PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 12:34 Η PATSOUKAKI: #37.201 08-03-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παρτε μια γευση απο τα τρια υπεροχα μωρα της τζουλς !!!!!!! Click για ανάπτυξη... θεε μου!Τι ψυχούλες είναι αυτές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.202 08-03-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σου εσβησα και το σεντονι,για δες: Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ Δωρακι, αυτη βαλε ετσι οπως ειναι μη γινομαστε ρομπα με τις ανοικοκυροσυνες μας... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παρτε μια γευση απο τα τρια υπεροχα μωρα της τζουλς !!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ Ιωαννα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 12:45 Η ιβανα έγραψε: #37.203 08-03-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: θεε μου!Τι ψυχούλες είναι αυτές; Click για ανάπτυξη... και που να δεις εγω που τα ειχα και αγκαλια κιολας !! ζουλευεις, ζουλευεις ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.204 08-03-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και που να δεις εγω που τα ειχα και αγκαλια κιολας !! ζουλευεις, ζουλευεις ?????? Click για ανάπτυξη... την επομενη φορα που θα ειμαστε πιο ησυχα, θα ευχαριστηθεις περισσοτερο ζουληγμα Νατα τα κοριτσια μου, ετοιμα για την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG3137.JPG 50 KB · Εμφανίσεις: 25 CIMG3141.JPG 50 KB · Εμφανίσεις: 23 CIMG3143.JPG 47,1 KB · Εμφανίσεις: 22 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #37.205 08-03-09 13:13 Γιουλη αυτο ειναι το γατοτρολεϊ;Αντεχει βαρος;Σκεφτομουν ενα τετοιο για τις μετακινησεις μας,θα κανει λες για τον τραμπουκο;Γενικα τα φοβαμαι τα πανινα για τον Σειριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 13:33 Η moukelis έγραψε: #37.206 08-03-09 13:33 Ελα ανοικοκυρευτη στην εφτιαξα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.207 08-03-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αυτο ειναι το γατοτρολεϊ;Αντεχει βαρος;Σκεφτομουν ενα τετοιο για τις μετακινησεις μας,θα κανει λες για τον τραμπουκο;Γενικα τα φοβαμαι τα πανινα για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι γατοτρολει Δωρακι, ειναι το κλουβακι της εκθεσης της Σεμελης...το συνηθισε και το εχει λατρεψε...το Μορφεα θα τον βαλω στα ομορφα και μεγαλα κλουβακια που θα μας δωσουν στην εκθεση Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα ανοικοκυρευτη στην εφτιαξα: Click για ανάπτυξη... χιλια και παλι ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η moukelis έγραψε: #37.208 08-03-09 14:27 Δεν κανει τιποτα!Της Σεμελης γιατι της πηρες χωριστο κλουβακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.209 09-03-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανει τιποτα!Της Σεμελης γιατι της πηρες χωριστο κλουβακι; Click για ανάπτυξη... Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Δωρακι το ειχα παρει πολυ προτου οργανωθει η εκθεση της Αθηνας γιατι δεν μου αρεσαν τα κλουβια των εκθεσεων με τα καγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #37.210 09-03-09 09:37 Περαστικα!Α,καλα εκανες τοτε,θα εχει συνηθισει και θα ειναι πιο ανετη.Διπατο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.211 09-03-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περαστικα!Α,καλα εκανες τοτε,θα εχει συνηθισει και θα ειναι πιο ανετη.Διπατο ειναι; Click για ανάπτυξη... το πανω μερος ειναι μια κουνιτσα που μπαινοβγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #37.212 09-03-09 10:04 Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:09 Η ιβανα έγραψε: #37.213 09-03-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.214 09-03-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Click για ανάπτυξη... τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω...ναι μωρε...δεν ειναι τιποτα..χθες ημουν κρεβατωμενη και χαλια....σημερα ειμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:35 Η gatouni έγραψε: #37.215 09-03-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.216 09-03-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Click για ανάπτυξη... ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #37.217 09-03-09 10:52 θεια γιουληηηηηη ! ευχαριστω για τα γκρινις ! εσυ δεν τα εδωσες στη μαμα ? ειναι μουρλια, ολο της ζηταω, και την πονοκεφαλιαζω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:59 Η gatouni έγραψε: #37.218 09-03-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Click για ανάπτυξη... Και γω το ξέχασα μετά. Δεν πειράζει... άλλωστε μου άρεσε που είχα τις τρίχες του έρωτα μου επάνω μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #37.219 09-03-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Click για ανάπτυξη... Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.220 09-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Click για ανάπτυξη... δεν μπαινει στο πλατος...αλλα εχει χωρο ετσι...ειδικα το κατω μερος...ειναι μια χαρα...το κουνακι μονο ειναι λιγο μικρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1859 1860 1861 1862 1863 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παρτε μια γευση απο τα τρια υπεροχα μωρα της τζουλς !!!!!!! Click για ανάπτυξη... θεε μου!Τι ψυχούλες είναι αυτές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.202 08-03-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σου εσβησα και το σεντονι,για δες: Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ Δωρακι, αυτη βαλε ετσι οπως ειναι μη γινομαστε ρομπα με τις ανοικοκυροσυνες μας... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παρτε μια γευση απο τα τρια υπεροχα μωρα της τζουλς !!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ Ιωαννα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 12:45 Η ιβανα έγραψε: #37.203 08-03-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: θεε μου!