Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:26 Η Αντα έγραψε: #30.421 04-11-08 15:26 Μπορει να κανω λαθος..αλλα αν ειναι μονο χουχου και δεν ορμανε το ενα στο αλλο, δεν εχεις λογο να φοβηθείς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.422 04-11-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να κανω λαθος..αλλα αν ειναι μονο χουχου και δεν ορμανε το ενα στο αλλο, δεν εχεις λογο να φοβηθείς..... Click για ανάπτυξη... οι Catalines λένε let them run together! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Lita έγραψε: #30.423 04-11-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλίτσα! κι αυτή μες στις τσάντες ε?? Οπως όλα! Με τι την πλένεις και πόσο συχνά?? Click για ανάπτυξη... με ενα σαμπουαν που λεγεται happy face και ειναι και για σκυλακια! την πλενω το πολυ 1 φορα το μηνα γιατι ρωτησα κτηνιατρο και μου ειπε οτι πιο συχνα χαλαει το τριχωμα! καλα αυτο με τις τσαντες αν βρει ανοιχτη αμεσως μπαινει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η bunny έγραψε: #30.424 04-11-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ανοιξες πολύ μεγάλο θέμα τώρα... δεν συμφωνώ με τη δασκάλα σου... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί... Ξαφνικά κάποιος εφράζει κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που πιστεύω,κι ενώ έχει κάτι σωστό...αναταράσει την ιδεολογία μου πάνω στο θέμα... Έχει πολλές πτυχές τελικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.425 04-11-08 15:29 ρε συ Βάσια... δεν σου έγραψαν τελικά απάντηση στο γράμμα σου?? Μονο αυτά που είπαν σε μένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.426 04-11-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Lita: με ενα σαμπουαν που λεγεται happy face και ειναι και για σκυλακια! την πλενω το πολυ 1 φορα το μηνα γιατι ρωτησα κτηνιατρο και μου ειπε οτι πιο συχνα χαλαει το τριχωμα! καλα αυτο με τις τσαντες αν βρει ανοιχτη αμεσως μπαινει μεσα Click για ανάπτυξη... νομίζω ότι την πλένεις συχνά...αλλά μπορεί να έχω και άδικο...διαταρασσεται το ph νομίζω του δέρματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η bunny έγραψε: #30.427 04-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το ζώο δεν καταλαβαίνει ότι δεν εχει ορμόνες, οποτε δεν στερείται κάτι, μάλιστα με το να τα στειρώνουμε προλαμβάνουμε και πολλά νοσήματα, όπως την πυομήτρα και τις νεοπλασίες (καρκινος) των γεννητικών οργάνων αλλά και του μαστου..οποτε ένα ζώο που είναι μέσα στο σπιτι και θέλουμε να ζησει πολύ αλλά και καλά ή θα πρέπει να το ζευγαρώνουμε ή να το στειρώνουμε... Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστό αυτό και αυτό πιστεύω κι εγώ! Βλέπω πως τα αγαπάς πολύ τα ζώα,όπως και όλα τα μέλη του My Cat(θέλω να πιστεύω!) Ο καθένας έχει τις απόψεις του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.428 04-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί... Ξαφνικά κάποιος εφράζει κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που πιστεύω,κι ενώ έχει κάτι σωστό...αναταράσει την ιδεολογία μου πάνω στο θέμα... Έχει πολλές πτυχές τελικά... Click για ανάπτυξη... και βέβαια σε επηρεάζει... γιατί ακόμα μαθαίνεις ακούγοντας... αργότερα με το πέρασμα των χρόνων θα αποκρυσταλώσεις τις απόψεις σου σιγά σιγά... πάντως όσο (κατά τη γνώμη μου) ανοικτές κι όχι αποκρυσταλωμένες απόψεις έχει κάποιος, τόσο το καλύτερο...είναι ωραίο να..."γηράσκεις αει διδασκόμενος".. και να είσαι καλός ακροατής...και δέκτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #30.429 04-11-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νομίζω ότι την πλένεις συχνά...αλλά μπορεί να έχω και άδικο...διαταρασσεται το ph νομίζω του δέρματος... Click για ανάπτυξη... ναι εχεις δικιο λεω να το κανω μια φορα το τριμηνο!αλλα ειναι πολυ βρωμιλος η κυρια Μιου και ασε που οπου δει νερο παει και τριβεται μονη της!και να φανταστεις οτι δεν βγαινει απο το σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Lita έγραψε: #30.430 04-11-08 15:36 καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.431 04-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι εχεις δικιο λεω να το κανω μια φορα το τριμηνο!αλλα ειναι πολυ βρωμιλος η κυρια Μιου και ασε που οπου δει νερο παει και τριβεται μονη της!και να φανταστεις οτι δεν βγαινει απο το σπιτι! Click για ανάπτυξη... Αχου τη μωρέ... "Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η bunny έγραψε: #30.432 04-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και βέβαια σε επηρεάζει... γιατί ακόμα μαθαίνεις ακούγοντας... αργότερα με το πέρασμα των χρόνων θα αποκρυσταλώσεις τις απόψεις σου σιγά σιγά... πάντως όσο (κατά τη γνώμη μου) ανοικτές κι όχι αποκρυσταλωμένες απόψεις έχει κάποιος, τόσο το καλύτερο...είναι ωραίο να..."γηράσκεις αει διδασκόμενος".. και να είσαι καλός ακροατής...και δέκτης Click για ανάπτυξη... Ενάξει τότε! Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.433 04-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ενάξει τότε! Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε! Click για ανάπτυξη... πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Lita έγραψε: #30.434 04-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου τη μωρέ... "Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! Click για ανάπτυξη... ασε αμα ηταν να της δινω ονομα για ολα αυτα που κανει νομιζω το βρωμιλος θα της τεριαζε καλυτερα απο ολα και στο συνολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #30.435 04-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Λοιπόν:καλά ζουλίγματα στα γατάκια σας! Βγαίνω τάρα γιατί έχω Μουσική θεωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Lita έγραψε: #30.436 04-11-08 15:45 καλο μαθημα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.437 04-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Click για ανάπτυξη... μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Lita έγραψε: #30.438 04-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Click για ανάπτυξη... ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Αντα έγραψε: #30.439 04-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι Catalines λένε let them run together! Click για ανάπτυξη... Και δεν εχουν καθολου αδικο...στο τελος αυτο εφαρμοσα και εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.440 04-11-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Click για ανάπτυξη... ναι...αν τους άρεσε μπορεί κι εγώ να το έκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1520 1521 1522 1523 1524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορει να κανω λαθος..αλλα αν ειναι μονο χουχου και δεν ορμανε το ενα στο αλλο, δεν εχεις λογο να φοβηθείς..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.422 04-11-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να κανω λαθος..αλλα αν ειναι μονο χουχου και δεν ορμανε το ενα στο αλλο, δεν εχεις λογο να φοβηθείς..... Click για ανάπτυξη... οι Catalines λένε let them run together! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Lita έγραψε: #30.423 04-11-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλίτσα! κι αυτή μες στις τσάντες ε?? Οπως όλα! Με τι την πλένεις και πόσο συχνά?? Click για ανάπτυξη... με ενα σαμπουαν που λεγεται happy face και ειναι και για σκυλακια! την πλενω το πολυ 1 φορα το μηνα γιατι ρωτησα κτηνιατρο και μου ειπε οτι πιο συχνα χαλαει το τριχωμα! καλα αυτο με τις τσαντες αν βρει ανοιχτη αμεσως μπαινει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η bunny έγραψε: #30.424 04-11-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ανοιξες πολύ μεγάλο θέμα τώρα... δεν συμφωνώ με τη δασκάλα σου... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί... Ξαφνικά κάποιος εφράζει κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που πιστεύω,κι ενώ έχει κάτι σωστό...αναταράσει την ιδεολογία μου πάνω στο θέμα... Έχει πολλές πτυχές τελικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.425 04-11-08 15:29 ρε συ Βάσια... δεν σου έγραψαν τελικά απάντηση στο γράμμα σου?? Μονο αυτά που είπαν σε μένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.426 04-11-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Lita: με ενα σαμπουαν που λεγεται happy face και ειναι και για σκυλακια! την πλενω το πολυ 1 φορα το μηνα γιατι ρωτησα κτηνιατρο και μου ειπε οτι πιο συχνα χαλαει το τριχωμα! καλα αυτο με τις τσαντες αν βρει ανοιχτη αμεσως μπαινει μεσα Click για ανάπτυξη... νομίζω ότι την πλένεις συχνά...