Birman-maniacs

καλα πηρες γατοδεντρο με 250 ευρω?:blink:και κλαιγεσαι για χρήματα?ποσο θα πανε τα μεταφορικά?καλα στελνουν εδω?:hmm:
ΠΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ?????????? :blink::blink::blink::blink: α γιαυτο δεν βγαινεις απο το σπιτι, να βρεθουμε για καφε......καλα ειπα εγω οτι θα χρεωκοπησουμε εξαιτειας τους :down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αμαν μαρι...μ'εφαγες...260 σύνολο κάνει (με τη μεταφορα μεσα)...και ειναι μεγαλο...

λίγα είναι?καλα στελνουν εδω?για βάλε το site να δω κι εγω τιποτα...;)ασε που δεν ειπες τιποτα μηπως περναμε μαζι κατι...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και περιμένεις να κοιμουνται μόνο εκει?εμενα ουτε να το φτύσουν πλέον...:down:στον καναπε στα κρεβάτια και στα χαλια κοιμούνται..:)
τους αρεσουν οι θηκούλες των γατοδεντρων...ολο εκει ειναι...αλλα έχω μονο αυτο που ειναι έξω και έχει 2 θήκες...ήθελα και για μεσα...

και περιμένεις να κοιμουνται μόνο εκει?εμενα ουτε να το φτύσουν πλέον...:down:στον καναπε στα κρεβάτια και στα χαλια κοιμούνται..:)
Ουτε εγω παιρνω αλλο, θελω πραγματα για το σπιτι...ας βολευτουν - που αυτο κανουν- στα ηδη υπαρχοντα επιπλα του σπιτιου!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

ΠΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ?????????? :blink::blink::blink::blink: α γιαυτο δεν βγαινεις απο το σπιτι, να βρεθουμε για καφε......καλα ειπα εγω οτι θα χρεωκοπησουμε εξαιτειας τους :down:

αστα Αντα μου, αστα...το αλλο το καλυμμα που ήταν πανακριβο το εκανε ο Ιωνας του αλατιου...τωρα θα το βγάζω μόνο με κόσμο...θα καθονται στο καινουριο το φθηνο...:mad:ασε που το εκανε και το καινουριο τρυπητο..:lol:νυχι νυχι το παει...και μαλιστα το τραβάει κάτω και κρυβεται μέσα και βγάζει τα νυχια του..

λίγα είναι?καλα στελνουν εδω?για βάλε το site να δω κι εγω τιποτα...;)ασε που δεν ειπες τιποτα μηπως περναμε μαζι κατι...:/:
Βρε Βασια...δεν σου ειπα οτι θα το παρω στο e mail???? Σου έβαλα και το site....να δεις...και μου ειπες οτι ειναι πανακριβο??
https://shop.petfun.de/en/kratzbaeume/grosse-kratzbaeume

Βρε Βασια...δεν σου ειπα οτι θα το παρω στο e mail???? Σου έβαλα και το site....να δεις...και μου ειπες οτι ειναι πανακριβο??
https://shop.petfun.de/en/kratzbaeume/grosse-kratzbaeume

μας το ειπες μαλιστα και στους Δελφους με τη Δαναη οτι το σκεφτοσουν, αλλα σου φαινοντουσαν πολλά...ετσι θυμάμαι εγω..καλα δεν υπάρχει πρόβλημα..

συγνωμη αλλα δεν βλέπω να στέλνουν Ελλάδα ή κάνω λάθος?:hmm:

συγνωμη αλλα δεν βλέπω να στέλνουν Ελλάδα ή κάνω λάθος?:hmm:
στελνουν τους έκανα γραμμα...και μου ειπαν οτι μπορουν να στειλουν με 60 ευρω μεταφορικα για το joy το γατοδεντρο που πηρα εγω...

γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!!

