολλα...επιτέλους κάποιος πρέπει να αρχίσει να τα χώνει στους εκτροφείς... δεν τους έχουμε ανάγκη πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #29.734 27-10-08 16:41 Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.735 27-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Click για ανάπτυξη... Σώπα Δωράκι μου...το Σειριάκι σου εχει την ομορφιά 10 ρωσόπαιδων!!! Αυτό λεω να πάρω για το γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #29.736 27-10-08 16:56 Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Ο πυρροθριξ: #29.737 27-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η fadiya ακόμα να βρει γατογονείς... Click για ανάπτυξη... θα βρει αυτη μην σκας!!!εδω βρηκε ο Evian!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν κρατήθηκα...Να'τος! Click για ανάπτυξη... χιχι!!!μαρτυριαρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι μου θύμησες τώρα... μια φίλη μου... Click για ανάπτυξη... ποιααααα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια,τι παιδι ειναι αυτος ο Ιωνας;Τι trick or treat,αυτος ειναι treat απο μονος του! Click για ανάπτυξη... στην βασια πεστα που δεν ηξερε αν θα τον παρει ή οχι....μμμμμμμ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελα ρε... διάνοια το βαφτιστήρι μου ε??? Πήρε απ'τη Νονά Click για ανάπτυξη... γκουχου γκουχου!!!!(βηχω τωρα) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ρωμαική μύτη!! Ave Erefer!! Oι Βirmaniacs σε χαιρετούν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... φοβερα ειναι αυτα!!! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... και προμοταρε την Rosa μετα?εμενα αυτο μου εκανε!σου λεει τωρα μπορει να θελουν κι ενα θηλυκο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Click για ανάπτυξη... ειδες τα σκασμενα?οταν δεν πρεπει να κανουν κατι τοτε τους ερχεται να το κανουν!!!!μμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #29.738 27-10-08 17:23 Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #29.739 27-10-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Click για ανάπτυξη... μιμουμαι την αγελαδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:35 Η moukelis έγραψε: #29.740 27-10-08 17:35 Καλα τη μιμεισαι ε; Καλε παρεξηγηθηκε ο Σειριος και δεν ερχεται αγκαλια μου.Οχι να τον αφηνα τον τραμπουκο...Να μου εκανε το νεραιδακι ριγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1485 1486 1487 1488 1489 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Τότε θα είχαμε πρόβλημα Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... ναι και εμένα μου είπε ότι ο Rudi είναι Rosa τελικά και της είπα ότι τα 920 που ζητά είναι πολλα...επιτέλους κάποιος πρέπει να αρχίσει να τα χώνει στους εκτροφείς... δεν τους έχουμε ανάγκη πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:41 Η moukelis έγραψε: #29.734 27-10-08 16:41 Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.735 27-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Click για ανάπτυξη... Σώπα Δωράκι μου...το Σειριάκι σου εχει την ομορφιά 10 ρωσόπαιδων!!! Αυτό λεω να πάρω για το γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #29.736 27-10-08 16:56 Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Ο πυρροθριξ: #29.737 27-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η fadiya ακόμα να βρει γατογονείς... Click για ανάπτυξη... θα βρει αυτη μην σκας!!!εδω βρηκε ο Evian!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν κρατήθηκα...Να'τος! Click για ανάπτυξη... χιχι!!!μαρτυριαρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι μου θύμησες τώρα... μια φίλη μου... Click για ανάπτυξη... ποιααααα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια,τι παιδι ειναι αυτος ο Ιωνας;Τι trick or treat,αυτος ειναι treat απο μονος του! Click για ανάπτυξη... στην βασια πεστα που δεν ηξερε αν θα τον παρει ή οχι....μμμμμμμ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελα ρε... διάνοια το βαφτιστήρι μου ε??? Πήρε απ'τη Νονά Click για ανάπτυξη... γκουχου γκουχου!!!!(βηχω τωρα) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ρωμαική μύτη!! Ave Erefer!! Oι Βirmaniacs σε χαιρετούν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... φοβερα ειναι αυτα!!! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... και προμοταρε την Rosa μετα?εμενα αυτο μου εκανε!σου λεει τωρα μπορει να θελουν κι ενα θηλυκο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Click για ανάπτυξη... ειδες τα σκασμενα?οταν δεν πρεπει να κανουν κατι τοτε τους ερχεται να το κανουν!!!!μμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #29.738 27-10-08 17:23 Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #29.739 27-10-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Click για ανάπτυξη... μιμουμαι την αγελαδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:35 Η moukelis έγραψε: #29.740 27-10-08 17:35 Καλα τη μιμεισαι ε; Καλε παρεξηγηθηκε ο Σειριος και δεν ερχεται αγκαλια μου.