Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:37 Η Αντα έγραψε: #34.421 29-12-08 14:37 Γιουλη εχεις συνταγη για βασιλοπιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.422 29-12-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα ποια αμμο θα προτιμησεις? τα χνουδωτα μου ηταν ησυχα οσο καιρο λειπαμε...βεβαια μετα ολο το απογευμα ηταν σε ενα τρελο παιχνιδι πανω κατω στο σπιτι!! Click για ανάπτυξη... Ever Clean και ξερο ψωμιη κρυσταλικη με 3 γατια δεν κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.423 29-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη εχεις συνταγη για βασιλοπιτα? Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστευω ηθελα κι εγω να σε ρωτησω... Λοιπον ειναι 2 ειδων η μια ειναι σαν κεικ που την κανει η μητερα μου και η άλλη ειναι το κλασσικο τσουρεκι...μπορω αυριο να σου δωσω της μαμας μου...του τσουρεκιου δεν την εχω... επισης μπορεις να δεις και στα sites www.hungry.gr η www.gourmet.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η Αντα έγραψε: #34.424 29-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν το πιστευω ηθελα κι εγω να σε ρωτησω... Λοιπον ειναι 2 ειδων η μια ειναι σαν κεικ που την κανει η μητερα μου και η άλλη ειναι το κλασσικο τσουρεκι...μπορω αυριο να σου δωσω της μαμας μου...του τσουρεκιου δεν την εχω... επισης μπορεις να δεις και στα sites www.hungry.gr η www.gourmet.gr Click για ανάπτυξη... Αυτο κοιτουσα και εγω...εννοω αυτα τα σιτε, αλλα δεν βρηκ κατι που να με ''συγκινει'' . Η μητερα μου κανει σαν κεικ και μαλλον θα το προτιμησω γιατι το αλλο θελει χρονο να φουσκωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.425 29-12-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο κοιτουσα και εγω...εννοω αυτα τα σιτε, αλλα δεν βρηκ κατι που να με ''συγκινει'' . Η μητερα μου κανει σαν κεικ και μαλλον θα το προτιμησω γιατι το αλλο θελει χρονο να φουσκωσει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω...το τσουρεκι ειναι δυσκολο να σου πετυχει Κι εγω αναζητω κατι προτοτυπο για φετος...οχι κεικ ή τσουρεκι...για κατσε έχω μια ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #34.426 29-12-08 14:52 ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ Υλικά 5 1/2 φλιτζ. αλεύρι 1 1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 1 1/2 φλιτζ. βούτυρο 1 1/4 φλιτζ. ζάχαρη 5 αυγά μεσαίου μεγέθους 1 ποτήρι νερού χυμό πορτοκάλι 1 φλιτζανάκι του καφέ κονιάκ 1 κουταλάκι σόδα 2 βανίλιες ζάχαρη άχνη αμύγδαλα Εκτέλεση 1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180C. 2. Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη. 3. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και του προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ. 4. Διαλύουμε τη σόδα στο κονιάκ. 5. Ρίχνουμε το βούτυρο στο μείγμα της ζάχαρης και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, το κονιάκ και τις βανίλιες. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε πολύ καλά. 6. Χτυπάμε τα ασπράδια με 2 σταγόνες λεμόνι σε μαρέγκα. Διπλώνουμε την μαρέγκα μέσα στη ζύμη. 7. Ψήνουμε για 1 1/2 ώρα ανάλογα με το φούρνο. Πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με ζάχαρη άχνη και αμύγδαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #34.427 29-12-08 14:53 Απλα δεν θελω να την κανω πολυ μεγαλη....και δεν ειμαι σιγουρη για τη δοσολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.428 29-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα δεν θελω να την κανω πολυ μεγαλη....και δεν ειμαι σιγουρη για τη δοσολογια. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω εμπειρια για να σου πω τη γνωμη μου...ανοιξα θεμα να δουμε μηπως μας πουν καμια ιδεα... Αυτη κανει η μητερα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Αντα έγραψε: #34.429 29-12-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν εχω εμπειρια για να σου πω τη γνωμη μου...ανοιξα θεμα να δουμε μηπως μας πουν καμια ιδεα... Αυτη κανει η μητερα σου? Click για ανάπτυξη... Ναι..απλα τη δοσολογια τη βρηκα σε ενα σιτε, τα υλικα ειναι αυτα που εγραψα....θα την ρωτησω το βραδυ να μου πει ακριβως ποσο βαζει απο το καθενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.430 29-12-08 15:16 Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η Αντα έγραψε: #34.431 29-12-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Click για ανάπτυξη... Καλα θα κανεις, εγω το εκανα πριν τις γιορτες . Το αφεντικο δεν πατησε, απλα πηρε τηλεφωνο...βασικα πιο πολυ ασχολουμαι με αλληλογραφια προς τις φιλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #34.432 29-12-08 16:11 Γεια σας κοριτσια,τι κανετε; Ασε Γιουλη κι εγω τωρα που ηρθα εκοψα τα μαλλια μου,εκανα κι ανταυγειες...Μονο που εδω που το νερο ειναι καλο,ξεσαλωσαν εντελως και κυκλοφορω σαν τη Νταλια! Εμεις συνηθως κανουμε τσουρεκι,την πολιτικη δλδ τη βασιλοπιτα,αλλα περσι επειδη ειναι πολυ μπελαλιδικη καναμε μια σαν κεικ,και τη στολισαμε με λευκο γλασσο και smarties χρωματιστα.Το χαρηκαμε πολυ,ήταν πολυ πρωτοτυπη(ειχαμε κανει ενα πρασινο ελατο και χρωματιστα smarties κρεμοταν σαν μπαλιτσες) και γελασαμε πολυ οσο τη φτιαχναμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.433 29-12-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Click για ανάπτυξη... Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #34.434 29-12-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η vickymoon: #34.435 29-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.436 30-12-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.437 30-12-08 08:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Click για ανάπτυξη... μεγαλωνει μυτες? Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω μια περιποιηση full Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η catspy έγραψε: #34.438 30-12-08 10:34 Καλημέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η katerina10: #34.439 30-12-08 10:51 καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.440 30-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... ναι αδελφούλα μου!Καλημερα! Καιρος για δυο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1720 1721 1722 1723 1724 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλη εχεις συνταγη για βασιλοπιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.422 29-12-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα ποια αμμο θα προτιμησεις? τα χνουδωτα μου ηταν ησυχα οσο καιρο λειπαμε...βεβαια μετα ολο το απογευμα ηταν σε ενα τρελο παιχνιδι πανω κατω στο σπιτι!! Click για ανάπτυξη... Ever Clean και ξερο ψωμιη κρυσταλικη με 3 γατια δεν κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.423 29-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη εχεις συνταγη για βασιλοπιτα? Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστευω ηθελα κι εγω να σε ρωτησω... Λοιπον ειναι 2 ειδων η μια ειναι σαν κεικ που την κανει η μητερα μου και η άλλη ειναι το κλασσικο τσουρεκι...μπορω αυριο να σου δωσω της μαμας μου...του τσουρεκιου δεν την εχω... επισης μπορεις να δεις και στα sites www.hungry.gr η www.gourmet.