πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #33.701 10-12-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Click για ανάπτυξη... ναι φροντισε μονο να ειναι το καπελο της μαγισσας για να χωραει το καημενο!! Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παρακαλώ! Δε σας υπόσχωμαι τίποτα! Κι έλεγα να μάθω Γαλλικά... Πλάκα που 'χει το ''μπεμπέ''!() Αυτά τα 'χεις κάνει download,σωστά; Δεν κολλάς ιούς απ' αυτό; Click για ανάπτυξη... για να μαθετε πρεπει να διαβαζετε και λιγο!!!ο δασκαλος δεν θα ανοιξει το κεφαλι σας να τα βαλει μεσα!!!κριμα δεν ειναι να χαλατε χρημα και ΚΥΡΙΩΣ ΧΡΟΝΟ και να μην μαθαινετε τιποτα?η ταπεινη μου αποψη... ναι τα εχω κατεβασει αυτα.Δεν ξερω αν εχω παρει και ιο παντως σιγουρα ο υπολογιστης μου θελει φορματ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #33.702 10-12-08 20:09 Μαρη Γιουλη,λιγο ελειψα κι αμεσως να κοροιδεψεις;Δεν ξερω για τα Βιρμανακια η ειδημονας... Δαναη σου βγαινει κι εσενα το δασκαλιστικο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:20 Ο πυρροθριξ: #33.703 10-12-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη Γιουλη,λιγο ελειψα κι αμεσως να κοροιδεψεις;Δεν ξερω για τα Βιρμανακια η ειδημονας... Δαναη σου βγαινει κι εσενα το δασκαλιστικο ε; Click για ανάπτυξη... φαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:21 Η bunny έγραψε: #33.704 10-12-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι φροντισε μονο να ειναι το καπελο της μαγισσας για να χωραει το καημενο!! για να μαθετε πρεπει να διαβαζετε και λιγο!!!ο δασκαλος δεν θα ανοιξει το κεφαλι σας να τα βαλει μεσα!!!κριμα δεν ειναι να χαλατε χρημα και ΚΥΡΙΩΣ ΧΡΟΝΟ και να μην μαθαινετε τιποτα?η ταπεινη μου αποψη... ναι τα εχω κατεβασει αυτα.Δεν ξερω αν εχω παρει και ιο παντως σιγουρα ο υπολογιστης μου θελει φορματ. Click για ανάπτυξη... Καλέ,γιατί με μαλώνει τώρα! Λίγο πλάκα είπα να κάνω κι αμέσως! Καλέ η διευθήντρια καθηγήτρια θέλει να με κάνει!(Αν και μεταξύ μας δε θέλω γιατί βλέπω τι τραβάνε και δε μου αρέσει σαν ιδέα!) Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη Γιουλη,λιγο ελειψα κι αμεσως να κοροιδεψεις;Δεν ξερω για τα Βιρμανακια η ειδημονας... Δαναη σου βγαινει κι εσενα το δασκαλιστικο ε; Click για ανάπτυξη... Καλέ ηραμίστε την! Έπαθε καθηγητική κρίση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:23 Η bunny έγραψε: #33.705 10-12-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φαινεται? Click για ανάπτυξη... Πολύ! Πες κανένα αστείο,γιατί μου χαλάει τη διάθεση αυτό το στυλ!(το 'χω μάθει κι απέξω! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:27 Η bunny έγραψε: #33.706 10-12-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Click για ανάπτυξη... Sex bomb,sex bomb!You're my sex bomb... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η bunny έγραψε: #33.707 10-12-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Click για ανάπτυξη... O κύριος από 'δω,μας βγάζει το καπέλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:32 Ο πυρροθριξ: #33.708 10-12-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ! Πες κανένα αστείο,γιατί μου χαλάει τη διάθεση αυτό το στυλ!(το 'χω μάθει κι απέξω! ) Click για ανάπτυξη... sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:34 Ο πυρροθριξ: #33.709 10-12-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: (Αν και μεταξύ μας δε θέλω γιατί βλέπω τι τραβάνε και δε μου αρέσει σαν ιδέα!) Καλέ ηραμίστε την! Έπαθε καθηγητική κρίση!!! Click για ανάπτυξη... εννοεις τι τραβανε οι καθηγητες? τις συμβουλες μου τις παιρνεις ως κριση?λυπαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η bunny έγραψε: #33.710 10-12-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει,έχω εγώ! Ακριβώς πάνω από το μήνυμά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #33.711 10-12-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εννοεις τι τραβανε οι καθηγητες? τις συμβουλες μου τις παιρνεις ως κριση?λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:54 Η elvenstar: #33.712 10-12-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ καλό!! Και να τους πεις ότι είσαι αρχάρια κ αντι για κουνέλια βγάζεις γάτες. ποιος θα σε παρεξηγήσει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.713 10-12-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Click για ανάπτυξη... Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... ελα βρε κοριτσια...χαλαρωστε...κι εγω για πλακα το εξελαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Ο πυρροθριξ: #33.714 10-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο πυρροθριξ: #33.715 10-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα εσυ εισαι η Γιουλη Queen!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.716 11-12-08 08:51 Καλημερα! Ωραιος Χειμωνιατικος καιρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Αντα έγραψε: #33.717 11-12-08 09:22 Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.718 11-12-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και τα χνουδωτα στην αγκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #33.719 11-12-08 10:35 Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Αντα έγραψε: #33.720 11-12-08 10:36 Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1684 1685 1686 1687 1688 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Click για ανάπτυξη... ναι φροντισε μονο να ειναι το καπελο της μαγισσας για να χωραει το καημενο!! Αρχική Δημοσίευση από bunny: Παρακαλώ! Δε σας υπόσχωμαι τίποτα! Κι έλεγα να μάθω Γαλλικά... Πλάκα που 'χει το ''μπεμπέ''!