Birman-maniacs

Κατερινα δοκιμασε να το μοιρασεις,αφου θα τρωνε την ποσοτητα που πρεπει δεν πειραζει,ισα ισα η γιατρος μου ειπε καλυτερα να μην τρωνε ολη την ποσοτητα μαζεμενη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό άστο πάνω μου! ;)
:redface:Όχι βρε Γιούλη μου δεν το είπα για αυτό!:redface:Αλήθεια κάνει θόρυβο πολύ έντονο το στομάχι μου.ΚΑι τα φάρμακα με τον φρονιμήτη και το νευροκαβαλίκεμα δεν βοήθησαν καθόλου..:/:Χθες με εκείνο τον πελάτη πιο πολύ ακουγόταν το στομάχι μου από την φωνή μου..:redface::lol:
Γεια σου Κατερινα!! για λεπτομερειες θα σε παρω τηλεφωνο κατα τις μια...θελω να συνδιασω μερικα πραγματα ανα ανεβω στη Ν. Ερυθραια. Με τι σκεφτοσουν να πας στη Γιουλη? :hmm:Και αν πας κατευθειαν πως θα πας? με ηλεκτρικο? :hmm:
Με το τουτου έλεγα.Αν θες και δεν με φοβάσαι πάμε παρέα.Γιατί δεν ξέρω πάρκιγκ έχει εκεί η περιοχή???Και τον δρόμο δεν τον ξέρω.:hmm:
Μην σου πω οτι θα επικοινωνει το στομαχι μου με το στομαχι της Κατερινας!!!!!!!! :lol::lol: θα ορμιξουμε στις κροκετες..ειδικα αυτες που μυριζουν σαν γαριδακια!!!!!! :up::up::up:
Γαριδάκια ακούω..Μιαμ μιαμ!!:lol::lol:
Τι θα λέγατε να σφάξουμε κανά δυο πίτσες?? :up:
Ακούω υλικά που σας αρέσουν!! Και απ΄τις δύο παρακαλώ! :)
Πίτσα ακούω..χμμ τελευταία τρώω πίτσα..Παλιά όχι..Αλλά και πάλι τρώω λίγη πάντα..ΚΑνένα πρόβλημα για τα υλικά..!!:DΠΕΙΝΑΜΕ όλα τα τρώμε!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντούλα ενδιαφέρεσαι??? Ειναι η αδελφή της Σεμέλης!
https://www.catalis-heilige-birma.de/index_engl20077.htm

να το site...πήγαινε kittens - born litters -
Ειναι στο Aalen σχετικά νότια...
Τωρα σωθηκα!! :(:(:( αν διακτινιζοταν θα την αρπαζα αμεσως!!!!!!! ωραια ειναι ομως να ονειρευεσαι καπου καπου...:happy:

Θα τις σφαξουμε η θα τις φαμε? :lol: τυρι, ντοματα, πιπερια, μανιταρια, ζαμπον, λουκανικο :up:
Και φέτα!!!!:D:up:

Κατερινα δοκιμασε να το μοιρασεις,αφου θα τρωνε την ποσοτητα που πρεπει δεν πειραζει,ισα ισα η γιατρος μου ειπε καλυτερα να μην τρωνε ολη την ποσοτητα μαζεμενη.
Τους έβαζα 2 φορές την ημέρα καλή μου...Λέω να τις κάνω 3...:hmm:Τι λέει η ειδήμων??:P

Θα σε παρω τηλεφωνο Κατερινα, να δουμε πως θα οργανωθουμε....;) Και εχει παρκινγκ εκει. Απλα μπορει να ανεβω με τον φιλο μου,ή να ανεβουμε μαζι και να γυρισεις μονη σου ....παιζουν πολλα σεναρια ακομη.

Και φέτα!!!!:D:up:
Εγινε!!!! :up:
Παιδιά έχω πρόβλημα με το κινητό μου και δεν μπορώ να καλέσω:(αλλά δέχομαι κλήσεις...υπολογίζω να είμαι σπίτι στο σταθερό κατά τις 5...