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η Αντα έγραψε: #34.424 29-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν το πιστευω ηθελα κι εγω να σε ρωτησω... Λοιπον ειναι 2 ειδων η μια ειναι σαν κεικ που την κανει η μητερα μου και η άλλη ειναι το κλασσικο τσουρεκι...μπορω αυριο να σου δωσω της μαμας μου...του τσουρεκιου δεν την εχω... επισης μπορεις να δεις και στα sites www.hungry.gr η www.gourmet.gr Click για ανάπτυξη... Αυτο κοιτουσα και εγω...εννοω αυτα τα σιτε, αλλα δεν βρηκ κατι που να με ''συγκινει'' . Η μητερα μου κανει σαν κεικ και μαλλον θα το προτιμησω γιατι το αλλο θελει χρονο να φουσκωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.425 29-12-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο κοιτουσα και εγω...εννοω αυτα τα σιτε, αλλα δεν βρηκ κατι που να με ''συγκινει'' . Η μητερα μου κανει σαν κεικ και μαλλον θα το προτιμησω γιατι το αλλο θελει χρονο να φουσκωσει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω...το τσουρεκι ειναι δυσκολο να σου πετυχει Κι εγω αναζητω κατι προτοτυπο για φετος...οχι κεικ ή τσουρεκι...για κατσε έχω μια ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #34.426 29-12-08 14:52 ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ Υλικά 5 1/2 φλιτζ. αλεύρι 1 1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 1 1/2 φλιτζ. βούτυρο 1 1/4 φλιτζ. ζάχαρη 5 αυγά μεσαίου μεγέθους 1 ποτήρι νερού χυμό πορτοκάλι 1 φλιτζανάκι του καφέ κονιάκ 1 κουταλάκι σόδα 2 βανίλιες ζάχαρη άχνη αμύγδαλα Εκτέλεση 1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180C. 2. Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη. 3. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και του προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ. 4. Διαλύουμε τη σόδα στο κονιάκ. 5. Ρίχνουμε το βούτυρο στο μείγμα της ζάχαρης και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, το κονιάκ και τις βανίλιες. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε πολύ καλά. 6. Χτυπάμε τα ασπράδια με 2 σταγόνες λεμόνι σε μαρέγκα. Διπλώνουμε την μαρέγκα μέσα στη ζύμη. 7. Ψήνουμε για 1 1/2 ώρα ανάλογα με το φούρνο. Πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με ζάχαρη άχνη και αμύγδαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #34.427 29-12-08 14:53 Απλα δεν θελω να την κανω πολυ μεγαλη....και δεν ειμαι σιγουρη για τη δοσολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.428 29-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα δεν θελω να την κανω πολυ μεγαλη....και δεν ειμαι σιγουρη για τη δοσολογια. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω εμπειρια για να σου πω τη γνωμη μου...ανοιξα θεμα να δουμε μηπως μας πουν καμια ιδεα... Αυτη κανει η μητερα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Αντα έγραψε: #34.429 29-12-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν εχω εμπειρια για να σου πω τη γνωμη μου...ανοιξα θεμα να δουμε μηπως μας πουν καμια ιδεα... Αυτη κανει η μητερα σου? Click για ανάπτυξη... Ναι..απλα τη δοσολογια τη βρηκα σε ενα σιτε, τα υλικα ειναι αυτα που εγραψα....θα την ρωτησω το βραδυ να μου πει ακριβως ποσο βαζει απο το καθενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.430 29-12-08 15:16 Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η Αντα έγραψε: #34.431 29-12-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Click για ανάπτυξη... Καλα θα κανεις, εγω το εκανα πριν τις γιορτες . Το αφεντικο δεν πατησε, απλα πηρε τηλεφωνο...βασικα πιο πολυ ασχολουμαι με αλληλογραφια προς τις φιλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #34.432 29-12-08 16:11 Γεια σας κοριτσια,τι κανετε; Ασε Γιουλη κι εγω τωρα που ηρθα εκοψα τα μαλλια μου,εκανα κι ανταυγειες...Μονο που εδω που το νερο ειναι καλο,ξεσαλωσαν εντελως και κυκλοφορω σαν τη Νταλια! Εμεις συνηθως κανουμε τσουρεκι,την πολιτικη δλδ τη βασιλοπιτα,αλλα περσι επειδη ειναι πολυ μπελαλιδικη καναμε μια σαν κεικ,και τη στολισαμε με λευκο γλασσο και smarties χρωματιστα.Το χαρηκαμε πολυ,ήταν πολυ πρωτοτυπη(ειχαμε κανει ενα πρασινο ελατο και χρωματιστα smarties κρεμοταν σαν μπαλιτσες) και γελασαμε πολυ οσο τη φτιαχναμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.433 29-12-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Click για ανάπτυξη... Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #34.434 29-12-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η vickymoon: #34.435 29-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.436 30-12-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.437 30-12-08 08:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Click για ανάπτυξη... μεγαλωνει μυτες? Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω μια περιποιηση full Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η catspy έγραψε: #34.438 30-12-08 10:34 Καλημέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η katerina10: #34.439 30-12-08 10:51 καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.440 30-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... ναι αδελφούλα μου!Καλημερα! Καιρος για δυο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1720 1721 1722 1723 1724 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελικα ποια αμμο θα προτιμησεις? τα χνουδωτα μου ηταν ησυχα οσο καιρο λειπαμε...βεβαια μετα ολο το απογευμα ηταν σε ενα τρελο παιχνιδι πανω κατω στο σπιτι!! Click για ανάπτυξη... Ever Clean και ξερο ψωμιη κρυσταλικη με 3 γατια δεν κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.423 29-12-08 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη εχεις συνταγη για βασιλοπιτα? Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστευω ηθελα κι εγω να σε ρωτησω... Λοιπον ειναι 2 ειδων η μια ειναι σαν κεικ που την κανει η μητερα μου και η άλλη ειναι το κλασσικο τσουρεκι...μπορω αυριο να σου δωσω της μαμας μου...του τσουρεκιου δεν την εχω... επισης μπορεις να δεις και στα sites www.hungry.gr η www.gourmet.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η Αντα έγραψε: #34.424 29-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν το πιστευω ηθελα κι εγω να σε ρωτησω... Λοιπον ειναι 2 ειδων η μια ειναι σαν κεικ που την κανει η μητερα μου και η άλλη ειναι το κλασσικο τσουρεκι...μπορω αυριο να σου δωσω της μαμας μου...του τσουρεκιου δεν την εχω... επισης μπορεις να δεις και στα sites www.hungry.gr η www.gourmet.gr Click για ανάπτυξη... Αυτο κοιτουσα και εγω...εννοω αυτα τα σιτε, αλλα δεν βρηκ κατι που να με ''συγκινει'' . Η μητερα μου κανει σαν κεικ και μαλλον θα το προτιμησω γιατι το αλλο θελει χρονο να φουσκωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.425 29-12-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο κοιτουσα και εγω...εννοω αυτα τα σιτε, αλλα δεν βρηκ κατι που να με ''συγκινει'' . Η μητερα μου κανει σαν κεικ και μαλλον θα το προτιμησω γιατι το αλλο θελει χρονο να φουσκωσει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω...το τσουρεκι ειναι δυσκολο να σου πετυχει Κι εγω αναζητω κατι προτοτυπο για φετος...οχι κεικ ή τσουρεκι...