Birman-maniacs

Νομιζω οτι λογικο θα ειναι να εχει η κακομεταχειρηση τους καποια επιπτωση στον χαρακτηρα τους.Μονο που αυτο θα πρεπει να το εχει υπ'οψην του οποιος θελησει να υιοθετησει καποιο κακομεταχειρισμενο ζωακι κ να εχει υπομονη.Σιγουρα δεν ειναι μωρα ομως δε πιστευω οτι δε παιρνουν γιατρεια,αν οντως δηλαδη υφισταται μια τετοια περιπτωση.:hmm:Εγω παντως ενδιαφερομαι πολυ κ ηδη εχω δηλωσει το ενδιαφερον μου αφου ειναι κ παρα πολυ δυσκολο να βρω μια τετοια γατουλα στην Ελλαδα.Ελπιζω να τα καταφερω κ να βαζω κ εγω φωτογραφιες τους οπως ολοι οι αλλοι...:rolleyes:
Παντως για αλλη μια φορα φαινεται οτι αν καποιος θελει να "εγκαταλειψει" ενα ζωακι δε θα κολλησει στο αν ειναι ρατσας η οχι.Παντα με επιφυλλαξη μιλωντας αφου δε ξερω τι εχει συμβει!!!!
Γεια σου Ανδριανα!
χαιρομαι που ενδιαφερεσαι για τα γατακια και να ξερεις οτι τα βιρμανακια ειναι υπεροχα πλασματα,οχι μονο απο εμφανιση αλλα και απο χαρακτηρα.Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και θα σου ελεγα να πας να τα δεις και απο κοντα πριν αποφασισεις ετσι ωστε να εισαι σιγουρη.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα!έλεος με αυτά τα γατάκια..πόσο κακα να είναι?δεν νομίζω...:(μήπως είδε την τρίχα η κυρία και επαθε?:hmm:ελπιζω να τα παρει καποιος..αξιολογος..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειμαι αθωος Δωρα μου:redface:
πιστεψε με:P;)
σε πιστευουμε;):)
καλημέρα!έλεος με αυτά τα γατάκια..πόσο κακα να είναι?δεν νομίζω...:(μήπως είδε την τρίχα η κυρία και επαθε?:hmm:ελπιζω να τα παρει καποιος..αξιολογος..
Μακαρι:(εσκασα παλι με αυτα τα γατια:(

Καλημερα:D

αντε και να δούμε με αυτες τις γάτες....:(κριμα

Καλημερα Βιρμανακια!

καλημέρα Δωρα!:)πώς είστε?το Αθηνιω μετά τον οίστρο είναι μέσα στις αγκαλιες και τα χάδια..:)

Καλα ειμαστε...Η μικρη ξαφνικα χτες κατα τις τεσσερις το πρωι αρχισε να φωναζει.Τρομαξα,νομιζα οτι κατι επαθε,αλλα τελικα βγηκα και με κοιτουσε σαν χαζο.Αντε να περασουν οι μερες να ζευγαρωσει να ηρεμησει.
Αγκαλιες η Αθηνα ε;Θα γινει καλη μανουλα...τρυφερη.

Καλημέρα!!! Συμφωνω απόλυτα με τη Βάσια. Πόσο κακά να είναι τα κακόμοιρα τα ζωάκια??:(?Απλα δεν τα ήθελαν αυτοι που τα είχαν! Και είναι τοσο κρίμα. Κανένα ζωάκι δεν μας επιβαλει την ύπαρξή του... εμείς το διαλέγουμε και μάλιστα όταν είναι και ράτσας. Και είναι ντροπη να το εγκαταλείπουμε και να προδίδουμε την αγάπη κ την εμπιστοσύνη που μας έχει το καημένο...:redface::(

Καλα ειμαστε...Η μικρη ξαφνικα χτες κατα τις τεσσερις το πρωι αρχισε να φωναζει.Τρομαξα,νομιζα οτι κατι επαθε,αλλα τελικα βγηκα και με κοιτουσε σαν χαζο.Αντε να περασουν οι μερες να ζευγαρωσει να ηρεμησει.
Αγκαλιες η Αθηνα ε;Θα γινει καλη μανουλα...τρυφερη.
Ααα το χρυσό μου!!! Μωρέ τι είναι η φύση.. Τελικά.:)
Τι κάνετε Δωρα μου?? :)

Eμεις κοιμηθηκαμε χθες αλλα στις 6.30 παλι φωναζε:/:

σε πιστευουμε;):)
Μακαρι:(εσκασα παλι με αυτα τα γατια:(
Καλημερα:D

Καλημέρα Γιουλάκο! Τι κάνουν οι ομορφιές σου???Ενα έξτρα φιλάκι στο Μορφεάκι μου!:D

καλημέρα Δωρα!:)πώς είστε?το Αθηνιω μετά τον οίστρο είναι μέσα στις αγκαλιες και τα χάδια..:)
Αλήθεια Βάσια? Γινονται πιο τρυφερά με τον οίστρο?Δεν το ήξερα! Η Αθηνά είναι γενικώς τρυφερούλα ή δεν θέλει αγκαλιές?Ο Ιωνας??

