Birman-maniacs

Ναλα

DSC01456.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αναστασια τη Ναλα ....τη Ναλα θελουμε!:)
Πού την θέλετε εδω? ΩΩΩ μας τιμάτε και γι αυτο, σας την αφιερώνουμε με αγάπη
DSC01315.JPG

DSC01314.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSC01346.JPG

Πού την θέλετε εδω? ΩΩΩ μας τιμάτε και γι αυτο, σας την αφιερώνουμε με αγάπη
DSC01315.JPG

DSC01314.JPG

κουκλα...η γατα που θα επαιρνα μετα τα βιρμανιας...και ο καλος μου αυτο λέει...:redface:

Thanks!:happy:
Φεύγω έχω μουσική θεωρία,γεια σας!:hello:

ποδαράκια μαλλιαρα...ματάκια φοβερα πολλά φιλιά....:)

Ναι Βάσια μου είναι το αγαπημένο της μέρος να κάθεται. Οταν κατεβάζω το κλουβί στρώνεται και δεν ξεκολλάει. :lol:

Γιουλη μου σ΄ευχαριστώ που έσπευσες να ευχαριστήσεις την Βάσια με το Ναλόνι μου!

Φιλάκια παιδιά θα τα πουμε αργότερα γιατι πρέπει να φύγω:rolleyes:

Αξιζει να ακουσετε την Αναστασια πως φωναζει στα γατονακια της οταν μπαινει στο σπιτι και μαζευονται ΟΛΑ:up::lol:

κουκλα...η γατα που θα επαιρνα μετα τα βιρμανιας...και ο καλος μου αυτο λέει...:redface:

Σ΄ευχαριστουμε πολύ για τα καλά σου λόγια Βάσια.
Αλλα κι η ομορφιά η δική σας είναι άπαιχτη. Και βρε παιδί μου όλοι σας εδω στα βιρμανάκια εχετε αστέρια τι να πω. :up: Να σας ζήσουν τα γατόνια σας!!!!!!!:up::up::up:

Αξιζει να ακουσετε την Αναστασια πως φωναζει στα γατονακια της οταν μπαινει στο σπιτι και μαζευονται ΟΛΑ:up::lol:
Ελαααα δεν θα μ΄ακούσουν γιατι θα με κοροϊδεύουν βρε.!! ΟΧΙ δεν θα μ΄ακουσουν:lol::lol::lol:
Παρεπιπτόντως ξέρεις οτι τις τελευταίες μέρες που δεν τα φωνάζω έτσι, μαζεύονται απο μόνα τους γύρω μου κ με κοιτάνε περιμένοντας τα άτιμα να τους μιλήσω έτσι???
Εχω πάθει Γιουλη. Τι σου είναι τα ατιμα
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Και τα δικα μας με το που μπαινουμε στη παραταξη ολα μπροστα στη πορτα ειναι...:lol:Χαιρονται μωρε παρολο που εχουν παρεα οταν ερχομαστε:up:

αχ κι εγω την εψαχνα πριν τη βιρμανιας αλλα δεν εβρισκα!!!
καθε εμποδιο για καλο ομως!γνωρισα αυτην την υπεροχη ρατσα και ερωτευτικα..

αχ κι εγω την εψαχνα πριν τη βιρμανιας αλλα δεν εβρισκα!!!
καθε εμποδιο για καλο ομως!γνωρισα αυτην την υπεροχη ρατσα και ερωτευτικα..
Δίκιο έχεις Δανάη μου. Και είναι υπέροχη η ράτσα των βιρμανικων. Είναι τοσο υπέροχα εξαρτημένα από τους ιδιοκτήτες τους.... Φαντάζομαι πόσο θα εισαι δεμένη μαζί τους:rolleyes::D
Κι εγώ οταν έψαχνα να βρω γατάκι θηλυκό, ήθελα ένα περσικό σαν τον Πέρση μου κι όταν την συνάντησα, την ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ αυτή κ τους γονεις της κ τον αδελφό της. Και πραγματικά είναι τόσο ξεχωριστή..:rolleyes:
Και όλα μου τα γατάκια τα έχω ένα ένα ερωτευτεί πριν τα πάρω, το καθένα για κάποιον λόγο που ξέρω μόνον εγω...:rolleyes:
Να χαίρεσαι τα γατάκια σου:D:)

