Birman-maniacs

Δημητρη δεν επρεπε η Sabi να στην δωσει τοσο μωρο...:/:
Δεν ειναι τυχαιο που τα δινουν 3 μηνων απο τα εκτροφεια...η εκπαιδευση με τη μητερα ειναι παρα πολυ σημαντικη.
Και η Καλυψω που την πηρα μονο 40 ημερων ετσι αυτοκολλητη μου ειναι...
Αλλα με την ενηλικιωση της εγινε λιγο πιο ανεξαρτητη...θελει χρονο και υπομονη για να σου ξεκολησει...αλλα παντα θα σε βλεπει σαν το μπαμπα της...

Kοιτα Γιουλη,μια χαρα που με βλεπει σαν μπαμπα της,αυτο θελω και εγω,αλλα εδω καλε δεν περπαταω καν τοσες μερες με ποιανει απο την γαμπα και παει μαζι μου παντου,ανεβαινει απο αστραγαλο μεχρι σβερκο σε ενα δευτερολεπτο,επισης ξεχασα να πω πως ενω της δινω γαλατακι και το κανει να τσακ μπαμ,το βραδυ μου πιπιλαει τον λοβο απο το αυτι μου,στην αρχη την πρατω μερα ειχε και πλακα,τωρα που ειναι παντα κοκκινος το πρωι ομως αχαχααχαχαχααχα:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kοιτα Γιουλη,μια χαρα που με βλεπει σαν μπαμπα της,αυτο θελω και εγω,αλλα εδω καλε δεν περπαταω καν τοσες μερες με ποιανει απο την γαμπα και παει μαζι μου παντου,ανεβαινει απο αστραγαλο μεχρι σβερκο σε ενα δευτερολεπτο,επισης ξεχασα να πω πως ενω της δινω γαλατακι και το κανει να τσακ μπαμ,το βραδυ μου πιπιλαει τον λοβο απο το αυτι μου,στην αρχη την πρατω μερα ειχε και πλακα,τωρα που ειναι παντα κοκκινος το πρωι ομως αχαχααχαχαχααχα:lol:
Δε θα το άντεχα αυτό!:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δημητρη δεν επρεπε η Sabi να στην δωσει τοσο μωρο...:/:
Δεν ειναι τυχαιο που τα δινουν 3 μηνων απο τα εκτροφεια...η εκπαιδευση με τη μητερα ειναι παρα πολυ σημαντικη.
Και η Καλυψω που την πηρα μονο 40 ημερων ετσι αυτοκολλητη μου ειναι...
Αλλα με την ενηλικιωση της εγινε λιγο πιο ανεξαρτητη...θελει χρονο και υπομονη για να σου ξεκολησει...αλλα παντα θα σε βλεπει σαν το μπαμπα της...
Για να πω την αλήθεια κ εγώ είχα κάνει την κετροφέα που πήρα την Κάντυ θεό για να μου την δώσει πιο νωρίς κ η μόνη υποχώρηση που έκανε ήταν στους 3.5 μήνες γιατί είχε σαν αρχή της να τα δίνει στους 4, γιατί πέρα απ΄το ότι χρειάζονται την εκπαίδευση της μαμάς μια καλή εκτροφέας τα εκπαιδεύει κ αυτή τα γατάκια για να αναδειξουν τον χαρακτήρα τους, αλλά κ να μην παρουσιάζουν κακές συνήθειες όπως συνήθως τα γατάκια στην αρχή που πάνε εκτος λεκάνης κλπ επίσης ήταν κάθετη στο ότι τα γατακια έπρεπε να τρώνε μόνο κροκέτα κ τα εκπαίδευσε κ σ αυτο το σημείο. το σημαντικό όμως ειναι ότι τα γατάκια το λιγότερο μεχρι το 3ο μηνα πρέπει να είναι με τη μαμά τους γιατί το γάλα της μητέρας τους δίνει αντισώματα

Δε θα το άντεχα αυτό!:blink:

Ε ενταξει δεν με ενοχλει καθολου:P
απλα για εκεινο το λεω:D,που εχει τετοιες συμπεριφορες το γλυκουλη μου:happy:,την λατρευω:inlove:,ειναι το παιδακι μου:baby:

Ε ενταξει δεν με ενοχλει καθολου:P
απλα για εκεινο το λεω:D,που εχει τετοιες συμπεριφορες το γλυκουλη μου:happy:,την λατρευω:inlove:,ειναι το παιδακι μου:baby:
Σε καταλαβαίνω!:happy:
attachment.php

