katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η katerina10: #31.301 13-11-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα θα με δεις...dont worry!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όσο ειναι μικρα τα γατακια, μεχρι ετους τα ταιζουμε πολλες φορές την ημέρα, μετά την ενηλικιωση οι γάτες πρεπει να τρώνε μία , το πολύ δύο φορες...τα λέω κι εγω αλλα δεν τα πολυκάνω... ζηλεύω που θα μαζευτείτε... Click για ανάπτυξη... Πείτε με χαζή..Εγώ νόμιζα ότι η ενηλικίωση έρχεται με την στείρωση...Όχι????Οταν γίνουν 1 χρονου ενηληκιώνονται??????? Βάσια γιατί δεν έρχεσαι κι εσύ??? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιουλη ο μικρος πάει και δαγκώνει με μανία και ξετουφιάζει την προβιά...τη μαμα της Αθηνάς. Click για ανάπτυξη... Κουκλάκι είναι αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.302 13-11-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα ειναι κουκλα... όσο ειναι μικρα τα γατακια, μεχρι ετους τα ταιζουμε πολλες φορές την ημέρα, μετά την ενηλικιωση οι γάτες πρεπει να τρώνε μία , το πολύ δύο φορες...τα λέω κι εγω αλλα δεν τα πολυκάνω... ζηλεύω που θα μαζευτείτε... Click για ανάπτυξη... Εγώ το εφαρμόζω το τάισμα με δόσεις και χώρια...αλλιώς ο Μορφέας Βασια δεν θα χωρά απ΄το πορτάκι...εκεί θα τον βρω καμιά μέρα φρακαρισμένο... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιουλη ο μικρος πάει και δαγκώνει με μανία και ξετουφιάζει την προβιά...τη μαμα της Αθηνάς. Click για ανάπτυξη... πω πω...μάλωνέ τον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η Αντα έγραψε: #31.303 13-11-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ το εφαρμόζω το τάισμα με δόσεις και χώρια...αλλιώς ο Μορφέας Βασια δεν θα χωρά απ΄το πορτάκι...εκεί θα τον βρω καμιά μέρα φρακαρισμένο... πω πω...μάλωνέ τον... Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι μαλωσε τον να στην αφησει καραφλη την προβια στο τελος!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.304 13-11-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: εχει νευρα ε? καλα τους πιανει μερικες φορες.... να δαγκωνουν με μανια κατι, ειτε να τρεχουν σαν παλαβα πανω κατω στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... ο Μορφέας μου "έφαγε" ένα κομματι απ΄το ριχτάρι του καναπέ... το ξήλώσαμε τον διορθώσαμε και του το δώσαμε χώρια ξηλωμένο να βγάζει το άχτι του... Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πείτε με χαζή..Εγώ νόμιζα ότι η ενηλικίωση έρχεται με την στείρωση...Όχι????Οταν γίνουν 1 χρονου ενηληκιώνονται??????? Βάσια γιατί δεν έρχεσαι κι εσύ??? Κουκλάκι είναι αυτό??? Click για ανάπτυξη... ειναι ένα χαλάκι απ'το ικεα από προβατο...μαλακό... αλλά μυρίζει ζώο και εξτασιάζονται...κι εμένα η Καλυψώ το μαλάζει σαν μαμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #31.305 13-11-08 12:56 Καλε 5/8 συνολο,προς Θεου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Βάσια13859: #31.306 13-11-08 12:57 η ενηβωση, όταν δηλαδή τα ζώα μπαινουν σε αναπαραγωγική φάση, δεν εχει καμία σχέση με την ενηλικίωση...ενηλικα ειναι τα ζώα όταν σταματουν να αναπτύσσονται...βασικα το πρόβλημα με την προβιά ειναι οτι τη μαδάει θα τρώει και τις τρίχες και θα στουπώσει,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:58 Η katerina10: #31.307 13-11-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας μου "έφαγε" ένα κομματι απ΄το ριχτάρι του καναπέ... το ξήλώσαμε τον διορθώσαμε και του το δώσαμε χώρια ξηλωμένο να βγάζει το άχτι του... ειναι ένα χαλάκι απ'το ικεα από προβατο...μαλακό... αλλά μυρίζει ζώο και εξτασιάζονται...κι εμένα η Καλυψώ το μαλάζει σαν μαμά... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο παθαίνω μα τον Μαπα και τα τουφάκια από τα μαξιλάρια με τα κρόσσια!Δεν έχει πλέον μεριά με κρόσσια! Γιούλη ήταν ακριβό αυτό???Θα μου το δείξεις σήμερα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #31.308 13-11-08 13:00 Και εγω λεω να παρω ενα να το βαζω μπροστα στο τζακι και να ξαπλωνω .......αχχχ Ο Αλφι γενικα μαλαζει οτι βρει μπροστα του τωρα τελευταια....το πρωι ας πουμε ειναι τα μαλλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.309 13-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το ίδιο παθαίνω μα τον Μαπα και τα τουφάκια από τα μαξιλάρια με τα κρόσσια!Δεν έχει πλέον μεριά με κρόσσια! Γιούλη ήταν ακριβό αυτό???Θα μου το δείξεις σήμερα??? Click για ανάπτυξη... Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η katerina10: #31.310 13-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε 5/8 συνολο,προς Θεου! Click για ανάπτυξη... Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η ενηβωση, όταν δηλαδή τα ζώα μπαινουν σε αναπαραγωγική φάση, δεν εχει καμία σχέση με την ενηλικίωση...ενηλικα ειναι τα ζώα όταν σταματουν να αναπτύσσονται...βασικα το πρόβλημα με την προβιά ειναι οτι τη μαδάει θα τρώει και τις τρίχες και θα στουπώσει,.. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #31.311 13-11-08 13:01 Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η Αντα έγραψε: #31.312 13-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Ειναι απο αληθινο προβατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.313 13-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω λεω να παρω ενα να το βαζω μπροστα στο τζακι και να ξαπλωνω .......αχχχ Ο Αλφι γενικα μαλαζει οτι βρει μπροστα του τωρα τελευταια....το πρωι ας πουμε ειναι τα μαλλια μου Click για ανάπτυξη... ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.314 13-11-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι απο αληθινο προβατακι? Click για ανάπτυξη... Ναι, από αληθινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #31.315 13-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.316 13-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Click για ανάπτυξη... ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Click για ανάπτυξη... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.317 13-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Τώρα το'πιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η katerina10: #31.318 13-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #31.319 13-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Αλφι ενα χρονο μετα που τον πηρα, που τον επιασε να μαλαζει μαξιλαρια, κουβερτες, εμενα .......λες να μην ειναι αποθημενο???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.320 13-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας είναι πολύ ανεξαρτητος τύπος Κοιμάται στα κρύα πλακάκια και τη νύχτα στο γατομπάλκονο στο γατόδεντρο...δεν θέλει αγκαλιές... μόνο να σου τρίβεται στα πόδια και στα χέρια...είναι γενικώς στη κοσμάρα του και τώρα με τη Σεμέλη το παίζει αφεντικό του σπιτιού! Η Σεμέλη τρυφερή και χαδιάρα δεν είναι καθόλου κλαψού και δέχτηκε αμέσως τα μεγάλα εκτός απ'το Μορφέα που τον φοβάται...γιατί 1. ειναι τεράστιος και 2. τη κυνηγάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1564 1565 1566 1567 1568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα θα με δεις...dont worry!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: όσο ειναι μικρα τα γατακια, μεχρι ετους τα ταιζουμε πολλες φορές την ημέρα, μετά την ενηλικιωση οι γάτες πρεπει να τρώνε μία , το πολύ δύο φορες...τα λέω κι εγω αλλα δεν τα πολυκάνω... ζηλεύω που θα μαζευτείτε... Click για ανάπτυξη... Πείτε με χαζή..Εγώ νόμιζα ότι η ενηλικίωση έρχεται με την στείρωση...Όχι????Οταν γίνουν 1 χρονου ενηληκιώνονται??????? Βάσια γιατί δεν έρχεσαι κι εσύ??? Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιουλη ο μικρος πάει και δαγκώνει με μανία και ξετουφιάζει την προβιά...τη μαμα της Αθηνάς. Click για ανάπτυξη... Κουκλάκι είναι αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.302 13-11-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα ειναι κουκλα... όσο ειναι μικρα τα γατακια, μεχρι ετους τα ταιζουμε πολλες φορές την ημέρα, μετά την ενηλικιωση οι γάτες πρεπει να τρώνε μία , το πολύ δύο φορες...τα λέω κι εγω αλλα δεν τα πολυκάνω... ζηλεύω που θα μαζευτείτε... Click για ανάπτυξη... Εγώ το εφαρμόζω το τάισμα με δόσεις και χώρια...