() Αυτά τα 'χεις κάνει download,σωστά; Δεν κολλάς ιούς απ' αυτό; Click για ανάπτυξη... για να μαθετε πρεπει να διαβαζετε και λιγο!!!ο δασκαλος δεν θα ανοιξει το κεφαλι σας να τα βαλει μεσα!!!κριμα δεν ειναι να χαλατε χρημα και ΚΥΡΙΩΣ ΧΡΟΝΟ και να μην μαθαινετε τιποτα?η ταπεινη μου αποψη... ναι τα εχω κατεβασει αυτα.Δεν ξερω αν εχω παρει και ιο παντως σιγουρα ο υπολογιστης μου θελει φορματ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:09 Η moukelis έγραψε: #33.702 10-12-08 20:09 Μαρη Γιουλη,λιγο ελειψα κι αμεσως να κοροιδεψεις;Δεν ξερω για τα Βιρμανακια η ειδημονας... Δαναη σου βγαινει κι εσενα το δασκαλιστικο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:20 Ο πυρροθριξ: #33.703 10-12-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη Γιουλη,λιγο ελειψα κι αμεσως να κοροιδεψεις;Δεν ξερω για τα Βιρμανακια η ειδημονας... Δαναη σου βγαινει κι εσενα το δασκαλιστικο ε; Click για ανάπτυξη... φαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:21 Η bunny έγραψε: #33.704 10-12-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι φροντισε μονο να ειναι το καπελο της μαγισσας για να χωραει το καημενο!! για να μαθετε πρεπει να διαβαζετε και λιγο!!!ο δασκαλος δεν θα ανοιξει το κεφαλι σας να τα βαλει μεσα!!!κριμα δεν ειναι να χαλατε χρημα και ΚΥΡΙΩΣ ΧΡΟΝΟ και να μην μαθαινετε τιποτα?η ταπεινη μου αποψη... ναι τα εχω κατεβασει αυτα.Δεν ξερω αν εχω παρει και ιο παντως σιγουρα ο υπολογιστης μου θελει φορματ. Click για ανάπτυξη... Καλέ,γιατί με μαλώνει τώρα! Λίγο πλάκα είπα να κάνω κι αμέσως! Καλέ η διευθήντρια καθηγήτρια θέλει να με κάνει!(Αν και μεταξύ μας δε θέλω γιατί βλέπω τι τραβάνε και δε μου αρέσει σαν ιδέα!) Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη Γιουλη,λιγο ελειψα κι αμεσως να κοροιδεψεις;Δεν ξερω για τα Βιρμανακια η ειδημονας... Δαναη σου βγαινει κι εσενα το δασκαλιστικο ε; Click για ανάπτυξη... Καλέ ηραμίστε την! Έπαθε καθηγητική κρίση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:23 Η bunny έγραψε: #33.705 10-12-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φαινεται? Click για ανάπτυξη... Πολύ! Πες κανένα αστείο,γιατί μου χαλάει τη διάθεση αυτό το στυλ!(το 'χω μάθει κι απέξω! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:27 Η bunny έγραψε: #33.706 10-12-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Click για ανάπτυξη... Sex bomb,sex bomb!You're my sex bomb... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η bunny έγραψε: #33.707 10-12-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Click για ανάπτυξη... O κύριος από 'δω,μας βγάζει το καπέλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:32 Ο πυρροθριξ: #33.708 10-12-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ! Πες κανένα αστείο,γιατί μου χαλάει τη διάθεση αυτό το στυλ!(το 'χω μάθει κι απέξω! ) Click για ανάπτυξη... sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:34 Ο πυρροθριξ: #33.709 10-12-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: (Αν και μεταξύ μας δε θέλω γιατί βλέπω τι τραβάνε και δε μου αρέσει σαν ιδέα!) Καλέ ηραμίστε την! Έπαθε καθηγητική κρίση!!! Click για ανάπτυξη... εννοεις τι τραβανε οι καθηγητες? τις συμβουλες μου τις παιρνεις ως κριση?λυπαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η bunny έγραψε: #33.710 10-12-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει,έχω εγώ! Ακριβώς πάνω από το μήνυμά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #33.711 10-12-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εννοεις τι τραβανε οι καθηγητες? τις συμβουλες μου τις παιρνεις ως κριση?λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:54 Η elvenstar: #33.712 10-12-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ καλό!! Και να τους πεις ότι είσαι αρχάρια κ αντι για κουνέλια βγάζεις γάτες. ποιος θα σε παρεξηγήσει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.713 10-12-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Click για ανάπτυξη... Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... ελα βρε κοριτσια...χαλαρωστε...κι εγω για πλακα το εξελαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Ο πυρροθριξ: #33.714 10-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο πυρροθριξ: #33.715 10-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα εσυ εισαι η Γιουλη Queen!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.716 11-12-08 08:51 Καλημερα! Ωραιος Χειμωνιατικος καιρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Αντα έγραψε: #33.717 11-12-08 09:22 Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.718 11-12-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και τα χνουδωτα στην αγκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #33.719 11-12-08 10:35 Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Αντα έγραψε: #33.720 11-12-08 10:36 Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1684 1685 1686 1687 1688 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαρη Γιουλη,λιγο ελειψα κι αμεσως να κοροιδεψεις;Δεν ξερω για τα Βιρμανακια η ειδημονας... Δαναη σου βγαινει κι εσενα το δασκαλιστικο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:20 Ο πυρροθριξ: #33.703 10-12-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη Γιουλη,λιγο ελειψα κι αμεσως να κοροιδεψεις;Δεν ξερω για τα Βιρμανακια η ειδημονας... Δαναη σου βγαινει κι εσενα το δασκαλιστικο ε; Click για ανάπτυξη... φαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:21 Η bunny έγραψε: #33.704 10-12-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι φροντισε μονο να ειναι το καπελο της μαγισσας για να χωραει το καημενο!! για να μαθετε πρεπει να διαβαζετε και λιγο!!!