αλλά μπορεί να έχω και άδικο...διαταρασσεται το ph νομίζω του δέρματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η bunny έγραψε: #30.427 04-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το ζώο δεν καταλαβαίνει ότι δεν εχει ορμόνες, οποτε δεν στερείται κάτι, μάλιστα με το να τα στειρώνουμε προλαμβάνουμε και πολλά νοσήματα, όπως την πυομήτρα και τις νεοπλασίες (καρκινος) των γεννητικών οργάνων αλλά και του μαστου..οποτε ένα ζώο που είναι μέσα στο σπιτι και θέλουμε να ζησει πολύ αλλά και καλά ή θα πρέπει να το ζευγαρώνουμε ή να το στειρώνουμε... Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστό αυτό και αυτό πιστεύω κι εγώ! Βλέπω πως τα αγαπάς πολύ τα ζώα,όπως και όλα τα μέλη του My Cat(θέλω να πιστεύω!) Ο καθένας έχει τις απόψεις του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.428 04-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί... Ξαφνικά κάποιος εφράζει κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που πιστεύω,κι ενώ έχει κάτι σωστό...αναταράσει την ιδεολογία μου πάνω στο θέμα... Έχει πολλές πτυχές τελικά... Click για ανάπτυξη... και βέβαια σε επηρεάζει... γιατί ακόμα μαθαίνεις ακούγοντας... αργότερα με το πέρασμα των χρόνων θα αποκρυσταλώσεις τις απόψεις σου σιγά σιγά... πάντως όσο (κατά τη γνώμη μου) ανοικτές κι όχι αποκρυσταλωμένες απόψεις έχει κάποιος, τόσο το καλύτερο...είναι ωραίο να..."γηράσκεις αει διδασκόμενος".. και να είσαι καλός ακροατής...και δέκτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #30.429 04-11-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νομίζω ότι την πλένεις συχνά...αλλά μπορεί να έχω και άδικο...διαταρασσεται το ph νομίζω του δέρματος... Click για ανάπτυξη... ναι εχεις δικιο λεω να το κανω μια φορα το τριμηνο!αλλα ειναι πολυ βρωμιλος η κυρια Μιου και ασε που οπου δει νερο παει και τριβεται μονη της!και να φανταστεις οτι δεν βγαινει απο το σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Lita έγραψε: #30.430 04-11-08 15:36 καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.431 04-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι εχεις δικιο λεω να το κανω μια φορα το τριμηνο!αλλα ειναι πολυ βρωμιλος η κυρια Μιου και ασε που οπου δει νερο παει και τριβεται μονη της!και να φανταστεις οτι δεν βγαινει απο το σπιτι! Click για ανάπτυξη... Αχου τη μωρέ... "Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η bunny έγραψε: #30.432 04-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και βέβαια σε επηρεάζει... γιατί ακόμα μαθαίνεις ακούγοντας... αργότερα με το πέρασμα των χρόνων θα αποκρυσταλώσεις τις απόψεις σου σιγά σιγά... πάντως όσο (κατά τη γνώμη μου) ανοικτές κι όχι αποκρυσταλωμένες απόψεις έχει κάποιος, τόσο το καλύτερο...είναι ωραίο να..."γηράσκεις αει διδασκόμενος".. και να είσαι καλός ακροατής...και δέκτης Click για ανάπτυξη... Ενάξει τότε! Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.433 04-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ενάξει τότε! Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε! Click για ανάπτυξη... πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Lita έγραψε: #30.434 04-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου τη μωρέ... "Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! Click για ανάπτυξη... ασε αμα ηταν να της δινω ονομα για ολα αυτα που κανει νομιζω το βρωμιλος θα της τεριαζε καλυτερα απο ολα και στο συνολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #30.435 04-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Λοιπόν:καλά ζουλίγματα στα γατάκια σας! Βγαίνω τάρα γιατί έχω Μουσική θεωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Lita έγραψε: #30.436 04-11-08 15:45 καλο μαθημα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.437 04-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Click για ανάπτυξη... μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Lita έγραψε: #30.438 04-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Click για ανάπτυξη... ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Αντα έγραψε: #30.439 04-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι Catalines λένε let them run together! Click για ανάπτυξη... Και δεν εχουν καθολου αδικο...στο τελος αυτο εφαρμοσα και εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.440 04-11-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Click για ανάπτυξη... ναι...αν τους άρεσε μπορεί κι εγώ να το έκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1520 1521 1522 1523 1524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να κανω λαθος..αλλα αν ειναι μονο χουχου και δεν ορμανε το ενα στο αλλο, δεν εχεις λογο να φοβηθείς..... Click για ανάπτυξη... οι Catalines λένε let them run together! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η Lita έγραψε: #30.423 04-11-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλίτσα! κι αυτή μες στις τσάντες ε?? Οπως όλα! Με τι την πλένεις και πόσο συχνά?? Click για ανάπτυξη... με ενα σαμπουαν που λεγεται happy face και ειναι και για σκυλακια! την πλενω το πολυ 1 φορα το μηνα γιατι ρωτησα κτηνιατρο και μου ειπε οτι πιο συχνα χαλαει το τριχωμα! καλα αυτο με τις τσαντες αν βρει ανοιχτη αμεσως μπαινει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η bunny έγραψε: #30.424 04-11-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ανοιξες πολύ μεγάλο θέμα τώρα... δεν συμφωνώ με τη δασκάλα σου... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί... Ξαφνικά κάποιος εφράζει κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που πιστεύω,κι ενώ έχει κάτι σωστό...αναταράσει την ιδεολογία μου πάνω στο θέμα... Έχει πολλές πτυχές τελικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.425 04-11-08 15:29 ρε συ Βάσια... δεν σου έγραψαν τελικά απάντηση στο γράμμα σου?? Μονο αυτά που είπαν σε μένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.426 04-11-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Lita: με ενα σαμπουαν που λεγεται happy face και ειναι και για σκυλακια! την πλενω το πολυ 1 φορα το μηνα γιατι ρωτησα κτηνιατρο και μου ειπε οτι πιο συχνα χαλαει το τριχωμα! καλα αυτο με τις τσαντες αν βρει ανοιχτη αμεσως μπαινει μεσα Click για ανάπτυξη... νομίζω ότι την πλένεις συχνά...αλλά μπορεί να έχω και άδικο...διαταρασσεται το ph νομίζω του δέρματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η bunny έγραψε: #30.427 04-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το ζώο δεν καταλαβαίνει ότι δεν εχει ορμόνες, οποτε δεν στερείται κάτι, μάλιστα με το να τα στειρώνουμε προλαμβάνουμε και πολλά νοσήματα, όπως την πυομήτρα και τις νεοπλασίες (καρκινος) των γεννητικών οργάνων αλλά και του μαστου..οποτε ένα ζώο που είναι μέσα στο σπιτι και θέλουμε να ζησει πολύ αλλά και καλά ή θα πρέπει να το ζευγαρώνουμε ή να το στειρώνουμε... Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστό αυτό και αυτό πιστεύω κι εγώ! Βλέπω πως τα αγαπάς πολύ τα ζώα,όπως και όλα τα μέλη του My Cat(θέλω να πιστεύω!) Ο καθένας έχει τις απόψεις του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.428 04-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί... Ξαφνικά κάποιος εφράζει κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που πιστεύω,κι ενώ έχει κάτι σωστό...αναταράσει την ιδεολογία μου πάνω στο θέμα... Έχει πολλές πτυχές τελικά... Click για ανάπτυξη... και βέβαια σε επηρεάζει... γιατί ακόμα μαθαίνεις ακούγοντας... αργότερα με το πέρασμα των χρόνων θα αποκρυσταλώσεις τις απόψεις σου σιγά σιγά... πάντως όσο (κατά τη γνώμη μου) ανοικτές κι όχι αποκρυσταλωμένες απόψεις έχει κάποιος, τόσο το καλύτερο...είναι ωραίο να..."γηράσκεις αει διδασκόμενος".. και να είσαι καλός ακροατής...και δέκτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #30.429 04-11-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νομίζω ότι την πλένεις συχνά...αλλά μπορεί να έχω και άδικο...διαταρασσεται το ph νομίζω του δέρματος... Click για ανάπτυξη... ναι εχεις δικιο λεω να το κανω μια φορα το τριμηνο!αλλα ειναι πολυ βρωμιλος η κυρια Μιου και ασε που οπου δει νερο παει και τριβεται μονη της!