για κατσε έχω μια ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #34.426 29-12-08 14:52 ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ Υλικά 5 1/2 φλιτζ. αλεύρι 1 1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 1 1/2 φλιτζ. βούτυρο 1 1/4 φλιτζ. ζάχαρη 5 αυγά μεσαίου μεγέθους 1 ποτήρι νερού χυμό πορτοκάλι 1 φλιτζανάκι του καφέ κονιάκ 1 κουταλάκι σόδα 2 βανίλιες ζάχαρη άχνη αμύγδαλα Εκτέλεση 1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180C. 2. Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη. 3. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και του προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ. 4. Διαλύουμε τη σόδα στο κονιάκ. 5. Ρίχνουμε το βούτυρο στο μείγμα της ζάχαρης και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, το κονιάκ και τις βανίλιες. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε πολύ καλά. 6. Χτυπάμε τα ασπράδια με 2 σταγόνες λεμόνι σε μαρέγκα. Διπλώνουμε την μαρέγκα μέσα στη ζύμη. 7. Ψήνουμε για 1 1/2 ώρα ανάλογα με το φούρνο. Πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με ζάχαρη άχνη και αμύγδαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #34.427 29-12-08 14:53 Απλα δεν θελω να την κανω πολυ μεγαλη....και δεν ειμαι σιγουρη για τη δοσολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.428 29-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα δεν θελω να την κανω πολυ μεγαλη....και δεν ειμαι σιγουρη για τη δοσολογια. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω εμπειρια για να σου πω τη γνωμη μου...ανοιξα θεμα να δουμε μηπως μας πουν καμια ιδεα... Αυτη κανει η μητερα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Αντα έγραψε: #34.429 29-12-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν εχω εμπειρια για να σου πω τη γνωμη μου...ανοιξα θεμα να δουμε μηπως μας πουν καμια ιδεα... Αυτη κανει η μητερα σου? Click για ανάπτυξη... Ναι..απλα τη δοσολογια τη βρηκα σε ενα σιτε, τα υλικα ειναι αυτα που εγραψα....θα την ρωτησω το βραδυ να μου πει ακριβως ποσο βαζει απο το καθενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.430 29-12-08 15:16 Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η Αντα έγραψε: #34.431 29-12-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Click για ανάπτυξη... Καλα θα κανεις, εγω το εκανα πριν τις γιορτες . Το αφεντικο δεν πατησε, απλα πηρε τηλεφωνο...βασικα πιο πολυ ασχολουμαι με αλληλογραφια προς τις φιλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #34.432 29-12-08 16:11 Γεια σας κοριτσια,τι κανετε; Ασε Γιουλη κι εγω τωρα που ηρθα εκοψα τα μαλλια μου,εκανα κι ανταυγειες...Μονο που εδω που το νερο ειναι καλο,ξεσαλωσαν εντελως και κυκλοφορω σαν τη Νταλια! Εμεις συνηθως κανουμε τσουρεκι,την πολιτικη δλδ τη βασιλοπιτα,αλλα περσι επειδη ειναι πολυ μπελαλιδικη καναμε μια σαν κεικ,και τη στολισαμε με λευκο γλασσο και smarties χρωματιστα.Το χαρηκαμε πολυ,ήταν πολυ πρωτοτυπη(ειχαμε κανει ενα πρασινο ελατο και χρωματιστα smarties κρεμοταν σαν μπαλιτσες) και γελασαμε πολυ οσο τη φτιαχναμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.433 29-12-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Click για ανάπτυξη... Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #34.434 29-12-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η vickymoon: #34.435 29-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.436 30-12-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.437 30-12-08 08:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Click για ανάπτυξη... μεγαλωνει μυτες? Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω μια περιποιηση full Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η catspy έγραψε: #34.438 30-12-08 10:34 Καλημέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η katerina10: #34.439 30-12-08 10:51 καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.440 30-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... ναι αδελφούλα μου!Καλημερα! Καιρος για δυο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1720 1721 1722 1723 1724 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη εχεις συνταγη για βασιλοπιτα? Click για ανάπτυξη... Δεν το πιστευω ηθελα κι εγω να σε ρωτησω... Λοιπον ειναι 2 ειδων η μια ειναι σαν κεικ που την κανει η μητερα μου και η άλλη ειναι το κλασσικο τσουρεκι...μπορω αυριο να σου δωσω της μαμας μου...του τσουρεκιου δεν την εχω... επισης μπορεις να δεις και στα sites www.hungry.gr η www.gourmet.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:45 Η Αντα έγραψε: #34.424 29-12-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν το πιστευω ηθελα κι εγω να σε ρωτησω... Λοιπον ειναι 2 ειδων η μια ειναι σαν κεικ που την κανει η μητερα μου και η άλλη ειναι το κλασσικο τσουρεκι...μπορω αυριο να σου δωσω της μαμας μου...του τσουρεκιου δεν την εχω... επισης μπορεις να δεις και στα sites www.hungry.gr η www.gourmet.gr Click για ανάπτυξη... Αυτο κοιτουσα και εγω...εννοω αυτα τα σιτε, αλλα δεν βρηκ κατι που να με ''συγκινει'' . Η μητερα μου κανει σαν κεικ και μαλλον θα το προτιμησω γιατι το αλλο θελει χρονο να φουσκωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.425 29-12-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο κοιτουσα και εγω...εννοω αυτα τα σιτε, αλλα δεν βρηκ κατι που να με ''συγκινει'' . Η μητερα μου κανει σαν κεικ και μαλλον θα το προτιμησω γιατι το αλλο θελει χρονο να φουσκωσει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω...το τσουρεκι ειναι δυσκολο να σου πετυχει Κι εγω αναζητω κατι προτοτυπο για φετος...οχι κεικ ή τσουρεκι...για κατσε έχω μια ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #34.426 29-12-08 14:52 ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ Υλικά 5 1/2 φλιτζ. αλεύρι 1 1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 1 1/2 φλιτζ. βούτυρο 1 1/4 φλιτζ. ζάχαρη 5 αυγά μεσαίου μεγέθους 1 ποτήρι νερού χυμό πορτοκάλι 1 φλιτζανάκι του καφέ κονιάκ 1 κουταλάκι σόδα 2 βανίλιες ζάχαρη άχνη αμύγδαλα Εκτέλεση 1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180C. 2. Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη. 3. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και του προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ. 4. Διαλύουμε τη σόδα στο κονιάκ. 5. Ρίχνουμε το βούτυρο στο μείγμα της ζάχαρης και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, το κονιάκ και τις βανίλιες. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε πολύ καλά. 6. Χτυπάμε τα ασπράδια με 2 σταγόνες λεμόνι σε μαρέγκα. Διπλώνουμε την μαρέγκα μέσα στη ζύμη. 7. Ψήνουμε για 1 1/2 ώρα ανάλογα με το φούρνο. Πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με ζάχαρη άχνη και αμύγδαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #34.427 29-12-08 14:53 Απλα δεν θελω να την κανω πολυ μεγαλη....και δεν ειμαι σιγουρη για τη δοσολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.428 29-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα δεν θελω να την κανω πολυ μεγαλη....και δεν ειμαι σιγουρη για τη δοσολογια. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω εμπειρια για να σου πω τη γνωμη μου...ανοιξα θεμα να δουμε μηπως μας πουν καμια ιδεα... Αυτη κανει η μητερα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Αντα έγραψε: #34.429 29-12-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν εχω εμπειρια για να σου πω τη γνωμη μου...ανοιξα θεμα να δουμε μηπως μας πουν καμια ιδεα... Αυτη κανει η μητερα σου? Click για ανάπτυξη... Ναι..απλα τη δοσολογια τη βρηκα σε ενα σιτε, τα υλικα ειναι αυτα που εγραψα....θα την ρωτησω το βραδυ να μου πει ακριβως ποσο βαζει απο το καθενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.430 29-12-08 15:16 Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η Αντα έγραψε: #34.431 29-12-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Click για ανάπτυξη... Καλα θα κανεις, εγω το εκανα πριν τις γιορτες . Το αφεντικο δεν πατησε, απλα πηρε τηλεφωνο...βασικα πιο πολυ ασχολουμαι με αλληλογραφια προς τις φιλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #34.432 29-12-08 16:11 Γεια σας κοριτσια,τι κανετε; Ασε Γιουλη κι εγω τωρα που ηρθα εκοψα τα μαλλια μου,εκανα κι ανταυγειες...Μονο που εδω που το νερο ειναι καλο,ξεσαλωσαν εντελως και κυκλοφορω σαν τη Νταλια! Εμεις συνηθως κανουμε τσουρεκι,την πολιτικη δλδ τη βασιλοπιτα,αλλα περσι επειδη ειναι πολυ μπελαλιδικη καναμε μια σαν κεικ,και τη στολισαμε με λευκο γλασσο και smarties χρωματιστα.Το χαρηκαμε πολυ,ήταν πολυ πρωτοτυπη(ειχαμε κανει ενα πρασινο ελατο και χρωματιστα smarties κρεμοταν σαν μπαλιτσες) και γελασαμε πολυ οσο τη φτιαχναμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.433 29-12-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Click για ανάπτυξη... Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #34.434 29-12-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η vickymoon: #34.435 29-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.436 30-12-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.437 30-12-08 08:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Click για ανάπτυξη... μεγαλωνει μυτες? Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω μια περιποιηση full Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η catspy έγραψε: #34.438 30-12-08 10:34 Καλημέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η katerina10: #34.439 30-12-08 10:51 καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.440 30-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... ναι αδελφούλα μου!Καλημερα! Καιρος για δυο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1720 1721 1722 1723 1724 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν το πιστευω ηθελα κι εγω να σε ρωτησω... Λοιπον ειναι 2 ειδων η μια ειναι σαν κεικ που την κανει η μητερα μου και η άλλη ειναι το κλασσικο τσουρεκι...μπορω αυριο να σου δωσω της μαμας μου...του τσουρεκιου δεν την εχω... επισης μπορεις να δεις και στα sites www.hungry.gr η www.gourmet.gr Click για ανάπτυξη... Αυτο κοιτουσα και εγω...εννοω αυτα τα σιτε, αλλα δεν βρηκ κατι που να με ''συγκινει'' . Η μητερα μου κανει σαν κεικ και μαλλον θα το προτιμησω γιατι το αλλο θελει χρονο να φουσκωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.425 29-12-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο κοιτουσα και εγω...εννοω αυτα τα σιτε, αλλα δεν βρηκ κατι που να με ''συγκινει'' . Η μητερα μου κανει σαν κεικ και μαλλον θα το προτιμησω γιατι το αλλο θελει χρονο να φουσκωσει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω...το τσουρεκι ειναι δυσκολο να σου πετυχει Κι εγω αναζητω κατι προτοτυπο για φετος...οχι κεικ ή τσουρεκι...για κατσε έχω μια ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #34.426 29-12-08 14:52 ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ Υλικά 5 1/2 φλιτζ. αλεύρι 1 1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 1 1/2 φλιτζ. βούτυρο 1 1/4 φλιτζ. ζάχαρη 5 αυγά μεσαίου μεγέθους 1 ποτήρι νερού χυμό πορτοκάλι 1 φλιτζανάκι του καφέ κονιάκ 1 κουταλάκι σόδα 2 βανίλιες ζάχαρη άχνη αμύγδαλα Εκτέλεση 1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180C. 2. Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη. 3. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και του προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ. 4. Διαλύουμε τη σόδα στο κονιάκ. 5. Ρίχνουμε το βούτυρο στο μείγμα της ζάχαρης και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, το κονιάκ και τις βανίλιες. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε πολύ καλά. 6. Χτυπάμε τα ασπράδια με 2 σταγόνες λεμόνι σε μαρέγκα. Διπλώνουμε την μαρέγκα μέσα στη ζύμη. 7. Ψήνουμε για 1 1/2 ώρα ανάλογα με το φούρνο. Πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με ζάχαρη άχνη και αμύγδαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #34.427 29-12-08 14:53 Απλα δεν θελω να την κανω πολυ μεγαλη....και δεν ειμαι σιγουρη για τη δοσολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.428 29-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα δεν θελω να την κανω πολυ μεγαλη....και δεν ειμαι σιγουρη για τη δοσολογια. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω εμπειρια για να σου πω τη γνωμη μου...ανοιξα θεμα να δουμε μηπως μας πουν καμια ιδεα... Αυτη κανει η μητερα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Αντα έγραψε: #34.429 29-12-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν εχω εμπειρια για να σου πω τη γνωμη μου...ανοιξα θεμα να δουμε μηπως μας πουν καμια ιδεα... Αυτη κανει η μητερα σου? Click για ανάπτυξη... Ναι..απλα τη δοσολογια τη βρηκα σε ενα σιτε, τα υλικα ειναι αυτα που εγραψα....θα την ρωτησω το βραδυ να μου πει ακριβως ποσο βαζει απο το καθενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.430 29-12-08 15:16 Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η Αντα έγραψε: #34.431 29-12-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Click για ανάπτυξη... Καλα θα κανεις, εγω το εκανα πριν τις γιορτες . Το αφεντικο δεν πατησε, απλα πηρε τηλεφωνο...βασικα πιο πολυ ασχολουμαι με αλληλογραφια προς τις φιλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #34.432 29-12-08 16:11 Γεια σας κοριτσια,τι κανετε; Ασε Γιουλη κι εγω τωρα που ηρθα εκοψα τα μαλλια μου,εκανα κι ανταυγειες...Μονο που εδω που το νερο ειναι καλο,ξεσαλωσαν εντελως και κυκλοφορω σαν τη Νταλια! Εμεις συνηθως κανουμε τσουρεκι,την πολιτικη δλδ τη βασιλοπιτα,αλλα περσι επειδη ειναι πολυ μπελαλιδικη καναμε μια σαν κεικ,και τη στολισαμε με λευκο γλασσο και smarties χρωματιστα.Το χαρηκαμε πολυ,ήταν πολυ πρωτοτυπη(ειχαμε κανει ενα πρασινο ελατο και χρωματιστα smarties κρεμοταν σαν μπαλιτσες) και γελασαμε πολυ οσο τη φτιαχναμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.433 29-12-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Click για ανάπτυξη... Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #34.434 29-12-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η vickymoon: #34.435 29-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.436 30-12-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.437 30-12-08 08:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Click για ανάπτυξη... μεγαλωνει μυτες? Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω μια περιποιηση full Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η catspy έγραψε: #34.438 30-12-08 10:34 Καλημέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η katerina10: #34.439 30-12-08 10:51 καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.440 30-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... ναι αδελφούλα μου!Καλημερα! Καιρος για δυο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1720 1721 1722 1723 1724 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτο κοιτουσα και εγω...εννοω αυτα τα σιτε, αλλα δεν βρηκ κατι που να με ''συγκινει'' . Η μητερα μου κανει σαν κεικ και μαλλον θα το προτιμησω γιατι το αλλο θελει χρονο να φουσκωσει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω...το τσουρεκι ειναι δυσκολο να σου πετυχει Κι εγω αναζητω κατι προτοτυπο για φετος...οχι κεικ ή τσουρεκι...για κατσε έχω μια ιδεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:52 Η Αντα έγραψε: #34.426 29-12-08 14:52 ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ Υλικά 5 1/2 φλιτζ. αλεύρι 1 1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 1 1/2 φλιτζ. βούτυρο 1 1/4 φλιτζ. ζάχαρη 5 αυγά μεσαίου μεγέθους 1 ποτήρι νερού χυμό πορτοκάλι 1 φλιτζανάκι του καφέ κονιάκ 1 κουταλάκι σόδα 2 βανίλιες ζάχαρη άχνη αμύγδαλα Εκτέλεση 1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180C. 2. Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη. 3. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και του προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ. 4. Διαλύουμε τη σόδα στο κονιάκ. 5. Ρίχνουμε το βούτυρο στο μείγμα της ζάχαρης και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, το κονιάκ και τις βανίλιες. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε πολύ καλά. 6. Χτυπάμε τα ασπράδια με 2 σταγόνες λεμόνι σε μαρέγκα. Διπλώνουμε την μαρέγκα μέσα στη ζύμη. 7. Ψήνουμε για 1 1/2 ώρα ανάλογα με το φούρνο. Πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με ζάχαρη άχνη και αμύγδαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #34.427 29-12-08 14:53 Απλα δεν θελω να την κανω πολυ μεγαλη....και δεν ειμαι σιγουρη για τη δοσολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.428 29-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα δεν θελω να την κανω πολυ μεγαλη....και δεν ειμαι σιγουρη για τη δοσολογια. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω εμπειρια για να σου πω τη γνωμη μου...ανοιξα θεμα να δουμε μηπως μας πουν καμια ιδεα... Αυτη κανει η μητερα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Αντα έγραψε: #34.429 29-12-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν εχω εμπειρια για να σου πω τη γνωμη μου...ανοιξα θεμα να δουμε μηπως μας πουν καμια ιδεα... Αυτη κανει η μητερα σου? Click για ανάπτυξη... Ναι..απλα τη δοσολογια τη βρηκα σε ενα σιτε, τα υλικα ειναι αυτα που εγραψα....θα την ρωτησω το βραδυ να μου πει ακριβως ποσο βαζει απο το καθενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.430 29-12-08 15:16 Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η Αντα έγραψε: #34.431 29-12-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Click για ανάπτυξη... Καλα θα κανεις, εγω το εκανα πριν τις γιορτες . Το αφεντικο δεν πατησε, απλα πηρε τηλεφωνο...βασικα πιο πολυ ασχολουμαι με αλληλογραφια προς τις φιλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #34.432 29-12-08 16:11 Γεια σας κοριτσια,τι κανετε; Ασε Γιουλη κι εγω τωρα που ηρθα εκοψα τα μαλλια μου,εκανα κι ανταυγειες...Μονο που εδω που το νερο ειναι καλο,ξεσαλωσαν εντελως και κυκλοφορω σαν τη Νταλια! Εμεις συνηθως κανουμε τσουρεκι,την πολιτικη δλδ τη βασιλοπιτα,αλλα περσι επειδη ειναι πολυ μπελαλιδικη καναμε μια σαν κεικ,και τη στολισαμε με λευκο γλασσο και smarties χρωματιστα.Το χαρηκαμε πολυ,ήταν πολυ πρωτοτυπη(ειχαμε κανει ενα πρασινο ελατο και χρωματιστα smarties κρεμοταν σαν μπαλιτσες) και γελασαμε πολυ οσο τη φτιαχναμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.433 29-12-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Click για ανάπτυξη... Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #34.434 29-12-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η vickymoon: #34.435 29-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.436 30-12-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.437 30-12-08 08:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Click για ανάπτυξη... μεγαλωνει μυτες? Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω μια περιποιηση full Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η catspy έγραψε: #34.438 30-12-08 10:34 Καλημέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η katerina10: #34.439 30-12-08 10:51 καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.440 30-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... ναι αδελφούλα μου!Καλημερα! Καιρος για δυο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1720 1721 1722 1723 1724 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ Υλικά 5 1/2 φλιτζ. αλεύρι 1 1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 1 1/2 φλιτζ. βούτυρο 1 1/4 φλιτζ. ζάχαρη 5 αυγά μεσαίου μεγέθους 1 ποτήρι νερού χυμό πορτοκάλι 1 φλιτζανάκι του καφέ κονιάκ 1 κουταλάκι σόδα 2 βανίλιες ζάχαρη άχνη αμύγδαλα Εκτέλεση 1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180C. 2. Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη. 3. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και του προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ. 4. Διαλύουμε τη σόδα στο κονιάκ. 5. Ρίχνουμε το βούτυρο στο μείγμα της ζάχαρης και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, το κονιάκ και τις βανίλιες. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε πολύ καλά. 6. Χτυπάμε τα ασπράδια με 2 σταγόνες λεμόνι σε μαρέγκα. Διπλώνουμε την μαρέγκα μέσα στη ζύμη. 7. Ψήνουμε για 1 1/2 ώρα ανάλογα με το φούρνο. Πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με ζάχαρη άχνη και αμύγδαλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #34.427 29-12-08 14:53 Απλα δεν θελω να την κανω πολυ μεγαλη....και δεν ειμαι σιγουρη για τη δοσολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.428 29-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα δεν θελω να την κανω πολυ μεγαλη....και δεν ειμαι σιγουρη για τη δοσολογια. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω εμπειρια για να σου πω τη γνωμη μου...ανοιξα θεμα να δουμε μηπως μας πουν καμια ιδεα... Αυτη κανει η μητερα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Αντα έγραψε: #34.429 29-12-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν εχω εμπειρια για να σου πω τη γνωμη μου...ανοιξα θεμα να δουμε μηπως μας πουν καμια ιδεα... Αυτη κανει η μητερα σου? Click για ανάπτυξη... Ναι..απλα τη δοσολογια τη βρηκα σε ενα σιτε, τα υλικα ειναι αυτα που εγραψα....