Birman-maniacs

βρε ανωμαλαρα,τι τα ήθελες εκεί?να σε μπανίζουν:blink:?

θα βάλω την προνοια να ρθει να τα μαζεψει, Γιούλη παμε?ως εκπρόσωποι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αμέσως εσείς οι δυο!!καλα δεν θα'ρθειτε για καφέ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αμέσως εσείς οι δυο!!καλα δεν θα'ρθειτε για καφέ?

Βρε Αντούλα... αν δε σε πειράζει κάνε παραθέσεις στις απαντήσεις σου... γιατί τρέχαμε με τις ομάδες αίματος τώρα και ξεχνάμε τα... προηγούμενα... η παράθεση βοηθά!! ;)

θα βάλω την προνοια να ρθει να τα μαζεψει, Γιούλη παμε?ως εκπρόσωποι...
Θα'ρθείτε να με μαζέψετε ε? καλα καλά ...εχω τα γατιά μου να προστατέψουν!! και ξαναλέω...δεν θα΄ρθειτε για καφέ??? χι χι χε χε χα χα (σατανικό γελιο)

Θα'ρθείτε να με μαζέψετε ε? καλα καλά ...εχω τα γατιά μου να προστατέψουν!! και ξαναλέω...δεν θα΄ρθειτε για καφέ??? χι χι χε χε χα χα (σατανικό γελιο)

Θα έρθουμε!! Θα έρθουμε!!!
Το είπαμε! Θα τηλεφωνηθούμε!!! :lol:
Ε... Βασάκι??
Να... πούμε και στη Φωτεινή? Ίσως τη βολέψει το τρένο.. αν θέλει και μπορεί...:hmm:

Ε... Βασάκι??
Να... πούμε και στη Φωτεινή? Ίσως τη βολέψει το τρένο.. αν θέλει και μπορεί...:hmm:

σαφως και θα πάμε!εγω θα έχω και γατοστέρηση το Πασχα θα ρθω και θα ζουμπήξω όλα τα γατάκια σας που ειναι κουκλάκια!

Ε... Βασάκι??
Και βέβαια...........Φωτεινή να ερθεις κ εσυ!!!

αχ αυριο εχω να δω 12 σκυλίτσες στη δουλεια!παλια ήμουν fan των σκυλιών, τώρα δεν θα μπορούσα να πάρω στο σπίτι, μου μυρίζουν, ενώ τα γατσόπουλα μοσχοβολάνε!βέβαια ενα golden retriever το έχω αποθημένο!αλλά με το διαμέρισμα δεν νομίζω!πάει το όνειρο!:(γατοθεραπεία λοιπόν!

Βάσια θα εισαι ολη τη μεγάλη εβδομάδα Αθήνα? πάντως εδω θα ειμαι, δεν ξερω αν θα φύγω καπου για τις μερες του Πασχα γιατι εχω επαγγελματικο ταξιδι μετα.

Και βέβαια...........Φωτεινή να ερθεις κ εσυ!!!

ΟΚ, ευχαριστώ!;) Πέστε μου ημέρα και ώρα και θα το κανονίσω. Άσχετο: Άντα, μου άρεσε πολύ η αγελαδίτσα που έχετε κολλήσει στο ψυγείο:D

αχ αυριο εχω να δω 12 σκυλίτσες στη δουλεια!παλια ήμουν fan των σκυλιών, τώρα δεν θα μπορούσα να πάρω στο σπίτι, μου μυρίζουν, ενώ τα γατσόπουλα μοσχοβολάνε!βέβαια ενα golden retriever το έχω αποθημένο!αλλά με το διαμέρισμα δεν νομίζω!πάει το όνειρο!:(γατοθεραπεία λοιπόν!

Πανέμορφα τα golden!!
Βάσια, βγες στο μπαλκόνι σου!! Σε βλέπωωωωω!!! :up::lol:

https://www.vetnet.gr/ Μια σκέψη κάνω σε αυτό το νοσοκομείο δεν κανουν και αυτη την εξέταση για την ομάδα αίματος?[/quote

παιδια μην πανικοβάλεστε!θα σας πω το απογευμα, και όλοι μπορειτε να πατε στον κτηνίατρό σας και αυτός να σας τα στείλει τα αιματα, γιατί να παιδευτείτε και να δώσετε ένα κάρο λεφτά!

ΟΚ, ευχαριστώ!;) Πέστε μου ημέρα και ώρα και θα το κανονίσω. Άσχετο: Άντα, μου άρεσε πολύ η αγελαδίτσα που έχετε κολλήσει στο ψυγείο:D
οχι οχι μην μου το λες αυτο!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι ''δωρο'' της πεθεράς μου!!!:down:

Μήπως πρέπει τότε να επισπεύσεις τότε κι εσύ την εύρεση της ομάδας της? :hmm:

Ναι, το σκέφτομαι. Απλά είναι ταλαιπωρία για τη Ρενάτα να την κουβαλάω μόνο για μια εξέταση αίματος... Θα δω. Ίσως την πάω τον Ιούνιο που θα χρονίσει για μια γενική εξέταση, ίσως το αφήσω για όταν θα κάνει το επαναληπτικό εμβόλιο... Μη νομίζεις, ο Αίλουρος μπορεί να είναι κοντά μου, αλλά όχι και δίπλα:(

Βάσια θα εισαι ολη τη μεγάλη εβδομάδα Αθήνα? πάντως εδω θα ειμαι, δεν ξερω αν θα φύγω καπου για τις μερες του Πασχα γιατι εχω επαγγελματικο ταξιδι μετα.

Για... που αν επιτρέπεται?
Έλα... φτιάξε μας με κανένα ωραίο μέρος ...τώρα!!

χι χι Ειχε βάλει και άλλα, ''δυστυχώς'' ξεκόλλησαν !!:whistle:

οχι οχι μην μου το λες αυτο!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι ''δωρο'' της πεθεράς μου!!!:down:

Καλή πεθερούλα:D Έχει γούστο! Εμένα μ' αρέσει, πάντως!:bleh:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back