Birman-maniacs

πραγματικα κι εγω πιστευω πως καθε γατα αξιζει να την ερωτευτεις για διαφορετικο λογο.Εχεις δικιο,ειμαι πολυ δεμενη με τις γατες μου.Ο μεγαλος μου δεν ειναι βιρμανακι,αλλα τον ερωτευτηκα με την πρωτη ματια.Και δεν εκανα ασχημα!ειναι πολυ καλη γατα.Και τον μικρο μολις τον ειδα απο κοντα,επεσα ξερη!ευτυχως που δεν ειναι αντρας και ειναι γατα,γιατι θα τον ειχα αφησει τον Δημοσθενη!:lol::lol::lol:
κι εσυ να χαιρεσαι τα δικα σου!ειναι ενα κι ενα ,με κορυφη-για μενα-τη Ναλουκο!:)
Δαναη μου σ΄ευχαριστουμε για τα καλά σου λόγια! Και το Ναλόνι μου σ΄ευχαριστει ιδιαιτέρως!!:DΚαι ναι τα λατρευουμε το καθένα τους για ξεχωριστους λόγους. Και τα δύο σου όμως γατονια είναι τέλεια!! Και εχει το καθένα τον τύπο του και τις χάρες του!!! Να τα χαίρεσαι!!
Οσο για τον Δημοσθένη....:lol::lol::lol: πράγματι ευτυχώς πές του!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλοί μου φίλοι,
η μανούλα μου παθαίνει σκοτοδίνες όταν μπαίνει στα θέματά σας, γι'αυτό το αποφεύγει. Νευρίασα όμως, γιατί σας θεωρώ φίλους μου και τη μάλωσα πολύ άγρια (δεν της κούνησα καθόλου την ουρά μου).Θα μπαίνω εγώ όποτε προφταίνω. Μέχρι τότε, σας φιλώ.
Υ.Γ.Νάλα, το όνειρό μου είναι να βρεθώ πάνω σε ένα κλουβί με πουλάκια μέσα. Όχι για να τα φάω, έτσι να τα τρομάξω, χεχεχεχεεεε:D
Μπασσέτ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!:happy: Μιλάω απ' το σχολείο!:P:lol::up: Μας άφησε η καθηγήτρια να σερφάρουμε!:D

καλημερα βιρμανακια!!!!
ωραια μερα σημερα ε?μυριζει ανοιξη!:)

καλημερα βιρμανακια!!!!
ωραια μερα σημερα ε?μυριζει ανοιξη!:)
Καλημερα Δανακο! :)
μυριζει Ανοιξη μες το Χειμωνα...τωρα να ανησυχησω ή να χαρω?:hmm::P:lol:

Καλημερα Δανακο! :)
μυριζει Ανοιξη μες το Χειμωνα...τωρα να ανησυχησω ή να χαρω?:hmm::P:lol:
μπα!τον χειμωνα τον εχουμε μπροστα μας!οι αμυγδαλιες δεν εχουν ανθισει ακομα!;)

μπα!τον χειμωνα τον εχουμε μπροστα μας!οι αμυγδαλιες δεν εχουν ανθισει ακομα!;)
κι ενας κουκος που κελαηδαει στην αυλη μου δεν φερνει ακομα την ανοιξη:lol:
Τα κοτσυφια ρε παιδι μου ομως τι ομορφα που κελαηδανε...:rolleyes:
Αμαρτια μου, αλλα παντα θα ηθελα να μπορουσα να εχω ενα σ'ενα κλουβακι:redface:...μαθημενο κι ημερο ομως...αλλα ειναι αγριοπουλια τα ατιμα...δε καθονται...

καλημέρα και απο μας...με ήλιο κι εμεις...:)

καλυτερα.. η Αθηνα πιθανον να ξαναμπαινει σε οιστρο..:(

αχ ηρθε ο αντρας μου και πηγαμε μια βολτιτσα μεχρι την κασταλλια με τα ποδια!πολυ ωραια ηταν!η φυση εχει πολυ ομορφες μυρωδιες!:rolleyes:

καλυτερα.. η Αθηνα πιθανον να ξαναμπαινει σε οιστρο..:(
ελα ρε παλι?
αχ ηρθε ο αντρας μου και πηγαμε μια βολτιτσα μεχρι την κασταλλια με τα ποδια!πολυ ωραια ηταν!η φυση εχει πολυ ομορφες μυρωδιες!:rolleyes:
Μπραβο!! Τυχερουλα:happy:

Παιδια ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκαμε...Η Μόιρα εχει κανονικοτατο και πολυ πολυ φωναχτο οιστρο,δεν κοιμηθηκε λεπτο.:(

Παιδια ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκαμε...Η Μόιρα εχει κανονικοτατο και πολυ πολυ φωναχτο οιστρο,δεν κοιμηθηκε λεπτο.:(

τα χαιρετισματα μας ...και εμεις στο δωματιο τη βγαλαν τα μικρα..:(

καλο κουραγιο....:/:
τα χαιρετισματα μας ...και εμεις στο δωματιο τη βγαλαν τα μικρα..:(
εμεις τα βγαλαμε ολα στο μπαλκονι...μια χαρα, ουτε κρυο εκανε...και κοιμηθηκαμε μια χαρα...

Ρε παιδια χτες ηρθε ο Δημητρης,ειχε κανει τρεις σκοπιες και ταξιδι ο ανθρωπος και δεν κοιμηθηκε καθολου...Μεχρι και μπανιο την εκανα στις 4 το πρωι,τιποτα...:(

Ρε παιδια χτες ηρθε ο Δημητρης,ειχε κανει τρεις σκοπιες και ταξιδι ο ανθρωπος και δεν κοιμηθηκε καθολου...Μεχρι και μπανιο την εκανα στις 4 το πρωι,τιποτα...:(
Α...εχεις κι εσυ οιστρο δηλαδη:P:lol::lol:

Πω πω ο κακομοιρης ταλαιπωρια που εφαγε...:(

λοιπον εγω εχω εναν βαρβατογατο ετοιμο στο σπιτι και μια θηλυκια στη κοσμαρα της...
Κι εσεις δυο θηλυκες αναμενες....και κανεναν γατο για ζευγαρωμα...

Καλα παμε:down::P

κατσε να δουμε τι θα γινει με εμας...εσυ θα μπορεσεις αν ειναι να ρθεις..?:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back