Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:42 Η Lita έγραψε: #34.241 19-12-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποτε θα...σμιξουν οι δυο τσούπρες? Click για ανάπτυξη... την Κυριακή μάλλον θα φύγω για να φύγω και με αμάξι (γιατί διαφορετικά θα ήθελα να πάω στη συνάντηση ,θα δούμε!)οπότε από βδομάδα Δευτέρα λέω να τις γνωρίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:46 Η elvenstar: #34.242 19-12-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ] Αχ...θελώ να διακτινιστώ και να βουτήξω μέσα στη κάρτα σου Click για ανάπτυξη... Να σου πω και εγώ θα το ήθελα αυτό beam me up Scotty!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.243 19-12-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: την Κυριακή μάλλον θα φύγω για να φύγω και με αμάξι (γιατί διαφορετικά θα ήθελα να πάω στη συνάντηση ,θα δούμε!)οπότε από βδομάδα Δευτέρα λέω να τις γνωρίσω! Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο να δεχθεις και το μεγάλο σου κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η Lita έγραψε: #34.244 19-12-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε με το καλο να δεχθεις και το μεγάλο σου κορίτσι! Click για ανάπτυξη... ναι και δεν σου είπα βάλαμε και internet και στο σπίτι στην Πτολεμαΐδα οπότε αν έχω κάποιο πρόβλημα θα σου στέλνω μήνυμα για συμβουλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.245 19-12-08 13:59 Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η elvenstar: #34.246 19-12-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999 Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.247 19-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Ναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η gatouni έγραψε: #34.248 19-12-08 14:17 Γεια σας Τι πανέμορφες κάρτες. Φτιάξατε τη διάθεση μου πολύ. Να στε καλά κορίτσια. Γιούλη το βράδυ θα σου στείλω τις φωτό γιατί τις έχω στο σπίτι. Αν και δεν είχε εκείνο που σου έλεγα πια. Βρήκα ένα άλλο ροζ. Θα βάλω και φωτό του χιονούλη-Περσούλη μας να δεις. Ξανά για λίγο μπήκα πάλι τρέξιμο σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #34.249 19-12-08 14:21 Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.250 19-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Τι πανέμορφες κάρτες. Φτιάξατε τη διάθεση μου πολύ. Να στε καλά κορίτσια. Γιούλη το βράδυ θα σου στείλω τις φωτό γιατί τις έχω στο σπίτι. Αν και δεν είχε εκείνο που σου έλεγα πια. Βρήκα ένα άλλο ροζ. Θα βάλω και φωτό του χιονούλη-Περσούλη μας να δεις. Ξανά για λίγο μπήκα πάλι τρέξιμο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ Νεκταρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.251 19-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... μιλα του!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #34.252 19-12-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Μα η λεπτομερεια κανει τη διαφορα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η elvenstar: #34.253 19-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Αντα έγραψε: #34.254 19-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Click για ανάπτυξη... Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η elvenstar: #34.255 19-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι δυστυχώς ο πιο φιλότιμος πάντα την πατάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #34.256 19-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Click για ανάπτυξη... Όχι,τη Δευτέρα παίρνουμε... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Click για ανάπτυξη... Κλέψε καμία απ' τη Νικολέττα! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι άδικο! Εγώ δε θα ντρεπόμουν και πολύ για τους βαθμούς(η γνωστή αναίσθητη Χριστίνα)Και απουσιολόγος πάλι δε θέλω!Όλο βρίσκουν το μπελά τους και είναι κουραστικό και βαρετό. Όταν μας έβαλε η καθηγήτρια στην κλήρωση όσους είχαμε βγάλει με 10 το Δημοτικό,τη ρώτησα αν γίνεται να μη συμμετέχω γιατί δε θέλω και με αγριοκοίταζε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΠΑΙΧΤΟ Να'τα! Ειναι της Hasbro! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... [URL="https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote"]https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote[/URL]] ΤΕΛΕΙΟ!!!! Το έχω αποθηκεύσει! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Απάνω του! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η indrilgon: #34.257 19-12-08 18:21 [FONT="]Γεια σας! Τι κάνετε; Εμένα δεν μου απάντησε ακόμα η κοπέλα, μάλλον δόθηκε ο γατουλης! :cry::cry::cry:[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Βάσια13859: #34.258 19-12-08 18:24 καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:33 Η indrilgon: #34.259 19-12-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Click για ανάπτυξη... [FONT="]Το ελπίζω… αν δω και δεν βρίσκω Βιρμανίας θα πάρω κάτι άλλο σε ενήλικο στειρωμένο αρσενικό(αρκεί να είναι βουτιρακι). Και όταν τελειώσω με τις σπουδές ή όταν πάω για μεταπτυχιακό θα πάρω ένα θηλυκό [/FONT][FONT="]tortie[/FONT][FONT="]από εκτροφείο, που θα μπορώ να της κάνω και γέννα…[/FONT] [FONT="]Γιατί πραγματικά δεν την παλεύω άλλο χωρίς γάτα στο σπίτι…[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Βάσια13859: #34.260 19-12-08 19:17 πάρε κάποιο αλλο...αρκει να σου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποτε θα...σμιξουν οι δυο τσούπρες? Click για ανάπτυξη... την Κυριακή μάλλον θα φύγω για να φύγω και με αμάξι (γιατί διαφορετικά θα ήθελα να πάω στη συνάντηση ,θα δούμε!)οπότε από βδομάδα Δευτέρα λέω να τις γνωρίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:46 Η elvenstar: #34.242 19-12-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ] Αχ...θελώ να διακτινιστώ και να βουτήξω μέσα στη κάρτα σου Click για ανάπτυξη... Να σου πω και εγώ θα το ήθελα αυτό beam me up Scotty!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.243 19-12-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: την Κυριακή μάλλον θα φύγω για να φύγω και με αμάξι (γιατί διαφορετικά θα ήθελα να πάω στη συνάντηση ,θα δούμε!)οπότε από βδομάδα Δευτέρα λέω να τις γνωρίσω! Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο να δεχθεις και το μεγάλο σου κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η Lita έγραψε: #34.244 19-12-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε με το καλο να δεχθεις και το μεγάλο σου κορίτσι! Click για ανάπτυξη... ναι και δεν σου είπα βάλαμε και internet και στο σπίτι στην Πτολεμαΐδα οπότε αν έχω κάποιο πρόβλημα θα σου στέλνω μήνυμα για συμβουλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.245 19-12-08 13:59 Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η elvenstar: #34.246 19-12-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999 Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.247 19-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Ναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η gatouni έγραψε: #34.248 19-12-08 14:17 Γεια σας Τι πανέμορφες κάρτες. Φτιάξατε τη διάθεση μου πολύ. Να στε καλά κορίτσια. Γιούλη το βράδυ θα σου στείλω τις φωτό γιατί τις έχω στο σπίτι. Αν και δεν είχε εκείνο που σου έλεγα πια. Βρήκα ένα άλλο ροζ. Θα βάλω και φωτό του χιονούλη-Περσούλη μας να δεις. Ξανά για λίγο μπήκα πάλι τρέξιμο σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #34.249 19-12-08 14:21 Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.250 19-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Τι πανέμορφες κάρτες. Φτιάξατε τη διάθεση μου πολύ. Να στε καλά κορίτσια. Γιούλη το βράδυ θα σου στείλω τις φωτό γιατί τις έχω στο σπίτι. Αν και δεν είχε εκείνο που σου έλεγα πια. Βρήκα ένα άλλο ροζ. Θα βάλω και φωτό του χιονούλη-Περσούλη μας να δεις. Ξανά για λίγο μπήκα πάλι τρέξιμο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ Νεκταρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.251 19-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... μιλα του!