ο δασκαλος δεν θα ανοιξει το κεφαλι σας να τα βαλει μεσα!!!κριμα δεν ειναι να χαλατε χρημα και ΚΥΡΙΩΣ ΧΡΟΝΟ και να μην μαθαινετε τιποτα?η ταπεινη μου αποψη... ναι τα εχω κατεβασει αυτα.Δεν ξερω αν εχω παρει και ιο παντως σιγουρα ο υπολογιστης μου θελει φορματ. Click για ανάπτυξη... Καλέ,γιατί με μαλώνει τώρα! Λίγο πλάκα είπα να κάνω κι αμέσως! Καλέ η διευθήντρια καθηγήτρια θέλει να με κάνει!(Αν και μεταξύ μας δε θέλω γιατί βλέπω τι τραβάνε και δε μου αρέσει σαν ιδέα!) Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη Γιουλη,λιγο ελειψα κι αμεσως να κοροιδεψεις;Δεν ξερω για τα Βιρμανακια η ειδημονας... Δαναη σου βγαινει κι εσενα το δασκαλιστικο ε; Click για ανάπτυξη... Καλέ ηραμίστε την! Έπαθε καθηγητική κρίση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:23 Η bunny έγραψε: #33.705 10-12-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φαινεται? Click για ανάπτυξη... Πολύ! Πες κανένα αστείο,γιατί μου χαλάει τη διάθεση αυτό το στυλ!(το 'χω μάθει κι απέξω! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:27 Η bunny έγραψε: #33.706 10-12-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Click για ανάπτυξη... Sex bomb,sex bomb!You're my sex bomb... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η bunny έγραψε: #33.707 10-12-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Click για ανάπτυξη... O κύριος από 'δω,μας βγάζει το καπέλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:32 Ο πυρροθριξ: #33.708 10-12-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ! Πες κανένα αστείο,γιατί μου χαλάει τη διάθεση αυτό το στυλ!(το 'χω μάθει κι απέξω! ) Click για ανάπτυξη... sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:34 Ο πυρροθριξ: #33.709 10-12-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: (Αν και μεταξύ μας δε θέλω γιατί βλέπω τι τραβάνε και δε μου αρέσει σαν ιδέα!) Καλέ ηραμίστε την! Έπαθε καθηγητική κρίση!!! Click για ανάπτυξη... εννοεις τι τραβανε οι καθηγητες? τις συμβουλες μου τις παιρνεις ως κριση?λυπαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η bunny έγραψε: #33.710 10-12-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει,έχω εγώ! Ακριβώς πάνω από το μήνυμά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #33.711 10-12-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εννοεις τι τραβανε οι καθηγητες? τις συμβουλες μου τις παιρνεις ως κριση?λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:54 Η elvenstar: #33.712 10-12-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ καλό!! Και να τους πεις ότι είσαι αρχάρια κ αντι για κουνέλια βγάζεις γάτες. ποιος θα σε παρεξηγήσει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.713 10-12-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Click για ανάπτυξη... Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... ελα βρε κοριτσια...χαλαρωστε...κι εγω για πλακα το εξελαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Ο πυρροθριξ: #33.714 10-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο πυρροθριξ: #33.715 10-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα εσυ εισαι η Γιουλη Queen!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.716 11-12-08 08:51 Καλημερα! Ωραιος Χειμωνιατικος καιρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Αντα έγραψε: #33.717 11-12-08 09:22 Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.718 11-12-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και τα χνουδωτα στην αγκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #33.719 11-12-08 10:35 Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Αντα έγραψε: #33.720 11-12-08 10:36 Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1684 1685 1686 1687 1688 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη Γιουλη,λιγο ελειψα κι αμεσως να κοροιδεψεις;Δεν ξερω για τα Βιρμανακια η ειδημονας... Δαναη σου βγαινει κι εσενα το δασκαλιστικο ε; Click για ανάπτυξη... φαινεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:21 Η bunny έγραψε: #33.704 10-12-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι φροντισε μονο να ειναι το καπελο της μαγισσας για να χωραει το καημενο!! για να μαθετε πρεπει να διαβαζετε και λιγο!!!ο δασκαλος δεν θα ανοιξει το κεφαλι σας να τα βαλει μεσα!!!κριμα δεν ειναι να χαλατε χρημα και ΚΥΡΙΩΣ ΧΡΟΝΟ και να μην μαθαινετε τιποτα?η ταπεινη μου αποψη... ναι τα εχω κατεβασει αυτα.Δεν ξερω αν εχω παρει και ιο παντως σιγουρα ο υπολογιστης μου θελει φορματ. Click για ανάπτυξη... Καλέ,γιατί με μαλώνει τώρα! Λίγο πλάκα είπα να κάνω κι αμέσως! Καλέ η διευθήντρια καθηγήτρια θέλει να με κάνει!(Αν και μεταξύ μας δε θέλω γιατί βλέπω τι τραβάνε και δε μου αρέσει σαν ιδέα!) Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη Γιουλη,λιγο ελειψα κι αμεσως να κοροιδεψεις;Δεν ξερω για τα Βιρμανακια η ειδημονας... Δαναη σου βγαινει κι εσενα το δασκαλιστικο ε; Click για ανάπτυξη... Καλέ ηραμίστε την! Έπαθε καθηγητική κρίση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:23 Η bunny έγραψε: #33.705 10-12-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φαινεται? Click για ανάπτυξη... Πολύ! Πες κανένα αστείο,γιατί μου χαλάει τη διάθεση αυτό το στυλ!(το 'χω μάθει κι απέξω! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:27 Η bunny έγραψε: #33.706 10-12-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Click για ανάπτυξη... Sex bomb,sex bomb!You're my sex bomb... