Birman-maniacs

ευχαριστούμε!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παλι εξαφανισμενος ειναι το αφεντικο.....και νυσταζωωωωω....κατα τις 5.20 το αργοτερο. Εχω λογους που ειμαι τοσο ακριβης!! ;);)
Γμτ δεν προλαβα να σου απαντησω είχε μείνει μπάστακας ο δικός μου...:mad:
δεν σας πετυχα κοριτσάκια μου!:)
:/::(
DSCN1181.jpg
Η Αθηνά είναι πανέμορφη...:)
DSCN1184.jpg
δυο δυο αγκαλιτσες δυο δυο..
Ναι οκ και καλά έχουμε πρόβλημα ε???Μια χαράτα βλέπω εγώ...!!!;)Θα γίνουν αχώριστα πολύ πολύ σύντομα!:)
ΚΟΥΚΛΙΑ!!!!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι τέλεια δοντάκια έχει βρε η Αθηνουλα!!! Να τα χαίρεσαι κ τα δυο τους!!!:up:

DSCN1184.jpg
δυο δυο αγκαλιτσες δυο δυο..
Βέβαια αυτή η φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά. Ειναι τέλεια φωτο. ΑΛήθεια Βάσια, έγιναν πολύ αγαπημένοι απ΄ότι βλέπω.
Φιλησε μου τα.:D
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια;2425 :/::( Η Αθηνά είναι πανέμορφη...:) Ναι οκ και καλά έχουμε πρόβλημα ε???Μια χαράτα βλέπω εγώ...!!!;)Θα γίνουν αχώριστα πολύ πολύ σύντομα!:) ΚΟΥΚΛΙΑ!!!!!!:up:[/quote:
Κουκλια πραγματικά!

ευχαριστω για τα καλα λόγια...παραπάνω η Αθηνα δεν δείχνει τα δόντια της, απλά την έπιασα στην γκρίνια της πάνω...:)στο νιεεε;)

ειναι καλυτερα για την Αθηνα τωρα που εχει παρεα και γενικα για τις γατουλες μας ειναι καλο να εχουν τη συντροφια μιας αλλης γατας ή γατου ρωταω γιατι τωρα που θελω να παρω και ενα αγορακι γατουλη να μην εχει προβλημα και η Μιου!:)

ναι νομίζω ότι είναι καλύτερα...όσο περνάει τουλάχιστον ο καιρός...αν μεινει πολύ καιρό μόνη μια γάτα γίνεται λίγο περίεργη αλλά σιγά σιγά συνηθίζει...:)εγώ τώρα πια νιώθω πιο ξέγνοιαστη όταν τα αφηνω, δεν με νοιαζει αν θα βαρεθει κάποιο....

ευχαριστω για τα καλα λόγια...παραπάνω η Αθηνα δεν δείχνει τα δόντια της, απλά την έπιασα στην γκρίνια της πάνω...:)στο νιεεε;)
Αγάααπη μου!!! Αθηνούλα γκρινιαρουλα!! Τι ζουζουνούλα είναι!!! Φιλησέμου την:up:

ναι νομίζω ότι είναι καλύτερα...όσο περνάει τουλάχιστον ο καιρός...αν μεινει πολύ καιρό μόνη μια γάτα γίνεται λίγο περίεργη αλλά σιγά σιγά συνηθίζει...:)εγώ τώρα πια νιώθω πιο ξέγνοιαστη όταν τα αφηνω, δεν με νοιαζει αν θα βαρεθει κάποιο....
Πραγματικά Βάσια μου είναι αλλιώς όταν έχουν παρέα. Το βλέπω από τον Τιμυ που μεγάλωσε μόνος (με τη σκυλίτσα μας δηλ. την προηγουμενη) αλλά δεν είχε παρεάκι γατουλα. κι έχει γίνει μονόχνωτος κ γρουσουζάκος . Παίζουν οι άλλοι όλοι κι αυτός χώρια μεσα στη μοναξια. Πολύ στενοχωριέμαι που δεν παίζει καθόλου μαζί τους...:hmm:

να σου πω Αναστασία μου , τώρα και η Αθηνά έχει πέσει πάλι σε μια κατάθλιψω, ούτε παίζει ούτε τίποτα...:(εν τω μεταξύ έπαιζε με αυτον και μου κάνει εντύπωση τι αλλαξε:hmm:απλά κάθεται και κοιμάται ώρες...δεν ξέρω αν φταίει ο καιρος, πάντως ο μικρός ξεκατινιάζεται στο παιχνίδι..:)

να σου πω Αναστασία μου , τώρα και η Αθηνά έχει πέσει πάλι σε μια κατάθλιψω, ούτε παίζει ούτε τίποτα...:(εν τω μεταξύ έπαιζε με αυτον και μου κάνει εντύπωση τι αλλαξε:hmm:απλά κάθεται και κοιμάται ώρες...δεν ξέρω αν φταίει ο καιρος, πάντως ο μικρός ξεκατινιάζεται στο παιχνίδι..:)
Καλημέρα Βασια μου. Μωρέ η Αθηνούλα μήπως είναι μελαγχολική από τον καιρό ή ξέρεις καμιά φορά τα πιάνει κάτι για λίγες μέρες ίσως από τον ερχομό των άλλων στο σπίτι. Δώσε της τώρα σημασία περισσότερη. Δεν νομίζω όμως πως άλλαξε ξαφνικά. Τον έχει δεχθεί. Άλλωστε έπαιζε όπως λες. Αλλιώς δεν θα έπαιζε ποτέ.:hmm:Ας πούμε ο Τιμυ ποτέ δεν έχει παίξει με τα επόμενα γατιά. Πάντα παίζει μόνος του με τα παιχνιδια του, κ ίσως να μαζευτούν τα άλλα γύρω του να τον κοιτουν κ να πάνε να σπρώξουν κι αυτά το παιχνίδι αφου το αφήσει εκείνος. ...Αυτή είναι η επικοινωνία του με τα άλλα ζωάκια, καμιά φορά παίζει κ κρυφτο. Χωρίς όμως να τα αγγίζει ποτέ.:hmm:

Kαλημερα!!! Γιουλη πως εισαι? κουρασμενη ? πως τα βρηκες τα μικρα σου? ειμαι σιγουρη οτι σε πεθυμησαν πολυ...ειδικα το Σεμελακι. :(

Kαλημέρα!
Τους έλειψα και μου έλειψαν...:/:τα είχα συνέχεια στο μυαλό μου... παρόλο το τρέξιμό μας εκεί...:(
Η Σεμελίτσα μου πάχυνε και μεγάλωσε!! Αντούλα σε ευχαριστω πάρα πολυ για τη βοήθεια...
Σήμερα για πρώτη μέρα τα άφησα στο σπίτι όλα μαζί! :)

H Σεμελη εκλαιγε οταν την ξαναεκλεισα μεσα στο δωματιο σου, οταν επρεπε να φυγω..και πριν να τη κλεισω γιατι το καταλαβε οτι θα εφευγα, νιαουριζε παραπονιαρηκα και προσπαθουσε να γραπωθει πανω στο παντελονι μου. Τη λυπηθηκα, στο τσακ ημουν να την παρω μαζι μου.:( Και τα αλλα χνουδωτα χαρηκαν, και παλι με κοιτουσαν με απορια οταν ηταν ωρα να φυγω....αχχ αυτες τις στιγμες του ''αποχωρισμου'' ειναι που δεν μπορω.....:(

Εκανε και δυο κουχ κουχ στο Μορφεα....μα ειναι που ειναι ενας κεφαλας και ατσουμπαλος, παει κατευθειαν πανω της!! την τρομαζει νομιζω γι'αυτο του κανει κουχ κουχ...:hmm:

Καλημέρα..Γιούλη λέγε νέα και πάλι νέα από το ταξίδι σου στην γειτονική χώρα!!!

Καλημέρα..Γιούλη λέγε νέα και πάλι νέα από το ταξίδι σου στην γειτονική χώρα!!!
Καλημερα!! μα δεν εχει σταματησει να γραφει απο το πρωι...πηγαινε στο θεμα ''εκθεση γατας στη Βουλγαρια'', εχει βαλει και πολλες φωτογραφιες. :up::up:

κοιτάξτε βρε παιδιά τι πλάσματα έχουμε... στήνονται:redface: στο κριτή για να τις περάσει...απλά κάθονταν ήσυχα και ναζιάρικα...
Τα Βιρμανάκια είναι έρωτας! Τέλος! :inlove::inlove:

Συνημμένα

• CIMG1885.JPG
    CIMG1885.JPG
    52,7 KB · Εμφανίσεις: 22
  • CIMG1887.JPG
    CIMG1887.JPG
    45,5 KB · Εμφανίσεις: 21
  • CIMG1888.JPG
    CIMG1888.JPG
    36,6 KB · Εμφανίσεις: 19
  • CIMG1903.JPG
    CIMG1903.JPG
    54,1 KB · Εμφανίσεις: 18
  • CIMG1905.JPG
    CIMG1905.JPG
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 21
H Σεμελη εκλαιγε οταν την ξαναεκλεισα μεσα στο δωματιο σου, οταν επρεπε να φυγω..και πριν να τη κλεισω γιατι το καταλαβε οτι θα εφευγα, νιαουριζε παραπονιαρηκα και προσπαθουσε να γραπωθει πανω στο παντελονι μου. Τη λυπηθηκα, στο τσακ ημουν να την παρω μαζι μου.:( Και τα αλλα χνουδωτα χαρηκαν, και παλι με κοιτουσαν με απορια οταν ηταν ωρα να φυγω....αχχ αυτες τις στιγμες του ''αποχωρισμου'' ειναι που δεν μπορω.....:(
Αστα μωρέ Αντα...χθες 8 ώρες τα χάιδευα δεν με άφηναν να περπατήσω και τα τρία μες το σπίτι...όλο πρου πρου και χαιδολογήματα:/:

Καλημερα!! μα δεν εχει σταματησει να γραφει απο το πρωι...πηγαινε στο θεμα ''εκθεση γατας στη Βουλγαρια'', εχει βαλει και πολλες φωτογραφιες. :up::up:
:DΤα είδα μόλις!!!;)
κοιτάξτε βρε παιδιά τι πλάσματα έχουμε... στήνονται:redface: στο κριτή για να τις περάσει...απλά κάθονταν ήσυχα και ναζιάρικα...
Τι άλλο θα έλεγες....!!!???:lol::lol::lol::lol:
Αστα μωρέ Αντα...χθες 8 ώρες τα χάιδευα δεν με άφηναν να περπατήσω και τα τρία μες το σπίτι...όλο πρου πρου και χαιδολογήματα:/:
Αχου μωρέ...Τα γλυκούλια τους έλλειψες!!!:rolleyes:

αχου τα γλυκουλια μου τι καλα που καθονται!!!!!!!! αντε με την νικη!!!1:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back