Birman-maniacs

αντε..οποτε ερθεις τα λεμε...απλα να μην ειμαι Αθηνα..;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

είναι μεγάλη ιστορία αλλά θα την πω!:lol::lol:την Μίου την αγόρασα για περσικό από μια καλή κυρία που με δούλεψε κανονικά!η μάνα ήταν λευκό περσικό και ο πατέρας υποτίθεται ότι ήταν λευκός πεκυ face! αλλά επειδή πήγα από το σπίτι της υπήρχε και ένας γάτος βιρμανίας εκεί μέσα με χρώματά χρυσό και καφέ που ήταν πολύ ζωηρούλης και σίγουρα αυτός είναι ο πατέρας.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

είναι μεγάλη ιστορία αλλά θα την πω!:lol::lol:την Μίου την αγόρασα για περσικό από μια καλή κυρία που με δούλεψε κανονικά!η μάνα ήταν λευκό περσικό και ο πατέρας υποτίθεται ότι ήταν λευκός πεκυ face! αλλά επειδή πήγα από το σπίτι της υπήρχε και ένας γάτος βιρμανίας εκεί μέσα με χρώματά χρυσό και καφέ που ήταν πολύ ζωηρούλης και σίγουρα αυτός είναι ο πατέρας.:)
Ναι αυτό το ζωηρούλικο τους έχει φαει τους Βιρμανούς γάτους:P:lol:
Γιώτα όλα τα γνήσια Βιρμανάκια έχουν λευκά ποδαράκια...ειναι στις προδιαγραφές της φυλής τους;)

CIMG1769.JPG

CIMG1764.JPG

faraya_20081019_11.jpg

CIMG1607.JPG

Γιώτα όλα τα γνήσια Βιρμανάκια έχουν λευκά ποδαράκια...ειναι στις προδιαγραφές της φυλής τους;)

CIMG1769.JPG

CIMG1764.JPG

faraya_20081019_11.jpg

CIMG1607.JPG

Έτσι να βλέπω πατούσες να παθαίνωωωωωω

αντε..οποτε ερθεις τα λεμε...απλα να μην ειμαι Αθηνα..;)
Καλά μη νομίζεις αν είναι να είσαι συ Αθήνα όταν είναι να έρθω εγώ Λαμία.... θα ξεκανονίσω και θα πάω όταν γυρίσεις:lol::lol::lol:.

εγω θα λειπω 9 με 13 περιπου, Δεκεμβριου..να ξέρεις και μετα καπου τα Χριστουγεννα..;)

η Αντα που είναι σήμερα?:hmm:Ειχε πει τίποτα χθες?:hmm:

Εγώ είναι να έρθω ή το πρώτο Σαβ/κυριακο του Δεκεμβρίου... ή το δεύτερο οπότε μόλις απόκλεισα το δεύτερο:lol:.

CIMG1769.JPG

CIMG1764.JPG

faraya_20081019_11.jpg

CIMG1607.JPG

η Μίου είναι ημίαιμο οποτε δεν έχει:(

Συνημμένα

• DSC00209small.jpg
    DSC00209small.jpg
    60,5 KB · Εμφανίσεις: 27
Εγώ είναι να έρθω ή το πρώτο Σαβ/κυριακο του Δεκεμβρίου... ή το δεύτερο οπότε μόλις απόκλεισα το δεύτερο:lol:.

σε περιμενω...;)

Και μου' χε δειξει μωρέ ο καημένος τις προθέσεις του...:P:lol:

CIMG1565.JPG

η Μίου είναι ημίαιμο οποτε δεν έχει:(

και η Καλυψω και η Πισου δεν εχουν αλλα δεν λεει τιποτα αυτο;):)

και η Καλυψω και η Πισου δεν εχουν αλλα δεν λεει τιποτα αυτο;):)
πάνω που θα το έγραφα...και θα λέγαμε ΠΑΛΙ τα ιδια!! :lol::lol:

CIMG0918.JPG

στη φωτογραφία που έβαλα δεν μοιάζει πολύ με τον Μορφέα!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααΑΑΑΑΑααααααααααααααααααααααααααααααααα

Τέτοια βλέπω και παθαίνω!!!! :inlove::inlove:

Αχ δεν μπορώ δεν μπορώ δεν μπορώώώώώώώώώώώ

Θέλω να τον ζουλήξω παιδιά! Μα πειτε μου δεν είναι όνειρο το μπουμπούτσικο??? :inlove::inlove:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααΑΑΑΑΑααααααααααααααααααααααααααααααααα

Τέτοια βλέπω και παθαίνω!!!! :inlove::inlove:

Αχ δεν μπορώ δεν μπορώ δεν μπορώώώώώώώώώώώ

Θέλω να τον ζουλήξω παιδιά! Μα πειτε μου δεν είναι όνειρο το μπουμπούτσικο??? :inlove::inlove:
ένας χαζός γάτος - κυνηγός ειναι:mad:...έτσι μου'ρχεται να του βάλω και τη στολή της παραλαγής που φορούν οι κυνηγοί!!
Και το Σεμελάκι με κερατάκια να μοιάζει με ελαφάκι!!:P:lol:

Μα τι λέω η γυναικα στις 15.00 ώρα Ελλάδος? :P:lol::lol::lol:

σωπα καλε Γιούλη..όλα θα πάνε καλα...ειδαλλως δεν θα ειναι πια αγορακι το πολυ πολυ...:(

ένας χαζός γάτος - κυνηγός ειναι:mad:...έτσι μου'ρχεται να του βάλω και τη στολή της παραλαγής που φορούν οι κυνηγοί!!
Και το Σεμελάκι με κερατάκια να μοιάζει με ελαφάκι!!:P:lol:

Μα τι λέω η γυναικα στις 15.00 ώρα Ελλάδος? :P:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:αν το κάνεις να βάλεις και φωτογραφίες!:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back