Οχι να τον αφηνα τον τραμπουκο...Να μου εκανε το νεραιδακι ριγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1485 1486 1487 1488 1489 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.735 27-10-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Click για ανάπτυξη... Σώπα Δωράκι μου...το Σειριάκι σου εχει την ομορφιά 10 ρωσόπαιδων!!! Αυτό λεω να πάρω για το γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #29.736 27-10-08 16:56 Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Ο πυρροθριξ: #29.737 27-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η fadiya ακόμα να βρει γατογονείς... Click για ανάπτυξη... θα βρει αυτη μην σκας!!!εδω βρηκε ο Evian!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν κρατήθηκα...Να'τος! Click για ανάπτυξη... χιχι!!!μαρτυριαρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι μου θύμησες τώρα... μια φίλη μου... Click για ανάπτυξη... ποιααααα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια,τι παιδι ειναι αυτος ο Ιωνας;Τι trick or treat,αυτος ειναι treat απο μονος του! Click για ανάπτυξη... στην βασια πεστα που δεν ηξερε αν θα τον παρει ή οχι....μμμμμμμ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελα ρε... διάνοια το βαφτιστήρι μου ε??? Πήρε απ'τη Νονά Click για ανάπτυξη... γκουχου γκουχου!!!!(βηχω τωρα) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ρωμαική μύτη!! Ave Erefer!! Oι Βirmaniacs σε χαιρετούν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... φοβερα ειναι αυτα!!! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... και προμοταρε την Rosa μετα?εμενα αυτο μου εκανε!σου λεει τωρα μπορει να θελουν κι ενα θηλυκο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Click για ανάπτυξη... ειδες τα σκασμενα?οταν δεν πρεπει να κανουν κατι τοτε τους ερχεται να το κανουν!!!!μμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #29.738 27-10-08 17:23 Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #29.739 27-10-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Click για ανάπτυξη... μιμουμαι την αγελαδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:35 Η moukelis έγραψε: #29.740 27-10-08 17:35 Καλα τη μιμεισαι ε; Καλε παρεξηγηθηκε ο Σειριος και δεν ερχεται αγκαλια μου.Οχι να τον αφηνα τον τραμπουκο...Να μου εκανε το νεραιδακι ριγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1485 1486 1487 1488 1489 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις! Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη... Click για ανάπτυξη... Σώπα Δωράκι μου...το Σειριάκι σου εχει την ομορφιά 10 ρωσόπαιδων!!! Αυτό λεω να πάρω για το γατοδωμάτιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 16:56 Η moukelis έγραψε: #29.736 27-10-08 16:56 Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Ο πυρροθριξ: #29.737 27-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η fadiya ακόμα να βρει γατογονείς... Click για ανάπτυξη... θα βρει αυτη μην σκας!!!εδω βρηκε ο Evian!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν κρατήθηκα...Να'τος! Click για ανάπτυξη... χιχι!!!μαρτυριαρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι μου θύμησες τώρα... μια φίλη μου... Click για ανάπτυξη... ποιααααα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια,τι παιδι ειναι αυτος ο Ιωνας;Τι trick or treat,αυτος ειναι treat απο μονος του! Click για ανάπτυξη... στην βασια πεστα που δεν ηξερε αν θα τον παρει ή οχι....μμμμμμμ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελα ρε... διάνοια το βαφτιστήρι μου ε??? Πήρε απ'τη Νονά Click για ανάπτυξη... γκουχου γκουχου!!!!(βηχω τωρα) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ρωμαική μύτη!! Ave Erefer!! Oι Βirmaniacs σε χαιρετούν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... φοβερα ειναι αυτα!!! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... και προμοταρε την Rosa μετα?εμενα αυτο μου εκανε!σου λεει τωρα μπορει να θελουν κι ενα θηλυκο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Click για ανάπτυξη... ειδες τα σκασμενα?οταν δεν πρεπει να κανουν κατι τοτε τους ερχεται να το κανουν!!!!μμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #29.738 27-10-08 17:23 Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #29.739 27-10-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Click για ανάπτυξη... μιμουμαι την αγελαδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:35 Η moukelis έγραψε: #29.740 27-10-08 17:35 Καλα τη μιμεισαι ε; Καλε παρεξηγηθηκε ο Σειριος και δεν ερχεται αγκαλια μου.Οχι να τον αφηνα τον τραμπουκο...Να μου εκανε το νεραιδακι ριγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1485 1486 1487 1488 1489 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:19 Ο πυρροθριξ: #29.737 27-10-08 17:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η fadiya ακόμα να βρει γατογονείς... Click για ανάπτυξη... θα βρει αυτη μην σκας!!!