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #34.252 19-12-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Μα η λεπτομερεια κανει τη διαφορα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η elvenstar: #34.253 19-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Αντα έγραψε: #34.254 19-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Click για ανάπτυξη... Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η elvenstar: #34.255 19-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι δυστυχώς ο πιο φιλότιμος πάντα την πατάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #34.256 19-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Click για ανάπτυξη... Όχι,τη Δευτέρα παίρνουμε... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Click για ανάπτυξη... Κλέψε καμία απ' τη Νικολέττα! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι άδικο! Εγώ δε θα ντρεπόμουν και πολύ για τους βαθμούς(η γνωστή αναίσθητη Χριστίνα)Και απουσιολόγος πάλι δε θέλω!Όλο βρίσκουν το μπελά τους και είναι κουραστικό και βαρετό. Όταν μας έβαλε η καθηγήτρια στην κλήρωση όσους είχαμε βγάλει με 10 το Δημοτικό,τη ρώτησα αν γίνεται να μη συμμετέχω γιατί δε θέλω και με αγριοκοίταζε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΠΑΙΧΤΟ Να'τα! Ειναι της Hasbro! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... [URL="https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote"]https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote[/URL]] ΤΕΛΕΙΟ!!!! Το έχω αποθηκεύσει! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Απάνω του! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η indrilgon: #34.257 19-12-08 18:21 [FONT="]Γεια σας! Τι κάνετε; Εμένα δεν μου απάντησε ακόμα η κοπέλα, μάλλον δόθηκε ο γατουλης! :cry::cry::cry:[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Βάσια13859: #34.258 19-12-08 18:24 καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:33 Η indrilgon: #34.259 19-12-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Click για ανάπτυξη... [FONT="]Το ελπίζω… αν δω και δεν βρίσκω Βιρμανίας θα πάρω κάτι άλλο σε ενήλικο στειρωμένο αρσενικό(αρκεί να είναι βουτιρακι). Και όταν τελειώσω με τις σπουδές ή όταν πάω για μεταπτυχιακό θα πάρω ένα θηλυκό [/FONT][FONT="]tortie[/FONT][FONT="]από εκτροφείο, που θα μπορώ να της κάνω και γέννα…[/FONT] [FONT="]Γιατί πραγματικά δεν την παλεύω άλλο χωρίς γάτα στο σπίτι…[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Βάσια13859: #34.260 19-12-08 19:17 πάρε κάποιο αλλο...αρκει να σου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ] Αχ...θελώ να διακτινιστώ και να βουτήξω μέσα στη κάρτα σου Click για ανάπτυξη... Να σου πω και εγώ θα το ήθελα αυτό beam me up Scotty!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.243 19-12-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Lita: την Κυριακή μάλλον θα φύγω για να φύγω και με αμάξι (γιατί διαφορετικά θα ήθελα να πάω στη συνάντηση ,θα δούμε!)οπότε από βδομάδα Δευτέρα λέω να τις γνωρίσω! Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο να δεχθεις και το μεγάλο σου κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η Lita έγραψε: #34.244 19-12-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε με το καλο να δεχθεις και το μεγάλο σου κορίτσι! Click για ανάπτυξη... ναι και δεν σου είπα βάλαμε και internet και στο σπίτι στην Πτολεμαΐδα οπότε αν έχω κάποιο πρόβλημα θα σου στέλνω μήνυμα για συμβουλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.245 19-12-08 13:59 Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η elvenstar: #34.246 19-12-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999 Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.247 19-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Ναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η gatouni έγραψε: #34.248 19-12-08 14:17 Γεια σας Τι πανέμορφες κάρτες. Φτιάξατε τη διάθεση μου πολύ. Να στε καλά κορίτσια. Γιούλη το βράδυ θα σου στείλω τις φωτό γιατί τις έχω στο σπίτι. Αν και δεν είχε εκείνο που σου έλεγα πια. Βρήκα ένα άλλο ροζ. Θα βάλω και φωτό του χιονούλη-Περσούλη μας να δεις. Ξανά για λίγο μπήκα πάλι τρέξιμο σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #34.249 19-12-08 14:21 Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.250 19-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Τι πανέμορφες κάρτες. Φτιάξατε τη διάθεση μου πολύ. Να στε καλά κορίτσια. Γιούλη το βράδυ θα σου στείλω τις φωτό γιατί τις έχω στο σπίτι. Αν και δεν είχε εκείνο που σου έλεγα πια. Βρήκα ένα άλλο ροζ. Θα βάλω και φωτό του χιονούλη-Περσούλη μας να δεις. Ξανά για λίγο μπήκα πάλι τρέξιμο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ Νεκταρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.251 19-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... μιλα του!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #34.252 19-12-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Μα η λεπτομερεια κανει τη διαφορα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η elvenstar: #34.253 19-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Αντα έγραψε: #34.254 19-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Click για ανάπτυξη... Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η elvenstar: #34.255 19-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι δυστυχώς ο πιο φιλότιμος πάντα την πατάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #34.256 19-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Click για ανάπτυξη... Όχι,τη Δευτέρα παίρνουμε... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Click για ανάπτυξη... Κλέψε καμία απ' τη Νικολέττα! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι άδικο! Εγώ δε θα ντρεπόμουν και πολύ για τους βαθμούς(η γνωστή αναίσθητη Χριστίνα)Και απουσιολόγος πάλι δε θέλω!Όλο βρίσκουν το μπελά τους και είναι κουραστικό και βαρετό. Όταν μας έβαλε η καθηγήτρια στην κλήρωση όσους είχαμε βγάλει με 10 το Δημοτικό,τη ρώτησα αν γίνεται να μη συμμετέχω γιατί δε θέλω και με αγριοκοίταζε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΠΑΙΧΤΟ Να'τα! Ειναι της Hasbro! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... [URL="https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote"]https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote[/URL]] ΤΕΛΕΙΟ!!!! Το έχω αποθηκεύσει! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Απάνω του! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η indrilgon: #34.257 19-12-08 18:21 [FONT="]Γεια σας! Τι κάνετε; Εμένα δεν μου απάντησε ακόμα η κοπέλα, μάλλον δόθηκε ο γατουλης! :cry::cry::cry:[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Βάσια13859: #34.258 19-12-08 18:24 καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:33 Η indrilgon: #34.259 19-12-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Click για ανάπτυξη... [FONT="]Το ελπίζω… αν δω και δεν βρίσκω Βιρμανίας θα πάρω κάτι άλλο σε ενήλικο στειρωμένο αρσενικό(αρκεί να είναι βουτιρακι). Και όταν τελειώσω με τις σπουδές ή όταν πάω για μεταπτυχιακό θα πάρω ένα θηλυκό [/FONT][FONT="]tortie[/FONT][FONT="]από εκτροφείο, που θα μπορώ να της κάνω και γέννα…[/FONT] [FONT="]Γιατί πραγματικά δεν την παλεύω άλλο χωρίς γάτα στο σπίτι…[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Βάσια13859: #34.260 19-12-08 19:17 πάρε κάποιο αλλο...αρκει να σου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: την Κυριακή μάλλον θα φύγω για να φύγω και με αμάξι (γιατί διαφορετικά θα ήθελα να πάω στη συνάντηση ,θα δούμε!)