θα την ρωτησω το βραδυ να μου πει ακριβως ποσο βαζει απο το καθενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.430 29-12-08 15:16 Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η Αντα έγραψε: #34.431 29-12-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Click για ανάπτυξη... Καλα θα κανεις, εγω το εκανα πριν τις γιορτες . Το αφεντικο δεν πατησε, απλα πηρε τηλεφωνο...βασικα πιο πολυ ασχολουμαι με αλληλογραφια προς τις φιλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #34.432 29-12-08 16:11 Γεια σας κοριτσια,τι κανετε; Ασε Γιουλη κι εγω τωρα που ηρθα εκοψα τα μαλλια μου,εκανα κι ανταυγειες...Μονο που εδω που το νερο ειναι καλο,ξεσαλωσαν εντελως και κυκλοφορω σαν τη Νταλια! Εμεις συνηθως κανουμε τσουρεκι,την πολιτικη δλδ τη βασιλοπιτα,αλλα περσι επειδη ειναι πολυ μπελαλιδικη καναμε μια σαν κεικ,και τη στολισαμε με λευκο γλασσο και smarties χρωματιστα.Το χαρηκαμε πολυ,ήταν πολυ πρωτοτυπη(ειχαμε κανει ενα πρασινο ελατο και χρωματιστα smarties κρεμοταν σαν μπαλιτσες) και γελασαμε πολυ οσο τη φτιαχναμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.433 29-12-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Click για ανάπτυξη... Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #34.434 29-12-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η vickymoon: #34.435 29-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.436 30-12-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.437 30-12-08 08:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Click για ανάπτυξη... μεγαλωνει μυτες? Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω μια περιποιηση full Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η catspy έγραψε: #34.438 30-12-08 10:34 Καλημέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η katerina10: #34.439 30-12-08 10:51 καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.440 30-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... ναι αδελφούλα μου!Καλημερα! Καιρος για δυο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1720 1721 1722 1723 1724 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απλα δεν θελω να την κανω πολυ μεγαλη....και δεν ειμαι σιγουρη για τη δοσολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.428 29-12-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα δεν θελω να την κανω πολυ μεγαλη....και δεν ειμαι σιγουρη για τη δοσολογια. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω εμπειρια για να σου πω τη γνωμη μου...ανοιξα θεμα να δουμε μηπως μας πουν καμια ιδεα... Αυτη κανει η μητερα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Αντα έγραψε: #34.429 29-12-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν εχω εμπειρια για να σου πω τη γνωμη μου...ανοιξα θεμα να δουμε μηπως μας πουν καμια ιδεα... Αυτη κανει η μητερα σου? Click για ανάπτυξη... Ναι..απλα τη δοσολογια τη βρηκα σε ενα σιτε, τα υλικα ειναι αυτα που εγραψα....θα την ρωτησω το βραδυ να μου πει ακριβως ποσο βαζει απο το καθενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.430 29-12-08 15:16 Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η Αντα έγραψε: #34.431 29-12-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Click για ανάπτυξη... Καλα θα κανεις, εγω το εκανα πριν τις γιορτες . Το αφεντικο δεν πατησε, απλα πηρε τηλεφωνο...βασικα πιο πολυ ασχολουμαι με αλληλογραφια προς τις φιλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #34.432 29-12-08 16:11 Γεια σας κοριτσια,τι κανετε; Ασε Γιουλη κι εγω τωρα που ηρθα εκοψα τα μαλλια μου,εκανα κι ανταυγειες...Μονο που εδω που το νερο ειναι καλο,ξεσαλωσαν εντελως και κυκλοφορω σαν τη Νταλια! Εμεις συνηθως κανουμε τσουρεκι,την πολιτικη δλδ τη βασιλοπιτα,αλλα περσι επειδη ειναι πολυ μπελαλιδικη καναμε μια σαν κεικ,και τη στολισαμε με λευκο γλασσο και smarties χρωματιστα.Το χαρηκαμε πολυ,ήταν πολυ πρωτοτυπη(ειχαμε κανει ενα πρασινο ελατο και χρωματιστα smarties κρεμοταν σαν μπαλιτσες) και γελασαμε πολυ οσο τη φτιαχναμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.433 29-12-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Click για ανάπτυξη... Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #34.434 29-12-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η vickymoon: #34.435 29-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.436 30-12-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.437 30-12-08 08:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Click για ανάπτυξη... μεγαλωνει μυτες? Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω μια περιποιηση full Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η catspy έγραψε: #34.438 30-12-08 10:34 Καλημέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η katerina10: #34.439 30-12-08 10:51 καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.440 30-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... ναι αδελφούλα μου!Καλημερα! Καιρος για δυο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1720 1721 1722 1723 1724 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απλα δεν θελω να την κανω πολυ μεγαλη....και δεν ειμαι σιγουρη για τη δοσολογια. Click για ανάπτυξη... Δεν εχω εμπειρια για να σου πω τη γνωμη μου...ανοιξα θεμα να δουμε μηπως μας πουν καμια ιδεα... Αυτη κανει η μητερα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:59 Η Αντα έγραψε: #34.429 29-12-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν εχω εμπειρια για να σου πω τη γνωμη μου...ανοιξα θεμα να δουμε μηπως μας πουν καμια ιδεα... Αυτη κανει η μητερα σου? Click για ανάπτυξη... Ναι..απλα τη δοσολογια τη βρηκα σε ενα σιτε, τα υλικα ειναι αυτα που εγραψα....θα την ρωτησω το βραδυ να μου πει ακριβως ποσο βαζει απο το καθενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.430 29-12-08 15:16 Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η Αντα έγραψε: #34.431 29-12-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Click για ανάπτυξη... Καλα θα κανεις, εγω το εκανα πριν τις γιορτες . Το αφεντικο δεν πατησε, απλα πηρε τηλεφωνο...βασικα πιο πολυ ασχολουμαι με αλληλογραφια προς τις φιλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #34.432 29-12-08 16:11 Γεια σας κοριτσια,τι κανετε; Ασε Γιουλη κι εγω τωρα που ηρθα εκοψα τα μαλλια μου,εκανα κι ανταυγειες...Μονο που εδω που το νερο ειναι καλο,ξεσαλωσαν εντελως και κυκλοφορω σαν τη Νταλια! Εμεις συνηθως κανουμε τσουρεκι,την πολιτικη δλδ τη βασιλοπιτα,αλλα περσι επειδη ειναι πολυ μπελαλιδικη καναμε μια σαν κεικ,και τη στολισαμε με λευκο γλασσο και smarties χρωματιστα.Το χαρηκαμε πολυ,ήταν πολυ πρωτοτυπη(ειχαμε κανει ενα πρασινο ελατο και χρωματιστα smarties κρεμοταν σαν μπαλιτσες) και γελασαμε πολυ οσο τη φτιαχναμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.433 29-12-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Click για ανάπτυξη... Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #34.434 29-12-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η vickymoon: #34.435 29-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.436 30-12-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.437 30-12-08 08:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Click για ανάπτυξη... μεγαλωνει μυτες? Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω μια περιποιηση full Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η catspy έγραψε: #34.438 30-12-08 10:34 Καλημέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η katerina10: #34.439 30-12-08 10:51 καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.440 30-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... ναι αδελφούλα μου!Καλημερα! Καιρος για δυο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1720 1721 1722 1723 1724 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν εχω εμπειρια για να σου πω τη γνωμη μου...ανοιξα θεμα να δουμε μηπως μας πουν καμια ιδεα... Αυτη κανει η μητερα σου? Click για ανάπτυξη... Ναι..απλα τη δοσολογια τη βρηκα σε ενα σιτε, τα υλικα ειναι αυτα που εγραψα....θα την ρωτησω το βραδυ να μου πει ακριβως ποσο βαζει απο το καθενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.430 29-12-08 15:16 Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η Αντα έγραψε: #34.431 29-12-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Click για ανάπτυξη... Καλα θα κανεις, εγω το εκανα πριν τις γιορτες . Το αφεντικο δεν πατησε, απλα πηρε τηλεφωνο...βασικα πιο πολυ ασχολουμαι με αλληλογραφια προς τις φιλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #34.432 29-12-08 16:11 Γεια σας κοριτσια,τι κανετε; Ασε Γιουλη κι εγω τωρα που ηρθα εκοψα τα μαλλια μου,εκανα κι ανταυγειες...Μονο που εδω που το νερο ειναι καλο,ξεσαλωσαν εντελως και κυκλοφορω σαν τη Νταλια! Εμεις συνηθως κανουμε τσουρεκι,την πολιτικη δλδ τη βασιλοπιτα,αλλα περσι επειδη ειναι πολυ μπελαλιδικη καναμε μια σαν κεικ,και τη στολισαμε με λευκο γλασσο και smarties χρωματιστα.Το χαρηκαμε πολυ,ήταν πολυ πρωτοτυπη(ειχαμε κανει ενα πρασινο ελατο και χρωματιστα smarties κρεμοταν σαν μπαλιτσες) και γελασαμε πολυ οσο τη φτιαχναμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.433 29-12-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Click για ανάπτυξη... Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #34.434 29-12-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η vickymoon: #34.435 29-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.436 30-12-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.437 30-12-08 08:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Click για ανάπτυξη... μεγαλωνει μυτες? Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω μια περιποιηση full Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η catspy έγραψε: #34.438 30-12-08 10:34 Καλημέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η katerina10: #34.439 30-12-08 10:51 καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.440 30-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... ναι αδελφούλα μου!Καλημερα! Καιρος για δυο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1720 1721 1722 1723 1724 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η Αντα έγραψε: #34.431 29-12-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Click για ανάπτυξη... Καλα θα κανεις, εγω το εκανα πριν τις γιορτες . Το αφεντικο δεν πατησε, απλα πηρε τηλεφωνο...βασικα πιο πολυ ασχολουμαι με αλληλογραφια προς τις φιλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #34.432 29-12-08 16:11 Γεια σας κοριτσια,τι κανετε; Ασε Γιουλη κι εγω τωρα που ηρθα εκοψα τα μαλλια μου,εκανα κι ανταυγειες...Μονο που εδω που το νερο ειναι καλο,ξεσαλωσαν εντελως και κυκλοφορω σαν τη Νταλια! Εμεις συνηθως κανουμε τσουρεκι,την πολιτικη δλδ τη βασιλοπιτα,αλλα περσι επειδη ειναι πολυ μπελαλιδικη καναμε μια σαν κεικ,και τη στολισαμε με λευκο γλασσο και smarties χρωματιστα.Το χαρηκαμε πολυ,ήταν πολυ πρωτοτυπη(ειχαμε κανει ενα πρασινο ελατο και χρωματιστα smarties κρεμοταν σαν μπαλιτσες) και γελασαμε πολυ οσο τη φτιαχναμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.433 29-12-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Click για ανάπτυξη... Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #34.434 29-12-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η vickymoon: #34.435 29-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.436 30-12-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.437 30-12-08 08:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Click για ανάπτυξη... μεγαλωνει μυτες? Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω μια περιποιηση full Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η catspy έγραψε: #34.438 30-12-08 10:34 Καλημέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η katerina10: #34.439 30-12-08 10:51 καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.440 30-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... ναι αδελφούλα μου!Καλημερα! Καιρος για δυο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1720 1721 1722 1723 1724 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Click για ανάπτυξη... Καλα θα κανεις, εγω το εκανα πριν τις γιορτες . Το αφεντικο δεν πατησε, απλα πηρε τηλεφωνο...βασικα πιο πολυ ασχολουμαι με αλληλογραφια προς τις φιλες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:11 Η moukelis έγραψε: #34.432 29-12-08 16:11 Γεια σας κοριτσια,τι κανετε; Ασε Γιουλη κι εγω τωρα που ηρθα εκοψα τα μαλλια μου,εκανα κι ανταυγειες...Μονο που εδω που το νερο ειναι καλο,ξεσαλωσαν εντελως και κυκλοφορω σαν τη Νταλια! Εμεις συνηθως κανουμε τσουρεκι,την πολιτικη δλδ τη βασιλοπιτα,αλλα περσι επειδη ειναι πολυ μπελαλιδικη καναμε μια σαν κεικ,και τη στολισαμε με λευκο γλασσο και smarties χρωματιστα.Το χαρηκαμε πολυ,ήταν πολυ πρωτοτυπη(ειχαμε κανει ενα πρασινο ελατο και χρωματιστα smarties κρεμοταν σαν μπαλιτσες) και γελασαμε πολυ οσο τη φτιαχναμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.433 29-12-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Click για ανάπτυξη... Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #34.434 29-12-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η vickymoon: #34.435 29-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.436 30-12-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.437 30-12-08 08:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Click για ανάπτυξη... μεγαλωνει μυτες? Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω μια περιποιηση full Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η catspy έγραψε: #34.438 30-12-08 10:34 Καλημέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η katerina10: #34.439 30-12-08 10:51 καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.440 30-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... ναι αδελφούλα μου!Καλημερα! Καιρος για δυο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1720 1721 1722 1723 1724 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας κοριτσια,τι κανετε; Ασε Γιουλη κι εγω τωρα που ηρθα εκοψα τα μαλλια μου,εκανα κι ανταυγειες...