Birman-maniacs

Φυσικά και θα βοηθήσω.. με μεγάλη μου χαρά!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα... με έχεις πεθάνει... ο πρώην άντρας μου είναι μεγαλομηχανικός...(βέβαια εγώ τον γνώρισα μικρομηχανικό τότε...) μωρέ πολύ καλός άνθρωπος και πατέρας... αλλά έχει κόλλημα μεγάλο με τις δυναμικές και τις πετυχημένες... άστα!!! Βλαμένες και χαζοχαρούμες θέλουν όλοι...:(

αχ δεν μπορω τέτοιους άντρες, κομπλεξικοί!δηλαδή θέλουν να λένε ότι οι γυναίκα μας είναι νοικοκυρά!βλέπε Κουγιας!ακου εκει ειναι 1,77 και δηλωμένος στην αστυνομία!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα Βιρμανάκια με τα όμορφα λευκά μποτίνια!Τι έγινε,κανονίστηκε το προξενιό;Ήρθε ο οίστρος της κυρίας,ή ακόμα στήνεται μόνο στη Βάσια;:P:lol:

τίποτα ακόμα η ανεραστη!θα την στείλω στην Αντα για εντατικά, γιατί νομίζω ότι πήρε από μένα που δεν ειμαι και τόσο.....

Ναι εγω τα ζευγαρώματα!! εμενα ο Γιωργος ποτε θα με κάνει μανα??????????/ αχχχχχχχχχ:(

κοίτα κάψα!να σου δώσω τον δικο μου που σκοτώνει γι αυτο, Γιωργος και αυτος:lol:

ετσι κι αλλιως καθε 15 ημέρες ήμουν Αθήνα, μην βλεπεις τώρα που με έφαγε η άλλη Αθήνα και δεν ξεκουνιεμαι απο εδώ!και αν ειναι και παραπάνω εδω δεν θα έχω αγχος που να τα αφηνω γιατι τώρα που ειναι μία δεν διανοούμε να την αφήσω, ποιος ακούει την γκρίνια της μετά?είναι παντως εγωίστρια παιδια, χθες που ήρθε ο Γιωργος βγήκε απο την ντουλαπα, αλλά δεν τρίφτηκε σαν τα αλλα γατια, περίμενε να την πλησιασει ο Γιωργος και να της μιλήσει!έτσι κανει παντα μας το παιζει κυρια η ξινή!ότι δεν ενδιαφέρεται και καλα, αλλά έρχεται τσουπ τσουπ η αναφτρα!
Κατι μου θυμίζει αυτο....η δικιά μου οταν θελει κατι (φαγητό) νιαουνίζει - μεχρι εδω καλά πάμε - αλλα δεν τριβεται στα ποδια μου...γυρναέι γυρω γυρω μου χωρίς να με ακουμπήσει, μην χαλάσει τη γούνα της η κυρία!! :blink:

τίποτα ακόμα η ανεραστη!θα την στείλω στην Αντα για εντατικά, γιατί νομίζω ότι πήρε από μένα που δεν ειμαι και τόσο.....
:lol::lol::lol:Δε νομίζω να παίζει κληρονομικότητα...:lol::lol::lol:Υπομονή,μετά θα έχετε πολλά βιρμανομωράκια να ζουπάτε!:happy:

αχ δεν μπορω τέτοιους άντρες, κομπλεξικοί!δηλαδή θέλουν να λένε ότι οι γυναίκα μας είναι νοικοκυρά!βλέπε Κουγιας!ακου εκει ειναι 1,77 και δηλωμένος στην αστυνομία!
ειδα χτες Λαζόπουλο!! τι γελοιο με τον Κουγια τον εκανε μικρο Βουδα!!:lol:

το δικο σου το ζουζούνι τι κανει moukelis?ερχομαι Βολο συχνά για τσιπουράκια θα σε παρω καμια φορα να τα πουμε, να φορας και το γουναρικό σου!

ειδα χτες Λαζόπουλο!! τι γελοιο με τον Κουγια τον εκανε μικρο Βουδα!!:lol:

εγώ πέθανα με το "Σουλι εισαι σπίτι?αν εχεις χάπια στο σπίτι..."

Θα σας κάνω εγώ όλες....θα κάνω εντατικά μαθηματα σε γατιά και μαμάδες ...καμία δεν θα γλυτώσει!! :lol:

Ναι εγω τα ζευγαρώματα!! εμενα ο Γιωργος ποτε θα με κάνει μανα??????????/ αχχχχχχχχχ:(

Βρε Βάσια!!
Ξέχασα!! Το κορίτσι μας θέλει μαμά να γίνει!!!
Αχ... βρε Αντούλα μου κι εμείς σε παρεξηγήσαμε!!
Βάσια είμαστε κακές! :lol:

ναι ναι αυτή η Σουλι !!! :lol::lol: ειναι λεει σε μια παραγκα καπου στη Κινα με ελληνα μεταφραστη διπλα της κ της λεει τι να γράψει!!!!!!!!:lol:

Βρε Βάσια!!
Ξέχασα!! Το κορίτσι μας θέλει μαμά να γίνει!!!
Αχ... βρε Αντούλα μου κι εμείς σε παρεξηγήσαμε!!
Βάσια είμαστε κακές! :lol:
ΟΧΙ δεν με παραξηγησατε καθόλου!! ;) εντάξει το ομολογώ : ειμαι λίγο τσαχπινογαργαλιάρα!! :redface:

Εσύ... δεν είσαι που ξέρεις τα πάντα...σχετικά με τα δικαιώματα κλπ?
Κάνω λάθος? :lol:
Καλά στο χιούμορ υπάγεται και λίγο η...υπερβολή βρε Φωτεινούλα! :lol:

ΟΧΙ δεν με παραξηγησατε καθόλου!! ;) εντάξει το ομολογώ : ειμαι λίγο τσαχπινογαργαλιάρα!! :redface:

είδες τα λεει μόνη της:lol:αντε και σε εμας ιδιαίτερα!

Αντε βρε... όλες είμαστε:redface:... γυναίκες που τους αρέσουν οι γάτες... είναι σέξυ...!

το δικο σου το ζουζούνι τι κανει moukelis?ερχομαι Βολο συχνά για τσιπουράκια θα σε παρω καμια φορα να τα πουμε, να φορας και το γουναρικό σου!
ΝΑ έρθεις,να έρθεις,όποτε θες.Το γουναρικό μου καλά είναι,κοιμάται πάνω μου και νευριάζει και με σπρώχνει άμα κουνηθώ το σπασικλάκι...

Εσύ... δεν είσαι που ξέρεις τα πάντα...σχετικά με τα δικαιώματα κλπ?
Κάνω λάθος? :lol:
Καλά στο χιούμορ υπάγεται και λίγο η...υπερβολή βρε Φωτεινούλα! :lol:

Ναι, αργώ λίγο όσον αφορά το χιούμορ. Και το δικό μου, από την άλλη, αργεί να το καταλάβει κανείς... Πάντως, μια φορά εγώ δεν ξέρω τίποτα...

ΝΑ έρθεις,να έρθεις,όποτε θες.Το γουναρικό μου καλά είναι,κοιμάται πάνω μου και νευριάζει και με σπρώχνει άμα κουνηθώ το σπασικλάκι...

κι εγω ένα τέτοιο θέλω, η στριμάτα η δικια μας , μας κανει τη δύσκολη, αλλά που να ερθει το μικρο θα γίνει χαμος, αυτοκόλλητο θα το κάνω, αν το προλάβω από τον καλό μου:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back