οπότε από βδομάδα Δευτέρα λέω να τις γνωρίσω! Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο να δεχθεις και το μεγάλο σου κορίτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:57 Η Lita έγραψε: #34.244 19-12-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε με το καλο να δεχθεις και το μεγάλο σου κορίτσι! Click για ανάπτυξη... ναι και δεν σου είπα βάλαμε και internet και στο σπίτι στην Πτολεμαΐδα οπότε αν έχω κάποιο πρόβλημα θα σου στέλνω μήνυμα για συμβουλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.245 19-12-08 13:59 Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η elvenstar: #34.246 19-12-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999 Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.247 19-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Ναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η gatouni έγραψε: #34.248 19-12-08 14:17 Γεια σας Τι πανέμορφες κάρτες. Φτιάξατε τη διάθεση μου πολύ. Να στε καλά κορίτσια. Γιούλη το βράδυ θα σου στείλω τις φωτό γιατί τις έχω στο σπίτι. Αν και δεν είχε εκείνο που σου έλεγα πια. Βρήκα ένα άλλο ροζ. Θα βάλω και φωτό του χιονούλη-Περσούλη μας να δεις. Ξανά για λίγο μπήκα πάλι τρέξιμο σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #34.249 19-12-08 14:21 Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.250 19-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Τι πανέμορφες κάρτες. Φτιάξατε τη διάθεση μου πολύ. Να στε καλά κορίτσια. Γιούλη το βράδυ θα σου στείλω τις φωτό γιατί τις έχω στο σπίτι. Αν και δεν είχε εκείνο που σου έλεγα πια. Βρήκα ένα άλλο ροζ. Θα βάλω και φωτό του χιονούλη-Περσούλη μας να δεις. Ξανά για λίγο μπήκα πάλι τρέξιμο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ Νεκταρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.251 19-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... μιλα του!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #34.252 19-12-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Μα η λεπτομερεια κανει τη διαφορα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η elvenstar: #34.253 19-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Αντα έγραψε: #34.254 19-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Click για ανάπτυξη... Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η elvenstar: #34.255 19-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι δυστυχώς ο πιο φιλότιμος πάντα την πατάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #34.256 19-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Click για ανάπτυξη... Όχι,τη Δευτέρα παίρνουμε... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Click για ανάπτυξη... Κλέψε καμία απ' τη Νικολέττα! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι άδικο! Εγώ δε θα ντρεπόμουν και πολύ για τους βαθμούς(η γνωστή αναίσθητη Χριστίνα)Και απουσιολόγος πάλι δε θέλω!Όλο βρίσκουν το μπελά τους και είναι κουραστικό και βαρετό. Όταν μας έβαλε η καθηγήτρια στην κλήρωση όσους είχαμε βγάλει με 10 το Δημοτικό,τη ρώτησα αν γίνεται να μη συμμετέχω γιατί δε θέλω και με αγριοκοίταζε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΠΑΙΧΤΟ Να'τα! Ειναι της Hasbro! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... [URL="https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote"]https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote[/URL]] ΤΕΛΕΙΟ!!!! Το έχω αποθηκεύσει! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Απάνω του! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η indrilgon: #34.257 19-12-08 18:21 [FONT="]Γεια σας! Τι κάνετε; Εμένα δεν μου απάντησε ακόμα η κοπέλα, μάλλον δόθηκε ο γατουλης! :cry::cry::cry:[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Βάσια13859: #34.258 19-12-08 18:24 καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:33 Η indrilgon: #34.259 19-12-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Click για ανάπτυξη... [FONT="]Το ελπίζω… αν δω και δεν βρίσκω Βιρμανίας θα πάρω κάτι άλλο σε ενήλικο στειρωμένο αρσενικό(αρκεί να είναι βουτιρακι). Και όταν τελειώσω με τις σπουδές ή όταν πάω για μεταπτυχιακό θα πάρω ένα θηλυκό [/FONT][FONT="]tortie[/FONT][FONT="]από εκτροφείο, που θα μπορώ να της κάνω και γέννα…[/FONT] [FONT="]Γιατί πραγματικά δεν την παλεύω άλλο χωρίς γάτα στο σπίτι…[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Βάσια13859: #34.260 19-12-08 19:17 πάρε κάποιο αλλο...αρκει να σου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε με το καλο να δεχθεις και το μεγάλο σου κορίτσι! Click για ανάπτυξη... ναι και δεν σου είπα βάλαμε και internet και στο σπίτι στην Πτολεμαΐδα οπότε αν έχω κάποιο πρόβλημα θα σου στέλνω μήνυμα για συμβουλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.245 19-12-08 13:59 Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η elvenstar: #34.246 19-12-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999 Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.247 19-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Ναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η gatouni έγραψε: #34.248 19-12-08 14:17 Γεια σας Τι πανέμορφες κάρτες. Φτιάξατε τη διάθεση μου πολύ. Να στε καλά κορίτσια. Γιούλη το βράδυ θα σου στείλω τις φωτό γιατί τις έχω στο σπίτι. Αν και δεν είχε εκείνο που σου έλεγα πια. Βρήκα ένα άλλο ροζ. Θα βάλω και φωτό του χιονούλη-Περσούλη μας να δεις. Ξανά για λίγο μπήκα πάλι τρέξιμο σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #34.249 19-12-08 14:21 Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.250 19-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Τι πανέμορφες κάρτες. Φτιάξατε τη διάθεση μου πολύ. Να στε καλά κορίτσια. Γιούλη το βράδυ θα σου στείλω τις φωτό γιατί τις έχω στο σπίτι. Αν και δεν είχε εκείνο που σου έλεγα πια. Βρήκα ένα άλλο ροζ. Θα βάλω και φωτό του χιονούλη-Περσούλη μας να δεις. Ξανά για λίγο μπήκα πάλι τρέξιμο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ Νεκταρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.251 19-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... μιλα του!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #34.252 19-12-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Μα η λεπτομερεια κανει τη διαφορα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η elvenstar: #34.253 19-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Αντα έγραψε: #34.254 19-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Click για ανάπτυξη... Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η elvenstar: #34.255 19-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι δυστυχώς ο πιο φιλότιμος πάντα την πατάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #34.256 19-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Click για ανάπτυξη... Όχι,τη Δευτέρα παίρνουμε... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Click για ανάπτυξη... Κλέψε καμία απ' τη Νικολέττα! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι άδικο! Εγώ δε θα ντρεπόμουν και πολύ για τους βαθμούς(η γνωστή αναίσθητη Χριστίνα)Και απουσιολόγος πάλι δε θέλω!Όλο βρίσκουν το μπελά τους και είναι κουραστικό και βαρετό. Όταν μας έβαλε η καθηγήτρια στην κλήρωση όσους είχαμε βγάλει με 10 το Δημοτικό,τη ρώτησα αν γίνεται να μη συμμετέχω γιατί δε θέλω και με αγριοκοίταζε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΠΑΙΧΤΟ Να'τα! Ειναι της Hasbro! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... [URL="https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote"]https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote[/URL]] ΤΕΛΕΙΟ!!!! Το έχω αποθηκεύσει! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Απάνω του! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η indrilgon: #34.257 19-12-08 18:21 [FONT="]Γεια σας! Τι κάνετε; Εμένα δεν μου απάντησε ακόμα η κοπέλα, μάλλον δόθηκε ο γατουλης! :cry::cry::cry:[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Βάσια13859: #34.258 19-12-08 18:24 καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:33 Η indrilgon: #34.259 19-12-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Click για ανάπτυξη... [FONT="]Το ελπίζω… αν δω και δεν βρίσκω Βιρμανίας θα πάρω κάτι άλλο σε ενήλικο στειρωμένο αρσενικό(αρκεί να είναι βουτιρακι). Και όταν τελειώσω με τις σπουδές ή όταν πάω για μεταπτυχιακό θα πάρω ένα θηλυκό [/FONT][FONT="]tortie[/FONT][FONT="]από εκτροφείο, που θα μπορώ να της κάνω και γέννα…[/FONT] [FONT="]Γιατί πραγματικά δεν την παλεύω άλλο χωρίς γάτα στο σπίτι…[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Βάσια13859: #34.260 19-12-08 19:17 πάρε κάποιο αλλο...αρκει να σου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:04 Η elvenstar: #34.246 19-12-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999 Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.247 19-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Ναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η gatouni έγραψε: #34.248 19-12-08 14:17 Γεια σας Τι πανέμορφες κάρτες. Φτιάξατε τη διάθεση μου πολύ. Να στε καλά κορίτσια. Γιούλη το βράδυ θα σου στείλω τις φωτό γιατί τις έχω στο σπίτι. Αν και δεν είχε εκείνο που σου έλεγα πια. Βρήκα ένα άλλο ροζ. Θα βάλω και φωτό του χιονούλη-Περσούλη μας να δεις. Ξανά για λίγο μπήκα πάλι τρέξιμο σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #34.249 19-12-08 14:21 Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.250 19-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Τι πανέμορφες κάρτες. Φτιάξατε τη διάθεση μου πολύ. Να στε καλά κορίτσια. Γιούλη το βράδυ θα σου στείλω τις φωτό γιατί τις έχω στο σπίτι. Αν και δεν είχε εκείνο που σου έλεγα πια. Βρήκα ένα άλλο ροζ. Θα βάλω και φωτό του χιονούλη-Περσούλη μας να δεις. Ξανά για λίγο μπήκα πάλι τρέξιμο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ Νεκταρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.251 19-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... μιλα του!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #34.252 19-12-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Μα η λεπτομερεια κανει τη διαφορα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η elvenstar: #34.253 19-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Αντα έγραψε: #34.254 19-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Click για ανάπτυξη... Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η elvenstar: #34.255 19-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι δυστυχώς ο πιο φιλότιμος πάντα την πατάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #34.256 19-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Click για ανάπτυξη... Όχι,τη Δευτέρα παίρνουμε... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Click για ανάπτυξη... Κλέψε καμία απ' τη Νικολέττα! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι άδικο! Εγώ δε θα ντρεπόμουν και πολύ για τους βαθμούς(η γνωστή αναίσθητη Χριστίνα)Και απουσιολόγος πάλι δε θέλω!Όλο βρίσκουν το μπελά τους και είναι κουραστικό και βαρετό. Όταν μας έβαλε η καθηγήτρια στην κλήρωση όσους είχαμε βγάλει με 10 το Δημοτικό,τη ρώτησα αν γίνεται να μη συμμετέχω γιατί δε θέλω και με αγριοκοίταζε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΠΑΙΧΤΟ Να'τα! Ειναι της Hasbro! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... [URL="https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote"]https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote[/URL]] ΤΕΛΕΙΟ!!!! Το έχω αποθηκεύσει! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Απάνω του! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η indrilgon: #34.257 19-12-08 18:21 [FONT="]Γεια σας! Τι κάνετε; Εμένα δεν μου απάντησε ακόμα η κοπέλα, μάλλον δόθηκε ο γατουλης! :cry::cry::cry:[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Βάσια13859: #34.258 19-12-08 18:24 καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:33 Η indrilgon: #34.259 19-12-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Click για ανάπτυξη... [FONT="]Το ελπίζω… αν δω και δεν βρίσκω Βιρμανίας θα πάρω κάτι άλλο σε ενήλικο στειρωμένο αρσενικό(αρκεί να είναι βουτιρακι). Και όταν τελειώσω με τις σπουδές ή όταν πάω για μεταπτυχιακό θα πάρω ένα θηλυκό [/FONT][FONT="]tortie[/FONT][FONT="]από εκτροφείο, που θα μπορώ να της κάνω και γέννα…[/FONT] [FONT="]Γιατί πραγματικά δεν την παλεύω άλλο χωρίς γάτα στο σπίτι…[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Βάσια13859: #34.260 19-12-08 19:17 πάρε κάποιο αλλο...αρκει να σου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999 Click για ανάπτυξη... Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.247 19-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Ναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η gatouni έγραψε: #34.248 19-12-08 14:17 Γεια σας Τι πανέμορφες κάρτες. Φτιάξατε τη διάθεση μου πολύ. Να στε καλά κορίτσια. Γιούλη το βράδυ θα σου στείλω τις φωτό γιατί τις έχω στο σπίτι. Αν και δεν είχε εκείνο που σου έλεγα πια. Βρήκα ένα άλλο ροζ. Θα βάλω και φωτό του χιονούλη-Περσούλη μας να δεις. Ξανά για λίγο μπήκα πάλι τρέξιμο σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #34.249 19-12-08 14:21 Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.250 19-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Τι πανέμορφες κάρτες. Φτιάξατε τη διάθεση μου πολύ. Να στε καλά κορίτσια. Γιούλη το βράδυ θα σου στείλω τις φωτό γιατί τις έχω στο σπίτι. Αν και δεν είχε εκείνο που σου έλεγα πια. Βρήκα ένα άλλο ροζ. Θα βάλω και φωτό του χιονούλη-Περσούλη μας να δεις. Ξανά για λίγο μπήκα πάλι τρέξιμο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ Νεκταρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.251 19-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... μιλα του!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #34.252 19-12-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Μα η λεπτομερεια κανει τη διαφορα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η elvenstar: #34.253 19-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Αντα έγραψε: #34.254 19-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Click για ανάπτυξη... Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η elvenstar: #34.255 19-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι δυστυχώς ο πιο φιλότιμος πάντα την πατάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #34.256 19-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Click για ανάπτυξη... Όχι,τη Δευτέρα παίρνουμε... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Click για ανάπτυξη... Κλέψε καμία απ' τη Νικολέττα! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι άδικο! Εγώ δε θα ντρεπόμουν και πολύ για τους βαθμούς(η γνωστή αναίσθητη Χριστίνα)Και απουσιολόγος πάλι δε θέλω!Όλο βρίσκουν το μπελά τους και είναι κουραστικό και βαρετό. Όταν μας έβαλε η καθηγήτρια στην κλήρωση όσους είχαμε βγάλει με 10 το Δημοτικό,τη ρώτησα αν γίνεται να μη συμμετέχω γιατί δε θέλω και με αγριοκοίταζε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΠΑΙΧΤΟ Να'τα! Ειναι της Hasbro! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... [URL="https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote"]https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote[/URL]] ΤΕΛΕΙΟ!!!! Το έχω αποθηκεύσει! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Απάνω του! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η indrilgon: #34.257 19-12-08 18:21 [FONT="]Γεια σας! Τι κάνετε; Εμένα δεν μου απάντησε ακόμα η κοπέλα, μάλλον δόθηκε ο γατουλης! :cry::cry::cry:[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Βάσια13859: #34.258 19-12-08 18:24 καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:33 Η indrilgon: #34.259 19-12-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Click για ανάπτυξη... [FONT="]Το ελπίζω… αν δω και δεν βρίσκω Βιρμανίας θα πάρω κάτι άλλο σε ενήλικο στειρωμένο αρσενικό(αρκεί να είναι βουτιρακι). Και όταν τελειώσω με τις σπουδές ή όταν πάω για μεταπτυχιακό θα πάρω ένα θηλυκό [/FONT][FONT="]tortie[/FONT][FONT="]από εκτροφείο, που θα μπορώ να της κάνω και γέννα…[/FONT] [FONT="]Γιατί πραγματικά δεν την παλεύω άλλο χωρίς γάτα στο σπίτι…[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Βάσια13859: #34.260 19-12-08 19:17 πάρε κάποιο αλλο...αρκει να σου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Ναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Η gatouni έγραψε: #34.248 19-12-08 14:17 Γεια σας Τι πανέμορφες κάρτες. Φτιάξατε τη διάθεση μου πολύ. Να στε καλά κορίτσια. Γιούλη το βράδυ θα σου στείλω τις φωτό γιατί τις έχω στο σπίτι. Αν και δεν είχε εκείνο που σου έλεγα πια. Βρήκα ένα άλλο ροζ. Θα βάλω και φωτό του χιονούλη-Περσούλη μας να δεις. Ξανά για λίγο μπήκα πάλι τρέξιμο σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #34.249 19-12-08 14:21 Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.250 19-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Τι πανέμορφες κάρτες. Φτιάξατε τη διάθεση μου πολύ. Να στε καλά κορίτσια. Γιούλη το βράδυ θα σου στείλω τις φωτό γιατί τις έχω στο σπίτι. Αν και δεν είχε εκείνο που σου έλεγα πια. Βρήκα ένα άλλο ροζ. Θα βάλω και φωτό του χιονούλη-Περσούλη μας να δεις. Ξανά για λίγο μπήκα πάλι τρέξιμο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ Νεκταρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.251 19-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... μιλα του!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #34.252 19-12-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Μα η λεπτομερεια κανει τη διαφορα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η elvenstar: #34.253 19-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Αντα έγραψε: #34.254 19-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Click για ανάπτυξη... Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η elvenstar: #34.255 19-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι δυστυχώς ο πιο φιλότιμος πάντα την πατάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #34.256 19-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Click για ανάπτυξη... Όχι,τη Δευτέρα παίρνουμε... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Click για ανάπτυξη... Κλέψε καμία απ' τη Νικολέττα! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι άδικο! Εγώ δε θα ντρεπόμουν και πολύ για τους βαθμούς(η γνωστή αναίσθητη Χριστίνα)Και απουσιολόγος πάλι δε θέλω!Όλο βρίσκουν το μπελά τους και είναι κουραστικό και βαρετό. Όταν μας έβαλε η καθηγήτρια στην κλήρωση όσους είχαμε βγάλει με 10 το Δημοτικό,τη ρώτησα αν γίνεται να μη συμμετέχω γιατί δε θέλω και με αγριοκοίταζε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΠΑΙΧΤΟ Να'τα! Ειναι της Hasbro! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... [URL="https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote"]https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote[/URL]] ΤΕΛΕΙΟ!!!! Το έχω αποθηκεύσει! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Απάνω του! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η indrilgon: #34.257 19-12-08 18:21 [FONT="]Γεια σας! Τι κάνετε; Εμένα δεν μου απάντησε ακόμα η κοπέλα, μάλλον δόθηκε ο γατουλης! :cry::cry::cry:[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Βάσια13859: #34.258 19-12-08 18:24 καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:33 Η indrilgon: #34.259 19-12-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Click για ανάπτυξη... [FONT="]Το ελπίζω… αν δω και δεν βρίσκω Βιρμανίας θα πάρω κάτι άλλο σε ενήλικο στειρωμένο αρσενικό(αρκεί να είναι βουτιρακι). Και όταν τελειώσω με τις σπουδές ή όταν πάω για μεταπτυχιακό θα πάρω ένα θηλυκό [/FONT][FONT="]tortie[/FONT][FONT="]από εκτροφείο, που θα μπορώ να της κάνω και γέννα…[/FONT] [FONT="]Γιατί πραγματικά δεν την παλεύω άλλο χωρίς γάτα στο σπίτι…[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Βάσια13859: #34.260 19-12-08 19:17 πάρε κάποιο αλλο...αρκει να σου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας Τι πανέμορφες κάρτες. Φτιάξατε τη διάθεση μου πολύ. Να στε καλά κορίτσια. Γιούλη το βράδυ θα σου στείλω τις φωτό γιατί τις έχω στο σπίτι. Αν και δεν είχε εκείνο που σου έλεγα πια. Βρήκα ένα άλλο ροζ. Θα βάλω και φωτό του χιονούλη-Περσούλη μας να δεις. Ξανά για λίγο μπήκα πάλι τρέξιμο σήμερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #34.249 19-12-08 14:21 Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.250 19-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Τι πανέμορφες κάρτες. Φτιάξατε τη διάθεση μου πολύ. Να στε καλά κορίτσια. Γιούλη το βράδυ θα σου στείλω τις φωτό γιατί τις έχω στο σπίτι. Αν και δεν είχε εκείνο που σου έλεγα πια. Βρήκα ένα άλλο ροζ. Θα βάλω και φωτό του χιονούλη-Περσούλη μας να δεις. Ξανά για λίγο μπήκα πάλι τρέξιμο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ Νεκταρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.251 19-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... μιλα του!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #34.252 19-12-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Μα η λεπτομερεια κανει τη διαφορα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η elvenstar: #34.253 19-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Αντα έγραψε: #34.254 19-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Click για ανάπτυξη... Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η elvenstar: #34.255 19-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι δυστυχώς ο πιο φιλότιμος πάντα την πατάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #34.256 19-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Click για ανάπτυξη... Όχι,τη Δευτέρα παίρνουμε... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Click για ανάπτυξη... Κλέψε καμία απ' τη Νικολέττα! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι άδικο! Εγώ δε θα ντρεπόμουν και πολύ για τους βαθμούς(η γνωστή αναίσθητη Χριστίνα)Και απουσιολόγος πάλι δε θέλω!Όλο βρίσκουν το μπελά τους και είναι κουραστικό και βαρετό. Όταν μας έβαλε η καθηγήτρια στην κλήρωση όσους είχαμε βγάλει με 10 το Δημοτικό,τη ρώτησα αν γίνεται να μη συμμετέχω γιατί δε θέλω και με αγριοκοίταζε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΠΑΙΧΤΟ Να'τα! Ειναι της Hasbro! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... [URL="https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote"]https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote[/URL]] ΤΕΛΕΙΟ!!!! Το έχω αποθηκεύσει! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Απάνω του! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η indrilgon: #34.257 19-12-08 18:21 [FONT="]Γεια σας! Τι κάνετε; Εμένα δεν μου απάντησε ακόμα η κοπέλα, μάλλον δόθηκε ο γατουλης! :cry::cry::cry:[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Βάσια13859: #34.258 19-12-08 18:24 καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:33 Η indrilgon: #34.259 19-12-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Click για ανάπτυξη... [FONT="]Το ελπίζω… αν δω και δεν βρίσκω Βιρμανίας θα πάρω κάτι άλλο σε ενήλικο στειρωμένο αρσενικό(αρκεί να είναι βουτιρακι). Και όταν τελειώσω με τις σπουδές ή όταν πάω για μεταπτυχιακό θα πάρω ένα θηλυκό [/FONT][FONT="]tortie[/FONT][FONT="]από εκτροφείο, που θα μπορώ να της κάνω και γέννα…[/FONT] [FONT="]Γιατί πραγματικά δεν την παλεύω άλλο χωρίς γάτα στο σπίτι…[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Βάσια13859: #34.260 19-12-08 19:17 πάρε κάποιο αλλο...