ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.501 30-12-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακου εσυ ενιαια μαζα...καλα εχει γινει πολυ ζητουλας τωρα τελευταια, ερχεται στη κουζινα στο δευτερολεπτο και αρχιζει να σου κανει ''χαρουλες'' - ξαπλωνει στο χαλακι και μας δειχνει το πλουσιο τριχωμα απο τη μικρη κοιλιτσα μας!!!! βλεπει οτι δεν πειθεσαι...τοτε κανει αυτο με τα ματια ....σε κοιταει με τα ολοστρογγυλα ματια - σαν να ειναι υγρα - και νιαουνιζει. Εγω απτοητη. και τοτε βαζει τα μεγαλα μεσα. Σκαρφαλωνει πανω σου!!!!!!!!!!!!!! στην κυριολεξια Click για ανάπτυξη... τη συνεχεια που σε ριχνει και κατω δεν μας την ειπες ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.502 30-12-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε τον Αλφι...Εμένα τελευταία είναι πολύ πολύ λιγούρης ο κύριος Μάπας..Αλλά δεν κάνει όλα αυτά που λες..Η χώνει το κεφάλι στο φαί σου ή εκείπου κάθεσαι κρύβεται από πίσω και βλέπεις ένα πορτοκαλί τριχωτό χεράκι να μπαίνει στο πιάτο σου...Αυτό το τελευταίο το εξασκει συνέχειαΤι παιδί έχω εγώ..Λυσσαρης παιδί μου!!! Click για ανάπτυξη... Μου θυμιζει τα κλεφτρονακια Γαλλακια της Γαλλικης Επαναστασης Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εφοσον συμφωνειται και οι δυο σας, θα μιλησουμε για να κανονισουμε την ωρα τη Παρασκευη!! Click για ανάπτυξη... Δουλευεις Αντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η katerina10: #34.503 30-12-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου θυμιζει τα κλεφτρονακια Γαλλακια της Γαλλικης Επαναστασης Click για ανάπτυξη... Με την διαφορά ότι αυτά ΔΕΝ είχαν να φάνε....Ο δικός μου τρώει 3 φορές την μέρα..αλλά δεν παχαίνει..έχει πάρει από την μαμά..Τρώμε τρώμε αλλά μετά....καιμε καιμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.504 30-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Με την διαφορά ότι αυτά ΔΕΝ είχαν να φάνε....Ο δικός μου τρώει 3 φορές την μέρα..αλλά δεν παχαίνει..έχει πάρει από την μαμά..Τρώμε τρώμε αλλά μετά....καιμε καιμε πολύ! Click για ανάπτυξη... ειστε πολυ τυχεροι και οι δυο Εγω για να διατηρησω τη κορμαρα μου λιωνω στα γυμναστηρια και στα χερια της Sabi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η katerina10: #34.505 30-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειστε πολυ τυχεροι και οι δυο Εγω για να διατηρησω τη κορμαρα μου λιωνω στα γυμναστηρια και στα χερια της Sabi Click για ανάπτυξη... Ενω εγώ το αγύμναστο...αν κανω και γυμναστική θα πέσω κάτω...Βέβαια χρειάζεται για αυτό φροντίζω να μην χρησιμοποιώ πολύ ασανσερ και τουτου, να παίρνω αγκαλιά βαρια πράγματα και να μην κάθομαι με τις ώρες μπροστά σε Η/Υ (καλά το τελευταιο δεν ισχύειαν και αυτή τη βδομάδα μπαίνω μόνο από την δουλειά και θέλω να παραμείνει έτσι)Η Σαμπι τι κάνει καλε???????Και άλλωστε είσαι μια κούκλα βρε Γιούλη...Γυναικάρα με τα όλα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.506 30-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ενω εγώ το αγύμναστο...αν κανω και γυμναστική θα πέσω κάτω...Βέβαια χρειάζεται για αυτό φροντίζω να μην χρησιμοποιώ πολύ ασανσερ και τουτου, να παίρνω αγκαλιά βαρια πράγματα και να μην κάθομαι με τις ώρες μπροστά σε Η/Υ (καλά το τελευταιο δεν ισχύειαν και αυτή τη βδομάδα μπαίνω μόνο από την δουλειά και θέλω να παραμείνει έτσι)Η Σαμπι τι κάνει καλε???????Και άλλωστε είσαι μια κούκλα βρε Γιούλη...Γυναικάρα με τα όλα της... Click για ανάπτυξη... καλα τωρα με συγκρινεις με τα δικα σου νιατα??? Αλλα δε με νοιαζει...εγω εχω άλλες κρυφες χαρεςτοσο κρυφες που δεν τις βλεπει ποτε κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #34.507 30-12-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου θυμιζει τα κλεφτρονακια Γαλλακια της Γαλλικης Επαναστασης Δουλευεις Αντα? Click για ανάπτυξη... Τη παρασκευη? οχι σπιτι θα ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η Αντα έγραψε: #34.508 30-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε τον Αλφι...Εμένα τελευταία είναι πολύ πολύ λιγούρης ο κύριος Μάπας..Αλλά δεν κάνει όλα αυτά που λες..Η χώνει το κεφάλι στο φαί σου ή εκείπου κάθεσαι κρύβεται από πίσω και βλέπεις ένα πορτοκαλί τριχωτό χεράκι να μπαίνει στο πιάτο σου...Αυτό το τελευταίο το εξασκει συνέχειαΤι παιδί έχω εγώ..Λυσσαρης παιδί μου!!! Click για ανάπτυξη... Η Πισου το κανει αυτο με τη πατουσα..ερχεται σου μυριζει το πιατο και αναλογα αν της αρεσει ή οχι, χωνει μια πατουσα μεσα, τη γλυφει - εγκρινει δηλαδη τι τρωει η μαμα - και φευγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.509 30-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τη παρασκευη? οχι σπιτι θα ειμαι Click για ανάπτυξη... Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η katerina10: #34.510 30-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα τωρα με συγκρινεις με τα δικα σου νιατα??? Αλλα δε με νοιαζει...εγω εχω άλλες κρυφες χαρεςτοσο κρυφες που δεν τις βλεπει ποτε κανενας Click για ανάπτυξη... Σταματα μωρε μις "αγκαρεία κανω και καλά"!!!!Αυτό δεν κολλάει εδώ αλλά μου έχει μείνει...Τέσπα, παιδι μου, ή μαλλον αδερφή μου, τα ματια σου και μόνο προδίδουν τα εσωτερικά σου χαρίσματα..έχω αυτο το "ταλέντο" να κρίνω από τα μάτια, το πρόσωπο και την συμπεριφορά τον χαρακτήρα του άλλουΛοιπόν, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος εσωτερικά..Εξωτερικά είσαι μια κούκλα και πολύ πολύ πολύ πολύ κομψή!!!!Θα το έχει το γονιδιο της "μαμάς μας"Εγώ είμαι πολύ πολύ χύμα κατάσταση όπως είδες..μοιάζω με 18 αντί για 26....αλλά οκ..καλά είμαι και έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η katerina10: #34.511 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Πισου το κανει αυτο με τη πατουσα..ερχεται σου μυριζει το πιατο και αναλογα αν της αρεσει ή οχι, χωνει μια πατουσα μεσα, τη γλυφει - εγκρινει δηλαδη τι τρωει η μαμα - και φευγει Click για ανάπτυξη... Τι αλλοκοτο είναι αυτό....????Εγκρινει το φαί της μαμάς δηλαδή...???Η Ήλια έχει πλάκα που κάθεται μεν στα 2 ποδια για να φτάσει το πιάτο και απλά ακους ν αμυρίζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ..και δως του φου φου φου...Ο άλλος είναι το κλεφτρόνι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #34.512 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Click για ανάπτυξη... Μην σου πω οτι δεν θα κοιμηθω καθολου και θα αρχισω απο το βραδυ να πλαθω κουλουρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.513 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σταματα μωρε μις "αγκαρεία κανω και καλά"!!!!Αυτό δεν κολλάει εδώ αλλά μου έχει μείνει...Τέσπα, παιδι μου, ή μαλλον αδερφή μου, τα ματια σου και μόνο προδίδουν τα εσωτερικά σου χαρίσματα..έχω αυτο το "ταλέντο" να κρίνω από τα μάτια, το πρόσωπο και την συμπεριφορά τον χαρακτήρα του άλλουΛοιπόν, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος εσωτερικά..Εξωτερικά είσαι μια κούκλα και πολύ πολύ πολύ πολύ κομψή!!!!Θα το έχει το γονιδιο της "μαμάς μας"Εγώ είμαι πολύ πολύ χύμα κατάσταση όπως είδες..μοιάζω με 18 αντί για 26....αλλά οκ..καλά είμαι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η katerina10: #34.514 30-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.515 30-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Click για ανάπτυξη... το'χουμε στο dna μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #34.516 30-12-08 15:46 Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.517 30-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #34.518 30-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Click για ανάπτυξη... Κανει μια παγωνια ομως...τωρα σταματησε . Τι θα κανετε αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η katerina10: #34.519 30-12-08 16:30 Οκ και το ρωί χιόνιζε...και μαρουσι και μεταμόρφωση και ηρακλειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η catspy έγραψε: #34.520 30-12-08 19:52 Καλησπέρα!!!Ωχχχχχ σήμερα είχαμε απο τις 13 και 30' ως τις 19' προπονηση.Επίσης έχουμε και αύριο και μεθαύριο(μάλλον μεθαύριο) προπόνηση!!Ομως σιγά μην κάτσω και σκάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1724 1725 1726 1727 1728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακου εσυ ενιαια μαζα...καλα εχει γινει πολυ ζητουλας τωρα τελευταια, ερχεται στη κουζινα στο δευτερολεπτο και αρχιζει να σου κανει ''χαρουλες'' - ξαπλωνει στο χαλακι και μας δειχνει το πλουσιο τριχωμα απο τη μικρη κοιλιτσα μας!!!! βλεπει οτι δεν πειθεσαι...τοτε κανει αυτο με τα ματια ....σε κοιταει με τα ολοστρογγυλα ματια - σαν να ειναι υγρα - και νιαουνιζει. Εγω απτοητη. και τοτε βαζει τα μεγαλα μεσα. Σκαρφαλωνει πανω σου!!!!!!!!!!!!!! στην κυριολεξια Click για ανάπτυξη... τη συνεχεια που σε ριχνει και κατω δεν μας την ειπες ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.502 30-12-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε τον Αλφι...Εμένα τελευταία είναι πολύ πολύ λιγούρης ο κύριος Μάπας..Αλλά δεν κάνει όλα αυτά που λες..Η χώνει το κεφάλι στο φαί σου ή εκείπου κάθεσαι κρύβεται από πίσω και βλέπεις ένα πορτοκαλί τριχωτό χεράκι να μπαίνει στο πιάτο σου...Αυτό το τελευταίο το εξασκει συνέχειαΤι παιδί έχω εγώ..