Birman-maniacs

Αααα...:/:
Δεν ωφείλουν όμως να είναι σωστοί;:hmm::/:
Ποιο οφειλουν να΄ναι σωστοι και γιατι?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!!!!!!!!! τι κανετε? Χτες μας ''κανονισαν '' την αδεια - βεβαια πολυ δημοκρατικα :( αλλα δεν με χαλαει καθολου που θα καθησω απο τις 20 μεχρι τις 28 και απο 31 μεχρι 5 !!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!!!!!!!!! τι κανετε? Χτες μας ''κανονισαν '' την αδεια - βεβαια πολυ δημοκρατικα :( αλλα δεν με χαλαει καθολου που θα καθησω απο τις 20 μεχρι τις 28 και απο 31 μεχρι 5 !!!!!!!!!!!
Αυτο ειναι τέλειο!! :up:
Και 6 ειναι αργια! ;):up:
(τις ιδιες μέρες καθομαστε;))

Πως περάσατε χθες?
Σαρωσατε την αγορά?:P

Καλημερα κοριτσια!
Επιτελους ΒΡΕΧΕΙ!Σημερα τα γατονια ηταν πολυ πολυ καλα και κανεις δεν νιαουρισε εξω απο την πορτα το πρωι,τα βρηκα να κοιμουνται αγκαλιτσα στο κρεβατακι τους,οποτε τους εδωσα κονσερβακι.Τι κανετε;

Καλημέρα:D.
Παρόλη τη βροχερή μέρα και το τρέξιμο που έχω και σήμερα στη δουλειά, έχω ΦΟΒΕΡΗ διάθεση και ενεργητικότητα. Κρατάει από χτές.
Γιούλη σε ευχαριστώ για το ωραίο βραδάκι. Φεύγοντας χτες από τη δουλειά ένοιωθα σαν ελέφαντας:redface: από την κούραση και όμως μετά το σπίτι σου, γύρισα στο δικό μου σαν πουλάκι (σπουργιτάκι έτσι; όχι στρουθοκάμηλος).
Τέλεια τα γατούνια σου, το ένα καλύτερο από το άλλο, πραγματικά από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφα από ότι στις φωτογραφίες. Το χρώμα του Μορφέα είναι τέλειο από κοντά (πραγματικά αν ποτέ πάρω Βιρμανάκι είμαι σίγουρη ότι θέλω Μορφεάκι). Όχι ότι τα άλλα δεν είναι φανταστικά αλλά μια αδυναμία στο χρωματάκι του την έχω. (Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε;)
Η Σεμέλη τέλεια ματάκια και ΤΟ γατί για χαδάκια. Η Καλυψούλα τι να πω το βλέμμα της φοβερό, αν και δεν ήθελε πολλά πολλά μαζί μου ένοιωθα ότι είναι πάρα πολύ καλή γατούλα, που σίγουρα αν σε εμπιστευτεί μπορεί να σου δώσει πολλά.
Και εσύ φυσικά φοβερά θετικός άνθρωπος.
Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι τα ζωάκια σου και όσους αγαπάς.
Ναι ξέρω σας ζάλισα με έχει πιάσει πολυλογία. Ευτυχώς λόγω φόρτου εργασίας σήμερα δε θα σας πρήξω για πολύ.

Αυτο ειναι τέλειο!! :up:
Και 6 ειναι αργια! ;):up:
(τις ιδιες μέρες καθομαστε;))
Α ναι? δεν θυμαμαι αν μας την δινουν αυτη την μερα..:hmm:

Καλα ο Αλφι ειναι ανεκδιηγητος...εβρεχε ολη νυχτα ετσι? ε λοιπον σημερα το πρωι ηθελε να βγει στο μπαλκονι, βρε καλο βρε χρυσο μου βρεχει...τιποτα αυτος, ανοιγω τη μπαλκονοπορτα και βλεπω οτι στραβομουτσουνιαζει. Φευγω εντωμεταξυ. Γυριζω μετα απο 2 λεπτα και που νομιζετε οτι τον βρισκω? στο μπαλκονι ξαπλωμενος μες τα νερα....:confused:

Καλημερα κοριτσια!
Επιτελους ΒΡΕΧΕΙ!Σημερα τα γατονια ηταν πολυ πολυ καλα και κανεις δεν νιαουρισε εξω απο την πορτα το πρωι,τα βρηκα να κοιμουνται αγκαλιτσα στο κρεβατακι τους,οποτε τους εδωσα κονσερβακι.Τι κανετε;
Τέλεια!:up: Χουχουλιαζουν κι αυτα σας εμάς οταν βρέχει:P
Καλημέρα:D.
Παρόλη τη βροχερή μέρα και το τρέξιμο που έχω και σήμερα στη δουλειά, έχω ΦΟΒΕΡΗ διάθεση και ενεργητικότητα. Κρατάει από χτές.
Γιούλη σε ευχαριστώ για το ωραίο βραδάκι. Φεύγοντας χτες από τη δουλειά ένοιωθα σαν ελέφαντας:redface: από την κούραση και όμως μετά το σπίτι σου, γύρισα στο δικό μου σαν πουλάκι (σπουργιτάκι έτσι; όχι στρουθοκάμηλος).
Τέλεια τα γατούνια σου, το ένα καλύτερο από το άλλο, πραγματικά από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφα από ότι στις φωτογραφίες. Το χρώμα του Μορφέα είναι τέλειο από κοντά (πραγματικά αν ποτέ πάρω Βιρμανάκι είμαι σίγουρη ότι θέλω Μορφεάκι). Όχι ότι τα άλλα δεν είναι φανταστικά αλλά μια αδυναμία στο χρωματάκι του την έχω. (Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε;)
Η Σεμέλη τέλεια ματάκια και ΤΟ γατί για χαδάκια. Η Καλυψούλα τι να πω το βλέμμα της φοβερό, αν και δεν ήθελε πολλά πολλά μαζί μου ένοιωθα ότι είναι πάρα πολύ καλή γατούλα, που σίγουρα αν σε εμπιστευτεί μπορεί να σου δώσει πολλά.
Και εσύ φυσικά φοβερά θετικός άνθρωπος.
Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι τα ζωάκια σου και όσους αγαπάς.
Ναι ξέρω σας ζάλισα με έχει πιάσει πολυλογία. Ευτυχώς λόγω φόρτου εργασίας σήμερα δε θα σας πρήξω για πολύ.
Να ξαναέλθεις οποτε θέλεις Νεκταρια μου! Χαρά μας και των γατιών μας με τοσα ωραια Δωράκια:up:
Η επομενη μας επισκεψη θα έχει λιλά χρωματα;):D
Α ναι? δεν θυμαμαι αν μας την δινουν αυτη την μερα..:hmm:
ειναι επισημη αργια! Των φώτων!! ;):)
Καλα ο Αλφι ειναι ανεκδιηγητος...εβρεχε ολη νυχτα ετσι? ε λοιπον σημερα το πρωι ηθελε να βγει στο μπαλκονι, βρε καλο βρε χρυσο μου βρεχει...τιποτα αυτος, ανοιγω τη μπαλκονοπορτα και βλεπω οτι στραβομουτσουνιαζει. Φευγω εντωμεταξυ. Γυριζω μετα απο 2 λεπτα και που νομιζετε οτι τον βρισκω? στο μπαλκονι ξαπλωμενος μες τα νερα....:confused:
α...τον άτιμο:lol:εμένα ενοχλουνται οταν βρέχονται...προσεξε μη σου κρυώσει ο μπουχέσας:lol:

Ασε την επισημη αργια...εμεις δουλευουμε κανονικα...:(

Θα'θελα να'ξερα δεν ενοχλειται που βρεχεται ο ποπος του? :confused: Τον αρπαξα - με παραπονο βεβαια μπηκε μεσα γιατι δεν ηθελε να ερθει - και τον σκουπησα.:lol:

Για να σου πω την αληθεια...δεν κλεινουν ολες οι εταιρειες, πιο πολυ σχολεια και δημοσιες υπηρεσιες. Εχει να κανει με τη πνευματικη εργασια, και ως γνωστον εμεις δουλευουμε με τα ποδια και οχι με το μυαλο!! :lol:αστο μην το ψαχνεις τι και πως!! :cool:

Καλημέρα ...!!!

Για να σου πω την αληθεια...δεν κλεινουν ολες οι εταιρειες, πιο πολυ σχολεια και δημοσιες υπηρεσιες. Εχει να κανει με τη πνευματικη εργασια, και ως γνωστον εμεις δουλευουμε με τα ποδια και οχι με το μυαλο!! :lol:αστο μην το ψαχνεις τι και πως!! :cool:
σοβαρα? κι εγώ νομιζα οτι ειναι τα πάντα κλειστά...:/:
Καλημέρα ...!!!
καλημέρα! Εισαι καλυτερα αδελφούλα?:)

Καλησπέρα.

Καλύτερα? Τι καλύτερα? Τι έχει η αδερφή μας?

καλημέρα! Εισαι καλυτερα αδελφούλα?:)
Καλύτεερα είμαι..είμαι όμω ακόμα έτσι..για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα...ο Χρήστος????όλα καλά ε???

Εσύ αδερφούλα μου ???ΟΛΑ ΚΑΛΑ???????

Καλησπέρα.

Καλύτερα? Τι καλύτερα? Τι έχει η αδερφή μας?
Ποναει ψυχικά θένια μου...με αυτά που βλέπει...πνίγομαι και θα εκραγώ σε λίγο!:mad:

Μάλιστα....είσαι ευαίσθητο. Υπομονή κορίτσι μου υπομονή. Μόνο αυτό έχω να πω.

Μάλιστα....είσαι ευαίσθητο. Υπομονή κορίτσι μου υπομονή. Μόνο αυτό έχω να πω.
Θένια μου εσύ όλα καλα???σε "ακούω" περιεργα αυτές τις μέρες!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back