Τι ψυχούλες είναι αυτές; Click για ανάπτυξη... και που να δεις εγω που τα ειχα και αγκαλια κιολας !! ζουλευεις, ζουλευεις ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.204 08-03-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και που να δεις εγω που τα ειχα και αγκαλια κιολας !! ζουλευεις, ζουλευεις ?????? Click για ανάπτυξη... την επομενη φορα που θα ειμαστε πιο ησυχα, θα ευχαριστηθεις περισσοτερο ζουληγμα Νατα τα κοριτσια μου, ετοιμα για την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG3137.JPG 50 KB · Εμφανίσεις: 25 CIMG3141.JPG 50 KB · Εμφανίσεις: 23 CIMG3143.JPG 47,1 KB · Εμφανίσεις: 22 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #37.205 08-03-09 13:13 Γιουλη αυτο ειναι το γατοτρολεϊ;Αντεχει βαρος;Σκεφτομουν ενα τετοιο για τις μετακινησεις μας,θα κανει λες για τον τραμπουκο;Γενικα τα φοβαμαι τα πανινα για τον Σειριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 13:33 Η moukelis έγραψε: #37.206 08-03-09 13:33 Ελα ανοικοκυρευτη στην εφτιαξα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.207 08-03-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αυτο ειναι το γατοτρολεϊ;Αντεχει βαρος;Σκεφτομουν ενα τετοιο για τις μετακινησεις μας,θα κανει λες για τον τραμπουκο;Γενικα τα φοβαμαι τα πανινα για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι γατοτρολει Δωρακι, ειναι το κλουβακι της εκθεσης της Σεμελης...το συνηθισε και το εχει λατρεψε...το Μορφεα θα τον βαλω στα ομορφα και μεγαλα κλουβακια που θα μας δωσουν στην εκθεση Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα ανοικοκυρευτη στην εφτιαξα: Click για ανάπτυξη... χιλια και παλι ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η moukelis έγραψε: #37.208 08-03-09 14:27 Δεν κανει τιποτα!Της Σεμελης γιατι της πηρες χωριστο κλουβακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.209 09-03-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανει τιποτα!Της Σεμελης γιατι της πηρες χωριστο κλουβακι; Click για ανάπτυξη... Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Δωρακι το ειχα παρει πολυ προτου οργανωθει η εκθεση της Αθηνας γιατι δεν μου αρεσαν τα κλουβια των εκθεσεων με τα καγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #37.210 09-03-09 09:37 Περαστικα!Α,καλα εκανες τοτε,θα εχει συνηθισει και θα ειναι πιο ανετη.Διπατο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.211 09-03-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περαστικα!Α,καλα εκανες τοτε,θα εχει συνηθισει και θα ειναι πιο ανετη.Διπατο ειναι; Click για ανάπτυξη... το πανω μερος ειναι μια κουνιτσα που μπαινοβγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #37.212 09-03-09 10:04 Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:09 Η ιβανα έγραψε: #37.213 09-03-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.214 09-03-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Click για ανάπτυξη... τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω...ναι μωρε...δεν ειναι τιποτα..χθες ημουν κρεβατωμενη και χαλια....σημερα ειμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:35 Η gatouni έγραψε: #37.215 09-03-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.216 09-03-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Click για ανάπτυξη... ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #37.217 09-03-09 10:52 θεια γιουληηηηηη ! ευχαριστω για τα γκρινις ! εσυ δεν τα εδωσες στη μαμα ? ειναι μουρλια, ολο της ζηταω, και την πονοκεφαλιαζω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:59 Η gatouni έγραψε: #37.218 09-03-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Click για ανάπτυξη... Και γω το ξέχασα μετά. Δεν πειράζει... άλλωστε μου άρεσε που είχα τις τρίχες του έρωτα μου επάνω μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #37.219 09-03-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Click για ανάπτυξη... Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.220 09-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Click για ανάπτυξη... δεν μπαινει στο πλατος...αλλα εχει χωρο ετσι...ειδικα το κατω μερος...ειναι μια χαρα...το κουνακι μονο ειναι λιγο μικρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1859 1860 1861 1862 1863 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σου εσβησα και το σεντονι,για δες: Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω πολυ Δωρακι, αυτη βαλε ετσι οπως ειναι μη γινομαστε ρομπα με τις ανοικοκυροσυνες μας... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παρτε μια γευση απο τα τρια υπεροχα μωρα της τζουλς !!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολυ Ιωαννα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 12:45 Η ιβανα έγραψε: #37.203 08-03-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: θεε μου!Τι ψυχούλες είναι αυτές; Click για ανάπτυξη... και που να δεις εγω που τα ειχα και αγκαλια κιολας !! ζουλευεις, ζουλευεις ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.204 08-03-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και που να δεις εγω που τα ειχα και αγκαλια κιολας !! ζουλευεις, ζουλευεις ?????? Click για ανάπτυξη... την επομενη φορα που θα ειμαστε πιο ησυχα, θα ευχαριστηθεις περισσοτερο ζουληγμα Νατα τα κοριτσια μου, ετοιμα για την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG3137.JPG 50 KB · Εμφανίσεις: 25 CIMG3141.JPG 50 KB · Εμφανίσεις: 23 CIMG3143.JPG 47,1 KB · Εμφανίσεις: 22 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #37.205 08-03-09 13:13 Γιουλη αυτο ειναι το γατοτρολεϊ;Αντεχει βαρος;Σκεφτομουν ενα τετοιο για τις μετακινησεις μας,θα κανει λες για τον τραμπουκο;Γενικα τα φοβαμαι τα πανινα για τον Σειριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 13:33 Η moukelis έγραψε: #37.206 08-03-09 13:33 Ελα ανοικοκυρευτη στην εφτιαξα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.207 08-03-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αυτο ειναι το γατοτρολεϊ;Αντεχει βαρος;Σκεφτομουν ενα τετοιο για τις μετακινησεις μας,θα κανει λες για τον τραμπουκο;Γενικα τα φοβαμαι τα πανινα για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι γατοτρολει Δωρακι, ειναι το κλουβακι της εκθεσης της Σεμελης...το συνηθισε και το εχει λατρεψε...το Μορφεα θα τον βαλω στα ομορφα και μεγαλα κλουβακια που θα μας δωσουν στην εκθεση Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα ανοικοκυρευτη στην εφτιαξα: Click για ανάπτυξη... χιλια και παλι ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η moukelis έγραψε: #37.208 08-03-09 14:27 Δεν κανει τιποτα!Της Σεμελης γιατι της πηρες χωριστο κλουβακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.209 09-03-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανει τιποτα!Της Σεμελης γιατι της πηρες χωριστο κλουβακι; Click για ανάπτυξη... Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Δωρακι το ειχα παρει πολυ προτου οργανωθει η εκθεση της Αθηνας γιατι δεν μου αρεσαν τα κλουβια των εκθεσεων με τα καγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #37.210 09-03-09 09:37 Περαστικα!Α,καλα εκανες τοτε,θα εχει συνηθισει και θα ειναι πιο ανετη.Διπατο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.211 09-03-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περαστικα!Α,καλα εκανες τοτε,θα εχει συνηθισει και θα ειναι πιο ανετη.Διπατο ειναι; Click για ανάπτυξη... το πανω μερος ειναι μια κουνιτσα που μπαινοβγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #37.212 09-03-09 10:04 Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:09 Η ιβανα έγραψε: #37.213 09-03-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.214 09-03-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Click για ανάπτυξη... τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω...ναι μωρε...δεν ειναι τιποτα..χθες ημουν κρεβατωμενη και χαλια....σημερα ειμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:35 Η gatouni έγραψε: #37.215 09-03-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.216 09-03-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Click για ανάπτυξη... ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #37.217 09-03-09 10:52 θεια γιουληηηηηη ! ευχαριστω για τα γκρινις ! εσυ δεν τα εδωσες στη μαμα ? ειναι μουρλια, ολο της ζηταω, και την πονοκεφαλιαζω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:59 Η gatouni έγραψε: #37.218 09-03-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Click για ανάπτυξη... Και γω το ξέχασα μετά. Δεν πειράζει... άλλωστε μου άρεσε που είχα τις τρίχες του έρωτα μου επάνω μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #37.219 09-03-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Click για ανάπτυξη... Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.220 09-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Click για ανάπτυξη... δεν μπαινει στο πλατος...αλλα εχει χωρο ετσι...ειδικα το κατω μερος...ειναι μια χαρα...το κουνακι μονο ειναι λιγο μικρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1859 1860 1861 1862 1863 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: θεε μου!Τι ψυχούλες είναι αυτές; Click για ανάπτυξη... και που να δεις εγω που τα ειχα και αγκαλια κιολας !! ζουλευεις, ζουλευεις ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.204 08-03-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και που να δεις εγω που τα ειχα και αγκαλια κιολας !! ζουλευεις, ζουλευεις ?????? Click για ανάπτυξη... την επομενη φορα που θα ειμαστε πιο ησυχα, θα ευχαριστηθεις περισσοτερο ζουληγμα Νατα τα κοριτσια μου, ετοιμα για την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG3137.JPG 50 KB · Εμφανίσεις: 25 CIMG3141.JPG 50 KB · Εμφανίσεις: 23 CIMG3143.JPG 47,1 KB · Εμφανίσεις: 22 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #37.205 08-03-09 13:13 Γιουλη αυτο ειναι το γατοτρολεϊ;Αντεχει βαρος;Σκεφτομουν ενα τετοιο για τις μετακινησεις μας,θα κανει λες για τον τραμπουκο;Γενικα τα φοβαμαι τα πανινα για τον Σειριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 13:33 Η moukelis έγραψε: #37.206 08-03-09 13:33 Ελα ανοικοκυρευτη στην εφτιαξα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.207 08-03-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αυτο ειναι το γατοτρολεϊ;Αντεχει βαρος;Σκεφτομουν ενα τετοιο για τις μετακινησεις μας,θα κανει λες για τον τραμπουκο;Γενικα τα φοβαμαι τα πανινα για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι γατοτρολει Δωρακι, ειναι το κλουβακι της εκθεσης της Σεμελης...το συνηθισε και το εχει λατρεψε...το Μορφεα θα τον βαλω στα ομορφα και μεγαλα κλουβακια που θα μας δωσουν στην εκθεση Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα ανοικοκυρευτη στην εφτιαξα: Click για ανάπτυξη... χιλια και παλι ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η moukelis έγραψε: #37.208 08-03-09 14:27 Δεν κανει τιποτα!Της Σεμελης γιατι της πηρες χωριστο κλουβακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.209 09-03-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανει τιποτα!Της Σεμελης γιατι της πηρες χωριστο κλουβακι; Click για ανάπτυξη... Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Δωρακι το ειχα παρει πολυ προτου οργανωθει η εκθεση της Αθηνας γιατι δεν μου αρεσαν τα κλουβια των εκθεσεων με τα καγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #37.210 09-03-09 09:37 Περαστικα!Α,καλα εκανες τοτε,θα εχει συνηθισει και θα ειναι πιο ανετη.Διπατο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.211 09-03-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περαστικα!Α,καλα εκανες τοτε,θα εχει συνηθισει και θα ειναι πιο ανετη.Διπατο ειναι; Click για ανάπτυξη... το πανω μερος ειναι μια κουνιτσα που μπαινοβγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #37.212 09-03-09 10:04 Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:09 Η ιβανα έγραψε: #37.213 09-03-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.214 09-03-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Click για ανάπτυξη... τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω...ναι μωρε...δεν ειναι τιποτα..χθες ημουν κρεβατωμενη και χαλια....σημερα ειμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:35 Η gatouni έγραψε: #37.215 09-03-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.216 09-03-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Click για ανάπτυξη... ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #37.217 09-03-09 10:52 θεια γιουληηηηηη ! ευχαριστω για τα γκρινις ! εσυ δεν τα εδωσες στη μαμα ? ειναι μουρλια, ολο της ζηταω, και την πονοκεφαλιαζω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:59 Η gatouni έγραψε: #37.218 09-03-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Click για ανάπτυξη... Και γω το ξέχασα μετά. Δεν πειράζει... άλλωστε μου άρεσε που είχα τις τρίχες του έρωτα μου επάνω μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #37.219 09-03-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Click για ανάπτυξη... Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.220 09-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Click για ανάπτυξη... δεν μπαινει στο πλατος...αλλα εχει χωρο ετσι...ειδικα το κατω μερος...ειναι μια χαρα...