Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:42 Η Βάσια13859: #36.761 06-02-09 10:42 καλημέρα σας!πώς πάει Δώρα η μικρή?φωναζει?εμένα άρχισε λίγο τα νιεε και πήγα καιι πήρα κάτι ομοιοπαθητικα μήπως και σταματησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Η Βάσια13859: #36.762 06-02-09 10:44 Γιούλη πώς θα τις εχεις μαζί και τις 2 τις γέννες?η Καλυψω δεν θα μεινει εγκυος τώρα?η Σεμελη το βλέπω χλωμο..εκτος αν ειναι το βιρμανάκι εκπληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:52 Η staman2 έγραψε: #36.763 06-02-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δεις ρε συ Δωρα πως κανει με το Μορφεα. Σαν να΄ναι ο μικρος του αδελφος... Οταν ο Χρηστος παιζει ποδοσφαιρο με το μπαλακι του ο Μορφεας κλασικα χωνεται να παιξει κι αυτος...ε ρε τσαντιλα ο Χρηστος κι αρχιζει.... Αμαν ρε Μορφεα, ολο με τα δικα μου παιχνιδια θες να παιζεις...δεν εχεις δηλαδη εσυ τα δικα σου? Να πας ΤΩΡΑ στο δωματιο σου Αμαν...και μπαλκονι να βγαινεις σου΄χουμε κι ολο μες τα ποδια μου εισαι οταν παιζω μπαλα...Φυγε τωρα Μαλλον του λειπει ενα αδελφακι ε? Click για ανάπτυξη... Το χρυσό μου θέλει μάλλον κάτι να σου πει... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Αναστασακο!! Θελω μωρα Βιρμανακια πολλα και ζουμπουρλιδικα κι ομορφα κι ασχημα (καλα αυτο δε γινεται)να΄ναι τοσο γεματο το σπιτι μου που να φοβαμαι μην τα πατησω Click για ανάπτυξη... Νααααιιιι θα τα έχεις σίγουρα σε λίγο καιρο όπως όλη η βιρμανοπαρέα σας!!! Και τοτε.... αν με θέτε κι εμένα, θα ξετρελαθώ κ δεν θα προλαβαίνω τις επισκέψεις και τα ζουλήγματα στα σπιτικά σας!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη μια απο τα ιδια...Αντε να δουμε,λες να γενναμε παρεα; Click για ανάπτυξη... Ναι μπορει και να γεννάτε παρέα. Αν μείνουν έγκυες και οι δυο τους (Καλυψουλα και Μοϊρουλα) συγχρόνως, τότε αμαν αμαν τα μωρα τα σοκολατάκια και τα σοκολατομπλεδάκια, παγάκια (είναι το χρώμα που ονειρεύομαι σε βιρμανάκι: λευκό του πάγου, και σοκολα μουρίτσα, και ΜΠΛΕ)!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Του το'πα...ουτε κρυο ουτε ζεστη...φοβαμαι οτι θα βαρεθει τοσες ωρες...δεν εχει τη δικια μου τρελα μωρε...ειναι λιγο ξενερουα με τα ζωα γενικως... Click για ανάπτυξη... Κι εμένα τα δικά μου αν και τα λατρεύουν τα ζώα δεν ενδιαφέρονται και μάλλον δεν θα ΄ρθει κανένας τους. Κρίμα μωρέ και ήθελα μαζι μας τουλάχιστον τον Μανώλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:54 Η staman2 έγραψε: #36.764 06-02-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη πώς θα τις εχεις μαζί και τις 2 τις γέννες?η Καλυψω δεν θα μεινει εγκυος τώρα?η Σεμελη το βλέπω χλωμο..εκτος αν ειναι το βιρμανάκι εκπληξη Click για ανάπτυξη... Καλημερα Βάσια μου!!! Τι κάνετε? Τα πανέμορφα μωρά σου?Ο Ιωνάκος μου?Δώσε του ένα φιλάκι στο μυτάκι το υπέροχο. Νομίζω βρε πως η Γιουλη μιλώντας με τη Δώρα, εννοεί στο μνμ την Καλυψουλα και τη Μοϊρουλα αν δεν κάνω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:00 Η moukelis έγραψε: #36.765 06-02-09 11:00 Φωναζει Βασια μου,φωναζει...Και δεν ξερω τι να την κανω,το μπανακι δεν κανει τιποτα.Ομοιοπαθητικα εδω που να βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Η Βάσια13859: #36.766 06-02-09 11:05 καποιο φαρμακείο να στα φέρει??ή να στα στειλουν με ταχυδρομειο...ετσι κι αλλιως θα χρειαστεις κι αλλα για τις επομενες φορες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η Βάσια13859: #36.767 06-02-09 11:11 Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.768 06-02-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη πώς θα τις εχεις μαζί και τις 2 τις γέννες?η Καλυψω δεν θα μεινει εγκυος τώρα?η Σεμελη το βλέπω χλωμο..εκτος αν ειναι το βιρμανάκι εκπληξη Click για ανάπτυξη... Humour you know? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #36.769 06-02-09 11:33 Μεχρι να μας ερθουν με το ταχυδρομειο θα εχει περασει ο οιστρος.Ποιους επομενους,αφου σε ενα μηνα θα ζευγαρωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #36.770 06-02-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Click για ανάπτυξη... Καλα είμαστε.!! Η Ναλίτα είναι λιγο στριγγλίτσα τελευταία με το χτένισμα αλλα πού θα πάει. Θα της κοπει το νεύρο της κυράς. Για να καταλάβεις, προχθες τα χαραματα κατά τις 2 πριν πάω να κοιμηθώ, βγήκα στο μπαλκόνι που ήταν κ χάζευε για να την μαζέψω κ να κλείσω το παράθυρο. Κι αυτη, επειδή το συνδύασε ίσως με το ότι ίσως να την βουρτσιζα (γιατι το κάνω αυτο καμια φορα, την πιάνω στον ύπνο αργα το βράδυ που είναι χαλαρή και την βουρτσίζω), ξεφώνισε τόσο δυνατά, που αντήχησε η υστερική της φωνή σε όλο το τετράγωνο.Και επίσης πήγε να φύγει από τα χέρια μου σαν άμμος που γλυστρουσε! Ε νευρίασα πάρα πολύ! Ηταν η μοναδική φορά που της έδωσα μια ξυλια στην ουρά της παλιογαϊδουρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:36 Η Βάσια13859: #36.771 06-02-09 11:36 ναι μόνο που σε ένα μήνα θα εχει 4 οιστρους..πιθανον να σου κάνει καθε βδομάδα...εκτος αν γίνει ωοθυλακιορρηξία και μπει στο διοιστρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η Βάσια13859: #36.772 06-02-09 11:37 αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η staman2 έγραψε: #36.773 06-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Click για ανάπτυξη... Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.774 06-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Click για ανάπτυξη... Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.775 06-02-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Click για ανάπτυξη... Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η moukelis έγραψε: #36.776 06-02-09 11:44 ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η Βάσια13859: #36.777 06-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... εμ τι νομιζεις?ετσι ειναι το ορμονικό σύστημα της γάτας...αν δεν γίνει η ωοθυλακιορρηξια οποτε η γάτα μπαινει σε διοιστρο-ψευδοκύηση, όπως πριν η Μοιρα, και αυτο κραταει 40-70 ημερες, τότε ΄κάθε βδομάδα ζητάει....μεχρι να γινει συνουσία..και σταματαει αν βγει εκτος περιόδου τι κανει και η Αθηνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η Βάσια13859: #36.778 06-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Click για ανάπτυξη... ναι ο Ιων ειναι μικρος...τον Μορφεα δεν μπορω να τον παρω σήμερα και η Γιούλη φεύγει σήμερα....δεν πειραζει...ισως αργοτερα ....να περασει λιγο και ο χρονος..αλλα αρσενικα δεν γινεται ειναι μικρα και αυτα...ελεγα μηπως κανει κατι ο Ιωνας τωρα και τον στειρωνα κιολας..να τελειωνω με αυτο...γιατι αν κανει αλλη μια γεννα η Αθηνα θα βρω ενα αγορι..τοσα ειναι που μεγαλωνουν κιολας...θα δουμε όπως κάτσουν οι συνθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.779 06-02-09 12:10 Βασια, ρωτα τη Δαναη πως εκανε ο Μορφεας χθες που τον ακουγε αργα το βραδυ απο το τηλεφωνο Κι εγω τρομαξα...λεω να δεις που θα π.....ξει εμενα τελικα ο δολιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:12 Η Βάσια13859: #36.780 06-02-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Click για ανάπτυξη... να τον δεις ειναι κούκλος...εμενα μου αρέσει πολύ και πιστεύω με την Αθηνα θα βγάζαν τέλεια μωρά...να δουμε αν θα τον κρατησει ο Θοδωρης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1837 1838 1839 1840 1841 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα σας!πώς πάει Δώρα η μικρή?φωναζει?εμένα άρχισε λίγο τα νιεε και πήγα καιι πήρα κάτι ομοιοπαθητικα μήπως και σταματησει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:44 Η Βάσια13859: #36.762 06-02-09 10:44 Γιούλη πώς θα τις εχεις μαζί και τις 2 τις γέννες?η Καλυψω δεν θα μεινει εγκυος τώρα?η Σεμελη το βλέπω χλωμο..εκτος αν ειναι το βιρμανάκι εκπληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:52 Η staman2 έγραψε: #36.763 06-02-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δεις ρε συ Δωρα πως κανει με το Μορφεα. Σαν να΄ναι ο μικρος του αδελφος... Οταν ο Χρηστος παιζει ποδοσφαιρο με το μπαλακι του ο Μορφεας κλασικα χωνεται να παιξει κι αυτος...ε ρε τσαντιλα ο Χρηστος κι αρχιζει.... Αμαν ρε Μορφεα, ολο με τα δικα μου παιχνιδια θες να παιζεις...δεν εχεις δηλαδη εσυ τα δικα σου? Να πας ΤΩΡΑ στο δωματιο σου Αμαν...και μπαλκονι να βγαινεις σου΄χουμε κι ολο μες τα ποδια μου εισαι οταν παιζω μπαλα...Φυγε τωρα Μαλλον του λειπει ενα αδελφακι ε? Click για ανάπτυξη... Το χρυσό μου θέλει μάλλον κάτι να σου πει... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Αναστασακο!! Θελω μωρα Βιρμανακια πολλα και ζουμπουρλιδικα κι ομορφα κι ασχημα (καλα αυτο δε γινεται)να΄ναι τοσο γεματο το σπιτι μου που να φοβαμαι μην τα πατησω Click για ανάπτυξη... Νααααιιιι θα τα έχεις σίγουρα σε λίγο καιρο όπως όλη η βιρμανοπαρέα σας!!! Και τοτε.... αν με θέτε κι εμένα, θα ξετρελαθώ κ δεν θα προλαβαίνω τις επισκέψεις και τα ζουλήγματα στα σπιτικά σας!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη μια απο τα ιδια...