Δίκιο έχεις Δανάη μου. Και είναι υπέροχη η ράτσα των βιρμανικων. Είναι τοσο υπέροχα εξαρτημένα από τους ιδιοκτήτες τους.... Φαντάζομαι πόσο θα εισαι δεμένη μαζί τους:rolleyes::D
Κι εγώ οταν έψαχνα να βρω γατάκι θηλυκό, ήθελα ένα περσικό σαν τον Πέρση μου κι όταν την συνάντησα, την ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ αυτή κ τους γονεις της κ τον αδελφό της. Και πραγματικά είναι τόσο ξεχωριστή..:rolleyes:
Και όλα μου τα γατάκια τα έχω ένα ένα ερωτευτεί πριν τα πάρω, το καθένα για κάποιον λόγο που ξέρω μόνον εγω...:rolleyes:
Να χαίρεσαι τα γατάκια σου:D:)
πραγματικα κι εγω πιστευω πως καθε γατα αξιζει να την ερωτευτεις για διαφορετικο λογο.Εχεις δικιο,ειμαι πολυ δεμενη με τις γατες μου.Ο μεγαλος μου δεν ειναι βιρμανακι,αλλα τον ερωτευτηκα με την πρωτη ματια.Και δεν εκανα ασχημα!ειναι πολυ καλη γατα.Και τον μικρο μολις τον ειδα απο κοντα,επεσα ξερη!ευτυχως που δεν ειναι αντρας και ειναι γατα,γιατι θα τον ειχα αφησει τον Δημοσθενη!:lol::lol::lol:
κι εσυ να χαιρεσαι τα δικα σου!ειναι ενα κι ενα ,με κορυφη-για μενα-τη Ναλουκο!:)

Γεια σας!:happy: Τί νέα;:hmm: Εγώ έκανα μια υπέρωχη ήσυχη και αργή βόλτα γυρίζοντας από το σχολείο...:)
744311ttv4gt9tbm.gif

καλα Χριστινα ειναι μερες τωρα που ηθελα να σου πω...γιατι κοριτσακι μου βαζεις Netherland στη περιοχη που μενεις? Τι δουλεια εχει η Ολλανδια? Μολις ειδα οτι γραφεις Neverland:P
Κι εγώ θα απαντούσα ότι μετακόμισα!:P:lol::lol::lol:

Μα πού πήγαν οι Birmaniacs;:confused:

Για να δούμε μήπως προσελκύσω κανέναν:hmm::
wallypeek2.jpg

BIRMANtower.jpg

all_four.jpg

Κι ένα βιντεάκι: https://images.google.gr/imgres?imgu...2&prev=/images?q=sweet+birman+cat&gbv=2&hl=el
Αγκαλίτσα;:happy:
birman-ss-0.jpg

birman-ss-8.jpg

birman-Gianluca-Neri-1.jpg

birmans_a.jpg

Τώρα θα περιμένω να δω αν θα τσιμπίσει κανείς...:)

τσιμπησε το μελανουρι:up::P:lol:
Τι εγινε Χριστινα βγηκες για ψαρεμα?:lol:

τσιμπησε το μελανουρι:up::P:lol:
Τι εγινε Χριστινα βγηκες για ψαρεμα?:lol:
Έπ! Έπιασα λαυράκι!:up::happy:

Βγήκα για ψάρεμα γιατί όλοι γυρνάτε από θέμα σεθέμα και μ' αφήσατε μόνο μου...:redface::happy:
bookwormdock.gif
:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back