Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:45 Η Αντα έγραψε: #34.041 17-12-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα πηρες γατοδεντρο με 250 ευρω?και κλαιγεσαι για χρήματα?ποσο θα πανε τα μεταφορικά?καλα στελνουν εδω? Click για ανάπτυξη... ΠΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ?????????? α γιαυτο δεν βγαινεις απο το σπιτι, να βρεθουμε για καφε......καλα ειπα εγω οτι θα χρεωκοπησουμε εξαιτειας τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:45 Η Βάσια13859: #34.042 17-12-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αμαν μαρι...μ'εφαγες...260 σύνολο κάνει (με τη μεταφορα μεσα)...και ειναι μεγαλο... Click για ανάπτυξη... λίγα είναι?καλα στελνουν εδω?για βάλε το site να δω κι εγω τιποτα...ασε που δεν ειπες τιποτα μηπως περναμε μαζι κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.043 17-12-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και περιμένεις να κοιμουνται μόνο εκει?εμενα ουτε να το φτύσουν πλέον...στον καναπε στα κρεβάτια και στα χαλια κοιμούνται.. Click για ανάπτυξη... τους αρεσουν οι θηκούλες των γατοδεντρων...ολο εκει ειναι...αλλα έχω μονο αυτο που ειναι έξω και έχει 2 θήκες...ήθελα και για μεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η Αντα έγραψε: #34.044 17-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και περιμένεις να κοιμουνται μόνο εκει?εμενα ουτε να το φτύσουν πλέον...στον καναπε στα κρεβάτια και στα χαλια κοιμούνται.. Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω παιρνω αλλο, θελω πραγματα για το σπιτι...ας βολευτουν - που αυτο κανουν- στα ηδη υπαρχοντα επιπλα του σπιτιου!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η Βάσια13859: #34.045 17-12-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΠΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ?????????? α γιαυτο δεν βγαινεις απο το σπιτι, να βρεθουμε για καφε......καλα ειπα εγω οτι θα χρεωκοπησουμε εξαιτειας τους Click για ανάπτυξη... αστα Αντα μου, αστα...το αλλο το καλυμμα που ήταν πανακριβο το εκανε ο Ιωνας του αλατιου...τωρα θα το βγάζω μόνο με κόσμο...θα καθονται στο καινουριο το φθηνο...ασε που το εκανε και το καινουριο τρυπητο..νυχι νυχι το παει...και μαλιστα το τραβάει κάτω και κρυβεται μέσα και βγάζει τα νυχια του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.046 17-12-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λίγα είναι?καλα στελνουν εδω?για βάλε το site να δω κι εγω τιποτα...ασε που δεν ειπες τιποτα μηπως περναμε μαζι κατι... Click για ανάπτυξη... Βρε Βασια...δεν σου ειπα οτι θα το παρω στο e mail???? Σου έβαλα και το site....να δεις...και μου ειπες οτι ειναι πανακριβο?? https://shop.petfun.de/en/kratzbaeume/grosse-kratzbaeume Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Βάσια13859: #34.047 17-12-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Βασια...δεν σου ειπα οτι θα το παρω στο e mail???? Σου έβαλα και το site....να δεις...και μου ειπες οτι ειναι πανακριβο?? https://shop.petfun.de/en/kratzbaeume/grosse-kratzbaeume Click για ανάπτυξη... μας το ειπες μαλιστα και στους Δελφους με τη Δαναη οτι το σκεφτοσουν, αλλα σου φαινοντουσαν πολλά...ετσι θυμάμαι εγω..καλα δεν υπάρχει πρόβλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #34.048 17-12-08 12:53 συγνωμη αλλα δεν βλέπω να στέλνουν Ελλάδα ή κάνω λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.049 17-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: συγνωμη αλλα δεν βλέπω να στέλνουν Ελλάδα ή κάνω λάθος? Click για ανάπτυξη... στελνουν τους έκανα γραμμα...και μου ειπαν οτι μπορουν να στειλουν με 60 ευρω μεταφορικα για το joy το γατοδεντρο που πηρα εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:55 Ο πυρροθριξ: #34.050 17-12-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λίγα είναι?καλα στελνουν εδω?για βάλε το site να δω κι εγω τιποτα...ασε που δεν ειπες τιποτα μηπως περναμε μαζι κατι... Click για ανάπτυξη... γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:56 Η Αντα έγραψε: #34.051 17-12-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα Αντα μου, αστα...το αλλο το καλυμμα που ήταν πανακριβο το εκανε ο Ιωνας του αλατιου...τωρα θα το βγάζω μόνο με κόσμο...θα καθονται στο καινουριο το φθηνο...ασε που το εκανε και το καινουριο τρυπητο..νυχι νυχι το παει...και μαλιστα το τραβάει κάτω και κρυβεται μέσα και βγάζει τα νυχια του.. Click για ανάπτυξη... Τα ιδια κανει και ο Αλφι...του αρεσει να παει κατω απο το καλυμμα και να κοιμαται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.052 17-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβα τα γατοδεντρα του...γι'αυτο δεν σας το ειπα σαν super ευκαιρια τρέξτε να προφτάσετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η katerina10: #34.053 17-12-08 13:04 Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:09 Ο πυρροθριξ: #34.054 17-12-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... Στην Βασια το ειπα αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:11 Ο πυρροθριξ: #34.055 17-12-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #34.056 17-12-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #34.057 17-12-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Click για ανάπτυξη... Μωρ' τι γατι είναι τούτο????Εμένα βγήκαν και τα δύο..ασε ασε ακούνε αλλά αν δεν τα επεξεργαστούν όλα, αυτό σημαίνει μυρωδιά,νυχια, δοντια όλα πάνω τους, δεν μπορούν παιδι μου..ασε ασε..Και ο Μάπας είναι κάπως ανήσυχος τελευταία μες στο παράπονο, μες στην γλκάδα δεν μπορεί μόνος του..Τι θα τον κάνω τον μαμοθρεφτάκια μου??? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι..αυτό συζητούσαμε με την συγκάτοικο χθες!!!Μπορεί να φύγω κάποια στιγμή αλλά μάλλον θα μείνω όλο το διάστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Ο πυρροθριξ: #34.058 17-12-08 13:37 τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η elvenstar: #34.059 17-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η staman2 έγραψε: #34.060 17-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη!! Απλά πανέμορφη! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι εχει μεσα η σακούλα? Click για ανάπτυξη... Ομορφιάααα μου!!! Αγάαααπη μου!!! Κουκλί Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μελανωρινος μου κοιμαται στο γατοδεντρο!!!δεν ειναι ωραια η ουρα μας? Click για ανάπτυξη... Ουρίτσα για ΄φιλημα και πωπός για ζουληγμα!!! Τέλειος Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαμα με επρηξες!!!θα δαγκωσωωωω Click για ανάπτυξη... Δανάη!! Τι μωρό είναι αυτό!! ΝΑ το χαίρεσαι [ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρι στο ειχα στειλει με e mail Nαι, γατοδεντρο...με θηκούλες υπνου...για μεσα στο σπιτι...να μην κοιμουνται στο καναπε... Click για ανάπτυξη... Καλά θα έιναι και.. πολύ γα@#$το που λενε κ τα παιδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1701 1702 1703 1704 1705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλα πηρες γατοδεντρο με 250 ευρω?και κλαιγεσαι για χρήματα?ποσο θα πανε τα μεταφορικά?καλα στελνουν εδω? Click για ανάπτυξη... ΠΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ?????????? α γιαυτο δεν βγαινεις απο το σπιτι, να βρεθουμε για καφε......καλα ειπα εγω οτι θα χρεωκοπησουμε εξαιτειας τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:45 Η Βάσια13859: #34.042 17-12-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αμαν μαρι...μ'εφαγες...260 σύνολο κάνει (με τη μεταφορα μεσα)...και ειναι μεγαλο... Click για ανάπτυξη... λίγα είναι?καλα στελνουν εδω?για βάλε το site να δω κι εγω τιποτα...ασε που δεν ειπες τιποτα μηπως περναμε μαζι κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.043 17-12-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και περιμένεις να κοιμουνται μόνο εκει?εμενα ουτε να το φτύσουν πλέον...στον καναπε στα κρεβάτια και στα χαλια κοιμούνται.. Click για ανάπτυξη... τους αρεσουν οι θηκούλες των γατοδεντρων...ολο εκει ειναι...αλλα έχω μονο αυτο που ειναι έξω και έχει 2 θήκες...ήθελα και για μεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η Αντα έγραψε: #34.044 17-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και περιμένεις να κοιμουνται μόνο εκει?εμενα ουτε να το φτύσουν πλέον...στον καναπε στα κρεβάτια και στα χαλια κοιμούνται.. Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω παιρνω αλλο, θελω πραγματα για το σπιτι...ας βολευτουν - που αυτο κανουν- στα ηδη υπαρχοντα επιπλα του σπιτιου!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η Βάσια13859: #34.045 17-12-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΠΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ?????????? α γιαυτο δεν βγαινεις απο το σπιτι, να βρεθουμε για καφε......καλα ειπα εγω οτι θα χρεωκοπησουμε εξαιτειας τους Click για ανάπτυξη... αστα Αντα μου, αστα...το αλλο το καλυμμα που ήταν πανακριβο το εκανε ο Ιωνας του αλατιου...τωρα θα το βγάζω μόνο με κόσμο...θα καθονται στο καινουριο το φθηνο...ασε που το εκανε και το καινουριο τρυπητο..νυχι νυχι το παει...και μαλιστα το τραβάει κάτω και κρυβεται μέσα και βγάζει τα νυχια του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.046 17-12-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λίγα είναι?καλα στελνουν εδω?