και να φανταστεις οτι δεν βγαινει απο το σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Lita έγραψε: #30.430 04-11-08 15:36 καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.431 04-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι εχεις δικιο λεω να το κανω μια φορα το τριμηνο!αλλα ειναι πολυ βρωμιλος η κυρια Μιου και ασε που οπου δει νερο παει και τριβεται μονη της!και να φανταστεις οτι δεν βγαινει απο το σπιτι! Click για ανάπτυξη... Αχου τη μωρέ... "Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η bunny έγραψε: #30.432 04-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και βέβαια σε επηρεάζει... γιατί ακόμα μαθαίνεις ακούγοντας... αργότερα με το πέρασμα των χρόνων θα αποκρυσταλώσεις τις απόψεις σου σιγά σιγά... πάντως όσο (κατά τη γνώμη μου) ανοικτές κι όχι αποκρυσταλωμένες απόψεις έχει κάποιος, τόσο το καλύτερο...είναι ωραίο να..."γηράσκεις αει διδασκόμενος".. και να είσαι καλός ακροατής...και δέκτης Click για ανάπτυξη... Ενάξει τότε! Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.433 04-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ενάξει τότε! Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε! Click για ανάπτυξη... πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Lita έγραψε: #30.434 04-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου τη μωρέ... "Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! Click για ανάπτυξη... ασε αμα ηταν να της δινω ονομα για ολα αυτα που κανει νομιζω το βρωμιλος θα της τεριαζε καλυτερα απο ολα και στο συνολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #30.435 04-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Λοιπόν:καλά ζουλίγματα στα γατάκια σας! Βγαίνω τάρα γιατί έχω Μουσική θεωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Lita έγραψε: #30.436 04-11-08 15:45 καλο μαθημα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.437 04-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Click για ανάπτυξη... μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Lita έγραψε: #30.438 04-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Click για ανάπτυξη... ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Αντα έγραψε: #30.439 04-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι Catalines λένε let them run together! Click για ανάπτυξη... Και δεν εχουν καθολου αδικο...στο τελος αυτο εφαρμοσα και εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.440 04-11-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Click για ανάπτυξη... ναι...αν τους άρεσε μπορεί κι εγώ να το έκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1520 1521 1522 1523 1524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κουκλίτσα! κι αυτή μες στις τσάντες ε?? Οπως όλα! Με τι την πλένεις και πόσο συχνά?? Click για ανάπτυξη... με ενα σαμπουαν που λεγεται happy face και ειναι και για σκυλακια! την πλενω το πολυ 1 φορα το μηνα γιατι ρωτησα κτηνιατρο και μου ειπε οτι πιο συχνα χαλαει το τριχωμα! καλα αυτο με τις τσαντες αν βρει ανοιχτη αμεσως μπαινει μεσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:28 Η bunny έγραψε: #30.424 04-11-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ανοιξες πολύ μεγάλο θέμα τώρα... δεν συμφωνώ με τη δασκάλα σου... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί... Ξαφνικά κάποιος εφράζει κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που πιστεύω,κι ενώ έχει κάτι σωστό...αναταράσει την ιδεολογία μου πάνω στο θέμα... Έχει πολλές πτυχές τελικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.425 04-11-08 15:29 ρε συ Βάσια... δεν σου έγραψαν τελικά απάντηση στο γράμμα σου?? Μονο αυτά που είπαν σε μένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.426 04-11-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Lita: με ενα σαμπουαν που λεγεται happy face και ειναι και για σκυλακια! την πλενω το πολυ 1 φορα το μηνα γιατι ρωτησα κτηνιατρο και μου ειπε οτι πιο συχνα χαλαει το τριχωμα! καλα αυτο με τις τσαντες αν βρει ανοιχτη αμεσως μπαινει μεσα Click για ανάπτυξη... νομίζω ότι την πλένεις συχνά...αλλά μπορεί να έχω και άδικο...διαταρασσεται το ph νομίζω του δέρματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η bunny έγραψε: #30.427 04-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το ζώο δεν καταλαβαίνει ότι δεν εχει ορμόνες, οποτε δεν στερείται κάτι, μάλιστα με το να τα στειρώνουμε προλαμβάνουμε και πολλά νοσήματα, όπως την πυομήτρα και τις νεοπλασίες (καρκινος) των γεννητικών οργάνων αλλά και του μαστου..οποτε ένα ζώο που είναι μέσα στο σπιτι και θέλουμε να ζησει πολύ αλλά και καλά ή θα πρέπει να το ζευγαρώνουμε ή να το στειρώνουμε... Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστό αυτό και αυτό πιστεύω κι εγώ! Βλέπω πως τα αγαπάς πολύ τα ζώα,όπως και όλα τα μέλη του My Cat(θέλω να πιστεύω!) Ο καθένας έχει τις απόψεις του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.428 04-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί... Ξαφνικά κάποιος εφράζει κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που πιστεύω,κι ενώ έχει κάτι σωστό...αναταράσει την ιδεολογία μου πάνω στο θέμα... Έχει πολλές πτυχές τελικά... Click για ανάπτυξη... και βέβαια σε επηρεάζει... γιατί ακόμα μαθαίνεις ακούγοντας... αργότερα με το πέρασμα των χρόνων θα αποκρυσταλώσεις τις απόψεις σου σιγά σιγά... πάντως όσο (κατά τη γνώμη μου) ανοικτές κι όχι αποκρυσταλωμένες απόψεις έχει κάποιος, τόσο το καλύτερο...είναι ωραίο να..."γηράσκεις αει διδασκόμενος".. και να είσαι καλός ακροατής...και δέκτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #30.429 04-11-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νομίζω ότι την πλένεις συχνά...αλλά μπορεί να έχω και άδικο...διαταρασσεται το ph νομίζω του δέρματος... Click για ανάπτυξη... ναι εχεις δικιο λεω να το κανω μια φορα το τριμηνο!αλλα ειναι πολυ βρωμιλος η κυρια Μιου και ασε που οπου δει νερο παει και τριβεται μονη της!και να φανταστεις οτι δεν βγαινει απο το σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Lita έγραψε: #30.430 04-11-08 15:36 καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.431 04-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι εχεις δικιο λεω να το κανω μια φορα το τριμηνο!αλλα ειναι πολυ βρωμιλος η κυρια Μιου και ασε που οπου δει νερο παει και τριβεται μονη της!και να φανταστεις οτι δεν βγαινει απο το σπιτι! Click για ανάπτυξη... Αχου τη μωρέ... "Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η bunny έγραψε: #30.432 04-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και βέβαια σε επηρεάζει... γιατί ακόμα μαθαίνεις ακούγοντας... αργότερα με το πέρασμα των χρόνων θα αποκρυσταλώσεις τις απόψεις σου σιγά σιγά... πάντως όσο (κατά τη γνώμη μου) ανοικτές κι όχι αποκρυσταλωμένες απόψεις έχει κάποιος, τόσο το καλύτερο...είναι ωραίο να..."γηράσκεις αει διδασκόμενος".. και να είσαι καλός ακροατής...και δέκτης Click για ανάπτυξη... Ενάξει τότε! Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.433 04-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ενάξει τότε! Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε! Click για ανάπτυξη... πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Lita έγραψε: #30.434 04-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου τη μωρέ... "Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! Click για ανάπτυξη... ασε αμα ηταν να της δινω ονομα για ολα αυτα που κανει νομιζω το βρωμιλος θα της τεριαζε καλυτερα απο ολα και στο συνολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #30.435 04-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Λοιπόν:καλά ζουλίγματα στα γατάκια σας! Βγαίνω τάρα γιατί έχω Μουσική θεωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Lita έγραψε: #30.436 04-11-08 15:45 καλο μαθημα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.437 04-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Click για ανάπτυξη... μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Lita έγραψε: #30.438 04-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Click για ανάπτυξη... ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Αντα έγραψε: #30.439 04-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι Catalines λένε let them run together! Click για ανάπτυξη... Και δεν εχουν καθολου αδικο...