ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.841 29-10-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλακα μου κανεις??? Μονο Δευτερα πηρα αδεια...ωραια ηταν, ενω το σαβ/κο εκανα διαφορες δουλιτσες στο σπιτι, δευτερα-τριτη ξεκουραστηκα και βολτες εκανα, κουτι μου ηρθε! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ λέω να τη κάνω την άλλη εβδομάδα καμιά δυο μέρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:34 Η Αντα έγραψε: #29.842 29-10-08 12:34 Μας αρεσαν οι Δελφοι , ειχε και τελεια φθνιπωρινη μερα. Στο αρχαιολογικο χωρο δεν προλαβαμε να παμε γιατι εκλεινε το μεσημερι - αλλα σιγουρα θα ξαναπαμε - και η πολη ηταν πολυ γραφικη και με τελεια θεα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.843 29-10-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μας αρεσαν οι Δελφοι , ειχε και τελεια φθνιπωρινη μερα. Στο αρχαιολογικο χωρο δεν προλαβαμε να παμε γιατι εκλεινε το μεσημερι - αλλα σιγουρα θα ξαναπαμε - και η πολη ηταν πολυ γραφικη και με τελεια θεα!!!! Click για ανάπτυξη... εχω να πάω πολλά χρόνια... όταν ξαναπάω θα πάρω και το Χρήστο που θέλει να δει το Μαντείο...και θα πάρουμε και ξεναγό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #29.844 29-10-08 12:37 Καπου καπου εχεις αναγκη και να ξεσκασεις λιγο απο τη καθημερινοτητα του σπιτιου και της πολης. Ελεγα αν μεινω σπιτι κατι θα βρω να κανω, και αν παμε παλι προς Μικρολιμανο, ειτε Βαρκιζα κτλ παλι θα πηξουμε στη κινηση, να βρουμε να παρκαρουμε ...ασε θα γινονταν τα νευρα μας κουρελια. ετσι και αποφασισαμε να παμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #29.845 29-10-08 12:38 Α,της εδινες χαπια ε;Κι εμεις το ειχαμε σκεφτει,αλλα με τοσα που ειχα ακουσει,και επειδη η γιατρος μας ηταν καθετη,δεν το δοκιμασαμε καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η Αντα έγραψε: #29.846 29-10-08 12:38 Παω για meeting, επιστρεφω σε λιγακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Ο πυρροθριξ: #29.847 29-10-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάκο τι Θεικό πλάσμα???τι περιλαίμιο???Πω.. πω... τον φαντάζεσαι χειμώνα και μεγάλο???Μια οπτασία θα είναι... καλά έτσι και μου κάνουν seal μωρά και ταμπάκια seal...Θα τρελαθώ!!!! Click για ανάπτυξη... καλα κατσε να κανουν πρωτα ενα μπλε ταμπυ κοριτσακι ..δηλαδη ο,τι και να κανουν εγω θα ερθω να συμπαρασταθω...στο δραμα σου...πως να αντεξεις με τοση ομορφια? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε... μωρέ τι στο καλό... δεν θα τη μπουζουριάσει?? Η πρωτιά θα πέσει με τη κυρά Καλυψώ... που το Φλεβάρη.... θα είναι καθαρή... και μετά θα μου το παίζει έμπειρος και θα το στριμώξει το πιπίνι με το πρώτο νιαρ... Click για ανάπτυξη... ελα στον παππου... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... καλημερα Θοδωρη!!!!πως παει?τι κανετε? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ζουληξα και αυτη την τριχομπαλιτσα!! χι χι χι Click για ανάπτυξη... χι χι χι!!!!μονο για μιση ωρα!!!περιμενω και για παραπανω την αλλη φορα!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλακα μου κανεις??? Μονο Δευτερα πηρα αδεια...ωραια ηταν, ενω το σαβ/κο εκανα διαφορες δουλιτσες στο σπιτι, δευτερα-τριτη ξεκουραστηκα και βολτες εκανα, κουτι μου ηρθε! Click για ανάπτυξη... εγω ποτε θα παω βολταααααα?????????? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μας αρεσαν οι Δελφοι , ειχε και τελεια φθνιπωρινη μερα. Στο αρχαιολογικο χωρο δεν προλαβαμε να παμε γιατι εκλεινε το μεσημερι - αλλα σιγουρα θα ξαναπαμε - και η πολη ηταν πολυ γραφικη και με τελεια θεα!!!! Click για ανάπτυξη... τι τιραντες τραβαω μπροστα!!! τι κορδομα εχω ριξει .... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω να πάω πολλά χρόνια... όταν ξαναπάω θα πάρω και το Χρήστο που θέλει να δει το Μαντείο...και θα πάρουμε και ξεναγό... Click για ανάπτυξη... εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.848 29-10-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα κατσε να κανουν πρωτα ενα μπλε ταμπυ κοριτσακι ..δηλαδη ο,τι και να κανουν εγω θα ερθω να συμπαρασταθω...στο δραμα σου...πως να αντεξεις με τοση ομορφια? ελα στον παππου... καλημερα Θοδωρη!!!!πως παει?τι κανετε? χι χι χι!!!!μονο για μιση ωρα!!!περιμενω και για παραπανω την αλλη φορα!! εγω ποτε θα παω βολταααααα?????????? τι τιραντες τραβαω μπροστα!!! τι κορδομα εχω ριξει .... εμενα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε ολο αγκαλιτσες και χαδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.849 29-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,της εδινες χαπια ε;Κι εμεις το ειχαμε σκεφτει,αλλα με τοσα που ειχα ακουσει,και επειδη η γιατρος μας ηταν καθετη,δεν το δοκιμασαμε καν. Click για ανάπτυξη... ναι για λίγο... οι οίστροι την ταλαιπωρούσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.850 29-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαστε ολο αγκαλιτσες και χαδακια Click για ανάπτυξη... του τρίβεσαι και του γουργουρίζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.851 29-10-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του τρίβεσαι και του γουργουρίζεις? Click για ανάπτυξη... Ναι και του κανω χου χου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.852 29-10-08 13:02 Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία το σ/κ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:45 Ο πυρροθριξ: #29.853 29-10-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία του σ/κ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Ο πυρροθριξ: #29.854 29-10-08 13:46 κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Ο πυρροθριξ: #29.855 29-10-08 13:50 κοιταξτε αυτοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Ο πυρροθριξ: #29.856 29-10-08 13:52 πως ηταν και πως εγινε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.857 29-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Click για ανάπτυξη... ΑΣΤΕΡΙ! ΤΕΛΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.858 29-10-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πως ηταν και πως εγινε.... Click για ανάπτυξη... Υπέροχο Βιρμανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:54 Ο πυρροθριξ: #29.859 29-10-08 13:54 το σιδερωμα αποκτα ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Ο πυρροθριξ: #29.860 29-10-08 13:55 εεεεε?ΤΕΛΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1491 1492 1493 1494 1495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλακα μου κανεις??? Μονο Δευτερα πηρα αδεια...ωραια ηταν, ενω το σαβ/κο εκανα διαφορες δουλιτσες στο σπιτι, δευτερα-τριτη ξεκουραστηκα και βολτες εκανα, κουτι μου ηρθε! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ λέω να τη κάνω την άλλη εβδομάδα καμιά δυο μέρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:34 Η Αντα έγραψε: #29.842 29-10-08 12:34 Μας αρεσαν οι Δελφοι , ειχε και τελεια φθνιπωρινη μερα. Στο αρχαιολογικο χωρο δεν προλαβαμε να παμε γιατι εκλεινε το μεσημερι - αλλα σιγουρα θα ξαναπαμε - και η πολη ηταν πολυ γραφικη και με τελεια θεα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.843 29-10-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μας αρεσαν οι Δελφοι , ειχε και τελεια φθνιπωρινη μερα. Στο αρχαιολογικο χωρο δεν προλαβαμε να παμε γιατι εκλεινε το μεσημερι - αλλα σιγουρα θα ξαναπαμε - και η πολη ηταν πολυ γραφικη και με τελεια θεα!!!! Click για ανάπτυξη... εχω να πάω πολλά χρόνια... όταν ξαναπάω θα πάρω και το Χρήστο που θέλει να δει το Μαντείο...