εδω βρηκε ο Evian!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν κρατήθηκα...Να'τος! Click για ανάπτυξη... χιχι!!!μαρτυριαρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι μου θύμησες τώρα... μια φίλη μου... Click για ανάπτυξη... ποιααααα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια,τι παιδι ειναι αυτος ο Ιωνας;Τι trick or treat,αυτος ειναι treat απο μονος του! Click για ανάπτυξη... στην βασια πεστα που δεν ηξερε αν θα τον παρει ή οχι....μμμμμμμ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελα ρε... διάνοια το βαφτιστήρι μου ε??? Πήρε απ'τη Νονά Click για ανάπτυξη... γκουχου γκουχου!!!!(βηχω τωρα) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ρωμαική μύτη!! Ave Erefer!! Oι Βirmaniacs σε χαιρετούν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... φοβερα ειναι αυτα!!! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... και προμοταρε την Rosa μετα?εμενα αυτο μου εκανε!σου λεει τωρα μπορει να θελουν κι ενα θηλυκο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Click για ανάπτυξη... ειδες τα σκασμενα?οταν δεν πρεπει να κανουν κατι τοτε τους ερχεται να το κανουν!!!!μμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #29.738 27-10-08 17:23 Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #29.739 27-10-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Click για ανάπτυξη... μιμουμαι την αγελαδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:35 Η moukelis έγραψε: #29.740 27-10-08 17:35 Καλα τη μιμεισαι ε; Καλε παρεξηγηθηκε ο Σειριος και δεν ερχεται αγκαλια μου.Οχι να τον αφηνα τον τραμπουκο...Να μου εκανε το νεραιδακι ριγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1485 1486 1487 1488 1489 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η fadiya ακόμα να βρει γατογονείς... Click για ανάπτυξη... θα βρει αυτη μην σκας!!!εδω βρηκε ο Evian!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν κρατήθηκα...Να'τος! Click για ανάπτυξη... χιχι!!!μαρτυριαρα!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι μου θύμησες τώρα... μια φίλη μου... Click για ανάπτυξη... ποιααααα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια,τι παιδι ειναι αυτος ο Ιωνας;Τι trick or treat,αυτος ειναι treat απο μονος του! Click για ανάπτυξη... στην βασια πεστα που δεν ηξερε αν θα τον παρει ή οχι....μμμμμμμ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελα ρε... διάνοια το βαφτιστήρι μου ε??? Πήρε απ'τη Νονά Click για ανάπτυξη... γκουχου γκουχου!!!!(βηχω τωρα) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ρωμαική μύτη!! Ave Erefer!! Oι Βirmaniacs σε χαιρετούν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα! Click για ανάπτυξη... φοβερα ειναι αυτα!!! Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε Click για ανάπτυξη... και προμοταρε την Rosa μετα?εμενα αυτο μου εκανε!σου λεει τωρα μπορει να θελουν κι ενα θηλυκο!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει... Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι! Click για ανάπτυξη... ειδες τα σκασμενα?οταν δεν πρεπει να κανουν κατι τοτε τους ερχεται να το κανουν!!!!μμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #29.738 27-10-08 17:23 Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #29.739 27-10-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Click για ανάπτυξη... μιμουμαι την αγελαδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:35 Η moukelis έγραψε: #29.740 27-10-08 17:35 Καλα τη μιμεισαι ε; Καλε παρεξηγηθηκε ο Σειριος και δεν ερχεται αγκαλια μου.Οχι να τον αφηνα τον τραμπουκο...Να μου εκανε το νεραιδακι ριγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1485 1486 1487 1488 1489 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:29 Ο πυρροθριξ: #29.739 27-10-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Click για ανάπτυξη... μιμουμαι την αγελαδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:35 Η moukelis έγραψε: #29.740 27-10-08 17:35 Καλα τη μιμεισαι ε; Καλε παρεξηγηθηκε ο Σειριος και δεν ερχεται αγκαλια μου.Οχι να τον αφηνα τον τραμπουκο...Να μου εκανε το νεραιδακι ριγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1485 1486 1487 1488 1489 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1487 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;; Click για ανάπτυξη... μιμουμαι την αγελαδα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2008 στις 17:35 Η moukelis έγραψε: #29.740 27-10-08 17:35 Καλα τη μιμεισαι ε; Καλε παρεξηγηθηκε ο Σειριος και δεν ερχεται αγκαλια μου.Οχι να τον αφηνα τον τραμπουκο...Να μου εκανε το νεραιδακι ριγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλα τη μιμεισαι ε; Καλε παρεξηγηθηκε ο Σειριος και δεν ερχεται αγκαλια μου.Οχι να τον αφηνα τον τραμπουκο...Να μου εκανε το νεραιδακι ριγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.