για βάλε το site να δω κι εγω τιποτα...ασε που δεν ειπες τιποτα μηπως περναμε μαζι κατι... Click για ανάπτυξη... Βρε Βασια...δεν σου ειπα οτι θα το παρω στο e mail???? Σου έβαλα και το site....να δεις...και μου ειπες οτι ειναι πανακριβο?? https://shop.petfun.de/en/kratzbaeume/grosse-kratzbaeume Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Βάσια13859: #34.047 17-12-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Βασια...δεν σου ειπα οτι θα το παρω στο e mail???? Σου έβαλα και το site....να δεις...και μου ειπες οτι ειναι πανακριβο?? https://shop.petfun.de/en/kratzbaeume/grosse-kratzbaeume Click για ανάπτυξη... μας το ειπες μαλιστα και στους Δελφους με τη Δαναη οτι το σκεφτοσουν, αλλα σου φαινοντουσαν πολλά...ετσι θυμάμαι εγω..καλα δεν υπάρχει πρόβλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #34.048 17-12-08 12:53 συγνωμη αλλα δεν βλέπω να στέλνουν Ελλάδα ή κάνω λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.049 17-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: συγνωμη αλλα δεν βλέπω να στέλνουν Ελλάδα ή κάνω λάθος? Click για ανάπτυξη... στελνουν τους έκανα γραμμα...και μου ειπαν οτι μπορουν να στειλουν με 60 ευρω μεταφορικα για το joy το γατοδεντρο που πηρα εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:55 Ο πυρροθριξ: #34.050 17-12-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λίγα είναι?καλα στελνουν εδω?για βάλε το site να δω κι εγω τιποτα...ασε που δεν ειπες τιποτα μηπως περναμε μαζι κατι... Click για ανάπτυξη... γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:56 Η Αντα έγραψε: #34.051 17-12-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα Αντα μου, αστα...το αλλο το καλυμμα που ήταν πανακριβο το εκανε ο Ιωνας του αλατιου...τωρα θα το βγάζω μόνο με κόσμο...θα καθονται στο καινουριο το φθηνο...ασε που το εκανε και το καινουριο τρυπητο..νυχι νυχι το παει...και μαλιστα το τραβάει κάτω και κρυβεται μέσα και βγάζει τα νυχια του.. Click για ανάπτυξη... Τα ιδια κανει και ο Αλφι...του αρεσει να παει κατω απο το καλυμμα και να κοιμαται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.052 17-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβα τα γατοδεντρα του...γι'αυτο δεν σας το ειπα σαν super ευκαιρια τρέξτε να προφτάσετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η katerina10: #34.053 17-12-08 13:04 Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:09 Ο πυρροθριξ: #34.054 17-12-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... Στην Βασια το ειπα αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:11 Ο πυρροθριξ: #34.055 17-12-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #34.056 17-12-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #34.057 17-12-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Click για ανάπτυξη... Μωρ' τι γατι είναι τούτο????Εμένα βγήκαν και τα δύο..ασε ασε ακούνε αλλά αν δεν τα επεξεργαστούν όλα, αυτό σημαίνει μυρωδιά,νυχια, δοντια όλα πάνω τους, δεν μπορούν παιδι μου..ασε ασε..Και ο Μάπας είναι κάπως ανήσυχος τελευταία μες στο παράπονο, μες στην γλκάδα δεν μπορεί μόνος του..Τι θα τον κάνω τον μαμοθρεφτάκια μου??? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι..αυτό συζητούσαμε με την συγκάτοικο χθες!!!Μπορεί να φύγω κάποια στιγμή αλλά μάλλον θα μείνω όλο το διάστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Ο πυρροθριξ: #34.058 17-12-08 13:37 τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η elvenstar: #34.059 17-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η staman2 έγραψε: #34.060 17-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη!! Απλά πανέμορφη! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι εχει μεσα η σακούλα? Click για ανάπτυξη... Ομορφιάααα μου!!! Αγάαααπη μου!!! Κουκλί Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μελανωρινος μου κοιμαται στο γατοδεντρο!!!δεν ειναι ωραια η ουρα μας? Click για ανάπτυξη... Ουρίτσα για ΄φιλημα και πωπός για ζουληγμα!!! Τέλειος Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαμα με επρηξες!!!θα δαγκωσωωωω Click για ανάπτυξη... Δανάη!! Τι μωρό είναι αυτό!! ΝΑ το χαίρεσαι [ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρι στο ειχα στειλει με e mail Nαι, γατοδεντρο...με θηκούλες υπνου...για μεσα στο σπιτι...να μην κοιμουνται στο καναπε... Click για ανάπτυξη... Καλά θα έιναι και.. πολύ γα@#$το που λενε κ τα παιδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1701 1702 1703 1704 1705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αμαν μαρι...μ'εφαγες...260 σύνολο κάνει (με τη μεταφορα μεσα)...και ειναι μεγαλο... Click για ανάπτυξη... λίγα είναι?καλα στελνουν εδω?για βάλε το site να δω κι εγω τιποτα...ασε που δεν ειπες τιποτα μηπως περναμε μαζι κατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.043 17-12-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και περιμένεις να κοιμουνται μόνο εκει?εμενα ουτε να το φτύσουν πλέον...στον καναπε στα κρεβάτια και στα χαλια κοιμούνται.. Click για ανάπτυξη... τους αρεσουν οι θηκούλες των γατοδεντρων...ολο εκει ειναι...αλλα έχω μονο αυτο που ειναι έξω και έχει 2 θήκες...ήθελα και για μεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η Αντα έγραψε: #34.044 17-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και περιμένεις να κοιμουνται μόνο εκει?εμενα ουτε να το φτύσουν πλέον...στον καναπε στα κρεβάτια και στα χαλια κοιμούνται.. Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω παιρνω αλλο, θελω πραγματα για το σπιτι...ας βολευτουν - που αυτο κανουν- στα ηδη υπαρχοντα επιπλα του σπιτιου!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η Βάσια13859: #34.045 17-12-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΠΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ?????????? α γιαυτο δεν βγαινεις απο το σπιτι, να βρεθουμε για καφε......καλα ειπα εγω οτι θα χρεωκοπησουμε εξαιτειας τους Click για ανάπτυξη... αστα Αντα μου, αστα...το αλλο το καλυμμα που ήταν πανακριβο το εκανε ο Ιωνας του αλατιου...τωρα θα το βγάζω μόνο με κόσμο...θα καθονται στο καινουριο το φθηνο...ασε που το εκανε και το καινουριο τρυπητο..νυχι νυχι το παει...και μαλιστα το τραβάει κάτω και κρυβεται μέσα και βγάζει τα νυχια του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.046 17-12-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λίγα είναι?καλα στελνουν εδω?για βάλε το site να δω κι εγω τιποτα...ασε που δεν ειπες τιποτα μηπως περναμε μαζι κατι... Click για ανάπτυξη... Βρε Βασια...δεν σου ειπα οτι θα το παρω στο e mail???? Σου έβαλα και το site....να δεις...και μου ειπες οτι ειναι πανακριβο?? https://shop.petfun.de/en/kratzbaeume/grosse-kratzbaeume Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Βάσια13859: #34.047 17-12-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Βασια...δεν σου ειπα οτι θα το παρω στο e mail???? Σου έβαλα και το site....να δεις...και μου ειπες οτι ειναι πανακριβο?? https://shop.petfun.de/en/kratzbaeume/grosse-kratzbaeume Click για ανάπτυξη... μας το ειπες μαλιστα και στους Δελφους με τη Δαναη οτι το σκεφτοσουν, αλλα σου φαινοντουσαν πολλά...ετσι θυμάμαι εγω..καλα δεν υπάρχει πρόβλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #34.048 17-12-08 12:53 συγνωμη αλλα δεν βλέπω να στέλνουν Ελλάδα ή κάνω λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.049 17-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: συγνωμη αλλα δεν βλέπω να στέλνουν Ελλάδα ή κάνω λάθος? Click για ανάπτυξη... στελνουν τους έκανα γραμμα...και μου ειπαν οτι μπορουν να στειλουν με 60 ευρω μεταφορικα για το joy το γατοδεντρο που πηρα εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:55 Ο πυρροθριξ: #34.050 17-12-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λίγα είναι?καλα στελνουν εδω?για βάλε το site να δω κι εγω τιποτα...ασε που δεν ειπες τιποτα μηπως περναμε μαζι κατι... Click για ανάπτυξη... γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:56 Η Αντα έγραψε: #34.051 17-12-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα Αντα μου, αστα...το αλλο το καλυμμα που ήταν πανακριβο το εκανε ο Ιωνας του αλατιου...τωρα θα το βγάζω μόνο με κόσμο...θα καθονται στο καινουριο το φθηνο...ασε που το εκανε και το καινουριο τρυπητο..νυχι νυχι το παει...και μαλιστα το τραβάει κάτω και κρυβεται μέσα και βγάζει τα νυχια του.. Click για ανάπτυξη... Τα ιδια κανει και ο Αλφι...του αρεσει να παει κατω απο το καλυμμα και να κοιμαται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.052 17-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβα τα γατοδεντρα του...γι'αυτο δεν σας το ειπα σαν super ευκαιρια τρέξτε να προφτάσετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η katerina10: #34.053 17-12-08 13:04 Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:09 Ο πυρροθριξ: #34.054 17-12-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... Στην Βασια το ειπα αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:11 Ο πυρροθριξ: #34.055 17-12-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #34.056 17-12-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #34.057 17-12-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Click για ανάπτυξη... Μωρ' τι γατι είναι τούτο????Εμένα βγήκαν και τα δύο..