Birman-maniacs

Καλησπέρα!:) Πολύ όμορφη η Καλυψώ κ.Γιούλη!:inlove: Έχει πλάκα να διαβάζει κανείς τις γατοϊστορίες σας...:D(ειδικά όταν συμμετέχουν και οι γατομπαμπάδες!:lol::up:)

Αυτό με τη Σεμέλη και τον κύριο Μάριο μου θύμισε μια φωτογραφία που κοιμόμουν
(μωρό:baby:) πάνω στην κοιλιά του μπαμπά μου και ήταν σαν λοφάκι!:lol::lol::lol::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα είμαι στο Βόλο και με σύνδεση τηλεφώνου 33,6 kbit το δευτερόλεπτο!:lol: Έχουν πλάκα τα ξαδερφάκια μου!:P Η μεγάλη είναι 2 χρονών και η μικρή 3 μηνών...:whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας Βιρμανακια!
29276.jpg

33857.jpg

Η αρχοντισσα:)

CIMG3106.JPG

Το παληκαρι:)

CIMG3107.JPG

Η αρχοντισσα και το παληκαρι:P:lol:

CIMG3100.JPG

Πω πω, τι κουκλάκια είναι αυτά:up:!!!Η <<αρχόντισσα>> τι ράτσα είναι;

Πω πω, τι κουκλάκια είναι αυτά:up:!!!Η <<αρχόντισσα>> τι ράτσα είναι;
Βιρμανικη, αλλα δεν εχει ασπρα καλτσακια:)

σεβασμος στους μεγαλυτερους....

Συνημμένα

• CIMG3102.JPG
    CIMG3102.JPG
    51,2 KB · Εμφανίσεις: 22
  • CIMG3103.JPG
    CIMG3103.JPG
    50,1 KB · Εμφανίσεις: 21
Βιρμανικη, αλλα δεν εχει ασπρα καλτσακια:)

σεβασμος στους μεγαλυτερους....
Πώς κι έτσι;

Πολύ αστείες φωτο :lol:.

η Σεμελη ερχεται σιγα σιγα απο πισω μπας και παιξει κι αυτη με το παιχνιδι του Μορφεα...:P

Συνημμένα

• CIMG3111.JPG
    CIMG3111.JPG
    61,1 KB · Εμφανίσεις: 20
  • CIMG3112.JPG
    CIMG3112.JPG
    61,7 KB · Εμφανίσεις: 19
  • CIMG3113.JPG
    CIMG3113.JPG
    63,3 KB · Εμφανίσεις: 21
η Σεμελη ερχεται σιγα σιγα απο πισω μπας και παιξει κι αυτη με το παιχνιδι του Μορφεα...:P
Τι μικρούλα που είναι η Σεμέλη μπροστά στον Μορφέα:baby::baby::baby::inlove::inlove:!

καλησπέρα βιρμανακια τι κάνετε? εμένα η Μίου μου περνάει το δεύτερο οίστρο της και δεν είναι καλά το παιδί μου έχει βραχνιασει!σκέφτομαι Γιούλη μου να την πάω για στείρωση τον επόμενο μήνα !
να τη πας για στειρωση Γιωτα...να μη ταλαιπωρειται αλλο:)
Πώς κι έτσι;

Πολύ αστείες φωτο :lol:.
ενω οι γονεις ηταν Βιρμανικα, η μανα της μανας της ηταν ραγκντολ...κι ετσι δεν πηρε η Καλυψω τα ασπρα γαντακια...
το γονιδιο των ασπρων γαντιων ειναι απο τα πιο δυσκολα...και θελει πολλες καλες γενιες για να διατηρηθει.....

ενω οι γονεις ηταν Βιρμανικα, η μανα της μανας της ηταν ραγκντολ...κι ετσι δεν πηρε η Καλυψω τα ασπρα γαντακια...
Αχ ,τα ξέχασε σπίτι η μικρούλα μας:D.

Καλυψωωωωωω!Τι ομορφια εισαι εσυ,αν καταφερω να αλλαξω το ξενοδοχειο λεω να ερθω να σε δω.Γιουλη για πες και σε μενα την ασχετη,η Βουλα ειναι πιο κοντα σας;

Καλυψωωωωωω!Τι ομορφια εισαι εσυ,αν καταφερω να αλλαξω το ξενοδοχειο λεω να ερθω να σε δω.Γιουλη για πες και σε μενα την ασχετη,η Βουλα ειναι πιο κοντα σας;
και η Βουλα ειναι το ιδιο μακρυα...καλα το βλεπουμε τοτε χωρις αγχος...:)

Γεια σας!:) Καλό μήνα!:D Τί κάνουν τα πιο αξιολάτρευτα γατιά του γαλαξία;:hmm::cool:

Κ.Γιούλη ωραίες φωτό!:up: Ο Έλβις χοροπηδούσε σαν τρελός όταν γυρίσαμε από το Βόλο!:inlove::inlove::inlove: Μου έλλειψε το ζουζούνι...:inlove:

Νεα αφιξη στις Καταλινες...blue tortie point...
ωραιο πλασμα...σαν αρλεκινος:)

kumori_20090301_5.jpg

kumori_20090301_1.jpg

Γεια σας Βιρμανάκια!:happy: Έχουμε κάποιο νέο;:hmm:
Εγώ έχω 3 διαγωνίσματα:Νεοελληνική Γλώσσα 19,Βιολογία 19,Οικιακή Οικονομία 19, αυτά.:D:happy:
Νεα αφιξη στις Καταλινες...blue tortie point...
ωραιο πλασμα...σαν αρλεκινος:)
Mε προλάβατε κ.Γιούλη!:lol: Μπήκα σήμερα στις Καταλίνες και τον βρήκα στα Νews!:up: Είναι πανέμορφος!!!!:inlove:
Τί σημαίνει Youngsters;:confused:

Γεια σας Βιρμανάκια!:happy: Έχουμε κάποιο νέο;:hmm:
Εγώ έχω 3 διαγωνίσματα:Νεοελληνική Γλώσσα 19,Βιολογία 19,Οικιακή Οικονομία 19, αυτά.:D:happy:
Μπράβο σου Χριστίνα, έγω είμαι πιο κάτω(15 έως 19, αν και πήρα και κάτω από τη βάση το Φεβρουάριο:redface:κάπου). Εμάς πάντως δε μας βάζουν πολλά διαγωνίσματα αλλά, μας έχουν φλομώσει στα τεστάκια...

Χριστινακι καλη επιτυχια;
Γιουλη αγορακι ειναι ο αρλεκινος;:confused:

Χριστινακι καλη επιτυχια;
Γιουλη αγορακι ειναι ο αρλεκινος;:confused:
Eυχαριστώ!:happy:
Αγοράκι είναι ο αρλεκίνος!:up::inlove:

Μπράβο σου Χριστίνα, έγω είμαι πιο κάτω(15 έως 19, αν και πήρα και κάτω από τη βάση το Φεβρουάριο:redface:κάπου). Εμάς πάντως δε μας βάζουν πολλά διαγωνίσματα αλλά, μας έχουν φλομώσει στα τεστάκια...
Εμάς δεν βάζουν τόσο συχνά τεστάκια...:) Και μην ανησυχείς για τους βαθμούς!:happy: Κι εγώ έτσι ήμουν στο Α' τρίμμηνο.:P:lol::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back