στο τελος αυτο εφαρμοσα και εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.440 04-11-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Click για ανάπτυξη... ναι...αν τους άρεσε μπορεί κι εγώ να το έκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1520 1521 1522 1523 1524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ανοιξες πολύ μεγάλο θέμα τώρα... δεν συμφωνώ με τη δασκάλα σου... Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί... Ξαφνικά κάποιος εφράζει κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που πιστεύω,κι ενώ έχει κάτι σωστό...αναταράσει την ιδεολογία μου πάνω στο θέμα... Έχει πολλές πτυχές τελικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.425 04-11-08 15:29 ρε συ Βάσια... δεν σου έγραψαν τελικά απάντηση στο γράμμα σου?? Μονο αυτά που είπαν σε μένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.426 04-11-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Lita: με ενα σαμπουαν που λεγεται happy face και ειναι και για σκυλακια! την πλενω το πολυ 1 φορα το μηνα γιατι ρωτησα κτηνιατρο και μου ειπε οτι πιο συχνα χαλαει το τριχωμα! καλα αυτο με τις τσαντες αν βρει ανοιχτη αμεσως μπαινει μεσα Click για ανάπτυξη... νομίζω ότι την πλένεις συχνά...αλλά μπορεί να έχω και άδικο...διαταρασσεται το ph νομίζω του δέρματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η bunny έγραψε: #30.427 04-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το ζώο δεν καταλαβαίνει ότι δεν εχει ορμόνες, οποτε δεν στερείται κάτι, μάλιστα με το να τα στειρώνουμε προλαμβάνουμε και πολλά νοσήματα, όπως την πυομήτρα και τις νεοπλασίες (καρκινος) των γεννητικών οργάνων αλλά και του μαστου..οποτε ένα ζώο που είναι μέσα στο σπιτι και θέλουμε να ζησει πολύ αλλά και καλά ή θα πρέπει να το ζευγαρώνουμε ή να το στειρώνουμε... Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστό αυτό και αυτό πιστεύω κι εγώ! Βλέπω πως τα αγαπάς πολύ τα ζώα,όπως και όλα τα μέλη του My Cat(θέλω να πιστεύω!) Ο καθένας έχει τις απόψεις του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.428 04-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί... Ξαφνικά κάποιος εφράζει κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που πιστεύω,κι ενώ έχει κάτι σωστό...αναταράσει την ιδεολογία μου πάνω στο θέμα... Έχει πολλές πτυχές τελικά... Click για ανάπτυξη... και βέβαια σε επηρεάζει... γιατί ακόμα μαθαίνεις ακούγοντας... αργότερα με το πέρασμα των χρόνων θα αποκρυσταλώσεις τις απόψεις σου σιγά σιγά... πάντως όσο (κατά τη γνώμη μου) ανοικτές κι όχι αποκρυσταλωμένες απόψεις έχει κάποιος, τόσο το καλύτερο...είναι ωραίο να..."γηράσκεις αει διδασκόμενος".. και να είσαι καλός ακροατής...και δέκτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #30.429 04-11-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νομίζω ότι την πλένεις συχνά...αλλά μπορεί να έχω και άδικο...διαταρασσεται το ph νομίζω του δέρματος... Click για ανάπτυξη... ναι εχεις δικιο λεω να το κανω μια φορα το τριμηνο!αλλα ειναι πολυ βρωμιλος η κυρια Μιου και ασε που οπου δει νερο παει και τριβεται μονη της!και να φανταστεις οτι δεν βγαινει απο το σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Lita έγραψε: #30.430 04-11-08 15:36 καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.431 04-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι εχεις δικιο λεω να το κανω μια φορα το τριμηνο!αλλα ειναι πολυ βρωμιλος η κυρια Μιου και ασε που οπου δει νερο παει και τριβεται μονη της!και να φανταστεις οτι δεν βγαινει απο το σπιτι! Click για ανάπτυξη... Αχου τη μωρέ... "Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η bunny έγραψε: #30.432 04-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και βέβαια σε επηρεάζει... γιατί ακόμα μαθαίνεις ακούγοντας... αργότερα με το πέρασμα των χρόνων θα αποκρυσταλώσεις τις απόψεις σου σιγά σιγά... πάντως όσο (κατά τη γνώμη μου) ανοικτές κι όχι αποκρυσταλωμένες απόψεις έχει κάποιος, τόσο το καλύτερο...είναι ωραίο να..."γηράσκεις αει διδασκόμενος".. και να είσαι καλός ακροατής...και δέκτης Click για ανάπτυξη... Ενάξει τότε! Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.433 04-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ενάξει τότε! Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε! Click για ανάπτυξη... πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Lita έγραψε: #30.434 04-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου τη μωρέ... "Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! Click για ανάπτυξη... ασε αμα ηταν να της δινω ονομα για ολα αυτα που κανει νομιζω το βρωμιλος θα της τεριαζε καλυτερα απο ολα και στο συνολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #30.435 04-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Λοιπόν:καλά ζουλίγματα στα γατάκια σας! Βγαίνω τάρα γιατί έχω Μουσική θεωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Lita έγραψε: #30.436 04-11-08 15:45 καλο μαθημα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.437 04-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Click για ανάπτυξη... μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Lita έγραψε: #30.438 04-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Click για ανάπτυξη... ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Αντα έγραψε: #30.439 04-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι Catalines λένε let them run together! Click για ανάπτυξη... Και δεν εχουν καθολου αδικο...στο τελος αυτο εφαρμοσα και εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.440 04-11-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Click για ανάπτυξη... ναι...αν τους άρεσε μπορεί κι εγώ να το έκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1520 1521 1522 1523 1524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε συ Βάσια... δεν σου έγραψαν τελικά απάντηση στο γράμμα σου?? Μονο αυτά που είπαν σε μένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.426 04-11-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Lita: με ενα σαμπουαν που λεγεται happy face και ειναι και για σκυλακια! την πλενω το πολυ 1 φορα το μηνα γιατι ρωτησα κτηνιατρο και μου ειπε οτι πιο συχνα χαλαει το τριχωμα! καλα αυτο με τις τσαντες αν βρει ανοιχτη αμεσως μπαινει μεσα Click για ανάπτυξη... νομίζω ότι την πλένεις συχνά...αλλά μπορεί να έχω και άδικο...διαταρασσεται το ph νομίζω του δέρματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η bunny έγραψε: #30.427 04-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το ζώο δεν καταλαβαίνει ότι δεν εχει ορμόνες, οποτε δεν στερείται κάτι, μάλιστα με το να τα στειρώνουμε προλαμβάνουμε και πολλά νοσήματα, όπως την πυομήτρα και τις νεοπλασίες (καρκινος) των γεννητικών οργάνων αλλά και του μαστου..οποτε ένα ζώο που είναι μέσα στο σπιτι και θέλουμε να ζησει πολύ αλλά και καλά ή θα πρέπει να το ζευγαρώνουμε ή να το στειρώνουμε... Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστό αυτό και αυτό πιστεύω κι εγώ! Βλέπω πως τα αγαπάς πολύ τα ζώα,όπως και όλα τα μέλη του My Cat(θέλω να πιστεύω!) Ο καθένας έχει τις απόψεις του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.428 04-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί... Ξαφνικά κάποιος εφράζει κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που πιστεύω,κι ενώ έχει κάτι σωστό...αναταράσει την ιδεολογία μου πάνω στο θέμα... Έχει πολλές πτυχές τελικά... Click για ανάπτυξη... και βέβαια σε επηρεάζει... γιατί ακόμα μαθαίνεις ακούγοντας... αργότερα με το πέρασμα των χρόνων θα αποκρυσταλώσεις τις απόψεις σου σιγά σιγά... πάντως όσο (κατά τη γνώμη μου) ανοικτές κι όχι αποκρυσταλωμένες απόψεις έχει κάποιος, τόσο το καλύτερο...είναι ωραίο να..."γηράσκεις αει διδασκόμενος".. και να είσαι καλός ακροατής...και δέκτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #30.429 04-11-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νομίζω ότι την πλένεις συχνά...αλλά μπορεί να έχω και άδικο...διαταρασσεται το ph νομίζω του δέρματος... Click για ανάπτυξη... ναι εχεις δικιο λεω να το κανω μια φορα το τριμηνο!αλλα ειναι πολυ βρωμιλος η κυρια Μιου και ασε που οπου δει νερο παει και τριβεται μονη της!και να φανταστεις οτι δεν βγαινει απο το σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Lita έγραψε: #30.430 04-11-08 15:36 καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.431 04-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι εχεις δικιο λεω να το κανω μια φορα το τριμηνο!