Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter bunny
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
PATSOYKAKI πώς σε λένε;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χριστινακι καλη επιτυχια;
Γιουλη αγορακι ειναι ο αρλεκινος;:confused:
οχι...κοριτσακι...δεν μου πηγαινε να πω αρλεκινα:redface::lol:
Κλασικο ταρταρουγακι κοριτσακι:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε ναι λεω κι εγω,γιατι να παρουν αρσενικο ταρταρουγο σε εκτροφειο;:hmm:Γιουλιτσκα ασε ειμαι χαλια,ο Σειριος δεν ειναι καλα...

Ε ναι λεω κι εγω,γιατι να παρουν αρσενικο ταρταρουγο σε εκτροφειο;:hmm:Γιουλιτσκα ασε ειμαι χαλια,ο Σειριος δεν ειναι καλα...
σοβαρα:(παω στο θεμα του...

Γεια σας Βιρμανακια!
29276.jpg
Τι θεϊκό γατί!!!!!!!!!!!!!!!!:up:

Η αρχοντισσα:)

CIMG3106.JPG

Το παληκαρι:)

CIMG3107.JPG

Η αρχοντισσα και το παληκαρι:P:lol:

CIMG3100.JPG
ΤΕΛΕΙΑ Η ΚΑΛΥΨΩ με τις ματάρες της και το φως έτσι που πεφτει πάνω της!!!! Κουκλίτσα Γιουλη μου!!!! Κι ο Μορφέας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η Σεμελη ερχεται σιγα σιγα απο πισω μπας και παιξει κι αυτη με το παιχνιδι του Μορφεα...:P
ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΟΥΛΗ ΕΕΕΕΕΕΕ??????????????
ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΄ΡΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΓΑΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ.!!!!!!!!! Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟ Μ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΑΡΟ!:up::up::up:

Ετσι ειμαι εγω Αναστασο μου...πλανευτρα...:P
Και που να τον δεις τωρα...του πουδραρω καθε δευτερη μερα την ουρα (μονο) κι εχει γινει σαν αλεπου:blink:...φουντωτη τρομερα σε σχεση με το υπολοιπο σωμα...:lol:
Αυριο θα τον πουδραρω ολοκληρο και τη Σεμελη για να ειναι φουντωτα το Σαββατο;):D:D:D

Ετσι ειμαι εγω Αναστασο μου...πλανευτρα...:P
Και που να τον δεις τωρα...του πουδραρω καθε δευτερη μερα την ουρα (μονο) κι εχει γινει σαν αλεπου:blink:...φουντωτη τρομερα σε σχεση με το υπολοιπο σωμα...:lol:
Αυριο θα τον πουδραρω ολοκληρο και τη Σεμελη για να ειναι φουντωτα το Σαββατο;):D:D:D
Ατιμηηηη!!!!! Ειναι για πολλά φιλιά και αγκαλιές. Δώστου από εμένα πολλεεεεες και κανε του και μουσουδάκια με πίεση έ? Το Σάββατο θα τον ζουλήξω μέχρι να τσιρίξει στο λέω γκρρρρρ:up::lol::P
Αυτο το γατί μου βγάζει το κανιβαλιστικο μου ένστικτο.:lol::lol::lol:Θέλω να το δαγκώσω στο μουτρο και στα πατουσια!

Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω;

Ατιμηηηη!!!!! Ειναι για πολλά φιλιά και αγκαλιές. Δώστου από εμένα πολλεεεεες και κανε του και μουσουδάκια με πίεση έ? Το Σάββατο θα τον ζουλήξω μέχρι να τσιρίξει στο λέω γκρρρρρ:up::lol::P
Αυτο το γατί μου βγάζει το κανιβαλιστικο μου ένστικτο.:lol::lol::lol:Θέλω να το δαγκώσω στο μουτρο και στα πατουσια!
Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα...:lol:

Μα ειναι κουκλακια ολα τους...Αναστασια μου δεν σου φερνει στον τυπο της Μόιρας η Καλυψω;
αρχοντοκοριτσα:inlove:παντως η Καλυψω χανει Δωρα στις φωτο....η πιο αντιπροσωπευτικη της ειναι αυτη στην υπογραφη μου:)

αρχοντοκοριτσα:inlove:παντως η Καλυψω χανει Δωρα στις φωτο....η πιο αντιπροσωπευτικη της ειναι αυτη στην υπογραφη μου:)
Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα.:rolleyes:

Φανταζομαι,μην μου στενοχωριεσαι Γιουλιτσκα θα της κανω σουπερ φωτογραφιση με την πρωτη ευκαιρια!Πρεπει να ειναι πραγματικο κοσμημα.:rolleyes:
σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου....

Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου...

Σε καταλαβαινω απολυτα,κι εμενα παραπονιουνται οτι εχω αδυναμια στο μουμουρακι μου...
ο Μαριος εχει αδυναμια στη Σεμελη κι ο Χρηστος στο Μορφεα...τα καλυψαμε ολα:lol:

Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι.

Ναι μου φέρνει... είναι κουκλάκια κ τα δύο.:up:

Αν τον κρατησεις σφιχτα ανασκελα στην αγκαλια σου, θα δεις θα κατσει...απο εκεινη την ωρα, ζουλα τον, φιλα τον, δαγκωνε τον, φατον κανονικα...:lol:
Θα το κάνω και θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου πιστά:D

σε ευχαριστω...ειναι η γατα της καρδιας μου....
Αυτο ξαναπές το! Γιουλάκι μου εσύ!:redface:

Εμας η μαμα μου εχει τρελη αδυναμια στον Σειριο.Εγω απλα τα αγαπαω διαφορετικα,αλλο το μουμουρακι μου κι αλλο το τερατακι μου το Σειριονι.
Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία?:)

Δωράκι μου το μουμουράκι σου είναι εντελώς ψυχουλα, καρδουλα, περλα, ψυμαράκι, αγγελουδι! Ειναι δυνατόν να μην του έχεις ψιλο αδυναμία?:)
συμφωνω...γιατι εκτος απο Πριγκηπεσσα ειναι και ψυχουλα:)μια ΤΕΛΕΙΑ γατα...

Γιουλιτσκα αν τη γνωρισεις απο κοντα θα καταλαβεις...Δεν ξαναειχα ποτε τετοιο γατι.Αναστασω μου κανω σαν χαζη,ολη μερα αγκαλια την εχω,δε θελω να την αποχωριστω το Σαββατο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back