αρκει να σου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.250 19-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Τι πανέμορφες κάρτες. Φτιάξατε τη διάθεση μου πολύ. Να στε καλά κορίτσια. Γιούλη το βράδυ θα σου στείλω τις φωτό γιατί τις έχω στο σπίτι. Αν και δεν είχε εκείνο που σου έλεγα πια. Βρήκα ένα άλλο ροζ. Θα βάλω και φωτό του χιονούλη-Περσούλη μας να δεις. Ξανά για λίγο μπήκα πάλι τρέξιμο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ Νεκταρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.251 19-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... μιλα του!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #34.252 19-12-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Μα η λεπτομερεια κανει τη διαφορα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η elvenstar: #34.253 19-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Αντα έγραψε: #34.254 19-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Click για ανάπτυξη... Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η elvenstar: #34.255 19-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι δυστυχώς ο πιο φιλότιμος πάντα την πατάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #34.256 19-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Click για ανάπτυξη... Όχι,τη Δευτέρα παίρνουμε... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Click για ανάπτυξη... Κλέψε καμία απ' τη Νικολέττα! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι άδικο! Εγώ δε θα ντρεπόμουν και πολύ για τους βαθμούς(η γνωστή αναίσθητη Χριστίνα)Και απουσιολόγος πάλι δε θέλω!Όλο βρίσκουν το μπελά τους και είναι κουραστικό και βαρετό. Όταν μας έβαλε η καθηγήτρια στην κλήρωση όσους είχαμε βγάλει με 10 το Δημοτικό,τη ρώτησα αν γίνεται να μη συμμετέχω γιατί δε θέλω και με αγριοκοίταζε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΠΑΙΧΤΟ Να'τα! Ειναι της Hasbro! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... [URL="https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote"]https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote[/URL]] ΤΕΛΕΙΟ!!!! Το έχω αποθηκεύσει! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Απάνω του! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η indrilgon: #34.257 19-12-08 18:21 [FONT="]Γεια σας! Τι κάνετε; Εμένα δεν μου απάντησε ακόμα η κοπέλα, μάλλον δόθηκε ο γατουλης! :cry::cry::cry:[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Βάσια13859: #34.258 19-12-08 18:24 καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:33 Η indrilgon: #34.259 19-12-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Click για ανάπτυξη... [FONT="]Το ελπίζω… αν δω και δεν βρίσκω Βιρμανίας θα πάρω κάτι άλλο σε ενήλικο στειρωμένο αρσενικό(αρκεί να είναι βουτιρακι). Και όταν τελειώσω με τις σπουδές ή όταν πάω για μεταπτυχιακό θα πάρω ένα θηλυκό [/FONT][FONT="]tortie[/FONT][FONT="]από εκτροφείο, που θα μπορώ να της κάνω και γέννα…[/FONT] [FONT="]Γιατί πραγματικά δεν την παλεύω άλλο χωρίς γάτα στο σπίτι…[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Βάσια13859: #34.260 19-12-08 19:17 πάρε κάποιο αλλο...αρκει να σου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Τι πανέμορφες κάρτες. Φτιάξατε τη διάθεση μου πολύ. Να στε καλά κορίτσια. Γιούλη το βράδυ θα σου στείλω τις φωτό γιατί τις έχω στο σπίτι. Αν και δεν είχε εκείνο που σου έλεγα πια. Βρήκα ένα άλλο ροζ. Θα βάλω και φωτό του χιονούλη-Περσούλη μας να δεις. Ξανά για λίγο μπήκα πάλι τρέξιμο σήμερα. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ Νεκταρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.251 19-12-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... μιλα του!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #34.252 19-12-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Μα η λεπτομερεια κανει τη διαφορα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η elvenstar: #34.253 19-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Αντα έγραψε: #34.254 19-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Click για ανάπτυξη... Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η elvenstar: #34.255 19-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι δυστυχώς ο πιο φιλότιμος πάντα την πατάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #34.256 19-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Click για ανάπτυξη... Όχι,τη Δευτέρα παίρνουμε... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Click για ανάπτυξη... Κλέψε καμία απ' τη Νικολέττα! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι άδικο! Εγώ δε θα ντρεπόμουν και πολύ για τους βαθμούς(η γνωστή αναίσθητη Χριστίνα)Και απουσιολόγος πάλι δε θέλω!Όλο βρίσκουν το μπελά τους και είναι κουραστικό και βαρετό. Όταν μας έβαλε η καθηγήτρια στην κλήρωση όσους είχαμε βγάλει με 10 το Δημοτικό,τη ρώτησα αν γίνεται να μη συμμετέχω γιατί δε θέλω και με αγριοκοίταζε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΠΑΙΧΤΟ Να'τα! Ειναι της Hasbro! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... [URL="https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote"]https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote[/URL]] ΤΕΛΕΙΟ!!!! Το έχω αποθηκεύσει! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Απάνω του! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η indrilgon: #34.257 19-12-08 18:21 [FONT="]Γεια σας! Τι κάνετε; Εμένα δεν μου απάντησε ακόμα η κοπέλα, μάλλον δόθηκε ο γατουλης! :cry::cry::cry:[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Βάσια13859: #34.258 19-12-08 18:24 καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:33 Η indrilgon: #34.259 19-12-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Click για ανάπτυξη... [FONT="]Το ελπίζω… αν δω και δεν βρίσκω Βιρμανίας θα πάρω κάτι άλλο σε ενήλικο στειρωμένο αρσενικό(αρκεί να είναι βουτιρακι). Και όταν τελειώσω με τις σπουδές ή όταν πάω για μεταπτυχιακό θα πάρω ένα θηλυκό [/FONT][FONT="]tortie[/FONT][FONT="]από εκτροφείο, που θα μπορώ να της κάνω και γέννα…[/FONT] [FONT="]Γιατί πραγματικά δεν την παλεύω άλλο χωρίς γάτα στο σπίτι…[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Βάσια13859: #34.260 19-12-08 19:17 πάρε κάποιο αλλο...αρκει να σου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... μιλα του!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #34.252 19-12-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Μα η λεπτομερεια κανει τη διαφορα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η elvenstar: #34.253 19-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Αντα έγραψε: #34.254 19-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Click για ανάπτυξη... Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η elvenstar: #34.255 19-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι δυστυχώς ο πιο φιλότιμος πάντα την πατάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #34.256 19-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Click για ανάπτυξη... Όχι,τη Δευτέρα παίρνουμε... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Click για ανάπτυξη... Κλέψε καμία απ' τη Νικολέττα! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι άδικο! Εγώ δε θα ντρεπόμουν και πολύ για τους βαθμούς(η γνωστή αναίσθητη Χριστίνα)Και απουσιολόγος πάλι δε θέλω!