Birman-maniacs

καλυτερα να πας και σε δευτερο γιατρο!μια δευτερη γνωμη δεν βλαπτει!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καινουριες φωτο!!!!
2-2 στην φλωκατη 2-2:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 22112008144.jpg
    22112008144.jpg
    61,9 KB · Εμφανίσεις: 35
  • 22112008145.jpg
    22112008145.jpg
    55,8 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 22112008146.jpg
    22112008146.jpg
    50,5 KB · Εμφανίσεις: 20
Κοιτα μωρε που του κανει γλυκες του μικρου...το να δειχνει τη κοιλια της μια γατα, παντα ειναι καλο σημαδι!! :)

2 αδερφακια ειμαστε
πολυ αγαπημενα
-Ερως με λεν εμενανε
-Μελανωρ λεν εμενα:P

Συνημμένα

• 22112008147.jpg
    22112008147.jpg
    62,4 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 22112008148.jpg
    22112008148.jpg
    62 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 22112008149.jpg
    22112008149.jpg
    49,5 KB · Εμφανίσεις: 60
Τελικα πως τα εφερες κοντα? τα εβαλες μαζι στο ιδιο χωρο και ειπες οτι γινει ας γινει? :hmm:

(ναι Γιουλη,το κρεβατι ειναι ξεστρωμενο:P)

Συνημμένα

• 22112008150.jpg
    22112008150.jpg
    61,5 KB · Εμφανίσεις: 35
  • 22112008151.jpg
    22112008151.jpg
    65,6 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 22112008152.jpg
    22112008152.jpg
    52,8 KB · Εμφανίσεις: 25
Τελικα πως τα εφερες κοντα? τα εβαλες μαζι στο ιδιο χωρο και ειπες οτι γινει ας γινει? :hmm:
τα εβαλα μαζι και ειπα:τωρα δεν θα ανακατευτω παρα μονο σε περιπτωση αναγκης!εκανα τις δουλειες μου κανονικα,σα να μην συμβαινει τιποτα.Πεσανε πολλα χχχχχχ στην αρχη απο τον Μελανωρ,τιποτα εγω ουτε γυρισα να κοιταξω.Σιγα-σιγα τα βρηκανε.Οχι οτι τρελαινεται ο Μελανωρ για τον μικρο αλλα οκ.Ο μικρος παλι κανει σαν παλαβος γιασ τον μεγαλο!τον θελει απελπισμενα!!!
Ελπιζω να τον αγαπησει και ο μεγαλος καποια στιγμη:rolleyes:

Λοιπόν γύρισα! Γνωμάτευση γιατρου? Αφού χρησιμοποίησε τα τελευταίας τεχνολογίας στηθοσκόπιο της, ξυλάκι για να μου κρατήσει την γλώσσα κατω να δει τα λαιμά μου και το μαραφετι με το φωτάκι για να δει τ'αυτιά μου.....Εχω γρίππη ΚΑΙ κρύωμα μαζί. "Μαλλον".....ακούς εκεί μάλλον. Αν ήταν για μάλλον τι πήγα εκεί δηλαδη? :down:

Δηλαδή τι άλλο πια......

Τέλος πάντων μου λέει "ε θα σου δώσω μια αντιβίωση για καλό και για κακό και τον ιό πρέπει να περιμένεις να τον αποβάλει το σώμα σου". Ααααααχχ πειράματα κατάλαβες?? Πως κάνουν στην αφρική ιατρικά πειράματα στους καημένους τους ανθρώπους? Ε θα σκέφτηκε "αλλοδαπό είναι και αυτό δεν πειράζει να πάθει και τίποτα". :down:

Εμένα ο γιατρός μου στην ελλάδα μου είχε πει οτι αν έχεις ιο στις περισσότερες περιπτώσεις ΔΕΝ πρέπει να παίρνεις αντιβίωση γιατί δυναμώνει ο ιος και δεν μπορεί να τον αποβάλει ο οργανισμος σου.

αυτο ειναι λάθος...απλα στις ιωσεις δεν κάνει τιποτα η αντιβίωση γιατι η αντιβίωση ειναι για βακτήρια και οχι για ιούς....συχνα ομως ο ιος κανει αλλοιωσεις οπου τα βακτηρια πανε και πολλαπλασιαζονται και μετα τσουπ να σου η πνευμονια....

Βασιααααααααααααα πες μου γιατί θα με τρελάνουν αυτοι!!!! Ξέρω είσαι κτηνίατρος όχι γιατρός αλλά κάτι παραπάνω ξέρεις για φάρμακα!

