Birman-maniacs

Πλακα μου κανεις???:blink::blink: Μονο Δευτερα πηρα αδεια...ωραια ηταν, ενω το σαβ/κο εκανα διαφορες δουλιτσες στο σπιτι, δευτερα-τριτη ξεκουραστηκα και βολτες εκανα, κουτι μου ηρθε!:up::up:
Κι εγώ λέω να τη κάνω την άλλη εβδομάδα καμιά δυο μέρες...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μας αρεσαν οι Δελφοι , ειχε και τελεια φθνιπωρινη μερα. Στο αρχαιολογικο χωρο δεν προλαβαμε να παμε γιατι εκλεινε το μεσημερι - αλλα σιγουρα θα ξαναπαμε - και η πολη ηταν πολυ γραφικη και με τελεια θεα!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μας αρεσαν οι Δελφοι , ειχε και τελεια φθνιπωρινη μερα. Στο αρχαιολογικο χωρο δεν προλαβαμε να παμε γιατι εκλεινε το μεσημερι - αλλα σιγουρα θα ξαναπαμε - και η πολη ηταν πολυ γραφικη και με τελεια θεα!!!!
εχω να πάω πολλά χρόνια... όταν ξαναπάω θα πάρω και το Χρήστο που θέλει να δει το Μαντείο...και θα πάρουμε και ξεναγό...;)

Καπου καπου εχεις αναγκη και να ξεσκασεις λιγο απο τη καθημερινοτητα του σπιτιου και της πολης. Ελεγα αν μεινω σπιτι κατι θα βρω να κανω, και αν παμε παλι προς Μικρολιμανο, ειτε Βαρκιζα κτλ παλι θα πηξουμε στη κινηση, να βρουμε να παρκαρουμε ...ασε θα γινονταν τα νευρα μας κουρελια. :( ετσι και αποφασισαμε να παμε.

Α,της εδινες χαπια ε;Κι εμεις το ειχαμε σκεφτει,αλλα με τοσα που ειχα ακουσει,και επειδη η γιατρος μας ηταν καθετη,δεν το δοκιμασαμε καν.

Παω για meeting, επιστρεφω σε λιγακι...:P

Δανάκο τι Θεικό πλάσμα???:inlove:τι περιλαίμιο???Πω.. πω... τον φαντάζεσαι χειμώνα και μεγάλο???Μια οπτασία θα είναι...:inlove:
καλά έτσι και μου κάνουν seal μωρά και ταμπάκια seal...Θα τρελαθώ!!!!
καλα κατσε να κανουν πρωτα ενα μπλε ταμπυ κοριτσακι ..δηλαδη ο,τι και να κανουν εγω θα ερθω να συμπαρασταθω...στο δραμα σου...πως να αντεξεις με τοση ομορφια?:P

Ε... μωρέ τι στο καλό... δεν θα τη μπουζουριάσει?? Η πρωτιά θα πέσει με τη κυρά Καλυψώ... που το Φλεβάρη.... θα είναι καθαρή...
και μετά θα μου το παίζει έμπειρος και θα το στριμώξει το πιπίνι με το πρώτο νιαρ...
ελα στον παππου...:cool:

καλημερα Θοδωρη!!!!πως παει?τι κανετε?

Ζουληξα και αυτη την τριχομπαλιτσα!! χι χι χι :lol:
χι χι χι!!!!μονο για μιση ωρα!!!περιμενω και για παραπανω την αλλη φορα!!:)

Πλακα μου κανεις???:blink::blink: Μονο Δευτερα πηρα αδεια...ωραια ηταν, ενω το σαβ/κο εκανα διαφορες δουλιτσες στο σπιτι, δευτερα-τριτη ξεκουραστηκα και βολτες εκανα, κουτι μου ηρθε!:up::up:
εγω ποτε θα παω βολταααααα??????????

τι τιραντες τραβαω μπροστα!!! τι κορδομα εχω ριξει ....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:

εχω να πάω πολλά χρόνια... όταν ξαναπάω θα πάρω και το Χρήστο που θέλει να δει το Μαντείο...και θα πάρουμε και ξεναγό...;)
εμενα!!!!:rolleyes::rolleyes:

καλα κατσε να κανουν πρωτα ενα μπλε ταμπυ κοριτσακι ..δηλαδη ο,τι και να κανουν εγω θα ερθω να συμπαρασταθω...στο δραμα σου...πως να αντεξεις με τοση ομορφια?:P

ελα στον παππου...:cool:

καλημερα Θοδωρη!!!!πως παει?τι κανετε?

χι χι χι!!!!μονο για μιση ωρα!!!περιμενω και για παραπανω την αλλη φορα!!:)

εγω ποτε θα παω βολταααααα??????????

τι τιραντες τραβαω μπροστα!!! τι κορδομα εχω ριξει ....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:

εμενα!!!!:rolleyes::rolleyes:

Καλα ειμαστε ολο αγκαλιτσες και χαδακια:happy:

Α,της εδινες χαπια ε;Κι εμεις το ειχαμε σκεφτει,αλλα με τοσα που ειχα ακουσει,και επειδη η γιατρος μας ηταν καθετη,δεν το δοκιμασαμε καν.
ναι για λίγο... οι οίστροι την ταλαιπωρούσαν...

Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία το σ/κ? :hmm::P

Που είναι ο φίλος σο ο Μοχάμεντ, Αμπντουλαχ, Σαντάμ... που φαγώθηκε να πάω στο περιστέρι αντί στη Γερμανία του σ/κ? :hmm::P

κοιταξτε μια κουκλιτσα!!!:rolleyes::rolleyes:

κοιταξτε αυτοοοο

image15.jpg

image16.jpg

πως ηταν και πως εγινε....:rolleyes:

το σιδερωμα αποκτα ενδιαφερον

image10.jpg

flchd.gif
flchg.gif
image12.jpg

εεεεε?ΤΕΛΟΣ!!!!:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back