ασε ασε ακούνε αλλά αν δεν τα επεξεργαστούν όλα, αυτό σημαίνει μυρωδιά,νυχια, δοντια όλα πάνω τους, δεν μπορούν παιδι μου..ασε ασε..Και ο Μάπας είναι κάπως ανήσυχος τελευταία μες στο παράπονο, μες στην γλκάδα δεν μπορεί μόνος του..Τι θα τον κάνω τον μαμοθρεφτάκια μου??? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι..αυτό συζητούσαμε με την συγκάτοικο χθες!!!Μπορεί να φύγω κάποια στιγμή αλλά μάλλον θα μείνω όλο το διάστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Ο πυρροθριξ: #34.058 17-12-08 13:37 τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η elvenstar: #34.059 17-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η staman2 έγραψε: #34.060 17-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη!! Απλά πανέμορφη! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι εχει μεσα η σακούλα? Click για ανάπτυξη... Ομορφιάααα μου!!! Αγάαααπη μου!!! Κουκλί Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μελανωρινος μου κοιμαται στο γατοδεντρο!!!δεν ειναι ωραια η ουρα μας? Click για ανάπτυξη... Ουρίτσα για ΄φιλημα και πωπός για ζουληγμα!!! Τέλειος Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαμα με επρηξες!!!θα δαγκωσωωωω Click για ανάπτυξη... Δανάη!! Τι μωρό είναι αυτό!! ΝΑ το χαίρεσαι [ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρι στο ειχα στειλει με e mail Nαι, γατοδεντρο...με θηκούλες υπνου...για μεσα στο σπιτι...να μην κοιμουνται στο καναπε... Click για ανάπτυξη... Καλά θα έιναι και.. πολύ γα@#$το που λενε κ τα παιδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1701 1702 1703 1704 1705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και περιμένεις να κοιμουνται μόνο εκει?εμενα ουτε να το φτύσουν πλέον...στον καναπε στα κρεβάτια και στα χαλια κοιμούνται.. Click για ανάπτυξη... τους αρεσουν οι θηκούλες των γατοδεντρων...ολο εκει ειναι...αλλα έχω μονο αυτο που ειναι έξω και έχει 2 θήκες...ήθελα και για μεσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η Αντα έγραψε: #34.044 17-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και περιμένεις να κοιμουνται μόνο εκει?εμενα ουτε να το φτύσουν πλέον...στον καναπε στα κρεβάτια και στα χαλια κοιμούνται.. Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω παιρνω αλλο, θελω πραγματα για το σπιτι...ας βολευτουν - που αυτο κανουν- στα ηδη υπαρχοντα επιπλα του σπιτιου!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η Βάσια13859: #34.045 17-12-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΠΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ?????????? α γιαυτο δεν βγαινεις απο το σπιτι, να βρεθουμε για καφε......καλα ειπα εγω οτι θα χρεωκοπησουμε εξαιτειας τους Click για ανάπτυξη... αστα Αντα μου, αστα...το αλλο το καλυμμα που ήταν πανακριβο το εκανε ο Ιωνας του αλατιου...τωρα θα το βγάζω μόνο με κόσμο...θα καθονται στο καινουριο το φθηνο...ασε που το εκανε και το καινουριο τρυπητο..νυχι νυχι το παει...και μαλιστα το τραβάει κάτω και κρυβεται μέσα και βγάζει τα νυχια του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.046 17-12-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λίγα είναι?καλα στελνουν εδω?για βάλε το site να δω κι εγω τιποτα...ασε που δεν ειπες τιποτα μηπως περναμε μαζι κατι... Click για ανάπτυξη... Βρε Βασια...δεν σου ειπα οτι θα το παρω στο e mail???? Σου έβαλα και το site....να δεις...και μου ειπες οτι ειναι πανακριβο?? https://shop.petfun.de/en/kratzbaeume/grosse-kratzbaeume Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Βάσια13859: #34.047 17-12-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Βασια...δεν σου ειπα οτι θα το παρω στο e mail???? Σου έβαλα και το site....να δεις...και μου ειπες οτι ειναι πανακριβο?? https://shop.petfun.de/en/kratzbaeume/grosse-kratzbaeume Click για ανάπτυξη... μας το ειπες μαλιστα και στους Δελφους με τη Δαναη οτι το σκεφτοσουν, αλλα σου φαινοντουσαν πολλά...ετσι θυμάμαι εγω..καλα δεν υπάρχει πρόβλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #34.048 17-12-08 12:53 συγνωμη αλλα δεν βλέπω να στέλνουν Ελλάδα ή κάνω λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.049 17-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: συγνωμη αλλα δεν βλέπω να στέλνουν Ελλάδα ή κάνω λάθος? Click για ανάπτυξη... στελνουν τους έκανα γραμμα...και μου ειπαν οτι μπορουν να στειλουν με 60 ευρω μεταφορικα για το joy το γατοδεντρο που πηρα εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:55 Ο πυρροθριξ: #34.050 17-12-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λίγα είναι?καλα στελνουν εδω?για βάλε το site να δω κι εγω τιποτα...ασε που δεν ειπες τιποτα μηπως περναμε μαζι κατι... Click για ανάπτυξη... γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:56 Η Αντα έγραψε: #34.051 17-12-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα Αντα μου, αστα...το αλλο το καλυμμα που ήταν πανακριβο το εκανε ο Ιωνας του αλατιου...τωρα θα το βγάζω μόνο με κόσμο...θα καθονται στο καινουριο το φθηνο...ασε που το εκανε και το καινουριο τρυπητο..νυχι νυχι το παει...και μαλιστα το τραβάει κάτω και κρυβεται μέσα και βγάζει τα νυχια του.. Click για ανάπτυξη... Τα ιδια κανει και ο Αλφι...του αρεσει να παει κατω απο το καλυμμα και να κοιμαται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.052 17-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβα τα γατοδεντρα του...γι'αυτο δεν σας το ειπα σαν super ευκαιρια τρέξτε να προφτάσετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η katerina10: #34.053 17-12-08 13:04 Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:09 Ο πυρροθριξ: #34.054 17-12-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... Στην Βασια το ειπα αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:11 Ο πυρροθριξ: #34.055 17-12-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #34.056 17-12-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #34.057 17-12-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Click για ανάπτυξη... Μωρ' τι γατι είναι τούτο????Εμένα βγήκαν και τα δύο..ασε ασε ακούνε αλλά αν δεν τα επεξεργαστούν όλα, αυτό σημαίνει μυρωδιά,νυχια, δοντια όλα πάνω τους, δεν μπορούν παιδι μου..ασε ασε..Και ο Μάπας είναι κάπως ανήσυχος τελευταία μες στο παράπονο, μες στην γλκάδα δεν μπορεί μόνος του..Τι θα τον κάνω τον μαμοθρεφτάκια μου??? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι..αυτό συζητούσαμε με την συγκάτοικο χθες!!!Μπορεί να φύγω κάποια στιγμή αλλά μάλλον θα μείνω όλο το διάστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Ο πυρροθριξ: #34.058 17-12-08 13:37 τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η elvenstar: #34.059 17-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η staman2 έγραψε: #34.060 17-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη!! Απλά πανέμορφη! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι εχει μεσα η σακούλα? Click για ανάπτυξη... Ομορφιάααα μου!!! Αγάαααπη μου!!! Κουκλί Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μελανωρινος μου κοιμαται στο γατοδεντρο!!!δεν ειναι ωραια η ουρα μας? Click για ανάπτυξη... Ουρίτσα για ΄φιλημα και πωπός για ζουληγμα!!! Τέλειος Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαμα με επρηξες!!!θα δαγκωσωωωω Click για ανάπτυξη... Δανάη!! Τι μωρό είναι αυτό!! ΝΑ το χαίρεσαι [ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρι στο ειχα στειλει με e mail Nαι, γατοδεντρο...με θηκούλες υπνου...για μεσα στο σπιτι...να μην κοιμουνται στο καναπε... Click για ανάπτυξη... Καλά θα έιναι και.. πολύ γα@#$το που λενε κ τα παιδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1701 1702 1703 1704 1705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και περιμένεις να κοιμουνται μόνο εκει?εμενα ουτε να το φτύσουν πλέον...στον καναπε στα κρεβάτια και στα χαλια κοιμούνται.. Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω παιρνω αλλο, θελω πραγματα για το σπιτι...ας βολευτουν - που αυτο κανουν- στα ηδη υπαρχοντα επιπλα του σπιτιου!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η Βάσια13859: #34.045 17-12-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΠΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ?????????? α γιαυτο δεν βγαινεις απο το σπιτι, να βρεθουμε για καφε......καλα ειπα εγω οτι θα χρεωκοπησουμε εξαιτειας τους Click για ανάπτυξη... αστα Αντα μου, αστα...το αλλο το καλυμμα που ήταν πανακριβο το εκανε ο Ιωνας του αλατιου...τωρα θα το βγάζω μόνο με κόσμο...θα καθονται στο καινουριο το φθηνο...ασε που το εκανε και το καινουριο τρυπητο..νυχι νυχι το παει...και μαλιστα το τραβάει κάτω και κρυβεται μέσα και βγάζει τα νυχια του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.046 17-12-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λίγα είναι?καλα στελνουν εδω?για βάλε το site να δω κι εγω τιποτα...ασε που δεν ειπες τιποτα μηπως περναμε μαζι κατι... Click για ανάπτυξη... Βρε Βασια...δεν σου ειπα οτι θα το παρω στο e mail???? Σου έβαλα και το site....να δεις...και μου ειπες οτι ειναι πανακριβο?? https://shop.petfun.de/en/kratzbaeume/grosse-kratzbaeume Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Βάσια13859: #34.047 17-12-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Βασια...δεν σου ειπα οτι θα το παρω στο e mail???? Σου έβαλα και το site....να δεις...