Λυσσαρης παιδί μου!!! Click για ανάπτυξη... Μου θυμιζει τα κλεφτρονακια Γαλλακια της Γαλλικης Επαναστασης Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εφοσον συμφωνειται και οι δυο σας, θα μιλησουμε για να κανονισουμε την ωρα τη Παρασκευη!! Click για ανάπτυξη... Δουλευεις Αντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η katerina10: #34.503 30-12-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου θυμιζει τα κλεφτρονακια Γαλλακια της Γαλλικης Επαναστασης Click για ανάπτυξη... Με την διαφορά ότι αυτά ΔΕΝ είχαν να φάνε....Ο δικός μου τρώει 3 φορές την μέρα..αλλά δεν παχαίνει..έχει πάρει από την μαμά..Τρώμε τρώμε αλλά μετά....καιμε καιμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.504 30-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Με την διαφορά ότι αυτά ΔΕΝ είχαν να φάνε....Ο δικός μου τρώει 3 φορές την μέρα..αλλά δεν παχαίνει..έχει πάρει από την μαμά..Τρώμε τρώμε αλλά μετά....καιμε καιμε πολύ! Click για ανάπτυξη... ειστε πολυ τυχεροι και οι δυο Εγω για να διατηρησω τη κορμαρα μου λιωνω στα γυμναστηρια και στα χερια της Sabi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η katerina10: #34.505 30-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειστε πολυ τυχεροι και οι δυο Εγω για να διατηρησω τη κορμαρα μου λιωνω στα γυμναστηρια και στα χερια της Sabi Click για ανάπτυξη... Ενω εγώ το αγύμναστο...αν κανω και γυμναστική θα πέσω κάτω...Βέβαια χρειάζεται για αυτό φροντίζω να μην χρησιμοποιώ πολύ ασανσερ και τουτου, να παίρνω αγκαλιά βαρια πράγματα και να μην κάθομαι με τις ώρες μπροστά σε Η/Υ (καλά το τελευταιο δεν ισχύειαν και αυτή τη βδομάδα μπαίνω μόνο από την δουλειά και θέλω να παραμείνει έτσι)Η Σαμπι τι κάνει καλε???????Και άλλωστε είσαι μια κούκλα βρε Γιούλη...Γυναικάρα με τα όλα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.506 30-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ενω εγώ το αγύμναστο...αν κανω και γυμναστική θα πέσω κάτω...Βέβαια χρειάζεται για αυτό φροντίζω να μην χρησιμοποιώ πολύ ασανσερ και τουτου, να παίρνω αγκαλιά βαρια πράγματα και να μην κάθομαι με τις ώρες μπροστά σε Η/Υ (καλά το τελευταιο δεν ισχύειαν και αυτή τη βδομάδα μπαίνω μόνο από την δουλειά και θέλω να παραμείνει έτσι)Η Σαμπι τι κάνει καλε???????Και άλλωστε είσαι μια κούκλα βρε Γιούλη...Γυναικάρα με τα όλα της... Click για ανάπτυξη... καλα τωρα με συγκρινεις με τα δικα σου νιατα??? Αλλα δε με νοιαζει...εγω εχω άλλες κρυφες χαρεςτοσο κρυφες που δεν τις βλεπει ποτε κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #34.507 30-12-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου θυμιζει τα κλεφτρονακια Γαλλακια της Γαλλικης Επαναστασης Δουλευεις Αντα? Click για ανάπτυξη... Τη παρασκευη? οχι σπιτι θα ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η Αντα έγραψε: #34.508 30-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε τον Αλφι...Εμένα τελευταία είναι πολύ πολύ λιγούρης ο κύριος Μάπας..Αλλά δεν κάνει όλα αυτά που λες..Η χώνει το κεφάλι στο φαί σου ή εκείπου κάθεσαι κρύβεται από πίσω και βλέπεις ένα πορτοκαλί τριχωτό χεράκι να μπαίνει στο πιάτο σου...Αυτό το τελευταίο το εξασκει συνέχειαΤι παιδί έχω εγώ..Λυσσαρης παιδί μου!!! Click για ανάπτυξη... Η Πισου το κανει αυτο με τη πατουσα..ερχεται σου μυριζει το πιατο και αναλογα αν της αρεσει ή οχι, χωνει μια πατουσα μεσα, τη γλυφει - εγκρινει δηλαδη τι τρωει η μαμα - και φευγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.509 30-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τη παρασκευη? οχι σπιτι θα ειμαι Click για ανάπτυξη... Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η katerina10: #34.510 30-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα τωρα με συγκρινεις με τα δικα σου νιατα??? Αλλα δε με νοιαζει...εγω εχω άλλες κρυφες χαρεςτοσο κρυφες που δεν τις βλεπει ποτε κανενας Click για ανάπτυξη... Σταματα μωρε μις "αγκαρεία κανω και καλά"!!!!Αυτό δεν κολλάει εδώ αλλά μου έχει μείνει...Τέσπα, παιδι μου, ή μαλλον αδερφή μου, τα ματια σου και μόνο προδίδουν τα εσωτερικά σου χαρίσματα..έχω αυτο το "ταλέντο" να κρίνω από τα μάτια, το πρόσωπο και την συμπεριφορά τον χαρακτήρα του άλλουΛοιπόν, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος εσωτερικά..Εξωτερικά είσαι μια κούκλα και πολύ πολύ πολύ πολύ κομψή!!!!Θα το έχει το γονιδιο της "μαμάς μας"Εγώ είμαι πολύ πολύ χύμα κατάσταση όπως είδες..μοιάζω με 18 αντί για 26....αλλά οκ..καλά είμαι και έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η katerina10: #34.511 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Πισου το κανει αυτο με τη πατουσα..ερχεται σου μυριζει το πιατο και αναλογα αν της αρεσει ή οχι, χωνει μια πατουσα μεσα, τη γλυφει - εγκρινει δηλαδη τι τρωει η μαμα - και φευγει Click για ανάπτυξη... Τι αλλοκοτο είναι αυτό....????Εγκρινει το φαί της μαμάς δηλαδή...???Η Ήλια έχει πλάκα που κάθεται μεν στα 2 ποδια για να φτάσει το πιάτο και απλά ακους ν αμυρίζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ..και δως του φου φου φου...Ο άλλος είναι το κλεφτρόνι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #34.512 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Click για ανάπτυξη... Μην σου πω οτι δεν θα κοιμηθω καθολου και θα αρχισω απο το βραδυ να πλαθω κουλουρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.513 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σταματα μωρε μις "αγκαρεία κανω και καλά"!!!!Αυτό δεν κολλάει εδώ αλλά μου έχει μείνει...Τέσπα, παιδι μου, ή μαλλον αδερφή μου, τα ματια σου και μόνο προδίδουν τα εσωτερικά σου χαρίσματα..έχω αυτο το "ταλέντο" να κρίνω από τα μάτια, το πρόσωπο και την συμπεριφορά τον χαρακτήρα του άλλουΛοιπόν, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος εσωτερικά..Εξωτερικά είσαι μια κούκλα και πολύ πολύ πολύ πολύ κομψή!!!!Θα το έχει το γονιδιο της "μαμάς μας"Εγώ είμαι πολύ πολύ χύμα κατάσταση όπως είδες..μοιάζω με 18 αντί για 26....αλλά οκ..καλά είμαι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η katerina10: #34.514 30-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.515 30-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Click για ανάπτυξη... το'χουμε στο dna μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #34.516 30-12-08 15:46 Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.517 30-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #34.518 30-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Click για ανάπτυξη... Κανει μια παγωνια ομως...τωρα σταματησε . Τι θα κανετε αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η katerina10: #34.519 30-12-08 16:30 Οκ και το ρωί χιόνιζε...και μαρουσι και μεταμόρφωση και ηρακλειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η catspy έγραψε: #34.520 30-12-08 19:52 Καλησπέρα!!!Ωχχχχχ σήμερα είχαμε απο τις 13 και 30' ως τις 19' προπονηση.Επίσης έχουμε και αύριο και μεθαύριο(μάλλον μεθαύριο) προπόνηση!!Ομως σιγά μην κάτσω και σκάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1724 1725 1726 1727 1728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε τον Αλφι...Εμένα τελευταία είναι πολύ πολύ λιγούρης ο κύριος Μάπας..Αλλά δεν κάνει όλα αυτά που λες..Η χώνει το κεφάλι στο φαί σου ή εκείπου κάθεσαι κρύβεται από πίσω και βλέπεις ένα πορτοκαλί τριχωτό χεράκι να μπαίνει στο πιάτο σου...Αυτό το τελευταίο το εξασκει συνέχειαΤι παιδί έχω εγώ..Λυσσαρης παιδί μου!!! Click για ανάπτυξη... Μου θυμιζει τα κλεφτρονακια Γαλλακια της Γαλλικης Επαναστασης Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εφοσον συμφωνειται και οι δυο σας, θα μιλησουμε για να κανονισουμε την ωρα τη Παρασκευη!! Click για ανάπτυξη... Δουλευεις Αντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η katerina10: #34.503 30-12-08 14:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου θυμιζει τα κλεφτρονακια Γαλλακια της Γαλλικης Επαναστασης Click για ανάπτυξη... Με την διαφορά ότι αυτά ΔΕΝ είχαν να φάνε....Ο δικός μου τρώει 3 φορές την μέρα..αλλά δεν παχαίνει..έχει πάρει από την μαμά..Τρώμε τρώμε αλλά μετά....καιμε καιμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.504 30-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Με την διαφορά ότι αυτά ΔΕΝ είχαν να φάνε....Ο δικός μου τρώει 3 φορές την μέρα..αλλά δεν παχαίνει..έχει πάρει από την μαμά..Τρώμε τρώμε αλλά μετά....καιμε καιμε πολύ! Click για ανάπτυξη... ειστε πολυ τυχεροι και οι δυο Εγω για να διατηρησω τη κορμαρα μου λιωνω στα γυμναστηρια και στα χερια της Sabi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η katerina10: #34.505 30-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειστε πολυ τυχεροι και οι δυο Εγω για να διατηρησω τη κορμαρα μου λιωνω στα γυμναστηρια και στα χερια της Sabi Click για ανάπτυξη... Ενω εγώ το αγύμναστο...αν κανω και γυμναστική θα πέσω κάτω...Βέβαια χρειάζεται για αυτό φροντίζω να μην χρησιμοποιώ πολύ ασανσερ και τουτου, να παίρνω αγκαλιά βαρια πράγματα και να μην κάθομαι με τις ώρες μπροστά σε Η/Υ (καλά το τελευταιο δεν ισχύειαν και αυτή τη βδομάδα μπαίνω μόνο από την δουλειά και θέλω να παραμείνει έτσι)Η Σαμπι τι κάνει καλε???????Και άλλωστε είσαι μια κούκλα βρε Γιούλη...Γυναικάρα με τα όλα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.506 30-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ενω εγώ το αγύμναστο...αν κανω και γυμναστική θα πέσω κάτω...Βέβαια χρειάζεται για αυτό φροντίζω να μην χρησιμοποιώ πολύ ασανσερ και τουτου, να παίρνω αγκαλιά βαρια πράγματα και να μην κάθομαι με τις ώρες μπροστά σε Η/Υ (καλά το τελευταιο δεν ισχύειαν και αυτή τη βδομάδα μπαίνω μόνο από την δουλειά και θέλω να παραμείνει έτσι)Η Σαμπι τι κάνει καλε???????