Birman-maniacs

Βασια, ρωτα τη Δαναη πως εκανε ο Μορφεας χθες που τον ακουγε αργα το βραδυ απο το τηλεφωνο:P
Κι εγω τρομαξα...λεω να δεις που θα π.....ξει εμενα τελικα ο δολιος:blink::lol:

εγω για αυτο θελω να στειρωσω ταχυτα τον Ιωνα...γιατι δεν τον στειρωνεις μετά την Καλυψω?:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω για αυτο θελω να στειρωσω ταχυτα τον Ιωνα...γιατι δεν τον στειρωνεις μετά την Καλυψω?:(
θα δουμε....:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμ τι νομιζεις?ετσι ειναι το ορμονικό σύστημα της γάτας...αν δεν γίνει η ωοθυλακιορρηξια οποτε η γάτα μπαινει σε διοιστρο-ψευδοκύηση, όπως πριν η Μοιρα, και αυτο κραταει 40-70 ημερες, τότε ΄κάθε βδομάδα ζητάει....μεχρι να γινει συνουσία..:/:και σταματαει αν βγει εκτος περιόδου τι κανει και η Αθηνα....:/:
Τι εννοεις να βγει εκτος περιοδου;:hmm:

Τι εννοεις να βγει εκτος περιοδου;:hmm:

ενοιστρη περιοδο..αυτη κρατάει απο αρχες Γενάρη μέχρι τελος Μαρτη, και ξαναρχίζει το καλοκαίρι...βέβαια μεσα στο σπίτι ειναι ολο το χρόνο λόγω του τεχνητού φωτισμού...:)

Αχα,τωρα καταλαβα.Η Αθηνα δηλαδη τωρα εχει καθε βδομαδα;Αν δεν ζευγαρωσει ειναι βεβαιο οτι καθε βδομαδα θα εχει οιστρο;

συνηθώς ναι...εχουν κάθε βδομάδα...η Αθηνα είχε μπει σε διοιστρο 3 βδομάδες τον Γεναρη,...:)

Σε διοιστρο μπαινει μονο αν κανει ψευδοκυηση;Ή μπορει κι απο μονος του ο οργανισμος;

να σου εξηγήσω..εσενα η γάτα σου εκανε ψευδοκύηση δηλ μπηκε σε δίοιστρο από τα πολλά πολλά με το γάτο...δεν εμεινε εγκυος ομως...ο οργανισμος της γατας εκλύει μια ορμόνη μετά από τη συνουσία και τότε γίνεται η ωοθυλακιορρηξια...αν τα ωαρια γονιμοποιηθουν τοτε μενει έγκυος και αν δεν γονιμοποιηθουν κάνει ψευδοκύηση..βέβαια μπορει να γίνει ωοθυλακιορρηξία και μετα απο πολλά χάδια ή διεγερση της περινεικής χώρας...δεν ξέρω αν καταλαβες?:hmm:φυσικά γίνεται και με έγχυση ορμόνης που δεν το συστήνουμε ....

Α τι ωραια που τα εξηγησες Βασια μου,ευχαριστω που με διαφωτισες.Η Αθηνα πως μπηκε σε αυτη τη φαση αφου δε ζευγαρωσε;

Εσενα....γιατι εμενα...:/::D
Ευτυχώς που δεν κάνατε 2ο.;) Εγώ με τον αδερφό μου δεν υπάρχει περίπτωση να ψιλομαλώσουμε μια μέρα.:lol: Άρα εσύ έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!;):P:lol:

Του το'πα...ουτε κρυο ουτε ζεστη...φοβαμαι οτι θα βαρεθει τοσες ωρες...δεν εχει τη δικια μου τρελα μωρε...ειναι λιγο ξενερουα με τα ζωα γενικως...:hmm:
Το αντίθετο από εμένα δηλαδή.:hmm::happy:

Ναι...μιλησαμε στο Msn και μου εστειλε κι εγκατεστησα το νεο msn στο pc μου...αλλα επειδη ολο το βραδυ γινοταν η εγκατασταση μας πηρε ο υπνος και τους 2 στο πληκτρολογιο πανω:P:lol::lol::lol:
Εμένα πάλι πάνω στο βιβλίο της Ιστορίας...:/:

Γράψαμε τριμήνου σήμερα και το χαζό ήταν ότι διάβαζα σχεδόν 2 ώρες σπίτι,το πρωί επανάληψη και στο διάλειμμα επίσης,ενώ τελικά το διαγώνισμα ήταν γελοίο!:lol:

Α,Γεωγραφία έγραψα 19!:up::D :happy:

να σου εξηγήσω..εσενα η γάτα σου εκανε ψευδοκύηση δηλ μπηκε σε δίοιστρο από τα πολλά πολλά με το γάτο...δεν εμεινε εγκυος ομως...ο οργανισμος της γατας εκλύει μια ορμόνη μετά από τη συνουσία και τότε γίνεται η ωοθυλακιορρηξια...αν τα ωαρια γονιμοποιηθουν τοτε μενει έγκυος και αν δεν γονιμοποιηθουν κάνει ψευδοκύηση..βέβαια μπορει να γίνει ωοθυλακιορρηξία και μετα απο πολλά χάδια ή διεγερση της περινεικής χώρας...δεν ξέρω αν καταλαβες?:hmm:φυσικά γίνεται και με έγχυση ορμόνης που δεν το συστήνουμε ....
Τα εξηγείτε πολύ καλά-μέχρι κι εγώ το κατάλαβα!:happy:

Μα πού πήγατε πάλι;:confused: Μάλλον σας απήγαγαν οι εξωγήινοι.:hmm::P

Για να ψαρέψω λίγο...:)
blue-point-birman-kitten.jpg

birmanchiselle2.jpg
birman-kittens.jpg

IMG_1590copy.jpg
sunkits.jpg

Phoenix%20-%20see%20my%20gauntlets.16.01.05.JPG
blue2.jpg
seal2.jpg

Καλημερα!
Αυτο το τελευταιο ειναι ΙΔΙΟ με την Καλυψω σε μια φωτογραφια που την εχει η Γιουλη στο ονυχοδρομιο.Ακριβως ιδια σταση!Υποψιαζομαι και ιδιο ονυχοδρομιο.

Γεια σας!!!!

Καλημερα!
Αυτο το τελευταιο ειναι ΙΔΙΟ με την Καλυψω σε μια φωτογραφια που την εχει η Γιουλη στο ονυχοδρομιο.Ακριβως ιδια σταση!Υποψιαζομαι και ιδιο ονυχοδρομιο.
Tώρα που το λες μοιάζει...:hmm::up::happy:

ναι ο Ιων ειναι μικρος...τον Μορφεα δεν μπορω να τον παρω σήμερα και η Γιούλη φεύγει σήμερα....δεν πειραζει...ισως αργοτερα ....:/:να περασει λιγο και ο χρονος..αλλα αρσενικα δεν γινεται ειναι μικρα και αυτα...ελεγα μηπως κανει κατι ο Ιωνας τωρα και τον στειρωνα κιολας..να τελειωνω με αυτο...γιατι αν κανει αλλη μια γεννα η Αθηνα θα βρω ενα αγορι..τοσα ειναι που μεγαλωνουν κιολας...:lol:θα δουμε όπως κάτσουν οι συνθηκες...
Και σίγουρα θα βρεις!!! Κι έχετε και πολύ κούκλους άντρες εδώ εσείς οι Βιρμανοί!!!! Με το καλό Βασια μου εύχομαι να σας χαρίσει το Αθηνιώ τα όμορφα μωράκια της!!! Μακάρι για να μας γεμίσετε κι εμάς με χαρά που θα τα καμαρώνουμε!!!:up::up::up:

Βιρμανόπαιδα και βιρμανόγατα γεια σας!!! :D:)
Ενα έχω να πω: ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΓΑΤΕΣ ολοι σας!!! :D:up:
Σήμερα ερωτεύτηκα ακομα πιο πολύ τη ράτσα αυτη την αγαπημένη!!
Περάσαμε μια καταπληκτική μέρα, με την υπέροχη Γιουλη και τον υπέροχο Μάριο
στον Κόρφο στο εξοχικό τους! Και... με το Σεμελάκι. :up:
Αυτο το ΥΠΕΡΟΧΟ γατόνι, :up:το τρυφερό και χουρχουράκι,:) που ξάπλωσε στην αγκαλιά μας δίπλα μας, ανάμεσά μας και χουρχουριζε τρελα, και μας χαϊδευόταν μετά μανίας, και γενικά τρελάθηκα με το γατονι αυτο, με την γουνα της, με τα μάτια της, με τον χαρακτήρα της με την ομορφιά της, ... με τα βιρμανάκια.:up:
Σ΄ευχαριστουμε Γιουλάκο για την υπέροχη μέρα που περάσαμε, καθώς και τον Μάριο ο οποίος είναι τόσο γλυκός, και τόσο φιλόξενος. Φυσιολάτρης, κ τόσο φιλόζωος γενικά. Και οσο για το άτιμο το γατόνι σου, εεε το είδα με τα μάτια μου! Η Σεμέλη δεν ξεκολλούσε απ΄την αγκαλιά του και τα χάδια του!!! :up::up:
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ:up:
ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ, :)ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΕΤΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!:up:

Καλημερα!:)
Εμεις ευχαριστουμε Αναστασακο για τη πολυ πολυ ομορφη παρεα σας!!!:up:Αντε και εις αλλα με υγεια λοιπον;):)

Αφιερωμενες απο το Σεμελακι στο Κορφο:)

CIMG2985.JPG

CIMG2988.JPG

CIMG2993.JPG

CIMG2907.JPG

CIMG2946.JPG

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back