και μου ειπες οτι ειναι πανακριβο?? https://shop.petfun.de/en/kratzbaeume/grosse-kratzbaeume Click για ανάπτυξη... μας το ειπες μαλιστα και στους Δελφους με τη Δαναη οτι το σκεφτοσουν, αλλα σου φαινοντουσαν πολλά...ετσι θυμάμαι εγω..καλα δεν υπάρχει πρόβλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #34.048 17-12-08 12:53 συγνωμη αλλα δεν βλέπω να στέλνουν Ελλάδα ή κάνω λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.049 17-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: συγνωμη αλλα δεν βλέπω να στέλνουν Ελλάδα ή κάνω λάθος? Click για ανάπτυξη... στελνουν τους έκανα γραμμα...και μου ειπαν οτι μπορουν να στειλουν με 60 ευρω μεταφορικα για το joy το γατοδεντρο που πηρα εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:55 Ο πυρροθριξ: #34.050 17-12-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λίγα είναι?καλα στελνουν εδω?για βάλε το site να δω κι εγω τιποτα...ασε που δεν ειπες τιποτα μηπως περναμε μαζι κατι... Click για ανάπτυξη... γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:56 Η Αντα έγραψε: #34.051 17-12-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα Αντα μου, αστα...το αλλο το καλυμμα που ήταν πανακριβο το εκανε ο Ιωνας του αλατιου...τωρα θα το βγάζω μόνο με κόσμο...θα καθονται στο καινουριο το φθηνο...ασε που το εκανε και το καινουριο τρυπητο..νυχι νυχι το παει...και μαλιστα το τραβάει κάτω και κρυβεται μέσα και βγάζει τα νυχια του.. Click για ανάπτυξη... Τα ιδια κανει και ο Αλφι...του αρεσει να παει κατω απο το καλυμμα και να κοιμαται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.052 17-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβα τα γατοδεντρα του...γι'αυτο δεν σας το ειπα σαν super ευκαιρια τρέξτε να προφτάσετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η katerina10: #34.053 17-12-08 13:04 Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:09 Ο πυρροθριξ: #34.054 17-12-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... Στην Βασια το ειπα αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:11 Ο πυρροθριξ: #34.055 17-12-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #34.056 17-12-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #34.057 17-12-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Click για ανάπτυξη... Μωρ' τι γατι είναι τούτο????Εμένα βγήκαν και τα δύο..ασε ασε ακούνε αλλά αν δεν τα επεξεργαστούν όλα, αυτό σημαίνει μυρωδιά,νυχια, δοντια όλα πάνω τους, δεν μπορούν παιδι μου..ασε ασε..Και ο Μάπας είναι κάπως ανήσυχος τελευταία μες στο παράπονο, μες στην γλκάδα δεν μπορεί μόνος του..Τι θα τον κάνω τον μαμοθρεφτάκια μου??? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι..αυτό συζητούσαμε με την συγκάτοικο χθες!!!Μπορεί να φύγω κάποια στιγμή αλλά μάλλον θα μείνω όλο το διάστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Ο πυρροθριξ: #34.058 17-12-08 13:37 τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η elvenstar: #34.059 17-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η staman2 έγραψε: #34.060 17-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη!! Απλά πανέμορφη! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι εχει μεσα η σακούλα? Click για ανάπτυξη... Ομορφιάααα μου!!! Αγάαααπη μου!!! Κουκλί Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μελανωρινος μου κοιμαται στο γατοδεντρο!!!δεν ειναι ωραια η ουρα μας? Click για ανάπτυξη... Ουρίτσα για ΄φιλημα και πωπός για ζουληγμα!!! Τέλειος Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαμα με επρηξες!!!θα δαγκωσωωωω Click για ανάπτυξη... Δανάη!! Τι μωρό είναι αυτό!! ΝΑ το χαίρεσαι [ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρι στο ειχα στειλει με e mail Nαι, γατοδεντρο...με θηκούλες υπνου...για μεσα στο σπιτι...να μην κοιμουνται στο καναπε... Click για ανάπτυξη... Καλά θα έιναι και.. πολύ γα@#$το που λενε κ τα παιδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1701 1702 1703 1704 1705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ΠΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ?????????? α γιαυτο δεν βγαινεις απο το σπιτι, να βρεθουμε για καφε......καλα ειπα εγω οτι θα χρεωκοπησουμε εξαιτειας τους Click για ανάπτυξη... αστα Αντα μου, αστα...το αλλο το καλυμμα που ήταν πανακριβο το εκανε ο Ιωνας του αλατιου...τωρα θα το βγάζω μόνο με κόσμο...θα καθονται στο καινουριο το φθηνο...ασε που το εκανε και το καινουριο τρυπητο..νυχι νυχι το παει...και μαλιστα το τραβάει κάτω και κρυβεται μέσα και βγάζει τα νυχια του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.046 17-12-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λίγα είναι?καλα στελνουν εδω?για βάλε το site να δω κι εγω τιποτα...ασε που δεν ειπες τιποτα μηπως περναμε μαζι κατι... Click για ανάπτυξη... Βρε Βασια...δεν σου ειπα οτι θα το παρω στο e mail???? Σου έβαλα και το site....να δεις...και μου ειπες οτι ειναι πανακριβο?? https://shop.petfun.de/en/kratzbaeume/grosse-kratzbaeume Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Βάσια13859: #34.047 17-12-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Βασια...δεν σου ειπα οτι θα το παρω στο e mail???? Σου έβαλα και το site....να δεις...και μου ειπες οτι ειναι πανακριβο?? https://shop.petfun.de/en/kratzbaeume/grosse-kratzbaeume Click για ανάπτυξη... μας το ειπες μαλιστα και στους Δελφους με τη Δαναη οτι το σκεφτοσουν, αλλα σου φαινοντουσαν πολλά...ετσι θυμάμαι εγω..καλα δεν υπάρχει πρόβλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #34.048 17-12-08 12:53 συγνωμη αλλα δεν βλέπω να στέλνουν Ελλάδα ή κάνω λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.049 17-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: συγνωμη αλλα δεν βλέπω να στέλνουν Ελλάδα ή κάνω λάθος? Click για ανάπτυξη... στελνουν τους έκανα γραμμα...και μου ειπαν οτι μπορουν να στειλουν με 60 ευρω μεταφορικα για το joy το γατοδεντρο που πηρα εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:55 Ο πυρροθριξ: #34.050 17-12-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λίγα είναι?καλα στελνουν εδω?για βάλε το site να δω κι εγω τιποτα...ασε που δεν ειπες τιποτα μηπως περναμε μαζι κατι... Click για ανάπτυξη... γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:56 Η Αντα έγραψε: #34.051 17-12-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα Αντα μου, αστα...το αλλο το καλυμμα που ήταν πανακριβο το εκανε ο Ιωνας του αλατιου...τωρα θα το βγάζω μόνο με κόσμο...θα καθονται στο καινουριο το φθηνο...ασε που το εκανε και το καινουριο τρυπητο..νυχι νυχι το παει...και μαλιστα το τραβάει κάτω και κρυβεται μέσα και βγάζει τα νυχια του.. Click για ανάπτυξη... Τα ιδια κανει και ο Αλφι...του αρεσει να παει κατω απο το καλυμμα και να κοιμαται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.052 17-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβα τα γατοδεντρα του...γι'αυτο δεν σας το ειπα σαν super ευκαιρια τρέξτε να προφτάσετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η katerina10: #34.053 17-12-08 13:04 Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:09 Ο πυρροθριξ: #34.054 17-12-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... Στην Βασια το ειπα αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:11 Ο πυρροθριξ: #34.055 17-12-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #34.056 17-12-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #34.057 17-12-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Click για ανάπτυξη... Μωρ' τι γατι είναι τούτο????Εμένα βγήκαν και τα δύο..ασε ασε ακούνε αλλά αν δεν τα επεξεργαστούν όλα, αυτό σημαίνει μυρωδιά,νυχια, δοντια όλα πάνω τους, δεν μπορούν παιδι μου..ασε ασε..Και ο Μάπας είναι κάπως ανήσυχος τελευταία μες στο παράπονο, μες στην γλκάδα δεν μπορεί μόνος του..Τι θα τον κάνω τον μαμοθρεφτάκια μου??? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι..αυτό συζητούσαμε με την συγκάτοικο χθες!!!Μπορεί να φύγω κάποια στιγμή αλλά μάλλον θα μείνω όλο το διάστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Ο πυρροθριξ: #34.058 17-12-08 13:37 τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η elvenstar: #34.059 17-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η staman2 έγραψε: #34.060 17-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη!! Απλά πανέμορφη! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι εχει μεσα η σακούλα? Click για ανάπτυξη... Ομορφιάααα μου!!! Αγάαααπη μου!!! Κουκλί Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μελανωρινος μου κοιμαται στο γατοδεντρο!!!δεν ειναι ωραια η ουρα μας? Click για ανάπτυξη... Ουρίτσα για ΄φιλημα και πωπός για ζουληγμα!!! Τέλειος Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαμα με επρηξες!!!θα δαγκωσωωωω Click για ανάπτυξη... Δανάη!! Τι μωρό είναι αυτό!! ΝΑ το χαίρεσαι [ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρι στο ειχα στειλει με e mail Nαι, γατοδεντρο...με θηκούλες υπνου...για μεσα στο σπιτι...να μην κοιμουνται στο καναπε... Click για ανάπτυξη... Καλά θα έιναι και.. πολύ γα@#$το που λενε κ τα παιδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1701 1702 1703 1704 1705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λίγα είναι?καλα στελνουν εδω?για βάλε το site να δω κι εγω τιποτα...