Birman-maniacs

Πω πωωωωω στην τρίτη φωτό απο τις πρώτες που έβαλες είναι θεόκουκλος!!! Καλέ τι μάτια!!! Ζουζούνι μου! Παρακαλώ μουσουδόφιλα παραγγελιά απο μένα:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πωωωωω στην τρίτη φωτό απο τις πρώτες που έβαλες είναι θεόκουκλος!!! Καλέ τι μάτια!!! Ζουζούνι μου! Παρακαλώ μουσουδόφιλα παραγγελιά απο μένα:up:
αυτη ειναι και πιο κοντα στην πραγματικοτητα!!!καμια φορα βγαινει χαλια ενω δεν ειναι,στις αλλες ας πουμε μισοκοιμαται,τα αφτια του φαινονται πολυ μυτερα ενω δεν ειναι,δεν ξερω!μαλλον τον ενοχλησα απο τον υπνο ή ειμαι κακη φωτογραφος!!:/:
ευχαριστει για τα φιλια,μολις τα πηρε:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτη ειναι και πιο κοντα στην πραγματικοτητα!!!καμια φορα βγαινει χαλια ενω δεν ειναι,στις αλλες ας πουμε μισοκοιμαται,τα αφτια του φαινονται πολυ μυτερα ενω δεν ειναι,δεν ξερω!μαλλον τον ενοχλησα απο τον υπνο ή ειμαι κακη φωτογραφος!!:/:
ευχαριστει για τα φιλια,μολις τα πηρε:):):)

Καλέ τι σκας? Ο Ερως σου ειναι....ερωτας σκέτος!! :up:

Εγώ προσωπικά θα του έριχνα τρελά ζουλήγματα αν τον είχα μπροστά μου. Είναι πολύ γλυκό φατσόνι!!! Seal point είναι ή chocolate point? Σκουρούτσικος φαίνεται.

Καλέ τι σκας? Ο Ερως σου ειναι....ερωτας σκέτος!! :up:

Εγώ προσωπικά θα του έριχνα τρελά ζουλήγματα αν τον είχα μπροστά μου. Είναι πολύ γλυκό φατσόνι!!! Seal point είναι ή chocolate point? Σκουρούτσικος φαίνεται.
αμ εγω τι του κανω νομιζεις?ειναι seal το βρηκες!!!!θα σκουρυνει κι αλλο!!!τα βιρμανικα παιρνουν χρωμα εως 2 ετων;)

αμ εγω τι του κανω νομιζεις?ειναι seal το βρηκες!!!!θα σκουρυνει κι αλλο!!!τα βιρμανικα παιρνουν χρωμα εως 2 ετων;)

Αχ το ζουζουνοτό μου μωρέ! Πάντως και ο Μελανώρ κούκλος είναι. Αυτά δε τα τσαλίμια του πάνω στη μοκέτα άλλο πράγμα!! Σκέτη τρέλα! Πως αντιστάθηκες να μην ζουλήξεις??

Τα έχω παρει απιστευτα με το γάτο μου!!!
Μου κυνηγάει τη μικρή πάλι πολύ....και μάλιστα αυτή τη φορά τη πλήρωσε και η Καλυψώ που πάντα επεμβαίνει και τρέχει στους καυγάδες με μια σφαλιάρα!! :down::mad::mad:
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! θα του δειξω εγώ ποιος ειναι το αφεντικο στο σπίτι μου!!!
:mad::mad::mad::mad::mad:

Κατερίνα είχες δικιο!! Τερμα οι τακτικές και οι δημοκρατίες!!!
Θα περάσει το δικό μου κι οχι το δικό του...αφού δεν το κατάλαβε με το καλό τώρα θα δει και την άλλη οψη του νομισματος!!!:mad:

Τα έχω παρει απιστευτα με το γάτο μου!!!
Μου κυνηγάει τη μικρή πάλι πολύ....και μάλιστα αυτή τη φορά τη πλήρωσε και η Καλυψώ που πάντα επεμβαίνει και τρέχει στους καυγάδες με μια σφαλιάρα!! :down::mad::mad:
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! θα του δειξω εγώ ποιος ειναι το αφεντικο στο σπίτι μου!!!
:mad::mad::mad::mad::mad:

Κατερίνα είχες δικιο!! Τερμα οι τακτικές και οι δημοκρατίες!!!
Θα περάσει το δικό μου κι οχι το δικό του...αφού δεν το κατάλαβε με το καλό τώρα θα δει και την άλλη οψη του νομισματος!!!:mad:

Ωχ?? Καλέ τι έγινε?? Ήρεμα Γιούλη. Τι θα τον κάνεις για να τον συμμορφώσεις όμως?

