Birman-maniacs

Καλημερα!! αχχ ναι τα ειδα τα μικρα, θα ηθελα και εγω ενα...:(:(
Με τετια θαυματα στο σπητι τι αλλο ζητας.....;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα Αντα μου!!!Τι κάνεις???Εγώ προβληματίζομαι πάλι με τον Μάπα..Πάλι εμμετους!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα Αντα μου!!!Τι κάνεις???Εγώ προβληματίζομαι πάλι με τον Μάπα..Πάλι εμμετους!!!
Χμμ που ειναι το θεμα? για να σου απαντησω..;)

Με τετια θαυματα στο σπητι τι αλλο ζητας.....;)
Αν γινοταν θα ειχα μια απο καθε ρατσα..ή σχεδον απο καθε ρατσα!!!!!! :lol::lol::lol:

Χμμ που ειναι το θεμα? για να σου απαντησω..;)
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=30915
ήταν παλιό και το ξαναέβαλα γιατί είχαμε πάνω κάτω ίδια συμπτώματα..:/:Δες την σημερίνη ημερομηνία..ΚΑι δες την τελευταία μου απάντηση..Εκεί κατέληξα..δεν ξέρω μήπως το βλέπω λάθος..:hmm::(

Αν γινοταν θα ειχα μια απο καθε ρατσα..ή σχεδον απο καθε ρατσα!!!!!! :lol::lol::lol:
Xa-xa!Εγω να δεις,θελω τουλαχιστο αυτο που εχω,ενα βιρμανιας,ενα βρετανικο,και ενα σφιγγς,και θα ημουν ευτιχις....:lol::lol::lol:

πάλι παρασύρομαι...κοιτάξτε πραγματάκια!!:up: Δειτε τα όλα όμως! Τέλειο site!!
Παει ο μισθός μου...:(:P

https://www.thecatgallery.co.uk/acatalog/Homewares_Living.html

Xa-xa!Εγω να δεις,θελω τουλαχιστο αυτο που εχω,ενα βιρμανιας,ενα βρετανικο,και ενα σφιγγς,και θα ημουν ευτιχις....:lol::lol::lol:
εγώ δηλώνω ερωτευμένη με τα Σιβηρικά ....είχε ένα στην έκθεση!! Ονειρο!!! Θέλω ένα Σιβηρικό...:(

Συνημμένα

• CIMG1890.JPG
    CIMG1890.JPG
    65,4 KB · Εμφανίσεις: 21
πάλι παρασύρομαι...κοιτάξτε πραγματάκια!!:up: Δειτε τα όλα όμως! Τέλειο site!!
Παει ο μισθός μου...:(:P

https://www.thecatgallery.co.uk/acatalog/Homewares_Living.html
Ευτυχως που δεν στελνουν Ελλαδα!!!!!!!! :lol::lol:

Ευτυχως που δεν στελνουν Ελλαδα!!!!!!!! :lol::lol:
μωρέ έχω άνθρωπο να μου τα φέρει...αλλά....:/:απλά θέλω πολλά πραγματάκια:redface:

εγώ δηλώνω ερωτευμένη με τα Σιβηρικά ....είχε ένα στην έκθεση!! Ονειρο!!! Θέλω ένα Σιβηρικό...:(
μην παρασιρισε,το Σιβιριαν ειναι σχεδον ανθροπος ,κλευει την ψυχι σου αμεσος,ειναι πολυ εξηπνη γατα....η δικι μου πεθανε τωρα και 12 χρονια και την θειμαμε ακομα,οταν παω στην Ρωσια μιοθω παρουσια τις στο σπητι....:/:

μην παρασιρισε,το Σιβιριαν ειναι σχεδον ανθροπος ,κλευει την ψυχι σου αμεσος,ειναι πολυ εξηπνη γατα....η δικι μου πεθανε τωρα και 12 χρονια και την θειμαμε ακομα,οταν παω στην Ρωσια μιοθω παρουσια τις στο σπητι....:/:
Θες να πεις ότι δένεται πολύ μαζί σου ε? :hmm:

Θες να πεις ότι δένεται πολύ μαζί σου ε? :hmm:
να και επεδι ειναι πολυ εξιπνη,κανει πραγματα που δεν πειστεθεις οτι μπορι να κανει μια γατα.αν θα δεις τι κανουν στο τσιρκο......