ασε που δεν ειπες τιποτα μηπως περναμε μαζι κατι... Click για ανάπτυξη... Βρε Βασια...δεν σου ειπα οτι θα το παρω στο e mail???? Σου έβαλα και το site....να δεις...και μου ειπες οτι ειναι πανακριβο?? https://shop.petfun.de/en/kratzbaeume/grosse-kratzbaeume Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Βάσια13859: #34.047 17-12-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Βασια...δεν σου ειπα οτι θα το παρω στο e mail???? Σου έβαλα και το site....να δεις...και μου ειπες οτι ειναι πανακριβο?? https://shop.petfun.de/en/kratzbaeume/grosse-kratzbaeume Click για ανάπτυξη... μας το ειπες μαλιστα και στους Δελφους με τη Δαναη οτι το σκεφτοσουν, αλλα σου φαινοντουσαν πολλά...ετσι θυμάμαι εγω..καλα δεν υπάρχει πρόβλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #34.048 17-12-08 12:53 συγνωμη αλλα δεν βλέπω να στέλνουν Ελλάδα ή κάνω λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.049 17-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: συγνωμη αλλα δεν βλέπω να στέλνουν Ελλάδα ή κάνω λάθος? Click για ανάπτυξη... στελνουν τους έκανα γραμμα...και μου ειπαν οτι μπορουν να στειλουν με 60 ευρω μεταφορικα για το joy το γατοδεντρο που πηρα εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:55 Ο πυρροθριξ: #34.050 17-12-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λίγα είναι?καλα στελνουν εδω?για βάλε το site να δω κι εγω τιποτα...ασε που δεν ειπες τιποτα μηπως περναμε μαζι κατι... Click για ανάπτυξη... γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:56 Η Αντα έγραψε: #34.051 17-12-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα Αντα μου, αστα...το αλλο το καλυμμα που ήταν πανακριβο το εκανε ο Ιωνας του αλατιου...τωρα θα το βγάζω μόνο με κόσμο...θα καθονται στο καινουριο το φθηνο...ασε που το εκανε και το καινουριο τρυπητο..νυχι νυχι το παει...και μαλιστα το τραβάει κάτω και κρυβεται μέσα και βγάζει τα νυχια του.. Click για ανάπτυξη... Τα ιδια κανει και ο Αλφι...του αρεσει να παει κατω απο το καλυμμα και να κοιμαται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.052 17-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβα τα γατοδεντρα του...γι'αυτο δεν σας το ειπα σαν super ευκαιρια τρέξτε να προφτάσετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η katerina10: #34.053 17-12-08 13:04 Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:09 Ο πυρροθριξ: #34.054 17-12-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... Στην Βασια το ειπα αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:11 Ο πυρροθριξ: #34.055 17-12-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #34.056 17-12-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #34.057 17-12-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Click για ανάπτυξη... Μωρ' τι γατι είναι τούτο????Εμένα βγήκαν και τα δύο..ασε ασε ακούνε αλλά αν δεν τα επεξεργαστούν όλα, αυτό σημαίνει μυρωδιά,νυχια, δοντια όλα πάνω τους, δεν μπορούν παιδι μου..ασε ασε..Και ο Μάπας είναι κάπως ανήσυχος τελευταία μες στο παράπονο, μες στην γλκάδα δεν μπορεί μόνος του..Τι θα τον κάνω τον μαμοθρεφτάκια μου??? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι..αυτό συζητούσαμε με την συγκάτοικο χθες!!!Μπορεί να φύγω κάποια στιγμή αλλά μάλλον θα μείνω όλο το διάστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Ο πυρροθριξ: #34.058 17-12-08 13:37 τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η elvenstar: #34.059 17-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η staman2 έγραψε: #34.060 17-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη!! Απλά πανέμορφη! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι εχει μεσα η σακούλα? Click για ανάπτυξη... Ομορφιάααα μου!!! Αγάαααπη μου!!! Κουκλί Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μελανωρινος μου κοιμαται στο γατοδεντρο!!!δεν ειναι ωραια η ουρα μας? Click για ανάπτυξη... Ουρίτσα για ΄φιλημα και πωπός για ζουληγμα!!! Τέλειος Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαμα με επρηξες!!!θα δαγκωσωωωω Click για ανάπτυξη... Δανάη!! Τι μωρό είναι αυτό!! ΝΑ το χαίρεσαι [ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρι στο ειχα στειλει με e mail Nαι, γατοδεντρο...με θηκούλες υπνου...για μεσα στο σπιτι...να μην κοιμουνται στο καναπε... Click για ανάπτυξη... Καλά θα έιναι και.. πολύ γα@#$το που λενε κ τα παιδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1701 1702 1703 1704 1705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε Βασια...δεν σου ειπα οτι θα το παρω στο e mail???? Σου έβαλα και το site....να δεις...και μου ειπες οτι ειναι πανακριβο?? https://shop.petfun.de/en/kratzbaeume/grosse-kratzbaeume Click για ανάπτυξη... μας το ειπες μαλιστα και στους Δελφους με τη Δαναη οτι το σκεφτοσουν, αλλα σου φαινοντουσαν πολλά...ετσι θυμάμαι εγω..καλα δεν υπάρχει πρόβλημα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η Βάσια13859: #34.048 17-12-08 12:53 συγνωμη αλλα δεν βλέπω να στέλνουν Ελλάδα ή κάνω λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.049 17-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: συγνωμη αλλα δεν βλέπω να στέλνουν Ελλάδα ή κάνω λάθος? Click για ανάπτυξη... στελνουν τους έκανα γραμμα...και μου ειπαν οτι μπορουν να στειλουν με 60 ευρω μεταφορικα για το joy το γατοδεντρο που πηρα εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:55 Ο πυρροθριξ: #34.050 17-12-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λίγα είναι?καλα στελνουν εδω?για βάλε το site να δω κι εγω τιποτα...ασε που δεν ειπες τιποτα μηπως περναμε μαζι κατι... Click για ανάπτυξη... γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:56 Η Αντα έγραψε: #34.051 17-12-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα Αντα μου, αστα...το αλλο το καλυμμα που ήταν πανακριβο το εκανε ο Ιωνας του αλατιου...τωρα θα το βγάζω μόνο με κόσμο...θα καθονται στο καινουριο το φθηνο...ασε που το εκανε και το καινουριο τρυπητο..νυχι νυχι το παει...και μαλιστα το τραβάει κάτω και κρυβεται μέσα και βγάζει τα νυχια του.. Click για ανάπτυξη... Τα ιδια κανει και ο Αλφι...του αρεσει να παει κατω απο το καλυμμα και να κοιμαται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.052 17-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβα τα γατοδεντρα του...γι'αυτο δεν σας το ειπα σαν super ευκαιρια τρέξτε να προφτάσετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η katerina10: #34.053 17-12-08 13:04 Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:09 Ο πυρροθριξ: #34.054 17-12-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... Στην Βασια το ειπα αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:11 Ο πυρροθριξ: #34.055 17-12-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #34.056 17-12-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #34.057 17-12-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Click για ανάπτυξη... Μωρ' τι γατι είναι τούτο????Εμένα βγήκαν και τα δύο..ασε ασε ακούνε αλλά αν δεν τα επεξεργαστούν όλα, αυτό σημαίνει μυρωδιά,νυχια, δοντια όλα πάνω τους, δεν μπορούν παιδι μου..ασε ασε..Και ο Μάπας είναι κάπως ανήσυχος τελευταία μες στο παράπονο, μες στην γλκάδα δεν μπορεί μόνος του..Τι θα τον κάνω τον μαμοθρεφτάκια μου??? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι..αυτό συζητούσαμε με την συγκάτοικο χθες!!!Μπορεί να φύγω κάποια στιγμή αλλά μάλλον θα μείνω όλο το διάστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Ο πυρροθριξ: #34.058 17-12-08 13:37 τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η elvenstar: #34.059 17-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η staman2 έγραψε: #34.060 17-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη!! Απλά πανέμορφη! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι εχει μεσα η σακούλα? Click για ανάπτυξη... Ομορφιάααα μου!!! Αγάαααπη μου!!! Κουκλί Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μελανωρινος μου κοιμαται στο γατοδεντρο!!!δεν ειναι ωραια η ουρα μας? Click για ανάπτυξη... Ουρίτσα για ΄φιλημα και πωπός για ζουληγμα!!! Τέλειος Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαμα με επρηξες!!!θα δαγκωσωωωω Click για ανάπτυξη... Δανάη!! Τι μωρό είναι αυτό!! ΝΑ το χαίρεσαι [ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρι στο ειχα στειλει με e mail Nαι, γατοδεντρο...με θηκούλες υπνου...για μεσα στο σπιτι...να μην κοιμουνται στο καναπε... Click για ανάπτυξη... Καλά θα έιναι και.. πολύ γα@#$το που λενε κ τα παιδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1701 1702 1703 1704 1705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συγνωμη αλλα δεν βλέπω να στέλνουν Ελλάδα ή κάνω λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.049 17-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: συγνωμη αλλα δεν βλέπω να στέλνουν Ελλάδα ή κάνω λάθος? Click για ανάπτυξη... στελνουν τους έκανα γραμμα...και μου ειπαν οτι μπορουν να στειλουν με 60 ευρω μεταφορικα για το joy το γατοδεντρο που πηρα εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:55 Ο πυρροθριξ: #34.050 17-12-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λίγα είναι?καλα στελνουν εδω?για βάλε το site να δω κι εγω τιποτα...