το υγρο στους πνευμονες δεν ειναι καλο σημαδι...παει για πνευμονια...παρε αντιβίωση...

:lol::lol:

πες το γιατι θα το πει η πεθερα...:lol:
Εγώ δε λέω τίποτα!!!Ζητω τα ξέστρωτα σεντόνια!!:up::Pπου σημαινει ότι φέρουν βαρέα χρήση...τι εκανες μαρι εκεί πανω??:lol:
σιγα μην του κανω διαιτα!!!απλως δεν θελω να παχυνει αλλο!!!ετσι τις θελω τις γατες εγω τροφαντες να'χεις να πιανεις!!!σε αντιθεση με μια γνωστη μου:whistle::whistle::whistle:
Συμφωνώ....:up:
μισω τις διαιτες τελος!!!!απο μικρη ηθελα να εχω τον Γκαρφιλντ για γατα και τωρα το πετυχα!!!!τελος!!!:lol::lol::lol:

τα μπλε εχουν σωμα απο σπασμενο λευκο με σκιες γκρι του παγου!ετσι δεν ειναι ο Μορφεας?
μου σκούρηνε πολύ ο μπουνταλάς μου...:/:
αν ειναι ετσι ειναι λιιιγο σκουρακος!
ναι ειναι...θα μοιασει στη μαμά του...:)
δεν απομενει στον κοσμο ελπιδα καμιαααα
Α...ρε μεράκλωσε η μάνα!! Γουστάρω!!:up:
Ωχ?? Καλέ τι έγινε?? Ήρεμα Γιούλη. Τι θα τον κάνεις για να τον συμμορφώσεις όμως?
τον μαλώνω πολύ με ένα ΜΗ ΜΟΡΦΕΑ!!
Τωρα με κοιτάει και λέει η μάνα μου ειναι αυτή??
Θα του δειξω εγώ...παιδια τα έχασε!!:blink:
Ηρεμησε με τη μια!! Θα πέσει μάλωμα που θα παει σύννεφο!!!! :mad::mad:

τον μαλώνω πολύ με ένα ΜΗ ΜΟΡΦΕΑ!!
Τωρα με κοιτάει και λέει η μάνα μου ειναι αυτή??
Θα του δειξω εγώ...παιδια τα έχασε!!:blink:
Ηρεμησε με τη μια!! Θα πέσει μάλωμα που θα παει σύννεφο!!!! :mad::mad:

Αν πιάνει τότε να το κάνεις. Αλλά μόνο πρόσεξε μην νομίζει οτι προτιμάς την Σέμελη σε σχέση με αυτόν και το πάρει στραβά γιατί μετά δεν θα την χωνέψει στον αιώνα τον άπαντα. Μάλωνε τον αλλά όταν είναι καλός δίνε του σημασία κιόλας να καταλάβει πότε έιναι καλός και πότε όχι.

Αν πιάνει τότε να το κάνεις. Αλλά μόνο πρόσεξε μην νομίζει οτι προτιμάς την Σέμελη σε σχέση με αυτόν και το πάρει στραβά γιατί μετά δεν θα την χωνέψει στον αιώνα τον άπαντα. Μάλωνε τον αλλά όταν είναι καλός δίνε του σημασία κιόλας να καταλάβει πότε έιναι καλός και πότε όχι.
Μπραβο Θενια!!
Αυτο ακριβώς ετοιμαζόμουν να σας πω!!!
Οτι θα τον ξαναχαιδέψω και θα του δωσω και λιχουδιτσα όταν θα ξαναγινει καλος μαζι της!!!;)για να καταλάβει τη διαφορά!
Τωρα παιζει στη πολυκατοικια...με κοιτούσε πολύ ωρα στα ματια πριν...δεν με έχει ξαναδει ετσι...
Θα τον στρώσω που θα παει...:hmm:

Μπραβο Θενια!!
Αυτο ακριβώς ετοιμαζόμουν να σας πω!!!
Οτι θα τον ξαναχαιδέψω και θα του δωσω και λιχουδιτσα όταν θα ξαναγινει καλος μαζι της!!!;)για να καταλάβει τη διαφορά!
Τωρα παιζει στη πολυκατοικια...με κοιτούσε πολύ ωρα στα ματια πριν...δεν με έχει ξαναδει ετσι...