και θα πάρουμε και ξεναγό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #29.844 29-10-08 12:37 Καπου καπου εχεις αναγκη και να ξεσκασεις λιγο απο τη καθημερινοτητα του σπιτιου και της πολης. Ελεγα αν μεινω σπιτι κατι θα βρω να κανω, και αν παμε παλι προς Μικρολιμανο, ειτε Βαρκιζα κτλ παλι θα πηξουμε στη κινηση, να βρουμε να παρκαρουμε ...ασε θα γινονταν τα νευρα μας κουρελια. ετσι και αποφασισαμε να παμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #29.845 29-10-08 12:38 Α,της εδινες χαπια ε;Κι εμεις το ειχαμε σκεφτει,αλλα με τοσα που ειχα ακουσει,και επειδη η γιατρος μας ηταν καθετη,δεν το δοκιμασαμε καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η Αντα έγραψε: #29.846 29-10-08 12:38 Παω για meeting, επιστρεφω σε λιγακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Ο πυρροθριξ: #29.847 29-10-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάκο τι Θεικό πλάσμα???τι περιλαίμιο???Πω.. πω... τον φαντάζεσαι χειμώνα και μεγάλο???Μια οπτασία θα είναι... καλά έτσι και μου κάνουν seal μωρά και ταμπάκια seal...Θα τρελαθώ!!!! Click για ανάπτυξη... καλα κατσε να κανουν πρωτα ενα μπλε ταμπυ κοριτσακι ..δηλαδη ο,τι και να κανουν εγω θα ερθω να συμπαρασταθω...στο δραμα σου...πως να αντεξεις με τοση ομορφια? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε... μωρέ τι στο καλό... δεν θα τη μπουζουριάσει?? Η πρωτιά θα πέσει με τη κυρά Καλυψώ... που το Φλεβάρη.... θα είναι καθαρή... και μετά θα μου το παίζει έμπειρος και θα το στριμώξει το πιπίνι με το πρώτο νιαρ... Click για ανάπτυξη... ελα στον παππου... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... καλημερα Θοδωρη!!!!πως παει?τι κανετε? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ζουληξα και αυτη την τριχομπαλιτσα!! χι χι χι Click για ανάπτυξη... χι χι χι!!!!μονο για μιση ωρα!!!περιμενω και για παραπανω την αλλη φορα!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλακα μου κανεις??? Μονο Δευτερα πηρα αδεια...ωραια ηταν, ενω το σαβ/κο εκανα διαφορες δουλιτσες στο σπιτι, δευτερα-τριτη ξεκουραστηκα και βολτες εκανα, κουτι μου ηρθε! Click για ανάπτυξη... εγω ποτε θα παω βολταααααα?????????? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μας αρεσαν οι Δελφοι , ειχε και τελεια φθνιπωρινη μερα. Στο αρχαιολογικο χωρο δεν προλαβαμε να παμε γιατι εκλεινε το μεσημερι - αλλα σιγουρα θα ξαναπαμε - και η πολη ηταν πολυ γραφικη και με τελεια θεα!!!! Click για ανάπτυξη... τι τιραντες τραβαω μπροστα!!! τι κορδομα εχω ριξει .... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω να πάω πολλά χρόνια... όταν ξαναπάω θα πάρω και το Χρήστο που θέλει να δει το Μαντείο...και θα πάρουμε και ξεναγό... Click για ανάπτυξη... εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.848 29-10-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα κατσε να κανουν πρωτα ενα μπλε ταμπυ κοριτσακι ..δηλαδη ο,τι και να κανουν εγω θα ερθω να συμπαρασταθω...στο δραμα σου...πως να αντεξεις με τοση ομορφια? ελα στον παππου... καλημερα Θοδωρη!!!!πως παει?τι κανετε? χι χι χι!!!!μονο για μιση ωρα!!!περιμενω και για παραπανω την αλλη φορα!! εγω ποτε θα παω βολταααααα?????????? τι τιραντες τραβαω μπροστα!!! τι κορδομα εχω ριξει .... εμενα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε ολο αγκαλιτσες και χαδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.849 29-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,της εδινες χαπια ε;Κι εμεις το ειχαμε σκεφτει,αλλα με τοσα που ειχα ακουσει,και επειδη η γιατρος μας ηταν καθετη,δεν το δοκιμασαμε καν. Click για ανάπτυξη... ναι για λίγο... οι οίστροι την ταλαιπωρούσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.850 29-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαστε ολο αγκαλιτσες και χαδακια Click για ανάπτυξη... του τρίβεσαι και του γουργουρίζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.851 29-10-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του τρίβεσαι και του γουργουρίζεις? Click για ανάπτυξη... Ναι και του κανω χου χου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.852 29-10-08 13:02 Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία το σ/κ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:45 Ο πυρροθριξ: #29.853 29-10-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία του σ/κ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Ο πυρροθριξ: #29.854 29-10-08 13:46 κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Ο πυρροθριξ: #29.855 29-10-08 13:50 κοιταξτε αυτοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Ο πυρροθριξ: #29.856 29-10-08 13:52 πως ηταν και πως εγινε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.857 29-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Click για ανάπτυξη... ΑΣΤΕΡΙ! ΤΕΛΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.858 29-10-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πως ηταν και πως εγινε.... Click για ανάπτυξη... Υπέροχο Βιρμανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:54 Ο πυρροθριξ: #29.859 29-10-08 13:54 το σιδερωμα αποκτα ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Ο πυρροθριξ: #29.860 29-10-08 13:55 εεεεε?ΤΕΛΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1491 1492 1493 1494 1495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μας αρεσαν οι Δελφοι , ειχε και τελεια φθνιπωρινη μερα. Στο αρχαιολογικο χωρο δεν προλαβαμε να παμε γιατι εκλεινε το μεσημερι - αλλα σιγουρα θα ξαναπαμε - και η πολη ηταν πολυ γραφικη και με τελεια θεα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.843 29-10-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μας αρεσαν οι Δελφοι , ειχε και τελεια φθνιπωρινη μερα. Στο αρχαιολογικο χωρο δεν προλαβαμε να παμε γιατι εκλεινε το μεσημερι - αλλα σιγουρα θα ξαναπαμε - και η πολη ηταν πολυ γραφικη και με τελεια θεα!!!! Click για ανάπτυξη... εχω να πάω πολλά χρόνια... όταν ξαναπάω θα πάρω και το Χρήστο που θέλει να δει το Μαντείο...και θα πάρουμε και ξεναγό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #29.844 29-10-08 12:37 Καπου καπου εχεις αναγκη και να ξεσκασεις λιγο απο τη καθημερινοτητα του σπιτιου και της πολης. Ελεγα αν μεινω σπιτι κατι θα βρω να κανω, και αν παμε παλι προς Μικρολιμανο, ειτε Βαρκιζα κτλ παλι θα πηξουμε στη κινηση, να βρουμε να παρκαρουμε ...ασε θα γινονταν τα νευρα μας κουρελια. ετσι και αποφασισαμε να παμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #29.845 29-10-08 12:38 Α,της εδινες χαπια ε;Κι εμεις το ειχαμε σκεφτει,αλλα με τοσα που ειχα ακουσει,και επειδη η γιατρος μας ηταν καθετη,δεν το δοκιμασαμε καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η Αντα έγραψε: #29.846 29-10-08 12:38 Παω για meeting, επιστρεφω σε λιγακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Ο πυρροθριξ: #29.847 29-10-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάκο τι Θεικό πλάσμα???