Και άλλωστε είσαι μια κούκλα βρε Γιούλη...Γυναικάρα με τα όλα της... Click για ανάπτυξη... καλα τωρα με συγκρινεις με τα δικα σου νιατα??? Αλλα δε με νοιαζει...εγω εχω άλλες κρυφες χαρεςτοσο κρυφες που δεν τις βλεπει ποτε κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #34.507 30-12-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου θυμιζει τα κλεφτρονακια Γαλλακια της Γαλλικης Επαναστασης Δουλευεις Αντα? Click για ανάπτυξη... Τη παρασκευη? οχι σπιτι θα ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η Αντα έγραψε: #34.508 30-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε τον Αλφι...Εμένα τελευταία είναι πολύ πολύ λιγούρης ο κύριος Μάπας..Αλλά δεν κάνει όλα αυτά που λες..Η χώνει το κεφάλι στο φαί σου ή εκείπου κάθεσαι κρύβεται από πίσω και βλέπεις ένα πορτοκαλί τριχωτό χεράκι να μπαίνει στο πιάτο σου...Αυτό το τελευταίο το εξασκει συνέχειαΤι παιδί έχω εγώ..Λυσσαρης παιδί μου!!! Click για ανάπτυξη... Η Πισου το κανει αυτο με τη πατουσα..ερχεται σου μυριζει το πιατο και αναλογα αν της αρεσει ή οχι, χωνει μια πατουσα μεσα, τη γλυφει - εγκρινει δηλαδη τι τρωει η μαμα - και φευγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.509 30-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τη παρασκευη? οχι σπιτι θα ειμαι Click για ανάπτυξη... Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η katerina10: #34.510 30-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα τωρα με συγκρινεις με τα δικα σου νιατα??? Αλλα δε με νοιαζει...εγω εχω άλλες κρυφες χαρεςτοσο κρυφες που δεν τις βλεπει ποτε κανενας Click για ανάπτυξη... Σταματα μωρε μις "αγκαρεία κανω και καλά"!!!!Αυτό δεν κολλάει εδώ αλλά μου έχει μείνει...Τέσπα, παιδι μου, ή μαλλον αδερφή μου, τα ματια σου και μόνο προδίδουν τα εσωτερικά σου χαρίσματα..έχω αυτο το "ταλέντο" να κρίνω από τα μάτια, το πρόσωπο και την συμπεριφορά τον χαρακτήρα του άλλουΛοιπόν, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος εσωτερικά..Εξωτερικά είσαι μια κούκλα και πολύ πολύ πολύ πολύ κομψή!!!!Θα το έχει το γονιδιο της "μαμάς μας"Εγώ είμαι πολύ πολύ χύμα κατάσταση όπως είδες..μοιάζω με 18 αντί για 26....αλλά οκ..καλά είμαι και έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η katerina10: #34.511 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Πισου το κανει αυτο με τη πατουσα..ερχεται σου μυριζει το πιατο και αναλογα αν της αρεσει ή οχι, χωνει μια πατουσα μεσα, τη γλυφει - εγκρινει δηλαδη τι τρωει η μαμα - και φευγει Click για ανάπτυξη... Τι αλλοκοτο είναι αυτό....????Εγκρινει το φαί της μαμάς δηλαδή...???Η Ήλια έχει πλάκα που κάθεται μεν στα 2 ποδια για να φτάσει το πιάτο και απλά ακους ν αμυρίζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ..και δως του φου φου φου...Ο άλλος είναι το κλεφτρόνι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #34.512 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Click για ανάπτυξη... Μην σου πω οτι δεν θα κοιμηθω καθολου και θα αρχισω απο το βραδυ να πλαθω κουλουρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.513 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σταματα μωρε μις "αγκαρεία κανω και καλά"!!!!Αυτό δεν κολλάει εδώ αλλά μου έχει μείνει...Τέσπα, παιδι μου, ή μαλλον αδερφή μου, τα ματια σου και μόνο προδίδουν τα εσωτερικά σου χαρίσματα..έχω αυτο το "ταλέντο" να κρίνω από τα μάτια, το πρόσωπο και την συμπεριφορά τον χαρακτήρα του άλλουΛοιπόν, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος εσωτερικά..Εξωτερικά είσαι μια κούκλα και πολύ πολύ πολύ πολύ κομψή!!!!Θα το έχει το γονιδιο της "μαμάς μας"Εγώ είμαι πολύ πολύ χύμα κατάσταση όπως είδες..μοιάζω με 18 αντί για 26....αλλά οκ..καλά είμαι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η katerina10: #34.514 30-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.515 30-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Click για ανάπτυξη... το'χουμε στο dna μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #34.516 30-12-08 15:46 Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.517 30-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #34.518 30-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Click για ανάπτυξη... Κανει μια παγωνια ομως...τωρα σταματησε . Τι θα κανετε αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η katerina10: #34.519 30-12-08 16:30 Οκ και το ρωί χιόνιζε...και μαρουσι και μεταμόρφωση και ηρακλειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η catspy έγραψε: #34.520 30-12-08 19:52 Καλησπέρα!!!Ωχχχχχ σήμερα είχαμε απο τις 13 και 30' ως τις 19' προπονηση.Επίσης έχουμε και αύριο και μεθαύριο(μάλλον μεθαύριο) προπόνηση!!Ομως σιγά μην κάτσω και σκάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1724 1725 1726 1727 1728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου θυμιζει τα κλεφτρονακια Γαλλακια της Γαλλικης Επαναστασης Click για ανάπτυξη... Με την διαφορά ότι αυτά ΔΕΝ είχαν να φάνε....Ο δικός μου τρώει 3 φορές την μέρα..αλλά δεν παχαίνει..έχει πάρει από την μαμά..Τρώμε τρώμε αλλά μετά....καιμε καιμε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.504 30-12-08 15:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Με την διαφορά ότι αυτά ΔΕΝ είχαν να φάνε....Ο δικός μου τρώει 3 φορές την μέρα..αλλά δεν παχαίνει..έχει πάρει από την μαμά..Τρώμε τρώμε αλλά μετά....καιμε καιμε πολύ! Click για ανάπτυξη... ειστε πολυ τυχεροι και οι δυο Εγω για να διατηρησω τη κορμαρα μου λιωνω στα γυμναστηρια και στα χερια της Sabi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η katerina10: #34.505 30-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειστε πολυ τυχεροι και οι δυο Εγω για να διατηρησω τη κορμαρα μου λιωνω στα γυμναστηρια και στα χερια της Sabi Click για ανάπτυξη... Ενω εγώ το αγύμναστο...αν κανω και γυμναστική θα πέσω κάτω...Βέβαια χρειάζεται για αυτό φροντίζω να μην χρησιμοποιώ πολύ ασανσερ και τουτου, να παίρνω αγκαλιά βαρια πράγματα και να μην κάθομαι με τις ώρες μπροστά σε Η/Υ (καλά το τελευταιο δεν ισχύειαν και αυτή τη βδομάδα μπαίνω μόνο από την δουλειά και θέλω να παραμείνει έτσι)Η Σαμπι τι κάνει καλε???????Και άλλωστε είσαι μια κούκλα βρε Γιούλη...Γυναικάρα με τα όλα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.506 30-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ενω εγώ το αγύμναστο...αν κανω και γυμναστική θα πέσω κάτω...Βέβαια χρειάζεται για αυτό φροντίζω να μην χρησιμοποιώ πολύ ασανσερ και τουτου, να παίρνω αγκαλιά βαρια πράγματα και να μην κάθομαι με τις ώρες μπροστά σε Η/Υ (καλά το τελευταιο δεν ισχύειαν και αυτή τη βδομάδα μπαίνω μόνο από την δουλειά και θέλω να παραμείνει έτσι)Η Σαμπι τι κάνει καλε???????Και άλλωστε είσαι μια κούκλα βρε Γιούλη...Γυναικάρα με τα όλα της... Click για ανάπτυξη... καλα τωρα με συγκρινεις με τα δικα σου νιατα??? Αλλα δε με νοιαζει...εγω εχω άλλες κρυφες χαρεςτοσο κρυφες που δεν τις βλεπει ποτε κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #34.507 30-12-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου θυμιζει τα κλεφτρονακια Γαλλακια της Γαλλικης Επαναστασης Δουλευεις Αντα? Click για ανάπτυξη... Τη παρασκευη? οχι σπιτι θα ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η Αντα έγραψε: #34.508 30-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε τον Αλφι...Εμένα τελευταία είναι πολύ πολύ λιγούρης ο κύριος Μάπας..Αλλά δεν κάνει όλα αυτά που λες..Η χώνει το κεφάλι στο φαί σου ή εκείπου κάθεσαι κρύβεται από πίσω και βλέπεις ένα πορτοκαλί τριχωτό χεράκι να μπαίνει στο πιάτο σου...Αυτό το τελευταίο το εξασκει συνέχειαΤι παιδί έχω εγώ..Λυσσαρης παιδί μου!!! Click για ανάπτυξη... Η Πισου το κανει αυτο με τη πατουσα..ερχεται σου μυριζει το πιατο και αναλογα αν της αρεσει ή οχι, χωνει μια πατουσα μεσα, τη γλυφει - εγκρινει δηλαδη τι τρωει η μαμα - και φευγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.509 30-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τη παρασκευη? οχι σπιτι θα ειμαι Click για ανάπτυξη... Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η katerina10: #34.510 30-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα τωρα με συγκρινεις με τα δικα σου νιατα??? Αλλα δε με νοιαζει...εγω εχω άλλες κρυφες χαρεςτοσο κρυφες που δεν τις βλεπει ποτε κανενας Click για ανάπτυξη... Σταματα μωρε μις "αγκαρεία κανω και καλά"!!!!Αυτό δεν κολλάει εδώ αλλά μου έχει μείνει...Τέσπα, παιδι μου, ή μαλλον αδερφή μου, τα ματια σου και μόνο προδίδουν τα εσωτερικά σου χαρίσματα..έχω αυτο το "ταλέντο" να κρίνω από τα μάτια, το πρόσωπο και την συμπεριφορά τον χαρακτήρα του άλλουΛοιπόν, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος εσωτερικά..Εξωτερικά είσαι μια κούκλα και πολύ πολύ πολύ πολύ κομψή!!!!Θα το έχει το γονιδιο της "μαμάς μας"Εγώ είμαι πολύ πολύ χύμα κατάσταση όπως είδες..μοιάζω με 18 αντί για 26....αλλά οκ..καλά είμαι και έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η katerina10: #34.511 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Πισου το κανει αυτο με τη πατουσα..ερχεται σου μυριζει το πιατο και αναλογα αν της αρεσει ή οχι, χωνει μια πατουσα μεσα, τη γλυφει - εγκρινει δηλαδη τι τρωει η μαμα - και φευγει Click για ανάπτυξη... Τι αλλοκοτο είναι αυτό....????