Birman-maniacs

παρτε μια γευση απο τα τρια υπεροχα μωρα της τζουλς !!!!!!! :D
θεε μου!Τι ψυχούλες είναι αυτές;:inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σου εσβησα και το σεντονι,για δες:
15e16d31.jpg
σε ευχαριστω πολυ Δωρακι, αυτη βαλε ετσι οπως ειναι:up:
μη γινομαστε ρομπα με τις ανοικοκυροσυνες μας...:redface::redface::lol:

παρτε μια γευση απο τα τρια υπεροχα μωρα της τζουλς !!!!!!! :D
Σε ευχαριστω πολυ Ιωαννα μου...:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θεε μου!Τι ψυχούλες είναι αυτές;:inlove::inlove::inlove:

και που να δεις εγω που τα ειχα και αγκαλια κιολας !! ζουλευεις, ζουλευεις ?????? :lol::lol:

και που να δεις εγω που τα ειχα και αγκαλια κιολας !! ζουλευεις, ζουλευεις ?????? :lol::lol:
την επομενη φορα που θα ειμαστε πιο ησυχα, θα ευχαριστηθεις περισσοτερο ζουληγμα;):)

Νατα τα κοριτσια μου, ετοιμα για την εκθεση:P:up:

Συνημμένα

• CIMG3137.JPG
    CIMG3137.JPG
    50 KB · Εμφανίσεις: 25
  • CIMG3141.JPG
    CIMG3141.JPG
    50 KB · Εμφανίσεις: 23
  • CIMG3143.JPG
    CIMG3143.JPG
    47,1 KB · Εμφανίσεις: 22
Γιουλη αυτο ειναι το γατοτρολεϊ;Αντεχει βαρος;Σκεφτομουν ενα τετοιο για τις μετακινησεις μας,θα κανει λες για τον τραμπουκο;Γενικα τα φοβαμαι τα πανινα για τον Σειριο.

Ελα ανοικοκυρευτη στην εφτιαξα:P:
5181f19f-1.jpg

Γιουλη αυτο ειναι το γατοτρολεϊ;Αντεχει βαρος;Σκεφτομουν ενα τετοιο για τις μετακινησεις μας,θα κανει λες για τον τραμπουκο;Γενικα τα φοβαμαι τα πανινα για τον Σειριο.
δεν ειναι γατοτρολει Δωρακι, ειναι το κλουβακι της εκθεσης της Σεμελης...το συνηθισε και το εχει λατρεψε...το Μορφεα θα τον βαλω στα ομορφα και μεγαλα κλουβακια που θα μας δωσουν στην εκθεση:)
Ελα ανοικοκυρευτη στην εφτιαξα:P:
5181f19f-1.jpg
χιλια και παλι ευχαριστω:):)

Δεν κανει τιποτα!Της Σεμελης γιατι της πηρες χωριστο κλουβακι;

Δεν κανει τιποτα!Της Σεμελης γιατι της πηρες χωριστο κλουβακι;
Kαλημερα! :)
Σημερα ειμαι ολο αψου αψου:(πονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου:redface:...καποιος με κολλησε το σ/κ:hmm::P

Δωρακι το ειχα παρει πολυ προτου οργανωθει η εκθεση της Αθηνας γιατι δεν μου αρεσαν τα κλουβια των εκθεσεων με τα καγκελα:/:

Περαστικα!Α,καλα εκανες τοτε,θα εχει συνηθισει και θα ειναι πιο ανετη.Διπατο ειναι;

Περαστικα!Α,καλα εκανες τοτε,θα εχει συνηθισει και θα ειναι πιο ανετη.Διπατο ειναι;
το πανω μερος ειναι μια κουνιτσα που μπαινοβγαινει:)

Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως;

Σημερα ειμαι ολο αψου αψου:(πονανε τα κοκκαλακια μου και τρεχουν οι μυτες μου:redface:...καποιος με κολλησε το σ/κ:hmm::P

ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! :lol:
περαστικα πολλα ! :)

Α ωραια!Δε θα ηταν πιο ανετο αν ηταν οριζοντιο;Μπορεις να το βαλεις κι αλλιως;
τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις...
ωωωωωχχ μας αρρωστησες ? εγω δε φταιω παντως ! :lol:
περαστικα πολλα ! :)
ευχαριστω...ναι μωρε...δεν ειναι τιποτα..χθες ημουν κρεβατωμενη και χαλια....σημερα ειμαι καλυτερα:)

Ωχ Περαστικά σου :).
Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως:D. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει.

Ωχ Περαστικά σου :).
Η Σίντυ και γω ευχαριστούμε πολύ για τις λιχουδιές που μας έδωσες. Μπορώ να πω ότι τις τίμησε δεόντως:D. Τόσο που μόλις ακούει σακουλάκι να κάνει χρατς χρατς τρέχει να δει μήπως ξαναφάει.
ωραια! :up::up:
Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολο:/::Pσυγνωμη:redface:αλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα...:/:

θεια γιουληηηηηη ! ευχαριστω για τα γκρινις ! εσυ δεν τα εδωσες στη μαμα ? ειναι μουρλια, ολο της ζηταω, και την πονοκεφαλιαζω !!! :lol:

ωραια! :up::up:
Αχ μωρε Νεκταρια ξεχασα πριν φυγετε να σε "περασω" με το ρολο:/::Pσυγνωμη:redface:αλλα πιασαμε τη κουβεντα στη πορτα...:/:
Και γω το ξέχασα μετά. Δεν πειράζει... άλλωστε μου άρεσε που είχα τις τρίχες του έρωτα μου επάνω μου:lol: :lol:.

τι εννοεις οριζοντιο? Ειναι πολυ ανετο για μια θηλυκη γατα παντως...κι εχει πολυ υψος για το ενδεχομενο της κουνιτσας...αν θες τη βγαζεις...
Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει.

Εννοω να ειναι στο πλατος τοποθετημενη,για να εχει περισσοτερο χωρο το ζωακι να ξεμουδιασει.
δεν μπαινει στο πλατος...αλλα εχει χωρο ετσι...ειδικα το κατω μερος...ειναι μια χαρα...το κουνακι μονο ειναι λιγο μικρο....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back