Δώρα στο νήμα της Μοιρα σου έβαλα ένα site που μπορεί να σε ενδιαφέρει...

Τωρα σωθηκα!! :(:(:( αν διακτινιζοταν θα την αρπαζα αμεσως!!!!!!! ωραια ειναι ομως να ονειρευεσαι καπου καπου...:happy:
Η Νεα Ερυθραία σε βολεύει για του χρόνου?? ;)

Κατερινα μου εγω λεω να το δοκιμασεις.Κι εγω σε τρεις δοσεις τους ταϊζω.
Γιουλη μου μολις το ειδα,Χριστουγεννιατικα βιβλιαρακια μου βγαζει,ειδες κατι συγκεκριμενο;

Γιουλη μου μολις το ειδα,Χριστουγεννιατικα βιβλιαρακια μου βγαζει,ειδες κατι συγκεκριμενο;
οχι μωρε κι εγώ τα χάζευα γενικώς έχει και άλλα;)... κι έχει και κάποια που με ενδιαφέρουν για το Χρήστο...

οχι μωρε κι εγώ τα χάζευα γενικώς έχει και άλλα;)... κι έχει και κάποια που με ενδιαφέρουν για το Χρήστο...
π.χ.
https://www.agyra.gr/detail.php?id=40,322&rec=1379

:up:

Θα σε παρω τηλεφωνο Κατερινα, να δουμε πως θα οργανωθουμε....;) Και εχει παρκινγκ εκει. Απλα μπορει να ανεβω με τον φιλο μου,ή να ανεβουμε μαζι και να γυρισεις μονη σου ....παιζουν πολλα σεναρια ακομη.
Ό,τι σε βολεύει Άντα..Ότι προτιμάς..!!Αρκεί να σε δω κι εσένα!;)
Εγινε!!!! :up:
Παιδιά έχω πρόβλημα με το κινητό μου και δεν μπορώ να καλέσω:(αλλά δέχομαι κλήσεις...υπολογίζω να είμαι σπίτι στο σταθερό κατά τις 5...
:hmm:Γιατί αυτό άραγε??:hmm:Τέσπα, θα σε πάρω μάλλον από των γονιών μου!!:)(έχω αφήσει το αμάξι εκεί!)
Α...5/8 ε???5/8 κάθε φορά???Ή συνολικά???:blink::hmm:

Κατερινα θα με δεις...dont worry!! :D

θα του κάνω εγώ μια κουβέντα μην αγχώνεσαι Αντούλα...μόνο σ'αυτό το μαγαζί θα μιλήσω εκεί στο ταμείο...στο πόδι..απλά πράγματα:)

Καλέ αυτό το κοριτσάκι ακόμα να το πάρουν...Πονηρόφατσα ε?
Αυτή είναι όντως έτσι! :lol:

fadiyah_1108.jpg

καλα ειναι κουκλα...

Τους έβαζα 2 φορές την ημέρα καλή μου...Λέω να τις κάνω 3...:hmm:Τι λέει η ειδήμων??:P

όσο ειναι μικρα τα γατακια, μεχρι ετους τα ταιζουμε πολλες φορές την ημέρα, μετά την ενηλικιωση οι γάτες πρεπει να τρώνε μία , το πολύ δύο φορες...τα λέω κι εγω αλλα δεν τα πολυκάνω...:redface:

Κατερινα θα με δεις...dont worry!! :D

ζηλεύω που θα μαζευτείτε...:(

Γιουλη ο μικρος πάει και δαγκώνει με μανία και ξετουφιάζει την προβιά...τη μαμα της Αθηνάς.:(

Γιουλη ο μικρος πάει και δαγκώνει με μανία και ξετουφιάζει την προβιά...τη μαμα της Αθηνάς.:(
:lol::lol: εχει νευρα ε? καλα τους πιανει μερικες φορες....:blink::blink::blink: να δαγκωνουν με μανια κατι, ειτε να τρεχουν σαν παλαβα πανω κατω στο σπιτι...

Τωρα που εχεις και μικρο παιδι που να κατεβεις....:( εχω να σε δωωωωωω........ουυυυυυυ πολυ καιρο!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back