Birman-maniacs

Φανταζεσαι να εκλεινε το φως για πρωτη φορα την ωρα που βλεπατε καμια ταινια τρομου και να αναρωτιοσασταν γεματοι φοβο πως εκλεισε το φως:lol::lol:
Και αφού θα έκλεινε το φώς να ακούγαμε ενα δαιμονικό νιαούρισμα:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φυσικά βρε δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να μπορείς εσύ:)
Eντάξει!:up:
Θα αφήσω τη Σεμέλη και τον Ιωνα στη Γερμανία και θα έρθω... Κανένα πρόβλημα!:P:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλη θυμασαι το site του cozycorner που σου εστειλα;Πηγα σημερα σε ενα χρωματοπωλειο να ρωτησω αν εχει στενσιλ και μου εδωσε εναν τεραστιο καταλογο,με πολλα περισσοτερα απο αυτα του site να διαλεξω!

Καλα εμενα γιατι δεν κανει τετοια και ειναι μονο μαμ πιπι κακα και νανι?:lol:
μα και συ ρε παιδί μου τράβα και καμια φωτό εκτός απ'το νάνι...Ας πούμε τράβα στο...πιπί :P:lol:

Eντάξει!:up:
Θα αφήσω τη Σεμέλη και τον Ιωνα στη Γερμανία και θα έρθω... Κανένα πρόβλημα!:P:P:P:P
Το ξέχασα τελείως!!!:lol::lol::lol:

Γιουλη θυμασαι το site του cozycorner που σου εστειλα;Πηγα σημερα σε ενα χρωματοπωλειο να ρωτησω αν εχει στενσιλ και μου εδωσε εναν τεραστιο καταλογο,με πολλα περισσοτερα απο αυτα του site να διαλεξω!
καλά μας ξεσήκωσες όλες μ'αυτό ε??
Που πήγες δηλαδή? Έχει σχέση με το cosy corner ή είναι άσχετο? Κι εμάς έχει στενσιλς στα χρωματοπωλεία που έβλεπα παλιά για το Χρήστο...έχει και για μεγάλους?

Το ξέχασα τελείως!!!:lol::lol::lol:
Α... ωστέ έτσι ε?? :mad:Φαντάζεσαι να ξεχναγα εγώ την άφιξη του Erefer?? :P:lol:

καλά μας ξεσήκωσες όλες μ'αυτό ε??
Που πήγες δηλαδή? Έχει σχέση με το cosy corner ή είναι άσχετο? Κι εμάς έχει στενσιλς στα χρωματοπωλεία που έβλεπα παλιά για το Χρήστο...έχει και για μεγάλους?
Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!:lol:Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα!

Α... ωστέ έτσι ε?? :mad:Φαντάζεσαι να ξεχναγα εγώ την άφιξη του Erefer?? :P:lol:
Τότε θα είχαμε πρόβλημα:lol::lol::lol:
Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε:)

Φεύγω γειά σας:)

Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!:lol:Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα!
Ναι... αλλά το Καλυμνο - Ροδο το έχεις Κολιάτσου - Παγκράτι!! :P
Στείλε μου ένα Δωρα GPS παρακαλώ!:lol:
Κι αναρωτήθηκα στη Καλυμνο τεράστια γκάμα από στενσιλς....:hmm::P:lol:

Τότε θα είχαμε πρόβλημα:lol::lol::lol:
Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε:)
ναι και εμένα μου είπε ότι ο Rudi είναι Rosa τελικά και της είπα ότι τα 920 που ζητά είναι πολλα...επιτέλους κάποιος πρέπει να αρχίσει να τα χώνει στους εκτροφείς... δεν τους έχουμε ανάγκη πια:cool::P:lol:

Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις!:P:P
Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη...

Καλε μην κοροιδευεις την ξενιτεμενη γατομανα...Απο εδω απο την Καλυμνο τα βρηκα μαρη τα στενσιλς!Θα παρω το πιο ωραιο αυτοκολλητο και θα βγαζω τα γατοπαιδα μου μπροστα του φωτο να ζηλευεις!:P:P
Ασε εβλεπα πριν μερικες μερες ενα ρωσσακι αγορακι σε ενα εκτροφειο της Ρωσιας και ειχα παθει γαταθλιψη...
Σώπα Δωράκι μου...το Σειριάκι σου εχει την ομορφιά 10 ρωσόπαιδων!!! :up:

Αυτό λεω να πάρω για το γατοδωμάτιο...:hmm:

CATS.jpg

Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει...
Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι!:lol:

Η fadiya ακόμα να βρει γατογονείς...:(

fadiyah_20081026_3.jpg
θα βρει αυτη μην σκας!!!;)εδω βρηκε ο Evian!!!!

Δεν κρατήθηκα:(...Να'τος! :D:up:
χιχι!!!μαρτυριαρα!!!!

τι μου θύμησες τώρα... μια φίλη μου...:hmm::whistle:
ποιααααα?:hmm::lol::lol::lol:

Παιδια,τι παιδι ειναι αυτος ο Ιωνας;Τι trick or treat,αυτος ειναι treat απο μονος του!:D
στην βασια πεστα που δεν ηξερε αν θα τον παρει ή οχι....μμμμμμμ

Ελα ρε... διάνοια το βαφτιστήρι μου ε??? Πήρε απ'τη Νονά:rolleyes::P
γκουχου γκουχου!!!!(βηχω τωρα):lol:

Ρωμαική μύτη!!
Ave Erefer!! Oι Βirmaniacs σε χαιρετούν!
:lol::lol::lol:

Γιουλη...hello...θυμασαι οτι ειμαι Καλυμνο ε;Καλε που να βρω κατι σε σχεση με cozycorner,εδω καλα καλα μαρκετ δεν εχουμε!Σε ασχετο χρωματοπωλειο πηγα,και μου εδωσε τρια βιβλιαρακια να διαλεξω,εχει κι αυτα του cozy μεσα,κι αλλα,παρα πολλα.Τωρα το χαζευω.Ειναι πολυ ωραια λυση αν θες να τα αλλαζεις οσο συχνα θες,χωρις να βαφεις τον τοιχο,και πολυ οικονομικα!
φοβερα ειναι αυτα!!!:up:

Ξέχασα να σου πώ, μου έστειλε η Ινα την παρασκευή και ρωτούσε πως τα πάμε
και προμοταρε την Rosa μετα?εμενα αυτο μου εκανε!σου λεει τωρα μπορει να θελουν κι ενα θηλυκο!!!

Ειναι τελειο για το γατοδωματιο,κι εγω το σταμπαρα...Δεν θα μετακομισω σπιτι μου,ολο γατισιο θα το κανω,που θα μου παει...
Ο Σειριος ειναι ντιπ βλακας.Ποτε δεν κανει πατουσακια,σημερα τον επιασε,και πανω στο τατου.Εβγαλα μια φωνη...Τωρα με κοιταει απορημενος απο το πλυντηριο.Τελικα εγω φταιω που δεν κανει χαδια το παιδι!
ειδες τα σκασμενα?οταν δεν πρεπει να κανουν κατι τοτε τους ερχεται να το κανουν!!!!μμμμμμ

Δαναη παιδι μου τι μουγκριζεις;;;;;;;:lol:

Καλα τη μιμεισαι ε;:lol:
Καλε παρεξηγηθηκε ο Σειριος και δεν ερχεται αγκαλια μου.Οχι να τον αφηνα τον τραμπουκο...Να μου εκανε το νεραιδακι ριγε!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back