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η bunny έγραψε: #33.707 10-12-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Click για ανάπτυξη... O κύριος από 'δω,μας βγάζει το καπέλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:32 Ο πυρροθριξ: #33.708 10-12-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ! Πες κανένα αστείο,γιατί μου χαλάει τη διάθεση αυτό το στυλ!(το 'χω μάθει κι απέξω! ) Click για ανάπτυξη... sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:34 Ο πυρροθριξ: #33.709 10-12-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: (Αν και μεταξύ μας δε θέλω γιατί βλέπω τι τραβάνε και δε μου αρέσει σαν ιδέα!) Καλέ ηραμίστε την! Έπαθε καθηγητική κρίση!!! Click για ανάπτυξη... εννοεις τι τραβανε οι καθηγητες? τις συμβουλες μου τις παιρνεις ως κριση?λυπαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η bunny έγραψε: #33.710 10-12-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει,έχω εγώ! Ακριβώς πάνω από το μήνυμά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #33.711 10-12-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εννοεις τι τραβανε οι καθηγητες? τις συμβουλες μου τις παιρνεις ως κριση?λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:54 Η elvenstar: #33.712 10-12-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ καλό!! Και να τους πεις ότι είσαι αρχάρια κ αντι για κουνέλια βγάζεις γάτες. ποιος θα σε παρεξηγήσει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.713 10-12-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Click για ανάπτυξη... Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... ελα βρε κοριτσια...χαλαρωστε...κι εγω για πλακα το εξελαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Ο πυρροθριξ: #33.714 10-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο πυρροθριξ: #33.715 10-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα εσυ εισαι η Γιουλη Queen!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.716 11-12-08 08:51 Καλημερα! Ωραιος Χειμωνιατικος καιρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Αντα έγραψε: #33.717 11-12-08 09:22 Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.718 11-12-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και τα χνουδωτα στην αγκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #33.719 11-12-08 10:35 Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Αντα έγραψε: #33.720 11-12-08 10:36 Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1684 1685 1686 1687 1688 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι φροντισε μονο να ειναι το καπελο της μαγισσας για να χωραει το καημενο!! για να μαθετε πρεπει να διαβαζετε και λιγο!!!ο δασκαλος δεν θα ανοιξει το κεφαλι σας να τα βαλει μεσα!!!κριμα δεν ειναι να χαλατε χρημα και ΚΥΡΙΩΣ ΧΡΟΝΟ και να μην μαθαινετε τιποτα?η ταπεινη μου αποψη... ναι τα εχω κατεβασει αυτα.Δεν ξερω αν εχω παρει και ιο παντως σιγουρα ο υπολογιστης μου θελει φορματ. Click για ανάπτυξη... Καλέ,γιατί με μαλώνει τώρα! Λίγο πλάκα είπα να κάνω κι αμέσως! Καλέ η διευθήντρια καθηγήτρια θέλει να με κάνει!(Αν και μεταξύ μας δε θέλω γιατί βλέπω τι τραβάνε και δε μου αρέσει σαν ιδέα!) Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μαρη Γιουλη,λιγο ελειψα κι αμεσως να κοροιδεψεις;Δεν ξερω για τα Βιρμανακια η ειδημονας... Δαναη σου βγαινει κι εσενα το δασκαλιστικο ε; Click για ανάπτυξη... Καλέ ηραμίστε την! Έπαθε καθηγητική κρίση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:23 Η bunny έγραψε: #33.705 10-12-08 20:23 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φαινεται? Click για ανάπτυξη... Πολύ! Πες κανένα αστείο,γιατί μου χαλάει τη διάθεση αυτό το στυλ!(το 'χω μάθει κι απέξω! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:27 Η bunny έγραψε: #33.706 10-12-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Click για ανάπτυξη... Sex bomb,sex bomb!You're my sex bomb... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η bunny έγραψε: #33.707 10-12-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Click για ανάπτυξη... O κύριος από 'δω,μας βγάζει το καπέλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:32 Ο πυρροθριξ: #33.708 10-12-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ! Πες κανένα αστείο,γιατί μου χαλάει τη διάθεση αυτό το στυλ!(το 'χω μάθει κι απέξω! ) Click για ανάπτυξη... sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:34 Ο πυρροθριξ: #33.709 10-12-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: (Αν και μεταξύ μας δε θέλω γιατί βλέπω τι τραβάνε και δε μου αρέσει σαν ιδέα!) Καλέ ηραμίστε την! Έπαθε καθηγητική κρίση!!! Click για ανάπτυξη... εννοεις τι τραβανε οι καθηγητες? τις συμβουλες μου τις παιρνεις ως κριση?λυπαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η bunny έγραψε: #33.710 10-12-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει,έχω εγώ! Ακριβώς πάνω από το μήνυμά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #33.711 10-12-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εννοεις τι τραβανε οι καθηγητες? τις συμβουλες μου τις παιρνεις ως κριση?λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:54 Η elvenstar: #33.712 10-12-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ καλό!! Και να τους πεις ότι είσαι αρχάρια κ αντι για κουνέλια βγάζεις γάτες. ποιος θα σε παρεξηγήσει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.713 10-12-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Click για ανάπτυξη... Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... ελα βρε κοριτσια...χαλαρωστε...