Συνημμένα

• 222.jpg
    222.jpg
    65,3 KB · Εμφανίσεις: 42
Βάσια εγώ θέλω ενα θηλυκό και δεν με ενδιαφέρει το χρώμα..:rolleyes::lol:

καλησπέρα Βασίλη!ευχαριστως, αλλά κατσε να ζευγαρώσει...και με την γκαντεμια αυτης της γάτας πιστεύω ότι τωρα θα τα βγάλει όλα αγορια...αναποδη σας λέω:lol::lol:

Εγω δεν θελω,ειμαι ευχαριστημενος και με το ενα...:D

καλησπέρα Βασίλη!ευχαριστως, αλλά κατσε να ζευγαρώσει...και με την γκαντεμια αυτης της γάτας πιστεύω ότι τωρα θα τα βγάλει όλα αγορια...αναποδη σας λέω:lol::lol:
Εχε θετική σκέψη:lol:

Γεια σας βιρμανακια!Τι κανετε;
Δημητρη εγω στα ειπα κι οταν συζητησαμε το θεμα στο νημα με τα σιαμ...παρα πολυ νωρις την πηρες τη μικρουλα,και αυτα τα θεματακια συμπεριφορας ειναι επακολουθα.;)

Γεια σας βιρμανακια!Τι κανετε;
Δημητρη εγω στα ειπα κι οταν συζητησαμε το θεμα στο νημα με τα σιαμ...παρα πολυ νωρις την πηρες τη μικρουλα,και αυτα τα θεματακια συμπεριφορας ειναι επακολουθα.;)

Ειμαι αθωος Δωρα μου:redface:
πιστεψε με:P;)

Δεν ειπα οτι φταις,αλλα ισως δε θα επρεπε να σου το δωσει ή εσυ να επιμεινεις να μην το παρεις πριν γινει τουλαχιστον δυο μηνων.Καποια αν δεν εχουν μεινει αρκετα με τη μαμα εμφανιζουν διαταραχες συμπεριφορας μεγαλωνοντας,οπως λερωμα εκτος αμμολεκανης,νευρικοτητα,δαγκωνουν πολυ...

Δεν ειπα οτι φταις,αλλα ισως δε θα επρεπε να σου το δωσει ή εσυ να επιμεινεις να μην το παρεις πριν γινει τουλαχιστον δυο μηνων.Καποια αν δεν εχουν μεινει αρκετα με τη μαμα εμφανιζουν διαταραχες συμπεριφορας μεγαλωνοντας,οπως λερωμα εκτος αμμολεκανης,νευρικοτητα,δαγκωνουν πολυ...

Το εκτος λεκανης το ειχαμε την πρωτη μερα μονο:|
μετα τα κανουμε ολα μας τα υλικακια εκει αχαχαχα:lol:
νευρικοτητα εχει στο παιχνιδι της:P
ειναι νευροσπασμα δεν καθετε σε κανενα σημειο πανω απο 0,1 δευτερολεπτα αχααχχαχαχαχα:lol:
και δαγκωματακια εχουμε και παλι μονο στο παιχνιδι:up: και αυτα πολυ λιγο:),μεχρι στιγμης ιιιιιιιιιιιιχιχιχιχιχιι.:D

Δεν θελει λιλα?:hmm:
θελει αλλα δεν εχει τα λιλια...:cry:

θέλει...και?αν της κάνει το Αθηνιω κανα καλο λες να μην το πάρει?:)καλα ας γεννησει και βλεπουμε, εγω θα ηθελα να το πάρει γιατι ξέρω ότι θα πάει σε ανθρωπους που τα αγαπανε..και θα το βλέπω..
θα το παρει και θα πει και ενα τραγουδι!!!:rolleyes:

O Μορφεας δεν κοιμαται ποτε μαζι μας...δεν κοιμαται σε κανενα μαλακο σημειο...μονο στα πλακακια και στα γατοδεντρα...το βραδυ μονο κοβει βολτες και ουρλιαζει...κοιμαται κανενα τριωρο το πρωι κι αυτο ειναι...
16 μηνων γατος το Γεναρη ειναι θριλερ:P:lol:
Σπαρτιατης παιδι μου!!!!This is Sparta!!!:lol::lol:

καλα θα ερθω και θα την πνιξω...