Εγκρινει το φαί της μαμάς δηλαδή...???Η Ήλια έχει πλάκα που κάθεται μεν στα 2 ποδια για να φτάσει το πιάτο και απλά ακους ν αμυρίζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ..και δως του φου φου φου...Ο άλλος είναι το κλεφτρόνι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #34.512 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Click για ανάπτυξη... Μην σου πω οτι δεν θα κοιμηθω καθολου και θα αρχισω απο το βραδυ να πλαθω κουλουρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.513 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σταματα μωρε μις "αγκαρεία κανω και καλά"!!!!Αυτό δεν κολλάει εδώ αλλά μου έχει μείνει...Τέσπα, παιδι μου, ή μαλλον αδερφή μου, τα ματια σου και μόνο προδίδουν τα εσωτερικά σου χαρίσματα..έχω αυτο το "ταλέντο" να κρίνω από τα μάτια, το πρόσωπο και την συμπεριφορά τον χαρακτήρα του άλλουΛοιπόν, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος εσωτερικά..Εξωτερικά είσαι μια κούκλα και πολύ πολύ πολύ πολύ κομψή!!!!Θα το έχει το γονιδιο της "μαμάς μας"Εγώ είμαι πολύ πολύ χύμα κατάσταση όπως είδες..μοιάζω με 18 αντί για 26....αλλά οκ..καλά είμαι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η katerina10: #34.514 30-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.515 30-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Click για ανάπτυξη... το'χουμε στο dna μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #34.516 30-12-08 15:46 Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.517 30-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #34.518 30-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Click για ανάπτυξη... Κανει μια παγωνια ομως...τωρα σταματησε . Τι θα κανετε αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η katerina10: #34.519 30-12-08 16:30 Οκ και το ρωί χιόνιζε...και μαρουσι και μεταμόρφωση και ηρακλειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η catspy έγραψε: #34.520 30-12-08 19:52 Καλησπέρα!!!Ωχχχχχ σήμερα είχαμε απο τις 13 και 30' ως τις 19' προπονηση.Επίσης έχουμε και αύριο και μεθαύριο(μάλλον μεθαύριο) προπόνηση!!Ομως σιγά μην κάτσω και σκάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1724 1725 1726 1727 1728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Με την διαφορά ότι αυτά ΔΕΝ είχαν να φάνε....Ο δικός μου τρώει 3 φορές την μέρα..αλλά δεν παχαίνει..έχει πάρει από την μαμά..Τρώμε τρώμε αλλά μετά....καιμε καιμε πολύ! Click για ανάπτυξη... ειστε πολυ τυχεροι και οι δυο Εγω για να διατηρησω τη κορμαρα μου λιωνω στα γυμναστηρια και στα χερια της Sabi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:07 Η katerina10: #34.505 30-12-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειστε πολυ τυχεροι και οι δυο Εγω για να διατηρησω τη κορμαρα μου λιωνω στα γυμναστηρια και στα χερια της Sabi Click για ανάπτυξη... Ενω εγώ το αγύμναστο...αν κανω και γυμναστική θα πέσω κάτω...Βέβαια χρειάζεται για αυτό φροντίζω να μην χρησιμοποιώ πολύ ασανσερ και τουτου, να παίρνω αγκαλιά βαρια πράγματα και να μην κάθομαι με τις ώρες μπροστά σε Η/Υ (καλά το τελευταιο δεν ισχύειαν και αυτή τη βδομάδα μπαίνω μόνο από την δουλειά και θέλω να παραμείνει έτσι)Η Σαμπι τι κάνει καλε???????Και άλλωστε είσαι μια κούκλα βρε Γιούλη...Γυναικάρα με τα όλα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.506 30-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ενω εγώ το αγύμναστο...αν κανω και γυμναστική θα πέσω κάτω...Βέβαια χρειάζεται για αυτό φροντίζω να μην χρησιμοποιώ πολύ ασανσερ και τουτου, να παίρνω αγκαλιά βαρια πράγματα και να μην κάθομαι με τις ώρες μπροστά σε Η/Υ (καλά το τελευταιο δεν ισχύειαν και αυτή τη βδομάδα μπαίνω μόνο από την δουλειά και θέλω να παραμείνει έτσι)Η Σαμπι τι κάνει καλε???????Και άλλωστε είσαι μια κούκλα βρε Γιούλη...Γυναικάρα με τα όλα της... Click για ανάπτυξη... καλα τωρα με συγκρινεις με τα δικα σου νιατα??? Αλλα δε με νοιαζει...εγω εχω άλλες κρυφες χαρεςτοσο κρυφες που δεν τις βλεπει ποτε κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #34.507 30-12-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου θυμιζει τα κλεφτρονακια Γαλλακια της Γαλλικης Επαναστασης Δουλευεις Αντα? Click για ανάπτυξη... Τη παρασκευη? οχι σπιτι θα ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η Αντα έγραψε: #34.508 30-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε τον Αλφι...Εμένα τελευταία είναι πολύ πολύ λιγούρης ο κύριος Μάπας..Αλλά δεν κάνει όλα αυτά που λες..Η χώνει το κεφάλι στο φαί σου ή εκείπου κάθεσαι κρύβεται από πίσω και βλέπεις ένα πορτοκαλί τριχωτό χεράκι να μπαίνει στο πιάτο σου...Αυτό το τελευταίο το εξασκει συνέχειαΤι παιδί έχω εγώ..Λυσσαρης παιδί μου!!! Click για ανάπτυξη... Η Πισου το κανει αυτο με τη πατουσα..ερχεται σου μυριζει το πιατο και αναλογα αν της αρεσει ή οχι, χωνει μια πατουσα μεσα, τη γλυφει - εγκρινει δηλαδη τι τρωει η μαμα - και φευγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.509 30-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τη παρασκευη? οχι σπιτι θα ειμαι Click για ανάπτυξη... Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η katerina10: #34.510 30-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα τωρα με συγκρινεις με τα δικα σου νιατα??? Αλλα δε με νοιαζει...εγω εχω άλλες κρυφες χαρεςτοσο κρυφες που δεν τις βλεπει ποτε κανενας Click για ανάπτυξη... Σταματα μωρε μις "αγκαρεία κανω και καλά"!!!!Αυτό δεν κολλάει εδώ αλλά μου έχει μείνει...Τέσπα, παιδι μου, ή μαλλον αδερφή μου, τα ματια σου και μόνο προδίδουν τα εσωτερικά σου χαρίσματα..έχω αυτο το "ταλέντο" να κρίνω από τα μάτια, το πρόσωπο και την συμπεριφορά τον χαρακτήρα του άλλουΛοιπόν, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος εσωτερικά..Εξωτερικά είσαι μια κούκλα και πολύ πολύ πολύ πολύ κομψή!!!!Θα το έχει το γονιδιο της "μαμάς μας"Εγώ είμαι πολύ πολύ χύμα κατάσταση όπως είδες..μοιάζω με 18 αντί για 26....αλλά οκ..καλά είμαι και έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η katerina10: #34.511 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Πισου το κανει αυτο με τη πατουσα..ερχεται σου μυριζει το πιατο και αναλογα αν της αρεσει ή οχι, χωνει μια πατουσα μεσα, τη γλυφει - εγκρινει δηλαδη τι τρωει η μαμα - και φευγει Click για ανάπτυξη... Τι αλλοκοτο είναι αυτό....????Εγκρινει το φαί της μαμάς δηλαδή...???Η Ήλια έχει πλάκα που κάθεται μεν στα 2 ποδια για να φτάσει το πιάτο και απλά ακους ν αμυρίζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ..και δως του φου φου φου...Ο άλλος είναι το κλεφτρόνι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #34.512 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Click για ανάπτυξη... Μην σου πω οτι δεν θα κοιμηθω καθολου και θα αρχισω απο το βραδυ να πλαθω κουλουρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.513 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σταματα μωρε μις "αγκαρεία κανω και καλά"!!!!Αυτό δεν κολλάει εδώ αλλά μου έχει μείνει...Τέσπα, παιδι μου, ή μαλλον αδερφή μου, τα ματια σου και μόνο προδίδουν τα εσωτερικά σου χαρίσματα..έχω αυτο το "ταλέντο" να κρίνω από τα μάτια, το πρόσωπο και την συμπεριφορά τον χαρακτήρα του άλλουΛοιπόν, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος εσωτερικά..Εξωτερικά είσαι μια κούκλα και πολύ πολύ πολύ πολύ κομψή!!!!Θα το έχει το γονιδιο της "μαμάς μας"Εγώ είμαι πολύ πολύ χύμα κατάσταση όπως είδες..μοιάζω με 18 αντί για 26....αλλά οκ..καλά είμαι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η katerina10: #34.514 30-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.515 30-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Click για ανάπτυξη... το'χουμε στο dna μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #34.516 30-12-08 15:46 Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.517 30-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #34.518 30-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Click για ανάπτυξη... Κανει μια παγωνια ομως...τωρα σταματησε . Τι θα κανετε αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η katerina10: #34.519 30-12-08 16:30 Οκ και το ρωί χιόνιζε...και μαρουσι και μεταμόρφωση και ηρακλειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η catspy έγραψε: #34.520 30-12-08 19:52 Καλησπέρα!!!Ωχχχχχ σήμερα είχαμε απο τις 13 και 30' ως τις 19' προπονηση.Επίσης έχουμε και αύριο και μεθαύριο(μάλλον μεθαύριο) προπόνηση!!Ομως σιγά μην κάτσω και σκάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1724 1725 1726 1727 1728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειστε πολυ τυχεροι και οι δυο Εγω για να διατηρησω τη κορμαρα μου λιωνω στα γυμναστηρια και στα χερια της Sabi Click για ανάπτυξη... Ενω εγώ το αγύμναστο...αν κανω και γυμναστική θα πέσω κάτω...Βέβαια χρειάζεται για αυτό φροντίζω να μην χρησιμοποιώ πολύ ασανσερ και τουτου, να παίρνω αγκαλιά βαρια πράγματα και να μην κάθομαι με τις ώρες μπροστά σε Η/Υ (καλά το τελευταιο δεν ισχύειαν και αυτή τη βδομάδα μπαίνω μόνο από την δουλειά και θέλω να παραμείνει έτσι)Η Σαμπι τι κάνει καλε???????Και άλλωστε είσαι μια κούκλα βρε Γιούλη...Γυναικάρα με τα όλα της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.506 30-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ενω εγώ το αγύμναστο...