Έτσι πιστέυω θα καταλάβει.

Φαντάζομαι ύφος ο Μορφέας. "Ωχ αγρίεψε η μάνα" :blink::lol::lol::lol:

Έτσι πιστέυω θα καταλάβει.

Φαντάζομαι ύφος ο Μορφέας. "Ωχ αγρίεψε η μάνα" :blink::lol::lol::lol:
αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά...
Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά....:/:

Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε?
Αντε περαστικά κορίτσι μου...:)

Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...:Dιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...:hmm:Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει..:(

αστα!! Χρειαζεται σταθερή, στιβαρή αλλά και δίκαιη συμπεριφορά...
Αντε γιατι μας ειχε πάρει τον αέρα...ακομα και τον δίκο μου τελικά....:/:

Θενια...εισαι καλύτερα? Διαβασα ότι θα ξεκινήσεις αντιβίωση ε?
Αντε περαστικά κορίτσι μου...:)

Μακάρι να πάει καλά το σύστημα και να μάθει ο μικρός.

Ναι την άρχισα την αντιβίωση γιατί δεν πήγαινε άλλο. Ευτυχώς ο εργοδότης μου με πήρε τηλ και μου είπε να μην πάω και άυριο στην δουλειά να μείνω να δουλέψω απο το σπίτι για να γίνω καλά. Να ναι καλά ο άνθρωπος. Είναι σπαστικός ώρες ώρες αλλά είναι σχετικά οκ.

Δαναη βλέπω και εσενα αμυγδαλάκια τρώει ο μικρος...:Dιδια ματια εχει με τον Ιων, απλα του μπομπιρ μου ειναι και πιο μικρα νομιζω...:hmm:Γιουλάκι ήρεμα, οι γατες ειναι περιεργες,μην το παρει στραβα και θα της την φυλάει..:(

Ναι Γιούλη πράγματι πρόσεχε. Αν και νομίζω οτι αν τον παινέυει όταν κάνει κάτι καλό Βάσια θα χαλαρώσει ο μικρός και θα καταλάβει...πιστέυω δηλαδη :/:

ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι!:(

ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι!:(

Χμμ ναι λογικό αυτό....:/:

Τι να πω ελπίζω να πιάσει το κόλπο να ηρεμήσει και ο Μορφέας. Λογικά αργότερα (πολύ αργότερα) που θα είναι η Σέμελη σε οίστρο θα λειτουργήσουν οι ορμόνες και ίσως ως αποτέλεσμα μετά το ζευγάρωμα να εξαλυφθούν οι αντιπάθειες. Ελπίζω τουλάχιστον :hmm:

οχι μωρε βγηκαμε σαν τον κακο μου τον καιρο γιατι ψιλοκοιμομαστε!!!απο κοντα ειμαστε πιο ωραιοι

Γιουλη κουραγιο!!!!δειξε ποιος κουμανταρει αυτο το καραβι που το λενε σπιτι της Γιουλης!!!!:up::up::up:

Παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εχω ζωντανο παραδειγμα στο σπιτι μου με δυο θηλυκες,τη Μια και την Baby.Απο την αρχη ενα χρονο ακριβως δεν ηθελε η μια την αλλη.Τα χωρισα για ακετο καιρο ωστε να ξαναγνωριστουν αλλα εκει αυτες βραχος σας λεω βραχος.Δεν ειναι καθολου ενθαρυντικο αυτο Γιουλη μου αλλα τι να κανουμε ο καθενας καταθετει τις εμπειρειες του.Παραξενα οντα οι γατες:hmm:Ειναι να μη σου τυχει:/:

Ή θα σε στρώσει αυτός:hmm:
Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back