αλλα ειναι πολυ βρωμιλος η κυρια Μιου και ασε που οπου δει νερο παει και τριβεται μονη της!και να φανταστεις οτι δεν βγαινει απο το σπιτι! Click για ανάπτυξη... Αχου τη μωρέ... "Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η bunny έγραψε: #30.432 04-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και βέβαια σε επηρεάζει... γιατί ακόμα μαθαίνεις ακούγοντας... αργότερα με το πέρασμα των χρόνων θα αποκρυσταλώσεις τις απόψεις σου σιγά σιγά... πάντως όσο (κατά τη γνώμη μου) ανοικτές κι όχι αποκρυσταλωμένες απόψεις έχει κάποιος, τόσο το καλύτερο...είναι ωραίο να..."γηράσκεις αει διδασκόμενος".. και να είσαι καλός ακροατής...και δέκτης Click για ανάπτυξη... Ενάξει τότε! Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.433 04-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ενάξει τότε! Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε! Click για ανάπτυξη... πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Lita έγραψε: #30.434 04-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου τη μωρέ... "Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! Click για ανάπτυξη... ασε αμα ηταν να της δινω ονομα για ολα αυτα που κανει νομιζω το βρωμιλος θα της τεριαζε καλυτερα απο ολα και στο συνολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #30.435 04-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Λοιπόν:καλά ζουλίγματα στα γατάκια σας! Βγαίνω τάρα γιατί έχω Μουσική θεωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Lita έγραψε: #30.436 04-11-08 15:45 καλο μαθημα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.437 04-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Click για ανάπτυξη... μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Lita έγραψε: #30.438 04-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Click για ανάπτυξη... ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Αντα έγραψε: #30.439 04-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι Catalines λένε let them run together! Click για ανάπτυξη... Και δεν εχουν καθολου αδικο...στο τελος αυτο εφαρμοσα και εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.440 04-11-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Click για ανάπτυξη... ναι...αν τους άρεσε μπορεί κι εγώ να το έκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1520 1521 1522 1523 1524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: με ενα σαμπουαν που λεγεται happy face και ειναι και για σκυλακια! την πλενω το πολυ 1 φορα το μηνα γιατι ρωτησα κτηνιατρο και μου ειπε οτι πιο συχνα χαλαει το τριχωμα! καλα αυτο με τις τσαντες αν βρει ανοιχτη αμεσως μπαινει μεσα Click για ανάπτυξη... νομίζω ότι την πλένεις συχνά...αλλά μπορεί να έχω και άδικο...διαταρασσεται το ph νομίζω του δέρματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η bunny έγραψε: #30.427 04-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το ζώο δεν καταλαβαίνει ότι δεν εχει ορμόνες, οποτε δεν στερείται κάτι, μάλιστα με το να τα στειρώνουμε προλαμβάνουμε και πολλά νοσήματα, όπως την πυομήτρα και τις νεοπλασίες (καρκινος) των γεννητικών οργάνων αλλά και του μαστου..οποτε ένα ζώο που είναι μέσα στο σπιτι και θέλουμε να ζησει πολύ αλλά και καλά ή θα πρέπει να το ζευγαρώνουμε ή να το στειρώνουμε... Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστό αυτό και αυτό πιστεύω κι εγώ! Βλέπω πως τα αγαπάς πολύ τα ζώα,όπως και όλα τα μέλη του My Cat(θέλω να πιστεύω!) Ο καθένας έχει τις απόψεις του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.428 04-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί... Ξαφνικά κάποιος εφράζει κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που πιστεύω,κι ενώ έχει κάτι σωστό...αναταράσει την ιδεολογία μου πάνω στο θέμα... Έχει πολλές πτυχές τελικά... Click για ανάπτυξη... και βέβαια σε επηρεάζει... γιατί ακόμα μαθαίνεις ακούγοντας... αργότερα με το πέρασμα των χρόνων θα αποκρυσταλώσεις τις απόψεις σου σιγά σιγά... πάντως όσο (κατά τη γνώμη μου) ανοικτές κι όχι αποκρυσταλωμένες απόψεις έχει κάποιος, τόσο το καλύτερο...είναι ωραίο να..."γηράσκεις αει διδασκόμενος".. και να είσαι καλός ακροατής...και δέκτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #30.429 04-11-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νομίζω ότι την πλένεις συχνά...αλλά μπορεί να έχω και άδικο...διαταρασσεται το ph νομίζω του δέρματος... Click για ανάπτυξη... ναι εχεις δικιο λεω να το κανω μια φορα το τριμηνο!αλλα ειναι πολυ βρωμιλος η κυρια Μιου και ασε που οπου δει νερο παει και τριβεται μονη της!και να φανταστεις οτι δεν βγαινει απο το σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Lita έγραψε: #30.430 04-11-08 15:36 καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.431 04-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι εχεις δικιο λεω να το κανω μια φορα το τριμηνο!αλλα ειναι πολυ βρωμιλος η κυρια Μιου και ασε που οπου δει νερο παει και τριβεται μονη της!και να φανταστεις οτι δεν βγαινει απο το σπιτι! Click για ανάπτυξη... Αχου τη μωρέ... "Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η bunny έγραψε: #30.432 04-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και βέβαια σε επηρεάζει... γιατί ακόμα μαθαίνεις ακούγοντας... αργότερα με το πέρασμα των χρόνων θα αποκρυσταλώσεις τις απόψεις σου σιγά σιγά... πάντως όσο (κατά τη γνώμη μου) ανοικτές κι όχι αποκρυσταλωμένες απόψεις έχει κάποιος, τόσο το καλύτερο...είναι ωραίο να..."γηράσκεις αει διδασκόμενος".. και να είσαι καλός ακροατής...και δέκτης Click για ανάπτυξη... Ενάξει τότε! Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.433 04-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ενάξει τότε! Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε! Click για ανάπτυξη... πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Lita έγραψε: #30.434 04-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου τη μωρέ... "Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! Click για ανάπτυξη... ασε αμα ηταν να της δινω ονομα για ολα αυτα που κανει νομιζω το βρωμιλος θα της τεριαζε καλυτερα απο ολα και στο συνολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #30.435 04-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Λοιπόν:καλά ζουλίγματα στα γατάκια σας! Βγαίνω τάρα γιατί έχω Μουσική θεωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Lita έγραψε: #30.436 04-11-08 15:45 καλο μαθημα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.437 04-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Click για ανάπτυξη... μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Lita έγραψε: #30.438 04-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Click για ανάπτυξη... ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Αντα έγραψε: #30.439 04-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι Catalines λένε let them run together! Click για ανάπτυξη... Και δεν εχουν καθολου αδικο...στο τελος αυτο εφαρμοσα και εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.440 04-11-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Click για ανάπτυξη... ναι...αν τους άρεσε μπορεί κι εγώ να το έκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1520 1521 1522 1523 1524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: το ζώο δεν καταλαβαίνει ότι δεν εχει ορμόνες, οποτε δεν στερείται κάτι, μάλιστα με το να τα στειρώνουμε προλαμβάνουμε και πολλά νοσήματα, όπως την πυομήτρα και τις νεοπλασίες (καρκινος) των γεννητικών οργάνων αλλά και του μαστου..οποτε ένα ζώο που είναι μέσα στο σπιτι και θέλουμε να ζησει πολύ αλλά και καλά ή θα πρέπει να το ζευγαρώνουμε ή να το στειρώνουμε... Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστό αυτό και αυτό πιστεύω κι εγώ! Βλέπω πως τα αγαπάς πολύ τα ζώα,όπως και όλα τα μέλη του My Cat(θέλω να πιστεύω!) Ο καθένας έχει τις απόψεις του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.428 04-11-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί... Ξαφνικά κάποιος εφράζει κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που πιστεύω,κι ενώ έχει κάτι σωστό...