Birman-maniacs

Μπορει να κανω λαθος..αλλα αν ειναι μονο χουχου και δεν ορμανε το ενα στο αλλο, δεν εχεις λογο να φοβηθείς.....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορει να κανω λαθος..αλλα αν ειναι μονο χουχου και δεν ορμανε το ενα στο αλλο, δεν εχεις λογο να φοβηθείς.....:)
οι Catalines λένε let them run together! :P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κουκλίτσα!:inlove: κι αυτή μες στις τσάντες ε?? Οπως όλα! :up:
Με τι την πλένεις και πόσο συχνά??
με ενα σαμπουαν που λεγεται happy face και ειναι και για σκυλακια! την πλενω το πολυ 1 φορα το μηνα γιατι ρωτησα κτηνιατρο και μου ειπε οτι πιο συχνα χαλαει το τριχωμα!
καλα αυτο με τις τσαντες αν βρει ανοιχτη αμεσως μπαινει μεσα

Ανοιξες πολύ μεγάλο θέμα τώρα... δεν συμφωνώ με τη δασκάλα σου... :/:
Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί...:confused:
Ξαφνικά κάποιος εφράζει κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που πιστεύω,κι ενώ έχει κάτι σωστό...αναταράσει την ιδεολογία μου πάνω στο θέμα...:/:
Έχει πολλές πτυχές τελικά...:happy:

ρε συ Βάσια... δεν σου έγραψαν τελικά απάντηση στο γράμμα σου?? Μονο αυτά που είπαν σε μένα?:hmm:

με ενα σαμπουαν που λεγεται happy face και ειναι και για σκυλακια! την πλενω το πολυ 1 φορα το μηνα γιατι ρωτησα κτηνιατρο και μου ειπε οτι πιο συχνα χαλαει το τριχωμα!
καλα αυτο με τις τσαντες αν βρει ανοιχτη αμεσως μπαινει μεσα
νομίζω ότι την πλένεις συχνά...αλλά μπορεί να έχω και άδικο...διαταρασσεται το ph νομίζω του δέρματος...

το ζώο δεν καταλαβαίνει ότι δεν εχει ορμόνες, οποτε δεν στερείται κάτι, μάλιστα με το να τα στειρώνουμε προλαμβάνουμε και πολλά νοσήματα, όπως την πυομήτρα και τις νεοπλασίες (καρκινος) των γεννητικών οργάνων αλλά και του μαστου..οποτε ένα ζώο που είναι μέσα στο σπιτι και θέλουμε να ζησει πολύ αλλά και καλά ή θα πρέπει να το ζευγαρώνουμε ή να το στειρώνουμε...;)
Πολύ σωστό αυτό και αυτό πιστεύω κι εγώ!:happy:
Βλέπω πως τα αγαπάς πολύ τα ζώα,όπως και όλα τα μέλη του My Cat(θέλω να πιστεύω!)

Ο καθένας έχει τις απόψεις του!

Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί...:confused:
Ξαφνικά κάποιος εφράζει κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που πιστεύω,κι ενώ έχει κάτι σωστό...αναταράσει την ιδεολογία μου πάνω στο θέμα...:/:
Έχει πολλές πτυχές τελικά...:happy:
και βέβαια σε επηρεάζει... γιατί ακόμα μαθαίνεις ακούγοντας... αργότερα με το πέρασμα των χρόνων θα αποκρυσταλώσεις τις απόψεις σου σιγά σιγά... πάντως όσο (κατά τη γνώμη μου) ανοικτές κι όχι αποκρυσταλωμένες απόψεις έχει κάποιος, τόσο το καλύτερο...είναι ωραίο να..."γηράσκεις αει διδασκόμενος".. και να είσαι καλός ακροατής...και δέκτης:)

νομίζω ότι την πλένεις συχνά...αλλά μπορεί να έχω και άδικο...διαταρασσεται το ph νομίζω του δέρματος...
ναι εχεις δικιο λεω να το κανω μια φορα το τριμηνο!αλλα ειναι πολυ βρωμιλος η κυρια Μιου και ασε που οπου δει νερο παει και τριβεται μονη της!και να φανταστεις οτι δεν βγαινει απο το σπιτι!

καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη!:):D

ναι εχεις δικιο λεω να το κανω μια φορα το τριμηνο!αλλα ειναι πολυ βρωμιλος η κυρια Μιου και ασε που οπου δει νερο παει και τριβεται μονη της!και να φανταστεις οτι δεν βγαινει απο το σπιτι!
Αχου τη μωρέ...
"Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! :lol:

και βέβαια σε επηρεάζει... γιατί ακόμα μαθαίνεις ακούγοντας... αργότερα με το πέρασμα των χρόνων θα αποκρυσταλώσεις τις απόψεις σου σιγά σιγά... πάντως όσο (κατά τη γνώμη μου) ανοικτές κι όχι αποκρυσταλωμένες απόψεις έχει κάποιος, τόσο το καλύτερο...είναι ωραίο να..."γηράσκεις αει διδασκόμενος".. και να είσαι καλός ακροατής...και δέκτης:)
Ενάξει τότε!:)
Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε!:happy:

Ενάξει τότε!:)
Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε!:happy:
πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα!:)

Αχου τη μωρέ...
"Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! :lol:
ασε αμα ηταν να της δινω ονομα για ολα αυτα που κανει νομιζω το βρωμιλος θα της τεριαζε καλυτερα απο ολα και στο συνολο :lol::lol::lol:

πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα!:)
Ευχαριστώ...:redface:

Λοιπόν:καλά ζουλίγματα στα γατάκια σας!:happy:
Βγαίνω τάρα γιατί έχω Μουσική θεωρία!:hello:

καλο μαθημα !:hello::hello:

καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη!:):D
μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της!:lol:

Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά:blink:... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές...

μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της!:lol:

Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά:blink:... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές...
ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της!

οι Catalines λένε let them run together! :P:lol:
Και δεν εχουν καθολου αδικο...στο τελος αυτο εφαρμοσα και εγω....:up:

ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της!
ναι...αν τους άρεσε μπορεί κι εγώ να το έκανα...:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back