Birman-maniacs

Γεια σας κορίτσια:)
Γιούλη ήσουν κουκλάρα χτες που σε είδα. Και το μαλί τέλειο!!!
Τώρα για τον καφέ που έλεγε η Κατερίνα, εγώ ήδη α είναι για Σάββατο είχα πει ΟΚ
Σε ευχαριστω Νεκταρινι μου...:redface:
να σου πω την αληθεια μολις μου εκαναν μια προταση για εκδρομη το Σ/Κ αλλα δεν εχω πολλά κεφια να παω...επομενως μαλλον θα ερθω...μαλλον...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε Αντα...κι εσυ ολες τις κρεπαλες μονη σου πηγες και τις εκανες?:P
Πλάκα κανω...αυτες οι φασεις ειναι ωραιες γιατι ζεσταινουν τη σχεση...και μαθαινουν οτι δεν ειμαστε δεδομενες...;)

δεν αγορασα κατι...εβαλα ενα ωραιο μακρυ παλτο που εχω με ωραιο γιακα....
Επιασες και τα μαλλια σου ψηλα? :happy:
Πλακα πλκα το ειχα αναγκη...μαλλον γιαυτο ειμαι τοσο βαδιζω και παραμιλω σημερα. Θυμηθηκα τα φοιτητικα μου χρονια....με τη μονη διαφορα, οτι ουτε η μαμα ουτε ο μπαμπας με περιμενε μεχρι τις 3 να γυρισω!!!!!!:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επιασες και τα μαλλια σου ψηλα? :happy:
Πλακα πλκα το ειχα αναγκη...μαλλον γιαυτο ειμαι τοσο βαδιζω και παραμιλω σημερα. Θυμηθηκα τα φοιτητικα μου χρονια....με τη μονη διαφορα, οτι ουτε η μαμα ουτε ο μπαμπας με περιμενε μεχρι τις 3 να γυρισω!!!!!!:blink:
Oχι τα αφησα σγουρα και φυσικα κατω σα χειμαρος στους ωμους μου...:cool::P:lol:
Παντως εμενα θα με κολακευε να με περιμενει στο καναπε παρα να ροχαλιζει στο κρεβατι μας!! Σ'αγαπαει και σε νοιαζεται Αντουλα!:up:
Φοιτη - ντούλα:P:lol::lol:

Χμμ με πηρε τηελφωνο πριν απο λιγο...να μου πει οτι με αγαπαει !! αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ :redface::redface:

Χμμ με πηρε τηελφωνο πριν απο λιγο...να μου πει οτι με αγαπαει !! αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ :redface::redface:
ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!:up::up:
Τι ωραια που ειναι αυτα!
Αχχχχχ......

Σε ευχαριστω Νεκταρινι μου...:redface:
να σου πω την αληθεια μολις μου εκαναν μια προταση για εκδρομη το Σ/Κ αλλα δεν εχω πολλά κεφια να παω...επομενως μαλλον θα ερθω...μαλλον...:hmm:
Αχ εγώ να σου πω την αλήθεια αν μπορούσα θα διάλεγα την εκδρομή.
Για που αν επιτρέπεται;

Αχ εγώ να σου πω την αλήθεια αν μπορούσα θα διάλεγα την εκδρομή.
Για που αν επιτρέπεται;
Για τα Τρικαλα Κορινθιας...

https://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?code=1723091554186&source=jl999 κοιτα τη καρτα μου εστειλε η μαμα μου!!!!!!
αυτο το site με τις καρτες ειναι πανεμορφο τελικα!!! :up:

Δεν εχει πλακα η γατουλα? μου θυμιζει λιγο τα σκανταλιαρικα ζουζουνια μας...αληθεια σου ηρθε το γατοδεντρο εκ του εξωτερικου?

Για τα Τρικαλα Κορινθιας...
Δεν έχω πάει αλλά από φωτό που έχω δει μου είναι συμπαθητικά. Πρέπει και να χιονίζει τώρα. Οι εκδρομές πάντα μου αρέσουν ειδικά αν η παρέα είναι καλή.

Δεν έχω πάει αλλά από φωτό που έχω δει μου είναι συμπαθητικά. Πρέπει και να χιονίζει τώρα. Οι εκδρομές πάντα μου αρέσουν ειδικά αν η παρέα είναι καλή.
ουτε εγω...αλλα εχω διαβασει οτι ειναι πανεμορφα!!!
https://www.trikalakorinthias.gr/2008/

Δεν εχει πλακα η γατουλα? μου θυμιζει λιγο τα σκανταλιαρικα ζουζουνια μας...αληθεια σου ηρθε το γατοδεντρο εκ του εξωτερικου?
μεσα Γεναρη θα ερθει

ουτε εγω...αλλα εχω διαβασει οτι ειναι πανεμορφα!!!
Ε τότε άντε πάγαινε μαρηηηηηηη:lol::lol:.
Είδες το παλέυω άρχισα να ξαναβρίσκω το κέφι μου..... και την όρεξη μου....
Σας αφήνω πάω να "τσιμπήσω" κάτι:).

Καλησπέρα Βιρμανάκια! Καλή χρονιά σας εύχομαι σε σας και τις γατούλες σας!
Γιούλη και gatouni, χάρηκα πολύ που γνωριστήκαμε από κοντά!

Ε τότε άντε πάγαινε μαρηηηηηηη:lol::lol:.
Είδες το παλέυω άρχισα να ξαναβρίσκω το κέφι μου..... και την όρεξη μου....
Σας αφήνω πάω να "τσιμπήσω" κάτι:).
Χθες δεν σε ευχαριστηθηκα πολυ...πετας πολύ καλες ατακες..αλλα δεν καθησαμε πολυ μαζι! Παντως μου ειπες κατι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...που για μενα μετρησε πολυ;)

Γιούλη, χάρηκα πολύ που γνωριστήκαμε από κοντά!
Κι εγω Χρυσα μου!! Εισαι πανεμορφη κοπελα με τρομερο τυπο! :)
Κι οσο για τη μπουμπου σου...σπανια γατα...σαν παζλ...τι φτιαχνει η φυση ε?:up:

Γιούλη και gatouni, χάρηκα πολύ που γνωριστήκαμε από κοντά!
Α ναι και...όπου gatouni = Νεκταρια;):P

Παντως εγω την ειδα! Και ειναι μια κουκλιτσα ζωγραφιστη;):)
:blink::blink:Που καλέ?????:hmm::hmm:
Κατερινα Χρονια Πολλα!! αν με παρεις σηκωτη τωρα αυτες τις μερες θα σου πεσει η μεση!!!!!!!! :lol::lol: που κανονιζεις να βρεθουμε? :happy:
Βασικά το αφήνω στην κριση του υπόλοιπου φόρουμ..για να δουμε..αλλά μάλλον για σάββατο...Από 1 αντούλα κάθομαι και εώ ως τις 5!!!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back