Αντε να δουμε,λες να γενναμε παρεα; Click για ανάπτυξη... Ναι μπορει και να γεννάτε παρέα. Αν μείνουν έγκυες και οι δυο τους (Καλυψουλα και Μοϊρουλα) συγχρόνως, τότε αμαν αμαν τα μωρα τα σοκολατάκια και τα σοκολατομπλεδάκια, παγάκια (είναι το χρώμα που ονειρεύομαι σε βιρμανάκι: λευκό του πάγου, και σοκολα μουρίτσα, και ΜΠΛΕ)!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Του το'πα...ουτε κρυο ουτε ζεστη...φοβαμαι οτι θα βαρεθει τοσες ωρες...δεν εχει τη δικια μου τρελα μωρε...ειναι λιγο ξενερουα με τα ζωα γενικως... Click για ανάπτυξη... Κι εμένα τα δικά μου αν και τα λατρεύουν τα ζώα δεν ενδιαφέρονται και μάλλον δεν θα ΄ρθει κανένας τους. Κρίμα μωρέ και ήθελα μαζι μας τουλάχιστον τον Μανώλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:54 Η staman2 έγραψε: #36.764 06-02-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη πώς θα τις εχεις μαζί και τις 2 τις γέννες?η Καλυψω δεν θα μεινει εγκυος τώρα?η Σεμελη το βλέπω χλωμο..εκτος αν ειναι το βιρμανάκι εκπληξη Click για ανάπτυξη... Καλημερα Βάσια μου!!! Τι κάνετε? Τα πανέμορφα μωρά σου?Ο Ιωνάκος μου?Δώσε του ένα φιλάκι στο μυτάκι το υπέροχο. Νομίζω βρε πως η Γιουλη μιλώντας με τη Δώρα, εννοεί στο μνμ την Καλυψουλα και τη Μοϊρουλα αν δεν κάνω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:00 Η moukelis έγραψε: #36.765 06-02-09 11:00 Φωναζει Βασια μου,φωναζει...Και δεν ξερω τι να την κανω,το μπανακι δεν κανει τιποτα.Ομοιοπαθητικα εδω που να βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Η Βάσια13859: #36.766 06-02-09 11:05 καποιο φαρμακείο να στα φέρει??ή να στα στειλουν με ταχυδρομειο...ετσι κι αλλιως θα χρειαστεις κι αλλα για τις επομενες φορες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η Βάσια13859: #36.767 06-02-09 11:11 Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.768 06-02-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη πώς θα τις εχεις μαζί και τις 2 τις γέννες?η Καλυψω δεν θα μεινει εγκυος τώρα?η Σεμελη το βλέπω χλωμο..εκτος αν ειναι το βιρμανάκι εκπληξη Click για ανάπτυξη... Humour you know? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #36.769 06-02-09 11:33 Μεχρι να μας ερθουν με το ταχυδρομειο θα εχει περασει ο οιστρος.Ποιους επομενους,αφου σε ενα μηνα θα ζευγαρωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #36.770 06-02-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Click για ανάπτυξη... Καλα είμαστε.!! Η Ναλίτα είναι λιγο στριγγλίτσα τελευταία με το χτένισμα αλλα πού θα πάει. Θα της κοπει το νεύρο της κυράς. Για να καταλάβεις, προχθες τα χαραματα κατά τις 2 πριν πάω να κοιμηθώ, βγήκα στο μπαλκόνι που ήταν κ χάζευε για να την μαζέψω κ να κλείσω το παράθυρο. Κι αυτη, επειδή το συνδύασε ίσως με το ότι ίσως να την βουρτσιζα (γιατι το κάνω αυτο καμια φορα, την πιάνω στον ύπνο αργα το βράδυ που είναι χαλαρή και την βουρτσίζω), ξεφώνισε τόσο δυνατά, που αντήχησε η υστερική της φωνή σε όλο το τετράγωνο.Και επίσης πήγε να φύγει από τα χέρια μου σαν άμμος που γλυστρουσε! Ε νευρίασα πάρα πολύ! Ηταν η μοναδική φορά που της έδωσα μια ξυλια στην ουρά της παλιογαϊδουρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:36 Η Βάσια13859: #36.771 06-02-09 11:36 ναι μόνο που σε ένα μήνα θα εχει 4 οιστρους..πιθανον να σου κάνει καθε βδομάδα...εκτος αν γίνει ωοθυλακιορρηξία και μπει στο διοιστρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η Βάσια13859: #36.772 06-02-09 11:37 αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η staman2 έγραψε: #36.773 06-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Click για ανάπτυξη... Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.774 06-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Click για ανάπτυξη... Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.775 06-02-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Click για ανάπτυξη... Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η moukelis έγραψε: #36.776 06-02-09 11:44 ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η Βάσια13859: #36.777 06-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... εμ τι νομιζεις?ετσι ειναι το ορμονικό σύστημα της γάτας...αν δεν γίνει η ωοθυλακιορρηξια οποτε η γάτα μπαινει σε διοιστρο-ψευδοκύηση, όπως πριν η Μοιρα, και αυτο κραταει 40-70 ημερες, τότε ΄κάθε βδομάδα ζητάει....μεχρι να γινει συνουσία..και σταματαει αν βγει εκτος περιόδου τι κανει και η Αθηνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η Βάσια13859: #36.778 06-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Click για ανάπτυξη... ναι ο Ιων ειναι μικρος...τον Μορφεα δεν μπορω να τον παρω σήμερα και η Γιούλη φεύγει σήμερα....δεν πειραζει...ισως αργοτερα ....να περασει λιγο και ο χρονος..αλλα αρσενικα δεν γινεται ειναι μικρα και αυτα...ελεγα μηπως κανει κατι ο Ιωνας τωρα και τον στειρωνα κιολας..να τελειωνω με αυτο...γιατι αν κανει αλλη μια γεννα η Αθηνα θα βρω ενα αγορι..τοσα ειναι που μεγαλωνουν κιολας...θα δουμε όπως κάτσουν οι συνθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.779 06-02-09 12:10 Βασια, ρωτα τη Δαναη πως εκανε ο Μορφεας χθες που τον ακουγε αργα το βραδυ απο το τηλεφωνο Κι εγω τρομαξα...λεω να δεις που θα π.....ξει εμενα τελικα ο δολιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:12 Η Βάσια13859: #36.780 06-02-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Click για ανάπτυξη... να τον δεις ειναι κούκλος...εμενα μου αρέσει πολύ και πιστεύω με την Αθηνα θα βγάζαν τέλεια μωρά...να δουμε αν θα τον κρατησει ο Θοδωρης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1837 1838 1839 1840 1841 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιούλη πώς θα τις εχεις μαζί και τις 2 τις γέννες?η Καλυψω δεν θα μεινει εγκυος τώρα?η Σεμελη το βλέπω χλωμο..εκτος αν ειναι το βιρμανάκι εκπληξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:52 Η staman2 έγραψε: #36.763 06-02-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δεις ρε συ Δωρα πως κανει με το Μορφεα. Σαν να΄ναι ο μικρος του αδελφος... Οταν ο Χρηστος παιζει ποδοσφαιρο με το μπαλακι του ο Μορφεας κλασικα χωνεται να παιξει κι αυτος...ε ρε τσαντιλα ο Χρηστος κι αρχιζει.... Αμαν ρε Μορφεα, ολο με τα δικα μου παιχνιδια θες να παιζεις...δεν εχεις δηλαδη εσυ τα δικα σου? Να πας ΤΩΡΑ στο δωματιο σου Αμαν...και μπαλκονι να βγαινεις σου΄χουμε κι ολο μες τα ποδια μου εισαι οταν παιζω μπαλα...Φυγε τωρα Μαλλον του λειπει ενα αδελφακι ε? Click για ανάπτυξη... Το χρυσό μου θέλει μάλλον κάτι να σου πει... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Αναστασακο!! Θελω μωρα Βιρμανακια πολλα και ζουμπουρλιδικα κι ομορφα κι ασχημα (καλα αυτο δε γινεται)να΄ναι τοσο γεματο το σπιτι μου που να φοβαμαι μην τα πατησω Click για ανάπτυξη... Νααααιιιι θα τα έχεις σίγουρα σε λίγο καιρο όπως όλη η βιρμανοπαρέα σας!!! Και τοτε.... αν με θέτε κι εμένα, θα ξετρελαθώ κ δεν θα προλαβαίνω τις επισκέψεις και τα ζουλήγματα στα σπιτικά σας!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη μια απο τα ιδια...Αντε να δουμε,λες να γενναμε παρεα; Click για ανάπτυξη... Ναι μπορει και να γεννάτε παρέα. Αν μείνουν έγκυες και οι δυο τους (Καλυψουλα και Μοϊρουλα) συγχρόνως, τότε αμαν αμαν τα μωρα τα σοκολατάκια και τα σοκολατομπλεδάκια, παγάκια (είναι το χρώμα που ονειρεύομαι σε βιρμανάκι: λευκό του πάγου, και σοκολα μουρίτσα, και ΜΠΛΕ)!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Του το'πα...ουτε κρυο ουτε ζεστη...φοβαμαι οτι θα βαρεθει τοσες ωρες...δεν εχει τη δικια μου τρελα μωρε...ειναι λιγο ξενερουα με τα ζωα γενικως... Click για ανάπτυξη... Κι εμένα τα δικά μου αν και τα λατρεύουν τα ζώα δεν ενδιαφέρονται και μάλλον δεν θα ΄ρθει κανένας τους. Κρίμα μωρέ και ήθελα μαζι μας τουλάχιστον τον Μανώλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:54 Η staman2 έγραψε: #36.764 06-02-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη πώς θα τις εχεις μαζί και τις 2 τις γέννες?η Καλυψω δεν θα μεινει εγκυος τώρα?η Σεμελη το βλέπω χλωμο..εκτος αν ειναι το βιρμανάκι εκπληξη Click για ανάπτυξη... Καλημερα Βάσια μου!!! Τι κάνετε? Τα πανέμορφα μωρά σου?Ο Ιωνάκος μου?Δώσε του ένα φιλάκι στο μυτάκι το υπέροχο. Νομίζω βρε πως η Γιουλη μιλώντας με τη Δώρα, εννοεί στο μνμ την Καλυψουλα και τη Μοϊρουλα αν δεν κάνω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:00 Η moukelis έγραψε: #36.765 06-02-09 11:00 Φωναζει Βασια μου,φωναζει...Και δεν ξερω τι να την κανω,το μπανακι δεν κανει τιποτα.Ομοιοπαθητικα εδω που να βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Η Βάσια13859: #36.766 06-02-09 11:05 καποιο φαρμακείο να στα φέρει??ή να στα στειλουν με ταχυδρομειο...ετσι κι αλλιως θα χρειαστεις κι αλλα για τις επομενες φορες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η Βάσια13859: #36.767 06-02-09 11:11 Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.768 06-02-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη πώς θα τις εχεις μαζί και τις 2 τις γέννες?η Καλυψω δεν θα μεινει εγκυος τώρα?η Σεμελη το βλέπω χλωμο..εκτος αν ειναι το βιρμανάκι εκπληξη Click για ανάπτυξη... Humour you know? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #36.769 06-02-09 11:33 Μεχρι να μας ερθουν με το ταχυδρομειο θα εχει περασει ο οιστρος.Ποιους επομενους,αφου σε ενα μηνα θα ζευγαρωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #36.770 06-02-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Click για ανάπτυξη... Καλα είμαστε.!! Η Ναλίτα είναι λιγο στριγγλίτσα τελευταία με το χτένισμα αλλα πού θα πάει. Θα της κοπει το νεύρο της κυράς. Για να καταλάβεις, προχθες τα χαραματα κατά τις 2 πριν πάω να κοιμηθώ, βγήκα στο μπαλκόνι που ήταν κ χάζευε για να την μαζέψω κ να κλείσω το παράθυρο. Κι αυτη, επειδή το συνδύασε ίσως με το ότι ίσως να την βουρτσιζα (γιατι το κάνω αυτο καμια φορα, την πιάνω στον ύπνο αργα το βράδυ που είναι χαλαρή και την βουρτσίζω), ξεφώνισε τόσο δυνατά, που αντήχησε η υστερική της φωνή σε όλο το τετράγωνο.Και επίσης πήγε να φύγει από τα χέρια μου σαν άμμος που γλυστρουσε! Ε νευρίασα πάρα πολύ! Ηταν η μοναδική φορά που της έδωσα μια ξυλια στην ουρά της παλιογαϊδουρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:36 Η Βάσια13859: #36.771 06-02-09 11:36 ναι μόνο που σε ένα μήνα θα εχει 4 οιστρους..πιθανον να σου κάνει καθε βδομάδα...εκτος αν γίνει ωοθυλακιορρηξία και μπει στο διοιστρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η Βάσια13859: #36.772 06-02-09 11:37 αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η staman2 έγραψε: #36.773 06-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Click για ανάπτυξη... Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.774 06-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Click για ανάπτυξη... Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.775 06-02-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Click για ανάπτυξη... Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η moukelis έγραψε: #36.776 06-02-09 11:44 ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η Βάσια13859: #36.777 06-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... εμ τι νομιζεις?ετσι ειναι το ορμονικό σύστημα της γάτας...αν δεν γίνει η ωοθυλακιορρηξια οποτε η γάτα μπαινει σε διοιστρο-ψευδοκύηση, όπως πριν η Μοιρα, και αυτο κραταει 40-70 ημερες, τότε ΄κάθε βδομάδα ζητάει....μεχρι να γινει συνουσία..και σταματαει αν βγει εκτος περιόδου τι κανει και η Αθηνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η Βάσια13859: #36.778 06-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Click για ανάπτυξη... ναι ο Ιων ειναι μικρος...τον Μορφεα δεν μπορω να τον παρω σήμερα και η Γιούλη φεύγει σήμερα....δεν πειραζει...ισως αργοτερα ....να περασει λιγο και ο χρονος..αλλα αρσενικα δεν γινεται ειναι μικρα και αυτα...ελεγα μηπως κανει κατι ο Ιωνας τωρα και τον στειρωνα κιολας..να τελειωνω με αυτο...γιατι αν κανει αλλη μια γεννα η Αθηνα θα βρω ενα αγορι..τοσα ειναι που μεγαλωνουν κιολας...θα δουμε όπως κάτσουν οι συνθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.779 06-02-09 12:10 Βασια, ρωτα τη Δαναη πως εκανε ο Μορφεας χθες που τον ακουγε αργα το βραδυ απο το τηλεφωνο Κι εγω τρομαξα...λεω να δεις που θα π.....ξει εμενα τελικα ο δολιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:12 Η Βάσια13859: #36.780 06-02-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Click για ανάπτυξη... να τον δεις ειναι κούκλος...εμενα μου αρέσει πολύ και πιστεύω με την Αθηνα θα βγάζαν τέλεια μωρά...να δουμε αν θα τον κρατησει ο Θοδωρης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1837 1838 1839 1840 1841 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να δεις ρε συ Δωρα πως κανει με το Μορφεα. Σαν να΄ναι ο μικρος του αδελφος... Οταν ο Χρηστος παιζει ποδοσφαιρο με το μπαλακι του ο Μορφεας κλασικα χωνεται να παιξει κι αυτος...ε ρε τσαντιλα ο Χρηστος κι αρχιζει.... Αμαν ρε Μορφεα, ολο με τα δικα μου παιχνιδια θες να παιζεις...δεν εχεις δηλαδη εσυ τα δικα σου? Να πας ΤΩΡΑ στο δωματιο σου Αμαν...και μπαλκονι να βγαινεις σου΄χουμε κι ολο μες τα ποδια μου εισαι οταν παιζω μπαλα...Φυγε τωρα Μαλλον του λειπει ενα αδελφακι ε? Click για ανάπτυξη... Το χρυσό μου θέλει μάλλον κάτι να σου πει... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Αναστασακο!! Θελω μωρα Βιρμανακια πολλα και ζουμπουρλιδικα κι ομορφα κι ασχημα (καλα αυτο δε γινεται)να΄ναι τοσο γεματο το σπιτι μου που να φοβαμαι μην τα πατησω Click για ανάπτυξη... Νααααιιιι θα τα έχεις σίγουρα σε λίγο καιρο όπως όλη η βιρμανοπαρέα σας!!! Και τοτε.... αν με θέτε κι εμένα, θα ξετρελαθώ κ δεν θα προλαβαίνω τις επισκέψεις και τα ζουλήγματα στα σπιτικά σας!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη μια απο τα ιδια...Αντε να δουμε,λες να γενναμε παρεα; Click για ανάπτυξη... Ναι μπορει και να γεννάτε παρέα. Αν μείνουν έγκυες και οι δυο τους (Καλυψουλα και Μοϊρουλα) συγχρόνως, τότε αμαν αμαν τα μωρα τα σοκολατάκια και τα σοκολατομπλεδάκια, παγάκια (είναι το χρώμα που ονειρεύομαι σε βιρμανάκι: λευκό του πάγου, και σοκολα μουρίτσα, και ΜΠΛΕ)!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Του το'πα...ουτε κρυο ουτε ζεστη...φοβαμαι οτι θα βαρεθει τοσες ωρες...δεν εχει τη δικια μου τρελα μωρε...ειναι λιγο ξενερουα με τα ζωα γενικως... Click για ανάπτυξη... Κι εμένα τα δικά μου αν και τα λατρεύουν τα ζώα δεν ενδιαφέρονται και μάλλον δεν θα ΄ρθει κανένας τους. Κρίμα μωρέ και ήθελα μαζι μας τουλάχιστον τον Μανώλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:54 Η staman2 έγραψε: #36.764 06-02-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη πώς θα τις εχεις μαζί και τις 2 τις γέννες?η Καλυψω δεν θα μεινει εγκυος τώρα?η Σεμελη το βλέπω χλωμο..εκτος αν ειναι το βιρμανάκι εκπληξη Click για ανάπτυξη... Καλημερα Βάσια μου!!! Τι κάνετε? Τα πανέμορφα μωρά σου?Ο Ιωνάκος μου?Δώσε του ένα φιλάκι στο μυτάκι το υπέροχο. Νομίζω βρε πως η Γιουλη μιλώντας με τη Δώρα, εννοεί στο μνμ την Καλυψουλα και τη Μοϊρουλα αν δεν κάνω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:00 Η moukelis έγραψε: #36.765 06-02-09 11:00 Φωναζει Βασια μου,φωναζει...Και δεν ξερω τι να την κανω,το μπανακι δεν κανει τιποτα.Ομοιοπαθητικα εδω που να βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Η Βάσια13859: #36.766 06-02-09 11:05 καποιο φαρμακείο να στα φέρει??ή να στα στειλουν με ταχυδρομειο...ετσι κι αλλιως θα χρειαστεις κι αλλα για τις επομενες φορες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η Βάσια13859: #36.767 06-02-09 11:11 Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.768 06-02-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη πώς θα τις εχεις μαζί και τις 2 τις γέννες?η Καλυψω δεν θα μεινει εγκυος τώρα?η Σεμελη το βλέπω χλωμο..εκτος αν ειναι το βιρμανάκι εκπληξη Click για ανάπτυξη... Humour you know? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #36.769 06-02-09 11:33 Μεχρι να μας ερθουν με το ταχυδρομειο θα εχει περασει ο οιστρος.Ποιους επομενους,αφου σε ενα μηνα θα ζευγαρωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #36.770 06-02-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Click για ανάπτυξη... Καλα είμαστε.!! Η Ναλίτα είναι λιγο στριγγλίτσα τελευταία με το χτένισμα αλλα πού θα πάει. Θα της κοπει το νεύρο της κυράς. Για να καταλάβεις, προχθες τα χαραματα κατά τις 2 πριν πάω να κοιμηθώ, βγήκα στο μπαλκόνι που ήταν κ χάζευε για να την μαζέψω κ να κλείσω το παράθυρο. Κι αυτη, επειδή το συνδύασε ίσως με το ότι ίσως να την βουρτσιζα (γιατι το κάνω αυτο καμια φορα, την πιάνω στον ύπνο αργα το βράδυ που είναι χαλαρή και την βουρτσίζω), ξεφώνισε τόσο δυνατά, που αντήχησε η υστερική της φωνή σε όλο το τετράγωνο.Και επίσης πήγε να φύγει από τα χέρια μου σαν άμμος που γλυστρουσε! Ε νευρίασα πάρα πολύ! Ηταν η μοναδική φορά που της έδωσα μια ξυλια στην ουρά της παλιογαϊδουρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:36 Η Βάσια13859: #36.771 06-02-09 11:36 ναι μόνο που σε ένα μήνα θα εχει 4 οιστρους..πιθανον να σου κάνει καθε βδομάδα...εκτος αν γίνει ωοθυλακιορρηξία και μπει στο διοιστρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η Βάσια13859: #36.772 06-02-09 11:37 αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η staman2 έγραψε: #36.773 06-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Click για ανάπτυξη... Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.774 06-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Click για ανάπτυξη... Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.775 06-02-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Click για ανάπτυξη... Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η moukelis έγραψε: #36.776 06-02-09 11:44 ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η Βάσια13859: #36.777 06-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... εμ τι νομιζεις?ετσι ειναι το ορμονικό σύστημα της γάτας...αν δεν γίνει η ωοθυλακιορρηξια οποτε η γάτα μπαινει σε διοιστρο-ψευδοκύηση, όπως πριν η Μοιρα, και αυτο κραταει 40-70 ημερες, τότε ΄κάθε βδομάδα ζητάει....