αν κανω και γυμναστική θα πέσω κάτω...Βέβαια χρειάζεται για αυτό φροντίζω να μην χρησιμοποιώ πολύ ασανσερ και τουτου, να παίρνω αγκαλιά βαρια πράγματα και να μην κάθομαι με τις ώρες μπροστά σε Η/Υ (καλά το τελευταιο δεν ισχύειαν και αυτή τη βδομάδα μπαίνω μόνο από την δουλειά και θέλω να παραμείνει έτσι)Η Σαμπι τι κάνει καλε???????Και άλλωστε είσαι μια κούκλα βρε Γιούλη...Γυναικάρα με τα όλα της... Click για ανάπτυξη... καλα τωρα με συγκρινεις με τα δικα σου νιατα??? Αλλα δε με νοιαζει...εγω εχω άλλες κρυφες χαρεςτοσο κρυφες που δεν τις βλεπει ποτε κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #34.507 30-12-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου θυμιζει τα κλεφτρονακια Γαλλακια της Γαλλικης Επαναστασης Δουλευεις Αντα? Click για ανάπτυξη... Τη παρασκευη? οχι σπιτι θα ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η Αντα έγραψε: #34.508 30-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε τον Αλφι...Εμένα τελευταία είναι πολύ πολύ λιγούρης ο κύριος Μάπας..Αλλά δεν κάνει όλα αυτά που λες..Η χώνει το κεφάλι στο φαί σου ή εκείπου κάθεσαι κρύβεται από πίσω και βλέπεις ένα πορτοκαλί τριχωτό χεράκι να μπαίνει στο πιάτο σου...Αυτό το τελευταίο το εξασκει συνέχειαΤι παιδί έχω εγώ..Λυσσαρης παιδί μου!!! Click για ανάπτυξη... Η Πισου το κανει αυτο με τη πατουσα..ερχεται σου μυριζει το πιατο και αναλογα αν της αρεσει ή οχι, χωνει μια πατουσα μεσα, τη γλυφει - εγκρινει δηλαδη τι τρωει η μαμα - και φευγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.509 30-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τη παρασκευη? οχι σπιτι θα ειμαι Click για ανάπτυξη... Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η katerina10: #34.510 30-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα τωρα με συγκρινεις με τα δικα σου νιατα??? Αλλα δε με νοιαζει...εγω εχω άλλες κρυφες χαρεςτοσο κρυφες που δεν τις βλεπει ποτε κανενας Click για ανάπτυξη... Σταματα μωρε μις "αγκαρεία κανω και καλά"!!!!Αυτό δεν κολλάει εδώ αλλά μου έχει μείνει...Τέσπα, παιδι μου, ή μαλλον αδερφή μου, τα ματια σου και μόνο προδίδουν τα εσωτερικά σου χαρίσματα..έχω αυτο το "ταλέντο" να κρίνω από τα μάτια, το πρόσωπο και την συμπεριφορά τον χαρακτήρα του άλλουΛοιπόν, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος εσωτερικά..Εξωτερικά είσαι μια κούκλα και πολύ πολύ πολύ πολύ κομψή!!!!Θα το έχει το γονιδιο της "μαμάς μας"Εγώ είμαι πολύ πολύ χύμα κατάσταση όπως είδες..μοιάζω με 18 αντί για 26....αλλά οκ..καλά είμαι και έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η katerina10: #34.511 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Πισου το κανει αυτο με τη πατουσα..ερχεται σου μυριζει το πιατο και αναλογα αν της αρεσει ή οχι, χωνει μια πατουσα μεσα, τη γλυφει - εγκρινει δηλαδη τι τρωει η μαμα - και φευγει Click για ανάπτυξη... Τι αλλοκοτο είναι αυτό....????Εγκρινει το φαί της μαμάς δηλαδή...???Η Ήλια έχει πλάκα που κάθεται μεν στα 2 ποδια για να φτάσει το πιάτο και απλά ακους ν αμυρίζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ..και δως του φου φου φου...Ο άλλος είναι το κλεφτρόνι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #34.512 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Click για ανάπτυξη... Μην σου πω οτι δεν θα κοιμηθω καθολου και θα αρχισω απο το βραδυ να πλαθω κουλουρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.513 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σταματα μωρε μις "αγκαρεία κανω και καλά"!!!!Αυτό δεν κολλάει εδώ αλλά μου έχει μείνει...Τέσπα, παιδι μου, ή μαλλον αδερφή μου, τα ματια σου και μόνο προδίδουν τα εσωτερικά σου χαρίσματα..έχω αυτο το "ταλέντο" να κρίνω από τα μάτια, το πρόσωπο και την συμπεριφορά τον χαρακτήρα του άλλουΛοιπόν, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος εσωτερικά..Εξωτερικά είσαι μια κούκλα και πολύ πολύ πολύ πολύ κομψή!!!!Θα το έχει το γονιδιο της "μαμάς μας"Εγώ είμαι πολύ πολύ χύμα κατάσταση όπως είδες..μοιάζω με 18 αντί για 26....αλλά οκ..καλά είμαι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η katerina10: #34.514 30-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.515 30-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Click για ανάπτυξη... το'χουμε στο dna μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #34.516 30-12-08 15:46 Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.517 30-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #34.518 30-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Click για ανάπτυξη... Κανει μια παγωνια ομως...τωρα σταματησε . Τι θα κανετε αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η katerina10: #34.519 30-12-08 16:30 Οκ και το ρωί χιόνιζε...και μαρουσι και μεταμόρφωση και ηρακλειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η catspy έγραψε: #34.520 30-12-08 19:52 Καλησπέρα!!!Ωχχχχχ σήμερα είχαμε απο τις 13 και 30' ως τις 19' προπονηση.Επίσης έχουμε και αύριο και μεθαύριο(μάλλον μεθαύριο) προπόνηση!!Ομως σιγά μην κάτσω και σκάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1724 1725 1726 1727 1728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ενω εγώ το αγύμναστο...αν κανω και γυμναστική θα πέσω κάτω...Βέβαια χρειάζεται για αυτό φροντίζω να μην χρησιμοποιώ πολύ ασανσερ και τουτου, να παίρνω αγκαλιά βαρια πράγματα και να μην κάθομαι με τις ώρες μπροστά σε Η/Υ (καλά το τελευταιο δεν ισχύειαν και αυτή τη βδομάδα μπαίνω μόνο από την δουλειά και θέλω να παραμείνει έτσι)Η Σαμπι τι κάνει καλε???????Και άλλωστε είσαι μια κούκλα βρε Γιούλη...Γυναικάρα με τα όλα της... Click για ανάπτυξη... καλα τωρα με συγκρινεις με τα δικα σου νιατα??? Αλλα δε με νοιαζει...εγω εχω άλλες κρυφες χαρεςτοσο κρυφες που δεν τις βλεπει ποτε κανενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #34.507 30-12-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου θυμιζει τα κλεφτρονακια Γαλλακια της Γαλλικης Επαναστασης Δουλευεις Αντα? Click για ανάπτυξη... Τη παρασκευη? οχι σπιτι θα ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η Αντα έγραψε: #34.508 30-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε τον Αλφι...Εμένα τελευταία είναι πολύ πολύ λιγούρης ο κύριος Μάπας..Αλλά δεν κάνει όλα αυτά που λες..Η χώνει το κεφάλι στο φαί σου ή εκείπου κάθεσαι κρύβεται από πίσω και βλέπεις ένα πορτοκαλί τριχωτό χεράκι να μπαίνει στο πιάτο σου...Αυτό το τελευταίο το εξασκει συνέχειαΤι παιδί έχω εγώ..Λυσσαρης παιδί μου!!! Click για ανάπτυξη... Η Πισου το κανει αυτο με τη πατουσα..ερχεται σου μυριζει το πιατο και αναλογα αν της αρεσει ή οχι, χωνει μια πατουσα μεσα, τη γλυφει - εγκρινει δηλαδη τι τρωει η μαμα - και φευγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.509 30-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τη παρασκευη? οχι σπιτι θα ειμαι Click για ανάπτυξη... Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η katerina10: #34.510 30-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα τωρα με συγκρινεις με τα δικα σου νιατα??? Αλλα δε με νοιαζει...εγω εχω άλλες κρυφες χαρεςτοσο κρυφες που δεν τις βλεπει ποτε κανενας Click για ανάπτυξη... Σταματα μωρε μις "αγκαρεία κανω και καλά"!!!!Αυτό δεν κολλάει εδώ αλλά μου έχει μείνει...Τέσπα, παιδι μου, ή μαλλον αδερφή μου, τα ματια σου και μόνο προδίδουν τα εσωτερικά σου χαρίσματα..έχω αυτο το "ταλέντο" να κρίνω από τα μάτια, το πρόσωπο και την συμπεριφορά τον χαρακτήρα του άλλουΛοιπόν, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος εσωτερικά..Εξωτερικά είσαι μια κούκλα και πολύ πολύ πολύ πολύ κομψή!!!!Θα το έχει το γονιδιο της "μαμάς μας"Εγώ είμαι πολύ πολύ χύμα κατάσταση όπως είδες..μοιάζω με 18 αντί για 26....αλλά οκ..καλά είμαι και έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η katerina10: #34.511 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Πισου το κανει αυτο με τη πατουσα..ερχεται σου μυριζει το πιατο και αναλογα αν της αρεσει ή οχι, χωνει μια πατουσα μεσα, τη γλυφει - εγκρινει δηλαδη τι τρωει η μαμα - και φευγει Click για ανάπτυξη... Τι αλλοκοτο είναι αυτό....????Εγκρινει το φαί της μαμάς δηλαδή...???Η Ήλια έχει πλάκα που κάθεται μεν στα 2 ποδια για να φτάσει το πιάτο και απλά ακους ν αμυρίζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ..και δως του φου φου φου...Ο άλλος είναι το κλεφτρόνι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #34.512 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Click για ανάπτυξη... Μην σου πω οτι δεν θα κοιμηθω καθολου και θα αρχισω απο το βραδυ να πλαθω κουλουρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.513 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σταματα μωρε μις "αγκαρεία κανω και καλά"!!!!Αυτό δεν κολλάει εδώ αλλά μου έχει μείνει...Τέσπα, παιδι μου, ή μαλλον αδερφή μου, τα ματια σου και μόνο προδίδουν τα εσωτερικά σου χαρίσματα..έχω αυτο το "ταλέντο" να κρίνω από τα μάτια, το πρόσωπο και την συμπεριφορά τον χαρακτήρα του άλλουΛοιπόν, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος εσωτερικά..Εξωτερικά είσαι μια κούκλα και πολύ πολύ πολύ πολύ κομψή!!!!Θα το έχει το γονιδιο της "μαμάς μας"Εγώ είμαι πολύ πολύ χύμα κατάσταση όπως είδες..μοιάζω με 18 αντί για 26....αλλά οκ..