αλλιώς ο Μορφέας Βασια δεν θα χωρά απ΄το πορτάκι...εκεί θα τον βρω καμιά μέρα φρακαρισμένο... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιουλη ο μικρος πάει και δαγκώνει με μανία και ξετουφιάζει την προβιά...τη μαμα της Αθηνάς. Click για ανάπτυξη... πω πω...μάλωνέ τον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η Αντα έγραψε: #31.303 13-11-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ το εφαρμόζω το τάισμα με δόσεις και χώρια...αλλιώς ο Μορφέας Βασια δεν θα χωρά απ΄το πορτάκι...εκεί θα τον βρω καμιά μέρα φρακαρισμένο... πω πω...μάλωνέ τον... Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι μαλωσε τον να στην αφησει καραφλη την προβια στο τελος!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.304 13-11-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: εχει νευρα ε? καλα τους πιανει μερικες φορες.... να δαγκωνουν με μανια κατι, ειτε να τρεχουν σαν παλαβα πανω κατω στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... ο Μορφέας μου "έφαγε" ένα κομματι απ΄το ριχτάρι του καναπέ... το ξήλώσαμε τον διορθώσαμε και του το δώσαμε χώρια ξηλωμένο να βγάζει το άχτι του... Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πείτε με χαζή..Εγώ νόμιζα ότι η ενηλικίωση έρχεται με την στείρωση...Όχι????Οταν γίνουν 1 χρονου ενηληκιώνονται??????? Βάσια γιατί δεν έρχεσαι κι εσύ??? Κουκλάκι είναι αυτό??? Click για ανάπτυξη... ειναι ένα χαλάκι απ'το ικεα από προβατο...μαλακό... αλλά μυρίζει ζώο και εξτασιάζονται...κι εμένα η Καλυψώ το μαλάζει σαν μαμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #31.305 13-11-08 12:56 Καλε 5/8 συνολο,προς Θεου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Βάσια13859: #31.306 13-11-08 12:57 η ενηβωση, όταν δηλαδή τα ζώα μπαινουν σε αναπαραγωγική φάση, δεν εχει καμία σχέση με την ενηλικίωση...ενηλικα ειναι τα ζώα όταν σταματουν να αναπτύσσονται...βασικα το πρόβλημα με την προβιά ειναι οτι τη μαδάει θα τρώει και τις τρίχες και θα στουπώσει,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:58 Η katerina10: #31.307 13-11-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας μου "έφαγε" ένα κομματι απ΄το ριχτάρι του καναπέ... το ξήλώσαμε τον διορθώσαμε και του το δώσαμε χώρια ξηλωμένο να βγάζει το άχτι του... ειναι ένα χαλάκι απ'το ικεα από προβατο...μαλακό... αλλά μυρίζει ζώο και εξτασιάζονται...κι εμένα η Καλυψώ το μαλάζει σαν μαμά... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο παθαίνω μα τον Μαπα και τα τουφάκια από τα μαξιλάρια με τα κρόσσια!Δεν έχει πλέον μεριά με κρόσσια! Γιούλη ήταν ακριβό αυτό???Θα μου το δείξεις σήμερα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #31.308 13-11-08 13:00 Και εγω λεω να παρω ενα να το βαζω μπροστα στο τζακι και να ξαπλωνω .......αχχχ Ο Αλφι γενικα μαλαζει οτι βρει μπροστα του τωρα τελευταια....το πρωι ας πουμε ειναι τα μαλλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.309 13-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το ίδιο παθαίνω μα τον Μαπα και τα τουφάκια από τα μαξιλάρια με τα κρόσσια!Δεν έχει πλέον μεριά με κρόσσια! Γιούλη ήταν ακριβό αυτό???Θα μου το δείξεις σήμερα??? Click για ανάπτυξη... Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η katerina10: #31.310 13-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε 5/8 συνολο,προς Θεου! Click για ανάπτυξη... Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η ενηβωση, όταν δηλαδή τα ζώα μπαινουν σε αναπαραγωγική φάση, δεν εχει καμία σχέση με την ενηλικίωση...ενηλικα ειναι τα ζώα όταν σταματουν να αναπτύσσονται...βασικα το πρόβλημα με την προβιά ειναι οτι τη μαδάει θα τρώει και τις τρίχες και θα στουπώσει,.. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #31.311 13-11-08 13:01 Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η Αντα έγραψε: #31.312 13-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Ειναι απο αληθινο προβατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.313 13-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω λεω να παρω ενα να το βαζω μπροστα στο τζακι και να ξαπλωνω .......αχχχ Ο Αλφι γενικα μαλαζει οτι βρει μπροστα του τωρα τελευταια....το πρωι ας πουμε ειναι τα μαλλια μου Click για ανάπτυξη... ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.314 13-11-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι απο αληθινο προβατακι? Click για ανάπτυξη... Ναι, από αληθινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #31.315 13-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.316 13-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Click για ανάπτυξη... ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Click για ανάπτυξη... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.317 13-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Τώρα το'πιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η katerina10: #31.318 13-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #31.319 13-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Αλφι ενα χρονο μετα που τον πηρα, που τον επιασε να μαλαζει μαξιλαρια, κουβερτες, εμενα .......λες να μην ειναι αποθημενο???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.320 13-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας είναι πολύ ανεξαρτητος τύπος Κοιμάται στα κρύα πλακάκια και τη νύχτα στο γατομπάλκονο στο γατόδεντρο...δεν θέλει αγκαλιές... μόνο να σου τρίβεται στα πόδια και στα χέρια...είναι γενικώς στη κοσμάρα του και τώρα με τη Σεμέλη το παίζει αφεντικό του σπιτιού! Η Σεμέλη τρυφερή και χαδιάρα δεν είναι καθόλου κλαψού και δέχτηκε αμέσως τα μεγάλα εκτός απ'το Μορφέα που τον φοβάται...γιατί 1. ειναι τεράστιος και 2. τη κυνηγάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1564 1565 1566 1567 1568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα ειναι κουκλα... όσο ειναι μικρα τα γατακια, μεχρι ετους τα ταιζουμε πολλες φορές την ημέρα, μετά την ενηλικιωση οι γάτες πρεπει να τρώνε μία , το πολύ δύο φορες...τα λέω κι εγω αλλα δεν τα πολυκάνω... ζηλεύω που θα μαζευτείτε... Click για ανάπτυξη... Εγώ το εφαρμόζω το τάισμα με δόσεις και χώρια...αλλιώς ο Μορφέας Βασια δεν θα χωρά απ΄το πορτάκι...εκεί θα τον βρω καμιά μέρα φρακαρισμένο... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιουλη ο μικρος πάει και δαγκώνει με μανία και ξετουφιάζει την προβιά...τη μαμα της Αθηνάς. Click για ανάπτυξη... πω πω...μάλωνέ τον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:51 Η Αντα έγραψε: #31.303 13-11-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ το εφαρμόζω το τάισμα με δόσεις και χώρια...αλλιώς ο Μορφέας Βασια δεν θα χωρά απ΄το πορτάκι...εκεί θα τον βρω καμιά μέρα φρακαρισμένο... πω πω...μάλωνέ τον... Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι μαλωσε τον να στην αφησει καραφλη την προβια στο τελος!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.304 13-11-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: εχει νευρα ε? καλα τους πιανει μερικες φορες.... να δαγκωνουν με μανια κατι, ειτε να τρεχουν σαν παλαβα πανω κατω στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... ο Μορφέας μου "έφαγε" ένα κομματι απ΄το ριχτάρι του καναπέ... το ξήλώσαμε τον διορθώσαμε και του το δώσαμε χώρια ξηλωμένο να βγάζει το άχτι του... Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πείτε με χαζή..Εγώ νόμιζα ότι η ενηλικίωση έρχεται με την στείρωση...Όχι????Οταν γίνουν 1 χρονου ενηληκιώνονται??????? Βάσια γιατί δεν έρχεσαι κι εσύ??? Κουκλάκι είναι αυτό??? Click για ανάπτυξη... ειναι ένα χαλάκι απ'το ικεα από προβατο...μαλακό... αλλά μυρίζει ζώο και εξτασιάζονται...κι εμένα η Καλυψώ το μαλάζει σαν μαμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #31.305 13-11-08 12:56 Καλε 5/8 συνολο,προς Θεου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Βάσια13859: #31.306 13-11-08 12:57 η ενηβωση, όταν δηλαδή τα ζώα μπαινουν σε αναπαραγωγική φάση, δεν εχει καμία σχέση με την ενηλικίωση...ενηλικα ειναι τα ζώα όταν σταματουν να αναπτύσσονται...