μεχρι να γινει συνουσία..και σταματαει αν βγει εκτος περιόδου τι κανει και η Αθηνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η Βάσια13859: #36.778 06-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Click για ανάπτυξη... ναι ο Ιων ειναι μικρος...τον Μορφεα δεν μπορω να τον παρω σήμερα και η Γιούλη φεύγει σήμερα....δεν πειραζει...ισως αργοτερα ....να περασει λιγο και ο χρονος..αλλα αρσενικα δεν γινεται ειναι μικρα και αυτα...ελεγα μηπως κανει κατι ο Ιωνας τωρα και τον στειρωνα κιολας..να τελειωνω με αυτο...γιατι αν κανει αλλη μια γεννα η Αθηνα θα βρω ενα αγορι..τοσα ειναι που μεγαλωνουν κιολας...θα δουμε όπως κάτσουν οι συνθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.779 06-02-09 12:10 Βασια, ρωτα τη Δαναη πως εκανε ο Μορφεας χθες που τον ακουγε αργα το βραδυ απο το τηλεφωνο Κι εγω τρομαξα...λεω να δεις που θα π.....ξει εμενα τελικα ο δολιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:12 Η Βάσια13859: #36.780 06-02-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Click για ανάπτυξη... να τον δεις ειναι κούκλος...εμενα μου αρέσει πολύ και πιστεύω με την Αθηνα θα βγάζαν τέλεια μωρά...να δουμε αν θα τον κρατησει ο Θοδωρης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1837 1838 1839 1840 1841 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη πώς θα τις εχεις μαζί και τις 2 τις γέννες?η Καλυψω δεν θα μεινει εγκυος τώρα?η Σεμελη το βλέπω χλωμο..εκτος αν ειναι το βιρμανάκι εκπληξη Click για ανάπτυξη... Καλημερα Βάσια μου!!! Τι κάνετε? Τα πανέμορφα μωρά σου?Ο Ιωνάκος μου?Δώσε του ένα φιλάκι στο μυτάκι το υπέροχο. Νομίζω βρε πως η Γιουλη μιλώντας με τη Δώρα, εννοεί στο μνμ την Καλυψουλα και τη Μοϊρουλα αν δεν κάνω λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:00 Η moukelis έγραψε: #36.765 06-02-09 11:00 Φωναζει Βασια μου,φωναζει...Και δεν ξερω τι να την κανω,το μπανακι δεν κανει τιποτα.Ομοιοπαθητικα εδω που να βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Η Βάσια13859: #36.766 06-02-09 11:05 καποιο φαρμακείο να στα φέρει??ή να στα στειλουν με ταχυδρομειο...ετσι κι αλλιως θα χρειαστεις κι αλλα για τις επομενες φορες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η Βάσια13859: #36.767 06-02-09 11:11 Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.768 06-02-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη πώς θα τις εχεις μαζί και τις 2 τις γέννες?η Καλυψω δεν θα μεινει εγκυος τώρα?η Σεμελη το βλέπω χλωμο..εκτος αν ειναι το βιρμανάκι εκπληξη Click για ανάπτυξη... Humour you know? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #36.769 06-02-09 11:33 Μεχρι να μας ερθουν με το ταχυδρομειο θα εχει περασει ο οιστρος.Ποιους επομενους,αφου σε ενα μηνα θα ζευγαρωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #36.770 06-02-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Click για ανάπτυξη... Καλα είμαστε.!! Η Ναλίτα είναι λιγο στριγγλίτσα τελευταία με το χτένισμα αλλα πού θα πάει. Θα της κοπει το νεύρο της κυράς. Για να καταλάβεις, προχθες τα χαραματα κατά τις 2 πριν πάω να κοιμηθώ, βγήκα στο μπαλκόνι που ήταν κ χάζευε για να την μαζέψω κ να κλείσω το παράθυρο. Κι αυτη, επειδή το συνδύασε ίσως με το ότι ίσως να την βουρτσιζα (γιατι το κάνω αυτο καμια φορα, την πιάνω στον ύπνο αργα το βράδυ που είναι χαλαρή και την βουρτσίζω), ξεφώνισε τόσο δυνατά, που αντήχησε η υστερική της φωνή σε όλο το τετράγωνο.Και επίσης πήγε να φύγει από τα χέρια μου σαν άμμος που γλυστρουσε! Ε νευρίασα πάρα πολύ! Ηταν η μοναδική φορά που της έδωσα μια ξυλια στην ουρά της παλιογαϊδουρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:36 Η Βάσια13859: #36.771 06-02-09 11:36 ναι μόνο που σε ένα μήνα θα εχει 4 οιστρους..πιθανον να σου κάνει καθε βδομάδα...εκτος αν γίνει ωοθυλακιορρηξία και μπει στο διοιστρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η Βάσια13859: #36.772 06-02-09 11:37 αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η staman2 έγραψε: #36.773 06-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Click για ανάπτυξη... Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.774 06-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Click για ανάπτυξη... Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.775 06-02-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Click για ανάπτυξη... Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η moukelis έγραψε: #36.776 06-02-09 11:44 ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η Βάσια13859: #36.777 06-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... εμ τι νομιζεις?ετσι ειναι το ορμονικό σύστημα της γάτας...αν δεν γίνει η ωοθυλακιορρηξια οποτε η γάτα μπαινει σε διοιστρο-ψευδοκύηση, όπως πριν η Μοιρα, και αυτο κραταει 40-70 ημερες, τότε ΄κάθε βδομάδα ζητάει....μεχρι να γινει συνουσία..και σταματαει αν βγει εκτος περιόδου τι κανει και η Αθηνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η Βάσια13859: #36.778 06-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Click για ανάπτυξη... ναι ο Ιων ειναι μικρος...τον Μορφεα δεν μπορω να τον παρω σήμερα και η Γιούλη φεύγει σήμερα....δεν πειραζει...ισως αργοτερα ....να περασει λιγο και ο χρονος..αλλα αρσενικα δεν γινεται ειναι μικρα και αυτα...ελεγα μηπως κανει κατι ο Ιωνας τωρα και τον στειρωνα κιολας..να τελειωνω με αυτο...γιατι αν κανει αλλη μια γεννα η Αθηνα θα βρω ενα αγορι..τοσα ειναι που μεγαλωνουν κιολας...θα δουμε όπως κάτσουν οι συνθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.779 06-02-09 12:10 Βασια, ρωτα τη Δαναη πως εκανε ο Μορφεας χθες που τον ακουγε αργα το βραδυ απο το τηλεφωνο Κι εγω τρομαξα...λεω να δεις που θα π.....ξει εμενα τελικα ο δολιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:12 Η Βάσια13859: #36.780 06-02-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Click για ανάπτυξη... να τον δεις ειναι κούκλος...εμενα μου αρέσει πολύ και πιστεύω με την Αθηνα θα βγάζαν τέλεια μωρά...να δουμε αν θα τον κρατησει ο Θοδωρης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1837 1838 1839 1840 1841 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φωναζει Βασια μου,φωναζει...Και δεν ξερω τι να την κανω,το μπανακι δεν κανει τιποτα.Ομοιοπαθητικα εδω που να βρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:05 Η Βάσια13859: #36.766 06-02-09 11:05 καποιο φαρμακείο να στα φέρει??ή να στα στειλουν με ταχυδρομειο...ετσι κι αλλιως θα χρειαστεις κι αλλα για τις επομενες φορες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η Βάσια13859: #36.767 06-02-09 11:11 Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.768 06-02-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη πώς θα τις εχεις μαζί και τις 2 τις γέννες?η Καλυψω δεν θα μεινει εγκυος τώρα?η Σεμελη το βλέπω χλωμο..εκτος αν ειναι το βιρμανάκι εκπληξη Click για ανάπτυξη... Humour you know? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #36.769 06-02-09 11:33 Μεχρι να μας ερθουν με το ταχυδρομειο θα εχει περασει ο οιστρος.Ποιους επομενους,αφου σε ενα μηνα θα ζευγαρωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #36.770 06-02-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Click για ανάπτυξη... Καλα είμαστε.!! Η Ναλίτα είναι λιγο στριγγλίτσα τελευταία με το χτένισμα αλλα πού θα πάει. Θα της κοπει το νεύρο της κυράς. Για να καταλάβεις, προχθες τα χαραματα κατά τις 2 πριν πάω να κοιμηθώ, βγήκα στο μπαλκόνι που ήταν κ χάζευε για να την μαζέψω κ να κλείσω το παράθυρο. Κι αυτη, επειδή το συνδύασε ίσως με το ότι ίσως να την βουρτσιζα (γιατι το κάνω αυτο καμια φορα, την πιάνω στον ύπνο αργα το βράδυ που είναι χαλαρή και την βουρτσίζω), ξεφώνισε τόσο δυνατά, που αντήχησε η υστερική της φωνή σε όλο το τετράγωνο.Και επίσης πήγε να φύγει από τα χέρια μου σαν άμμος που γλυστρουσε! Ε νευρίασα πάρα πολύ! Ηταν η μοναδική φορά που της έδωσα μια ξυλια στην ουρά της παλιογαϊδουρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:36 Η Βάσια13859: #36.771 06-02-09 11:36 ναι μόνο που σε ένα μήνα θα εχει 4 οιστρους..πιθανον να σου κάνει καθε βδομάδα...εκτος αν γίνει ωοθυλακιορρηξία και μπει στο διοιστρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η Βάσια13859: #36.772 06-02-09 11:37 αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η staman2 έγραψε: #36.773 06-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Click για ανάπτυξη... Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.774 06-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Click για ανάπτυξη... Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.775 06-02-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Click για ανάπτυξη... Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η moukelis έγραψε: #36.776 06-02-09 11:44 ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η Βάσια13859: #36.777 06-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... εμ τι νομιζεις?ετσι ειναι το ορμονικό σύστημα της γάτας...