ασε που δεν ειπες τιποτα μηπως περναμε μαζι κατι... Click για ανάπτυξη... γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:56 Η Αντα έγραψε: #34.051 17-12-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα Αντα μου, αστα...το αλλο το καλυμμα που ήταν πανακριβο το εκανε ο Ιωνας του αλατιου...τωρα θα το βγάζω μόνο με κόσμο...θα καθονται στο καινουριο το φθηνο...ασε που το εκανε και το καινουριο τρυπητο..νυχι νυχι το παει...και μαλιστα το τραβάει κάτω και κρυβεται μέσα και βγάζει τα νυχια του.. Click για ανάπτυξη... Τα ιδια κανει και ο Αλφι...του αρεσει να παει κατω απο το καλυμμα και να κοιμαται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.052 17-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβα τα γατοδεντρα του...γι'αυτο δεν σας το ειπα σαν super ευκαιρια τρέξτε να προφτάσετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η katerina10: #34.053 17-12-08 13:04 Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:09 Ο πυρροθριξ: #34.054 17-12-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... Στην Βασια το ειπα αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:11 Ο πυρροθριξ: #34.055 17-12-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #34.056 17-12-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #34.057 17-12-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Click για ανάπτυξη... Μωρ' τι γατι είναι τούτο????Εμένα βγήκαν και τα δύο..ασε ασε ακούνε αλλά αν δεν τα επεξεργαστούν όλα, αυτό σημαίνει μυρωδιά,νυχια, δοντια όλα πάνω τους, δεν μπορούν παιδι μου..ασε ασε..Και ο Μάπας είναι κάπως ανήσυχος τελευταία μες στο παράπονο, μες στην γλκάδα δεν μπορεί μόνος του..Τι θα τον κάνω τον μαμοθρεφτάκια μου??? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι..αυτό συζητούσαμε με την συγκάτοικο χθες!!!Μπορεί να φύγω κάποια στιγμή αλλά μάλλον θα μείνω όλο το διάστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Ο πυρροθριξ: #34.058 17-12-08 13:37 τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η elvenstar: #34.059 17-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η staman2 έγραψε: #34.060 17-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη!! Απλά πανέμορφη! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι εχει μεσα η σακούλα? Click για ανάπτυξη... Ομορφιάααα μου!!! Αγάαααπη μου!!! Κουκλί Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μελανωρινος μου κοιμαται στο γατοδεντρο!!!δεν ειναι ωραια η ουρα μας? Click για ανάπτυξη... Ουρίτσα για ΄φιλημα και πωπός για ζουληγμα!!! Τέλειος Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαμα με επρηξες!!!θα δαγκωσωωωω Click για ανάπτυξη... Δανάη!! Τι μωρό είναι αυτό!! ΝΑ το χαίρεσαι [ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρι στο ειχα στειλει με e mail Nαι, γατοδεντρο...με θηκούλες υπνου...για μεσα στο σπιτι...να μην κοιμουνται στο καναπε... Click για ανάπτυξη... Καλά θα έιναι και.. πολύ γα@#$το που λενε κ τα παιδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1701 1702 1703 1704 1705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: συγνωμη αλλα δεν βλέπω να στέλνουν Ελλάδα ή κάνω λάθος? Click για ανάπτυξη... στελνουν τους έκανα γραμμα...και μου ειπαν οτι μπορουν να στειλουν με 60 ευρω μεταφορικα για το joy το γατοδεντρο που πηρα εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:55 Ο πυρροθριξ: #34.050 17-12-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λίγα είναι?καλα στελνουν εδω?για βάλε το site να δω κι εγω τιποτα...ασε που δεν ειπες τιποτα μηπως περναμε μαζι κατι... Click για ανάπτυξη... γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:56 Η Αντα έγραψε: #34.051 17-12-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα Αντα μου, αστα...το αλλο το καλυμμα που ήταν πανακριβο το εκανε ο Ιωνας του αλατιου...τωρα θα το βγάζω μόνο με κόσμο...θα καθονται στο καινουριο το φθηνο...ασε που το εκανε και το καινουριο τρυπητο..νυχι νυχι το παει...και μαλιστα το τραβάει κάτω και κρυβεται μέσα και βγάζει τα νυχια του.. Click για ανάπτυξη... Τα ιδια κανει και ο Αλφι...του αρεσει να παει κατω απο το καλυμμα και να κοιμαται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.052 17-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβα τα γατοδεντρα του...γι'αυτο δεν σας το ειπα σαν super ευκαιρια τρέξτε να προφτάσετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η katerina10: #34.053 17-12-08 13:04 Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:09 Ο πυρροθριξ: #34.054 17-12-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... Στην Βασια το ειπα αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:11 Ο πυρροθριξ: #34.055 17-12-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #34.056 17-12-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #34.057 17-12-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Click για ανάπτυξη... Μωρ' τι γατι είναι τούτο????Εμένα βγήκαν και τα δύο..ασε ασε ακούνε αλλά αν δεν τα επεξεργαστούν όλα, αυτό σημαίνει μυρωδιά,νυχια, δοντια όλα πάνω τους, δεν μπορούν παιδι μου..ασε ασε..Και ο Μάπας είναι κάπως ανήσυχος τελευταία μες στο παράπονο, μες στην γλκάδα δεν μπορεί μόνος του..Τι θα τον κάνω τον μαμοθρεφτάκια μου??? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι..αυτό συζητούσαμε με την συγκάτοικο χθες!!!Μπορεί να φύγω κάποια στιγμή αλλά μάλλον θα μείνω όλο το διάστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Ο πυρροθριξ: #34.058 17-12-08 13:37 τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η elvenstar: #34.059 17-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η staman2 έγραψε: #34.060 17-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη!! Απλά πανέμορφη! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι εχει μεσα η σακούλα? Click για ανάπτυξη... Ομορφιάααα μου!!! Αγάαααπη μου!!! Κουκλί Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μελανωρινος μου κοιμαται στο γατοδεντρο!!!δεν ειναι ωραια η ουρα μας? Click για ανάπτυξη... Ουρίτσα για ΄φιλημα και πωπός για ζουληγμα!!! Τέλειος Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαμα με επρηξες!!!θα δαγκωσωωωω Click για ανάπτυξη... Δανάη!! Τι μωρό είναι αυτό!! ΝΑ το χαίρεσαι [ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρι στο ειχα στειλει με e mail Nαι, γατοδεντρο...με θηκούλες υπνου...για μεσα στο σπιτι...να μην κοιμουνται στο καναπε... Click για ανάπτυξη... Καλά θα έιναι και.. πολύ γα@#$το που λενε κ τα παιδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1701 1702 1703 1704 1705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λίγα είναι?καλα στελνουν εδω?για βάλε το site να δω κι εγω τιποτα...ασε που δεν ειπες τιποτα μηπως περναμε μαζι κατι... Click για ανάπτυξη... γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:56 Η Αντα έγραψε: #34.051 17-12-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα Αντα μου, αστα...το αλλο το καλυμμα που ήταν πανακριβο το εκανε ο Ιωνας του αλατιου...τωρα θα το βγάζω μόνο με κόσμο...θα καθονται στο καινουριο το φθηνο...ασε που το εκανε και το καινουριο τρυπητο..νυχι νυχι το παει...και μαλιστα το τραβάει κάτω και κρυβεται μέσα και βγάζει τα νυχια του.. Click για ανάπτυξη... Τα ιδια κανει και ο Αλφι...του αρεσει να παει κατω απο το καλυμμα και να κοιμαται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.052 17-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβα τα γατοδεντρα του...γι'αυτο δεν σας το ειπα σαν super ευκαιρια τρέξτε να προφτάσετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η katerina10: #34.053 17-12-08 13:04 Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:09 Ο πυρροθριξ: #34.054 17-12-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... Στην Βασια το ειπα αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:11 Ο πυρροθριξ: #34.055 17-12-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #34.056 17-12-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #34.057 17-12-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Click για ανάπτυξη... Μωρ' τι γατι είναι τούτο????Εμένα βγήκαν και τα δύο..ασε ασε ακούνε αλλά αν δεν τα επεξεργαστούν όλα, αυτό σημαίνει μυρωδιά,νυχια, δοντια όλα πάνω τους, δεν μπορούν παιδι μου..ασε ασε..Και ο Μάπας είναι κάπως ανήσυχος τελευταία μες στο παράπονο, μες στην γλκάδα δεν μπορεί μόνος του..Τι θα τον κάνω τον μαμοθρεφτάκια μου??? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι..αυτό συζητούσαμε με την συγκάτοικο χθες!!!Μπορεί να φύγω κάποια στιγμή αλλά μάλλον θα μείνω όλο το διάστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Ο πυρροθριξ: #34.058 17-12-08 13:37 τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η elvenstar: #34.059 17-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η staman2 έγραψε: #34.060 17-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη!! Απλά πανέμορφη! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι εχει μεσα η σακούλα? Click για ανάπτυξη... Ομορφιάααα μου!!! Αγάαααπη μου!!! Κουκλί Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μελανωρινος μου κοιμαται στο γατοδεντρο!!!δεν ειναι ωραια η ουρα μας? Click για ανάπτυξη... Ουρίτσα για ΄φιλημα και πωπός για ζουληγμα!!! Τέλειος Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαμα με επρηξες!!!θα δαγκωσωωωω Click για ανάπτυξη... Δανάη!! Τι μωρό είναι αυτό!! ΝΑ το χαίρεσαι [ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρι στο ειχα στειλει με e mail Nαι, γατοδεντρο...