κι εγω για πλακα το εξελαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Ο πυρροθριξ: #33.714 10-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο πυρροθριξ: #33.715 10-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα εσυ εισαι η Γιουλη Queen!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.716 11-12-08 08:51 Καλημερα! Ωραιος Χειμωνιατικος καιρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Αντα έγραψε: #33.717 11-12-08 09:22 Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.718 11-12-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και τα χνουδωτα στην αγκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #33.719 11-12-08 10:35 Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Αντα έγραψε: #33.720 11-12-08 10:36 Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1684 1685 1686 1687 1688 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φαινεται? Click για ανάπτυξη... Πολύ! Πες κανένα αστείο,γιατί μου χαλάει τη διάθεση αυτό το στυλ!(το 'χω μάθει κι απέξω! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:27 Η bunny έγραψε: #33.706 10-12-08 20:27 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Click για ανάπτυξη... Sex bomb,sex bomb!You're my sex bomb... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η bunny έγραψε: #33.707 10-12-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Click για ανάπτυξη... O κύριος από 'δω,μας βγάζει το καπέλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:32 Ο πυρροθριξ: #33.708 10-12-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ! Πες κανένα αστείο,γιατί μου χαλάει τη διάθεση αυτό το στυλ!(το 'χω μάθει κι απέξω! ) Click για ανάπτυξη... sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:34 Ο πυρροθριξ: #33.709 10-12-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: (Αν και μεταξύ μας δε θέλω γιατί βλέπω τι τραβάνε και δε μου αρέσει σαν ιδέα!) Καλέ ηραμίστε την! Έπαθε καθηγητική κρίση!!! Click για ανάπτυξη... εννοεις τι τραβανε οι καθηγητες? τις συμβουλες μου τις παιρνεις ως κριση?λυπαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η bunny έγραψε: #33.710 10-12-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει,έχω εγώ! Ακριβώς πάνω από το μήνυμά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #33.711 10-12-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εννοεις τι τραβανε οι καθηγητες? τις συμβουλες μου τις παιρνεις ως κριση?λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:54 Η elvenstar: #33.712 10-12-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ καλό!! Και να τους πεις ότι είσαι αρχάρια κ αντι για κουνέλια βγάζεις γάτες. ποιος θα σε παρεξηγήσει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.713 10-12-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Click για ανάπτυξη... Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... ελα βρε κοριτσια...χαλαρωστε...κι εγω για πλακα το εξελαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Ο πυρροθριξ: #33.714 10-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο πυρροθριξ: #33.715 10-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα εσυ εισαι η Γιουλη Queen!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.716 11-12-08 08:51 Καλημερα! Ωραιος Χειμωνιατικος καιρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Αντα έγραψε: #33.717 11-12-08 09:22 Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.718 11-12-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και τα χνουδωτα στην αγκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #33.719 11-12-08 10:35 Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Αντα έγραψε: #33.720 11-12-08 10:36 Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1684 1685 1686 1687 1688 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Click για ανάπτυξη... Sex bomb,sex bomb!You're my sex bomb... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η bunny έγραψε: #33.707 10-12-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Click για ανάπτυξη... O κύριος από 'δω,μας βγάζει το καπέλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:32 Ο πυρροθριξ: #33.708 10-12-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ! Πες κανένα αστείο,γιατί μου χαλάει τη διάθεση αυτό το στυλ!(το 'χω μάθει κι απέξω! ) Click για ανάπτυξη... sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:34 Ο πυρροθριξ: #33.709 10-12-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: (Αν και μεταξύ μας δε θέλω γιατί βλέπω τι τραβάνε και δε μου αρέσει σαν ιδέα!) Καλέ ηραμίστε την! Έπαθε καθηγητική κρίση!!! Click για ανάπτυξη... εννοεις τι τραβανε οι καθηγητες? τις συμβουλες μου τις παιρνεις ως κριση?λυπαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η bunny έγραψε: #33.710 10-12-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει,έχω εγώ! Ακριβώς πάνω από το μήνυμά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #33.711 10-12-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εννοεις τι τραβανε οι καθηγητες? τις συμβουλες μου τις παιρνεις ως κριση?λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:54 Η elvenstar: #33.712 10-12-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ καλό!! Και να τους πεις ότι είσαι αρχάρια κ αντι για κουνέλια βγάζεις γάτες. ποιος θα σε παρεξηγήσει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.713 10-12-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Click για ανάπτυξη... Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... ελα βρε κοριτσια...χαλαρωστε...