το κουνακι μονο ειναι λιγο μικρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1859 1860 1861 1862 1863 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και που να δεις εγω που τα ειχα και αγκαλια κιολας !! ζουλευεις, ζουλευεις ?????? Click για ανάπτυξη... την επομενη φορα που θα ειμαστε πιο ησυχα, θα ευχαριστηθεις περισσοτερο ζουληγμα Νατα τα κοριτσια μου, ετοιμα για την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #37.205 08-03-09 13:13 Γιουλη αυτο ειναι το γατοτρολεϊ;Αντεχει βαρος;Σκεφτομουν ενα τετοιο για τις μετακινησεις μας,θα κανει λες για τον τραμπουκο;Γενικα τα φοβαμαι τα πανινα για τον Σειριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 13:33 Η moukelis έγραψε: #37.206 08-03-09 13:33 Ελα ανοικοκυρευτη στην εφτιαξα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.207 08-03-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αυτο ειναι το γατοτρολεϊ;Αντεχει βαρος;Σκεφτομουν ενα τετοιο για τις μετακινησεις μας,θα κανει λες για τον τραμπουκο;Γενικα τα φοβαμαι τα πανινα για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι γατοτρολει Δωρακι, ειναι το κλουβακι της εκθεσης της Σεμελης...το συνηθισε και το εχει λατρεψε...το Μορφεα θα τον βαλω στα ομορφα και μεγαλα κλουβακια που θα μας δωσουν στην εκθεση Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα ανοικοκυρευτη στην εφτιαξα: Click για ανάπτυξη... χιλια και παλι ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η moukelis έγραψε: #37.208 08-03-09 14:27 Δεν κανει τιποτα!Της Σεμελης γιατι της πηρες χωριστο κλουβακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.209 09-03-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανει τιποτα!Της Σεμελης γιατι της πηρες χωριστο κλουβακι; Click για ανάπτυξη... Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Δωρακι το ειχα παρει πολυ προτου οργανωθει η εκθεση της Αθηνας γιατι δεν μου αρεσαν τα κλουβια των εκθεσεων με τα καγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #37.210 09-03-09 09:37 Περαστικα!Α,καλα εκανες τοτε,θα εχει συνηθισει και θα ειναι πιο ανετη.Διπατο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.211 09-03-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περαστικα!Α,καλα εκανες τοτε,θα εχει συνηθισει και θα ειναι πιο ανετη.Διπατο ειναι; Click για ανάπτυξη... το πανω μερος ειναι μια κουνιτσα που μπαινοβγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #37.212 09-03-09 10:04 Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:09 Η ιβανα έγραψε: #37.213 09-03-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.214 09-03-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Click για ανάπτυξη... τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω...ναι μωρε...δεν ειναι τιποτα..χθες ημουν κρεβατωμενη και χαλια....σημερα ειμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:35 Η gatouni έγραψε: #37.215 09-03-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.216 09-03-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Click για ανάπτυξη... ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #37.217 09-03-09 10:52 θεια γιουληηηηηη ! ευχαριστω για τα γκρινις ! εσυ δεν τα εδωσες στη μαμα ? ειναι μουρλια, ολο της ζηταω, και την πονοκεφαλιαζω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:59 Η gatouni έγραψε: #37.218 09-03-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Click για ανάπτυξη... Και γω το ξέχασα μετά. Δεν πειράζει... άλλωστε μου άρεσε που είχα τις τρίχες του έρωτα μου επάνω μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #37.219 09-03-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Click για ανάπτυξη... Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.220 09-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Click για ανάπτυξη... δεν μπαινει στο πλατος...αλλα εχει χωρο ετσι...ειδικα το κατω μερος...ειναι μια χαρα...το κουνακι μονο ειναι λιγο μικρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1859 1860 1861 1862 1863 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλη αυτο ειναι το γατοτρολεϊ;Αντεχει βαρος;Σκεφτομουν ενα τετοιο για τις μετακινησεις μας,θα κανει λες για τον τραμπουκο;Γενικα τα φοβαμαι τα πανινα για τον Σειριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 13:33 Η moukelis έγραψε: #37.206 08-03-09 13:33 Ελα ανοικοκυρευτη στην εφτιαξα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.207 08-03-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αυτο ειναι το γατοτρολεϊ;Αντεχει βαρος;Σκεφτομουν ενα τετοιο για τις μετακινησεις μας,θα κανει λες για τον τραμπουκο;Γενικα τα φοβαμαι τα πανινα για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι γατοτρολει Δωρακι, ειναι το κλουβακι της εκθεσης της Σεμελης...το συνηθισε και το εχει λατρεψε...το Μορφεα θα τον βαλω στα ομορφα και μεγαλα κλουβακια που θα μας δωσουν στην εκθεση Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα ανοικοκυρευτη στην εφτιαξα: Click για ανάπτυξη... χιλια και παλι ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η moukelis έγραψε: #37.208 08-03-09 14:27 Δεν κανει τιποτα!Της Σεμελης γιατι της πηρες χωριστο κλουβακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.209 09-03-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανει τιποτα!Της Σεμελης γιατι της πηρες χωριστο κλουβακι; Click για ανάπτυξη... Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Δωρακι το ειχα παρει πολυ προτου οργανωθει η εκθεση της Αθηνας γιατι δεν μου αρεσαν τα κλουβια των εκθεσεων με τα καγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #37.210 09-03-09 09:37 Περαστικα!Α,καλα εκανες τοτε,θα εχει συνηθισει και θα ειναι πιο ανετη.Διπατο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.211 09-03-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περαστικα!Α,καλα εκανες τοτε,θα εχει συνηθισει και θα ειναι πιο ανετη.Διπατο ειναι; Click για ανάπτυξη... το πανω μερος ειναι μια κουνιτσα που μπαινοβγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #37.212 09-03-09 10:04 Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:09 Η ιβανα έγραψε: #37.213 09-03-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.214 09-03-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Click για ανάπτυξη... τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω...ναι μωρε...δεν ειναι τιποτα..χθες ημουν κρεβατωμενη και χαλια....