Όλο βρίσκουν το μπελά τους και είναι κουραστικό και βαρετό. Όταν μας έβαλε η καθηγήτρια στην κλήρωση όσους είχαμε βγάλει με 10 το Δημοτικό,τη ρώτησα αν γίνεται να μη συμμετέχω γιατί δε θέλω και με αγριοκοίταζε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΠΑΙΧΤΟ Να'τα! Ειναι της Hasbro! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... [URL="https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote"]https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote[/URL]] ΤΕΛΕΙΟ!!!! Το έχω αποθηκεύσει! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Απάνω του! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η indrilgon: #34.257 19-12-08 18:21 [FONT="]Γεια σας! Τι κάνετε; Εμένα δεν μου απάντησε ακόμα η κοπέλα, μάλλον δόθηκε ο γατουλης! :cry::cry::cry:[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Βάσια13859: #34.258 19-12-08 18:24 καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:33 Η indrilgon: #34.259 19-12-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Click για ανάπτυξη... [FONT="]Το ελπίζω… αν δω και δεν βρίσκω Βιρμανίας θα πάρω κάτι άλλο σε ενήλικο στειρωμένο αρσενικό(αρκεί να είναι βουτιρακι). Και όταν τελειώσω με τις σπουδές ή όταν πάω για μεταπτυχιακό θα πάρω ένα θηλυκό [/FONT][FONT="]tortie[/FONT][FONT="]από εκτροφείο, που θα μπορώ να της κάνω και γέννα…[/FONT] [FONT="]Γιατί πραγματικά δεν την παλεύω άλλο χωρίς γάτα στο σπίτι…[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Βάσια13859: #34.260 19-12-08 19:17 πάρε κάποιο αλλο...αρκει να σου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι τέλειο που είναι; Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας. Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια Click για ανάπτυξη... Μα η λεπτομερεια κανει τη διαφορα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η elvenstar: #34.253 19-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Αντα έγραψε: #34.254 19-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Click για ανάπτυξη... Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η elvenstar: #34.255 19-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι δυστυχώς ο πιο φιλότιμος πάντα την πατάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #34.256 19-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Click για ανάπτυξη... Όχι,τη Δευτέρα παίρνουμε... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Click για ανάπτυξη... Κλέψε καμία απ' τη Νικολέττα! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι άδικο! Εγώ δε θα ντρεπόμουν και πολύ για τους βαθμούς(η γνωστή αναίσθητη Χριστίνα)Και απουσιολόγος πάλι δε θέλω!Όλο βρίσκουν το μπελά τους και είναι κουραστικό και βαρετό. Όταν μας έβαλε η καθηγήτρια στην κλήρωση όσους είχαμε βγάλει με 10 το Δημοτικό,τη ρώτησα αν γίνεται να μη συμμετέχω γιατί δε θέλω και με αγριοκοίταζε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΠΑΙΧΤΟ Να'τα! Ειναι της Hasbro! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... [URL="https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote"]https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote[/URL]] ΤΕΛΕΙΟ!!!! Το έχω αποθηκεύσει! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Απάνω του! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η indrilgon: #34.257 19-12-08 18:21 [FONT="]Γεια σας! Τι κάνετε; Εμένα δεν μου απάντησε ακόμα η κοπέλα, μάλλον δόθηκε ο γατουλης! :cry::cry::cry:[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Βάσια13859: #34.258 19-12-08 18:24 καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:33 Η indrilgon: #34.259 19-12-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Click για ανάπτυξη... [FONT="]Το ελπίζω… αν δω και δεν βρίσκω Βιρμανίας θα πάρω κάτι άλλο σε ενήλικο στειρωμένο αρσενικό(αρκεί να είναι βουτιρακι). Και όταν τελειώσω με τις σπουδές ή όταν πάω για μεταπτυχιακό θα πάρω ένα θηλυκό [/FONT][FONT="]tortie[/FONT][FONT="]από εκτροφείο, που θα μπορώ να της κάνω και γέννα…[/FONT] [FONT="]Γιατί πραγματικά δεν την παλεύω άλλο χωρίς γάτα στο σπίτι…[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Βάσια13859: #34.260 19-12-08 19:17 πάρε κάποιο αλλο...αρκει να σου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η Αντα έγραψε: #34.254 19-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Click για ανάπτυξη... Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η elvenstar: #34.255 19-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι δυστυχώς ο πιο φιλότιμος πάντα την πατάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #34.256 19-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Click για ανάπτυξη... Όχι,τη Δευτέρα παίρνουμε... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Click για ανάπτυξη... Κλέψε καμία απ' τη Νικολέττα! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι άδικο! Εγώ δε θα ντρεπόμουν και πολύ για τους βαθμούς(η γνωστή αναίσθητη Χριστίνα)Και απουσιολόγος πάλι δε θέλω!Όλο βρίσκουν το μπελά τους και είναι κουραστικό και βαρετό. Όταν μας έβαλε η καθηγήτρια στην κλήρωση όσους είχαμε βγάλει με 10 το Δημοτικό,τη ρώτησα αν γίνεται να μη συμμετέχω γιατί δε θέλω και με αγριοκοίταζε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΠΑΙΧΤΟ Να'τα! Ειναι της Hasbro! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... [URL="https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote"]https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote[/URL]] ΤΕΛΕΙΟ!!!! Το έχω αποθηκεύσει! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Απάνω του! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η indrilgon: #34.257 19-12-08 18:21 [FONT="]Γεια σας! Τι κάνετε; Εμένα δεν μου απάντησε ακόμα η κοπέλα, μάλλον δόθηκε ο γατουλης! :cry::cry::cry:[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Βάσια13859: #34.258 19-12-08 18:24 καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:33 Η indrilgon: #34.259 19-12-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Click για ανάπτυξη... [FONT="]Το ελπίζω… αν δω και δεν βρίσκω Βιρμανίας θα πάρω κάτι άλλο σε ενήλικο στειρωμένο αρσενικό(αρκεί να είναι βουτιρακι). Και όταν τελειώσω με τις σπουδές ή όταν πάω για μεταπτυχιακό θα πάρω ένα θηλυκό [/FONT][FONT="]tortie[/FONT][FONT="]από εκτροφείο, που θα μπορώ να της κάνω και γέννα…[/FONT] [FONT="]Γιατί πραγματικά δεν την παλεύω άλλο χωρίς γάτα στο σπίτι…[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Βάσια13859: #34.260 19-12-08 19:17 πάρε κάποιο αλλο...αρκει να σου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος Click για ανάπτυξη... Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η elvenstar: #34.255 19-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι δυστυχώς ο πιο φιλότιμος πάντα την πατάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #34.256 19-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Click για ανάπτυξη... Όχι,τη Δευτέρα παίρνουμε... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Click για ανάπτυξη... Κλέψε καμία απ' τη Νικολέττα! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι άδικο! Εγώ δε θα ντρεπόμουν και πολύ για τους βαθμούς(η γνωστή αναίσθητη Χριστίνα)Και απουσιολόγος πάλι δε θέλω!Όλο βρίσκουν το μπελά τους και είναι κουραστικό και βαρετό. Όταν μας έβαλε η καθηγήτρια στην κλήρωση όσους είχαμε βγάλει με 10 το Δημοτικό,τη ρώτησα αν γίνεται να μη συμμετέχω γιατί δε θέλω και με αγριοκοίταζε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΠΑΙΧΤΟ Να'τα! Ειναι της Hasbro! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... [URL="https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote"]https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote[/URL]] ΤΕΛΕΙΟ!!!! Το έχω αποθηκεύσει! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Απάνω του! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η indrilgon: #34.257 19-12-08 18:21 [FONT="]Γεια σας! Τι κάνετε; Εμένα δεν μου απάντησε ακόμα η κοπέλα, μάλλον δόθηκε ο γατουλης! :cry::cry::cry:[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Βάσια13859: #34.258 19-12-08 18:24 καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:33 Η indrilgon: #34.259 19-12-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Click για ανάπτυξη... [FONT="]Το ελπίζω… αν δω και δεν βρίσκω Βιρμανίας θα πάρω κάτι άλλο σε ενήλικο στειρωμένο αρσενικό(αρκεί να είναι βουτιρακι). Και όταν τελειώσω με τις σπουδές ή όταν πάω για μεταπτυχιακό θα πάρω ένα θηλυκό [/FONT][FONT="]tortie[/FONT][FONT="]από εκτροφείο, που θα μπορώ να της κάνω και γέννα…[/FONT] [FONT="]Γιατί πραγματικά δεν την παλεύω άλλο χωρίς γάτα στο σπίτι…[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Βάσια13859: #34.260 19-12-08 19:17 πάρε κάποιο αλλο...αρκει να σου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες... Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι δυστυχώς ο πιο φιλότιμος πάντα την πατάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η bunny έγραψε: #34.256 19-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Click για ανάπτυξη... Όχι,τη Δευτέρα παίρνουμε... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Click για ανάπτυξη... Κλέψε καμία απ' τη Νικολέττα! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι άδικο! Εγώ δε θα ντρεπόμουν και πολύ για τους βαθμούς(η γνωστή αναίσθητη Χριστίνα)Και απουσιολόγος πάλι δε θέλω!Όλο βρίσκουν το μπελά τους και είναι κουραστικό και βαρετό. Όταν μας έβαλε η καθηγήτρια στην κλήρωση όσους είχαμε βγάλει με 10 το Δημοτικό,τη ρώτησα αν γίνεται να μη συμμετέχω γιατί δε θέλω και με αγριοκοίταζε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΠΑΙΧΤΟ Να'τα! Ειναι της Hasbro! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... [URL="https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote"]https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote[/URL]] ΤΕΛΕΙΟ!!!! Το έχω αποθηκεύσει! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Απάνω του! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η indrilgon: #34.257 19-12-08 18:21 [FONT="]Γεια σας! Τι κάνετε; Εμένα δεν μου απάντησε ακόμα η κοπέλα, μάλλον δόθηκε ο γατουλης! :cry::cry::cry:[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Βάσια13859: #34.258 19-12-08 18:24 καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:33 Η indrilgon: #34.259 19-12-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Click για ανάπτυξη... [FONT="]Το ελπίζω… αν δω και δεν βρίσκω Βιρμανίας θα πάρω κάτι άλλο σε ενήλικο στειρωμένο αρσενικό(αρκεί να είναι βουτιρακι). Και όταν τελειώσω με τις σπουδές ή όταν πάω για μεταπτυχιακό θα πάρω ένα θηλυκό [/FONT][FONT="]tortie[/FONT][FONT="]από εκτροφείο, που θα μπορώ να της κάνω και γέννα…[/FONT] [FONT="]Γιατί πραγματικά δεν την παλεύω άλλο χωρίς γάτα στο σπίτι…[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Βάσια13859: #34.260 19-12-08 19:17 πάρε κάποιο αλλο...αρκει να σου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς; Click για ανάπτυξη... Όχι,τη Δευτέρα παίρνουμε... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!! Click για ανάπτυξη... Κλέψε καμία απ' τη Νικολέττα! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο) Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι άδικο! Εγώ δε θα ντρεπόμουν και πολύ για τους βαθμούς(η γνωστή αναίσθητη Χριστίνα)Και απουσιολόγος πάλι δε θέλω!Όλο βρίσκουν το μπελά τους και είναι κουραστικό και βαρετό. Όταν μας έβαλε η καθηγήτρια στην κλήρωση όσους είχαμε βγάλει με 10 το Δημοτικό,τη ρώτησα αν γίνεται να μη συμμετέχω γιατί δε θέλω και με αγριοκοίταζε! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΠΑΙΧΤΟ Να'τα! Ειναι της Hasbro! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς! Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες... [URL="https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote"]https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote[/URL]] ΤΕΛΕΙΟ!!!! Το έχω αποθηκεύσει! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............ Click για ανάπτυξη... Απάνω του! Click για ανάπτυξη... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η indrilgon: #34.257 19-12-08 18:21 [FONT="]Γεια σας! Τι κάνετε; Εμένα δεν μου απάντησε ακόμα η κοπέλα, μάλλον δόθηκε ο γατουλης! :cry::cry::cry:[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Βάσια13859: #34.258 19-12-08 18:24 καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:33 Η indrilgon: #34.259 19-12-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Click για ανάπτυξη... [FONT="]Το ελπίζω… αν δω και δεν βρίσκω Βιρμανίας θα πάρω κάτι άλλο σε ενήλικο στειρωμένο αρσενικό(αρκεί να είναι βουτιρακι). Και όταν τελειώσω με τις σπουδές ή όταν πάω για μεταπτυχιακό θα πάρω ένα θηλυκό [/FONT][FONT="]tortie[/FONT][FONT="]από εκτροφείο, που θα μπορώ να της κάνω και γέννα…[/FONT] [FONT="]Γιατί πραγματικά δεν την παλεύω άλλο χωρίς γάτα στο σπίτι…[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Βάσια13859: #34.260 19-12-08 19:17 πάρε κάποιο αλλο...αρκει να σου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
[FONT="]Γεια σας! Τι κάνετε; Εμένα δεν μου απάντησε ακόμα η κοπέλα, μάλλον δόθηκε ο γατουλης! :cry::cry::cry:[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Βάσια13859: #34.258 19-12-08 18:24 καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:33 Η indrilgon: #34.259 19-12-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Click για ανάπτυξη... [FONT="]Το ελπίζω… αν δω και δεν βρίσκω Βιρμανίας θα πάρω κάτι άλλο σε ενήλικο στειρωμένο αρσενικό(αρκεί να είναι βουτιρακι). Και όταν τελειώσω με τις σπουδές ή όταν πάω για μεταπτυχιακό θα πάρω ένα θηλυκό [/FONT][FONT="]tortie[/FONT][FONT="]από εκτροφείο, που θα μπορώ να της κάνω και γέννα…[/FONT] [FONT="]Γιατί πραγματικά δεν την παλεύω άλλο χωρίς γάτα στο σπίτι…[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Βάσια13859: #34.260 19-12-08 19:17 πάρε κάποιο αλλο...αρκει να σου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indrilgon Δραστήριο μέλος Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:33 Η indrilgon: #34.259 19-12-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Click για ανάπτυξη... [FONT="]Το ελπίζω… αν δω και δεν βρίσκω Βιρμανίας θα πάρω κάτι άλλο σε ενήλικο στειρωμένο αρσενικό(αρκεί να είναι βουτιρακι). Και όταν τελειώσω με τις σπουδές ή όταν πάω για μεταπτυχιακό θα πάρω ένα θηλυκό [/FONT][FONT="]tortie[/FONT][FONT="]από εκτροφείο, που θα μπορώ να της κάνω και γέννα…[/FONT] [FONT="]Γιατί πραγματικά δεν την παλεύω άλλο χωρίς γάτα στο σπίτι…[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Βάσια13859: #34.260 19-12-08 19:17 πάρε κάποιο αλλο...αρκει να σου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1711 1712 1713 1714 1715 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1713 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις... Click για ανάπτυξη... [FONT="]Το ελπίζω… αν δω και δεν βρίσκω Βιρμανίας θα πάρω κάτι άλλο σε ενήλικο στειρωμένο αρσενικό(αρκεί να είναι βουτιρακι). Και όταν τελειώσω με τις σπουδές ή όταν πάω για μεταπτυχιακό θα πάρω ένα θηλυκό [/FONT][FONT="]tortie[/FONT][FONT="]από εκτροφείο, που θα μπορώ να της κάνω και γέννα…[/FONT] [FONT="]Γιατί πραγματικά δεν την παλεύω άλλο χωρίς γάτα στο σπίτι…[/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Βάσια13859: #34.260 19-12-08 19:17 πάρε κάποιο αλλο...αρκει να σου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πάρε κάποιο αλλο...αρκει να σου αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.