βασικα το πρόβλημα με την προβιά ειναι οτι τη μαδάει θα τρώει και τις τρίχες και θα στουπώσει,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:58 Η katerina10: #31.307 13-11-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας μου "έφαγε" ένα κομματι απ΄το ριχτάρι του καναπέ... το ξήλώσαμε τον διορθώσαμε και του το δώσαμε χώρια ξηλωμένο να βγάζει το άχτι του... ειναι ένα χαλάκι απ'το ικεα από προβατο...μαλακό... αλλά μυρίζει ζώο και εξτασιάζονται...κι εμένα η Καλυψώ το μαλάζει σαν μαμά... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο παθαίνω μα τον Μαπα και τα τουφάκια από τα μαξιλάρια με τα κρόσσια!Δεν έχει πλέον μεριά με κρόσσια! Γιούλη ήταν ακριβό αυτό???Θα μου το δείξεις σήμερα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #31.308 13-11-08 13:00 Και εγω λεω να παρω ενα να το βαζω μπροστα στο τζακι και να ξαπλωνω .......αχχχ Ο Αλφι γενικα μαλαζει οτι βρει μπροστα του τωρα τελευταια....το πρωι ας πουμε ειναι τα μαλλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.309 13-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το ίδιο παθαίνω μα τον Μαπα και τα τουφάκια από τα μαξιλάρια με τα κρόσσια!Δεν έχει πλέον μεριά με κρόσσια! Γιούλη ήταν ακριβό αυτό???Θα μου το δείξεις σήμερα??? Click για ανάπτυξη... Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η katerina10: #31.310 13-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε 5/8 συνολο,προς Θεου! Click για ανάπτυξη... Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η ενηβωση, όταν δηλαδή τα ζώα μπαινουν σε αναπαραγωγική φάση, δεν εχει καμία σχέση με την ενηλικίωση...ενηλικα ειναι τα ζώα όταν σταματουν να αναπτύσσονται...βασικα το πρόβλημα με την προβιά ειναι οτι τη μαδάει θα τρώει και τις τρίχες και θα στουπώσει,.. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #31.311 13-11-08 13:01 Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η Αντα έγραψε: #31.312 13-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Ειναι απο αληθινο προβατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.313 13-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω λεω να παρω ενα να το βαζω μπροστα στο τζακι και να ξαπλωνω .......αχχχ Ο Αλφι γενικα μαλαζει οτι βρει μπροστα του τωρα τελευταια....το πρωι ας πουμε ειναι τα μαλλια μου Click για ανάπτυξη... ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.314 13-11-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι απο αληθινο προβατακι? Click για ανάπτυξη... Ναι, από αληθινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #31.315 13-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.316 13-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Click για ανάπτυξη... ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Click για ανάπτυξη... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.317 13-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Τώρα το'πιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η katerina10: #31.318 13-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #31.319 13-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Αλφι ενα χρονο μετα που τον πηρα, που τον επιασε να μαλαζει μαξιλαρια, κουβερτες, εμενα .......λες να μην ειναι αποθημενο???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.320 13-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας είναι πολύ ανεξαρτητος τύπος Κοιμάται στα κρύα πλακάκια και τη νύχτα στο γατομπάλκονο στο γατόδεντρο...δεν θέλει αγκαλιές... μόνο να σου τρίβεται στα πόδια και στα χέρια...είναι γενικώς στη κοσμάρα του και τώρα με τη Σεμέλη το παίζει αφεντικό του σπιτιού! Η Σεμέλη τρυφερή και χαδιάρα δεν είναι καθόλου κλαψού και δέχτηκε αμέσως τα μεγάλα εκτός απ'το Μορφέα που τον φοβάται...γιατί 1. ειναι τεράστιος και 2. τη κυνηγάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1564 1565 1566 1567 1568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ το εφαρμόζω το τάισμα με δόσεις και χώρια...αλλιώς ο Μορφέας Βασια δεν θα χωρά απ΄το πορτάκι...εκεί θα τον βρω καμιά μέρα φρακαρισμένο... πω πω...μάλωνέ τον... Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι μαλωσε τον να στην αφησει καραφλη την προβια στο τελος!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.304 13-11-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: εχει νευρα ε? καλα τους πιανει μερικες φορες.... να δαγκωνουν με μανια κατι, ειτε να τρεχουν σαν παλαβα πανω κατω στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... ο Μορφέας μου "έφαγε" ένα κομματι απ΄το ριχτάρι του καναπέ... το ξήλώσαμε τον διορθώσαμε και του το δώσαμε χώρια ξηλωμένο να βγάζει το άχτι του... Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πείτε με χαζή..Εγώ νόμιζα ότι η ενηλικίωση έρχεται με την στείρωση...Όχι????Οταν γίνουν 1 χρονου ενηληκιώνονται??????? Βάσια γιατί δεν έρχεσαι κι εσύ??? Κουκλάκι είναι αυτό??? Click για ανάπτυξη... ειναι ένα χαλάκι απ'το ικεα από προβατο...μαλακό... αλλά μυρίζει ζώο και εξτασιάζονται...κι εμένα η Καλυψώ το μαλάζει σαν μαμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #31.305 13-11-08 12:56 Καλε 5/8 συνολο,προς Θεου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Βάσια13859: #31.306 13-11-08 12:57 η ενηβωση, όταν δηλαδή τα ζώα μπαινουν σε αναπαραγωγική φάση, δεν εχει καμία σχέση με την ενηλικίωση...ενηλικα ειναι τα ζώα όταν σταματουν να αναπτύσσονται...βασικα το πρόβλημα με την προβιά ειναι οτι τη μαδάει θα τρώει και τις τρίχες και θα στουπώσει,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:58 Η katerina10: #31.307 13-11-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας μου "έφαγε" ένα κομματι απ΄το ριχτάρι του καναπέ... το ξήλώσαμε τον διορθώσαμε και του το δώσαμε χώρια ξηλωμένο να βγάζει το άχτι του... ειναι ένα χαλάκι απ'το ικεα από προβατο...μαλακό... αλλά μυρίζει ζώο και εξτασιάζονται...κι εμένα η Καλυψώ το μαλάζει σαν μαμά... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο παθαίνω μα τον Μαπα και τα τουφάκια από τα μαξιλάρια με τα κρόσσια!Δεν έχει πλέον μεριά με κρόσσια! Γιούλη ήταν ακριβό αυτό???Θα μου το δείξεις σήμερα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #31.308 13-11-08 13:00 Και εγω λεω να παρω ενα να το βαζω μπροστα στο τζακι και να ξαπλωνω .......αχχχ Ο Αλφι γενικα μαλαζει οτι βρει μπροστα του τωρα τελευταια....το πρωι ας πουμε ειναι τα μαλλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.309 13-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το ίδιο παθαίνω μα τον Μαπα και τα τουφάκια από τα μαξιλάρια με τα κρόσσια!Δεν έχει πλέον μεριά με κρόσσια! Γιούλη ήταν ακριβό αυτό???Θα μου το δείξεις σήμερα??? Click για ανάπτυξη... Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η katerina10: #31.310 13-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε 5/8 συνολο,προς Θεου! Click για ανάπτυξη... Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η ενηβωση, όταν δηλαδή τα ζώα μπαινουν σε αναπαραγωγική φάση, δεν εχει καμία σχέση με την ενηλικίωση...ενηλικα ειναι τα ζώα όταν σταματουν να αναπτύσσονται...βασικα το πρόβλημα με την προβιά ειναι οτι τη μαδάει θα τρώει και τις τρίχες και θα στουπώσει,.. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #31.311 13-11-08 13:01 Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η Αντα έγραψε: #31.312 13-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Ειναι απο αληθινο προβατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.313 13-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω λεω να παρω ενα να το βαζω μπροστα στο τζακι και να ξαπλωνω .......αχχχ Ο Αλφι γενικα μαλαζει οτι βρει μπροστα του τωρα τελευταια....το πρωι ας πουμε ειναι τα μαλλια μου Click για ανάπτυξη... ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.314 13-11-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι απο αληθινο προβατακι? Click για ανάπτυξη... Ναι, από αληθινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #31.315 13-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.316 13-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Click για ανάπτυξη... ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Click για ανάπτυξη... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.317 13-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Τώρα το'πιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η katerina10: #31.318 13-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #31.319 13-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Αλφι ενα χρονο μετα που τον πηρα, που τον επιασε να μαλαζει μαξιλαρια, κουβερτες, εμενα .......λες να μην ειναι αποθημενο???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.320 13-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας είναι πολύ ανεξαρτητος τύπος Κοιμάται στα κρύα πλακάκια και τη νύχτα στο γατομπάλκονο στο γατόδεντρο...δεν θέλει αγκαλιές... μόνο να σου τρίβεται στα πόδια και στα χέρια...είναι γενικώς στη κοσμάρα του και τώρα με τη Σεμέλη το παίζει αφεντικό του σπιτιού! Η Σεμέλη τρυφερή και χαδιάρα δεν είναι καθόλου κλαψού και δέχτηκε αμέσως τα μεγάλα εκτός απ'το Μορφέα που τον φοβάται...γιατί 1. ειναι τεράστιος και 2. τη κυνηγάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1564 1565 1566 1567 1568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: εχει νευρα ε? καλα τους πιανει μερικες φορες.... να δαγκωνουν με μανια κατι, ειτε να τρεχουν σαν παλαβα πανω κατω στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... ο Μορφέας μου "έφαγε" ένα κομματι απ΄το ριχτάρι του καναπέ... το ξήλώσαμε τον διορθώσαμε και του το δώσαμε χώρια ξηλωμένο να βγάζει το άχτι του... Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πείτε με χαζή..Εγώ νόμιζα ότι η ενηλικίωση έρχεται με την στείρωση...Όχι????Οταν γίνουν 1 χρονου ενηληκιώνονται??????? Βάσια γιατί δεν έρχεσαι κι εσύ??? Κουκλάκι είναι αυτό??? Click για ανάπτυξη... ειναι ένα χαλάκι απ'το ικεα από προβατο...μαλακό... αλλά μυρίζει ζώο και εξτασιάζονται...κι εμένα η Καλυψώ το μαλάζει σαν μαμά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #31.305 13-11-08 12:56 Καλε 5/8 συνολο,προς Θεου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Βάσια13859: #31.306 13-11-08 12:57 η ενηβωση, όταν δηλαδή τα ζώα μπαινουν σε αναπαραγωγική φάση, δεν εχει καμία σχέση με την ενηλικίωση...ενηλικα ειναι τα ζώα όταν σταματουν να αναπτύσσονται...βασικα το πρόβλημα με την προβιά ειναι οτι τη μαδάει θα τρώει και τις τρίχες και θα στουπώσει,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:58 Η katerina10: #31.307 13-11-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας μου "έφαγε" ένα κομματι απ΄το ριχτάρι του καναπέ... το ξήλώσαμε τον διορθώσαμε και του το δώσαμε χώρια ξηλωμένο να βγάζει το άχτι του... ειναι ένα χαλάκι απ'το ικεα από προβατο...μαλακό... αλλά μυρίζει ζώο και εξτασιάζονται...κι εμένα η Καλυψώ το μαλάζει σαν μαμά... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο παθαίνω μα τον Μαπα και τα τουφάκια από τα μαξιλάρια με τα κρόσσια!Δεν έχει πλέον μεριά με κρόσσια! Γιούλη ήταν ακριβό αυτό???Θα μου το δείξεις σήμερα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #31.308 13-11-08 13:00 Και εγω λεω να παρω ενα να το βαζω μπροστα στο τζακι και να ξαπλωνω .......αχχχ Ο Αλφι γενικα μαλαζει οτι βρει μπροστα του τωρα τελευταια....το πρωι ας πουμε ειναι τα μαλλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.309 13-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το ίδιο παθαίνω μα τον Μαπα και τα τουφάκια από τα μαξιλάρια με τα κρόσσια!Δεν έχει πλέον μεριά με κρόσσια! Γιούλη ήταν ακριβό αυτό???Θα μου το δείξεις σήμερα??? Click για ανάπτυξη... Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η katerina10: #31.310 13-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε 5/8 συνολο,προς Θεου! Click για ανάπτυξη... Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η ενηβωση, όταν δηλαδή τα ζώα μπαινουν σε αναπαραγωγική φάση, δεν εχει καμία σχέση με την ενηλικίωση...ενηλικα ειναι τα ζώα όταν σταματουν να αναπτύσσονται...βασικα το πρόβλημα με την προβιά ειναι οτι τη μαδάει θα τρώει και τις τρίχες και θα στουπώσει,.. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #31.311 13-11-08 13:01 Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η Αντα έγραψε: #31.312 13-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Ειναι απο αληθινο προβατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.313 13-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω λεω να παρω ενα να το βαζω μπροστα στο τζακι και να ξαπλωνω .......αχχχ Ο Αλφι γενικα μαλαζει οτι βρει μπροστα του τωρα τελευταια....το πρωι ας πουμε ειναι τα μαλλια μου Click για ανάπτυξη... ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.314 13-11-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι απο αληθινο προβατακι? Click για ανάπτυξη... Ναι, από αληθινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #31.315 13-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.316 13-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Click για ανάπτυξη... ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Click για ανάπτυξη... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.317 13-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Τώρα το'πιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η katerina10: #31.318 13-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #31.319 13-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Αλφι ενα χρονο μετα που τον πηρα, που τον επιασε να μαλαζει μαξιλαρια, κουβερτες, εμενα .......λες να μην ειναι αποθημενο???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.320 13-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας είναι πολύ ανεξαρτητος τύπος Κοιμάται στα κρύα πλακάκια και τη νύχτα στο γατομπάλκονο στο γατόδεντρο...δεν θέλει αγκαλιές... μόνο να σου τρίβεται στα πόδια και στα χέρια...είναι γενικώς στη κοσμάρα του και τώρα με τη Σεμέλη το παίζει αφεντικό του σπιτιού! Η Σεμέλη τρυφερή και χαδιάρα δεν είναι καθόλου κλαψού και δέχτηκε αμέσως τα μεγάλα εκτός απ'το Μορφέα που τον φοβάται...γιατί 1. ειναι τεράστιος και 2. τη κυνηγάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1564 1565 1566 1567 1568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλε 5/8 συνολο,προς Θεου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:57 Η Βάσια13859: #31.306 13-11-08 12:57 η ενηβωση, όταν δηλαδή τα ζώα μπαινουν σε αναπαραγωγική φάση, δεν εχει καμία σχέση με την ενηλικίωση...ενηλικα ειναι τα ζώα όταν σταματουν να αναπτύσσονται...βασικα το πρόβλημα με την προβιά ειναι οτι τη μαδάει θα τρώει και τις τρίχες και θα στουπώσει,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:58 Η katerina10: #31.307 13-11-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας μου "έφαγε" ένα κομματι απ΄το ριχτάρι του καναπέ... το ξήλώσαμε τον διορθώσαμε και του το δώσαμε χώρια ξηλωμένο να βγάζει το άχτι του... ειναι ένα χαλάκι απ'το ικεα από προβατο...μαλακό... αλλά μυρίζει ζώο και εξτασιάζονται...κι εμένα η Καλυψώ το μαλάζει σαν μαμά... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο παθαίνω μα τον Μαπα και τα τουφάκια από τα μαξιλάρια με τα κρόσσια!Δεν έχει πλέον μεριά με κρόσσια! Γιούλη ήταν ακριβό αυτό???Θα μου το δείξεις σήμερα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #31.308 13-11-08 13:00 Και εγω λεω να παρω ενα να το βαζω μπροστα στο τζακι και να ξαπλωνω .......αχχχ Ο Αλφι γενικα μαλαζει οτι βρει μπροστα του τωρα τελευταια....το πρωι ας πουμε ειναι τα μαλλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.309 13-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το ίδιο παθαίνω μα τον Μαπα και τα τουφάκια από τα μαξιλάρια με τα κρόσσια!Δεν έχει πλέον μεριά με κρόσσια! Γιούλη ήταν ακριβό αυτό???Θα μου το δείξεις σήμερα??? Click για ανάπτυξη... Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η katerina10: #31.310 13-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε 5/8 συνολο,προς Θεου! Click για ανάπτυξη... Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η ενηβωση, όταν δηλαδή τα ζώα μπαινουν σε αναπαραγωγική φάση, δεν εχει καμία σχέση με την ενηλικίωση...ενηλικα ειναι τα ζώα όταν σταματουν να αναπτύσσονται...βασικα το πρόβλημα με την προβιά ειναι οτι τη μαδάει θα τρώει και τις τρίχες και θα στουπώσει,.. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #31.311 13-11-08 13:01 Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η Αντα έγραψε: #31.312 13-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Ειναι απο αληθινο προβατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.313 13-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω λεω να παρω ενα να το βαζω μπροστα στο τζακι και να ξαπλωνω .......αχχχ Ο Αλφι γενικα μαλαζει οτι βρει μπροστα του τωρα τελευταια....το πρωι ας πουμε ειναι τα μαλλια μου Click για ανάπτυξη... ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.314 13-11-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι απο αληθινο προβατακι? Click για ανάπτυξη... Ναι, από αληθινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #31.315 13-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.316 13-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Click για ανάπτυξη... ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Click για ανάπτυξη... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.317 13-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Τώρα το'πιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η katerina10: #31.318 13-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #31.319 13-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Αλφι ενα χρονο μετα που τον πηρα, που τον επιασε να μαλαζει μαξιλαρια, κουβερτες, εμενα .......λες να μην ειναι αποθημενο???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.320 13-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας είναι πολύ ανεξαρτητος τύπος Κοιμάται στα κρύα πλακάκια και τη νύχτα στο γατομπάλκονο στο γατόδεντρο...δεν θέλει αγκαλιές... μόνο να σου τρίβεται στα πόδια και στα χέρια...είναι γενικώς στη κοσμάρα του και τώρα με τη Σεμέλη το παίζει αφεντικό του σπιτιού! Η Σεμέλη τρυφερή και χαδιάρα δεν είναι καθόλου κλαψού και δέχτηκε αμέσως τα μεγάλα εκτός απ'το Μορφέα που τον φοβάται...γιατί 1. ειναι τεράστιος και 2. τη κυνηγάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1564 1565 1566 1567 1568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η ενηβωση, όταν δηλαδή τα ζώα μπαινουν σε αναπαραγωγική φάση, δεν εχει καμία σχέση με την ενηλικίωση...ενηλικα ειναι τα ζώα όταν σταματουν να αναπτύσσονται...βασικα το πρόβλημα με την προβιά ειναι οτι τη μαδάει θα τρώει και τις τρίχες και θα στουπώσει,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 12:58 Η katerina10: #31.307 13-11-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας μου "έφαγε" ένα κομματι απ΄το ριχτάρι του καναπέ... το ξήλώσαμε τον διορθώσαμε και του το δώσαμε χώρια ξηλωμένο να βγάζει το άχτι του... ειναι ένα χαλάκι απ'το ικεα από προβατο...μαλακό... αλλά μυρίζει ζώο και εξτασιάζονται...κι εμένα η Καλυψώ το μαλάζει σαν μαμά... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο παθαίνω μα τον Μαπα και τα τουφάκια από τα μαξιλάρια με τα κρόσσια!Δεν έχει πλέον μεριά με κρόσσια! Γιούλη ήταν ακριβό αυτό???Θα μου το δείξεις σήμερα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #31.308 13-11-08 13:00 Και εγω λεω να παρω ενα να το βαζω μπροστα στο τζακι και να ξαπλωνω .......αχχχ Ο Αλφι γενικα μαλαζει οτι βρει μπροστα του τωρα τελευταια....το πρωι ας πουμε ειναι τα μαλλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.309 13-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το ίδιο παθαίνω μα τον Μαπα και τα τουφάκια από τα μαξιλάρια με τα κρόσσια!Δεν έχει πλέον μεριά με κρόσσια! Γιούλη ήταν ακριβό αυτό???Θα μου το δείξεις σήμερα??? Click για ανάπτυξη... Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η katerina10: #31.310 13-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε 5/8 συνολο,προς Θεου! Click για ανάπτυξη... Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η ενηβωση, όταν δηλαδή τα ζώα μπαινουν σε αναπαραγωγική φάση, δεν εχει καμία σχέση με την ενηλικίωση...ενηλικα ειναι τα ζώα όταν σταματουν να αναπτύσσονται...βασικα το πρόβλημα με την προβιά ειναι οτι τη μαδάει θα τρώει και τις τρίχες και θα στουπώσει,.. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #31.311 13-11-08 13:01 Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η Αντα έγραψε: #31.312 13-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Ειναι απο αληθινο προβατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.313 13-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω λεω να παρω ενα να το βαζω μπροστα στο τζακι και να ξαπλωνω .......αχχχ Ο Αλφι γενικα μαλαζει οτι βρει μπροστα του τωρα τελευταια....το πρωι ας πουμε ειναι τα μαλλια μου Click για ανάπτυξη... ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.314 13-11-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι απο αληθινο προβατακι? Click για ανάπτυξη... Ναι, από αληθινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #31.315 13-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.316 13-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Click για ανάπτυξη... ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Click για ανάπτυξη... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.317 13-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Τώρα το'πιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η katerina10: #31.318 13-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #31.319 13-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Αλφι ενα χρονο μετα που τον πηρα, που τον επιασε να μαλαζει μαξιλαρια, κουβερτες, εμενα .......λες να μην ειναι αποθημενο???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.320 13-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας είναι πολύ ανεξαρτητος τύπος Κοιμάται στα κρύα πλακάκια και τη νύχτα στο γατομπάλκονο στο γατόδεντρο...δεν θέλει αγκαλιές... μόνο να σου τρίβεται στα πόδια και στα χέρια...είναι γενικώς στη κοσμάρα του και τώρα με τη Σεμέλη το παίζει αφεντικό του σπιτιού! Η Σεμέλη τρυφερή και χαδιάρα δεν είναι καθόλου κλαψού και δέχτηκε αμέσως τα μεγάλα εκτός απ'το Μορφέα που τον φοβάται...γιατί 1. ειναι τεράστιος και 2. τη κυνηγάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1564 1565 1566 1567 1568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Μορφέας μου "έφαγε" ένα κομματι απ΄το ριχτάρι του καναπέ... το ξήλώσαμε τον διορθώσαμε και του το δώσαμε χώρια ξηλωμένο να βγάζει το άχτι του... ειναι ένα χαλάκι απ'το ικεα από προβατο...μαλακό... αλλά μυρίζει ζώο και εξτασιάζονται...κι εμένα η Καλυψώ το μαλάζει σαν μαμά... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο παθαίνω μα τον Μαπα και τα τουφάκια από τα μαξιλάρια με τα κρόσσια!Δεν έχει πλέον μεριά με κρόσσια! Γιούλη ήταν ακριβό αυτό???Θα μου το δείξεις σήμερα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #31.308 13-11-08 13:00 Και εγω λεω να παρω ενα να το βαζω μπροστα στο τζακι και να ξαπλωνω .......αχχχ Ο Αλφι γενικα μαλαζει οτι βρει μπροστα του τωρα τελευταια....το πρωι ας πουμε ειναι τα μαλλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.309 13-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το ίδιο παθαίνω μα τον Μαπα και τα τουφάκια από τα μαξιλάρια με τα κρόσσια!Δεν έχει πλέον μεριά με κρόσσια! Γιούλη ήταν ακριβό αυτό???Θα μου το δείξεις σήμερα??? Click για ανάπτυξη... Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η katerina10: #31.310 13-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε 5/8 συνολο,προς Θεου! Click για ανάπτυξη... Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η ενηβωση, όταν δηλαδή τα ζώα μπαινουν σε αναπαραγωγική φάση, δεν εχει καμία σχέση με την ενηλικίωση...ενηλικα ειναι τα ζώα όταν σταματουν να αναπτύσσονται...βασικα το πρόβλημα με την προβιά ειναι οτι τη μαδάει θα τρώει και τις τρίχες και θα στουπώσει,.. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #31.311 13-11-08 13:01 Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η Αντα έγραψε: #31.312 13-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Ειναι απο αληθινο προβατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.313 13-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω λεω να παρω ενα να το βαζω μπροστα στο τζακι και να ξαπλωνω .......