τι περιλαίμιο???Πω.. πω... τον φαντάζεσαι χειμώνα και μεγάλο???Μια οπτασία θα είναι... καλά έτσι και μου κάνουν seal μωρά και ταμπάκια seal...Θα τρελαθώ!!!! Click για ανάπτυξη... καλα κατσε να κανουν πρωτα ενα μπλε ταμπυ κοριτσακι ..δηλαδη ο,τι και να κανουν εγω θα ερθω να συμπαρασταθω...στο δραμα σου...πως να αντεξεις με τοση ομορφια? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε... μωρέ τι στο καλό... δεν θα τη μπουζουριάσει?? Η πρωτιά θα πέσει με τη κυρά Καλυψώ... που το Φλεβάρη.... θα είναι καθαρή... και μετά θα μου το παίζει έμπειρος και θα το στριμώξει το πιπίνι με το πρώτο νιαρ... Click για ανάπτυξη... ελα στον παππου... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... καλημερα Θοδωρη!!!!πως παει?τι κανετε? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ζουληξα και αυτη την τριχομπαλιτσα!! χι χι χι Click για ανάπτυξη... χι χι χι!!!!μονο για μιση ωρα!!!περιμενω και για παραπανω την αλλη φορα!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλακα μου κανεις??? Μονο Δευτερα πηρα αδεια...ωραια ηταν, ενω το σαβ/κο εκανα διαφορες δουλιτσες στο σπιτι, δευτερα-τριτη ξεκουραστηκα και βολτες εκανα, κουτι μου ηρθε! Click για ανάπτυξη... εγω ποτε θα παω βολταααααα?????????? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μας αρεσαν οι Δελφοι , ειχε και τελεια φθνιπωρινη μερα. Στο αρχαιολογικο χωρο δεν προλαβαμε να παμε γιατι εκλεινε το μεσημερι - αλλα σιγουρα θα ξαναπαμε - και η πολη ηταν πολυ γραφικη και με τελεια θεα!!!! Click για ανάπτυξη... τι τιραντες τραβαω μπροστα!!! τι κορδομα εχω ριξει .... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω να πάω πολλά χρόνια... όταν ξαναπάω θα πάρω και το Χρήστο που θέλει να δει το Μαντείο...και θα πάρουμε και ξεναγό... Click για ανάπτυξη... εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.848 29-10-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα κατσε να κανουν πρωτα ενα μπλε ταμπυ κοριτσακι ..δηλαδη ο,τι και να κανουν εγω θα ερθω να συμπαρασταθω...στο δραμα σου...πως να αντεξεις με τοση ομορφια? ελα στον παππου... καλημερα Θοδωρη!!!!πως παει?τι κανετε? χι χι χι!!!!μονο για μιση ωρα!!!περιμενω και για παραπανω την αλλη φορα!! εγω ποτε θα παω βολταααααα?????????? τι τιραντες τραβαω μπροστα!!! τι κορδομα εχω ριξει .... εμενα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε ολο αγκαλιτσες και χαδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.849 29-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,της εδινες χαπια ε;Κι εμεις το ειχαμε σκεφτει,αλλα με τοσα που ειχα ακουσει,και επειδη η γιατρος μας ηταν καθετη,δεν το δοκιμασαμε καν. Click για ανάπτυξη... ναι για λίγο... οι οίστροι την ταλαιπωρούσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.850 29-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαστε ολο αγκαλιτσες και χαδακια Click για ανάπτυξη... του τρίβεσαι και του γουργουρίζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.851 29-10-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του τρίβεσαι και του γουργουρίζεις? Click για ανάπτυξη... Ναι και του κανω χου χου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.852 29-10-08 13:02 Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία το σ/κ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:45 Ο πυρροθριξ: #29.853 29-10-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία του σ/κ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Ο πυρροθριξ: #29.854 29-10-08 13:46 κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Ο πυρροθριξ: #29.855 29-10-08 13:50 κοιταξτε αυτοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Ο πυρροθριξ: #29.856 29-10-08 13:52 πως ηταν και πως εγινε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.857 29-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Click για ανάπτυξη... ΑΣΤΕΡΙ! ΤΕΛΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.858 29-10-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πως ηταν και πως εγινε.... Click για ανάπτυξη... Υπέροχο Βιρμανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:54 Ο πυρροθριξ: #29.859 29-10-08 13:54 το σιδερωμα αποκτα ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Ο πυρροθριξ: #29.860 29-10-08 13:55 εεεεε?ΤΕΛΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1491 1492 1493 1494 1495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μας αρεσαν οι Δελφοι , ειχε και τελεια φθνιπωρινη μερα. Στο αρχαιολογικο χωρο δεν προλαβαμε να παμε γιατι εκλεινε το μεσημερι - αλλα σιγουρα θα ξαναπαμε - και η πολη ηταν πολυ γραφικη και με τελεια θεα!!!! Click για ανάπτυξη... εχω να πάω πολλά χρόνια... όταν ξαναπάω θα πάρω και το Χρήστο που θέλει να δει το Μαντείο...και θα πάρουμε και ξεναγό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #29.844 29-10-08 12:37 Καπου καπου εχεις αναγκη και να ξεσκασεις λιγο απο τη καθημερινοτητα του σπιτιου και της πολης. Ελεγα αν μεινω σπιτι κατι θα βρω να κανω, και αν παμε παλι προς Μικρολιμανο, ειτε Βαρκιζα κτλ παλι θα πηξουμε στη κινηση, να βρουμε να παρκαρουμε ...ασε θα γινονταν τα νευρα μας κουρελια. ετσι και αποφασισαμε να παμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #29.845 29-10-08 12:38 Α,της εδινες χαπια ε;Κι εμεις το ειχαμε σκεφτει,αλλα με τοσα που ειχα ακουσει,και επειδη η γιατρος μας ηταν καθετη,δεν το δοκιμασαμε καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η Αντα έγραψε: #29.846 29-10-08 12:38 Παω για meeting, επιστρεφω σε λιγακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Ο πυρροθριξ: #29.847 29-10-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάκο τι Θεικό πλάσμα???τι περιλαίμιο???Πω.. πω... τον φαντάζεσαι χειμώνα και μεγάλο???Μια οπτασία θα είναι... καλά έτσι και μου κάνουν seal μωρά και ταμπάκια seal...Θα τρελαθώ!!!! Click για ανάπτυξη... καλα κατσε να κανουν πρωτα ενα μπλε ταμπυ κοριτσακι ..δηλαδη ο,τι και να κανουν εγω θα ερθω να συμπαρασταθω...στο δραμα σου...πως να αντεξεις με τοση ομορφια? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε... μωρέ τι στο καλό... δεν θα τη μπουζουριάσει?? Η πρωτιά θα πέσει με τη κυρά Καλυψώ... που το Φλεβάρη.... θα είναι καθαρή... και μετά θα μου το παίζει έμπειρος και θα το στριμώξει το πιπίνι με το πρώτο νιαρ... Click για ανάπτυξη... ελα στον παππου... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... καλημερα Θοδωρη!!!!πως παει?τι κανετε? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ζουληξα και αυτη την τριχομπαλιτσα!! χι χι χι Click για ανάπτυξη... χι χι χι!!!!μονο για μιση ωρα!!!περιμενω και για παραπανω την αλλη φορα!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλακα μου κανεις??? Μονο Δευτερα πηρα αδεια...ωραια ηταν, ενω το σαβ/κο εκανα διαφορες δουλιτσες στο σπιτι, δευτερα-τριτη ξεκουραστηκα και βολτες εκανα, κουτι μου ηρθε! Click για ανάπτυξη... εγω ποτε θα παω βολταααααα?????????? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μας αρεσαν οι Δελφοι , ειχε και τελεια φθνιπωρινη μερα. Στο αρχαιολογικο χωρο δεν προλαβαμε να παμε γιατι εκλεινε το μεσημερι - αλλα σιγουρα θα ξαναπαμε - και η πολη ηταν πολυ γραφικη και με τελεια θεα!!!! Click για ανάπτυξη... τι τιραντες τραβαω μπροστα!!! τι κορδομα εχω ριξει .... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω να πάω πολλά χρόνια... όταν ξαναπάω θα πάρω και το Χρήστο που θέλει να δει το Μαντείο...και θα πάρουμε και ξεναγό... Click για ανάπτυξη... εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.848 29-10-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα κατσε να κανουν πρωτα ενα μπλε ταμπυ κοριτσακι ..δηλαδη ο,τι και να κανουν εγω θα ερθω να συμπαρασταθω...στο δραμα σου...πως να αντεξεις με τοση ομορφια? ελα στον παππου... καλημερα Θοδωρη!!!!πως παει?τι κανετε? χι χι χι!!!!μονο για μιση ωρα!!!περιμενω και για παραπανω την αλλη φορα!! εγω ποτε θα παω βολταααααα?????????? τι τιραντες τραβαω μπροστα!!! τι κορδομα εχω ριξει .... εμενα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε ολο αγκαλιτσες και χαδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.849 29-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,της εδινες χαπια ε;Κι εμεις το ειχαμε σκεφτει,αλλα με τοσα που ειχα ακουσει,και επειδη η γιατρος μας ηταν καθετη,δεν το δοκιμασαμε καν. Click για ανάπτυξη... ναι για λίγο... οι οίστροι την ταλαιπωρούσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.850 29-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαστε ολο αγκαλιτσες και χαδακια Click για ανάπτυξη... του τρίβεσαι και του γουργουρίζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.851 29-10-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του τρίβεσαι και του γουργουρίζεις? Click για ανάπτυξη... Ναι και του κανω χου χου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.852 29-10-08 13:02 Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία το σ/κ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:45 Ο πυρροθριξ: #29.853 29-10-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία του σ/κ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Ο πυρροθριξ: #29.854 29-10-08 13:46 κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Ο πυρροθριξ: #29.855 29-10-08 13:50 κοιταξτε αυτοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Ο πυρροθριξ: #29.856 29-10-08 13:52 πως ηταν και πως εγινε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.857 29-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Click για ανάπτυξη... ΑΣΤΕΡΙ! ΤΕΛΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.858 29-10-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πως ηταν και πως εγινε.... Click για ανάπτυξη... Υπέροχο Βιρμανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:54 Ο πυρροθριξ: #29.859 29-10-08 13:54 το σιδερωμα αποκτα ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Ο πυρροθριξ: #29.860 29-10-08 13:55 εεεεε?ΤΕΛΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1491 1492 1493 1494 1495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καπου καπου εχεις αναγκη και να ξεσκασεις λιγο απο τη καθημερινοτητα του σπιτιου και της πολης. Ελεγα αν μεινω σπιτι κατι θα βρω να κανω, και αν παμε παλι προς Μικρολιμανο, ειτε Βαρκιζα κτλ παλι θα πηξουμε στη κινηση, να βρουμε να παρκαρουμε ...ασε θα γινονταν τα νευρα μας κουρελια. ετσι και αποφασισαμε να παμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #29.845 29-10-08 12:38 Α,της εδινες χαπια ε;Κι εμεις το ειχαμε σκεφτει,αλλα με τοσα που ειχα ακουσει,και επειδη η γιατρος μας ηταν καθετη,δεν το δοκιμασαμε καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η Αντα έγραψε: #29.846 29-10-08 12:38 Παω για meeting, επιστρεφω σε λιγακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Ο πυρροθριξ: #29.847 29-10-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάκο τι Θεικό πλάσμα???τι περιλαίμιο???Πω.. πω... τον φαντάζεσαι χειμώνα και μεγάλο???Μια οπτασία θα είναι... καλά έτσι και μου κάνουν seal μωρά και ταμπάκια seal...Θα τρελαθώ!!!! Click για ανάπτυξη... καλα κατσε να κανουν πρωτα ενα μπλε ταμπυ κοριτσακι ..δηλαδη ο,τι και να κανουν εγω θα ερθω να συμπαρασταθω...στο δραμα σου...πως να αντεξεις με τοση ομορφια? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε... μωρέ τι στο καλό... δεν θα τη μπουζουριάσει?? Η πρωτιά θα πέσει με τη κυρά Καλυψώ... που το Φλεβάρη.... θα είναι καθαρή... και μετά θα μου το παίζει έμπειρος και θα το στριμώξει το πιπίνι με το πρώτο νιαρ... Click για ανάπτυξη... ελα στον παππου... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... καλημερα Θοδωρη!!!!πως παει?τι κανετε? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ζουληξα και αυτη την τριχομπαλιτσα!! χι χι χι Click για ανάπτυξη... χι χι χι!!!!μονο για μιση ωρα!!!περιμενω και για παραπανω την αλλη φορα!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλακα μου κανεις??? Μονο Δευτερα πηρα αδεια...ωραια ηταν, ενω το σαβ/κο εκανα διαφορες δουλιτσες στο σπιτι, δευτερα-τριτη ξεκουραστηκα και βολτες εκανα, κουτι μου ηρθε! Click για ανάπτυξη... εγω ποτε θα παω βολταααααα?????????? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μας αρεσαν οι Δελφοι , ειχε και τελεια φθνιπωρινη μερα. Στο αρχαιολογικο χωρο δεν προλαβαμε να παμε γιατι εκλεινε το μεσημερι - αλλα σιγουρα θα ξαναπαμε - και η πολη ηταν πολυ γραφικη και με τελεια θεα!!!! Click για ανάπτυξη... τι τιραντες τραβαω μπροστα!!! τι κορδομα εχω ριξει .... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω να πάω πολλά χρόνια... όταν ξαναπάω θα πάρω και το Χρήστο που θέλει να δει το Μαντείο...και θα πάρουμε και ξεναγό... Click για ανάπτυξη... εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.848 29-10-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα κατσε να κανουν πρωτα ενα μπλε ταμπυ κοριτσακι ..δηλαδη ο,τι και να κανουν εγω θα ερθω να συμπαρασταθω...στο δραμα σου...πως να αντεξεις με τοση ομορφια? ελα στον παππου... καλημερα Θοδωρη!!!!πως παει?τι κανετε? χι χι χι!!!!μονο για μιση ωρα!!!