Birman-maniacs

έτσι και αλλιώς ΄έχουμε χρόνο ακόμα και σε περίπτωση που ζευγαρώσουμε τη Lita μάλλον η Μίου δεν θα γίνει μάνα!απλά ρώτησα μήπως και ήθελές να μεγαλώσεις και άλλο την γάτο οικογένεια σου :lol::lol:

Καλέ μην σκάτε αν σας περισσέψουν μωρά είμαι και εγώ εδώ!! Ειδικά αν είναι παιδάκι της λατρείας μου!!! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι γλυκιά μου!! Χαρισμά σου ΟΛΑ τα μωράκια!! Και στις οικογένειες που θα τα εκτιμήσουν! ;)Να στον στείλω...γιατι εκεί θα παιζει εκτός έδρας κι ελπίζω να βάλει μυαλο...αν και στη Βασια έπαιζε εκτός έδρας αλλά μυαλό κουκούτσι:lol:Τη βάρεσε κι αυτή!! Μήπως να το ξανασκεφτείς? :P

έτσι και αλλιώς ΄έχουμε χρόνο ακόμα και σε περίπτωση που ζευγαρώσουμε τη Lita μάλλον η Μίου δεν θα γίνει μάνα!απλά ρώτησα μήπως και ήθελές να μεγαλώσεις και άλλο την γάτο οικογένεια σου :lol::lol:
Προς το παρόν οργανώνω αυτή που έχω...:/:
ετσι ειναι οι εκτροφεις...:lol:

:lol::lol::lol:
Ετσι...τρομάρα μου...έχετε δει εκτροφέα να τον κάνει ό,τι θέλει ο γάτος του??:lol:
Καλέ μην σκάτε αν σας περισσέψουν μωρά είμαι και εγώ εδώ!! Ειδικά αν είναι παιδάκι της λατρείας μου!!! :D
Με τη Μιου και το Μορφέα
Σας το λέω εγώ και σας το ΥΠΟΓΡΑΦΩ τα μωρά θα βγούν τέλεια...Για τους λάτρεις των Lilac point, blue point και ολίγον μακρυμάλικα λόγω της καταγωγής της Mίου;):up::up::up:
μακάρι να κάτσει! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτό εννοείται σκέψου τι θα βγει από Μίου και Μορφέα!:lol:: εσύ μένεις Αγγλία?:hmm:

Και αρκετά τσουπωτό, ξέχασες να προσθέσεις! :lol:
Καλησπέρα και από μένα, by the way!

:lol::lol:

Ξέρεις τι γίνεται? Δεν ειναι θέμα γάτας αλλά χωρου... δηλ. αν π.χ. ερχόταν η Μίου πάλι θα την κυνηγούσε γιατι θα τον απειλούσε η παρουσία της στο χώρο του...βέβαια ως ενήλικη και...τσαούσα...ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά...:hmm:
Αυτο πάντως που μου κάνει εκτύπωση είναι ότι η μικρή με το που γίνεται ο καυγάς τσούπ μετά απο λίγο ξανά έξω να πηδοκοπάει...:hmm:
Επίσης όταν ειναι άνετη μαζι του δεν τη πειράζει...όταν πάει να τρέξει την κυνηγάει...μόνο τότε...:/:

Ίσως αν δοκίμαζες να δήξεις στον μορφεα ότι δεν κινδυνεύει ο χώρος του? Επέτρεψε του να πάει κάπου που μέχρι τώρα απαγορευόταν να πάει, δωστου λίγο χώρο που να μπορεί να είναι μόνος του χωρίς να έχουν πρόσβαση οι άλλες δυο. Ίσως νιώθει απλά ανασφάλεια…:/:

Με τη Μιου και το Μορφέα
Σας το λέω εγώ και σας το ΥΠΟΓΡΑΦΩ τα μωρά θα βγούν τέλεια...
Θα έχουν γαντάκια; Εγώ πεθαίνω για τα γαντάκια τους πάντως.