αναταράσει την ιδεολογία μου πάνω στο θέμα... Έχει πολλές πτυχές τελικά... Click για ανάπτυξη... και βέβαια σε επηρεάζει... γιατί ακόμα μαθαίνεις ακούγοντας... αργότερα με το πέρασμα των χρόνων θα αποκρυσταλώσεις τις απόψεις σου σιγά σιγά... πάντως όσο (κατά τη γνώμη μου) ανοικτές κι όχι αποκρυσταλωμένες απόψεις έχει κάποιος, τόσο το καλύτερο...είναι ωραίο να..."γηράσκεις αει διδασκόμενος".. και να είσαι καλός ακροατής...και δέκτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #30.429 04-11-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νομίζω ότι την πλένεις συχνά...αλλά μπορεί να έχω και άδικο...διαταρασσεται το ph νομίζω του δέρματος... Click για ανάπτυξη... ναι εχεις δικιο λεω να το κανω μια φορα το τριμηνο!αλλα ειναι πολυ βρωμιλος η κυρια Μιου και ασε που οπου δει νερο παει και τριβεται μονη της!και να φανταστεις οτι δεν βγαινει απο το σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Lita έγραψε: #30.430 04-11-08 15:36 καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.431 04-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι εχεις δικιο λεω να το κανω μια φορα το τριμηνο!αλλα ειναι πολυ βρωμιλος η κυρια Μιου και ασε που οπου δει νερο παει και τριβεται μονη της!και να φανταστεις οτι δεν βγαινει απο το σπιτι! Click για ανάπτυξη... Αχου τη μωρέ... "Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η bunny έγραψε: #30.432 04-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και βέβαια σε επηρεάζει... γιατί ακόμα μαθαίνεις ακούγοντας... αργότερα με το πέρασμα των χρόνων θα αποκρυσταλώσεις τις απόψεις σου σιγά σιγά... πάντως όσο (κατά τη γνώμη μου) ανοικτές κι όχι αποκρυσταλωμένες απόψεις έχει κάποιος, τόσο το καλύτερο...είναι ωραίο να..."γηράσκεις αει διδασκόμενος".. και να είσαι καλός ακροατής...και δέκτης Click για ανάπτυξη... Ενάξει τότε! Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.433 04-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ενάξει τότε! Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε! Click για ανάπτυξη... πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Lita έγραψε: #30.434 04-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου τη μωρέ... "Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! Click για ανάπτυξη... ασε αμα ηταν να της δινω ονομα για ολα αυτα που κανει νομιζω το βρωμιλος θα της τεριαζε καλυτερα απο ολα και στο συνολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #30.435 04-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Λοιπόν:καλά ζουλίγματα στα γατάκια σας! Βγαίνω τάρα γιατί έχω Μουσική θεωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Lita έγραψε: #30.436 04-11-08 15:45 καλο μαθημα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.437 04-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Click για ανάπτυξη... μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Lita έγραψε: #30.438 04-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Click για ανάπτυξη... ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Αντα έγραψε: #30.439 04-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι Catalines λένε let them run together! Click για ανάπτυξη... Και δεν εχουν καθολου αδικο...στο τελος αυτο εφαρμοσα και εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.440 04-11-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Click για ανάπτυξη... ναι...αν τους άρεσε μπορεί κι εγώ να το έκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1520 1521 1522 1523 1524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί... Ξαφνικά κάποιος εφράζει κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που πιστεύω,κι ενώ έχει κάτι σωστό...αναταράσει την ιδεολογία μου πάνω στο θέμα... Έχει πολλές πτυχές τελικά... Click για ανάπτυξη... και βέβαια σε επηρεάζει... γιατί ακόμα μαθαίνεις ακούγοντας... αργότερα με το πέρασμα των χρόνων θα αποκρυσταλώσεις τις απόψεις σου σιγά σιγά... πάντως όσο (κατά τη γνώμη μου) ανοικτές κι όχι αποκρυσταλωμένες απόψεις έχει κάποιος, τόσο το καλύτερο...είναι ωραίο να..."γηράσκεις αει διδασκόμενος".. και να είσαι καλός ακροατής...και δέκτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:34 Η Lita έγραψε: #30.429 04-11-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νομίζω ότι την πλένεις συχνά...αλλά μπορεί να έχω και άδικο...διαταρασσεται το ph νομίζω του δέρματος... Click για ανάπτυξη... ναι εχεις δικιο λεω να το κανω μια φορα το τριμηνο!αλλα ειναι πολυ βρωμιλος η κυρια Μιου και ασε που οπου δει νερο παει και τριβεται μονη της!και να φανταστεις οτι δεν βγαινει απο το σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Lita έγραψε: #30.430 04-11-08 15:36 καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.431 04-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι εχεις δικιο λεω να το κανω μια φορα το τριμηνο!αλλα ειναι πολυ βρωμιλος η κυρια Μιου και ασε που οπου δει νερο παει και τριβεται μονη της!και να φανταστεις οτι δεν βγαινει απο το σπιτι! Click για ανάπτυξη... Αχου τη μωρέ... "Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η bunny έγραψε: #30.432 04-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και βέβαια σε επηρεάζει... γιατί ακόμα μαθαίνεις ακούγοντας... αργότερα με το πέρασμα των χρόνων θα αποκρυσταλώσεις τις απόψεις σου σιγά σιγά... πάντως όσο (κατά τη γνώμη μου) ανοικτές κι όχι αποκρυσταλωμένες απόψεις έχει κάποιος, τόσο το καλύτερο...είναι ωραίο να..."γηράσκεις αει διδασκόμενος".. και να είσαι καλός ακροατής...και δέκτης Click για ανάπτυξη... Ενάξει τότε! Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.433 04-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ενάξει τότε! Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε! Click για ανάπτυξη... πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Lita έγραψε: #30.434 04-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου τη μωρέ... "Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! Click για ανάπτυξη... ασε αμα ηταν να της δινω ονομα για ολα αυτα που κανει νομιζω το βρωμιλος θα της τεριαζε καλυτερα απο ολα και στο συνολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #30.435 04-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Λοιπόν:καλά ζουλίγματα στα γατάκια σας! Βγαίνω τάρα γιατί έχω Μουσική θεωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Lita έγραψε: #30.436 04-11-08 15:45 καλο μαθημα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.437 04-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Click για ανάπτυξη... μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Lita έγραψε: #30.438 04-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Click για ανάπτυξη... ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Αντα έγραψε: #30.439 04-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι Catalines λένε let them run together! Click για ανάπτυξη... Και δεν εχουν καθολου αδικο...στο τελος αυτο εφαρμοσα και εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.440 04-11-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Click για ανάπτυξη... ναι...αν τους άρεσε μπορεί κι εγώ να το έκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1520 1521 1522 1523 1524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: νομίζω ότι την πλένεις συχνά...αλλά μπορεί να έχω και άδικο...διαταρασσεται το ph νομίζω του δέρματος... Click για ανάπτυξη... ναι εχεις δικιο λεω να το κανω μια φορα το τριμηνο!αλλα ειναι πολυ βρωμιλος η κυρια Μιου και ασε που οπου δει νερο παει και τριβεται μονη της!και να φανταστεις οτι δεν βγαινει απο το σπιτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η Lita έγραψε: #30.430 04-11-08 15:36 καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.431 04-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι εχεις δικιο λεω να το κανω μια φορα το τριμηνο!αλλα ειναι πολυ βρωμιλος η κυρια Μιου και ασε που οπου δει νερο παει και τριβεται μονη της!και να φανταστεις οτι δεν βγαινει απο το σπιτι! Click για ανάπτυξη... Αχου τη μωρέ... "Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η bunny έγραψε: #30.432 04-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και βέβαια σε επηρεάζει... γιατί ακόμα μαθαίνεις ακούγοντας... αργότερα με το πέρασμα των χρόνων θα αποκρυσταλώσεις τις απόψεις σου σιγά σιγά... πάντως όσο (κατά τη γνώμη μου) ανοικτές κι όχι αποκρυσταλωμένες απόψεις έχει κάποιος, τόσο το καλύτερο...είναι ωραίο να..."