σημερα ειμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:35 Η gatouni έγραψε: #37.215 09-03-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.216 09-03-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Click για ανάπτυξη... ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #37.217 09-03-09 10:52 θεια γιουληηηηηη ! ευχαριστω για τα γκρινις ! εσυ δεν τα εδωσες στη μαμα ? ειναι μουρλια, ολο της ζηταω, και την πονοκεφαλιαζω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:59 Η gatouni έγραψε: #37.218 09-03-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Click για ανάπτυξη... Και γω το ξέχασα μετά. Δεν πειράζει... άλλωστε μου άρεσε που είχα τις τρίχες του έρωτα μου επάνω μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #37.219 09-03-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Click για ανάπτυξη... Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.220 09-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Click για ανάπτυξη... δεν μπαινει στο πλατος...αλλα εχει χωρο ετσι...ειδικα το κατω μερος...ειναι μια χαρα...το κουνακι μονο ειναι λιγο μικρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1859 1860 1861 1862 1863 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελα ανοικοκυρευτη στην εφτιαξα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.207 08-03-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αυτο ειναι το γατοτρολεϊ;Αντεχει βαρος;Σκεφτομουν ενα τετοιο για τις μετακινησεις μας,θα κανει λες για τον τραμπουκο;Γενικα τα φοβαμαι τα πανινα για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι γατοτρολει Δωρακι, ειναι το κλουβακι της εκθεσης της Σεμελης...το συνηθισε και το εχει λατρεψε...το Μορφεα θα τον βαλω στα ομορφα και μεγαλα κλουβακια που θα μας δωσουν στην εκθεση Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα ανοικοκυρευτη στην εφτιαξα: Click για ανάπτυξη... χιλια και παλι ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η moukelis έγραψε: #37.208 08-03-09 14:27 Δεν κανει τιποτα!Της Σεμελης γιατι της πηρες χωριστο κλουβακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.209 09-03-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανει τιποτα!Της Σεμελης γιατι της πηρες χωριστο κλουβακι; Click για ανάπτυξη... Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Δωρακι το ειχα παρει πολυ προτου οργανωθει η εκθεση της Αθηνας γιατι δεν μου αρεσαν τα κλουβια των εκθεσεων με τα καγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #37.210 09-03-09 09:37 Περαστικα!Α,καλα εκανες τοτε,θα εχει συνηθισει και θα ειναι πιο ανετη.Διπατο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.211 09-03-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περαστικα!Α,καλα εκανες τοτε,θα εχει συνηθισει και θα ειναι πιο ανετη.Διπατο ειναι; Click για ανάπτυξη... το πανω μερος ειναι μια κουνιτσα που μπαινοβγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #37.212 09-03-09 10:04 Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:09 Η ιβανα έγραψε: #37.213 09-03-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.214 09-03-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Click για ανάπτυξη... τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω...ναι μωρε...δεν ειναι τιποτα..χθες ημουν κρεβατωμενη και χαλια....σημερα ειμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:35 Η gatouni έγραψε: #37.215 09-03-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.216 09-03-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Click για ανάπτυξη... ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #37.217 09-03-09 10:52 θεια γιουληηηηηη ! ευχαριστω για τα γκρινις ! εσυ δεν τα εδωσες στη μαμα ? ειναι μουρλια, ολο της ζηταω, και την πονοκεφαλιαζω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:59 Η gatouni έγραψε: #37.218 09-03-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Click για ανάπτυξη... Και γω το ξέχασα μετά. Δεν πειράζει... άλλωστε μου άρεσε που είχα τις τρίχες του έρωτα μου επάνω μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #37.219 09-03-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Click για ανάπτυξη... Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.220 09-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Click για ανάπτυξη... δεν μπαινει στο πλατος...αλλα εχει χωρο ετσι...ειδικα το κατω μερος...ειναι μια χαρα...το κουνακι μονο ειναι λιγο μικρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1859 1860 1861 1862 1863 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη αυτο ειναι το γατοτρολεϊ;Αντεχει βαρος;Σκεφτομουν ενα τετοιο για τις μετακινησεις μας,θα κανει λες για τον τραμπουκο;Γενικα τα φοβαμαι τα πανινα για τον Σειριο. Click για ανάπτυξη... δεν ειναι γατοτρολει Δωρακι, ειναι το κλουβακι της εκθεσης της Σεμελης...το συνηθισε και το εχει λατρεψε...το Μορφεα θα τον βαλω στα ομορφα και μεγαλα κλουβακια που θα μας δωσουν στην εκθεση Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα ανοικοκυρευτη στην εφτιαξα: Click για ανάπτυξη... χιλια και παλι ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2009 στις 14:27 Η moukelis έγραψε: #37.208 08-03-09 14:27 Δεν κανει τιποτα!Της Σεμελης γιατι της πηρες χωριστο κλουβακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.209 09-03-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανει τιποτα!Της Σεμελης γιατι της πηρες χωριστο κλουβακι; Click για ανάπτυξη... Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Δωρακι το ειχα παρει πολυ προτου οργανωθει η εκθεση της Αθηνας γιατι δεν μου αρεσαν τα κλουβια των εκθεσεων με τα καγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #37.210 09-03-09 09:37 Περαστικα!Α,καλα εκανες τοτε,θα εχει συνηθισει και θα ειναι πιο ανετη.Διπατο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.211 09-03-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περαστικα!Α,καλα εκανες τοτε,θα εχει συνηθισει και θα ειναι πιο ανετη.Διπατο ειναι; Click για ανάπτυξη... το πανω μερος ειναι μια κουνιτσα που μπαινοβγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #37.212 09-03-09 10:04 Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:09 Η ιβανα έγραψε: #37.213 09-03-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.214 09-03-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Click για ανάπτυξη... τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω...ναι μωρε...δεν ειναι τιποτα..χθες ημουν κρεβατωμενη και χαλια....