αν δεν γίνει η ωοθυλακιορρηξια οποτε η γάτα μπαινει σε διοιστρο-ψευδοκύηση, όπως πριν η Μοιρα, και αυτο κραταει 40-70 ημερες, τότε ΄κάθε βδομάδα ζητάει....μεχρι να γινει συνουσία..και σταματαει αν βγει εκτος περιόδου τι κανει και η Αθηνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η Βάσια13859: #36.778 06-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Click για ανάπτυξη... ναι ο Ιων ειναι μικρος...τον Μορφεα δεν μπορω να τον παρω σήμερα και η Γιούλη φεύγει σήμερα....δεν πειραζει...ισως αργοτερα ....να περασει λιγο και ο χρονος..αλλα αρσενικα δεν γινεται ειναι μικρα και αυτα...ελεγα μηπως κανει κατι ο Ιωνας τωρα και τον στειρωνα κιολας..να τελειωνω με αυτο...γιατι αν κανει αλλη μια γεννα η Αθηνα θα βρω ενα αγορι..τοσα ειναι που μεγαλωνουν κιολας...θα δουμε όπως κάτσουν οι συνθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.779 06-02-09 12:10 Βασια, ρωτα τη Δαναη πως εκανε ο Μορφεας χθες που τον ακουγε αργα το βραδυ απο το τηλεφωνο Κι εγω τρομαξα...λεω να δεις που θα π.....ξει εμενα τελικα ο δολιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:12 Η Βάσια13859: #36.780 06-02-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Click για ανάπτυξη... να τον δεις ειναι κούκλος...εμενα μου αρέσει πολύ και πιστεύω με την Αθηνα θα βγάζαν τέλεια μωρά...να δουμε αν θα τον κρατησει ο Θοδωρης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1837 1838 1839 1840 1841 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καποιο φαρμακείο να στα φέρει??ή να στα στειλουν με ταχυδρομειο...ετσι κι αλλιως θα χρειαστεις κι αλλα για τις επομενες φορες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 Η Βάσια13859: #36.767 06-02-09 11:11 Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.768 06-02-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη πώς θα τις εχεις μαζί και τις 2 τις γέννες?η Καλυψω δεν θα μεινει εγκυος τώρα?η Σεμελη το βλέπω χλωμο..εκτος αν ειναι το βιρμανάκι εκπληξη Click για ανάπτυξη... Humour you know? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #36.769 06-02-09 11:33 Μεχρι να μας ερθουν με το ταχυδρομειο θα εχει περασει ο οιστρος.Ποιους επομενους,αφου σε ενα μηνα θα ζευγαρωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #36.770 06-02-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Click για ανάπτυξη... Καλα είμαστε.!! Η Ναλίτα είναι λιγο στριγγλίτσα τελευταία με το χτένισμα αλλα πού θα πάει. Θα της κοπει το νεύρο της κυράς. Για να καταλάβεις, προχθες τα χαραματα κατά τις 2 πριν πάω να κοιμηθώ, βγήκα στο μπαλκόνι που ήταν κ χάζευε για να την μαζέψω κ να κλείσω το παράθυρο. Κι αυτη, επειδή το συνδύασε ίσως με το ότι ίσως να την βουρτσιζα (γιατι το κάνω αυτο καμια φορα, την πιάνω στον ύπνο αργα το βράδυ που είναι χαλαρή και την βουρτσίζω), ξεφώνισε τόσο δυνατά, που αντήχησε η υστερική της φωνή σε όλο το τετράγωνο.Και επίσης πήγε να φύγει από τα χέρια μου σαν άμμος που γλυστρουσε! Ε νευρίασα πάρα πολύ! Ηταν η μοναδική φορά που της έδωσα μια ξυλια στην ουρά της παλιογαϊδουρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:36 Η Βάσια13859: #36.771 06-02-09 11:36 ναι μόνο που σε ένα μήνα θα εχει 4 οιστρους..πιθανον να σου κάνει καθε βδομάδα...εκτος αν γίνει ωοθυλακιορρηξία και μπει στο διοιστρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η Βάσια13859: #36.772 06-02-09 11:37 αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η staman2 έγραψε: #36.773 06-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Click για ανάπτυξη... Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.774 06-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Click για ανάπτυξη... Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.775 06-02-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Click για ανάπτυξη... Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η moukelis έγραψε: #36.776 06-02-09 11:44 ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η Βάσια13859: #36.777 06-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... εμ τι νομιζεις?ετσι ειναι το ορμονικό σύστημα της γάτας...αν δεν γίνει η ωοθυλακιορρηξια οποτε η γάτα μπαινει σε διοιστρο-ψευδοκύηση, όπως πριν η Μοιρα, και αυτο κραταει 40-70 ημερες, τότε ΄κάθε βδομάδα ζητάει....μεχρι να γινει συνουσία..και σταματαει αν βγει εκτος περιόδου τι κανει και η Αθηνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η Βάσια13859: #36.778 06-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Click για ανάπτυξη... ναι ο Ιων ειναι μικρος...τον Μορφεα δεν μπορω να τον παρω σήμερα και η Γιούλη φεύγει σήμερα....δεν πειραζει...ισως αργοτερα ....να περασει λιγο και ο χρονος..αλλα αρσενικα δεν γινεται ειναι μικρα και αυτα...ελεγα μηπως κανει κατι ο Ιωνας τωρα και τον στειρωνα κιολας..να τελειωνω με αυτο...γιατι αν κανει αλλη μια γεννα η Αθηνα θα βρω ενα αγορι..τοσα ειναι που μεγαλωνουν κιολας...θα δουμε όπως κάτσουν οι συνθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.779 06-02-09 12:10 Βασια, ρωτα τη Δαναη πως εκανε ο Μορφεας χθες που τον ακουγε αργα το βραδυ απο το τηλεφωνο Κι εγω τρομαξα...λεω να δεις που θα π.....ξει εμενα τελικα ο δολιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:12 Η Βάσια13859: #36.780 06-02-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Click για ανάπτυξη... να τον δεις ειναι κούκλος...εμενα μου αρέσει πολύ και πιστεύω με την Αθηνα θα βγάζαν τέλεια μωρά...να δουμε αν θα τον κρατησει ο Θοδωρης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1837 1838 1839 1840 1841 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.768 06-02-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη πώς θα τις εχεις μαζί και τις 2 τις γέννες?η Καλυψω δεν θα μεινει εγκυος τώρα?η Σεμελη το βλέπω χλωμο..εκτος αν ειναι το βιρμανάκι εκπληξη Click για ανάπτυξη... Humour you know? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #36.769 06-02-09 11:33 Μεχρι να μας ερθουν με το ταχυδρομειο θα εχει περασει ο οιστρος.Ποιους επομενους,αφου σε ενα μηνα θα ζευγαρωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #36.770 06-02-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Click για ανάπτυξη... Καλα είμαστε.!! Η Ναλίτα είναι λιγο στριγγλίτσα τελευταία με το χτένισμα αλλα πού θα πάει. Θα της κοπει το νεύρο της κυράς. Για να καταλάβεις, προχθες τα χαραματα κατά τις 2 πριν πάω να κοιμηθώ, βγήκα στο μπαλκόνι που ήταν κ χάζευε για να την μαζέψω κ να κλείσω το παράθυρο. Κι αυτη, επειδή το συνδύασε ίσως με το ότι ίσως να την βουρτσιζα (γιατι το κάνω αυτο καμια φορα, την πιάνω στον ύπνο αργα το βράδυ που είναι χαλαρή και την βουρτσίζω), ξεφώνισε τόσο δυνατά, που αντήχησε η υστερική της φωνή σε όλο το τετράγωνο.Και επίσης πήγε να φύγει από τα χέρια μου σαν άμμος που γλυστρουσε! Ε νευρίασα πάρα πολύ! Ηταν η μοναδική φορά που της έδωσα μια ξυλια στην ουρά της παλιογαϊδουρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:36 Η Βάσια13859: #36.771 06-02-09 11:36 ναι μόνο που σε ένα μήνα θα εχει 4 οιστρους..πιθανον να σου κάνει καθε βδομάδα...εκτος αν γίνει ωοθυλακιορρηξία και μπει στο διοιστρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η Βάσια13859: #36.772 06-02-09 11:37 αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η staman2 έγραψε: #36.773 06-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Click για ανάπτυξη... Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.774 06-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Click για ανάπτυξη... Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.775 06-02-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Click για ανάπτυξη... Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η moukelis έγραψε: #36.776 06-02-09 11:44 ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η Βάσια13859: #36.777 06-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... εμ τι νομιζεις?ετσι ειναι το ορμονικό σύστημα της γάτας...αν δεν γίνει η ωοθυλακιορρηξια οποτε η γάτα μπαινει σε διοιστρο-ψευδοκύηση, όπως πριν η Μοιρα, και αυτο κραταει 40-70 ημερες, τότε ΄κάθε βδομάδα ζητάει....μεχρι να γινει συνουσία..και σταματαει αν βγει εκτος περιόδου τι κανει και η Αθηνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η Βάσια13859: #36.778 06-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Click για ανάπτυξη... ναι ο Ιων ειναι μικρος...τον Μορφεα δεν μπορω να τον παρω σήμερα και η Γιούλη φεύγει σήμερα....δεν πειραζει...ισως αργοτερα ....να περασει λιγο και ο χρονος..αλλα αρσενικα δεν γινεται ειναι μικρα και αυτα...ελεγα μηπως κανει κατι ο Ιωνας τωρα και τον στειρωνα κιολας..να τελειωνω με αυτο...γιατι αν κανει αλλη μια γεννα η Αθηνα θα βρω ενα αγορι..τοσα ειναι που μεγαλωνουν κιολας...θα δουμε όπως κάτσουν οι συνθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.779 06-02-09 12:10 Βασια, ρωτα τη Δαναη πως εκανε ο Μορφεας χθες που τον ακουγε αργα το βραδυ απο το τηλεφωνο Κι εγω τρομαξα...λεω να δεις που θα π.....