Καλημέρα βιρμανάκια, όλα καλά ?:)
Γιούλη μου υπομονή και θα περάσει:/:.....φαντάζεσαι να είχες και 2ο αρσενικό αυτή τη στιγμή?:blink:
(που λέγαμε για 2 ενεργά αρσενικά σε ένα σπίτι?);)

μετα τον οιστρο ειναι πιο καλη, μαλλον νομιζει οτι θα γινει μαμα..:Dο Ιωνας ειναι ο αγκαλιτσας μας, η Αθηνα απο μακρια...:)ε οχι κα 2 αρσενικα στο σπιτι...κοριτσια, αυτο ειναι αν εχεις εξω τα ζώα, μέσα στο σπίτι θα γινει ο χαμος...ειπαμε να ζουμε εμεις όχι τα ζώα σε βαρος μας..

ασε που δεν νομιζω να περασει...πώς να περάσει?ο γατος θα θέλει πάντα γάτα...τι να πω..βασανιζονται μωρε και τα ζωα ετσι...:(

ε οχι κα 2 αρσενικα στο σπιτι...κοριτσια, αυτο ειναι αν εχεις εξω τα ζώα, μέσα στο σπίτι θα γινει ο χαμος...ειπαμε να ζουμε εμεις όχι τα ζώα σε βαρος μας..

αυτό το είπα Βάσια μου γιατί τότε που είπα ότι θέλω να πάρω ένα ζευγάρι silver tabby και προβληματιζόμουν τι θα κάνω με 2 αρσενικά στο σπίτι....και εξέφρασα την σκέψη ή να στειρώσω τον Φιντέλ ή να τον δώσω έπεσαν κάποιοι επάνω μου να με φάνε....:/:
ασε που δεν νομιζω να περασει...πώς να περάσει?ο γατος θα θέλει πάντα γάτα...τι να πω..βασανιζονται μωρε και τα ζωα ετσι...:(
Δεν ζητάνε πάντα τόσο έντονα...ο Φιντέλ τουλάχιστον:hmm:

O Φιντελ ειναι ο τελειος γατος...δεν ενοχλει κι απλα κανει απειρα μωρα:up::lol:

Αχ παιδια σημερα το πρωι αρχισε να φωναζει κι ο Σειριος...τι θα γινει με αυτη την κατασταση...:(

O Φιντελ ειναι ο τελειος γατος...δεν ενοχλει κι απλα κανει απειρα μωρα:up::lol:

ναι ναι ...πληθωρικός στα όλα του:lol::lol::lol:
Άσε ο καημένος έχει σκαλώσει στην Κρήτη και δεν μπορεί να έρθει....άντε να δω πότε θα σταματήσουν οι αγρότες το κλείσιμο των δρόμων....:hmm:
εσείς δεν μπορέσατε να πάτε στη νύφη και εμείς δεν μπορούμε να γυρίσουμε από την νύφη:lol::lol:

ναι ναι ...πληθωρικός στα όλα του:lol::lol::lol:
Άσε ο καημένος έχει σκαλώσει στην Κρήτη και δεν μπορεί να έρθει....άντε να δω πότε θα σταματήσουν οι αγρότες το κλείσιμο των δρόμων....:hmm:
εσείς δεν μπορέσατε να πάτε στη νύφη και εμείς δεν μπορούμε να γυρίσουμε από την νύφη:lol::lol:
:hmm:θα προτιμουσα το δευτερο σεναριο...το δικο σου....:lol:

κοιταξε ο Fidel με την συχνοτητα που ζευγαρώνει δεν προλαβαίνει να πει κατι...αν τον αφησεις κανα 6-8 μηνο χωρις γάτα νομιζω ότι θα ειναι τελειως διαφορετικα...επίσης κι εγω είμαι εναντια της αποψης να δώσεις το ενα αρσενικο για να παρεις ενα αλλο, γιατι το αλλο εχει αλλο χρώμα...:(αν το στειρωσεις και τον κρατησεις δεν θα εχεις προβλημα...απλα 2 ενεργοι γατοι ειναι πολυ δυσκολο σε ενα σπίτι...νομιζω...απλά εγω ετσι οπως τα θελω ως Pet, τα θελω στο κρεβατι μου, στον καναπε μου, γενικα θελω να ζησω μαζι τους..δεν θελω με τιποτα να εχω ενα αρσενικο εξω σε ενα δωματιο για να μου ζευγαρωνει το θηλυκο..δεν ειμαι εκτροφεας και μεχρι στιγμης δεν το σκεφτομαι καν...μου αρεσει η παρεα των ζωων, αν προκυψουν και καποιες γεννες, μεχρι εκει...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back