καλά είμαι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η katerina10: #34.514 30-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.515 30-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Click για ανάπτυξη... το'χουμε στο dna μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #34.516 30-12-08 15:46 Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.517 30-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #34.518 30-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Click για ανάπτυξη... Κανει μια παγωνια ομως...τωρα σταματησε . Τι θα κανετε αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η katerina10: #34.519 30-12-08 16:30 Οκ και το ρωί χιόνιζε...και μαρουσι και μεταμόρφωση και ηρακλειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η catspy έγραψε: #34.520 30-12-08 19:52 Καλησπέρα!!!Ωχχχχχ σήμερα είχαμε απο τις 13 και 30' ως τις 19' προπονηση.Επίσης έχουμε και αύριο και μεθαύριο(μάλλον μεθαύριο) προπόνηση!!Ομως σιγά μην κάτσω και σκάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1724 1725 1726 1727 1728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μου θυμιζει τα κλεφτρονακια Γαλλακια της Γαλλικης Επαναστασης Δουλευεις Αντα? Click για ανάπτυξη... Τη παρασκευη? οχι σπιτι θα ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η Αντα έγραψε: #34.508 30-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε τον Αλφι...Εμένα τελευταία είναι πολύ πολύ λιγούρης ο κύριος Μάπας..Αλλά δεν κάνει όλα αυτά που λες..Η χώνει το κεφάλι στο φαί σου ή εκείπου κάθεσαι κρύβεται από πίσω και βλέπεις ένα πορτοκαλί τριχωτό χεράκι να μπαίνει στο πιάτο σου...Αυτό το τελευταίο το εξασκει συνέχειαΤι παιδί έχω εγώ..Λυσσαρης παιδί μου!!! Click για ανάπτυξη... Η Πισου το κανει αυτο με τη πατουσα..ερχεται σου μυριζει το πιατο και αναλογα αν της αρεσει ή οχι, χωνει μια πατουσα μεσα, τη γλυφει - εγκρινει δηλαδη τι τρωει η μαμα - και φευγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.509 30-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τη παρασκευη? οχι σπιτι θα ειμαι Click για ανάπτυξη... Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η katerina10: #34.510 30-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα τωρα με συγκρινεις με τα δικα σου νιατα??? Αλλα δε με νοιαζει...εγω εχω άλλες κρυφες χαρεςτοσο κρυφες που δεν τις βλεπει ποτε κανενας Click για ανάπτυξη... Σταματα μωρε μις "αγκαρεία κανω και καλά"!!!!Αυτό δεν κολλάει εδώ αλλά μου έχει μείνει...Τέσπα, παιδι μου, ή μαλλον αδερφή μου, τα ματια σου και μόνο προδίδουν τα εσωτερικά σου χαρίσματα..έχω αυτο το "ταλέντο" να κρίνω από τα μάτια, το πρόσωπο και την συμπεριφορά τον χαρακτήρα του άλλουΛοιπόν, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος εσωτερικά..Εξωτερικά είσαι μια κούκλα και πολύ πολύ πολύ πολύ κομψή!!!!Θα το έχει το γονιδιο της "μαμάς μας"Εγώ είμαι πολύ πολύ χύμα κατάσταση όπως είδες..μοιάζω με 18 αντί για 26....αλλά οκ..καλά είμαι και έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η katerina10: #34.511 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Πισου το κανει αυτο με τη πατουσα..ερχεται σου μυριζει το πιατο και αναλογα αν της αρεσει ή οχι, χωνει μια πατουσα μεσα, τη γλυφει - εγκρινει δηλαδη τι τρωει η μαμα - και φευγει Click για ανάπτυξη... Τι αλλοκοτο είναι αυτό....????Εγκρινει το φαί της μαμάς δηλαδή...???Η Ήλια έχει πλάκα που κάθεται μεν στα 2 ποδια για να φτάσει το πιάτο και απλά ακους ν αμυρίζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ..και δως του φου φου φου...Ο άλλος είναι το κλεφτρόνι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #34.512 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Click για ανάπτυξη... Μην σου πω οτι δεν θα κοιμηθω καθολου και θα αρχισω απο το βραδυ να πλαθω κουλουρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.513 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σταματα μωρε μις "αγκαρεία κανω και καλά"!!!!Αυτό δεν κολλάει εδώ αλλά μου έχει μείνει...Τέσπα, παιδι μου, ή μαλλον αδερφή μου, τα ματια σου και μόνο προδίδουν τα εσωτερικά σου χαρίσματα..έχω αυτο το "ταλέντο" να κρίνω από τα μάτια, το πρόσωπο και την συμπεριφορά τον χαρακτήρα του άλλουΛοιπόν, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος εσωτερικά..Εξωτερικά είσαι μια κούκλα και πολύ πολύ πολύ πολύ κομψή!!!!Θα το έχει το γονιδιο της "μαμάς μας"Εγώ είμαι πολύ πολύ χύμα κατάσταση όπως είδες..μοιάζω με 18 αντί για 26....αλλά οκ..καλά είμαι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η katerina10: #34.514 30-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.515 30-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Click για ανάπτυξη... το'χουμε στο dna μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #34.516 30-12-08 15:46 Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.517 30-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #34.518 30-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Click για ανάπτυξη... Κανει μια παγωνια ομως...τωρα σταματησε . Τι θα κανετε αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η katerina10: #34.519 30-12-08 16:30 Οκ και το ρωί χιόνιζε...και μαρουσι και μεταμόρφωση και ηρακλειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η catspy έγραψε: #34.520 30-12-08 19:52 Καλησπέρα!!!Ωχχχχχ σήμερα είχαμε απο τις 13 και 30' ως τις 19' προπονηση.Επίσης έχουμε και αύριο και μεθαύριο(μάλλον μεθαύριο) προπόνηση!!Ομως σιγά μην κάτσω και σκάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1724 1725 1726 1727 1728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βρε τον Αλφι...Εμένα τελευταία είναι πολύ πολύ λιγούρης ο κύριος Μάπας..Αλλά δεν κάνει όλα αυτά που λες..Η χώνει το κεφάλι στο φαί σου ή εκείπου κάθεσαι κρύβεται από πίσω και βλέπεις ένα πορτοκαλί τριχωτό χεράκι να μπαίνει στο πιάτο σου...Αυτό το τελευταίο το εξασκει συνέχειαΤι παιδί έχω εγώ..Λυσσαρης παιδί μου!!! Click για ανάπτυξη... Η Πισου το κανει αυτο με τη πατουσα..ερχεται σου μυριζει το πιατο και αναλογα αν της αρεσει ή οχι, χωνει μια πατουσα μεσα, τη γλυφει - εγκρινει δηλαδη τι τρωει η μαμα - και φευγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.509 30-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τη παρασκευη? οχι σπιτι θα ειμαι Click για ανάπτυξη... Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η katerina10: #34.510 30-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα τωρα με συγκρινεις με τα δικα σου νιατα??? Αλλα δε με νοιαζει...εγω εχω άλλες κρυφες χαρεςτοσο κρυφες που δεν τις βλεπει ποτε κανενας Click για ανάπτυξη... Σταματα μωρε μις "αγκαρεία κανω και καλά"!!!!Αυτό δεν κολλάει εδώ αλλά μου έχει μείνει...Τέσπα, παιδι μου, ή μαλλον αδερφή μου, τα ματια σου και μόνο προδίδουν τα εσωτερικά σου χαρίσματα..έχω αυτο το "ταλέντο" να κρίνω από τα μάτια, το πρόσωπο και την συμπεριφορά τον χαρακτήρα του άλλουΛοιπόν, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος εσωτερικά..Εξωτερικά είσαι μια κούκλα και πολύ πολύ πολύ πολύ κομψή!!!!Θα το έχει το γονιδιο της "μαμάς μας"Εγώ είμαι πολύ πολύ χύμα κατάσταση όπως είδες..μοιάζω με 18 αντί για 26....αλλά οκ..καλά είμαι και έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η katerina10: #34.511 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Πισου το κανει αυτο με τη πατουσα..ερχεται σου μυριζει το πιατο και αναλογα αν της αρεσει ή οχι, χωνει μια πατουσα μεσα, τη γλυφει - εγκρινει δηλαδη τι τρωει η μαμα - και φευγει Click για ανάπτυξη... Τι αλλοκοτο είναι αυτό....????Εγκρινει το φαί της μαμάς δηλαδή...???Η Ήλια έχει πλάκα που κάθεται μεν στα 2 ποδια για να φτάσει το πιάτο και απλά ακους ν αμυρίζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ..και δως του φου φου φου...Ο άλλος είναι το κλεφτρόνι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #34.512 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Click για ανάπτυξη... Μην σου πω οτι δεν θα κοιμηθω καθολου και θα αρχισω απο το βραδυ να πλαθω κουλουρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.513 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σταματα μωρε μις "αγκαρεία κανω και καλά"!!!!Αυτό δεν κολλάει εδώ αλλά μου έχει μείνει...Τέσπα, παιδι μου, ή μαλλον αδερφή μου, τα ματια σου και μόνο προδίδουν τα εσωτερικά σου χαρίσματα..έχω αυτο το "ταλέντο" να κρίνω από τα μάτια, το πρόσωπο και την συμπεριφορά τον χαρακτήρα του άλλουΛοιπόν, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος εσωτερικά..Εξωτερικά είσαι μια κούκλα και πολύ πολύ πολύ πολύ κομψή!!!!Θα το έχει το γονιδιο της "μαμάς μας"Εγώ είμαι πολύ πολύ χύμα κατάσταση όπως είδες..μοιάζω με 18 αντί για 26....αλλά οκ..καλά είμαι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η katerina10: #34.514 30-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.515 30-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Click για ανάπτυξη... το'χουμε στο dna μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #34.516 30-12-08 15:46 Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.517 30-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #34.518 30-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Click για ανάπτυξη... Κανει μια παγωνια ομως...τωρα σταματησε . Τι θα κανετε αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η katerina10: #34.519 30-12-08 16:30 Οκ και το ρωί χιόνιζε...και μαρουσι και μεταμόρφωση και ηρακλειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η catspy έγραψε: #34.520 30-12-08 19:52 Καλησπέρα!!!