να σου πω αυτο εκανα κι εγω...αφησα την Αθηνα να ανεβαινει στην τραπεζαρία που απαγορευόταν και αφήνω μόνο αυτη, να δεις τη χαρα το κάνει..;)

γαντάκια μπορει να εχουν...;)

Ίσως αν δοκίμαζες να δήξεις στον μορφεα ότι δεν κινδυνεύει ο χώρος του? Επέτρεψε του να πάει κάπου που μέχρι τώρα απαγορευόταν να πάει, δωστου λίγο χώρο που να μπορεί να είναι μόνος του χωρίς να έχουν πρόσβαση οι άλλες δυο. Ίσως νιώθει απλά ανασφάλεια…:/:
μμμ...:hmm: θα τον αφήσω στο ανθρωπομπάλκονο που το λατρεύει, κι απ'το οποίο και σαβουριάστηκε:P...υπό την αυστηρή μου επίβλεψη πάντα! ;)
Μπορεί να μην έχουν όλα...γιατί δεν έχει η μαμά τους... αλλά δεν μας πειράζει καθόλου...Αν κάνει κι η μαμά τις εξετάσεις της και είναι γερή και ταιριάξουν τα παιδιά θα συμπεθεριάσουμε! :)

γαντάκια μπορει να εχουν...;)
Ωχ με το ζόρι κρατιέμαι να μην πάρω ένα με γαντάκια καθότι είναι δύσκολα τα πράγματα αυτή τη στιγμή για δεύτερο.
Τι μου κάνετε. Ανάβετε φωτιές εδώ!!!

Μπορεί να μην έχουν όλα...γιατί δεν έχει η μαμά τους... αλλά δεν μας πειράζει καθόλου...Αν κάνει κι η μαμά τις εξετάσεις της και είναι γερή και ταιριάξουν τα παιδιά θα συμπεθεριάσουμε! :)
Με το καλό το συμπεθεριό και χωρίς γαντάκια κουκλιά θα είναι απλά έχω ένα κόλλημα με τα γαντάκια, αν και μέχρι στιγμής μόνο από φωτό έχω δει βιρμανάκια, ποτέ από κοντά.

γαντάκια εννοείται το χρώμα το σκούρο στα πόδια!??
γιατί η Μίου έχει γκρι αυτιά πόδια και ουρά και στη μουσούδα φυσικά!

ακομα δεν γεννηθηκαν, μαλλον δεν ζευγαρωσαν και τα μοιραζουμε:)κατι μου θυμιζει αυτο?:redface:

quote]
Εγώ λέω για το άσπρο που έχουν τα Βιρμανάκια στα δαχτυλάικια τους. Αν προσέξεις τη φωτό που έχει η Βάσια στο avatar θα καταλάβεις.

εννοουμε αυτα!;):)

quote]
Εγώ λέω για το άσπρο που έχουν τα Βιρμανάκια στα δαχτυλάικια τους. Αν προσέξεις τη φωτό που έχει η Βάσια στο avatar θα καταλάβεις.
ε σε μας είναι αντίθετα έχει γκρι εκεί η για να το πω καλύτερα ασημένιο χρώμα είναι και γυαλίζει :D

Με τη Μιου και το Μορφέα
Σας το λέω εγώ και σας το ΥΠΟΓΡΑΦΩ τα μωρά θα βγούν τέλεια...Για τους λάτρεις των Lilac point, blue point και ολίγον μακρυμάλικα λόγω της καταγωγής της Mίου;):up::up::up:
μακάρι να κάτσει! :)

Τι καταγωγή έχει η Μιού καλέ?

αυτό εννοείται σκέψου τι θα βγει από Μίου και Μορφέα!:lol:: εσύ μένεις Αγγλία?:hmm:

Ναι αλλά σε 21 μέρες (και σήμερα) ακριβώς γυρναώ μόνιμα ελλάδα!!! :D:D:D

Θεσσαλονίκη ;)

Και αρκετά τσουπωτό, ξέχασες να προσθέσεις! :lol:
Καλησπέρα και από μένα, by the way!

Α να γεια σου βρε Χρύσα. Αυτό ειδικά να μην το ξεχνάμε καθόλου καθώτι έχουμε μια αδυναμία στα τσουπωτά ζουμπουρλούδικα μωρά!! :D

ε σε μας είναι αντίθετα έχει γκρι εκεί η για να το πω καλύτερα ασημένιο χρώμα είναι και γυαλίζει :D
:inlove::inlove::inlove:

Με το καλό το συμπεθεριό και χωρίς γαντάκια κουκλιά θα είναι απλά έχω ένα κόλλημα με τα γαντάκια, αν και μέχρι στιγμής μόνο από φωτό έχω δει βιρμανάκια, ποτέ από κοντά.

εσυ δεν εισαι που ερχεσαι Λαμια?οταν ξαναερθεις θα δεις απο κοντα..τα δικα μου;)

εσυ δεν εισαι που ερχεσαι Λαμια?οταν ξαναερθεις θα δεις απο κοντα..τα δικα μου;)
Ναι εγώ είμαι:). Ευχαρίστως να έρθω θα το ήθελα πολύ:D.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back