Κοριτσια δειτε λιγο αυτο...:(

Ντροπη:mad:
μονο αυτο εχω να πω:down:
ντροπη:|

αχ πολυ κριμα!!!
αλλα με βαζει και σε σκεψεις..μηπως δεν παει κατι καλα και με τα γατια?δηλαδη ξερω οτι τα βιρμανακια ειναι αξιολατρευτα.Αν αυτα ομως εχουν κακοπερασει τοσο.. μηπως ειχε επιπτωση στον χαρακτηρα τους?Και παλι μιλω με καθε επιφυλαξη,απλως μου κανει εντυπωση πως δεν τα κρατησε εφ'οσον ηξερε και απο γατακια καθως λεχθηκε..:hmm:

αχ πολυ κριμα!!!
αλλα με βαζει και σε σκεψεις..μηπως δεν παει κατι καλα και με τα γατια?δηλαδη ξερω οτι τα βιρμανακια ειναι αξιολατρευτα.Αν αυτα ομως εχουν κακοπερασει τοσο.. μηπως ειχε επιπτωση στον χαρακτηρα τους?Και παλι μιλω με καθε επιφυλαξη,απλως μου κανει εντυπωση πως δεν τα κρατησε εφ'οσον ηξερε και απο γατακια καθως λεχθηκε..:hmm:
Νομιζω οτι λογικο θα ειναι να εχει η κακομεταχειρηση τους καποια επιπτωση στον χαρακτηρα τους.Μονο που αυτο θα πρεπει να το εχει υπ'οψην του οποιος θελησει να υιοθετησει καποιο κακομεταχειρισμενο ζωακι κ να εχει υπομονη.Σιγουρα δεν ειναι μωρα ομως δε πιστευω οτι δε παιρνουν γιατρεια,αν οντως δηλαδη υφισταται μια τετοια περιπτωση.:hmm:Εγω παντως ενδιαφερομαι πολυ κ ηδη εχω δηλωσει το ενδιαφερον μου αφου ειναι κ παρα πολυ δυσκολο να βρω μια τετοια γατουλα στην Ελλαδα.Ελπιζω να τα καταφερω κ να βαζω κ εγω φωτογραφιες τους οπως ολοι οι αλλοι...:rolleyes:
Παντως για αλλη μια φορα φαινεται οτι αν καποιος θελει να "εγκαταλειψει" ενα ζωακι δε θα κολλησει στο αν ειναι ρατσας η οχι.Παντα με επιφυλλαξη μιλωντας αφου δε ξερω τι εχει συμβει!!!!

Νομιζω οτι λογικο θα ειναι να εχει η κακομεταχειρηση τους καποια επιπτωση στον χαρακτηρα τους.Μονο που αυτο θα πρεπει να το εχει υπ'οψην του οποιος θελησει να υιοθετησει καποιο κακομεταχειρισμενο ζωακι κ να εχει υπομονη.Σιγουρα δεν ειναι μωρα ομως δε πιστευω οτι δε παιρνουν γιατρεια,αν οντως δηλαδη υφισταται μια τετοια περιπτωση.:hmm:Εγω παντως ενδιαφερομαι πολυ κ ηδη εχω δηλωσει το ενδιαφερον μου αφου ειναι κ παρα πολυ δυσκολο να βρω μια τετοια γατουλα στην Ελλαδα.Ελπιζω να τα καταφερω κ να βαζω κ εγω φωτογραφιες τους οπως ολοι οι αλλοι...:rolleyes:
Παντως για αλλη μια φορα φαινεται οτι αν καποιος θελει να "εγκαταλειψει" ενα ζωακι δε θα κολλησει στο αν ειναι ρατσας η οχι.Παντα με επιφυλλαξη μιλωντας αφου δε ξερω τι εχει συμβει!!!!

Ανδριανα καλησπερα:)(αυτο ειναι το ονομα σου ε?:redface:)
(Δημητρης)ειμαι πολυ χαρουμενος που ακουω πως ενδιαφερονται ατομα για τα γατακια:up:,μακαρι να γινει κατι αμεσα:happy:,σου ευχομαι να την βρεις την ακρη:D και να εχεις συντομα ενα στην αγκαλια σου;)

Ναι αυτο ειναι το ονομα μου.Εγω το ευχομαι πολυ περισσοτερο!!!Σ'ευχαριστω,ελπιζω να τα καταφερω κ να τους δωσω οτι χρειαζονται!Πολυ αγαπη δηλαδη!:)
Καληνυχτα σε ολους,θα ενημερωσω αν τελικα γινει κατι.:up:

Ναι αυτο ειναι το ονομα μου.Εγω το ευχομαι πολυ περισσοτερο!!!Σ'ευχαριστω,ελπιζω να τα καταφερω κ να τους δωσω οτι χρειαζονται!Πολυ αγαπη δηλαδη!:)
Καληνυχτα σε ολους,θα ενημερωσω αν τελικα γινει κατι.:up:

Καληνυχτα καλη ξεκουραση:D
καλη επιτυχια ευχομαστε ολοι:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back