Μονο που εδω που το νερο ειναι καλο,ξεσαλωσαν εντελως και κυκλοφορω σαν τη Νταλια! Εμεις συνηθως κανουμε τσουρεκι,την πολιτικη δλδ τη βασιλοπιτα,αλλα περσι επειδη ειναι πολυ μπελαλιδικη καναμε μια σαν κεικ,και τη στολισαμε με λευκο γλασσο και smarties χρωματιστα.Το χαρηκαμε πολυ,ήταν πολυ πρωτοτυπη(ειχαμε κανει ενα πρασινο ελατο και χρωματιστα smarties κρεμοταν σαν μπαλιτσες) και γελασαμε πολυ οσο τη φτιαχναμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:57 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.433 29-12-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Click για ανάπτυξη... Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #34.434 29-12-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η vickymoon: #34.435 29-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.436 30-12-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.437 30-12-08 08:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Click για ανάπτυξη... μεγαλωνει μυτες? Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω μια περιποιηση full Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η catspy έγραψε: #34.438 30-12-08 10:34 Καλημέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η katerina10: #34.439 30-12-08 10:51 καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.440 30-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... ναι αδελφούλα μου!Καλημερα! Καιρος για δυο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1720 1721 1722 1723 1724 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντουλα εχεις δουλεια? Εμενα ήρθε λιγο το πρωι να παρει μυρωδια γραφειου...κι εφυγε...4 ακριβως τη κανωθα παω να κοψω λιγο τα μαλλια μου...εχω αναγκη ανανεωσης...στρογγυλεψα και λιγακι...λογω ημερων Click για ανάπτυξη... Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:10 Η elvenstar: #34.434 29-12-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η vickymoon: #34.435 29-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.436 30-12-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.437 30-12-08 08:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Click για ανάπτυξη... μεγαλωνει μυτες? Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω μια περιποιηση full Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η catspy έγραψε: #34.438 30-12-08 10:34 Καλημέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η katerina10: #34.439 30-12-08 10:51 καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.440 30-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... ναι αδελφούλα μου!Καλημερα! Καιρος για δυο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1720 1721 1722 1723 1724 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Εγω παλι περιποιουμε τοσα κεφαλια αλλα τα δικα μου τα εχω αφησει στην μοιρα τους ιιιιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:22 Η vickymoon: #34.435 29-12-08 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.436 30-12-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.437 30-12-08 08:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Click για ανάπτυξη... μεγαλωνει μυτες? Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω μια περιποιηση full Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η catspy έγραψε: #34.438 30-12-08 10:34 Καλημέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η katerina10: #34.439 30-12-08 10:51 καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.440 30-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... ναι αδελφούλα μου!Καλημερα! Καιρος για δυο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1720 1721 1722 1723 1724 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Ο *D~A~D* έγραψε: #34.436 30-12-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.437 30-12-08 08:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Click για ανάπτυξη... μεγαλωνει μυτες? Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω μια περιποιηση full Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η catspy έγραψε: #34.438 30-12-08 10:34 Καλημέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η katerina10: #34.439 30-12-08 10:51 καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.440 30-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... ναι αδελφούλα μου!Καλημερα! Καιρος για δυο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1720 1721 1722 1723 1724 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλησπέρα Γιούλη ξοδεύτηκα λίγο αλλά δεν πειράζει χαλάλι σας Όταν λες περιποιήσε τα κεφάλια τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.437 30-12-08 08:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Click για ανάπτυξη... μεγαλωνει μυτες? Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω μια περιποιηση full Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η catspy έγραψε: #34.438 30-12-08 10:34 Καλημέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η katerina10: #34.439 30-12-08 10:51 καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.440 30-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... ναι αδελφούλα μου!Καλημερα! Καιρος για δυο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1720 1721 1722 1723 1724 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εννοει μαλλον οτι ειναι κομωτρια η οτι ειναι πλαστικος χειρουργος κ μεγαλωνει μυτες!!! Click για ανάπτυξη... μεγαλωνει μυτες? Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Βασικα ειμαι αγορι(απανταω και στην απο κατω κυρια) δεν πειραζει ομως,μαλλον το χρωμα σας παρεσυρε η δουλεια μου ειναι κομμωτικη-μακιγιαζ απο εκει και η περιποιηση λοιπον γι'αυτο και δεν θα εχω και προβλημα στο να χτενισω και να λουζω(μπανιο)τα μπεμπακια μου ανυπομονω Click για ανάπτυξη... θελω κι εγω μια περιποιηση full Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:34 Η catspy έγραψε: #34.438 30-12-08 10:34 Καλημέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η katerina10: #34.439 30-12-08 10:51 καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.440 30-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... ναι αδελφούλα μου!Καλημερα! Καιρος για δυο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1720 1721 1722 1723 1724 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:51 Η katerina10: #34.439 30-12-08 10:51 καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.440 30-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... ναι αδελφούλα μου!Καλημερα! Καιρος για δυο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1720 1721 1722 1723 1724 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1722 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.440 30-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... ναι αδελφούλα μου!Καλημερα! Καιρος για δυο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλημερα...τι κρυο ειναι αυτό......μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Click για ανάπτυξη... ναι αδελφούλα μου!Καλημερα! Καιρος για δυο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.