κι εγω για πλακα το εξελαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Ο πυρροθριξ: #33.714 10-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο πυρροθριξ: #33.715 10-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα εσυ εισαι η Γιουλη Queen!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.716 11-12-08 08:51 Καλημερα! Ωραιος Χειμωνιατικος καιρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Αντα έγραψε: #33.717 11-12-08 09:22 Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.718 11-12-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και τα χνουδωτα στην αγκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #33.719 11-12-08 10:35 Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Αντα έγραψε: #33.720 11-12-08 10:36 Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1684 1685 1686 1687 1688 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Click για ανάπτυξη... O κύριος από 'δω,μας βγάζει το καπέλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:32 Ο πυρροθριξ: #33.708 10-12-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ! Πες κανένα αστείο,γιατί μου χαλάει τη διάθεση αυτό το στυλ!(το 'χω μάθει κι απέξω! ) Click για ανάπτυξη... sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:34 Ο πυρροθριξ: #33.709 10-12-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: (Αν και μεταξύ μας δε θέλω γιατί βλέπω τι τραβάνε και δε μου αρέσει σαν ιδέα!) Καλέ ηραμίστε την! Έπαθε καθηγητική κρίση!!! Click για ανάπτυξη... εννοεις τι τραβανε οι καθηγητες? τις συμβουλες μου τις παιρνεις ως κριση?λυπαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η bunny έγραψε: #33.710 10-12-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει,έχω εγώ! Ακριβώς πάνω από το μήνυμά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #33.711 10-12-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εννοεις τι τραβανε οι καθηγητες? τις συμβουλες μου τις παιρνεις ως κριση?λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:54 Η elvenstar: #33.712 10-12-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ καλό!! Και να τους πεις ότι είσαι αρχάρια κ αντι για κουνέλια βγάζεις γάτες. ποιος θα σε παρεξηγήσει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.713 10-12-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Click για ανάπτυξη... Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... ελα βρε κοριτσια...χαλαρωστε...κι εγω για πλακα το εξελαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Ο πυρροθριξ: #33.714 10-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο πυρροθριξ: #33.715 10-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα εσυ εισαι η Γιουλη Queen!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.716 11-12-08 08:51 Καλημερα! Ωραιος Χειμωνιατικος καιρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Αντα έγραψε: #33.717 11-12-08 09:22 Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.718 11-12-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και τα χνουδωτα στην αγκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #33.719 11-12-08 10:35 Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Αντα έγραψε: #33.720 11-12-08 10:36 Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1684 1685 1686 1687 1688 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πολύ! Πες κανένα αστείο,γιατί μου χαλάει τη διάθεση αυτό το στυλ!(το 'χω μάθει κι απέξω! ) Click για ανάπτυξη... sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:34 Ο πυρροθριξ: #33.709 10-12-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: (Αν και μεταξύ μας δε θέλω γιατί βλέπω τι τραβάνε και δε μου αρέσει σαν ιδέα!) Καλέ ηραμίστε την! Έπαθε καθηγητική κρίση!!! Click για ανάπτυξη... εννοεις τι τραβανε οι καθηγητες? τις συμβουλες μου τις παιρνεις ως κριση?λυπαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η bunny έγραψε: #33.710 10-12-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει,έχω εγώ! Ακριβώς πάνω από το μήνυμά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #33.711 10-12-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εννοεις τι τραβανε οι καθηγητες? τις συμβουλες μου τις παιρνεις ως κριση?λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:54 Η elvenstar: #33.712 10-12-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ καλό!! Και να τους πεις ότι είσαι αρχάρια κ αντι για κουνέλια βγάζεις γάτες. ποιος θα σε παρεξηγήσει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.713 10-12-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Click για ανάπτυξη... Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... ελα βρε κοριτσια...χαλαρωστε...κι εγω για πλακα το εξελαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Ο πυρροθριξ: #33.714 10-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο πυρροθριξ: #33.715 10-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα εσυ εισαι η Γιουλη Queen!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.716 11-12-08 08:51 Καλημερα! Ωραιος Χειμωνιατικος καιρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Αντα έγραψε: #33.717 11-12-08 09:22 Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.718 11-12-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και τα χνουδωτα στην αγκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #33.719 11-12-08 10:35 Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Αντα έγραψε: #33.720 11-12-08 10:36 Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1684 1685 1686 1687 1688 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: (Αν και μεταξύ μας δε θέλω γιατί βλέπω τι τραβάνε και δε μου αρέσει σαν ιδέα!) Καλέ ηραμίστε την! Έπαθε καθηγητική κρίση!!! Click για ανάπτυξη... εννοεις τι τραβανε οι καθηγητες? τις συμβουλες μου τις παιρνεις ως κριση?λυπαμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:35 Η bunny έγραψε: #33.710 10-12-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει,έχω εγώ! Ακριβώς πάνω από το μήνυμά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #33.711 10-12-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εννοεις τι τραβανε οι καθηγητες? τις συμβουλες μου τις παιρνεις ως κριση?λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:54 Η elvenstar: #33.712 10-12-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ καλό!! Και να τους πεις ότι είσαι αρχάρια κ αντι για κουνέλια βγάζεις γάτες. ποιος θα σε παρεξηγήσει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.713 10-12-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Click για ανάπτυξη... Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... ελα βρε κοριτσια...χαλαρωστε...κι εγω για πλακα το εξελαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Ο πυρροθριξ: #33.714 10-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο πυρροθριξ: #33.715 10-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα εσυ εισαι η Γιουλη Queen!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.716 11-12-08 08:51 Καλημερα! Ωραιος Χειμωνιατικος καιρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Αντα έγραψε: #33.717 11-12-08 09:22 Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.718 11-12-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και τα χνουδωτα στην αγκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #33.719 11-12-08 10:35 Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Αντα έγραψε: #33.720 11-12-08 10:36 Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1684 1685 1686 1687 1688 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει,έχω εγώ! Ακριβώς πάνω από το μήνυμά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:41 Η bunny έγραψε: #33.711 10-12-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εννοεις τι τραβανε οι καθηγητες? τις συμβουλες μου τις παιρνεις ως κριση?λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:54 Η elvenstar: #33.712 10-12-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ καλό!! Και να τους πεις ότι είσαι αρχάρια κ αντι για κουνέλια βγάζεις γάτες. ποιος θα σε παρεξηγήσει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.713 10-12-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Click για ανάπτυξη... Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... ελα βρε κοριτσια...χαλαρωστε...κι εγω για πλακα το εξελαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Ο πυρροθριξ: #33.714 10-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο πυρροθριξ: #33.715 10-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα εσυ εισαι η Γιουλη Queen!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.716 11-12-08 08:51 Καλημερα! Ωραιος Χειμωνιατικος καιρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Αντα έγραψε: #33.717 11-12-08 09:22 Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.718 11-12-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και τα χνουδωτα στην αγκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #33.719 11-12-08 10:35 Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Αντα έγραψε: #33.720 11-12-08 10:36 Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1684 1685 1686 1687 1688 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εννοεις τι τραβανε οι καθηγητες? τις συμβουλες μου τις παιρνεις ως κριση?λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:54 Η elvenstar: #33.712 10-12-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ καλό!! Και να τους πεις ότι είσαι αρχάρια κ αντι για κουνέλια βγάζεις γάτες. ποιος θα σε παρεξηγήσει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.713 10-12-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Click για ανάπτυξη... Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... ελα βρε κοριτσια...χαλαρωστε...κι εγω για πλακα το εξελαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Ο πυρροθριξ: #33.714 10-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο πυρροθριξ: #33.715 10-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα εσυ εισαι η Γιουλη Queen!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.716 11-12-08 08:51 Καλημερα! Ωραιος Χειμωνιατικος καιρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Αντα έγραψε: #33.717 11-12-08 09:22 Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.718 11-12-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και τα χνουδωτα στην αγκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #33.719 11-12-08 10:35 Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Αντα έγραψε: #33.720 11-12-08 10:36 Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1684 1685 1686 1687 1688 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι πολύ καλό!! Και να τους πεις ότι είσαι αρχάρια κ αντι για κουνέλια βγάζεις γάτες. ποιος θα σε παρεξηγήσει ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.713 10-12-08 21:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Click για ανάπτυξη... Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... ελα βρε κοριτσια...χαλαρωστε...