γηράσκεις αει διδασκόμενος".. και να είσαι καλός ακροατής...και δέκτης Click για ανάπτυξη... Ενάξει τότε! Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.433 04-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ενάξει τότε! Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε! Click για ανάπτυξη... πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Lita έγραψε: #30.434 04-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου τη μωρέ... "Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! Click για ανάπτυξη... ασε αμα ηταν να της δινω ονομα για ολα αυτα που κανει νομιζω το βρωμιλος θα της τεριαζε καλυτερα απο ολα και στο συνολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #30.435 04-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Λοιπόν:καλά ζουλίγματα στα γατάκια σας! Βγαίνω τάρα γιατί έχω Μουσική θεωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Lita έγραψε: #30.436 04-11-08 15:45 καλο μαθημα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.437 04-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Click για ανάπτυξη... μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Lita έγραψε: #30.438 04-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Click για ανάπτυξη... ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Αντα έγραψε: #30.439 04-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι Catalines λένε let them run together! Click για ανάπτυξη... Και δεν εχουν καθολου αδικο...στο τελος αυτο εφαρμοσα και εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.440 04-11-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Click για ανάπτυξη... ναι...αν τους άρεσε μπορεί κι εγώ να το έκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1520 1521 1522 1523 1524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.431 04-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι εχεις δικιο λεω να το κανω μια φορα το τριμηνο!αλλα ειναι πολυ βρωμιλος η κυρια Μιου και ασε που οπου δει νερο παει και τριβεται μονη της!και να φανταστεις οτι δεν βγαινει απο το σπιτι! Click για ανάπτυξη... Αχου τη μωρέ... "Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η bunny έγραψε: #30.432 04-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και βέβαια σε επηρεάζει... γιατί ακόμα μαθαίνεις ακούγοντας... αργότερα με το πέρασμα των χρόνων θα αποκρυσταλώσεις τις απόψεις σου σιγά σιγά... πάντως όσο (κατά τη γνώμη μου) ανοικτές κι όχι αποκρυσταλωμένες απόψεις έχει κάποιος, τόσο το καλύτερο...είναι ωραίο να..."γηράσκεις αει διδασκόμενος".. και να είσαι καλός ακροατής...και δέκτης Click για ανάπτυξη... Ενάξει τότε! Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.433 04-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ενάξει τότε! Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε! Click για ανάπτυξη... πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Lita έγραψε: #30.434 04-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου τη μωρέ... "Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! Click για ανάπτυξη... ασε αμα ηταν να της δινω ονομα για ολα αυτα που κανει νομιζω το βρωμιλος θα της τεριαζε καλυτερα απο ολα και στο συνολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #30.435 04-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Λοιπόν:καλά ζουλίγματα στα γατάκια σας! Βγαίνω τάρα γιατί έχω Μουσική θεωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Lita έγραψε: #30.436 04-11-08 15:45 καλο μαθημα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.437 04-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Click για ανάπτυξη... μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Lita έγραψε: #30.438 04-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Click για ανάπτυξη... ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Αντα έγραψε: #30.439 04-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι Catalines λένε let them run together! Click για ανάπτυξη... Και δεν εχουν καθολου αδικο...στο τελος αυτο εφαρμοσα και εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.440 04-11-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Click για ανάπτυξη... ναι...αν τους άρεσε μπορεί κι εγώ να το έκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1520 1521 1522 1523 1524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: ναι εχεις δικιο λεω να το κανω μια φορα το τριμηνο!αλλα ειναι πολυ βρωμιλος η κυρια Μιου και ασε που οπου δει νερο παει και τριβεται μονη της!και να φανταστεις οτι δεν βγαινει απο το σπιτι! Click για ανάπτυξη... Αχου τη μωρέ... "Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:36 Η bunny έγραψε: #30.432 04-11-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και βέβαια σε επηρεάζει... γιατί ακόμα μαθαίνεις ακούγοντας... αργότερα με το πέρασμα των χρόνων θα αποκρυσταλώσεις τις απόψεις σου σιγά σιγά... πάντως όσο (κατά τη γνώμη μου) ανοικτές κι όχι αποκρυσταλωμένες απόψεις έχει κάποιος, τόσο το καλύτερο...είναι ωραίο να..."γηράσκεις αει διδασκόμενος".. και να είσαι καλός ακροατής...και δέκτης Click για ανάπτυξη... Ενάξει τότε! Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.433 04-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ενάξει τότε! Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε! Click για ανάπτυξη... πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Lita έγραψε: #30.434 04-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου τη μωρέ... "Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! Click για ανάπτυξη... ασε αμα ηταν να της δινω ονομα για ολα αυτα που κανει νομιζω το βρωμιλος θα της τεριαζε καλυτερα απο ολα και στο συνολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #30.435 04-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Λοιπόν:καλά ζουλίγματα στα γατάκια σας! Βγαίνω τάρα γιατί έχω Μουσική θεωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Lita έγραψε: #30.436 04-11-08 15:45 καλο μαθημα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.437 04-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Click για ανάπτυξη... μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Lita έγραψε: #30.438 04-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Click για ανάπτυξη... ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Αντα έγραψε: #30.439 04-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι Catalines λένε let them run together! Click για ανάπτυξη... Και δεν εχουν καθολου αδικο...στο τελος αυτο εφαρμοσα και εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.440 04-11-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Click για ανάπτυξη... ναι...αν τους άρεσε μπορεί κι εγώ να το έκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1520 1521 1522 1523 1524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και βέβαια σε επηρεάζει... γιατί ακόμα μαθαίνεις ακούγοντας... αργότερα με το πέρασμα των χρόνων θα αποκρυσταλώσεις τις απόψεις σου σιγά σιγά... πάντως όσο (κατά τη γνώμη μου) ανοικτές κι όχι αποκρυσταλωμένες απόψεις έχει κάποιος, τόσο το καλύτερο...είναι ωραίο να..."γηράσκεις αει διδασκόμενος".. και να είσαι καλός ακροατής...και δέκτης Click για ανάπτυξη... Ενάξει τότε! Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.433 04-11-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ενάξει τότε! Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε! Click για ανάπτυξη... πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Lita έγραψε: #30.434 04-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου τη μωρέ... "Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! Click για ανάπτυξη... ασε αμα ηταν να της δινω ονομα για ολα αυτα που κανει νομιζω το βρωμιλος θα της τεριαζε καλυτερα απο ολα και στο συνολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #30.435 04-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Λοιπόν:καλά ζουλίγματα στα γατάκια σας! Βγαίνω τάρα γιατί έχω Μουσική θεωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Lita έγραψε: #30.436 04-11-08 15:45 καλο μαθημα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.437 04-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Click για ανάπτυξη... μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Lita έγραψε: #30.438 04-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Click για ανάπτυξη... ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Αντα έγραψε: #30.439 04-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι Catalines λένε let them run together! Click για ανάπτυξη... Και δεν εχουν καθολου αδικο...στο τελος αυτο εφαρμοσα και εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.440 04-11-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Click για ανάπτυξη... ναι...αν τους άρεσε μπορεί κι εγώ να το έκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1520 1521 1522 1523 1524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ενάξει τότε! Μέχρι να μεγαλώσω βλέπουμε! Click για ανάπτυξη... πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Lita έγραψε: #30.434 04-11-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου τη μωρέ... "Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! Click για ανάπτυξη... ασε αμα ηταν να της δινω ονομα για ολα αυτα που κανει νομιζω το βρωμιλος θα της τεριαζε καλυτερα απο ολα και στο συνολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #30.435 04-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Λοιπόν:καλά ζουλίγματα στα γατάκια σας! Βγαίνω τάρα γιατί έχω Μουσική θεωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Lita έγραψε: #30.436 04-11-08 15:45 καλο μαθημα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.437 04-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Click για ανάπτυξη... μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Lita έγραψε: #30.438 04-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Click για ανάπτυξη... ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Αντα έγραψε: #30.439 04-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι Catalines λένε let them run together! Click για ανάπτυξη... Και δεν εχουν καθολου αδικο...στο τελος αυτο εφαρμοσα και εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.440 04-11-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Click για ανάπτυξη... ναι...αν τους άρεσε μπορεί κι εγώ να το έκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1520 1521 1522 1523 1524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχου τη μωρέ... "Μπλούμ" έπρεπε να την πεις κι όχι Μιου! Click για ανάπτυξη... ασε αμα ηταν να της δινω ονομα για ολα αυτα που κανει νομιζω το βρωμιλος θα της τεριαζε καλυτερα απο ολα και στο συνολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η bunny έγραψε: #30.435 04-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Λοιπόν:καλά ζουλίγματα στα γατάκια σας! Βγαίνω τάρα γιατί έχω Μουσική θεωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Lita έγραψε: #30.436 04-11-08 15:45 καλο μαθημα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.437 04-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Click για ανάπτυξη... μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Lita έγραψε: #30.438 04-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Click για ανάπτυξη... ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Αντα έγραψε: #30.439 04-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι Catalines λένε let them run together! Click για ανάπτυξη... Και δεν εχουν καθολου αδικο...στο τελος αυτο εφαρμοσα και εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.440 04-11-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Click για ανάπτυξη... ναι...αν τους άρεσε μπορεί κι εγώ να το έκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1520 1521 1522 1523 1524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως ρωτάς και σου αρέσει να μαθαίνεις κι ετσι θα γίνεις πολύ σοφή κοπέλα! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Λοιπόν:καλά ζουλίγματα στα γατάκια σας! Βγαίνω τάρα γιατί έχω Μουσική θεωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Lita έγραψε: #30.436 04-11-08 15:45 καλο μαθημα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.437 04-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Click για ανάπτυξη... μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Lita έγραψε: #30.438 04-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Click για ανάπτυξη... ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Αντα έγραψε: #30.439 04-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι Catalines λένε let them run together! Click για ανάπτυξη... Και δεν εχουν καθολου αδικο...στο τελος αυτο εφαρμοσα και εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.440 04-11-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Click για ανάπτυξη... ναι...αν τους άρεσε μπορεί κι εγώ να το έκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1520 1521 1522 1523 1524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλο μαθημα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.437 04-11-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Click για ανάπτυξη... μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Lita έγραψε: #30.438 04-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Click για ανάπτυξη... ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Αντα έγραψε: #30.439 04-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι Catalines λένε let them run together! Click για ανάπτυξη... Και δεν εχουν καθολου αδικο...στο τελος αυτο εφαρμοσα και εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.440 04-11-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Click για ανάπτυξη... ναι...αν τους άρεσε μπορεί κι εγώ να το έκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1520 1521 1522 1523 1524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: καθε ποτε μπορουμε να κανουμε μια γατουλα μπανιο? η κτηνιατρος της παρεας ας μας δωσει μια συμβουλη! Click για ανάπτυξη... μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Lita έγραψε: #30.438 04-11-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Click για ανάπτυξη... ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Αντα έγραψε: #30.439 04-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι Catalines λένε let them run together! Click για ανάπτυξη... Και δεν εχουν καθολου αδικο...στο τελος αυτο εφαρμοσα και εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.440 04-11-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Click για ανάπτυξη... ναι...αν τους άρεσε μπορεί κι εγώ να το έκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1520 1521 1522 1523 1524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μέσα είναι αλλά μάλλον κυνηγάει τα γατάκια της! Τις εκτροφείς μου που ρώτησα ποια είναι η περιποίηση των Βιρμανικών ειδικά πριν την έκθεση μου ειπαν... ότι δεν χρειάζονται καθόλου μπάνιο τα Βιρμανικά... κι ότι η περιποίησή τους είναι πολύ απλή...μια πούδρα που μπαίνει μια μέρα πριν την εκθεση, μένει όλο το βράδυ και την άλλη μέρα χτενίζεται...κι εκεί πάλι χτένισμα πριν τή παρουσία στους κριτές... Click για ανάπτυξη... ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Αντα έγραψε: #30.439 04-11-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι Catalines λένε let them run together! Click για ανάπτυξη... Και δεν εχουν καθολου αδικο...στο τελος αυτο εφαρμοσα και εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.440 04-11-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Click για ανάπτυξη... ναι...αν τους άρεσε μπορεί κι εγώ να το έκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1520 1521 1522 1523 1524 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1522 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οι Catalines λένε let them run together! Click για ανάπτυξη... Και δεν εχουν καθολου αδικο...στο τελος αυτο εφαρμοσα και εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 15:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #30.440 04-11-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Click για ανάπτυξη... ναι...αν τους άρεσε μπορεί κι εγώ να το έκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Lita: ο μονος λογος που την κανω μπανιο ειναι γιατι της αρεσει!αλλα αν ειναι να της κανει κακο μαλλον δεν θα την ξανακανω, γιατι γλυφει και αυτη το τριχωμα της ολη την ωρα οποτε καθαριζεται και μονη της! Click για ανάπτυξη... ναι...αν τους άρεσε μπορεί κι εγώ να το έκανα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.