αχχχ Ο Αλφι γενικα μαλαζει οτι βρει μπροστα του τωρα τελευταια....το πρωι ας πουμε ειναι τα μαλλια μου Click για ανάπτυξη... ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.314 13-11-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι απο αληθινο προβατακι? Click για ανάπτυξη... Ναι, από αληθινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #31.315 13-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.316 13-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Click για ανάπτυξη... ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Click για ανάπτυξη... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.317 13-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Τώρα το'πιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η katerina10: #31.318 13-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #31.319 13-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Αλφι ενα χρονο μετα που τον πηρα, που τον επιασε να μαλαζει μαξιλαρια, κουβερτες, εμενα .......λες να μην ειναι αποθημενο???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.320 13-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας είναι πολύ ανεξαρτητος τύπος Κοιμάται στα κρύα πλακάκια και τη νύχτα στο γατομπάλκονο στο γατόδεντρο...δεν θέλει αγκαλιές... μόνο να σου τρίβεται στα πόδια και στα χέρια...είναι γενικώς στη κοσμάρα του και τώρα με τη Σεμέλη το παίζει αφεντικό του σπιτιού! Η Σεμέλη τρυφερή και χαδιάρα δεν είναι καθόλου κλαψού και δέχτηκε αμέσως τα μεγάλα εκτός απ'το Μορφέα που τον φοβάται...γιατί 1. ειναι τεράστιος και 2. τη κυνηγάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1564 1565 1566 1567 1568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγω λεω να παρω ενα να το βαζω μπροστα στο τζακι και να ξαπλωνω .......αχχχ Ο Αλφι γενικα μαλαζει οτι βρει μπροστα του τωρα τελευταια....το πρωι ας πουμε ειναι τα μαλλια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.309 13-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το ίδιο παθαίνω μα τον Μαπα και τα τουφάκια από τα μαξιλάρια με τα κρόσσια!Δεν έχει πλέον μεριά με κρόσσια! Γιούλη ήταν ακριβό αυτό???Θα μου το δείξεις σήμερα??? Click για ανάπτυξη... Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η katerina10: #31.310 13-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε 5/8 συνολο,προς Θεου! Click για ανάπτυξη... Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η ενηβωση, όταν δηλαδή τα ζώα μπαινουν σε αναπαραγωγική φάση, δεν εχει καμία σχέση με την ενηλικίωση...ενηλικα ειναι τα ζώα όταν σταματουν να αναπτύσσονται...βασικα το πρόβλημα με την προβιά ειναι οτι τη μαδάει θα τρώει και τις τρίχες και θα στουπώσει,.. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #31.311 13-11-08 13:01 Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η Αντα έγραψε: #31.312 13-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Ειναι απο αληθινο προβατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.313 13-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω λεω να παρω ενα να το βαζω μπροστα στο τζακι και να ξαπλωνω .......αχχχ Ο Αλφι γενικα μαλαζει οτι βρει μπροστα του τωρα τελευταια....το πρωι ας πουμε ειναι τα μαλλια μου Click για ανάπτυξη... ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.314 13-11-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι απο αληθινο προβατακι? Click για ανάπτυξη... Ναι, από αληθινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #31.315 13-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.316 13-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Click για ανάπτυξη... ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Click για ανάπτυξη... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.317 13-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Τώρα το'πιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η katerina10: #31.318 13-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #31.319 13-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Αλφι ενα χρονο μετα που τον πηρα, που τον επιασε να μαλαζει μαξιλαρια, κουβερτες, εμενα .......λες να μην ειναι αποθημενο???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.320 13-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας είναι πολύ ανεξαρτητος τύπος Κοιμάται στα κρύα πλακάκια και τη νύχτα στο γατομπάλκονο στο γατόδεντρο...δεν θέλει αγκαλιές... μόνο να σου τρίβεται στα πόδια και στα χέρια...είναι γενικώς στη κοσμάρα του και τώρα με τη Σεμέλη το παίζει αφεντικό του σπιτιού! Η Σεμέλη τρυφερή και χαδιάρα δεν είναι καθόλου κλαψού και δέχτηκε αμέσως τα μεγάλα εκτός απ'το Μορφέα που τον φοβάται...γιατί 1. ειναι τεράστιος και 2. τη κυνηγάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1564 1565 1566 1567 1568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Το ίδιο παθαίνω μα τον Μαπα και τα τουφάκια από τα μαξιλάρια με τα κρόσσια!Δεν έχει πλέον μεριά με κρόσσια! Γιούλη ήταν ακριβό αυτό???Θα μου το δείξεις σήμερα??? Click για ανάπτυξη... Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η katerina10: #31.310 13-11-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε 5/8 συνολο,προς Θεου! Click για ανάπτυξη... Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η ενηβωση, όταν δηλαδή τα ζώα μπαινουν σε αναπαραγωγική φάση, δεν εχει καμία σχέση με την ενηλικίωση...ενηλικα ειναι τα ζώα όταν σταματουν να αναπτύσσονται...βασικα το πρόβλημα με την προβιά ειναι οτι τη μαδάει θα τρώει και τις τρίχες και θα στουπώσει,.. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #31.311 13-11-08 13:01 Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η Αντα έγραψε: #31.312 13-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Ειναι απο αληθινο προβατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.313 13-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω λεω να παρω ενα να το βαζω μπροστα στο τζακι και να ξαπλωνω .......αχχχ Ο Αλφι γενικα μαλαζει οτι βρει μπροστα του τωρα τελευταια....το πρωι ας πουμε ειναι τα μαλλια μου Click για ανάπτυξη... ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.314 13-11-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι απο αληθινο προβατακι? Click για ανάπτυξη... Ναι, από αληθινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #31.315 13-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.316 13-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Click για ανάπτυξη... ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Click για ανάπτυξη... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.317 13-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Τώρα το'πιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η katerina10: #31.318 13-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #31.319 13-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Αλφι ενα χρονο μετα που τον πηρα, που τον επιασε να μαλαζει μαξιλαρια, κουβερτες, εμενα .......λες να μην ειναι αποθημενο???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.320 13-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας είναι πολύ ανεξαρτητος τύπος Κοιμάται στα κρύα πλακάκια και τη νύχτα στο γατομπάλκονο στο γατόδεντρο...δεν θέλει αγκαλιές... μόνο να σου τρίβεται στα πόδια και στα χέρια...είναι γενικώς στη κοσμάρα του και τώρα με τη Σεμέλη το παίζει αφεντικό του σπιτιού! Η Σεμέλη τρυφερή και χαδιάρα δεν είναι καθόλου κλαψού και δέχτηκε αμέσως τα μεγάλα εκτός απ'το Μορφέα που τον φοβάται...γιατί 1. ειναι τεράστιος και 2. τη κυνηγάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1564 1565 1566 1567 1568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε 5/8 συνολο,προς Θεου! Click για ανάπτυξη... Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: η ενηβωση, όταν δηλαδή τα ζώα μπαινουν σε αναπαραγωγική φάση, δεν εχει καμία σχέση με την ενηλικίωση...ενηλικα ειναι τα ζώα όταν σταματουν να αναπτύσσονται...βασικα το πρόβλημα με την προβιά ειναι οτι τη μαδάει θα τρώει και τις τρίχες και θα στουπώσει,.. Click για ανάπτυξη... Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #31.311 13-11-08 13:01 Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η Αντα έγραψε: #31.312 13-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Ειναι απο αληθινο προβατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.313 13-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω λεω να παρω ενα να το βαζω μπροστα στο τζακι και να ξαπλωνω .......αχχχ Ο Αλφι γενικα μαλαζει οτι βρει μπροστα του τωρα τελευταια....το πρωι ας πουμε ειναι τα μαλλια μου Click για ανάπτυξη... ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.314 13-11-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι απο αληθινο προβατακι? Click για ανάπτυξη... Ναι, από αληθινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #31.315 13-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.316 13-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Click για ανάπτυξη... ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Click για ανάπτυξη... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.317 13-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Τώρα το'πιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η katerina10: #31.318 13-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #31.319 13-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Αλφι ενα χρονο μετα που τον πηρα, που τον επιασε να μαλαζει μαξιλαρια, κουβερτες, εμενα .......λες να μην ειναι αποθημενο???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.320 13-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας είναι πολύ ανεξαρτητος τύπος Κοιμάται στα κρύα πλακάκια και τη νύχτα στο γατομπάλκονο στο γατόδεντρο...δεν θέλει αγκαλιές... μόνο να σου τρίβεται στα πόδια και στα χέρια...είναι γενικώς στη κοσμάρα του και τώρα με τη Σεμέλη το παίζει αφεντικό του σπιτιού! Η Σεμέλη τρυφερή και χαδιάρα δεν είναι καθόλου κλαψού και δέχτηκε αμέσως τα μεγάλα εκτός απ'το Μορφέα που τον φοβάται...γιατί 1. ειναι τεράστιος και 2. τη κυνηγάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1564 1565 1566 1567 1568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η Αντα έγραψε: #31.312 13-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Ειναι απο αληθινο προβατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.313 13-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω λεω να παρω ενα να το βαζω μπροστα στο τζακι και να ξαπλωνω .......αχχχ Ο Αλφι γενικα μαλαζει οτι βρει μπροστα του τωρα τελευταια....το πρωι ας πουμε ειναι τα μαλλια μου Click για ανάπτυξη... ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.314 13-11-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι απο αληθινο προβατακι? Click για ανάπτυξη... Ναι, από αληθινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #31.315 13-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.316 13-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Click για ανάπτυξη... ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Click για ανάπτυξη... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.317 13-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Τώρα το'πιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η katerina10: #31.318 13-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #31.319 13-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Αλφι ενα χρονο μετα που τον πηρα, που τον επιασε να μαλαζει μαξιλαρια, κουβερτες, εμενα .......λες να μην ειναι αποθημενο???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.320 13-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας είναι πολύ ανεξαρτητος τύπος Κοιμάται στα κρύα πλακάκια και τη νύχτα στο γατομπάλκονο στο γατόδεντρο...δεν θέλει αγκαλιές... μόνο να σου τρίβεται στα πόδια και στα χέρια...είναι γενικώς στη κοσμάρα του και τώρα με τη Σεμέλη το παίζει αφεντικό του σπιτιού! Η Σεμέλη τρυφερή και χαδιάρα δεν είναι καθόλου κλαψού και δέχτηκε αμέσως τα μεγάλα εκτός απ'το Μορφέα που τον φοβάται...γιατί 1. ειναι τεράστιος και 2. τη κυνηγάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1564 1565 1566 1567 1568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Ειναι απο αληθινο προβατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.313 13-11-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω λεω να παρω ενα να το βαζω μπροστα στο τζακι και να ξαπλωνω .......αχχχ Ο Αλφι γενικα μαλαζει οτι βρει μπροστα του τωρα τελευταια....το πρωι ας πουμε ειναι τα μαλλια μου Click για ανάπτυξη... ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.314 13-11-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι απο αληθινο προβατακι? Click για ανάπτυξη... Ναι, από αληθινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #31.315 13-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.316 13-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Click για ανάπτυξη... ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Click για ανάπτυξη... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.317 13-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Τώρα το'πιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η katerina10: #31.318 13-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #31.319 13-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Αλφι ενα χρονο μετα που τον πηρα, που τον επιασε να μαλαζει μαξιλαρια, κουβερτες, εμενα .......λες να μην ειναι αποθημενο???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.320 13-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας είναι πολύ ανεξαρτητος τύπος Κοιμάται στα κρύα πλακάκια και τη νύχτα στο γατομπάλκονο στο γατόδεντρο...δεν θέλει αγκαλιές... μόνο να σου τρίβεται στα πόδια και στα χέρια...είναι γενικώς στη κοσμάρα του και τώρα με τη Σεμέλη το παίζει αφεντικό του σπιτιού! Η Σεμέλη τρυφερή και χαδιάρα δεν είναι καθόλου κλαψού και δέχτηκε αμέσως τα μεγάλα εκτός απ'το Μορφέα που τον φοβάται...γιατί 1. ειναι τεράστιος και 2. τη κυνηγάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1564 1565 1566 1567 1568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω λεω να παρω ενα να το βαζω μπροστα στο τζακι και να ξαπλωνω .......αχχχ Ο Αλφι γενικα μαλαζει οτι βρει μπροστα του τωρα τελευταια....το πρωι ας πουμε ειναι τα μαλλια μου Click για ανάπτυξη... ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.314 13-11-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι απο αληθινο προβατακι? Click για ανάπτυξη... Ναι, από αληθινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #31.315 13-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.316 13-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Click για ανάπτυξη... ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Click για ανάπτυξη... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.317 13-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Τώρα το'πιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η katerina10: #31.318 13-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #31.319 13-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Αλφι ενα χρονο μετα που τον πηρα, που τον επιασε να μαλαζει μαξιλαρια, κουβερτες, εμενα .......λες να μην ειναι αποθημενο???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.320 13-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας είναι πολύ ανεξαρτητος τύπος Κοιμάται στα κρύα πλακάκια και τη νύχτα στο γατομπάλκονο στο γατόδεντρο...δεν θέλει αγκαλιές... μόνο να σου τρίβεται στα πόδια και στα χέρια...είναι γενικώς στη κοσμάρα του και τώρα με τη Σεμέλη το παίζει αφεντικό του σπιτιού! Η Σεμέλη τρυφερή και χαδιάρα δεν είναι καθόλου κλαψού και δέχτηκε αμέσως τα μεγάλα εκτός απ'το Μορφέα που τον φοβάται...γιατί 1. ειναι τεράστιος και 2. τη κυνηγάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1564 1565 1566 1567 1568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι απο αληθινο προβατακι? Click για ανάπτυξη... Ναι, από αληθινό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #31.315 13-11-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.316 13-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Click για ανάπτυξη... ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Click για ανάπτυξη... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.317 13-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Τώρα το'πιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η katerina10: #31.318 13-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #31.319 13-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Αλφι ενα χρονο μετα που τον πηρα, που τον επιασε να μαλαζει μαξιλαρια, κουβερτες, εμενα .......λες να μην ειναι αποθημενο???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.320 13-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας είναι πολύ ανεξαρτητος τύπος Κοιμάται στα κρύα πλακάκια και τη νύχτα στο γατομπάλκονο στο γατόδεντρο...δεν θέλει αγκαλιές... μόνο να σου τρίβεται στα πόδια και στα χέρια...είναι γενικώς στη κοσμάρα του και τώρα με τη Σεμέλη το παίζει αφεντικό του σπιτιού! Η Σεμέλη τρυφερή και χαδιάρα δεν είναι καθόλου κλαψού και δέχτηκε αμέσως τα μεγάλα εκτός απ'το Μορφέα που τον φοβάται...γιατί 1. ειναι τεράστιος και 2. τη κυνηγάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1564 1565 1566 1567 1568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι μικρό για δύο...ο Γιώργος θα βγαίνει στα πλακάκια...έλα μωρέ... αντρες... δεν έχουν πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.316 13-11-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Click για ανάπτυξη... ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Click για ανάπτυξη... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.317 13-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Τώρα το'πιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η katerina10: #31.318 13-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #31.319 13-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Αλφι ενα χρονο μετα που τον πηρα, που τον επιασε να μαλαζει μαξιλαρια, κουβερτες, εμενα .......λες να μην ειναι αποθημενο???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.320 13-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας είναι πολύ ανεξαρτητος τύπος Κοιμάται στα κρύα πλακάκια και τη νύχτα στο γατομπάλκονο στο γατόδεντρο...δεν θέλει αγκαλιές... μόνο να σου τρίβεται στα πόδια και στα χέρια...είναι γενικώς στη κοσμάρα του και τώρα με τη Σεμέλη το παίζει αφεντικό του σπιτιού! Η Σεμέλη τρυφερή και χαδιάρα δεν είναι καθόλου κλαψού και δέχτηκε αμέσως τα μεγάλα εκτός απ'το Μορφέα που τον φοβάται...γιατί 1. ειναι τεράστιος και 2. τη κυνηγάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1564 1565 1566 1567 1568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε Δώρα δεν θυμάμαι πόσο είναι τα 5/8 στο κυπελάκι..για να κρίνω.. Καλά μιλάμε για τελείως άσχετη...Μήπως να το ξανασκεφτώ να τους πάρω τέτοιο πράγμα?????Γιατί εμένα τρώνε και καταπίνουν τα πάντα..Μην πάθουμε καμιά ζημιά!! Click για ανάπτυξη... ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα ολα τα γατια μας εχουν αποθημενα απο την παιδικη ηλικια ή ειναι η εντυπωση μου?????? Click για ανάπτυξη... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.317 13-11-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Τώρα το'πιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η katerina10: #31.318 13-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #31.319 13-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Αλφι ενα χρονο μετα που τον πηρα, που τον επιασε να μαλαζει μαξιλαρια, κουβερτες, εμενα .......λες να μην ειναι αποθημενο???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.320 13-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας είναι πολύ ανεξαρτητος τύπος Κοιμάται στα κρύα πλακάκια και τη νύχτα στο γατομπάλκονο στο γατόδεντρο...δεν θέλει αγκαλιές... μόνο να σου τρίβεται στα πόδια και στα χέρια...είναι γενικώς στη κοσμάρα του και τώρα με τη Σεμέλη το παίζει αφεντικό του σπιτιού! Η Σεμέλη τρυφερή και χαδιάρα δεν είναι καθόλου κλαψού και δέχτηκε αμέσως τα μεγάλα εκτός απ'το Μορφέα που τον φοβάται...γιατί 1. ειναι τεράστιος και 2. τη κυνηγάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1564 1565 1566 1567 1568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εξαρταται....σε ποια σταση βολευεσαι!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σωστά! Τώρα το'πιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η katerina10: #31.318 13-11-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #31.319 13-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Αλφι ενα χρονο μετα που τον πηρα, που τον επιασε να μαλαζει μαξιλαρια, κουβερτες, εμενα .......λες να μην ειναι αποθημενο???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.320 13-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας είναι πολύ ανεξαρτητος τύπος Κοιμάται στα κρύα πλακάκια και τη νύχτα στο γατομπάλκονο στο γατόδεντρο...δεν θέλει αγκαλιές... μόνο να σου τρίβεται στα πόδια και στα χέρια...είναι γενικώς στη κοσμάρα του και τώρα με τη Σεμέλη το παίζει αφεντικό του σπιτιού! Η Σεμέλη τρυφερή και χαδιάρα δεν είναι καθόλου κλαψού και δέχτηκε αμέσως τα μεγάλα εκτός απ'το Μορφέα που τον φοβάται...γιατί 1. ειναι τεράστιος και 2. τη κυνηγάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1564 1565 1566 1567 1568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οχι...Νομίζω 40 ευρώ κάπου εκεί... Όχι θα το κρύψω να μη το δεις... Click για ανάπτυξη... Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Αντα έγραψε: #31.319 13-11-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Αλφι ενα χρονο μετα που τον πηρα, που τον επιασε να μαλαζει μαξιλαρια, κουβερτες, εμενα .......λες να μην ειναι αποθημενο???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.320 13-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας είναι πολύ ανεξαρτητος τύπος Κοιμάται στα κρύα πλακάκια και τη νύχτα στο γατομπάλκονο στο γατόδεντρο...δεν θέλει αγκαλιές... μόνο να σου τρίβεται στα πόδια και στα χέρια...είναι γενικώς στη κοσμάρα του και τώρα με τη Σεμέλη το παίζει αφεντικό του σπιτιού! Η Σεμέλη τρυφερή και χαδιάρα δεν είναι καθόλου κλαψού και δέχτηκε αμέσως τα μεγάλα εκτός απ'το Μορφέα που τον φοβάται...γιατί 1. ειναι τεράστιος και 2. τη κυνηγάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1564 1565 1566 1567 1568 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1566 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι...μπορεί και να στην μασουλάνε...και δεν κάνει... συνήθως έχουν εκείνα που δεν έζησαν πολύ με τη μητέρα τους... όπως π.χ.η Καλυψώ που τη πήρα 40 ημερών... οι 3 μήνες που πρέπει να ζουν με τη μητέρα και τα αδέλφια δεν είναι τυχαίοι...κοινωνικοποιούνται και γίνονται πιο ανεξάρτητα! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο Αλφι ενα χρονο μετα που τον πηρα, που τον επιασε να μαλαζει μαξιλαρια, κουβερτες, εμενα .......λες να μην ειναι αποθημενο???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.320 13-11-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας είναι πολύ ανεξαρτητος τύπος Κοιμάται στα κρύα πλακάκια και τη νύχτα στο γατομπάλκονο στο γατόδεντρο...δεν θέλει αγκαλιές... μόνο να σου τρίβεται στα πόδια και στα χέρια...είναι γενικώς στη κοσμάρα του και τώρα με τη Σεμέλη το παίζει αφεντικό του σπιτιού! Η Σεμέλη τρυφερή και χαδιάρα δεν είναι καθόλου κλαψού και δέχτηκε αμέσως τα μεγάλα εκτός απ'το Μορφέα που τον φοβάται...γιατί 1. ειναι τεράστιος και 2. τη κυνηγάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά είμαι εκτός προυπολογισμού..Ας το αφήσουμε καλύτερα... Αλλος ένας λόγος..Δεν κάνει δεν κάνει!!Ο Μορφέας δηλ.δενν την είχε τόσο ανάγκη? Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας είναι πολύ ανεξαρτητος τύπος Κοιμάται στα κρύα πλακάκια και τη νύχτα στο γατομπάλκονο στο γατόδεντρο...δεν θέλει αγκαλιές... μόνο να σου τρίβεται στα πόδια και στα χέρια...είναι γενικώς στη κοσμάρα του και τώρα με τη Σεμέλη το παίζει αφεντικό του σπιτιού! Η Σεμέλη τρυφερή και χαδιάρα δεν είναι καθόλου κλαψού και δέχτηκε αμέσως τα μεγάλα εκτός απ'το Μορφέα που τον φοβάται...γιατί 1. ειναι τεράστιος και 2. τη κυνηγάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.