Λοιπόν γύρισα! Γνωμάτευση γιατρου? Αφού χρησιμοποίησε τα τελευταίας τεχνολογίας στηθοσκόπιο της, ξυλάκι για να μου κρατήσει την γλώσσα κατω να δει τα λαιμά μου και το μαραφετι με το φωτάκι για να δει τ'αυτιά μου.....Εχω γρίππη ΚΑΙ κρύωμα μαζί. "Μαλλον".....ακούς εκεί μάλλον. Αν ήταν για μάλλον τι πήγα εκεί δηλαδη?
Δηλαδή τι άλλο πια......
Τέλος πάντων μου λέει "ε θα σου δώσω μια αντιβίωση για καλό και για κακό και τον ιό πρέπει να περιμένεις να τον αποβάλει το σώμα σου". Ααααααχχ πειράματα κατάλαβες?? Πως κάνουν στην αφρική ιατρικά πειράματα στους καημένους τους ανθρώπους? Ε θα σκέφτηκε "αλλοδαπό είναι και αυτό δεν πειράζει να πάθει και τίποτα".
Εμένα ο γιατρός μου στην ελλάδα μου είχε πει οτι αν έχεις ιο στις περισσότερες περιπτώσεις ΔΕΝ πρέπει να παίρνεις αντιβίωση γιατί δυναμώνει ο ιος και δεν μπορεί να τον αποβάλει ο οργανισμος σου.
αυτο ειναι λάθος...απλα στις ιωσεις δεν κάνει τιποτα η αντιβίωση γιατι η αντιβίωση ειναι για βακτήρια και οχι για ιούς....συχνα ομως ο ιος κανει αλλοιωσεις οπου τα βακτηρια πανε και πολλαπλασιαζονται και μετα τσουπ να σου η πνευμονια....
Βασιααααααααααααα πες μου γιατί θα με τρελάνουν αυτοι!!!! Ξέρω είσαι κτηνίατρος όχι γιατρός αλλά κάτι παραπάνω ξέρεις για φάρμακα!