περιμενω και για παραπανω την αλλη φορα!! εγω ποτε θα παω βολταααααα?????????? τι τιραντες τραβαω μπροστα!!! τι κορδομα εχω ριξει .... εμενα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε ολο αγκαλιτσες και χαδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.849 29-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,της εδινες χαπια ε;Κι εμεις το ειχαμε σκεφτει,αλλα με τοσα που ειχα ακουσει,και επειδη η γιατρος μας ηταν καθετη,δεν το δοκιμασαμε καν. Click για ανάπτυξη... ναι για λίγο... οι οίστροι την ταλαιπωρούσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.850 29-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαστε ολο αγκαλιτσες και χαδακια Click για ανάπτυξη... του τρίβεσαι και του γουργουρίζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.851 29-10-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του τρίβεσαι και του γουργουρίζεις? Click για ανάπτυξη... Ναι και του κανω χου χου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.852 29-10-08 13:02 Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία το σ/κ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:45 Ο πυρροθριξ: #29.853 29-10-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία του σ/κ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Ο πυρροθριξ: #29.854 29-10-08 13:46 κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Ο πυρροθριξ: #29.855 29-10-08 13:50 κοιταξτε αυτοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Ο πυρροθριξ: #29.856 29-10-08 13:52 πως ηταν και πως εγινε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.857 29-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Click για ανάπτυξη... ΑΣΤΕΡΙ! ΤΕΛΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.858 29-10-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πως ηταν και πως εγινε.... Click για ανάπτυξη... Υπέροχο Βιρμανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:54 Ο πυρροθριξ: #29.859 29-10-08 13:54 το σιδερωμα αποκτα ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Ο πυρροθριξ: #29.860 29-10-08 13:55 εεεεε?ΤΕΛΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1491 1492 1493 1494 1495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α,της εδινες χαπια ε;Κι εμεις το ειχαμε σκεφτει,αλλα με τοσα που ειχα ακουσει,και επειδη η γιατρος μας ηταν καθετη,δεν το δοκιμασαμε καν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:38 Η Αντα έγραψε: #29.846 29-10-08 12:38 Παω για meeting, επιστρεφω σε λιγακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Ο πυρροθριξ: #29.847 29-10-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάκο τι Θεικό πλάσμα???τι περιλαίμιο???Πω.. πω... τον φαντάζεσαι χειμώνα και μεγάλο???Μια οπτασία θα είναι... καλά έτσι και μου κάνουν seal μωρά και ταμπάκια seal...Θα τρελαθώ!!!! Click για ανάπτυξη... καλα κατσε να κανουν πρωτα ενα μπλε ταμπυ κοριτσακι ..δηλαδη ο,τι και να κανουν εγω θα ερθω να συμπαρασταθω...στο δραμα σου...πως να αντεξεις με τοση ομορφια? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε... μωρέ τι στο καλό... δεν θα τη μπουζουριάσει?? Η πρωτιά θα πέσει με τη κυρά Καλυψώ... που το Φλεβάρη.... θα είναι καθαρή... και μετά θα μου το παίζει έμπειρος και θα το στριμώξει το πιπίνι με το πρώτο νιαρ... Click για ανάπτυξη... ελα στον παππου... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... καλημερα Θοδωρη!!!!πως παει?τι κανετε? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ζουληξα και αυτη την τριχομπαλιτσα!! χι χι χι Click για ανάπτυξη... χι χι χι!!!!μονο για μιση ωρα!!!περιμενω και για παραπανω την αλλη φορα!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλακα μου κανεις??? Μονο Δευτερα πηρα αδεια...ωραια ηταν, ενω το σαβ/κο εκανα διαφορες δουλιτσες στο σπιτι, δευτερα-τριτη ξεκουραστηκα και βολτες εκανα, κουτι μου ηρθε! Click για ανάπτυξη... εγω ποτε θα παω βολταααααα?????????? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μας αρεσαν οι Δελφοι , ειχε και τελεια φθνιπωρινη μερα. Στο αρχαιολογικο χωρο δεν προλαβαμε να παμε γιατι εκλεινε το μεσημερι - αλλα σιγουρα θα ξαναπαμε - και η πολη ηταν πολυ γραφικη και με τελεια θεα!!!! Click για ανάπτυξη... τι τιραντες τραβαω μπροστα!!! τι κορδομα εχω ριξει .... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω να πάω πολλά χρόνια... όταν ξαναπάω θα πάρω και το Χρήστο που θέλει να δει το Μαντείο...και θα πάρουμε και ξεναγό... Click για ανάπτυξη... εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.848 29-10-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα κατσε να κανουν πρωτα ενα μπλε ταμπυ κοριτσακι ..δηλαδη ο,τι και να κανουν εγω θα ερθω να συμπαρασταθω...στο δραμα σου...πως να αντεξεις με τοση ομορφια? ελα στον παππου... καλημερα Θοδωρη!!!!πως παει?τι κανετε? χι χι χι!!!!μονο για μιση ωρα!!!περιμενω και για παραπανω την αλλη φορα!! εγω ποτε θα παω βολταααααα?????????? τι τιραντες τραβαω μπροστα!!! τι κορδομα εχω ριξει .... εμενα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε ολο αγκαλιτσες και χαδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.849 29-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,της εδινες χαπια ε;Κι εμεις το ειχαμε σκεφτει,αλλα με τοσα που ειχα ακουσει,και επειδη η γιατρος μας ηταν καθετη,δεν το δοκιμασαμε καν. Click για ανάπτυξη... ναι για λίγο... οι οίστροι την ταλαιπωρούσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.850 29-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαστε ολο αγκαλιτσες και χαδακια Click για ανάπτυξη... του τρίβεσαι και του γουργουρίζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.851 29-10-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του τρίβεσαι και του γουργουρίζεις? Click για ανάπτυξη... Ναι και του κανω χου χου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.852 29-10-08 13:02 Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία το σ/κ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:45 Ο πυρροθριξ: #29.853 29-10-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία του σ/κ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Ο πυρροθριξ: #29.854 29-10-08 13:46 κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Ο πυρροθριξ: #29.855 29-10-08 13:50 κοιταξτε αυτοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Ο πυρροθριξ: #29.856 29-10-08 13:52 πως ηταν και πως εγινε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.857 29-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Click για ανάπτυξη... ΑΣΤΕΡΙ! ΤΕΛΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.858 29-10-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πως ηταν και πως εγινε.... Click για ανάπτυξη... Υπέροχο Βιρμανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:54 Ο πυρροθριξ: #29.859 29-10-08 13:54 το σιδερωμα αποκτα ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Ο πυρροθριξ: #29.860 29-10-08 13:55 εεεεε?ΤΕΛΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1491 1492 1493 1494 1495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παω για meeting, επιστρεφω σε λιγακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:43 Ο πυρροθριξ: #29.847 29-10-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάκο τι Θεικό πλάσμα???τι περιλαίμιο???Πω.. πω... τον φαντάζεσαι χειμώνα και μεγάλο???Μια οπτασία θα είναι... καλά έτσι και μου κάνουν seal μωρά και ταμπάκια seal...Θα τρελαθώ!!!! Click για ανάπτυξη... καλα κατσε να κανουν πρωτα ενα μπλε ταμπυ κοριτσακι ..δηλαδη ο,τι και να κανουν εγω θα ερθω να συμπαρασταθω...στο δραμα σου...πως να αντεξεις με τοση ομορφια? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε... μωρέ τι στο καλό... δεν θα τη μπουζουριάσει?? Η πρωτιά θα πέσει με τη κυρά Καλυψώ... που το Φλεβάρη.... θα είναι καθαρή... και μετά θα μου το παίζει έμπειρος και θα το στριμώξει το πιπίνι με το πρώτο νιαρ... Click για ανάπτυξη... ελα στον παππου... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... καλημερα Θοδωρη!!!!πως παει?τι κανετε? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ζουληξα και αυτη την τριχομπαλιτσα!! χι χι χι Click για ανάπτυξη... χι χι χι!!!!μονο για μιση ωρα!!!περιμενω και για παραπανω την αλλη φορα!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλακα μου κανεις??? Μονο Δευτερα πηρα αδεια...ωραια ηταν, ενω το σαβ/κο εκανα διαφορες δουλιτσες στο σπιτι, δευτερα-τριτη ξεκουραστηκα και βολτες εκανα, κουτι μου ηρθε! Click για ανάπτυξη... εγω ποτε θα παω βολταααααα?????????? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μας αρεσαν οι Δελφοι , ειχε και τελεια φθνιπωρινη μερα. Στο αρχαιολογικο χωρο δεν προλαβαμε να παμε γιατι εκλεινε το μεσημερι - αλλα σιγουρα θα ξαναπαμε - και η πολη ηταν πολυ γραφικη και με τελεια θεα!!!! Click για ανάπτυξη... τι τιραντες τραβαω μπροστα!!! τι κορδομα εχω ριξει .... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω να πάω πολλά χρόνια... όταν ξαναπάω θα πάρω και το Χρήστο που θέλει να δει το Μαντείο...και θα πάρουμε και ξεναγό... Click για ανάπτυξη... εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.848 29-10-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα κατσε να κανουν πρωτα ενα μπλε ταμπυ κοριτσακι ..δηλαδη ο,τι και να κανουν εγω θα ερθω να συμπαρασταθω...στο δραμα σου...πως να αντεξεις με τοση ομορφια? ελα στον παππου... καλημερα Θοδωρη!!!!πως παει?τι κανετε? χι χι χι!!!!μονο για μιση ωρα!!!περιμενω και για παραπανω την αλλη φορα!! εγω ποτε θα παω βολταααααα?????????? τι τιραντες τραβαω μπροστα!!! τι κορδομα εχω ριξει .... εμενα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε ολο αγκαλιτσες και χαδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.849 29-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,της εδινες χαπια ε;Κι εμεις το ειχαμε σκεφτει,αλλα με τοσα που ειχα ακουσει,και επειδη η γιατρος μας ηταν καθετη,δεν το δοκιμασαμε καν. Click για ανάπτυξη... ναι για λίγο... οι οίστροι την ταλαιπωρούσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.850 29-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαστε ολο αγκαλιτσες και χαδακια Click για ανάπτυξη... του τρίβεσαι και του γουργουρίζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.851 29-10-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του τρίβεσαι και του γουργουρίζεις? Click για ανάπτυξη... Ναι και του κανω χου χου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.852 29-10-08 13:02 Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία το σ/κ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:45 Ο πυρροθριξ: #29.853 29-10-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία του σ/κ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Ο πυρροθριξ: #29.854 29-10-08 13:46 κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Ο πυρροθριξ: #29.855 29-10-08 13:50 κοιταξτε αυτοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Ο πυρροθριξ: #29.856 29-10-08 13:52 πως ηταν και πως εγινε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.857 29-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Click για ανάπτυξη... ΑΣΤΕΡΙ! ΤΕΛΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.858 29-10-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πως ηταν και πως εγινε.... Click για ανάπτυξη... Υπέροχο Βιρμανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:54 Ο πυρροθριξ: #29.859 29-10-08 13:54 το σιδερωμα αποκτα ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Ο πυρροθριξ: #29.860 29-10-08 13:55 εεεεε?ΤΕΛΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1491 1492 1493 1494 1495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δανάκο τι Θεικό πλάσμα???τι περιλαίμιο???Πω.. πω... τον φαντάζεσαι χειμώνα και μεγάλο???Μια οπτασία θα είναι... καλά έτσι και μου κάνουν seal μωρά και ταμπάκια seal...Θα τρελαθώ!!!! Click για ανάπτυξη... καλα κατσε να κανουν πρωτα ενα μπλε ταμπυ κοριτσακι ..δηλαδη ο,τι και να κανουν εγω θα ερθω να συμπαρασταθω...στο δραμα σου...πως να αντεξεις με τοση ομορφια? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ε... μωρέ τι στο καλό... δεν θα τη μπουζουριάσει?? Η πρωτιά θα πέσει με τη κυρά Καλυψώ... που το Φλεβάρη.... θα είναι καθαρή... και μετά θα μου το παίζει έμπειρος και θα το στριμώξει το πιπίνι με το πρώτο νιαρ... Click για ανάπτυξη... ελα στον παππου... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kαλημερα!! Click για ανάπτυξη... καλημερα Θοδωρη!!!!πως παει?τι κανετε? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ζουληξα και αυτη την τριχομπαλιτσα!! χι χι χι Click για ανάπτυξη... χι χι χι!!!!μονο για μιση ωρα!!!περιμενω και για παραπανω την αλλη φορα!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πλακα μου κανεις??? Μονο Δευτερα πηρα αδεια...ωραια ηταν, ενω το σαβ/κο εκανα διαφορες δουλιτσες στο σπιτι, δευτερα-τριτη ξεκουραστηκα και βολτες εκανα, κουτι μου ηρθε! Click για ανάπτυξη... εγω ποτε θα παω βολταααααα?????????? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μας αρεσαν οι Δελφοι , ειχε και τελεια φθνιπωρινη μερα. Στο αρχαιολογικο χωρο δεν προλαβαμε να παμε γιατι εκλεινε το μεσημερι - αλλα σιγουρα θα ξαναπαμε - και η πολη ηταν πολυ γραφικη και με τελεια θεα!!!! Click για ανάπτυξη... τι τιραντες τραβαω μπροστα!!! τι κορδομα εχω ριξει .... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω να πάω πολλά χρόνια... όταν ξαναπάω θα πάρω και το Χρήστο που θέλει να δει το Μαντείο...και θα πάρουμε και ξεναγό... Click για ανάπτυξη... εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.848 29-10-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα κατσε να κανουν πρωτα ενα μπλε ταμπυ κοριτσακι ..δηλαδη ο,τι και να κανουν εγω θα ερθω να συμπαρασταθω...στο δραμα σου...πως να αντεξεις με τοση ομορφια? ελα στον παππου... καλημερα Θοδωρη!!!!πως παει?τι κανετε? χι χι χι!!!!μονο για μιση ωρα!!!περιμενω και για παραπανω την αλλη φορα!! εγω ποτε θα παω βολταααααα?????????? τι τιραντες τραβαω μπροστα!!! τι κορδομα εχω ριξει .... εμενα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε ολο αγκαλιτσες και χαδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.849 29-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,της εδινες χαπια ε;Κι εμεις το ειχαμε σκεφτει,αλλα με τοσα που ειχα ακουσει,και επειδη η γιατρος μας ηταν καθετη,δεν το δοκιμασαμε καν. Click για ανάπτυξη... ναι για λίγο... οι οίστροι την ταλαιπωρούσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.850 29-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαστε ολο αγκαλιτσες και χαδακια Click για ανάπτυξη... του τρίβεσαι και του γουργουρίζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.851 29-10-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του τρίβεσαι και του γουργουρίζεις? Click για ανάπτυξη... Ναι και του κανω χου χου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.852 29-10-08 13:02 Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία το σ/κ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:45 Ο πυρροθριξ: #29.853 29-10-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία του σ/κ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Ο πυρροθριξ: #29.854 29-10-08 13:46 κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Ο πυρροθριξ: #29.855 29-10-08 13:50 κοιταξτε αυτοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Ο πυρροθριξ: #29.856 29-10-08 13:52 πως ηταν και πως εγινε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.857 29-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Click για ανάπτυξη... ΑΣΤΕΡΙ! ΤΕΛΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.858 29-10-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πως ηταν και πως εγινε.... Click για ανάπτυξη... Υπέροχο Βιρμανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:54 Ο πυρροθριξ: #29.859 29-10-08 13:54 το σιδερωμα αποκτα ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Ο πυρροθριξ: #29.860 29-10-08 13:55 εεεεε?ΤΕΛΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1491 1492 1493 1494 1495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα κατσε να κανουν πρωτα ενα μπλε ταμπυ κοριτσακι ..δηλαδη ο,τι και να κανουν εγω θα ερθω να συμπαρασταθω...στο δραμα σου...πως να αντεξεις με τοση ομορφια? ελα στον παππου... καλημερα Θοδωρη!!!!πως παει?τι κανετε? χι χι χι!!!!μονο για μιση ωρα!!!περιμενω και για παραπανω την αλλη φορα!! εγω ποτε θα παω βολταααααα?????????? τι τιραντες τραβαω μπροστα!!! τι κορδομα εχω ριξει .... εμενα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε ολο αγκαλιτσες και χαδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.849 29-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,της εδινες χαπια ε;Κι εμεις το ειχαμε σκεφτει,αλλα με τοσα που ειχα ακουσει,και επειδη η γιατρος μας ηταν καθετη,δεν το δοκιμασαμε καν. Click για ανάπτυξη... ναι για λίγο... οι οίστροι την ταλαιπωρούσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.850 29-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαστε ολο αγκαλιτσες και χαδακια Click για ανάπτυξη... του τρίβεσαι και του γουργουρίζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.851 29-10-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του τρίβεσαι και του γουργουρίζεις? Click για ανάπτυξη... Ναι και του κανω χου χου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.852 29-10-08 13:02 Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία το σ/κ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:45 Ο πυρροθριξ: #29.853 29-10-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία του σ/κ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Ο πυρροθριξ: #29.854 29-10-08 13:46 κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Ο πυρροθριξ: #29.855 29-10-08 13:50 κοιταξτε αυτοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Ο πυρροθριξ: #29.856 29-10-08 13:52 πως ηταν και πως εγινε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.857 29-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Click για ανάπτυξη... ΑΣΤΕΡΙ! ΤΕΛΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.858 29-10-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πως ηταν και πως εγινε.... Click για ανάπτυξη... Υπέροχο Βιρμανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:54 Ο πυρροθριξ: #29.859 29-10-08 13:54 το σιδερωμα αποκτα ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Ο πυρροθριξ: #29.860 29-10-08 13:55 εεεεε?ΤΕΛΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1491 1492 1493 1494 1495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,της εδινες χαπια ε;Κι εμεις το ειχαμε σκεφτει,αλλα με τοσα που ειχα ακουσει,και επειδη η γιατρος μας ηταν καθετη,δεν το δοκιμασαμε καν. Click για ανάπτυξη... ναι για λίγο... οι οίστροι την ταλαιπωρούσαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.850 29-10-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαστε ολο αγκαλιτσες και χαδακια Click για ανάπτυξη... του τρίβεσαι και του γουργουρίζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.851 29-10-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του τρίβεσαι και του γουργουρίζεις? Click για ανάπτυξη... Ναι και του κανω χου χου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.852 29-10-08 13:02 Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία το σ/κ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:45 Ο πυρροθριξ: #29.853 29-10-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία του σ/κ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Ο πυρροθριξ: #29.854 29-10-08 13:46 κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Ο πυρροθριξ: #29.855 29-10-08 13:50 κοιταξτε αυτοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Ο πυρροθριξ: #29.856 29-10-08 13:52 πως ηταν και πως εγινε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.857 29-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Click για ανάπτυξη... ΑΣΤΕΡΙ! ΤΕΛΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.858 29-10-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πως ηταν και πως εγινε.... Click για ανάπτυξη... Υπέροχο Βιρμανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:54 Ο πυρροθριξ: #29.859 29-10-08 13:54 το σιδερωμα αποκτα ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Ο πυρροθριξ: #29.860 29-10-08 13:55 εεεεε?ΤΕΛΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1491 1492 1493 1494 1495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαστε ολο αγκαλιτσες και χαδακια Click για ανάπτυξη... του τρίβεσαι και του γουργουρίζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #29.851 29-10-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του τρίβεσαι και του γουργουρίζεις? Click για ανάπτυξη... Ναι και του κανω χου χου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.852 29-10-08 13:02 Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία το σ/κ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:45 Ο πυρροθριξ: #29.853 29-10-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία του σ/κ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Ο πυρροθριξ: #29.854 29-10-08 13:46 κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Ο πυρροθριξ: #29.855 29-10-08 13:50 κοιταξτε αυτοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Ο πυρροθριξ: #29.856 29-10-08 13:52 πως ηταν και πως εγινε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.857 29-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Click για ανάπτυξη... ΑΣΤΕΡΙ! ΤΕΛΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.858 29-10-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πως ηταν και πως εγινε.... Click για ανάπτυξη... Υπέροχο Βιρμανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:54 Ο πυρροθριξ: #29.859 29-10-08 13:54 το σιδερωμα αποκτα ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Ο πυρροθριξ: #29.860 29-10-08 13:55 εεεεε?ΤΕΛΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1491 1492 1493 1494 1495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του τρίβεσαι και του γουργουρίζεις? Click για ανάπτυξη... Ναι και του κανω χου χου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.852 29-10-08 13:02 Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία το σ/κ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:45 Ο πυρροθριξ: #29.853 29-10-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία του σ/κ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Ο πυρροθριξ: #29.854 29-10-08 13:46 κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Ο πυρροθριξ: #29.855 29-10-08 13:50 κοιταξτε αυτοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Ο πυρροθριξ: #29.856 29-10-08 13:52 πως ηταν και πως εγινε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.857 29-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Click για ανάπτυξη... ΑΣΤΕΡΙ! ΤΕΛΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.858 29-10-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πως ηταν και πως εγινε.... Click για ανάπτυξη... Υπέροχο Βιρμανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:54 Ο πυρροθριξ: #29.859 29-10-08 13:54 το σιδερωμα αποκτα ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Ο πυρροθριξ: #29.860 29-10-08 13:55 εεεεε?ΤΕΛΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1491 1492 1493 1494 1495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία το σ/κ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:45 Ο πυρροθριξ: #29.853 29-10-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία του σ/κ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Ο πυρροθριξ: #29.854 29-10-08 13:46 κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Ο πυρροθριξ: #29.855 29-10-08 13:50 κοιταξτε αυτοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Ο πυρροθριξ: #29.856 29-10-08 13:52 πως ηταν και πως εγινε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.857 29-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Click για ανάπτυξη... ΑΣΤΕΡΙ! ΤΕΛΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.858 29-10-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πως ηταν και πως εγινε.... Click για ανάπτυξη... Υπέροχο Βιρμανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:54 Ο πυρροθριξ: #29.859 29-10-08 13:54 το σιδερωμα αποκτα ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Ο πυρροθριξ: #29.860 29-10-08 13:55 εεεεε?ΤΕΛΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1491 1492 1493 1494 1495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία του σ/κ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:46 Ο πυρροθριξ: #29.854 29-10-08 13:46 κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Ο πυρροθριξ: #29.855 29-10-08 13:50 κοιταξτε αυτοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Ο πυρροθριξ: #29.856 29-10-08 13:52 πως ηταν και πως εγινε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.857 29-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Click για ανάπτυξη... ΑΣΤΕΡΙ! ΤΕΛΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.858 29-10-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πως ηταν και πως εγινε.... Click για ανάπτυξη... Υπέροχο Βιρμανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:54 Ο πυρροθριξ: #29.859 29-10-08 13:54 το σιδερωμα αποκτα ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Ο πυρροθριξ: #29.860 29-10-08 13:55 εεεεε?ΤΕΛΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1491 1492 1493 1494 1495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:50 Ο πυρροθριξ: #29.855 29-10-08 13:50 κοιταξτε αυτοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Ο πυρροθριξ: #29.856 29-10-08 13:52 πως ηταν και πως εγινε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.857 29-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Click για ανάπτυξη... ΑΣΤΕΡΙ! ΤΕΛΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.858 29-10-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πως ηταν και πως εγινε.... Click για ανάπτυξη... Υπέροχο Βιρμανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:54 Ο πυρροθριξ: #29.859 29-10-08 13:54 το σιδερωμα αποκτα ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Ο πυρροθριξ: #29.860 29-10-08 13:55 εεεεε?ΤΕΛΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1491 1492 1493 1494 1495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κοιταξτε αυτοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Ο πυρροθριξ: #29.856 29-10-08 13:52 πως ηταν και πως εγινε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.857 29-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Click για ανάπτυξη... ΑΣΤΕΡΙ! ΤΕΛΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.858 29-10-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πως ηταν και πως εγινε.... Click για ανάπτυξη... Υπέροχο Βιρμανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:54 Ο πυρροθριξ: #29.859 29-10-08 13:54 το σιδερωμα αποκτα ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Ο πυρροθριξ: #29.860 29-10-08 13:55 εεεεε?ΤΕΛΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1491 1492 1493 1494 1495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πως ηταν και πως εγινε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.857 29-10-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Click για ανάπτυξη... ΑΣΤΕΡΙ! ΤΕΛΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.858 29-10-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πως ηταν και πως εγινε.... Click για ανάπτυξη... Υπέροχο Βιρμανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:54 Ο πυρροθριξ: #29.859 29-10-08 13:54 το σιδερωμα αποκτα ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Ο πυρροθριξ: #29.860 29-10-08 13:55 εεεεε?ΤΕΛΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1491 1492 1493 1494 1495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κοιταξτε μια κουκλιτσα!!! Click για ανάπτυξη... ΑΣΤΕΡΙ! ΤΕΛΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29.858 29-10-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πως ηταν και πως εγινε.... Click για ανάπτυξη... Υπέροχο Βιρμανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:54 Ο πυρροθριξ: #29.859 29-10-08 13:54 το σιδερωμα αποκτα ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Ο πυρροθριξ: #29.860 29-10-08 13:55 εεεεε?ΤΕΛΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1491 1492 1493 1494 1495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πως ηταν και πως εγινε.... Click για ανάπτυξη... Υπέροχο Βιρμανάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:54 Ο πυρροθριξ: #29.859 29-10-08 13:54 το σιδερωμα αποκτα ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Ο πυρροθριξ: #29.860 29-10-08 13:55 εεεεε?ΤΕΛΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1491 1492 1493 1494 1495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1493 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
το σιδερωμα αποκτα ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2008 στις 13:55 Ο πυρροθριξ: #29.860 29-10-08 13:55 εεεεε?ΤΕΛΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εεεεε?ΤΕΛΟΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.