σημερα ειμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:35 Η gatouni έγραψε: #37.215 09-03-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.216 09-03-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Click για ανάπτυξη... ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #37.217 09-03-09 10:52 θεια γιουληηηηηη ! ευχαριστω για τα γκρινις ! εσυ δεν τα εδωσες στη μαμα ? ειναι μουρλια, ολο της ζηταω, και την πονοκεφαλιαζω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:59 Η gatouni έγραψε: #37.218 09-03-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Click για ανάπτυξη... Και γω το ξέχασα μετά. Δεν πειράζει... άλλωστε μου άρεσε που είχα τις τρίχες του έρωτα μου επάνω μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #37.219 09-03-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Click για ανάπτυξη... Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.220 09-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Click για ανάπτυξη... δεν μπαινει στο πλατος...αλλα εχει χωρο ετσι...ειδικα το κατω μερος...ειναι μια χαρα...το κουνακι μονο ειναι λιγο μικρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1859 1860 1861 1862 1863 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν κανει τιποτα!Της Σεμελης γιατι της πηρες χωριστο κλουβακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.209 09-03-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανει τιποτα!Της Σεμελης γιατι της πηρες χωριστο κλουβακι; Click για ανάπτυξη... Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Δωρακι το ειχα παρει πολυ προτου οργανωθει η εκθεση της Αθηνας γιατι δεν μου αρεσαν τα κλουβια των εκθεσεων με τα καγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #37.210 09-03-09 09:37 Περαστικα!Α,καλα εκανες τοτε,θα εχει συνηθισει και θα ειναι πιο ανετη.Διπατο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.211 09-03-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περαστικα!Α,καλα εκανες τοτε,θα εχει συνηθισει και θα ειναι πιο ανετη.Διπατο ειναι; Click για ανάπτυξη... το πανω μερος ειναι μια κουνιτσα που μπαινοβγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #37.212 09-03-09 10:04 Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:09 Η ιβανα έγραψε: #37.213 09-03-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.214 09-03-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Click για ανάπτυξη... τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω...ναι μωρε...δεν ειναι τιποτα..χθες ημουν κρεβατωμενη και χαλια....σημερα ειμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:35 Η gatouni έγραψε: #37.215 09-03-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.216 09-03-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Click για ανάπτυξη... ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #37.217 09-03-09 10:52 θεια γιουληηηηηη ! ευχαριστω για τα γκρινις ! εσυ δεν τα εδωσες στη μαμα ? ειναι μουρλια, ολο της ζηταω, και την πονοκεφαλιαζω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:59 Η gatouni έγραψε: #37.218 09-03-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Click για ανάπτυξη... Και γω το ξέχασα μετά. Δεν πειράζει... άλλωστε μου άρεσε που είχα τις τρίχες του έρωτα μου επάνω μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #37.219 09-03-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Click για ανάπτυξη... Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.220 09-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Click για ανάπτυξη... δεν μπαινει στο πλατος...αλλα εχει χωρο ετσι...ειδικα το κατω μερος...ειναι μια χαρα...το κουνακι μονο ειναι λιγο μικρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1859 1860 1861 1862 1863 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανει τιποτα!Της Σεμελης γιατι της πηρες χωριστο κλουβακι; Click για ανάπτυξη... Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Δωρακι το ειχα παρει πολυ προτου οργανωθει η εκθεση της Αθηνας γιατι δεν μου αρεσαν τα κλουβια των εκθεσεων με τα καγκελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η moukelis έγραψε: #37.210 09-03-09 09:37 Περαστικα!Α,καλα εκανες τοτε,θα εχει συνηθισει και θα ειναι πιο ανετη.Διπατο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.211 09-03-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περαστικα!Α,καλα εκανες τοτε,θα εχει συνηθισει και θα ειναι πιο ανετη.Διπατο ειναι; Click για ανάπτυξη... το πανω μερος ειναι μια κουνιτσα που μπαινοβγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #37.212 09-03-09 10:04 Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:09 Η ιβανα έγραψε: #37.213 09-03-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.214 09-03-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Click για ανάπτυξη... τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω...ναι μωρε...δεν ειναι τιποτα..χθες ημουν κρεβατωμενη και χαλια....σημερα ειμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:35 Η gatouni έγραψε: #37.215 09-03-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.216 09-03-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Click για ανάπτυξη... ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #37.217 09-03-09 10:52 θεια γιουληηηηηη ! ευχαριστω για τα γκρινις ! εσυ δεν τα εδωσες στη μαμα ? ειναι μουρλια, ολο της ζηταω, και την πονοκεφαλιαζω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:59 Η gatouni έγραψε: #37.218 09-03-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Click για ανάπτυξη... Και γω το ξέχασα μετά. Δεν πειράζει... άλλωστε μου άρεσε που είχα τις τρίχες του έρωτα μου επάνω μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #37.219 09-03-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Click για ανάπτυξη... Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.220 09-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Click για ανάπτυξη... δεν μπαινει στο πλατος...αλλα εχει χωρο ετσι...ειδικα το κατω μερος...ειναι μια χαρα...το κουνακι μονο ειναι λιγο μικρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1859 1860 1861 1862 1863 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περαστικα!Α,καλα εκανες τοτε,θα εχει συνηθισει και θα ειναι πιο ανετη.Διπατο ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.211 09-03-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περαστικα!Α,καλα εκανες τοτε,θα εχει συνηθισει και θα ειναι πιο ανετη.