Birman-maniacs

:PΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φορτισα τις μπαταριες μου και γεμισα το στομαχι μου για μηνες!!!!!!!!! χι χι χι :P Πηγαμε κ στις Ροβιες οπου μπορω να πω οτι ειχα παρεξηγησει μερικους μερικους :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα Βιρμανάκια ελπίζω να περάσατε όλοι καλά τα Χριστουγεννά, και μια κ ειναι γιορτές σαν έφερα κ ένα δωράκι να μην έρθω με τα χέρια άδεια:)
chrystal29jours.JPG
chrystalcinqsemaines.JPG
Τι όμορφες φωτογραφίες.Δικό σας είναι;:up::hmm::D:rolleyes:

Καλημερα σας και
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
IMG_1254.JPG

Μπραβο Αντα!!
Κι εμεις ξεκουραστηκαμε...και βγηκαμε αρκετα!
Τα μωρα μας χαρηκαν και τα χαρηκαμε...και ολη την ωρα σκαρφαλωνουν τα κοριτσια στο δεντρο...δες το gallery μου για να καταλαβεις:)

Τι όμορφες φωτογραφίες.Δικό σας είναι;:up::hmm::D:rolleyes:
Καλημέρα Ευρωπη και Χρονια Πολλα! :)
Τα Βιρμανακια αυτα δεν ειναι της Ελενας! Μας βρισκει ομορφες φωτο απλα και μας τις αφιερωνει!! ;)

Καλημερα σας και
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Χρονια Πολλα και απο εδω Zorica!
Τι να πω...μοντελο, κουστουμι και φωτογραφος ΑΠΑΙΧΤΑ!!:up:

Χρονια Πολλα και απο εδω Zorica!
Τι να πω...μοντελο, κουστουμι και φωτογραφος ΑΠΑΙΧΤΑ!!:up:
Και αυτο ειναι ολα τα λεφτα!!!
CIMG2605.JPG

Μπραβο Αντα!!
Κι εμεις ξεκουραστηκαμε...και βγηκαμε αρκετα!
Τα μωρα μας χαρηκαν και τα χαρηκαμε...και ολη την ωρα σκαρφαλωνουν τα κοριτσια στο δεντρο...δες το gallery μου για να καταλαβεις:)
Η Βασια ειναι ακομη εδω? η Δαναη ηρθε?? :)

Η Βασια ειναι ακομη εδω? η Δαναη ηρθε?? :)
H βασια γυριζει αυριο και η δαναη ερχεται νομιζω το σ/κ:hmm:

Τελικα δεν ηρθε αυτο το σαβ/κο...γιατι ετσι μου ειχε πει οταν μιλησαμε τη Πεμπτη. Χαρηκε ο μικρος με το δωρο του??

Kαλημέρα!!!:D
Ωχ τι μας το είπες τώρα για να χαρούμε;:/:
Καημένη Ευρώπη...:/:
Θα σου φέρω λίγο χιόνι σε φωτογραφία,γιατί τώρα όπου να 'ναι πάμε Πήλιο!:)
Πρέπει να περάσατε ωραία!!!Να είχα και εγώ μια βάφλα τώρα!!!
Έλα καλέ τώρα,ντροπή σου!Έχεις και το Γυμναστήριο!:mad::lol:
Έτσι κι αλλιώς δεν έχασες και τίποτα!:P
vafla.jpg

Καλησπέρα Βιρμανάκια ελπίζω να περάσατε όλοι καλά τα Χριστουγεννά, και μια κ ειναι γιορτές σαν έφερα κ ένα δωράκι να μην έρθω με τα χέρια άδεια:)
Ευχαριστούμε!:up:

Φορτισα τις μπαταριες μου και γεμισα το στομαχι μου για μηνες!!!!!!!!! χι χι χι :P Πηγαμε κ στις Ροβιες οπου μπορω να πω οτι ειχα παρεξηγησει μερικους μερικους :redface:
Για σου Άντα!:happy:
Καλημερα σας και
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Και αυτο ειναι ολα τα λεφτα!!!
Christmas Spirit!:up:

Τελικα δεν ηρθε αυτο το σαβ/κο...γιατι ετσι μου ειχε πει οταν μιλησαμε τη Πεμπτη. Χαρηκε ο μικρος με το δωρο του??
πολύ:up::up::up:

Καλο ταξειδι Χριστινα!! Να περασετε πολυ πολυ ομορφα!!
Ο προορισμος σας ειναι ο αγαπημενος μου!!! :)

Kαλημέρα!!!:D

Καημένη Ευρώπη...:/:
Θα σου φέρω λίγο χιόνι σε φωτογραφία,γιατί τώρα όπου να 'ναι πάμε Πήλιο!:)
:/::/:Τηχερήηηηηηηηηη.Εγώ κάθομαι σπίτι γιατί έχουμε και τα γυμναστήρια.Μόνο στην πάρνηθα θα πάμε!!!:rolleyes::up:Ομως καλά περνώ και εδώ!!!Ανυπομονώ να έρθουν τα τέλη Αυγούστου να κάτσουμε 2 βδομαδούλες και να έρθει ο Σεπτέμβριος να σταματήσω!!!Τέλεια!!!:up::)

Ευχαριστούμε!:up:

Παρακαλούμε!!!:lol:

Christmas Spirit!:up:[/quote]
Σωστά!!!:lol::up:

Τελεια..που το εβαλες? :hmm:
Aκομα δεν το στεισαμε...στο τριτο υπνοδωματιο θα το βαλουμε...

Τελικα ποια αμμο θα προτιμησεις? τα χνουδωτα μου ηταν ησυχα οσο καιρο λειπαμε...βεβαια μετα ολο το απογευμα ηταν σε ενα τρελο παιχνιδι πανω κατω στο σπιτι!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back