Το ξέρω μωρέ αλλά πρέπει να έχω λίγο (πολύ λίγο) υγρό στους πνέυμονες η τέλος πάντων κάτι να πηγαίνει να δημιουργηθεί τώρα γιατί η γιατρός είπε ότι κάτι ακούει εκεί μέσα. Αρα μάλλον πρέπει να πάρω μην πάθω και καμιά πνευμονία. Λέω εγώ τώρα. Γιατί και γω άσχετη είμαι μην νομίζεις :(

το υγρο στους πνευμονες δεν ειναι καλο σημαδι...παει για πνευμονια...:(παρε αντιβίωση...

2 αδερφακια ειμαστε
πολυ αγαπημενα
-Ερως με λεν εμενανε
-Μελανωρ λεν εμενα:P

:lol::lol::lol:

(ναι Γιουλη,το κρεβατι ειναι ξεστρωμενο:P)

πες το γιατι θα το πει η πεθερα...:lol:

αυτο ειναι λάθος...απλα στις ιωσεις δεν κάνει τιποτα η αντιβίωση γιατι η αντιβίωση ειναι για βακτήρια και οχι για ιούς....συχνα ομως ο ιος κανει αλλοιωσεις οπου τα βακτηρια πανε και πολλαπλασιαζονται και μετα τσουπ να σου η πνευμονια....

αυτο δεν μου το εκανε κανονικη παραθεση, τες πα το βαζω ετσι...:)

Θα γινει αυτο..απλα θελει το χρονο του...πια θα πρεπει να μοιραζεται εσενα με καποιον αλλο γατι, και πρεπει να προσαρμοστει..

ειδες Αντακο?εχουμε κι εμεις κοιλιες!!!!:lol::lol::lol:

αυτο ηθελα να πω...μήπως ο Μελανως ετοιμάζεται να γινει Γκαρφιλντ?:hmm:καλε διαιτα......ο Ερως ειναι ασπρουλης ακομα..εχει να μαυρισει Δαναακο...πιστευω..

αυτο ηθελα να πω...μήπως ο Μελανως ετοιμάζεται να γινει Γκαρφιλντ?:hmm:καλε διαιτα......ο Ερως ειναι ασπρουλης ακομα..εχει να μαυρισει Δαναακο...πιστευω..
σιγα μην του κανω διαιτα!!!απλως δεν θελω να παχυνει αλλο!!!ετσι τις θελω τις γατες εγω τροφαντες να'χεις να πιανεις!!!σε αντιθεση με μια γνωστη μου:whistle::whistle::whistle:

εχει μαυρισει αρκετα απο τοτε που τον πηρα!!!εγω θα ηθελα να μην μαυρισει στο σωμα να σου πω την μαυρη αληθεια:lol::lol::lol:

σιγα μην του κανω διαιτα!!!απλως δεν θελω να παχυνει αλλο!!!ετσι τις θελω τις γατες εγω τροφαντες να'χεις να πιανεις!!!σε αντιθεση με μια γνωστη μου:whistle::whistle::whistle:

το γατι θέλει λιγο δίαιτα...τελος...

τα γατια δεν πρέπει να είναι χοντρά...τέλος...:lol:

εχει μαυρισει αρκετα απο τοτε που τον πηρα!!!εγω θα ηθελα να μην μαυρισει στο σωμα να σου πω την μαυρη αληθεια:lol::lol::lol:

μαυρη, ασπρη αληθεια...δεν ξέρω..τελικά ότι θέλουν κάνουν..μέχρι και ο Μορφέας σκούρυνε στο σώμα:blink:

Βάσια μου ευχαριστώ. Την άρχισα την αντιβίωση γιατί δεν θέλω να τρέχω με πνευμονίες.

Βάσια μου ευχαριστώ. Την άρχισα την αντιβίωση γιατί δεν θέλω να τρέχω με πνευμονίες.

καλά έκανες..κι εγω 10 μέρες έπαιρνα, είχα ενα ασχημο κρύωμα..:down:

το γατι θέλει λιγο δίαιτα...τελος...

τα γατια δεν πρέπει να είναι χοντρά...τέλος...:lol:
μισω τις διαιτες τελος!!!!απο μικρη ηθελα να εχω τον Γκαρφιλντ για γατα και τωρα το πετυχα!!!!τελος!!!:lol::lol::lol:

μαυρη, ασπρη αληθεια...δεν ξέρω..τελικά ότι θέλουν κάνουν..μέχρι και ο Μορφέας σκούρυνε στο σώμα:blink:
τα μπλε εχουν σωμα απο σπασμενο λευκο με σκιες γκρι του παγου!ετσι δεν ειναι ο Μορφεας?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back