αστα Αντα μου, αστα...το αλλο το καλυμμα που ήταν πανακριβο το εκανε ο Ιωνας του αλατιου...τωρα θα το βγάζω μόνο με κόσμο...θα καθονται στο καινουριο το φθηνο...:mad:ασε που το εκανε και το καινουριο τρυπητο..:lol:νυχι νυχι το παει...και μαλιστα το τραβάει κάτω και κρυβεται μέσα και βγάζει τα νυχια του..
Τα ιδια κανει και ο Αλφι...του αρεσει να παει κατω απο το καλυμμα και να κοιμαται :cool:

γιατι μαρι?τι ηθελες εσυ?αφου εισαι με full extra !!!
ειναι ακριβα τα γατοδεντρα του...γι'αυτο δεν σας το ειπα σαν super ευκαιρια τρέξτε να προφτάσετε...

Καλημέρα!!!

Γιούλη παιδι μου πάλι γατόδεντρα θα πάρεις????:confused:Δεν θα χωράς σε λίγο!!!
Βάσια..τι κάνει το ζεύγος ???
Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..:PΚατα λάθος:lol:
Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????:)Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!!:down::lol:

Καλημέρα!!!

Αντούλα, το κινητο σου για κάποιο λόγο το έχω..το είχα γράψει με λατινικά γράμματα..:PΚατα λάθος:lol:
Δανάη τι κανουν τα ζουζουνια σου????:)Ο δικος μου πορτοκαλούλης είναι ΚΟΥΚΛΙ!!!Ενας κύριος αλλά ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑΡΗΣ!!!!:down::lol:
ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος:P:lol:
χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!!

Καλημέρα!!!

Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? :hmm:

ο δικος μου ειναι και κουκλος και κυριος:P:lol:
χωρις πλακα,ποτε δεν μου εχει κανει καμια ζημια,δεν εχει ανεβει σε καναπε,καρεκλα,τραπεζι!!!τιποτα!!!και μετα σου λενε για τις ρατσες!!!'Η οταν ο μικρος του κλεβει στην θεση,παει αλλου,δεν τον διωχνει!!!κυριος με τα ουλα του!!!
:blink::blink::blink:Μωρ' τι γατι είναι τούτο????:confused:Εμένα βγήκαν και τα δύο..ασε ασε ακούνε αλλά αν δεν τα επεξεργαστούν όλα, αυτό σημαίνει μυρωδιά,νυχια, δοντια όλα πάνω τους:down::lol:, δεν μπορούν παιδι μου..ασε ασε..Και ο Μάπας είναι κάπως ανήσυχος τελευταία μες στο παράπονο, μες στην γλκάδα δεν μπορεί μόνος του..Τι θα τον κάνω τον μαμοθρεφτάκια μου???:rolleyes:
Οκ Κατερινα.....θα εισαι Αθηνα στις γιορτες? :hmm:
Ναι ναι..αυτό συζητούσαμε με την συγκάτοικο χθες!!!:)Μπορεί να φύγω κάποια στιγμή αλλά μάλλον θα μείνω όλο το διάστημα!!:)

τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!!

τι εγινε ρε παιδια?πειτε τιποτα!!!
ΤΙΠΟΤΑ:D
spaceball.gif

και το τοσο σκουρο μηπως?:P:lol:το νεγρικο?

CIMG2471.JPG
Πανέμορφη!! Απλά πανέμορφη!:)

DSCN1374.jpg

τι εχει μεσα η σακούλα?:hmm:
Ομορφιάααα μου!!! Αγάαααπη μου!!! Κουκλί:up:

attachment.php

ο Μελανωρινος μου κοιμαται στο γατοδεντρο!!!δεν ειναι ωραια η ουρα μας?
Ουρίτσα για ΄φιλημα και πωπός για ζουληγμα!!! Τέλειος :up:

attachment.php

μαμα με επρηξες!!!θα δαγκωσωωωω
Δανάη!! Τι μωρό είναι αυτό!! ΝΑ το χαίρεσαι:up:

[
μαρι στο ειχα στειλει με e mail:P

Nαι, γατοδεντρο...με θηκούλες υπνου...για μεσα στο σπιτι...να μην κοιμουνται στο καναπε...
Καλά θα έιναι και.. πολύ γα@#$το που λενε κ τα παιδιά μου:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back