κι εγω για πλακα το εξελαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Ο πυρροθριξ: #33.714 10-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο πυρροθριξ: #33.715 10-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα εσυ εισαι η Γιουλη Queen!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.716 11-12-08 08:51 Καλημερα! Ωραιος Χειμωνιατικος καιρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Αντα έγραψε: #33.717 11-12-08 09:22 Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.718 11-12-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και τα χνουδωτα στην αγκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #33.719 11-12-08 10:35 Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Αντα έγραψε: #33.720 11-12-08 10:36 Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1684 1685 1686 1687 1688 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Click για ανάπτυξη... Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: sorry μικρη μου αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ακους οσο και αν σου χαλανε την διαθεση!στη ζωη υπαρχει και η πλακα και ο χαβαλες αλλα υπαρχουν και τα πιο σοβαρα πραγματα.Αστειο προχειρο δεν εχω!!λυπαμαι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... ελα βρε κοριτσια...χαλαρωστε...κι εγω για πλακα το εξελαβα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Ο πυρροθριξ: #33.714 10-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο πυρροθριξ: #33.715 10-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα εσυ εισαι η Γιουλη Queen!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.716 11-12-08 08:51 Καλημερα! Ωραιος Χειμωνιατικος καιρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Αντα έγραψε: #33.717 11-12-08 09:22 Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.718 11-12-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και τα χνουδωτα στην αγκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #33.719 11-12-08 10:35 Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Αντα έγραψε: #33.720 11-12-08 10:36 Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1684 1685 1686 1687 1688 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Άντε πάλι! Δεν το λέω για κακό! Πλάκα κάνω... Έτσι κι αλλιώς,εγώ μπαίνω εδώ για να χαλαρώσω λίγο. Δε χρειάζεται να μου θυμίζεις αυτά που ακούω καθημερινά! Ξέρω ότι μπορείς να λες πιο ευχάριστα πράγματα και το πιστεύω! Εξάλλου δεν υπήρξες ποτέ παιδί; Και λέω να το κλείσουμε το θέμα...(αν θέλεις...) Click για ανάπτυξη... οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Ο πυρροθριξ: #33.715 10-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα εσυ εισαι η Γιουλη Queen!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.716 11-12-08 08:51 Καλημερα! Ωραιος Χειμωνιατικος καιρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Αντα έγραψε: #33.717 11-12-08 09:22 Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.718 11-12-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και τα χνουδωτα στην αγκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #33.719 11-12-08 10:35 Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Αντα έγραψε: #33.720 11-12-08 10:36 Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1684 1685 1686 1687 1688 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...ενας ειναι στο forum και 4,000 οι υποψηφιες νυφες... Click για ανάπτυξη... ναι αλλα εσυ εισαι η Γιουλη Queen!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.716 11-12-08 08:51 Καλημερα! Ωραιος Χειμωνιατικος καιρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Αντα έγραψε: #33.717 11-12-08 09:22 Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.718 11-12-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και τα χνουδωτα στην αγκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #33.719 11-12-08 10:35 Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Αντα έγραψε: #33.720 11-12-08 10:36 Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1684 1685 1686 1687 1688 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα! Ωραιος Χειμωνιατικος καιρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:22 Η Αντα έγραψε: #33.717 11-12-08 09:22 Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.718 11-12-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και τα χνουδωτα στην αγκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #33.719 11-12-08 10:35 Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Αντα έγραψε: #33.720 11-12-08 10:36 Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1684 1685 1686 1687 1688 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.718 11-12-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και τα χνουδωτα στην αγκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #33.719 11-12-08 10:35 Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Αντα έγραψε: #33.720 11-12-08 10:36 Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1684 1685 1686 1687 1688 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!!! κανει κρυο ..καιρος για δυο!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και τα χνουδωτα στην αγκαλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η moukelis έγραψε: #33.719 11-12-08 10:35 Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Αντα έγραψε: #33.720 11-12-08 10:36 Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1684 1685 1686 1687 1688 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1686 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:36 Η Αντα έγραψε: #33.720 11-12-08 10:36 Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.