Ωχχχχχ σήμερα είχαμε απο τις 13 και 30' ως τις 19' προπονηση.Επίσης έχουμε και αύριο και μεθαύριο(μάλλον μεθαύριο) προπόνηση!!Ομως σιγά μην κάτσω και σκάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1724 1725 1726 1727 1728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τη παρασκευη? οχι σπιτι θα ειμαι Click για ανάπτυξη... Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η katerina10: #34.510 30-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα τωρα με συγκρινεις με τα δικα σου νιατα??? Αλλα δε με νοιαζει...εγω εχω άλλες κρυφες χαρεςτοσο κρυφες που δεν τις βλεπει ποτε κανενας Click για ανάπτυξη... Σταματα μωρε μις "αγκαρεία κανω και καλά"!!!!Αυτό δεν κολλάει εδώ αλλά μου έχει μείνει...Τέσπα, παιδι μου, ή μαλλον αδερφή μου, τα ματια σου και μόνο προδίδουν τα εσωτερικά σου χαρίσματα..έχω αυτο το "ταλέντο" να κρίνω από τα μάτια, το πρόσωπο και την συμπεριφορά τον χαρακτήρα του άλλουΛοιπόν, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος εσωτερικά..Εξωτερικά είσαι μια κούκλα και πολύ πολύ πολύ πολύ κομψή!!!!Θα το έχει το γονιδιο της "μαμάς μας"Εγώ είμαι πολύ πολύ χύμα κατάσταση όπως είδες..μοιάζω με 18 αντί για 26....αλλά οκ..καλά είμαι και έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η katerina10: #34.511 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Πισου το κανει αυτο με τη πατουσα..ερχεται σου μυριζει το πιατο και αναλογα αν της αρεσει ή οχι, χωνει μια πατουσα μεσα, τη γλυφει - εγκρινει δηλαδη τι τρωει η μαμα - και φευγει Click για ανάπτυξη... Τι αλλοκοτο είναι αυτό....????Εγκρινει το φαί της μαμάς δηλαδή...???Η Ήλια έχει πλάκα που κάθεται μεν στα 2 ποδια για να φτάσει το πιάτο και απλά ακους ν αμυρίζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ..και δως του φου φου φου...Ο άλλος είναι το κλεφτρόνι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #34.512 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Click για ανάπτυξη... Μην σου πω οτι δεν θα κοιμηθω καθολου και θα αρχισω απο το βραδυ να πλαθω κουλουρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.513 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σταματα μωρε μις "αγκαρεία κανω και καλά"!!!!Αυτό δεν κολλάει εδώ αλλά μου έχει μείνει...Τέσπα, παιδι μου, ή μαλλον αδερφή μου, τα ματια σου και μόνο προδίδουν τα εσωτερικά σου χαρίσματα..έχω αυτο το "ταλέντο" να κρίνω από τα μάτια, το πρόσωπο και την συμπεριφορά τον χαρακτήρα του άλλουΛοιπόν, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος εσωτερικά..Εξωτερικά είσαι μια κούκλα και πολύ πολύ πολύ πολύ κομψή!!!!Θα το έχει το γονιδιο της "μαμάς μας"Εγώ είμαι πολύ πολύ χύμα κατάσταση όπως είδες..μοιάζω με 18 αντί για 26....αλλά οκ..καλά είμαι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η katerina10: #34.514 30-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.515 30-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Click για ανάπτυξη... το'χουμε στο dna μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #34.516 30-12-08 15:46 Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.517 30-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #34.518 30-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Click για ανάπτυξη... Κανει μια παγωνια ομως...τωρα σταματησε . Τι θα κανετε αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η katerina10: #34.519 30-12-08 16:30 Οκ και το ρωί χιόνιζε...και μαρουσι και μεταμόρφωση και ηρακλειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η catspy έγραψε: #34.520 30-12-08 19:52 Καλησπέρα!!!Ωχχχχχ σήμερα είχαμε απο τις 13 και 30' ως τις 19' προπονηση.Επίσης έχουμε και αύριο και μεθαύριο(μάλλον μεθαύριο) προπόνηση!!Ομως σιγά μην κάτσω και σκάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1724 1725 1726 1727 1728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλα τωρα με συγκρινεις με τα δικα σου νιατα??? Αλλα δε με νοιαζει...εγω εχω άλλες κρυφες χαρεςτοσο κρυφες που δεν τις βλεπει ποτε κανενας Click για ανάπτυξη... Σταματα μωρε μις "αγκαρεία κανω και καλά"!!!!Αυτό δεν κολλάει εδώ αλλά μου έχει μείνει...Τέσπα, παιδι μου, ή μαλλον αδερφή μου, τα ματια σου και μόνο προδίδουν τα εσωτερικά σου χαρίσματα..έχω αυτο το "ταλέντο" να κρίνω από τα μάτια, το πρόσωπο και την συμπεριφορά τον χαρακτήρα του άλλουΛοιπόν, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος εσωτερικά..Εξωτερικά είσαι μια κούκλα και πολύ πολύ πολύ πολύ κομψή!!!!Θα το έχει το γονιδιο της "μαμάς μας"Εγώ είμαι πολύ πολύ χύμα κατάσταση όπως είδες..μοιάζω με 18 αντί για 26....αλλά οκ..καλά είμαι και έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η katerina10: #34.511 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Πισου το κανει αυτο με τη πατουσα..ερχεται σου μυριζει το πιατο και αναλογα αν της αρεσει ή οχι, χωνει μια πατουσα μεσα, τη γλυφει - εγκρινει δηλαδη τι τρωει η μαμα - και φευγει Click για ανάπτυξη... Τι αλλοκοτο είναι αυτό....????Εγκρινει το φαί της μαμάς δηλαδή...???Η Ήλια έχει πλάκα που κάθεται μεν στα 2 ποδια για να φτάσει το πιάτο και απλά ακους ν αμυρίζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ..και δως του φου φου φου...Ο άλλος είναι το κλεφτρόνι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #34.512 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Click για ανάπτυξη... Μην σου πω οτι δεν θα κοιμηθω καθολου και θα αρχισω απο το βραδυ να πλαθω κουλουρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.513 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σταματα μωρε μις "αγκαρεία κανω και καλά"!!!!Αυτό δεν κολλάει εδώ αλλά μου έχει μείνει...Τέσπα, παιδι μου, ή μαλλον αδερφή μου, τα ματια σου και μόνο προδίδουν τα εσωτερικά σου χαρίσματα..έχω αυτο το "ταλέντο" να κρίνω από τα μάτια, το πρόσωπο και την συμπεριφορά τον χαρακτήρα του άλλουΛοιπόν, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος εσωτερικά..Εξωτερικά είσαι μια κούκλα και πολύ πολύ πολύ πολύ κομψή!!!!Θα το έχει το γονιδιο της "μαμάς μας"Εγώ είμαι πολύ πολύ χύμα κατάσταση όπως είδες..μοιάζω με 18 αντί για 26....αλλά οκ..καλά είμαι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η katerina10: #34.514 30-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.515 30-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Click για ανάπτυξη... το'χουμε στο dna μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #34.516 30-12-08 15:46 Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.517 30-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #34.518 30-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Click για ανάπτυξη... Κανει μια παγωνια ομως...τωρα σταματησε . Τι θα κανετε αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η katerina10: #34.519 30-12-08 16:30 Οκ και το ρωί χιόνιζε...και μαρουσι και μεταμόρφωση και ηρακλειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η catspy έγραψε: #34.520 30-12-08 19:52 Καλησπέρα!!!Ωχχχχχ σήμερα είχαμε απο τις 13 και 30' ως τις 19' προπονηση.Επίσης έχουμε και αύριο και μεθαύριο(μάλλον μεθαύριο) προπόνηση!!Ομως σιγά μην κάτσω και σκάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1724 1725 1726 1727 1728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η Πισου το κανει αυτο με τη πατουσα..ερχεται σου μυριζει το πιατο και αναλογα αν της αρεσει ή οχι, χωνει μια πατουσα μεσα, τη γλυφει - εγκρινει δηλαδη τι τρωει η μαμα - και φευγει Click για ανάπτυξη... Τι αλλοκοτο είναι αυτό....????Εγκρινει το φαί της μαμάς δηλαδή...???Η Ήλια έχει πλάκα που κάθεται μεν στα 2 ποδια για να φτάσει το πιάτο και απλά ακους ν αμυρίζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ..και δως του φου φου φου...Ο άλλος είναι το κλεφτρόνι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η Αντα έγραψε: #34.512 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Click για ανάπτυξη... Μην σου πω οτι δεν θα κοιμηθω καθολου και θα αρχισω απο το βραδυ να πλαθω κουλουρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.513 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σταματα μωρε μις "αγκαρεία κανω και καλά"!!!!Αυτό δεν κολλάει εδώ αλλά μου έχει μείνει...Τέσπα, παιδι μου, ή μαλλον αδερφή μου, τα ματια σου και μόνο προδίδουν τα εσωτερικά σου χαρίσματα..έχω αυτο το "ταλέντο" να κρίνω από τα μάτια, το πρόσωπο και την συμπεριφορά τον χαρακτήρα του άλλουΛοιπόν, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος εσωτερικά..Εξωτερικά είσαι μια κούκλα και πολύ πολύ πολύ πολύ κομψή!!!!Θα το έχει το γονιδιο της "μαμάς μας"Εγώ είμαι πολύ πολύ χύμα κατάσταση όπως είδες..μοιάζω με 18 αντί για 26....αλλά οκ..καλά είμαι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η katerina10: #34.514 30-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.515 30-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Click για ανάπτυξη... το'χουμε στο dna μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #34.516 30-12-08 15:46 Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.517 30-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #34.518 30-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Click για ανάπτυξη... Κανει μια παγωνια ομως...τωρα σταματησε . Τι θα κανετε αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η katerina10: #34.519 30-12-08 16:30 Οκ και το ρωί χιόνιζε...