με θηκούλες υπνου...για μεσα στο σπιτι...να μην κοιμουνται στο καναπε... Click για ανάπτυξη... Καλά θα έιναι και.. πολύ γα@#$το που λενε κ τα παιδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1701 1702 1703 1704 1705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αστα Αντα μου, αστα...το αλλο το καλυμμα που ήταν πανακριβο το εκανε ο Ιωνας του αλατιου...τωρα θα το βγάζω μόνο με κόσμο...θα καθονται στο καινουριο το φθηνο...ασε που το εκανε και το καινουριο τρυπητο..νυχι νυχι το παει...και μαλιστα το τραβάει κάτω και κρυβεται μέσα και βγάζει τα νυχια του.. Click για ανάπτυξη... Τα ιδια κανει και ο Αλφι...του αρεσει να παει κατω απο το καλυμμα και να κοιμαται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.052 17-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβα τα γατοδεντρα του...γι'αυτο δεν σας το ειπα σαν super ευκαιρια τρέξτε να προφτάσετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η katerina10: #34.053 17-12-08 13:04 Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:09 Ο πυρροθριξ: #34.054 17-12-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... Στην Βασια το ειπα αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:11 Ο πυρροθριξ: #34.055 17-12-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #34.056 17-12-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #34.057 17-12-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Click για ανάπτυξη... Μωρ' τι γατι είναι τούτο????Εμένα βγήκαν και τα δύο..ασε ασε ακούνε αλλά αν δεν τα επεξεργαστούν όλα, αυτό σημαίνει μυρωδιά,νυχια, δοντια όλα πάνω τους, δεν μπορούν παιδι μου..ασε ασε..Και ο Μάπας είναι κάπως ανήσυχος τελευταία μες στο παράπονο, μες στην γλκάδα δεν μπορεί μόνος του..Τι θα τον κάνω τον μαμοθρεφτάκια μου??? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι..αυτό συζητούσαμε με την συγκάτοικο χθες!!!Μπορεί να φύγω κάποια στιγμή αλλά μάλλον θα μείνω όλο το διάστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Ο πυρροθριξ: #34.058 17-12-08 13:37 τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η elvenstar: #34.059 17-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η staman2 έγραψε: #34.060 17-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη!! Απλά πανέμορφη! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι εχει μεσα η σακούλα? Click για ανάπτυξη... Ομορφιάααα μου!!! Αγάαααπη μου!!! Κουκλί Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μελανωρινος μου κοιμαται στο γατοδεντρο!!!δεν ειναι ωραια η ουρα μας? Click για ανάπτυξη... Ουρίτσα για ΄φιλημα και πωπός για ζουληγμα!!! Τέλειος Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαμα με επρηξες!!!θα δαγκωσωωωω Click για ανάπτυξη... Δανάη!! Τι μωρό είναι αυτό!! ΝΑ το χαίρεσαι [ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρι στο ειχα στειλει με e mail Nαι, γατοδεντρο...με θηκούλες υπνου...για μεσα στο σπιτι...να μην κοιμουνται στο καναπε... Click για ανάπτυξη... Καλά θα έιναι και.. πολύ γα@#$το που λενε κ τα παιδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1701 1702 1703 1704 1705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... ειναι ακριβα τα γατοδεντρα του...γι'αυτο δεν σας το ειπα σαν super ευκαιρια τρέξτε να προφτάσετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η katerina10: #34.053 17-12-08 13:04 Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:09 Ο πυρροθριξ: #34.054 17-12-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... Στην Βασια το ειπα αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:11 Ο πυρροθριξ: #34.055 17-12-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #34.056 17-12-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #34.057 17-12-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Click για ανάπτυξη... Μωρ' τι γατι είναι τούτο????Εμένα βγήκαν και τα δύο..ασε ασε ακούνε αλλά αν δεν τα επεξεργαστούν όλα, αυτό σημαίνει μυρωδιά,νυχια, δοντια όλα πάνω τους, δεν μπορούν παιδι μου..ασε ασε..Και ο Μάπας είναι κάπως ανήσυχος τελευταία μες στο παράπονο, μες στην γλκάδα δεν μπορεί μόνος του..Τι θα τον κάνω τον μαμοθρεφτάκια μου??? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι..αυτό συζητούσαμε με την συγκάτοικο χθες!!!Μπορεί να φύγω κάποια στιγμή αλλά μάλλον θα μείνω όλο το διάστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Ο πυρροθριξ: #34.058 17-12-08 13:37 τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η elvenstar: #34.059 17-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η staman2 έγραψε: #34.060 17-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη!! Απλά πανέμορφη! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι εχει μεσα η σακούλα? Click για ανάπτυξη... Ομορφιάααα μου!!! Αγάαααπη μου!!! Κουκλί Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μελανωρινος μου κοιμαται στο γατοδεντρο!!!δεν ειναι ωραια η ουρα μας? Click για ανάπτυξη... Ουρίτσα για ΄φιλημα και πωπός για ζουληγμα!!! Τέλειος Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαμα με επρηξες!!!θα δαγκωσωωωω Click για ανάπτυξη... Δανάη!! Τι μωρό είναι αυτό!! ΝΑ το χαίρεσαι [ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρι στο ειχα στειλει με e mail Nαι, γατοδεντρο...με θηκούλες υπνου...για μεσα στο σπιτι...να μην κοιμουνται στο καναπε... Click για ανάπτυξη... Καλά θα έιναι και.. πολύ γα@#$το που λενε κ τα παιδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1701 1702 1703 1704 1705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:09 Ο πυρροθριξ: #34.054 17-12-08 13:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... Στην Βασια το ειπα αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:11 Ο πυρροθριξ: #34.055 17-12-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #34.056 17-12-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #34.057 17-12-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Click για ανάπτυξη... Μωρ' τι γατι είναι τούτο????Εμένα βγήκαν και τα δύο..ασε ασε ακούνε αλλά αν δεν τα επεξεργαστούν όλα, αυτό σημαίνει μυρωδιά,νυχια, δοντια όλα πάνω τους, δεν μπορούν παιδι μου..ασε ασε..Και ο Μάπας είναι κάπως ανήσυχος τελευταία μες στο παράπονο, μες στην γλκάδα δεν μπορεί μόνος του..Τι θα τον κάνω τον μαμοθρεφτάκια μου??? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι..αυτό συζητούσαμε με την συγκάτοικο χθες!!!Μπορεί να φύγω κάποια στιγμή αλλά μάλλον θα μείνω όλο το διάστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Ο πυρροθριξ: #34.058 17-12-08 13:37 τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η elvenstar: #34.059 17-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η staman2 έγραψε: #34.060 17-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη!! Απλά πανέμορφη! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι εχει μεσα η σακούλα? Click για ανάπτυξη... Ομορφιάααα μου!!! Αγάαααπη μου!!! Κουκλί Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μελανωρινος μου κοιμαται στο γατοδεντρο!!!δεν ειναι ωραια η ουρα μας? Click για ανάπτυξη... Ουρίτσα για ΄φιλημα και πωπός για ζουληγμα!!! Τέλειος Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαμα με επρηξες!!!θα δαγκωσωωωω Click για ανάπτυξη... Δανάη!! Τι μωρό είναι αυτό!! ΝΑ το χαίρεσαι [ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρι στο ειχα στειλει με e mail Nαι, γατοδεντρο...με θηκούλες υπνου...για μεσα στο σπιτι...να μην κοιμουνται στο καναπε... Click για ανάπτυξη... Καλά θα έιναι και.. πολύ γα@#$το που λενε κ τα παιδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1701 1702 1703 1704 1705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!! Click για ανάπτυξη... Στην Βασια το ειπα αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:11 Ο πυρροθριξ: #34.055 17-12-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #34.056 17-12-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #34.057 17-12-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Click για ανάπτυξη... Μωρ' τι γατι είναι τούτο????Εμένα βγήκαν και τα δύο..ασε ασε ακούνε αλλά αν δεν τα επεξεργαστούν όλα, αυτό σημαίνει μυρωδιά,νυχια, δοντια όλα πάνω τους, δεν μπορούν παιδι μου..ασε ασε..Και ο Μάπας είναι κάπως ανήσυχος τελευταία μες στο παράπονο, μες στην γλκάδα δεν μπορεί μόνος του..Τι θα τον κάνω τον μαμοθρεφτάκια μου??? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι..αυτό συζητούσαμε με την συγκάτοικο χθες!!!Μπορεί να φύγω κάποια στιγμή αλλά μάλλον θα μείνω όλο το διάστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Ο πυρροθριξ: #34.058 17-12-08 13:37 τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η elvenstar: #34.059 17-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η staman2 έγραψε: #34.060 17-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη!! Απλά πανέμορφη! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι εχει μεσα η σακούλα? Click για ανάπτυξη... Ομορφιάααα μου!!! Αγάαααπη μου!!! Κουκλί Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μελανωρινος μου κοιμαται στο γατοδεντρο!!!δεν ειναι ωραια η ουρα μας? Click για ανάπτυξη... Ουρίτσα για ΄φιλημα και πωπός για ζουληγμα!!! Τέλειος Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαμα με επρηξες!!!