Διπατο ειναι; Click για ανάπτυξη... το πανω μερος ειναι μια κουνιτσα που μπαινοβγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #37.212 09-03-09 10:04 Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:09 Η ιβανα έγραψε: #37.213 09-03-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.214 09-03-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Click για ανάπτυξη... τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω...ναι μωρε...δεν ειναι τιποτα..χθες ημουν κρεβατωμενη και χαλια....σημερα ειμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:35 Η gatouni έγραψε: #37.215 09-03-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.216 09-03-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Click για ανάπτυξη... ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #37.217 09-03-09 10:52 θεια γιουληηηηηη ! ευχαριστω για τα γκρινις ! εσυ δεν τα εδωσες στη μαμα ? ειναι μουρλια, ολο της ζηταω, και την πονοκεφαλιαζω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:59 Η gatouni έγραψε: #37.218 09-03-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Click για ανάπτυξη... Και γω το ξέχασα μετά. Δεν πειράζει... άλλωστε μου άρεσε που είχα τις τρίχες του έρωτα μου επάνω μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #37.219 09-03-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Click για ανάπτυξη... Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.220 09-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Click για ανάπτυξη... δεν μπαινει στο πλατος...αλλα εχει χωρο ετσι...ειδικα το κατω μερος...ειναι μια χαρα...το κουνακι μονο ειναι λιγο μικρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1859 1860 1861 1862 1863 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Περαστικα!Α,καλα εκανες τοτε,θα εχει συνηθισει και θα ειναι πιο ανετη.Διπατο ειναι; Click για ανάπτυξη... το πανω μερος ειναι μια κουνιτσα που μπαινοβγαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #37.212 09-03-09 10:04 Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:09 Η ιβανα έγραψε: #37.213 09-03-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.214 09-03-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Click για ανάπτυξη... τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω...ναι μωρε...δεν ειναι τιποτα..χθες ημουν κρεβατωμενη και χαλια....σημερα ειμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:35 Η gatouni έγραψε: #37.215 09-03-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.216 09-03-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Click για ανάπτυξη... ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #37.217 09-03-09 10:52 θεια γιουληηηηηη ! ευχαριστω για τα γκρινις ! εσυ δεν τα εδωσες στη μαμα ? ειναι μουρλια, ολο της ζηταω, και την πονοκεφαλιαζω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:59 Η gatouni έγραψε: #37.218 09-03-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Click για ανάπτυξη... Και γω το ξέχασα μετά. Δεν πειράζει... άλλωστε μου άρεσε που είχα τις τρίχες του έρωτα μου επάνω μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #37.219 09-03-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Click για ανάπτυξη... Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.220 09-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Click για ανάπτυξη... δεν μπαινει στο πλατος...αλλα εχει χωρο ετσι...ειδικα το κατω μερος...ειναι μια χαρα...το κουνακι μονο ειναι λιγο μικρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1859 1860 1861 1862 1863 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:09 Η ιβανα έγραψε: #37.213 09-03-09 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.214 09-03-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Click για ανάπτυξη... τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω...ναι μωρε...δεν ειναι τιποτα..χθες ημουν κρεβατωμενη και χαλια....σημερα ειμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:35 Η gatouni έγραψε: #37.215 09-03-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.216 09-03-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Click για ανάπτυξη... ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #37.217 09-03-09 10:52 θεια γιουληηηηηη ! ευχαριστω για τα γκρινις ! εσυ δεν τα εδωσες στη μαμα ? ειναι μουρλια, ολο της ζηταω, και την πονοκεφαλιαζω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:59 Η gatouni έγραψε: #37.218 09-03-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Click για ανάπτυξη... Και γω το ξέχασα μετά. Δεν πειράζει... άλλωστε μου άρεσε που είχα τις τρίχες του έρωτα μου επάνω μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #37.219 09-03-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Click για ανάπτυξη... Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.220 09-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Click για ανάπτυξη... δεν μπαινει στο πλατος...αλλα εχει χωρο ετσι...ειδικα το κατω μερος...ειναι μια χαρα...το κουνακι μονο ειναι λιγο μικρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1859 1860 1861 1862 1863 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.214 09-03-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Click για ανάπτυξη... τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω...ναι μωρε...δεν ειναι τιποτα..χθες ημουν κρεβατωμενη και χαλια....σημερα ειμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:35 Η gatouni έγραψε: #37.215 09-03-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.216 09-03-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Click για ανάπτυξη... ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #37.217 09-03-09 10:52 θεια γιουληηηηηη ! ευχαριστω για τα γκρινις ! εσυ δεν τα εδωσες στη μαμα ? ειναι μουρλια, ολο της ζηταω, και την πονοκεφαλιαζω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:59 Η gatouni έγραψε: #37.218 09-03-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Click για ανάπτυξη... Και γω το ξέχασα μετά. Δεν πειράζει... άλλωστε μου άρεσε που είχα τις τρίχες του έρωτα μου επάνω μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #37.219 09-03-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Click για ανάπτυξη... Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.220 09-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Click για ανάπτυξη... δεν μπαινει στο πλατος...