και μαρουσι και μεταμόρφωση και ηρακλειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η catspy έγραψε: #34.520 30-12-08 19:52 Καλησπέρα!!!Ωχχχχχ σήμερα είχαμε απο τις 13 και 30' ως τις 19' προπονηση.Επίσης έχουμε και αύριο και μεθαύριο(μάλλον μεθαύριο) προπόνηση!!Ομως σιγά μην κάτσω και σκάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1724 1725 1726 1727 1728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια!! Θα σηκωθεις πρωι πρωι να ανοιξεις φυλο για πιτα, θα βγαλεις το φαι απ'το φουρνο που θα σιγοψηνεις ολη νυχτα, θα ετοιμασεις και το γλυκο και θα σου΄ρθουμε! Click για ανάπτυξη... Μην σου πω οτι δεν θα κοιμηθω καθολου και θα αρχισω απο το βραδυ να πλαθω κουλουρακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.513 30-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σταματα μωρε μις "αγκαρεία κανω και καλά"!!!!Αυτό δεν κολλάει εδώ αλλά μου έχει μείνει...Τέσπα, παιδι μου, ή μαλλον αδερφή μου, τα ματια σου και μόνο προδίδουν τα εσωτερικά σου χαρίσματα..έχω αυτο το "ταλέντο" να κρίνω από τα μάτια, το πρόσωπο και την συμπεριφορά τον χαρακτήρα του άλλουΛοιπόν, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος εσωτερικά..Εξωτερικά είσαι μια κούκλα και πολύ πολύ πολύ πολύ κομψή!!!!Θα το έχει το γονιδιο της "μαμάς μας"Εγώ είμαι πολύ πολύ χύμα κατάσταση όπως είδες..μοιάζω με 18 αντί για 26....αλλά οκ..καλά είμαι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η katerina10: #34.514 30-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.515 30-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Click για ανάπτυξη... το'χουμε στο dna μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #34.516 30-12-08 15:46 Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.517 30-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #34.518 30-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Click για ανάπτυξη... Κανει μια παγωνια ομως...τωρα σταματησε . Τι θα κανετε αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η katerina10: #34.519 30-12-08 16:30 Οκ και το ρωί χιόνιζε...και μαρουσι και μεταμόρφωση και ηρακλειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η catspy έγραψε: #34.520 30-12-08 19:52 Καλησπέρα!!!Ωχχχχχ σήμερα είχαμε απο τις 13 και 30' ως τις 19' προπονηση.Επίσης έχουμε και αύριο και μεθαύριο(μάλλον μεθαύριο) προπόνηση!!Ομως σιγά μην κάτσω και σκάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1724 1725 1726 1727 1728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σταματα μωρε μις "αγκαρεία κανω και καλά"!!!!Αυτό δεν κολλάει εδώ αλλά μου έχει μείνει...Τέσπα, παιδι μου, ή μαλλον αδερφή μου, τα ματια σου και μόνο προδίδουν τα εσωτερικά σου χαρίσματα..έχω αυτο το "ταλέντο" να κρίνω από τα μάτια, το πρόσωπο και την συμπεριφορά τον χαρακτήρα του άλλουΛοιπόν, είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος εσωτερικά..Εξωτερικά είσαι μια κούκλα και πολύ πολύ πολύ πολύ κομψή!!!!Θα το έχει το γονιδιο της "μαμάς μας"Εγώ είμαι πολύ πολύ χύμα κατάσταση όπως είδες..μοιάζω με 18 αντί για 26....αλλά οκ..καλά είμαι και έτσι! Click για ανάπτυξη... Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η katerina10: #34.514 30-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.515 30-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Click για ανάπτυξη... το'χουμε στο dna μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #34.516 30-12-08 15:46 Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.517 30-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #34.518 30-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Click για ανάπτυξη... Κανει μια παγωνια ομως...τωρα σταματησε . Τι θα κανετε αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η katerina10: #34.519 30-12-08 16:30 Οκ και το ρωί χιόνιζε...και μαρουσι και μεταμόρφωση και ηρακλειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η catspy έγραψε: #34.520 30-12-08 19:52 Καλησπέρα!!!Ωχχχχχ σήμερα είχαμε απο τις 13 και 30' ως τις 19' προπονηση.Επίσης έχουμε και αύριο και μεθαύριο(μάλλον μεθαύριο) προπόνηση!!Ομως σιγά μην κάτσω και σκάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1724 1725 1726 1727 1728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα πεθανα με το "αγκαρια κανω και καλα" Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.515 30-12-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Click για ανάπτυξη... το'χουμε στο dna μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #34.516 30-12-08 15:46 Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.517 30-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #34.518 30-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Click για ανάπτυξη... Κανει μια παγωνια ομως...τωρα σταματησε . Τι θα κανετε αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η katerina10: #34.519 30-12-08 16:30 Οκ και το ρωί χιόνιζε...και μαρουσι και μεταμόρφωση και ηρακλειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η catspy έγραψε: #34.520 30-12-08 19:52 Καλησπέρα!!!Ωχχχχχ σήμερα είχαμε απο τις 13 και 30' ως τις 19' προπονηση.Επίσης έχουμε και αύριο και μεθαύριο(μάλλον μεθαύριο) προπόνηση!!Ομως σιγά μην κάτσω και σκάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1724 1725 1726 1727 1728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά είδες????μετά το εξισορροπησα...Η είμαστε ή δεν είμαστε διπλωματες!!! Click για ανάπτυξη... το'χουμε στο dna μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:46 Η Αντα έγραψε: #34.516 30-12-08 15:46 Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.517 30-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #34.518 30-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Click για ανάπτυξη... Κανει μια παγωνια ομως...τωρα σταματησε . Τι θα κανετε αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η katerina10: #34.519 30-12-08 16:30 Οκ και το ρωί χιόνιζε...και μαρουσι και μεταμόρφωση και ηρακλειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η catspy έγραψε: #34.520 30-12-08 19:52 Καλησπέρα!!!Ωχχχχχ σήμερα είχαμε απο τις 13 και 30' ως τις 19' προπονηση.Επίσης έχουμε και αύριο και μεθαύριο(μάλλον μεθαύριο) προπόνηση!!Ομως σιγά μην κάτσω και σκάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1724 1725 1726 1727 1728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.517 30-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #34.518 30-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Click για ανάπτυξη... Κανει μια παγωνια ομως...τωρα σταματησε . Τι θα κανετε αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η katerina10: #34.519 30-12-08 16:30 Οκ και το ρωί χιόνιζε...και μαρουσι και μεταμόρφωση και ηρακλειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η catspy έγραψε: #34.520 30-12-08 19:52 Καλησπέρα!!!Ωχχχχχ σήμερα είχαμε απο τις 13 και 30' ως τις 19' προπονηση.Επίσης έχουμε και αύριο και μεθαύριο(μάλλον μεθαύριο) προπόνηση!!Ομως σιγά μην κάτσω και σκάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1724 1725 1726 1727 1728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιονιζει στο Νεο Ηρακλειο!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η Αντα έγραψε: #34.518 30-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Click για ανάπτυξη... Κανει μια παγωνια ομως...τωρα σταματησε . Τι θα κανετε αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η katerina10: #34.519 30-12-08 16:30 Οκ και το ρωί χιόνιζε...και μαρουσι και μεταμόρφωση και ηρακλειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η catspy έγραψε: #34.520 30-12-08 19:52 Καλησπέρα!!!Ωχχχχχ σήμερα είχαμε απο τις 13 και 30' ως τις 19' προπονηση.Επίσης έχουμε και αύριο και μεθαύριο(μάλλον μεθαύριο) προπόνηση!!Ομως σιγά μην κάτσω και σκάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1724 1725 1726 1727 1728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδω ριχνει χιονονερο...αλλα στην Ερυθραια...δε μπορει...θα το ριχνει το χιονακι Click για ανάπτυξη... Κανει μια παγωνια ομως...τωρα σταματησε . Τι θα κανετε αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η katerina10: #34.519 30-12-08 16:30 Οκ και το ρωί χιόνιζε...και μαρουσι και μεταμόρφωση και ηρακλειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η catspy έγραψε: #34.520 30-12-08 19:52 Καλησπέρα!!!Ωχχχχχ σήμερα είχαμε απο τις 13 και 30' ως τις 19' προπονηση.Επίσης έχουμε και αύριο και μεθαύριο(μάλλον μεθαύριο) προπόνηση!!Ομως σιγά μην κάτσω και σκάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1724 1725 1726 1727 1728 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1726 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Οκ και το ρωί χιόνιζε...και μαρουσι και μεταμόρφωση και ηρακλειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:52 Η catspy έγραψε: #34.520 30-12-08 19:52 Καλησπέρα!!!Ωχχχχχ σήμερα είχαμε απο τις 13 και 30' ως τις 19' προπονηση.Επίσης έχουμε και αύριο και μεθαύριο(μάλλον μεθαύριο) προπόνηση!!Ομως σιγά μην κάτσω και σκάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα!!!Ωχχχχχ σήμερα είχαμε απο τις 13 και 30' ως τις 19' προπονηση.Επίσης έχουμε και αύριο και μεθαύριο(μάλλον μεθαύριο) προπόνηση!!Ομως σιγά μην κάτσω και σκάσω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.