θα δαγκωσωωωω Click για ανάπτυξη... Δανάη!! Τι μωρό είναι αυτό!! ΝΑ το χαίρεσαι [ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρι στο ειχα στειλει με e mail Nαι, γατοδεντρο...με θηκούλες υπνου...για μεσα στο σπιτι...να μην κοιμουνται στο καναπε... Click για ανάπτυξη... Καλά θα έιναι και.. πολύ γα@#$το που λενε κ τα παιδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1701 1702 1703 1704 1705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:13 Η Αντα έγραψε: #34.056 17-12-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #34.057 17-12-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Click για ανάπτυξη... Μωρ' τι γατι είναι τούτο????Εμένα βγήκαν και τα δύο..ασε ασε ακούνε αλλά αν δεν τα επεξεργαστούν όλα, αυτό σημαίνει μυρωδιά,νυχια, δοντια όλα πάνω τους, δεν μπορούν παιδι μου..ασε ασε..Και ο Μάπας είναι κάπως ανήσυχος τελευταία μες στο παράπονο, μες στην γλκάδα δεν μπορεί μόνος του..Τι θα τον κάνω τον μαμοθρεφτάκια μου??? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι..αυτό συζητούσαμε με την συγκάτοικο χθες!!!Μπορεί να φύγω κάποια στιγμή αλλά μάλλον θα μείνω όλο το διάστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Ο πυρροθριξ: #34.058 17-12-08 13:37 τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η elvenstar: #34.059 17-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η staman2 έγραψε: #34.060 17-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη!! Απλά πανέμορφη! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι εχει μεσα η σακούλα? Click για ανάπτυξη... Ομορφιάααα μου!!! Αγάαααπη μου!!! Κουκλί Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μελανωρινος μου κοιμαται στο γατοδεντρο!!!δεν ειναι ωραια η ουρα μας? Click για ανάπτυξη... Ουρίτσα για ΄φιλημα και πωπός για ζουληγμα!!! Τέλειος Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαμα με επρηξες!!!θα δαγκωσωωωω Click για ανάπτυξη... Δανάη!! Τι μωρό είναι αυτό!! ΝΑ το χαίρεσαι [ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρι στο ειχα στειλει με e mail Nαι, γατοδεντρο...με θηκούλες υπνου...για μεσα στο σπιτι...να μην κοιμουνται στο καναπε... Click για ανάπτυξη... Καλά θα έιναι και.. πολύ γα@#$το που λενε κ τα παιδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1701 1702 1703 1704 1705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλημέρα!!! Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????Δεν θα χωράς σε λίγο!!! Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ??? Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..Κατα λάθος Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!! Click για ανάπτυξη... Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:18 Η katerina10: #34.057 17-12-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Click για ανάπτυξη... Μωρ' τι γατι είναι τούτο????Εμένα βγήκαν και τα δύο..ασε ασε ακούνε αλλά αν δεν τα επεξεργαστούν όλα, αυτό σημαίνει μυρωδιά,νυχια, δοντια όλα πάνω τους, δεν μπορούν παιδι μου..ασε ασε..Και ο Μάπας είναι κάπως ανήσυχος τελευταία μες στο παράπονο, μες στην γλκάδα δεν μπορεί μόνος του..Τι θα τον κάνω τον μαμοθρεφτάκια μου??? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι..αυτό συζητούσαμε με την συγκάτοικο χθες!!!Μπορεί να φύγω κάποια στιγμή αλλά μάλλον θα μείνω όλο το διάστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Ο πυρροθριξ: #34.058 17-12-08 13:37 τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η elvenstar: #34.059 17-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η staman2 έγραψε: #34.060 17-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη!! Απλά πανέμορφη! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι εχει μεσα η σακούλα? Click για ανάπτυξη... Ομορφιάααα μου!!! Αγάαααπη μου!!! Κουκλί Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μελανωρινος μου κοιμαται στο γατοδεντρο!!!δεν ειναι ωραια η ουρα μας? Click για ανάπτυξη... Ουρίτσα για ΄φιλημα και πωπός για ζουληγμα!!! Τέλειος Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαμα με επρηξες!!!θα δαγκωσωωωω Click για ανάπτυξη... Δανάη!! Τι μωρό είναι αυτό!! ΝΑ το χαίρεσαι [ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρι στο ειχα στειλει με e mail Nαι, γατοδεντρο...με θηκούλες υπνου...για μεσα στο σπιτι...να μην κοιμουνται στο καναπε... Click για ανάπτυξη... Καλά θα έιναι και.. πολύ γα@#$το που λενε κ τα παιδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1701 1702 1703 1704 1705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!! Click για ανάπτυξη... Μωρ' τι γατι είναι τούτο????Εμένα βγήκαν και τα δύο..ασε ασε ακούνε αλλά αν δεν τα επεξεργαστούν όλα, αυτό σημαίνει μυρωδιά,νυχια, δοντια όλα πάνω τους, δεν μπορούν παιδι μου..ασε ασε..Και ο Μάπας είναι κάπως ανήσυχος τελευταία μες στο παράπονο, μες στην γλκάδα δεν μπορεί μόνος του..Τι θα τον κάνω τον μαμοθρεφτάκια μου??? Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι..αυτό συζητούσαμε με την συγκάτοικο χθες!!!Μπορεί να φύγω κάποια στιγμή αλλά μάλλον θα μείνω όλο το διάστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Ο πυρροθριξ: #34.058 17-12-08 13:37 τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η elvenstar: #34.059 17-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η staman2 έγραψε: #34.060 17-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη!! Απλά πανέμορφη! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι εχει μεσα η σακούλα? Click για ανάπτυξη... Ομορφιάααα μου!!! Αγάαααπη μου!!! Κουκλί Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μελανωρινος μου κοιμαται στο γατοδεντρο!!!δεν ειναι ωραια η ουρα μας? Click για ανάπτυξη... Ουρίτσα για ΄φιλημα και πωπός για ζουληγμα!!! Τέλειος Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαμα με επρηξες!!!θα δαγκωσωωωω Click για ανάπτυξη... Δανάη!! Τι μωρό είναι αυτό!! ΝΑ το χαίρεσαι [ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρι στο ειχα στειλει με e mail Nαι, γατοδεντρο...με θηκούλες υπνου...για μεσα στο σπιτι...να μην κοιμουνται στο καναπε... Click για ανάπτυξη... Καλά θα έιναι και.. πολύ γα@#$το που λενε κ τα παιδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1701 1702 1703 1704 1705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η elvenstar: #34.059 17-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η staman2 έγραψε: #34.060 17-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη!! Απλά πανέμορφη! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι εχει μεσα η σακούλα? Click για ανάπτυξη... Ομορφιάααα μου!!! Αγάαααπη μου!!! Κουκλί Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μελανωρινος μου κοιμαται στο γατοδεντρο!!!δεν ειναι ωραια η ουρα μας? Click για ανάπτυξη... Ουρίτσα για ΄φιλημα και πωπός για ζουληγμα!!! Τέλειος Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαμα με επρηξες!!!θα δαγκωσωωωω Click για ανάπτυξη... Δανάη!! Τι μωρό είναι αυτό!! ΝΑ το χαίρεσαι [ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρι στο ειχα στειλει με e mail Nαι, γατοδεντρο...με θηκούλες υπνου...για μεσα στο σπιτι...να μην κοιμουνται στο καναπε... Click για ανάπτυξη... Καλά θα έιναι και.. πολύ γα@#$το που λενε κ τα παιδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1701 1702 1703 1704 1705 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1703 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙΠΟΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Η staman2 έγραψε: #34.060 17-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη!! Απλά πανέμορφη! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι εχει μεσα η σακούλα? Click για ανάπτυξη... Ομορφιάααα μου!!! Αγάαααπη μου!!! Κουκλί Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μελανωρινος μου κοιμαται στο γατοδεντρο!!!δεν ειναι ωραια η ουρα μας? Click για ανάπτυξη... Ουρίτσα για ΄φιλημα και πωπός για ζουληγμα!!! Τέλειος Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαμα με επρηξες!!!θα δαγκωσωωωω Click για ανάπτυξη... Δανάη!! Τι μωρό είναι αυτό!! ΝΑ το χαίρεσαι [ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρι στο ειχα στειλει με e mail Nαι, γατοδεντρο...με θηκούλες υπνου...για μεσα στο σπιτι...να μην κοιμουνται στο καναπε... Click για ανάπτυξη... Καλά θα έιναι και.. πολύ γα@#$το που λενε κ τα παιδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και το τοσο σκουρο μηπως?το νεγρικο? Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη!! Απλά πανέμορφη! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τι εχει μεσα η σακούλα? Click για ανάπτυξη... Ομορφιάααα μου!!! Αγάαααπη μου!!! Κουκλί Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Μελανωρινος μου κοιμαται στο γατοδεντρο!!!δεν ειναι ωραια η ουρα μας? Click για ανάπτυξη... Ουρίτσα για ΄φιλημα και πωπός για ζουληγμα!!! Τέλειος Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μαμα με επρηξες!!!θα δαγκωσωωωω Click για ανάπτυξη... Δανάη!! Τι μωρό είναι αυτό!! ΝΑ το χαίρεσαι [ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρι στο ειχα στειλει με e mail Nαι, γατοδεντρο...με θηκούλες υπνου...για μεσα στο σπιτι...να μην κοιμουνται στο καναπε... Click για ανάπτυξη... Καλά θα έιναι και.. πολύ γα@#$το που λενε κ τα παιδιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.