ξει εμενα τελικα ο δολιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:12 Η Βάσια13859: #36.780 06-02-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Click για ανάπτυξη... να τον δεις ειναι κούκλος...εμενα μου αρέσει πολύ και πιστεύω με την Αθηνα θα βγάζαν τέλεια μωρά...να δουμε αν θα τον κρατησει ο Θοδωρης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1837 1838 1839 1840 1841 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιούλη πώς θα τις εχεις μαζί και τις 2 τις γέννες?η Καλυψω δεν θα μεινει εγκυος τώρα?η Σεμελη το βλέπω χλωμο..εκτος αν ειναι το βιρμανάκι εκπληξη Click για ανάπτυξη... Humour you know? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:33 Η moukelis έγραψε: #36.769 06-02-09 11:33 Μεχρι να μας ερθουν με το ταχυδρομειο θα εχει περασει ο οιστρος.Ποιους επομενους,αφου σε ενα μηνα θα ζευγαρωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #36.770 06-02-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Click για ανάπτυξη... Καλα είμαστε.!! Η Ναλίτα είναι λιγο στριγγλίτσα τελευταία με το χτένισμα αλλα πού θα πάει. Θα της κοπει το νεύρο της κυράς. Για να καταλάβεις, προχθες τα χαραματα κατά τις 2 πριν πάω να κοιμηθώ, βγήκα στο μπαλκόνι που ήταν κ χάζευε για να την μαζέψω κ να κλείσω το παράθυρο. Κι αυτη, επειδή το συνδύασε ίσως με το ότι ίσως να την βουρτσιζα (γιατι το κάνω αυτο καμια φορα, την πιάνω στον ύπνο αργα το βράδυ που είναι χαλαρή και την βουρτσίζω), ξεφώνισε τόσο δυνατά, που αντήχησε η υστερική της φωνή σε όλο το τετράγωνο.Και επίσης πήγε να φύγει από τα χέρια μου σαν άμμος που γλυστρουσε! Ε νευρίασα πάρα πολύ! Ηταν η μοναδική φορά που της έδωσα μια ξυλια στην ουρά της παλιογαϊδουρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:36 Η Βάσια13859: #36.771 06-02-09 11:36 ναι μόνο που σε ένα μήνα θα εχει 4 οιστρους..πιθανον να σου κάνει καθε βδομάδα...εκτος αν γίνει ωοθυλακιορρηξία και μπει στο διοιστρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η Βάσια13859: #36.772 06-02-09 11:37 αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η staman2 έγραψε: #36.773 06-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Click για ανάπτυξη... Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.774 06-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Click για ανάπτυξη... Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.775 06-02-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Click για ανάπτυξη... Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η moukelis έγραψε: #36.776 06-02-09 11:44 ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η Βάσια13859: #36.777 06-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... εμ τι νομιζεις?ετσι ειναι το ορμονικό σύστημα της γάτας...αν δεν γίνει η ωοθυλακιορρηξια οποτε η γάτα μπαινει σε διοιστρο-ψευδοκύηση, όπως πριν η Μοιρα, και αυτο κραταει 40-70 ημερες, τότε ΄κάθε βδομάδα ζητάει....μεχρι να γινει συνουσία..και σταματαει αν βγει εκτος περιόδου τι κανει και η Αθηνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η Βάσια13859: #36.778 06-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Click για ανάπτυξη... ναι ο Ιων ειναι μικρος...τον Μορφεα δεν μπορω να τον παρω σήμερα και η Γιούλη φεύγει σήμερα....δεν πειραζει...ισως αργοτερα ....να περασει λιγο και ο χρονος..αλλα αρσενικα δεν γινεται ειναι μικρα και αυτα...ελεγα μηπως κανει κατι ο Ιωνας τωρα και τον στειρωνα κιολας..να τελειωνω με αυτο...γιατι αν κανει αλλη μια γεννα η Αθηνα θα βρω ενα αγορι..τοσα ειναι που μεγαλωνουν κιολας...θα δουμε όπως κάτσουν οι συνθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.779 06-02-09 12:10 Βασια, ρωτα τη Δαναη πως εκανε ο Μορφεας χθες που τον ακουγε αργα το βραδυ απο το τηλεφωνο Κι εγω τρομαξα...λεω να δεις που θα π.....ξει εμενα τελικα ο δολιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:12 Η Βάσια13859: #36.780 06-02-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Click για ανάπτυξη... να τον δεις ειναι κούκλος...εμενα μου αρέσει πολύ και πιστεύω με την Αθηνα θα βγάζαν τέλεια μωρά...να δουμε αν θα τον κρατησει ο Θοδωρης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1837 1838 1839 1840 1841 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μεχρι να μας ερθουν με το ταχυδρομειο θα εχει περασει ο οιστρος.Ποιους επομενους,αφου σε ενα μηνα θα ζευγαρωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:36 Η staman2 έγραψε: #36.770 06-02-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Click για ανάπτυξη... Καλα είμαστε.!! Η Ναλίτα είναι λιγο στριγγλίτσα τελευταία με το χτένισμα αλλα πού θα πάει. Θα της κοπει το νεύρο της κυράς. Για να καταλάβεις, προχθες τα χαραματα κατά τις 2 πριν πάω να κοιμηθώ, βγήκα στο μπαλκόνι που ήταν κ χάζευε για να την μαζέψω κ να κλείσω το παράθυρο. Κι αυτη, επειδή το συνδύασε ίσως με το ότι ίσως να την βουρτσιζα (γιατι το κάνω αυτο καμια φορα, την πιάνω στον ύπνο αργα το βράδυ που είναι χαλαρή και την βουρτσίζω), ξεφώνισε τόσο δυνατά, που αντήχησε η υστερική της φωνή σε όλο το τετράγωνο.Και επίσης πήγε να φύγει από τα χέρια μου σαν άμμος που γλυστρουσε! Ε νευρίασα πάρα πολύ! Ηταν η μοναδική φορά που της έδωσα μια ξυλια στην ουρά της παλιογαϊδουρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:36 Η Βάσια13859: #36.771 06-02-09 11:36 ναι μόνο που σε ένα μήνα θα εχει 4 οιστρους..πιθανον να σου κάνει καθε βδομάδα...εκτος αν γίνει ωοθυλακιορρηξία και μπει στο διοιστρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η Βάσια13859: #36.772 06-02-09 11:37 αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η staman2 έγραψε: #36.773 06-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Click για ανάπτυξη... Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.774 06-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Click για ανάπτυξη... Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.775 06-02-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Click για ανάπτυξη... Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η moukelis έγραψε: #36.776 06-02-09 11:44 ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η Βάσια13859: #36.777 06-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... εμ τι νομιζεις?ετσι ειναι το ορμονικό σύστημα της γάτας...αν δεν γίνει η ωοθυλακιορρηξια οποτε η γάτα μπαινει σε διοιστρο-ψευδοκύηση, όπως πριν η Μοιρα, και αυτο κραταει 40-70 ημερες, τότε ΄κάθε βδομάδα ζητάει....μεχρι να γινει συνουσία..και σταματαει αν βγει εκτος περιόδου τι κανει και η Αθηνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η Βάσια13859: #36.778 06-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Click για ανάπτυξη... ναι ο Ιων ειναι μικρος...τον Μορφεα δεν μπορω να τον παρω σήμερα και η Γιούλη φεύγει σήμερα....δεν πειραζει...ισως αργοτερα ....να περασει λιγο και ο χρονος..αλλα αρσενικα δεν γινεται ειναι μικρα και αυτα...ελεγα μηπως κανει κατι ο Ιωνας τωρα και τον στειρωνα κιολας..να τελειωνω με αυτο...γιατι αν κανει αλλη μια γεννα η Αθηνα θα βρω ενα αγορι..τοσα ειναι που μεγαλωνουν κιολας...θα δουμε όπως κάτσουν οι συνθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.779 06-02-09 12:10 Βασια, ρωτα τη Δαναη πως εκανε ο Μορφεας χθες που τον ακουγε αργα το βραδυ απο το τηλεφωνο Κι εγω τρομαξα...λεω να δεις που θα π.....ξει εμενα τελικα ο δολιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:12 Η Βάσια13859: #36.780 06-02-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Click για ανάπτυξη... να τον δεις ειναι κούκλος...εμενα μου αρέσει πολύ και πιστεύω με την Αθηνα θα βγάζαν τέλεια μωρά...να δουμε αν θα τον κρατησει ο Θοδωρης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1837 1838 1839 1840 1841 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Click για ανάπτυξη... Καλα είμαστε.!! Η Ναλίτα είναι λιγο στριγγλίτσα τελευταία με το χτένισμα αλλα πού θα πάει. Θα της κοπει το νεύρο της κυράς. Για να καταλάβεις, προχθες τα χαραματα κατά τις 2 πριν πάω να κοιμηθώ, βγήκα στο μπαλκόνι που ήταν κ χάζευε για να την μαζέψω κ να κλείσω το παράθυρο. Κι αυτη, επειδή το συνδύασε ίσως με το ότι ίσως να την βουρτσιζα (γιατι το κάνω αυτο καμια φορα, την πιάνω στον ύπνο αργα το βράδυ που είναι χαλαρή και την βουρτσίζω), ξεφώνισε τόσο δυνατά, που αντήχησε η υστερική της φωνή σε όλο το τετράγωνο.Και επίσης πήγε να φύγει από τα χέρια μου σαν άμμος που γλυστρουσε! Ε νευρίασα πάρα πολύ! Ηταν η μοναδική φορά που της έδωσα μια ξυλια στην ουρά της παλιογαϊδουρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:36 Η Βάσια13859: #36.771 06-02-09 11:36 ναι μόνο που σε ένα μήνα θα εχει 4 οιστρους..πιθανον να σου κάνει καθε βδομάδα...εκτος αν γίνει ωοθυλακιορρηξία και μπει στο διοιστρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η Βάσια13859: #36.772 06-02-09 11:37 αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η staman2 έγραψε: #36.773 06-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Click για ανάπτυξη... Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.774 06-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Click για ανάπτυξη... Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.775 06-02-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Click για ανάπτυξη... Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η moukelis έγραψε: #36.776 06-02-09 11:44 ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η Βάσια13859: #36.777 06-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... εμ τι νομιζεις?ετσι ειναι το ορμονικό σύστημα της γάτας...αν δεν γίνει η ωοθυλακιορρηξια οποτε η γάτα μπαινει σε διοιστρο-ψευδοκύηση, όπως πριν η Μοιρα, και αυτο κραταει 40-70 ημερες, τότε ΄κάθε βδομάδα ζητάει....μεχρι να γινει συνουσία..και σταματαει αν βγει εκτος περιόδου τι κανει και η Αθηνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η Βάσια13859: #36.778 06-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Click για ανάπτυξη... ναι ο Ιων ειναι μικρος...τον Μορφεα δεν μπορω να τον παρω σήμερα και η Γιούλη φεύγει σήμερα....δεν πειραζει...ισως αργοτερα ....να περασει λιγο και ο χρονος..αλλα αρσενικα δεν γινεται ειναι μικρα και αυτα...ελεγα μηπως κανει κατι ο Ιωνας τωρα και τον στειρωνα κιολας..να τελειωνω με αυτο...γιατι αν κανει αλλη μια γεννα η Αθηνα θα βρω ενα αγορι..τοσα ειναι που μεγαλωνουν κιολας...θα δουμε όπως κάτσουν οι συνθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.779 06-02-09 12:10 Βασια, ρωτα τη Δαναη πως εκανε ο Μορφεας χθες που τον ακουγε αργα το βραδυ απο το τηλεφωνο Κι εγω τρομαξα...λεω να δεις που θα π.....ξει εμενα τελικα ο δολιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:12 Η Βάσια13859: #36.780 06-02-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Click για ανάπτυξη... να τον δεις ειναι κούκλος...εμενα μου αρέσει πολύ και πιστεύω με την Αθηνα θα βγάζαν τέλεια μωρά...να δουμε αν θα τον κρατησει ο Θοδωρης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1837 1838 1839 1840 1841 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι μόνο που σε ένα μήνα θα εχει 4 οιστρους..πιθανον να σου κάνει καθε βδομάδα...εκτος αν γίνει ωοθυλακιορρηξία και μπει στο διοιστρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η Βάσια13859: #36.772 06-02-09 11:37 αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η staman2 έγραψε: #36.773 06-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Click για ανάπτυξη... Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.774 06-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Click για ανάπτυξη... Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.775 06-02-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Click για ανάπτυξη... Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η moukelis έγραψε: #36.776 06-02-09 11:44 ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η Βάσια13859: #36.777 06-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... εμ τι νομιζεις?ετσι ειναι το ορμονικό σύστημα της γάτας...αν δεν γίνει η ωοθυλακιορρηξια οποτε η γάτα μπαινει σε διοιστρο-ψευδοκύηση, όπως πριν η Μοιρα, και αυτο κραταει 40-70 ημερες, τότε ΄κάθε βδομάδα ζητάει....μεχρι να γινει συνουσία..και σταματαει αν βγει εκτος περιόδου τι κανει και η Αθηνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η Βάσια13859: #36.778 06-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Click για ανάπτυξη... ναι ο Ιων ειναι μικρος...τον Μορφεα δεν μπορω να τον παρω σήμερα και η Γιούλη φεύγει σήμερα....δεν πειραζει...ισως αργοτερα ....να περασει λιγο και ο χρονος..αλλα αρσενικα δεν γινεται ειναι μικρα και αυτα...ελεγα μηπως κανει κατι ο Ιωνας τωρα και τον στειρωνα κιολας..να τελειωνω με αυτο...γιατι αν κανει αλλη μια γεννα η Αθηνα θα βρω ενα αγορι..τοσα ειναι που μεγαλωνουν κιολας...θα δουμε όπως κάτσουν οι συνθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.779 06-02-09 12:10 Βασια, ρωτα τη Δαναη πως εκανε ο Μορφεας χθες που τον ακουγε αργα το βραδυ απο το τηλεφωνο Κι εγω τρομαξα...λεω να δεις που θα π.....ξει εμενα τελικα ο δολιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:12 Η Βάσια13859: #36.780 06-02-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Click για ανάπτυξη... να τον δεις ειναι κούκλος...εμενα μου αρέσει πολύ και πιστεύω με την Αθηνα θα βγάζαν τέλεια μωρά...να δουμε αν θα τον κρατησει ο Θοδωρης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1837 1838 1839 1840 1841 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:37 Η staman2 έγραψε: #36.773 06-02-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Click για ανάπτυξη... Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.774 06-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Click για ανάπτυξη... Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.775 06-02-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Click για ανάπτυξη... Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η moukelis έγραψε: #36.776 06-02-09 11:44 ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η Βάσια13859: #36.777 06-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... εμ τι νομιζεις?ετσι ειναι το ορμονικό σύστημα της γάτας...αν δεν γίνει η ωοθυλακιορρηξια οποτε η γάτα μπαινει σε διοιστρο-ψευδοκύηση, όπως πριν η Μοιρα, και αυτο κραταει 40-70 ημερες, τότε ΄κάθε βδομάδα ζητάει....μεχρι να γινει συνουσία..και σταματαει αν βγει εκτος περιόδου τι κανει και η Αθηνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η Βάσια13859: #36.778 06-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Click για ανάπτυξη... ναι ο Ιων ειναι μικρος...τον Μορφεα δεν μπορω να τον παρω σήμερα και η Γιούλη φεύγει σήμερα....δεν πειραζει...ισως αργοτερα ....να περασει λιγο και ο χρονος..αλλα αρσενικα δεν γινεται ειναι μικρα και αυτα...ελεγα μηπως κανει κατι ο Ιωνας τωρα και τον στειρωνα κιολας..να τελειωνω με αυτο...γιατι αν κανει αλλη μια γεννα η Αθηνα θα βρω ενα αγορι..τοσα ειναι που μεγαλωνουν κιολας...θα δουμε όπως κάτσουν οι συνθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.779 06-02-09 12:10 Βασια, ρωτα τη Δαναη πως εκανε ο Μορφεας χθες που τον ακουγε αργα το βραδυ απο το τηλεφωνο Κι εγω τρομαξα...λεω να δεις που θα π.....ξει εμενα τελικα ο δολιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:12 Η Βάσια13859: #36.780 06-02-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Click για ανάπτυξη... να τον δεις ειναι κούκλος...εμενα μου αρέσει πολύ και πιστεύω με την Αθηνα θα βγάζαν τέλεια μωρά...να δουμε αν θα τον κρατησει ο Θοδωρης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1837 1838 1839 1840 1841 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Αναστασία μου καλα ειμαστε...η Αθηνα ξεκιναει με οιστρο...εσεις πώς είστε? Click για ανάπτυξη... Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.774 06-02-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Click για ανάπτυξη... Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.775 06-02-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Click για ανάπτυξη... Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η moukelis έγραψε: #36.776 06-02-09 11:44 ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η Βάσια13859: #36.777 06-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... εμ τι νομιζεις?ετσι ειναι το ορμονικό σύστημα της γάτας...αν δεν γίνει η ωοθυλακιορρηξια οποτε η γάτα μπαινει σε διοιστρο-ψευδοκύηση, όπως πριν η Μοιρα, και αυτο κραταει 40-70 ημερες, τότε ΄κάθε βδομάδα ζητάει....μεχρι να γινει συνουσία..και σταματαει αν βγει εκτος περιόδου τι κανει και η Αθηνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η Βάσια13859: #36.778 06-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Click για ανάπτυξη... ναι ο Ιων ειναι μικρος...τον Μορφεα δεν μπορω να τον παρω σήμερα και η Γιούλη φεύγει σήμερα....δεν πειραζει...ισως αργοτερα ....να περασει λιγο και ο χρονος..αλλα αρσενικα δεν γινεται ειναι μικρα και αυτα...ελεγα μηπως κανει κατι ο Ιωνας τωρα και τον στειρωνα κιολας..να τελειωνω με αυτο...γιατι αν κανει αλλη μια γεννα η Αθηνα θα βρω ενα αγορι..τοσα ειναι που μεγαλωνουν κιολας...θα δουμε όπως κάτσουν οι συνθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.779 06-02-09 12:10 Βασια, ρωτα τη Δαναη πως εκανε ο Μορφεας χθες που τον ακουγε αργα το βραδυ απο το τηλεφωνο Κι εγω τρομαξα...λεω να δεις που θα π.....ξει εμενα τελικα ο δολιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:12 Η Βάσια13859: #36.780 06-02-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Click για ανάπτυξη... να τον δεις ειναι κούκλος...εμενα μου αρέσει πολύ και πιστεύω με την Αθηνα θα βγάζαν τέλεια μωρά...να δουμε αν θα τον κρατησει ο Θοδωρης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1837 1838 1839 1840 1841 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ αυτες οι γυναικες Αναστασία μου...στριγγλες...χιχιΓιούλη μιλησες με τον θοδωρη χθες?σε εψαχνε στο Msn να σου δείξει τον Πλατωνακο... Click για ανάπτυξη... Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.775 06-02-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Click για ανάπτυξη... Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η moukelis έγραψε: #36.776 06-02-09 11:44 ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η Βάσια13859: #36.777 06-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... εμ τι νομιζεις?ετσι ειναι το ορμονικό σύστημα της γάτας...αν δεν γίνει η ωοθυλακιορρηξια οποτε η γάτα μπαινει σε διοιστρο-ψευδοκύηση, όπως πριν η Μοιρα, και αυτο κραταει 40-70 ημερες, τότε ΄κάθε βδομάδα ζητάει....μεχρι να γινει συνουσία..και σταματαει αν βγει εκτος περιόδου τι κανει και η Αθηνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η Βάσια13859: #36.778 06-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Click για ανάπτυξη... ναι ο Ιων ειναι μικρος...τον Μορφεα δεν μπορω να τον παρω σήμερα και η Γιούλη φεύγει σήμερα....δεν πειραζει...ισως αργοτερα ....να περασει λιγο και ο χρονος..αλλα αρσενικα δεν γινεται ειναι μικρα και αυτα...ελεγα μηπως κανει κατι ο Ιωνας τωρα και τον στειρωνα κιολας..να τελειωνω με αυτο...γιατι αν κανει αλλη μια γεννα η Αθηνα θα βρω ενα αγορι..τοσα ειναι που μεγαλωνουν κιολας...θα δουμε όπως κάτσουν οι συνθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.779 06-02-09 12:10 Βασια, ρωτα τη Δαναη πως εκανε ο Μορφεας χθες που τον ακουγε αργα το βραδυ απο το τηλεφωνο Κι εγω τρομαξα...λεω να δεις που θα π.....ξει εμενα τελικα ο δολιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:12 Η Βάσια13859: #36.780 06-02-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Click για ανάπτυξη... να τον δεις ειναι κούκλος...εμενα μου αρέσει πολύ και πιστεύω με την Αθηνα θα βγάζαν τέλεια μωρά...να δουμε αν θα τον κρατησει ο Θοδωρης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1837 1838 1839 1840 1841 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω Click για ανάπτυξη... Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:44 Η moukelis έγραψε: #36.776 06-02-09 11:44 ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η Βάσια13859: #36.777 06-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... εμ τι νομιζεις?ετσι ειναι το ορμονικό σύστημα της γάτας...αν δεν γίνει η ωοθυλακιορρηξια οποτε η γάτα μπαινει σε διοιστρο-ψευδοκύηση, όπως πριν η Μοιρα, και αυτο κραταει 40-70 ημερες, τότε ΄κάθε βδομάδα ζητάει....μεχρι να γινει συνουσία..και σταματαει αν βγει εκτος περιόδου τι κανει και η Αθηνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η Βάσια13859: #36.778 06-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Click για ανάπτυξη... ναι ο Ιων ειναι μικρος...τον Μορφεα δεν μπορω να τον παρω σήμερα και η Γιούλη φεύγει σήμερα....δεν πειραζει...ισως αργοτερα ....να περασει λιγο και ο χρονος..αλλα αρσενικα δεν γινεται ειναι μικρα και αυτα...ελεγα μηπως κανει κατι ο Ιωνας τωρα και τον στειρωνα κιολας..να τελειωνω με αυτο...γιατι αν κανει αλλη μια γεννα η Αθηνα θα βρω ενα αγορι..τοσα ειναι που μεγαλωνουν κιολας...θα δουμε όπως κάτσουν οι συνθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.779 06-02-09 12:10 Βασια, ρωτα τη Δαναη πως εκανε ο Μορφεας χθες που τον ακουγε αργα το βραδυ απο το τηλεφωνο Κι εγω τρομαξα...λεω να δεις που θα π.....ξει εμενα τελικα ο δολιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:12 Η Βάσια13859: #36.780 06-02-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Click για ανάπτυξη... να τον δεις ειναι κούκλος...εμενα μου αρέσει πολύ και πιστεύω με την Αθηνα θα βγάζαν τέλεια μωρά...να δουμε αν θα τον κρατησει ο Θοδωρης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1837 1838 1839 1840 1841 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:47 Η Βάσια13859: #36.777 06-02-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... εμ τι νομιζεις?ετσι ειναι το ορμονικό σύστημα της γάτας...αν δεν γίνει η ωοθυλακιορρηξια οποτε η γάτα μπαινει σε διοιστρο-ψευδοκύηση, όπως πριν η Μοιρα, και αυτο κραταει 40-70 ημερες, τότε ΄κάθε βδομάδα ζητάει....μεχρι να γινει συνουσία..και σταματαει αν βγει εκτος περιόδου τι κανει και η Αθηνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η Βάσια13859: #36.778 06-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Click για ανάπτυξη... ναι ο Ιων ειναι μικρος...τον Μορφεα δεν μπορω να τον παρω σήμερα και η Γιούλη φεύγει σήμερα....δεν πειραζει...ισως αργοτερα ....να περασει λιγο και ο χρονος..αλλα αρσενικα δεν γινεται ειναι μικρα και αυτα...ελεγα μηπως κανει κατι ο Ιωνας τωρα και τον στειρωνα κιολας..να τελειωνω με αυτο...γιατι αν κανει αλλη μια γεννα η Αθηνα θα βρω ενα αγορι..τοσα ειναι που μεγαλωνουν κιολας...θα δουμε όπως κάτσουν οι συνθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.779 06-02-09 12:10 Βασια, ρωτα τη Δαναη πως εκανε ο Μορφεας χθες που τον ακουγε αργα το βραδυ απο το τηλεφωνο Κι εγω τρομαξα...λεω να δεις που θα π.....ξει εμενα τελικα ο δολιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:12 Η Βάσια13859: #36.780 06-02-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Click για ανάπτυξη... να τον δεις ειναι κούκλος...εμενα μου αρέσει πολύ και πιστεύω με την Αθηνα θα βγάζαν τέλεια μωρά...να δουμε αν θα τον κρατησει ο Θοδωρης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1837 1838 1839 1840 1841 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... εμ τι νομιζεις?ετσι ειναι το ορμονικό σύστημα της γάτας...αν δεν γίνει η ωοθυλακιορρηξια οποτε η γάτα μπαινει σε διοιστρο-ψευδοκύηση, όπως πριν η Μοιρα, και αυτο κραταει 40-70 ημερες, τότε ΄κάθε βδομάδα ζητάει....μεχρι να γινει συνουσία..και σταματαει αν βγει εκτος περιόδου τι κανει και η Αθηνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η Βάσια13859: #36.778 06-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Click για ανάπτυξη... ναι ο Ιων ειναι μικρος...τον Μορφεα δεν μπορω να τον παρω σήμερα και η Γιούλη φεύγει σήμερα....δεν πειραζει...ισως αργοτερα ....να περασει λιγο και ο χρονος..αλλα αρσενικα δεν γινεται ειναι μικρα και αυτα...ελεγα μηπως κανει κατι ο Ιωνας τωρα και τον στειρωνα κιολας..να τελειωνω με αυτο...γιατι αν κανει αλλη μια γεννα η Αθηνα θα βρω ενα αγορι..τοσα ειναι που μεγαλωνουν κιολας...θα δουμε όπως κάτσουν οι συνθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.779 06-02-09 12:10 Βασια, ρωτα τη Δαναη πως εκανε ο Μορφεας χθες που τον ακουγε αργα το βραδυ απο το τηλεφωνο Κι εγω τρομαξα...λεω να δεις που θα π.....ξει εμενα τελικα ο δολιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:12 Η Βάσια13859: #36.780 06-02-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Click για ανάπτυξη... να τον δεις ειναι κούκλος...εμενα μου αρέσει πολύ και πιστεύω με την Αθηνα θα βγάζαν τέλεια μωρά...να δουμε αν θα τον κρατησει ο Θοδωρης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1837 1838 1839 1840 1841 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμμμμ κι ο Ιωνάκος ακόμη δεν είναι έτοιμος έ? Μήπως το Μορφεάκι τώρα? Ή κάποιος άλλος αντρακλας βιρμανός από την παρέα ? Click για ανάπτυξη... ναι ο Ιων ειναι μικρος...τον Μορφεα δεν μπορω να τον παρω σήμερα και η Γιούλη φεύγει σήμερα....δεν πειραζει...ισως αργοτερα ....να περασει λιγο και ο χρονος..αλλα αρσενικα δεν γινεται ειναι μικρα και αυτα...ελεγα μηπως κανει κατι ο Ιωνας τωρα και τον στειρωνα κιολας..να τελειωνω με αυτο...γιατι αν κανει αλλη μια γεννα η Αθηνα θα βρω ενα αγορι..τοσα ειναι που μεγαλωνουν κιολας...θα δουμε όπως κάτσουν οι συνθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #36.779 06-02-09 12:10 Βασια, ρωτα τη Δαναη πως εκανε ο Μορφεας χθες που τον ακουγε αργα το βραδυ απο το τηλεφωνο Κι εγω τρομαξα...λεω να δεις που θα π.....ξει εμενα τελικα ο δολιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:12 Η Βάσια13859: #36.780 06-02-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Click για ανάπτυξη... να τον δεις ειναι κούκλος...εμενα μου αρέσει πολύ και πιστεύω με την Αθηνα θα βγάζαν τέλεια μωρά...να δουμε αν θα τον κρατησει ο Θοδωρης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1837 1838 1839 1840 1841 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1839 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Βασια, ρωτα τη Δαναη πως εκανε ο Μορφεας χθες που τον ακουγε αργα το βραδυ απο το τηλεφωνο Κι εγω τρομαξα...λεω να δεις που θα π.....ξει εμενα τελικα ο δολιος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:12 Η Βάσια13859: #36.780 06-02-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Click για ανάπτυξη... να τον δεις ειναι κούκλος...εμενα μου αρέσει πολύ και πιστεύω με την Αθηνα θα βγάζαν τέλεια μωρά...να δουμε αν θα τον κρατησει ο Θοδωρης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Με το νεο msn θα μπορω απο σημερα να τον δω Click για ανάπτυξη... να τον δεις ειναι κούκλος...εμενα μου αρέσει πολύ και πιστεύω με την Αθηνα θα βγάζαν τέλεια μωρά...να δουμε αν θα τον κρατησει ο Θοδωρης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.