Birman-maniacs

ποτε θα...σμιξουν οι δυο τσούπρες? :hmm:

την Κυριακή μάλλον θα φύγω για να φύγω και με αμάξι (γιατί διαφορετικά θα ήθελα να πάω στη συνάντηση ,θα δούμε!)οπότε από βδομάδα Δευτέρα λέω να τις γνωρίσω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

]
Αχ...θελώ να διακτινιστώ και να βουτήξω μέσα στη κάρτα σου:up:
Να σου πω και εγώ θα το ήθελα αυτό beam me up Scotty!!!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

την Κυριακή μάλλον θα φύγω για να φύγω και με αμάξι (γιατί διαφορετικά θα ήθελα να πάω στη συνάντηση ,θα δούμε!)οπότε από βδομάδα Δευτέρα λέω να τις γνωρίσω!
Αντε με το καλο να δεχθεις και το μεγάλο σου κορίτσι! :up:

Αντε με το καλο να δεχθεις και το μεγάλο σου κορίτσι! :up:
ναι και δεν σου είπα βάλαμε και internet και στο σπίτι στην Πτολεμαΐδα οπότε αν έχω κάποιο πρόβλημα θα σου στέλνω μήνυμα για συμβουλή!;):happy:

Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς!:)
Μας το ειχε στείλει η Αντούλα πριν λιγες μερες...

https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999

Ελενα....αυτο σου το αφιερώνω...γιατι πρέπει κι εσύ να παιρνεις ομορφα Δωράκια απο εμάς!:)

https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999
Τι τέλειο που είναι;:up::up::up: Ευχαριστώ πολυυυυ!!! Υπέροχο το Δωράκι σας.
Η λεπτομέρεια: Παρατήρησα ότι το γατάκι έχει κ άσπρα καλτσάκια;)

Ναι!! ;);):up:

Γεια σας:)
Τι πανέμορφες κάρτες:D. Φτιάξατε τη διάθεση μου πολύ. Να στε καλά κορίτσια.
Γιούλη το βράδυ θα σου στείλω τις φωτό γιατί τις έχω στο σπίτι. Αν και δεν είχε εκείνο που σου έλεγα πια. Βρήκα ένα άλλο ροζ.
Θα βάλω και φωτό του χιονούλη-Περσούλη μας να δεις:D.
Ξανά για λίγο μπήκα πάλι τρέξιμο σήμερα.

Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............

Γεια σας:)
Τι πανέμορφες κάρτες:D. Φτιάξατε τη διάθεση μου πολύ. Να στε καλά κορίτσια.
Γιούλη το βράδυ θα σου στείλω τις φωτό γιατί τις έχω στο σπίτι. Αν και δεν είχε εκείνο που σου έλεγα πια. Βρήκα ένα άλλο ροζ.
Θα βάλω και φωτό του χιονούλη-Περσούλη μας να δεις:D.
Ξανά για λίγο μπήκα πάλι τρέξιμο σήμερα.
Σε ευχαριστω πολύ Νεκταρια! :)

Παιδια τον πνιγω........εχω τελειωσει τη δουλεια μου και μου λεει να ερθω Δευτερα. Τον σκοτωνω επι τοπου, βραζω απο τα νευρα μου............
μιλα του!!!!!:mad:

Μα η λεπτομερεια κανει τη διαφορα!!!!!!! ;);)

Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος

Μιλάς για τον προϊστάμενό σου; Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει από τις δουλειές τόσο καιρό δεν πρέπει να είσαι παραπάνω απ όσο πρέπει πρόθυμη, ή μάλλον πρέπει να είσαι πάαααρα πολύ αργή γιατί αλλιώς σε φορτώνουν κ με τις δικές τους δουλειές ή με επιπλέον που θα βρουν εκείνη τη στιγμή γιατί το έχουν κατάρα να κάθεται ο εργαζόμενος
Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες...:down::down::down:

Ναι για τον διευθυντη μιλαω..αλλα ξερεις ολη την εβδομαδα καιγομασταν να τελειωσουμε ενα εγγραφο να το στειλουμε σε πελατη. Καθησα μεχρι αργα, αλλα ναι στο τελος - σημερα - τα καταφερα να το τελειωσω....και θελει να βγει απο πανω? ε οχι..ειδικα οταν βλεπω αλλους συναδελφους να το ξυνουν κανονικα γυρω μου, και οχι μονο αργοι να ειναι, αλλα να χαζευουν κ στο ιντερνετ με τις ωρες...:down::down::down:
Ναι έτσι είναι δυστυχώς ο πιο φιλότιμος πάντα την πατάει:down::mad:

Καλησπέρα!!!Χριστίνα πήρες βαθμούς;
Όχι,τη Δευτέρα παίρνουμε...:/::confused:
Αχ να είχα τώρα μία σοκολάτα!!!Ομως δυστυχώς δεν κάνει!!!
Κλέψε καμία απ' τη Νικολέττα!;):P

Εμείς παίρνουμε αύριο βαθμούς ελπίζω να μην πάρω κάτω από 17.Θα ντραπώ πραγματικά.Θέλω πολύ να γίνω απουσιολόγος αν και είναι μεγάλη ευθύνη!!! Και εμείς έχουμε στολίσει εδω και 2 εβδομάδες!!! Πήραμε και τα δώρα του Αγιου Βασίλη!!!{Το κουφό}Ανήμερα Χριστουγέννων και Παραμονή έχουμε κανονικά προπόνηση!!!(Δεν αντέχω άλλο):down:
Αυτό είναι άδικο!:(
Εγώ δε θα ντρεπόμουν και πολύ για τους βαθμούς(η γνωστή αναίσθητη Χριστίνα:happy::P)Και απουσιολόγος πάλι δε θέλω!Όλο βρίσκουν το μπελά τους και είναι κουραστικό και βαρετό.:down: Όταν μας έβαλε η καθηγήτρια στην κλήρωση όσους είχαμε βγάλει με 10 το Δημοτικό,τη ρώτησα αν γίνεται να μη συμμετέχω γιατί
δε θέλω και με αγριοκοίταζε!:mad::lol:

ΑΠΑΙΧΤΟ:lol:

Να'τα!
Ειναι της Hasbro!

[URL="https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote"]https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1560479383964&source=jl999[/quote[/URL]]
ΤΕΛΕΙΟ!!!!:up: Το έχω αποθηκεύσει!:)

Απάνω του! :lol::lol::lol:

[FONT=&quot]Γεια σας! Τι κάνετε; Εμένα δεν μου απάντησε ακόμα η κοπέλα, μάλλον δόθηκε ο γατουλης! :cry::cry::cry:[/FONT]

καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις...;)

καλησπέρα, μην στεναχωριέσαι καλή μου, κάθε κακό σε καλο...κάποιο αλλο γατάκι θα πάρεις...;)
[FONT=&quot]Το ελπίζω… αν δω και δεν βρίσκω Βιρμανίας:( θα πάρω κάτι άλλο σε ενήλικο στειρωμένο αρσενικό(αρκεί να είναι βουτιρακι:inlove:). Και όταν τελειώσω με τις σπουδές ή όταν πάω για μεταπτυχιακό θα πάρω ένα θηλυκό [/FONT][FONT=&quot]tortie[/FONT][FONT=&quot]από εκτροφείο, που θα μπορώ να της κάνω και γέννα…[/FONT]:hmm:

[FONT=&quot]Γιατί πραγματικά δεν την παλεύω άλλο χωρίς γάτα στο σπίτι…[/FONT]:redface:

πάρε κάποιο αλλο...αρκει να σου αρεσει!;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back