αλλα εχει χωρο ετσι...ειδικα το κατω μερος...ειναι μια χαρα...το κουνακι μονο ειναι λιγο μικρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1859 1860 1861 1862 1863 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως; Click για ανάπτυξη... τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! περαστικα πολλα ! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω...ναι μωρε...δεν ειναι τιποτα..χθες ημουν κρεβατωμενη και χαλια....σημερα ειμαι καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:35 Η gatouni έγραψε: #37.215 09-03-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.216 09-03-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Click για ανάπτυξη... ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #37.217 09-03-09 10:52 θεια γιουληηηηηη ! ευχαριστω για τα γκρινις ! εσυ δεν τα εδωσες στη μαμα ? ειναι μουρλια, ολο της ζηταω, και την πονοκεφαλιαζω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:59 Η gatouni έγραψε: #37.218 09-03-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Click για ανάπτυξη... Και γω το ξέχασα μετά. Δεν πειράζει... άλλωστε μου άρεσε που είχα τις τρίχες του έρωτα μου επάνω μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #37.219 09-03-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Click για ανάπτυξη... Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.220 09-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Click για ανάπτυξη... δεν μπαινει στο πλατος...αλλα εχει χωρο ετσι...ειδικα το κατω μερος...ειναι μια χαρα...το κουνακι μονο ειναι λιγο μικρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1859 1860 1861 1862 1863 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Σημερα ειμαι ολο αψου αψουπονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου...καποιος με κολλησε το σ/κ Click για ανάπτυξη... Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.216 09-03-09 10:39 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Click για ανάπτυξη... ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #37.217 09-03-09 10:52 θεια γιουληηηηηη ! ευχαριστω για τα γκρινις ! εσυ δεν τα εδωσες στη μαμα ? ειναι μουρλια, ολο της ζηταω, και την πονοκεφαλιαζω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:59 Η gatouni έγραψε: #37.218 09-03-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Click για ανάπτυξη... Και γω το ξέχασα μετά. Δεν πειράζει... άλλωστε μου άρεσε που είχα τις τρίχες του έρωτα μου επάνω μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #37.219 09-03-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Click για ανάπτυξη... Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.220 09-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Click για ανάπτυξη... δεν μπαινει στο πλατος...αλλα εχει χωρο ετσι...ειδικα το κατω μερος...ειναι μια χαρα...το κουνακι μονο ειναι λιγο μικρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1859 1860 1861 1862 1863 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ωχ Περαστικά σου . Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει. Click για ανάπτυξη... ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #37.217 09-03-09 10:52 θεια γιουληηηηηη ! ευχαριστω για τα γκρινις ! εσυ δεν τα εδωσες στη μαμα ? ειναι μουρλια, ολο της ζηταω, και την πονοκεφαλιαζω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:59 Η gatouni έγραψε: #37.218 09-03-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Click για ανάπτυξη... Και γω το ξέχασα μετά. Δεν πειράζει... άλλωστε μου άρεσε που είχα τις τρίχες του έρωτα μου επάνω μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #37.219 09-03-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Click για ανάπτυξη... Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.220 09-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Click για ανάπτυξη... δεν μπαινει στο πλατος...αλλα εχει χωρο ετσι...ειδικα το κατω μερος...ειναι μια χαρα...το κουνακι μονο ειναι λιγο μικρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1859 1860 1861 1862 1863 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θεια γιουληηηηηη ! ευχαριστω για τα γκρινις ! εσυ δεν τα εδωσες στη μαμα ? ειναι μουρλια, ολο της ζηταω, και την πονοκεφαλιαζω !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 10:59 Η gatouni έγραψε: #37.218 09-03-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Click για ανάπτυξη... Και γω το ξέχασα μετά. Δεν πειράζει... άλλωστε μου άρεσε που είχα τις τρίχες του έρωτα μου επάνω μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #37.219 09-03-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Click για ανάπτυξη... Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.220 09-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Click για ανάπτυξη... δεν μπαινει στο πλατος...αλλα εχει χωρο ετσι...ειδικα το κατω μερος...ειναι μια χαρα...το κουνακι μονο ειναι λιγο μικρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1859 1860 1861 1862 1863 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολοσυγνωμηαλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα... Click για ανάπτυξη... Και γω το ξέχασα μετά. Δεν πειράζει... άλλωστε μου άρεσε που είχα τις τρίχες του έρωτα μου επάνω μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #37.219 09-03-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Click για ανάπτυξη... Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.220 09-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Click για ανάπτυξη... δεν μπαινει στο πλατος...αλλα εχει χωρο ετσι...ειδικα το κατω μερος...ειναι μια χαρα...το κουνακι μονο ειναι λιγο μικρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1859 1860 1861 1862 1863 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1861 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις... Click για ανάπτυξη... Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.220 09-03-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Click για ανάπτυξη... δεν μπαινει στο πλατος...αλλα εχει χωρο ετσι...ειδικα το κατω μερος...ειναι μια χαρα...το κουνακι μονο ειναι λιγο μικρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει. Click για ανάπτυξη... δεν μπαινει στο πλατος...αλλα εχει χωρο ετσι...ειδικα το κατω μερος...ειναι μια χαρα...το κουνακι μονο ειναι λιγο μικρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.