να και επεδι ειναι πολυ εξιπνη,κανει πραγματα που δεν πειστεθεις οτι μπορι να κανει μια γατα.αν θα δεις τι κανουν στο τσιρκο......
:blink:τώρα με εξιτάρεις πιο πολύ...για πες μου ένα παράδειγμα από τη δική σου...

μωρέ έχω άνθρωπο να μου τα φέρει...αλλά....:/:απλά θέλω πολλά πραγματάκια:redface:

Γιούλη αν θέλεις κάτι πριν φύγω πες μου οκ? Μπορώ να στα στείλω και εγώ απο εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα. Όσα μπορώ τουλάχιστον :)

Βιρμανάκια γεια σας!

Γιούλη αν θέλεις κάτι πριν φύγω πες μου οκ? Μπορώ να στα στείλω και εγώ απο εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα. Όσα μπορώ τουλάχιστον :)

Βιρμανάκια γεια σας!
εισαι πολύ καλή! Σε ευχαριστώ! 28 και σήμερα ε? ;):up:

:blink:τώρα με εξιτάρεις πιο πολύ...για πες μου ένα παράδειγμα από τη δική σου...
το ειπα και πρην,μια φωρα που την χασαμε στο εξοχικο μας γειρεισε μονη τις στο σπητι σε 2 ευδομαδες περπατοντας 35 κιλομετρα!!!!!!!!οτα ειχε γατακια και ειθελε να βγει εφερνε τα μωρα σε μενα η στο σκυλο μας για μπεμπισιτιγγ.εφερνε τα πονδικια και τα αλαζε με το φαγητο,διχνοντας οτι κανει την δουλια τις...δεν αφηνε του ξενους να πλισιαζουν την κορη μου οταν ηταν μωρο..και παρα πολα τετια:rolleyes:τραγουδαγε οταν το ζιτουσες ειναι πολλα

το ειπα και πρην,μια φωρα που την χασαμε στο εξοχικο μας γειρεισε μονη τις στο σπητι σε 2 ευδομαδες περπατοντας 35 κιλομετρα!!!!!!!!οτα ειχε γατακια και ειθελε να βγει εφερνε τα μωρα σε μενα η στο σκυλο μας για μπεμπισιτιγγ.εφερνε τα πονδικια και τα αλαζε με το φαγητο,διχνοντας οτι κανει την δουλια τις...δεν αφηνε του ξενους να πλισιαζουν την κορη μου οταν ηταν μωρο..και παρα πολα τετια:rolleyes:τραγουδαγε οταν το ζιτουσες ειναι πολλα
τρομερά πλάσματα!!!

τρομερά πλάσματα!!!
εγω εχω ενα προβλιμα,δεν ξερω γιατι,δεν μπορω να παρω την ιδια ρατσα μετα απο την αποχορισι τις αγαπιμενις γατας,και ετσι πανδα παω σε αλλι ρατσα.εχα σιαμ Αραμις,ειχα την Μουρισα μαυρι Σιβιριαν,ειχα σφιγγς Σιμπα,και τωρα τσιντσιλα...διστιχος μονο Μουρισα εζεισε ολι την ζωη τις και πεθανε απο γεραματα.για αυτο πρισεχω τοσο πολυ τις γατες μου τωρα για να ειναι μαζη μου για πολυ πολυ καιρο:happy:

εισαι πολύ καλή! Σε ευχαριστώ! 28 και σήμερα ε? ;):up:

Ναι ναι 28 και σήμερα :D

Κοίτα ειλικρινά αν θέλεις πες μου. Δεν εχώ πρόβλημα έχω στείλει πολλές φορές πράγματα σε άτομα απο εδώ πέρα. :)

Αχ μην μιλάτε πάλι για γάτες και με παρασύρετε!! Πείτε πια και κάτι άλλο! :P:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back